Julplaneraren .....

 
Sådär, då är tomtemormor klar med  datumpaketen till alla barnbarn !
4 x 24 stk... det blir en hel del!  Pust!
 
Lite enklare i år blev det eftersom Ozzy ska fira jul i USA.. så han får varje dag  en fin och ovikt dollarsedel i kuvert !
 
Om två veckor ska jag och ryska syster jula oss på Ullared... julklappshandla och övernatta & mysa med glögg och lussekatter !
 
Vaddå ?  Långt till jul ?
 
Inte alls !  Det går i rappet dit, jag lovar.
 
 
 
Och så tänker vi vara lite smarta och vara ute i god tid för vem vill trängas med  halva Sverige i december månad ?
 
Och sista helgen i november blir  det ju tyska Lubeck också.. med julmarknad och gluhwein  och mys på badhotell !
Så nu tycker jag att jag har lite koll på julen och en bra planering
Är det  bara jag eller har nån annan också börjat  juplanera ?
 
Kram & kärlek
 
1 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda,
Martin berättade att T inte alls gillar mig. Pratar hon ofta illa om mig ?
Sa hon till Martin var det var ?
Martin verkar bra och reko och tror inte att han brydde sig så mycket om vad T tycker.
Kram

2 Skorpan:

skriven

Visst har jsg handlat julklappar då nåt lämpligt kommit emot, men annars är allt öppet. Finns inte desto mer att planera då jag är ensam på julen. Lär nog inte göra något extra då, eller ser du något extra kring min jul Es?

Det ser ut att bli fortsatta undersökningar gällande min mage o det är jag nog inte alls hejsan över. Drömde om hur man sköt in en slang igenom ett hål i mageno sen satte man på vattnet. Denna behandling gjordes hos en kompis o det var ju skit överallt. Fy vilken dröm, detta vill jag inte uppleva på riktigt. Nå så går det ju inte till, det här var väl Halloweenversionen av den ;).

Smått förkyld, igen, o ett sjukt penkfinger som fick sig en stöt igår då en vilt främmande karl kommer o försöker ta om mig!? Småpotatis iofs...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Det kan bli något lite extra till jul. Nä vet du. drömmen var bara en dröm tack o lov men med sitt ursprung i att du är i färd med magutredning. Kram :)
Esmaralda

3 Läroliv:

skriven

Pallar inte med stress så bra, så i år har jag redan börjat ta fram julsaker, och det känns så bra.

Kram

Svar: Det är aldrig för tidigt med tomtar och glögg, det är min inställning :) Och varför stressa ! Kram :)
Esmaralda

4 EPM :

skriven

Godmorgon!
Imponerad över att du redan är klar med klappar till barnbarnen. Jag tänker varje år att jag ska börja i oktober så att det bara är lite kvar i december.
Men varje år så tänker jag ”det är luuugnt, du behöver inte börja än” sen stressar jag 10/12 och framåt

Blev lack på att jag inte blev hörsammad av en person i förrgår när jag var ledsen... samtidigt så väntade jag mig inte det.
Detta att jag inte ens förväntar mig bättre börjar skava lite...
Jag var inte med på en spontan spådom igår.
Ser du om jag träffar någon mer innan eller kommer jag ”hålla mig” till min soulmate? Just nu känner jag mig osugen när det inte är på riktigt...

Kram


Svar: Nåja, det är bara datumpaketen jag är klar med, typ som en julkalender... det kommer kärlek men först lite passion kan det bli.. mer som en fling.. kram :)
Esmaralda

5 Lotta:

skriven

Jag är ingen direkt julfantast och tycker nog mest att det bara blivit en enda stor kommers. Men det finns såklart andra värden med julen också :)

Efter katastrofdejten med min äldsta vän mår iallafall jag skräp. Jag undrar om vi ses snart igen och kan reda ut det som hände på något sätt?

Ha en fin dag
Kram L

Svar: Japp, kommers är ordet och jag deltar glatt i den ! Men det viktigaste är mys med barn och barnbarn... och mornarna i julveckan härhemma med bara levande ljus, skinkmacka , en go pläd och en bra serie !! Kram :)
Esmaralda

6 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es!

Tack för svar på frågan häromdagen.
Åh så roligt o kul du o familjen verkar ha det alltid o nu har du redan börjat planera inför julen🎄Jag saknar min barndoms Jular hela släkten samlades hemma hos mormor och morfar. Vi åt gott hade kul tillsammans o prick kl 19.00 kom tomten o knackade på dörren. Ja det var Jular det...! Traditionerna fortsatte även när vi barn fick familjer o mormor och morfar inte fanns längre. Men sedan efter att mannen hittat en annan kvinna, såg inte Jularna ut som förr! Jag gjorde så gott jag kunde för att ge mitt barn Jular att minnas o vi hade mysigt tillsammans. Mina syskon tyckte ju inte att det var så kul att bjuda oss längre eftersom det bara var jag o mitt barn. Lillejulafton brukade vi fira med mina föräldrar som ju firade med mina syskon på julafton! Efter några år träffade jag så en man utan egna barn men som inte hade firat Jul på samma vis som vi hade gjort. O idag har nästan alla traditioner som jag är uppväxt med försvunnit😢 inte julklapparna förstås till barn o barnbarn jag lägger ner hela min själ på det för jag har verkligen älskat Julen. Idag finns tyvärr inte mina goa föräldrar mer, kontakten med mina syskon är som bortblåst min lillebror skickar en blomma på födelsedagen. Mitt barn firar oftast hos svärföräldrarna som har de där mysiga Jularna som vi en gång hade så nu har vi ingen gran heller för den bara barrar tycker sambon. Enda gången jag är ”avundsjuk” på nån, är just Julen🎄Att höra hur alla ska samlas, äta gott o få barnens ögon glittra av glädje då julklapparna öppnas! Mina barnbarn lämnar vi julklapparna till antingen före eller efter jul o de blir såklart jätteglada! Men de har så mycket att förbereda inför resan till svärföräldrarna så de har inte tid att komma hit, även om vi hämtar dem. Däremot lägger mitt barn ner hela sin själ på vackert inpackade julklappar till oss o vi har en mysig stund hos den före eller efter. Sedan sitter vi här som vilken vardag som helst vi två äter men äter såklart julmat ser på tv o varje gång en jullåt spelas går jag in i ett annat rum för att fälla några tårar😢😢Jag vet att jag inte är ensam att ha det så här men vad jag saknar min barndoms jular!
Men jag önskar givetvis både dig Es o alla andra att ni får fortsätta med allt Julmyset🎄🤗
En fråga mitt barn fyller jämna snart kommer hennes pappa ta sig i kragen o höra av sig med en fin present även till henne o inte bara till barnet han har med kvinnan han nu är gift med? Mitt barn är så ledsen från o till för att han aldrig hör av sig han har inte ens träffat barnbarnen fast de har bjudit dit honom-han har fördärvat så mycket!! En fråga till kommer inte karman ifatt honom?
Kramar med Kärlek 💓

Svar: Vi som haft fina barndomsjular, vi saknar dem och får dem aldrig tillbaka. Istället måste vi bygga egna traditioner... och jag tycker du ska prata med din man om att gå halva vägen var.... för det blir ju så att barn och barnbarn dras dit där julen firas ordentligt. Skaffa dej gran, pynta, och gör det för din egen skull !! Ditt barns pappa, att han hör av sig är runt 50 %, ditt barn för inte låta honom få förstöra mer... känns som om han straffat ut sig själv från gemenskapen i den familjen.. kram :)
Esmaralda

7 Smöla:

skriven

Jag va i Ullared i helgen, fruktansvärt mycket folk.. men när ja kom hem så packade jag in alla julklapparna och födelsedagspresenter.. och det känns SÅÅÅ skönt!!!:) jag är i stort sett klar.. behöver inte alls tänka och ha ångest för detta längre. Så under december ska jag bara njuta å mysa:) hoppas jag... kram!

Svar: Ja det är perfekt med Ullared.. allt man behöver finns där !! Kram :)
Esmaralda

8 Mij:

skriven

Hej esmaralda.
Herregud så duktig du är. Till alla barn barnen. Super mormor!!

Kommer det att fortsätta ungefär så som det varit eller kommer det att bli en förändring?
KramSvar: Jobbigast är att handla alltsammans men det brukar ske på Ullared där allt finns under samma tak :) Det ser ut att fortsätta ungefär som det varit.. förändringar kan komma men ser inte ut att bli långvariga.. kram
Esmaralda

9 CA :

skriven

Hej
Köpte igår silkespapper till julgranskarameller
Tänkte pyssla med min mamma i helgen
Kram

Svar: Vilken mysig plan :)
Esmaralda

10 godmorgon:

skriven

oroar jag mig i onödan?
vill han att jag ger utrymme just nu .. det är mycket att fixa.. är min oro onödig

Svar: Lite oro kan vara befogat men det ser ut so om det löser sig.. du behöver ditt utrymme. kram
Esmaralda

11 Barbro:

skriven

Hej Esmaralda!

Jag måste berätta om min dröm i förrgår natt. Jag låg på en brits och en väninna höll på och gav mig healing. Då kom sångerskan Carola och gick förbi. Hon sa gör ni healing då måste jag få hjälpa till. Så hon ställde sig på höger sida o började också att ge mig healing.

Och det var en otrolig upplevelse. Det var så att det gjorde ont i kroppen. Efter det så vaknade jag. Skulle vara intressant o veta om jag fick healing just då? Eller om det bara var en dröm? Och Carola?

Men faktiskt så här jag känt mig piggare efter den drömmen. Har du några svar Esmaralda? Fick jag healing av någon den natten?

Kram Barbro

Svar: Ja jag tror absolut att du fick healing men varken av din väninna eller Carola... kanske av din ängel eller någon av de dina i Alltet .. kram :)
Esmaralda

12 Tildis:

skriven

Godmorgon!

Så mysigt med jul! Jag längtar :)

Kommer intervjun gå bra idag? Något särskilt jag bör tänka på? Kram

Svar: Jadå intervjun går bra... var dig själv, ha positivt fokus... kram :)
Esmaralda

13 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så mycket paket ! Arbetsmyra där ;-) Men jag tror du älskar julen och visst är det roligast att ge paket .
Här blir det extra tomt då pojkarnas gudfar reser till varmare ställe i jul ..så denna jul blir det bara pojkarna en flickvän och jag ...riktigt mysigt ska det bli !
Men julklappar har inte smygit sig på än..men nu började jag fundera :-)

Glad Torsdag på er alla !

Kram Anki med flock

Svar: Javisst älskar jag julen ! Känns som det blir en fin jul hos dig även om det blir lite manfall... kram :)
Esmaralda

14 Browallia:

skriven

Vad duktig du är på att börja i god tid! Jag har börjat tänka lite smått på julen och konstaterat att i år behöver jag inte gå upp på vinden och hämta ner mina julkartonger, de har blivit stående i hallen sedan tjugondag knut i januari. Har de stått så här länge får de allt stå kvar några veckor till... Jag ska fortsätta med att jobba på att bryta min gamla tradition att pynta dagen före julafton och istället göra det till första advent som är vanligt nu för tiden. Det tar emot men det är ju faktiskt mysigare att få njuta av alla vackra julsaker hela december och går lättare för varje år.
Idag är det Halloween, jag har en slags hatkärlek till den här dagen, jag gillar inte skräckbiten men älskar pumporna som lyser i mörkret. Önskar dig en fin torsdag 🎃🎃🎃🎃

Svar: Jag har gjort som du... numera åker allt fram till första advent.. för sen, efter nyår vill jag bli av med det.... kram :)
Esmaralda

15 Kulla:

skriven

Herregud vad duktig du är.. älskar mysjular🎅🏽🤶.. och vara ute i tid är ju bra, gör samma själv, orkar inte stressa i sista minuten.. då ska man bara njuta av glögg, ljus och julmusik.
Undrar om jag har någon att mysa med till jul.. eller nu snart😁. Kram

Svar: OM någon dyker upp till jul för julemys, ja den chansen är inte så stor, det kan dröja lite till men ingenting är omöjligt.. kram
Esmaralda

16 AnnaK:

skriven

Nog är du rar som fixar datumpaket åt hela högen 🙂

Var det en slump att snyggingen stod i närheten och tränade eller var det strategiskt? Han kan ju ha insett att jag är rätt ful egentligen 😆

Kram 🤗

Svar: Här var det nog en slump att det blev så... fast inte tycker han att du är ful inte... kram :)
Esmaralda

17 Lie:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut att bli en flytt åt det hållet? Och ser det ut att kunna bli långvarigt där?
Ser du om det kommer bli en flytt och samma adress för oss två? Att vi flyttar ihop?
Kram18 Tomtetoka:

skriven

Ja jösses, drog racet på julpynts avdelningen på Ullared redan i september!

Väldigt redo 💪

Ezmaralda. Tror du rockern kan bli en bra bekant?

Kramis :)


Svar: Ja det tror jag.. kanske mer åt det ytliga hållet.... kram :)
Esmaralda

19 Ingela:

skriven

Oj, det var ingen dålig hög med paket, vilken gullig mormor du är!
Minns när ungarna hade julkalender å paket att öppna varje morgon i väntan på julafton å tomten, så mysigt!
Min dotter åkte till Cypern för att jobba förra året men hade köpt fina julkalendrar till mig, lillebror å pappa som vi fick innan hon stack, så gulligt! :) Jag fick en med olika kaffesorter och brorsan med fin lakrits, kan rekommendera dessa om man vill ge kalender till vuxna å inte orkar pillra med egna paket...;)

Har alltid gillat julen å att göra fint å verkligen få till den där extra mysiga känslan å doften av jul, men nu har jag tappat det helt, känner inte alls för att släpa fram, eller rättare sagt, svärandes i ett överfullt förråd, försöka hitta det som ska fram...;)
Förstår inte var känslan tagit vägen? Jaja, är ju inte hela världen men mysigare om man faktiskt ser fram emot ”eländet”.

Es, kollar nytt jobb men hittar liksom inget som är aktuellt för mig att söka, kan du se ngt kring var jag kan hitta det, typ miljö? Känner nu ett starkt motstånd till mitt jobb jag ska återvända till efter en lång ss, inte kollegorna men själva arbetsuppgifterna.
Jag vill så gärna hitta ett jobb där jag känner att jag kan utvecklas och känner att det jag gör är meningsfullt.

Kram Ingela

Svar: Ja, det finns många fina vuxenkalendrar.. jag köpte en till mamma med olika krämer och två ! Man är olika i olika perioder av livet... det fanns en tid när jag tyckte julen bara var en massa ståhej... nytt jobb kommer du att hitta men det kan dröjalite än.. fortsätt sök... kram :)
Esmaralda

20 Läroliv:

skriven

Exakt.

KRAM.

21 Misstjejen:

skriven

Hej

Alltid samma som blir besviken vid jultider. Som julbordet och allt annat...

Jag vet inte hur ska jag få det lyckas bara.

Det är kul med julen men jag vill har en bättre och som jag önskar mig att det ska vara så...

Ha det bra

Svar: Det blir bättre om man slappnar av och tar det som det kommer och inte har överdrivna förväntningar.. kram :)
Esmaralda

22 Hedwig:

skriven

Vilken jultomtemor dina barnbarn (och barn) har! Jag tänker inte så mycket på jul än. Tiden går alltför fort och personligen tycker jag att decembermånaden år den tråkigaste månaden på året. Jag blir ett år äldre igen och har varken familj eller släktin gar som jag kan fira jul med. Sedan är det hur mörkt som helst och finns det de skrämmande fyrverkerierna, man har redan börjat tända de där bomberna redan nu!! Nej, jag längtar redan efter januari, faktiskt...

Svar: Nej men hua... fast man upplever olika... jag har haft jular när jag arbetat ideellt och rest och gjort allt möjligt... och inte alls firat traditionellt... allt har sin tid.. kram :)
Esmaralda

23 Dunegull:

skriven

Jag älskar julen och älskar att ge bort till andra och se deras glädje. Det är något jag mår bra av och har alltid gjort. Det blir lite sorg att jag är singel och inte träffat ngn. Blir lite tomt men får göra det bästa av det helt enkelt då jag märker själv att kärleken inte ligger så nära som jag trott.

Kram

24 Browallia:

skriven

Det är du som har inspirerat mig att ändra på traditionen och gå all in till första advent istället för 23:e ;D KramSvar: Men det ÄR smart.. då får man njuta av julen under hela december :) Kram
Esmaralda

25 Maria:

skriven

Hejsan:)
Härligt med julen och alla förberedelser innan 😍
Själv har jag inte börjat men längtar efter julmusiken iallafall.

Tänker en del på Stefan.. tror du det kan bli något mellan oss?
Kram ❤️

Svar: Jag har en jul-spotify-lista och den har jag börjat smygspela.... tveksamt om det blir något med Stefan.. kram :)
Esmaralda

26 Glimt i ögat :

skriven

Sikken supermormor 🌟

Strongt jobbat måste jag säga... Jag minns med glädje min datumkalender som liten - som faktiskt även min mormor gjorde iordning!

Den gjorde julen lite extra magisk - och är ett otroligt fint och speciellt minne för mig idag :-)

Vad tror du E. Kan nya kontakten växa till något bra? Kul med en bekant som delar både öl- och samhällsintresset.

Kramar - och nu jäklar åker julslingan runt balkongräcket upp!

Svar: Vad roligt att du också haft en sådan kalender... :) Det kan bli bra med nya kontakten... slingan runt balkongräcket blir hur bra som helst.. kram :)
Esmaralda

27 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan det var bra om B kvinna blir min kontaktperson eller ska det var annan?

Ha det bra

28 Dunegull:

skriven

Blir man halloweenmiddag med familjen lyckad på lördag. Vill göra det lite mer festligt men svårt att hinna och då ihop allt när man är själv 🙈

Svar: Det ser ut att bli bra... slit inte ut dig.. kram :)
Esmaralda

29 AnDa:

skriven

Hej:) Super mormor!
Å super kul för barnen och jag kan tänka mig ,det bäste är när man ser de bli glada, att överraska dom.

Det är mest hektiska tiden nu på jobbet och jag hoppas att disken kommer leverera och jag kan avsluta året med att cheferna tappar hakan för mitt resultat och prestation... Hoppas , mer än rätt att jag får en bra belöning för det, inte bara ord ;-)
Till jul sonen kommer hem om han är klar med sina tenta. Annars blir jag själv ... som när jag fyller år nu i december. Önskade att firade med den Dagen att jag har en god och riktigt man då på min sida och vi är kära... vem vet en månad till dess :) (men jag letar inte, som du sa)
Men i alla fall åker jag på semester, 2 veckor nästa vecka. Det är min present till mig själv och hoppas det blir en super härlig resa, att jag fylls av livet, goda energier igen.
KRAM N


Svar: Vilken härlig present till dig själv med en resa... kram :)
Esmaralda

30 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda,
Martin berättade att T inte alls gillar mig. Pratar hon ofta illa om mig ?
Sa hon till Martin var det var ?
Martin verkar bra och reko och tror inte att han brydde sig så mycket om vad T tycker.
Kram

31 Nenna:

skriven

Hej Es,
Vilket jobb du lägger ner på barnbarnen. Verkligen fint och säkert väldigt uppskattat.

Nu tror jag att jag gjort det jag kan enligt budskapet från min guide. Kan du något kring mannen? ❤️

Kram 🤗

Svar: Ja du har gjort vad du kan... nu får du avvakta lite.. kram
Esmaralda

32 E:

skriven

God morgon Es,

känner du in något kring ifall jag möjligtvis är gravid? Eller om det är något annat som jag borde kolla upp?

Kram

33 Missmilla:

skriven

Ser inte fram emot julen. Vi är rätt ensamma efter skilsmässan o ingen bryr sig direkt om oss. Ser du hur julen blir?

Svar: Då får ni göra det bästa möjliga av det hela...kram :)
Esmaralda

34 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, var ute i tid bokade julresan/semestern när jag kom hem förra julen. Hoppas att det blir lika lyckat detta år. Och att mamma blir nöjd och att vi får en fin julvecka 🎅

Ser du mig fira jul nästa år med min soulmate ?
Kram

Svar: Det ser ut att bli en fin fin vistelse... nästa jul finns chans att du har en kärlek vid din sida... kram
Esmaralda

35 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda
Finns en intressant bostad tillgänglig, men kontraktet är endast på 2 år med chans till förlängning. Känns det som att kontraktet kommer att förlängas?
Söker bostad för längre tid än 2 år!
Kram

Svar: Möjligheten att det bli förlängning är runt 70 % men det blir ju inte förlängning för alltid utan det är tidsbegränsat.. kram
Esmaralda

36 Jossan :

skriven

God morgon!

Trodde jag skulle storgråta av smärtan i knät igår. Kunde knappt röra det... Får hoppa träningen i en vecka till...

Igår hade jag så mycket kraft i kroppen. Och kände verkligen Nu kan jag ta tag i min vikt och har målet till 65 till jul! Hoppas på mitt bästa!

Imorgon åker jag till Ullared! Det sk bli kul!

Idag ska jag försöka fixa saker i lägenheten...

Kram

Svar: Lämna nu var lite till mej på Ullared :) Kram :)
Esmaralda

37 Jeanette:

skriven

Bra med framförhållning!

Ha det bäst ❣

Svar: Kram :)
Esmaralda

38 Michaela:

skriven

Vad fint gjort av dig och det där måste uppskattas! Jag hade blivit så glad om jag själv fått det som barn :) Massa kul framför dig innan julen är här. Jag har inga planer men hoppas att det blir en hyfsad jul i alla fall. Förra året var ju brosan dålig med sitt hjärta och vi kämpade alla bara med att överleva helvetet :/

Dags för sjukgymmast och få laser igen. Hjälper knappt nånting. Magnetröntgen först 12/11. Börjar kännas hopplöst att få ordning på detta. Vill bara att det ska bli bra! :/

Sol och kallt. Älskar detta väder! :) Igår kväll tog jag en promenad och det var så mysigt att titta in i husen med alla ljus. Folk som umgick med varann. Kände en sorg på något sätt att vara ensam men hoppas att jag en dag - om typ 100 år - får bo med min kärlek och ha massa mys.

Ha en fin torsdag! Veckorna bara flyger iväg! Kram!

Svar: Ja det är jobbigt när issues med hälsan drar ut på tiden.. men det kommer ju bli till sist.. kram :)
Esmaralda

39 Cecilia:

skriven

Helt rätt! Jag brukar passa på att köpa alla julklappar på black friday. Planera innan vad jag ska ge till alla och köpa när det är erbjudanden. Sparar pengar och slipper julstressen!

Sista tentan imorgon. Känns inte alls bra och oavsett hur det går så ska det åtminstone firas att det är över. Ska försöka plugga smart idag och göra mitt bästa. Stämmer min känsla om att matten gick bra iaf? Finns det någon gnutta chans att jag klarar mig imorgon? Kramar

Svar: Smart planering med klapparna ! Visst finns chansen att du klarar det.. kram :)
Esmaralda

40 Louise:

skriven

Tycker det är jobbigt med julen. Speciellt detta året då vi dela firar sista julen i mina föräldrars hus. De flyttar i mars samt efter det som har hänt under året med mannen då han är osäker på att min släkt ens vill träffa honom. De tycker han har betett sig så svinigt och det tycker han själv också.

Jag känner mig så misslyckad. Jag känner i bröstkorgen sådan ångest över att jag inte så mycket som kan få ett jobb. Inte ens Vikariebanken vill anställa mig trots att de tar in outbildad personal samt folk som har praktiker kvar. Men mig som ska göra min VFU i februari kan de minsann inte ta in.
Ibland har jag bara lust att lägga mig ner och ge upp. Inte en danskarna vill ge mig anställning för jag kan inte tillräckligt mycket danska.
Och gå hemma nu gör mig galen. Tycker universitetet kan se till att jag ska få göra min praktik nu i november. Men å andra sidan så är det bara 4 månader kvar tills februari. Men det hade varit trevligare om den hade varit den sista.

Kommer jag att få jobb innan jul? Och kommer Vikariebanken att ta emot mig ändå?

Ha en fin dag och tacksam för svar.

Kramar

Svar: Det känns ju som att du ska få tillfälliga vikariat... jag kan bara hoppas känsla är rätt... förstår hur jobbigt det måste vara.. kram :)
Esmaralda

41 Helenb:

skriven

Jag har köpt en julklapp redan :) till min dotter.
Ska på lägenhetsvisning idag. Kan det bli bra eller ska jag bo kvar här ett tag till? Ser du något om min boendesituation framöver? Vill ju ha ett hem att fira jul i.
Kram å hälsa MG

42 <3:

skriven

när jag skrev längre upp angående oro så menar jag ifall han kommer bli påverkad av sin mamma och om mina känslor inte blir bekräftade och ömsesidiga tillbaka♥️ det är de jag är orolig över.. men är det nåt som jag oroar mig i onödan för

43 Jen:

skriven

Hej min oro för min son tar aldrig slut. Mår inte bra för min son mår inte bra. Kommer det bli bättre min älskade fina son?
Kram

44 Helena Ir:

skriven

Jag älskar att pynta och gärna före 1:a advent! Under många år så gjorde det så ont med julen..men numera blir det bra ändå! Nya traditioner kan man fortfarande skapa.. :) visst saknar jag några under jularna..men som sagt,det blir bra ändå! Livet är föränderligt,det har jag förstått..

Kram :)

45 Miltons Mamma:

skriven

Men hallå. Vad kul 😃 Min son ska oxå till USA över jul.

Skit nervös då det är första resan för honom sedan vi var där för 9 år sedan. Och första resan jag släpper iväg honom på till pappan som jag litar noll på.

Har ej fått adressen där han ska vistas så jag ska ligga på om det. Antingen Columbia SC eller Charleston GA.
Kommer exet sköta sig med att hämta och lämna? Blir resan av?

Kjam

46 <3:

skriven

Hej kära Es, servitören som det blev sån attraktion kemi med. Kommer han säga något om vi ses igen ?
Kram

47 lilla m:

skriven

Hej, kommer jag att ha en kärlek vid min sida denna jul?

48 Malin:

skriven

Det har känts som jag suttit fast länge nu att det är något som jag borde göra som jag inte gör, har blivit väldigt intresserad av tarot och jag tycker i stunder av klarhet att jag får saker till mig. Kan tarot vara en väg för mig att gå? Känns som jag vill utveckla mig men vet inte riktigt vart jag ska börja.

49 Camilla:

skriven

Vad fint du har gjort för dina barnbarn. De måste ju älska det! Jag köpte chokladkalender till mina barn när de var yngre och mitt barnbarn som snart är 12 fick detsamma när hon var yngre. Men något lite annorlunda var att vid första advent så har vi som är finlandssvenskar något som heter ”Lilla Jul” och då kommer småtomtarna med ett litet paket. Det älskade mina barn och gör fortfarande fastän de är vuxna😊

Ser du något om hur min och mina barns jul blir i år?

Massa skoj har du framför dig med julresor! Ska bli kul att följa. Kram

50 Hon:

skriven

Hej,
vad tyckte han om mig/mötet med mig? Jag fick en trygg känsla med honom trots nervositet.. ser det bra ut att träffa honom flera gånger?
Kram

51 Meje:

skriven

Hej Esmaralda.


Kommer det att bli en adressändring till samma adress för oss? Att vi flyttar ihop?
Kram

52 Skorpan:

skriven

Något extra till jul, hmm, i så fall är det kanske en inbjudan till kusins härliga julbord, slurp. Något annat kommer jag inte på.. De orkar satsa på julfirandet, det önskar jag också att jag gjorde, men nej... Undrar om jag nånsin kommer att känna lust inför julen igen? Det är ju en järlig högtid.
Kram Skorpan

53 F:

skriven

Hej Esmeralda undrar om du får in något nytt på mig kram

54 G.H:

skriven

Du är galen 😜
,,, först Halloween och trick or treat i kväll - i spöregn 😝
Sen thanksgiving och sen jul ;)

Jag tror jag har en 40 års kris nu. Känner mig stressad över diverse, vaknar på nätterna ... hur kommer jag ur detta? Livet är rätt bra just nu:) men känner mig tjock och gammal!

Kram:)

55 <3:

skriven

när jag skrev längre upp angående oro så menar jag ifall han kommer bli påverkad av sin mamma och om mina känslor inte blir bekräftade och ömsesidiga tillbaka♥️ det är de jag är orolig över.. men är det nåt som jag oroar mig i onödan för

56 jojo:

skriven

hej, kan du känna in något om hur mitt nästa år 2020 kommer att bli?

57 F.u:

skriven

Hur ser det ut för mig framöver?? Kram

58 Boudica:

skriven

NJah inga julplaner här än, blir nog det vanliga fira med familjen. Men det blir nog sista på ett tag, de har ju sin önskan om att åka runt med båten och troligtvis inte övervintrar i sverige nästa år.
Idag utannonserade de jobbets julfest, inget ställe jag hört talats om tidigare men det verkade lyxigt, men en torsdag, så det var lite dåligt gjort av dem!
Ska nog försöka planera upp en klädsel till denna dag. Men inte nu.

Trött här, ska handla lite snabbt så jag kan göra lite bröd till mig, till morgondagens lunch. Ska skicka in min hemtenta idag, hoppas jag klarar den, fastnat lite på en fråga men får testa mig fram med den. Denna trötthet gör att jag verkligen känner att jag vill sjukskriva mig imorrn, men det är fredag, och en på jobbet går i pension så jag borde nog gå i alla fall.. Får sova ut i helgen.

Måste bara fråga nu när det handlar om jul, kan det bli lite pussande och så ;)med Lagergrabben på årets jobbjulfest?

KRAM!

59 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag gillar inte chefen och jag undrar om det är ömsesidigt? Känns som det är efter hur han beter sig. Stämmer?

60 Anonym:

skriven

Kommer Klarna lyckas lösa allt med otrevliga Alvas hus ? Så jag får pengarna tillbaka.
Kram

61 Kram:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan han glädjas åt det här?
Kram

62 Nat:

skriven

Hej esmaralda.

Har han berättat för nära familj?
Hur togs det emot isåfall?
Kram

63 Autismtjejen:

skriven

Härligt det snöade lite igår morse men va mest bara fjun. Härligt imorgon är de december gud så fort detta året gått.

64 Alicia:

skriven

Jag älskaaaaar julen! så kul med shopping också! <3

65 Oro:

skriven

Hej Esmaralda.
Bara undrar över den här mannen. Han ställer mycket frågor. Vill ha en exakt bild av hur mina dagar ser ut. Frågar i detalj, klockslag. Hur jag ska lägga upp en viss dag. Tycker det känns lite obehagligt. Han är hjälpsam och verkar snäll. Generös. Vill gärna hjälpa till. Han verkar väldigt gärna vilja trycka in sig själv där han hör att det finns tillfälle. Känns en aning påträngande. Undrar över om han är helt normal? Han är snäll. Men alla dessa detaljer han vill ha hur jag ska lägga upp min dag? Ser du några orosmoment kring honom? Är han farlig eller oroväckande?
Kram

66 Lo:

skriven

Hej esmaralda.

Ser det ut som om det kan komma ett steg där vi flyttar ihop till samma adress under samma tak?
Kram

67 MB:

skriven

Du är ju helt fantastisk!!!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: