Hästen i bilen....

Tänk att du  kör bil

En vanlig liten bil på en vanlig asfalterad väg

En vanlig dag  - på väg hem från jobbet.

Du lyssnar lite på radion, sjunger  med i en och annan  låt och plötsligt när du ska ta i från tårna i  ” And Iiiiiiiii  will always love you….” så  uppenbarar sig en häst i sätet bredvid. 

Ena sekunden är sätet tomt och i nästa sekund sitter det en häst där som  glor på dig och viftar förstrött med framhovarna

Vad gör man ?

Ett alternativ är att åka raka vägen till psykakuten och ett annat alternativ är att låtsas  som ingenting. Och det gjorde jag.

 

Då lutar sig hästen fram mot mig och säger : BUUUUUUU och LER så de stora fyrkantiga tänderna blottas.

Då går det inte att ignorera

”Vad gör du här ?”

”Åker bil” sa hästen

”Vad vill du?”

” Åka en sväng "

Sen sa ingen av oss något mer

Hästen som  var alldeles för stor för sätet satt hoptryckt och skrålade  med i alla låtar som spelades på radion... och klappade takt med hoven mot instrumentpanelen.

Jag stängde av radion  och då drog hösten igång med egna arior så jag satte på den  igen.

Det  var lugnast så.

Jag lovar, han sätt där en kvart och jävlades genom sin blotta närvaro tills jag kom fram till  dagis och skulle hämta sonen. Det här var i början av 90- talet.

När  jag var framme vid dagis sa  hästen ” Då väntar jag här så länge baby " men när jag kom ut med barnet  var hästen puts väck och det fanns inte ett spår efter honom mer än lite  päls på sätet.

Vad var nu detta ?

Ja, det ska jag tala om för er… att jag har en kompis, Marco,  som gått över till Alltet och som  redan i jordelivet älskade practial jokes. Man råkade ut för hans skämt stup i ett.

Och inte har han förändrats för att han flyttat till Alltet !

 

 

Numera händer det inte så ofta och jag antar att han har bättre ting för sig – men ibland kan något stolligt ske och då vet jag vem som ligger bakom

Massa kärlek till dig Marco!!

 

Kram & kärlek

1 Emma:

skriven

Fniss!
Först när jag läste tänkte jag - oj, det kanske är en varning om lösa hästar på vägen, tills jag läste om att den hade svarat dig att den ville åka en sväng. Jag läste vidare och tänkte att det ska bli spännande att se vad det handlar om, för Ex har ju upplevt en hel del. När jag läste att hästen svarade ' då väntar jag här, baby', visste jag att det rörde sig om en skojfrisk person som visat sig för dig och jag fick bilden av en ganska snygg kille med mörkt hår, ett stort leende och pigga ögon. Kul att läsa vidare några rader och inse att jag hade lite rätt i min känsla. 😊

Oroar mig lite för ett försäkringsärende. Kan du se om vi får rätt?


Svar: Ja du har helt rätt i din känsla...exakt så ser han ut !!! Vad det gäller försäkringen så ser det ganska tungt ut.. känns inte som om du får det du vill.. men kanske något.. kram :)
Esmaralda

2 Mikael:

skriven

Marco testar verkligen ditt tålamod :)

Marco levde möjligen 1910 med, här är en häst som kan räkna skriva och annat, den sålde upp 20 000 biljetter per kväll

https://youtu.be/8E883SAAwfY

Kanske blir film om hästen med Morgan Freeman

Kram
Mikael

Svar: Ja, i så fall vill jag absolut se den filmen... kram :)
Esmaralda

3 Skorpan:

skriven

En häst!? Skulle nog blunda två gånger, även om jag kör bil, o sen definitivt tro att jag ätit nåt olämpligt o att jag hallucinerar varefter det kunde bli ett besök på psykakuten. Gissar att de skulle ta in mig direkt ;). Fast iofs tror jag inte att jag kommer att råka ut för nån häst i framsätet för jag har ingen "Marco" direkt i min krets i Alltet... Men kul att du får såna besök Es :).

Redan söndag o helgen har gått fort som vanligt. Shopping o äta ute med kompisen igår o sen lite film o rött i glasen hemma o sent i säng. Kul! En undrar, som alltid ;), om det kommer att ta länge innan myset med karln kommer? Det saknar jag verkligen, o det vet jag att många andra också gör, månne karln tänker i de banorna alls!?

Tills dess är det bara att gnida på med mitt ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan


Svar: Ja, man är rätt härdad... och Marco tycker det är vansinnigt roligt :) Fortsätt ha kul med vänner... rätt som det är dyker han upp.. jag önskar bara jag kunde säga när eller var... kram :)
Esmaralda

4 Helena Ir:

skriven

På riktigt..såg du en häst? :)) Jag hade nog funderat på om jag tagit fel medicin och åkt in till psyket :) Vilken lirare till kompis..tänk att det går att få till sånt där över "gränserna"
Men när jag tänker efter så varför inte,,prata med en häst vore ju skoj,,

Kanske A därborta hörsammar mig och hittar på något skoj åt mig också..en dejt tycker jag hon kunde fixa.. med en man då..:) inte hästen Bruno..

Mörkt ännu..men går iväg..

Ha det så bra!

Kram :)


Svar: Absolut, en riktig häst satt i bilen, jag lovar ! Och det var kom kompis som satte de där.. det är så typiskt hans practical jokes ! Kram :)
Esmaralda

5 Mimis:

skriven

Godmorgon!

Kan du säga något om hur vintern blir, någonting trevligt som händer?

Kram

6 W:

skriven

Heja Marco, säger jag, för det var roligt! :)

Kram

7 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda
Kommer min exman någonsin att förstå hur totalt vidrigt och förkastligt han beter sig mot
vår dotter? Jag kan inte ens förstå hur han kan leva med sig
själv ärligt talat.
Kram

Svar: Han går i försvar och det ser ut som om han kommer fortsätta med detta.. kram :)
Esmaralda

8 <3:

skriven

Är det någon idé att klaga på taxi chauffören som ofta får min beställning.
Han är så himla sur och otrevlig och säger alltid klaga på mig då.
Som att han vill ha bråk med mig.
Kram

Svar: Säg till honom nästa gång.... kram :)
Esmaralda

9 Dunegull:

skriven

Den va lite speciell 😊
I fredags gick jag in till vår vd och sa vad jag tyckte angående hur vi borde bli mer professionella. Att det inte är okej att skita i våra kundmöten speciellt när man är på en högre nivå. Har jag gjort bort mig nu eller hur tog han det? Kände att min bägare runnit över och att jag ej kan acceptera hur folk bemöter våra kunder.
Kram

Svar: Du behövde säga ifrån men han blev irriterad.... kram :)
Esmaralda

10 sus:

skriven

hej
ja ok...
lite orolig skulle man ju bli....
är han nöjd nu?
love sus

Svar: Nej inte helt.. det ser dubbelt ut.. kram :)
Esmaralda

11 linnea:

skriven

blir ja gravid snart????

12 Läroliv:

skriven

Hahahahaha, vilken kille, hahaha............tack för morgonens garv

Kram

Svar: Ja eller hur !! Han kan verkligen ställa till det :) kram :)
Esmaralda

13 Yvonne M :

skriven

Hej!
Tycker att livet just nu känns tråkigt. Ska visserligen snart resa och haft ganska fullt upp. Kan du se hur det blir?

Svar: Fortsätt lev ditt liv fullt ut res och ha roligt... du får nya insikter och nya tankar och de ska ta till dig så att du kan skapa den förändring i ditt liv som du vill ha.. kram :)
Esmaralda

14 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Vilken rolig härlig vän du har i alltet Jag hade nog kört i diket om en häst uppenbarat sig bredvid ;-)

Fick sällskap av ungdommarna en lördagkväll och det var trevligt Det vart köpepizza och kebabbsallad för min del till så mycket bättre Sen titta vi film och lite serie långt in på natten Tur förkylningen är bättre så man orkar

Njut nu av familjen och söndagen

Kram Anki med flock

Svar: Vilken mysig lördagskväll du hade :) Vår kväll såg ungefär likadan ut fast vi hann med lite spel också :) Nu är ungdomar och hundar på löshundspromenad och jag ska fixa ägg & bacon till de är tillbaka här igen :) Kram :)
Esmaralda

15 Jossan :

skriven

God morgon

Denna helgen har ju gått snabbt... igår var vi först på öppethus hos systersonen. Det är så sjukt att han redan går på gymnasiet. Jag var ju 11 när han föddes. Min lilla pussungegurka.. Efter det åkte jag hem till mamma och pappa och började rensa på vinden. Nu är det bara julsaker kvar. Känner mig grym som fixat det typ själv. Idag ska vi fortsätta så vi blir klara. jag hittade våra dockhus.. eller ja mins systrars. Ena systern sa att jag kunde få hennes men helt plötsligt skulle hon ändå ha det kvar. Så jag ringde den andra systern och fråga om jag fick hennes.. Vilket jag fick. Livet som lilla syster som får ärva en massa... Inget blir liksom mitt.... Bara den att jag fick en sjukt cool väska av mamma som syrran sen gav till min systerdotter. Varför ska hon få allt? Precis som hon försökte få mina spel som var väldigt speciella för mig som barn...

Igår såg jag ännu en gammal kompis som är gravid och känslan av misslyckande slog på... Varför kunde jag inte ha klarat att få min legitimation som alla andra? Varför kunde jag inte släppa L. Han försöker just nu göra allt för att ”få det som förut” som när då? 2014 innan jag blev 3e hands val? Nä jag vill inget med honom mer än vänner.

Usch vägde mig i fredags. Jag har gått upp 5!!!! Kg... så nu kör jag viktväktarna igen. De kilona ska bort innan jul! Jag kommer bli strikt och hålla mig innanför de 23 pointsen. Hoppas jag lyckas...

Kram


Svar: Du lyckas med det du bestämmer dig för... bara du vill tillräckligt mycket... kram :)
Esmaralda

16 EPM :

skriven

😂😂😂älskar att du höll dig så cool! En annan hade trott man fått ett dille...

Angående Bamse så vet jag inte vart jag ska börja fråga om honom. Ser du nån gemensam nämnare mellan oss som jag kan börja med/utgå ifrån?
Är det ens nån mening att leta upp honom, har ju inte haft några bra erfarenheter men män på sistone...?

Kram


Svar: Du kan i alla fall känna frid i att om det är meningen ni ska ses igen och bli ett par så kommer universum att föra er samman på nytt.. kram :)
Esmaralda

17 Maria :

skriven

Hej 😁
Vilken grej, jag hade flippat ur totalt 😂 men lite kul ändå..
Ser du om något romantiskt är på intågande.. längtar så och känner mig redo för kärlek nu❤️💕❤️🌸💕kramm

Svar: Ja, du känns redo.. jag ser inte när kärleken kommer men hoppas det ska ske snart... kram :)
Esmaralda

18 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Fastän du inte ser någon seriös relation för oss... så kan hans känslor för mig fördjupas? Har de blivit starkare under de åren vår relation varit såhär? Kram

Svar: Känslorna verkar vara på samma sätt som innan men jag ser att hans förhållningssätt är att ta avstånd.. kram
Esmaralda

19 Jo:

skriven

Hej Esmaralda.
Det låter lite skrämmande. Men antar du är ganska van vid det här laget.

Ser det ut som om jag och mina barn kommer att flytta till mina barns biologiska far?
Kram


Svar: Jadå, jag kan nog säga att jag är härdad ! Det finns en chans men den är inte stor... kram :)
Esmaralda

20 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Jag känner en person i mitt jobb som får svårt att sova för det ringer och knackar på dörren om natten, och ibland ringer telefonen. Personen blir väldigt orolig. Kan du se om det är någon levande som busar eller någon från andra sidan som vill något?
Ha en fin dag

Svar: Det är definitivt någon levande som ställer till med detta... kram :)
Esmaralda

21 Browallia:

skriven

LOL!! :Underbart med humor från andra sidan :D
Apropå märkliga bilfärder så drömde jag i natt att jag körde bil som om det vore den mest naturliga saken för mig, jag som inte ens har körkort i vaket tillstånd :D

Strofen ”Tidevarv komma, tidevarv försvinna,
släkten följa släktens gång” har kommit till mig flera ggr. de senaste dagarna, förmodligen av min mammas flytt till demensboendet och att mitt föräldrahem delas upp och inte finns längre. Sonen som han själv uttryckte det inför sin födelsedag att han nu är vuxen på riktigt. Men även en känsla av att jag själv står inför en ny fas i livet växer sig starkare. Jag aldrig känt tidens gång så tydligt. Att jag är i övergångs åldern kan ju inte bli tydligare :D

Idag tänder jag ljus för min pappa och är så tacksam för den kärlek han ger mig från andra sidan.

Idag är det en underbart vacker vit värld utanför mitt fönster. Om det var möjligt skulle jag fylla en stor låda med snö och posta till dig :D Kram

Svar: Ja, tidens gång sker ju hela tiden oavsett vad man tycker... du står inför förändringar... och det känns som om de är positiva... planera in det du vill.. och ta tag i det och lev allt det du vill leva... kram :)
Esmaralda

22 jojo:

skriven

trillar ner i pms-känslohelvetet varje månad😞😔 är det så att den bästa tiden i livet är bakom mig? eller fortfarande i framtiden?

finns det en bra framtid för mig? tvivlar mer och mer...

Svar: Du har en alldeles underbar framtid.. så är det.... kram :)
Esmaralda

23 MIssmilla:

skriven

Oj oj hästar som sällskap. Vad du kan se grejer. Tänkte på de spontana spådomarna. Den 5 nov skulle ngn köpa lott. Skrev i almanackan i f det var jag men hade migrän så missade.
Har nu börjat m KBT som övningsklient. Kommer det funka för mig?

Svar: Ja jag tror det kan bli bra med KBT, gå in för det seriöst, då ger det som mest... kram :)
Esmaralda

24 Livsturisten:

skriven

Hahahaha underbart ju önskar jag kan göra såna bus när jag går över...fick mig ett stort leende nu. Kram!

Svar: Ja, han busar till det då och då... precis som i jordelivet :) Kram :)
Esmaralda

25 Boudica:

skriven

Tack för skrattet! Det behövs här, gråtit hela helgen för jag känner mig så sårad, har nog inte gjort så tidigare.
När insåg du att det var Marco som låg bakom hästen?

Här ska jag försöka ta mig samman och få den sista inlämningsuppgiften för min kurs gjord. Och sen behöver jag laga mat, inget hemma att äta.
Och möjligen lite städande.

På det lite mer positiva så har jag köpt mig en Oura ring, dyr men värt det hoppas jag, och den får jag förhoppningsvis imorgon.

Es, förutom det, kan du få till dig något spontant glädjande åt mig, inom nära tid? Något glädjande är just vad jag behöver nu!

Kram!
Och ha en trevlig söndag!

Svar: Jag insåg direkt att det var Marco.. det är bara han som ställer till med just sådant ! Lite av hans signum ! Lycka till med ringen, den blir bra ! Gör upp bra och roliga planer för dig själv och positivt kommer din väg... kram :)
Esmaralda

26 DD:

skriven

Ser det ut att bli jobb för mig under jul och nyår?

Kram

27 sus:

skriven

hej
tror du hon lurat henne....
love sus

28 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Försöker han hålla avstånd för att han är rädd för sina egna känslor? Kram

29 Michaela:

skriven

Haha! Men gud vad roligt! Du får vara med om mycket du som medial :) Och apropå djur så igår när jag var på väg hem på kvällen så sprang det fram en räv till mig. Nosade på min påse som jag bar och fastän jag försökte schasa bort den så följde den efter mig en bit. Aldrig sett en så tam räv. De brukar ju vara skygga. Tänkte nästan om det var en hälsning från andra sidan eller något för det var så avvikande.

Är det fortfarande "sakta men säkert mot ljusare tider" som gäller för mig? Kram

30 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Försöker han hålla avstånd för att han är rädd för sina egna känslor? Kram

31 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.

Den här förändringen jag önskar nu, ser den förändringen ut att komma?
Kram

32 Mercan :

skriven

Hej Esmaralda 🤗 Jag ska shöpa en triss lott idag, blir det något 🙏 ♥️ 🙏

33 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Vilken komisk upplevelse 😂.

Min vecka var väldigt stressig. Men på fredagen började mer härliga känslor smyga sig på. Det började i stallet när jag och brorsdottern var och red. Gud vad det var mysigt. Jag tror att hon var nöjd också.

Sen var det skönt att komma hem på kvällen. Allt var lugnt och jag kunde koppla av.
Och igår hade jag skrivträff med E, hon som var min coach förut. Det går framåt med min trollberättelse och jag kände mig så nöjd. Sen blir jag alltid glad av att träffa E för det känns så lyxigt med någon som lyssnar och bekräftar så mycket som hon gör.

På kvällen var det fest. Min brorsa fyllde 40. Det var god mat och dryck och det var sång och musik. Min bror är musiker och bjöd på flera låtar, både sådana som han sjöng själv och sådana som hans vänner sjöng. Det var fint och trevligt.
Jag är en sådan person som kan tycka att det är lite jobbigt med stora fester, för jag känner mig blyg och obekväm med många människor på en gång och tycker att det känns rörigt när många ska prata och det dessutom är musik i bakgrunden. Jag tycker att fester är lite ansträngande. Trots det är jag så glad att brorsan ordnade den här festen och att vi alla blev inbjudna och fick äta gott tillsammans och lyssna på fina framträdanden. Jag gick hem ganska tidigt. Men jag hoppas att brorsan ändå förstår att jag uppskattade festen. Jag sa det kanske inte så tydligt, jag hoppades bara att han skulle känna det via kramen.

Idag blir en soft dag. Det enda som står på schemat är soffhäng och att jag och M ska höra av varandra sedan. Vi går en webbaserad änglakurs tillsammans och ikväll planerade vi att göra första övningen.
Kram Therese C

34 Dunegull:

skriven

Jag fick så fruktansvärt dålig magkänsla nu när du sa att han blev irriterad. Kan det bli konsekvenser till det negativa nu för mig? 😪

Svar: Nejdå det tror jag inte.. kram
Esmaralda

35 Tjejgumman:

skriven


Hej!

Jag kände mig berörd av spontan spådom 5 september, biten om kvinna i 60-årsåldern som nästan givit upp om kärleken, men det ska dyka upp en hantverkare. 🔧🔨🔩👨‍🔧

Han dök upp förra veckan (genom Mötesplatsen). Pensionerade elektriker, händig med det mesta. Vi tjattade, skajpade och pratade på telefon ett antal timmar. Det var jättetrevligt, väldigt mycket gemensamt, intressen, humor osv. Han såg riktigt tevlig ut oxå, och bor bara 8 mil bort.

Vi träffades i fredags eftermiddag, tillbringade ca 6-7 timmar tillsammans, mycket skratt och samförstånd. Det här har potential, kände jag. 💚

Så kom då sms tidig lördag morron. Han tycker jag är jättetrevlig och med en underbar personlighet. MEN han anser att jag är för "rund" för att en relation ska fungera. Så han klipper av direkt. Vad svarar man på sånt? Jo:
"Ja, jag är fet.
Du är dum.
Jag kan banta."
Jösses vad jag längtat länge efter att få använda det svaret! 😂😂😂

Vad tror du Es, kommer jag någonsin att se honom igen? Jag hoppas inte.
Så nu är det bara att vänta på den "rätte" hantverkaren, är han på ingång?

Tjejgumman

Svar: Ja, det var helt klart INTE denne hantverkare som är din kärlek... underbart svar... heja dej :) Kram :)
Esmaralda

36 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Tror du att han väljer en väg där han är med någon annan?
Eller ser det ut som om han väljer en väg med mig?
Kraam

37 Solen:

skriven

Alltså ditt liv! 😂
Finns det något snart som kan förvåna dig. Mitt liv är inte fullt så överraskande som ditt men däremot kan jag drömma väldigt egendomliga och färgstarka drömmar med underligt underhåll. Tack o lov är det bara drömmar.
I dag åker jag söderöver med särbon så får jag ta en rehabvecka hemma hos honom.
Skönt med lite havsluft!
Ha en skön söndag! ☀️☀️😁

38 Agnes:

skriven

Hm...på sätt o vis hade jag nog inte trott att jag var en smula vrickad, om en häst hade dykt upp i passagerarsätet...nog sett det som lite udda, men varför skulle detta inte kunna hända mig, typ...

Är ju den typen, som mest tycker att ja, varför skulle det inte hända mig? vet ju, att folk gärna säger..."Åh, varför ska detta hända mig...?"
Vända på steken så undrar jag ibland, varför inte de där magiska sakerna händer mig...varför sker dylikt aldrig för mig?

Att hitta en unik pryl bland allt skräp jag har, som visar sig vara värt så mkt så jag blir ekonomiskt oberoende livet ut?

Att få veta att endast jag är enda arvinge till ngn bortglömd släkting som har hur mkt land, fastigheter o annat krafs som helst, som, japp, skulle göra mig ekonomiskt oberoende den tid jag har kvar i detta liv?

Att bli träffad av blixten o iom detta, få en hjärna som blir kristallklar o ger mig förmågan att se, höra o ta till mig kunskap som setts som utdöda o som ännu ej sett dagens ljus?

Oh nej...inte jag inte...inte ett jota av magi eller annat som skulle kunna vara till gagn i att få lust till livet.

Så en häst i framsätet...so what? Har inte alla det?

Sett tokigare saker...som t ex galna människor som tror på kärleken....mohahaha...

DET däremot, hade jag verkligen sett som skrämmande!

Kram!

Svar: Exakt.. allt kan hända... alla !!! Så är det ! Rätt som det är kan till & med du drabbas av kärleken.. fast du förstås inte tror det... kram :)
Esmaralda

39 Helena Ir:

skriven

Ja just det..precis som Livsturisten skriver..det vill jag också göra när jag gått över..jag har ju redan förvarnat döttrarna om att jag dyker upp och tittar till..men lite bus,det gillas :) !

På kanonbrahumör..efter träning som gick bra!
Kanske får en promenadkompis,en manlig sådan..men fick en känsla som jag inte riktigt gillade..den att jag tränar med en annan man..den gav inte precis några leenden av den där promenadkompisen. Fy,för sånt säger jag! Sura blickar utan anledning..Hoppas jag misstog mig..annars blir det svårt!

Caroline som skrev igår,om sonens pengar..jag såg en dagstidning när jag läste din fråga..kan pengarna kommit in bland tidningar på något vis?

Ha en fortsatt skön söndag!

Kram :)

40 Lite hemlig bara idag:

skriven

Hej kära Es!
Ja 😂😂 vilken story! Ja mig är man som Medial med om ett o annat både lustigt o ibland kusligt.
Idag ska jag tända ljus i minneslunden för min älskade Far! Jag saknar honom jättemycket men är så innerligt tacksam att han besöker mig lite då o då. Speciellt när livet känns tungt o tufft!
Fråga:
I förrgår bankade det hårt på ytterdörren på kvällen. Mannen sa öppna inte, det är säkert en försäljare. Men givetvis öppnade jag dörren. Utanför står en kraftig liten grabb ca 12 år han frågade om han kunde få lite vatten. Jag undrade om han mådde dåligt men det gjorde han inte. Jag stängde dörren och hämtade ett glas vatten till honom. När jag öppnade dörren stod en annan kille där i samma ålder o kläder, men han var väldigt söt o inte kraftig o hade röda sneekers. Så jag sa var blev den andre killen av? Vem sa han, det var jag som knackade på dörren. Nä sa jag det var det inte. Står han bakom dörren sa jag o kikade - men ingen där. Jag frågade om det hänt nåt, men sa bara att de bodde långt härifrån uppe vid Netto långt däruppe sa han o pekade!? Han drack vattnet o tackade så rart men det verkade som om de ville nåt! Tankarna går o jag undrar egentligen vad de ville eller var det bara lite pojkbus men de verkade båda så rara. Den siste grabben kände jag nån form av ”gemenskap” med...Han tittade så sorgset på mig precis som om han kom för nåt speciellt.

Får du fram nåt kära Es?
Kramisar i Ljus och Kärlek🌹❤️


41 Maleficent:

skriven

Kvinnan som du sett mig möta, vad säger tecken, finns chansen vi möts innan årets slut?

Svar: Chansen finns.. kram :)
Esmaralda

42 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Även de i andevärlden kanske går vidare till slut till annat.
Får andra saker för sig.

Es, Ser det ut som att jag gör nästa flytt tillsammans med en partner/ kärlek?
Är förhållande pågång?
Kram

43 jojo:

skriven

betyder en fantastisk framtid den tid då jag (äntligen) får gå över till andra sidan?

44 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Den här förändringen jag väntat på kommer den att komma?
Kram

Svar: Ja men den blir kanske inte riktigt som du tänkt fullt ut.. kram:)
Esmaralda

45 Mh:

skriven

Hej!
Kommer jag bli beviljad lånet?
Kram!

46 Shade:

skriven

Jag skulle reagera med att av förvåning gasa och köra rakt ner i diket! Kanske därför jag inte får hästar i bilen!

Jag som blivit mer intresserad av kvinnor, dvs samma kön, och du sett tidigare här att jag kommer vara med en. Kan du ge mig någon detalj om henne medans man väntar och längtar?

Som är hon mörkhårig, äldre/yngre, bor hon nära?

Tack :)


Svar: Tyvärr ser jag inga detaljer... men ni möts... kram :)
Esmaralda

47 Tiss:

skriven

:) :) :)

Alltså jag måste bara fråga. Kan jag ha bipolär sjukdom?

Svar: Jag svarar inte på sjukdomsfrågor eftersom jag inte tycker det är etiskt men i detta ska du lyssna till din läkare... kram
Esmaralda

48 Intresserad:

skriven

Har jag någon chans hos mannen jag träffar, eller ser han mig bara som en vän?

49 sus:

skriven

hej
förstod de....
det går bra för mig.....
så trött....
ska vila....
love sus

50 Tingeling :

skriven

Jag har haft en jättetrevlig och rolig helg! Jag bara måste göra små avstickare oftare. Det ger så mycket! Även i det lilla.

Och jag funderar mycket på min praktik utomlands. Borde jag hålla mig inom EU? Drömmen vore ju annars att bo i typ Kenya. Tror dock min dotters pappa inte skulle godkänna det.

Nu vila. Man blir trött av galej. Nästa helg blir också en trip, fast då inom Sverige. Ändock trevligt!

Kram!

Svar: Känns spontant att inom Eu blir enklast... annat kan komma längre fram.. kram :)
Esmaralda

51 Anonym:

skriven

Hej, kan jag lita på att pappas låtsasyster sköter farfars ekonomi rätt ? Blev helt fel när farfars exfru dog för då ville hennes barn ta del av farfars pengar. Känns som det kan bli konflikt när farfar dör att de vill roffa åt sig.
Kram

52 Skorpan:

skriven

Javänner är viktiga o jag är glad att jag har dom. Blir nog också glad över mannen ;). Tack för svar!

Idag har vi shoppat kläder med mellanbarnet. Är det nåt jag är bra på så är det att få pengarna att rulla, men det ska dom ju för att statsekonomin ska hållas i balans, eller nåt...
Ha en bra kväll!
Kram Skorpan

53 Nenna :

skriven

Hej Es,

Vilken lustig grej du varit med om 😀

Jag var på en första dejt nu under veckan. Vi hade väldigt trevlig och det blev en lång dejt. Nu hade jag förväntat mig att han skulle ta initiativ till nästa dejt, men det har han inte gjort. Kan du se något kring honom?

Kram 🤗

54 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda, det var roligt att läsa om hästen! :) Jag har hamnat i en knepig situation, jobbet som jag fick var inte som jag trodde och jag trivs inte alls. Söker andra jobb och har lagt ut lite krokar i mitt nätverk, mår så dåligt över denna situation och snart står jag inte ut... kommer det ett annat och roligt jobb till mig snart? Tack på förhand!

Svar: Ett annat jobb kommer och jag tror inte det ska dröja så länge.. kram :)
Esmaralda

55 <3:

skriven

Godkväll kära Esmeralda, är det ett bra tillfälle att ge J och G presenten på fredag ?
De är alltid så snälla och bra servitörer när jag är där och dinerar.
Kram

56 Therese:

skriven

Haha vilken syn en häst i passagerare sätet. Du skriver och berättar så härligt att man kan nästa uppleva själva känslan och att du kan hålla dig så lugn,Det är verkligen häftigt.
Ez vågar jag släppa in denna man jag varit på 2 dejter med och satsa? Blivit sårad så av de sista männen jag träffat så nu börjar jag känna mig feg o rädd men samtidigt så nyfiken på att lära känna honom och se vad det kan leda till . Önskar dig en fin söndagkväll. Kram

Svar: Ja en annan är ju van och härdad sen tidig ålder.. med både det ena och det andra :) Satsa men ta det varligt och lugnt och stam av då och då med dig själv... kram :)
Esmaralda

57 Dahlia:

skriven

Bra att man inte blir tråkig i alltet!

Kommer det vända för mig nu? Blir det bättre nu?

Svar: Ja det vänder... kram :)
Esmaralda

58 Soffan:

skriven

Ha ha, åh detta behövde jag idag! 💛😄

Farsdag är annars ingen favorit. Ätit bort mina känslor och så får det bli ibland.. Även pratat en del i telefon.

Skulle bli så glad om du möjligtvis får fram något positivt om närmaste tiden? Minsta lilla.

Kramis!

Svar: Det kommer en vän som ger ett positivt förslag.. kram :)
Esmaralda

59 Jossan :

skriven

Så då är nästan hela vinden tom. Bara typ 3 lådor, en gunghäst, resväskor, en byrå och ett solarie kvar! Phu! Vi ska dit den 23 och städa undan och rensa mer. Vet inte om det ska börja packas och sånt då också.

Jag längtar så efter julen nu! Blir sista julen hos mamma och pappa. Rätt sorgligt men vad ska man göra. Jag hoppas bara min plan om pool uppfylls 🙄.

Jag är inte redo att jobba denna veckan 😂🙄 är så sugen på lov så jag kan jobba ikapp allt.

På tisdag ska jag ha möte med högskolan med pappas kollega. Får hoppas det går bra så jag får den j*vla legitimationen snart.... typ helst för 3 år sen...

Kram

60 Gunilla i Oxd:

skriven

Herrejävlars o få en stor häst i framsätet 😅😅
Då hade jag med all säkerhet kört i diket ....haha!!!!😱🙈😂

Ska jag vänta eller gå nu..?!
Ja, det är frågan ...
....Tänk om någon bara kunde hjälpa mig med svaret...


Svar: Jag tror att du redan vet svaret inom dig så var sann mot dig själv... kram :)
Esmaralda

61 Skorpan:

skriven

Undrar om jag nånsin kommer att hamna i en situation att flera män tävlar om min gunst ;)?
Kram Skorpan

62 Agnes:

skriven

Hahaha,,,festligt svar...att jag skulle drabbas av "kärlek"!!!

Nope, inte jag inte, som ser dylikt som en svaghet. Skulle aldrig tillåta mig själv att involvera mig med en man...är för gammal för att slösa bort tid o energi på en karl, när jag kan ägna mig åt mig själv. Känner inget behov av att förlora min frihet, själ, pengar o frid på en man.

Kärlek är inte magi, kärlek är slaveri för kvinnan. Jag talar av erfarenhet, och det jag lärt mig är att män använder sina små knep för att få en kvinna att utplåna sig själv för att mannen ska kunna leva ett lättjefullt liv under tiden kvinnan sliter ut sig...

Kan tänka mig en man som danspartner, eller ngn att fika med. Kanske strosa på museum...men minsta lilla trams om ngt annat, så kan han leta efter ngt mer fogligt o mer lättdresserat än mig....för svag i själen...det är jag inte!

Kram!

63 Jag:

skriven

Hej! Jag behöver hjälp! Det känns som om jag förlorar greppet helt. Jag har ingen aning om vad jag gör.

Jag har barn, studier, och är en helt vanlig person. Men den senaste tiden känns det som om jag omedvetet gjort alla irriterade, och sura utan att jag vetat vad jag gjort. Har nog försökt vara alla till lags i hela mitt liv. Men jag orkade inte det mer. För något år sedan så ändrade jag inställning pga svåra saker som hände då. Det gjorde mig starkare, men mer distanserad. Jag vet varken in eller ut. Kan du hjälpa mig?

64 Therese N:

skriven

Hej Esmeralda! Sommaren 2011 så umgicks jag med en kille som jag blev förtjust i. Nu i somras tog jag mod till mig att slänga iväg ett sms, och han blev jätteglad och sa att han var lite förtjust i mig också på den tiden. Problemet är att vi båda har partners idag. Men vi har pratat om att ses. Kan du se hur långt borta det är och vad som kommer hända mellan oss när vi ses? mvh Therese

65 Bellagio:

skriven

Jag lovade ju 🙈. Men här kommer en fråga om kärlek.. Har börjat dejta en tjej, och det känns riktigt bra.. Men är det redan dax att träffa den rätta?

66 Daniel:

skriven

Gör jag rätt som stannar kvar i företaget?

67 HS:

skriven

Mycket lustigt och ovanligt har jag läst i din blogg Es men hästen tar priset... *skratt* Jag undrar hur Marco lyckades visa sig på det sättet, det måste vara svårt att manifestera över dimensionerna?!

Såg ett band som spelade i baren häromkvällen. Sångerskan hade verkligen bra röst så jag gick fram och sa det efteråt. Vi hamnade i en intressant diskussion om yoga bl.a. Det visade sig att hon och pojkvännen hade flyttat ner från Bulgarien hit till Fuerteventura för fem år sedan. Jag har ju funderat på det tidigare då jag trivs så bra härnere. Men inte hittat lämpligt jobb när jag tittat tidigare. Tror du jag kan få tag på något vettigt på någon av Kanarieöarna eller ska jag titta på andra länder? Jag sökte ett jobb i Genève men fick det inte, hade nog inte rätt meriter. Även tittat på Malta bl.a. Vet inte riktigt hur och när jag ska gå vidare med detta.

Kram

68 Cat:

skriven

Hej!
Försökte hitta något stället där jag kunde nå dig på Mail eller liknande. Jag undrar om du kan hitta borttappade saker? Prylen är tappad igår, så knappt ett dygn sedan. Kontakta mig gärna på mailen om detta är något du kan och skulle vilja hjälpa till med? Betalar gärna en slant för det hela :)

Mvh Cat


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: