Soulmate ?

 Ibland när man möter en människa som man 100% klickar med då tror man gärna att man mött  någon som man en gång levt ett tidigare  och lyckligt liv med.  Men så behöver det inte alls vara

En själdsfrände kan vara en helt ny själ... någon som vi inte haft att göra med tidigare.

Man kan möta en person som är småjobbig och frustrerande men det finns något där ändå.. som gör att man inte backar.. och just detta är typiskt när inkarnerade vänner möts på nytt.

Det måste alltså inte vara hallelujamoments man upplever för att man ska ha  haft ett förflutet tillsammans.

 

Människor som man aldrig träffat förr i det förflutna – de kan komma att stå en precis lika nära om inte närmare.

Ibland tillskriver vi  de inkarnerade vännerna alltför stor betydelse.

Det ÄR en belastning att ha en gemensam inkarnation… har man varit vänner eller syskon eller hört samman på annat sätt genom ett långt liv… då har det också funnits sådant som man stört sig på hos varann… det har varit gräl och bråk med all säkerhet och dessa känslor kan ligga under ytan också i detta livet och poppa upp rätt som det är .

Man kan möta en gammal kärlek och bli kär på nytt… men det är samma sak där… det gamla ligger och gror under ytan och det blir sällan så bra som man tror och hoppas.

Vi tar ofta på oss de gamla rollerna i förhållande till varann

Har du tex i ett tidigare liv varit mamma och haft ett barn…. så möter du i detta livet en kärlek som blir så otroligt stark. Ditt barn från förra livet.

 Omedvetet går du in och tar mammarollen.. du accepterar för mycket, du slätar över, du tar hand om och du passar upp.  Och detta blir ju inte till gagn för någon av er och det blir stark obalans i förhållande.

Jag tror att många av oss kan känna på sig om vi har en gammal bindning till människor.  Känslorna blir ofta starkare.. även i vänskap… och  starka känslor kan trigga igång också sådant som inte är så bra.

Sedan finns det naturligtvis massa exempel på när det blir riktigt bra – när man  möter en gammal själsfrände och det klickar fullt ut också i detta livet.

 

 

Är man förälder och har, låt oss säga tre barn,  och ett av dessa är någon man känner sedan gammalt, då  knyter man ofta an lite extra till just det barnet, man accepterar mer, man oroar sig mer och relationen har inte riktigt samma balans som man har till de övriga barnen

Jag har träffat Ingvar och Helena… nu är dom i 80 års åldern och dom blev ett par i  tonåren. De har flera inkarnerade liv tillsammans.. som alla var jättefina utom ett och det tog de lärdom av… och de har levt ett långt liv i kärlek också denna gång.

Så det KAN bli bra – men det är inte alls lika givet som vi kanske tror.

Kram & kärlek

1 Tingeling :

skriven

Just sådan där omedelbar känsla, att man hajar till liksom, har jag varit med om ett par gånger. En gång var till exempel när jag låg på sjukhus och det kommer in en manlig sjuksköterska och skulle ta prov på mig. Det sa klick direkt och jag tror han kände likadant. Så fort jag såg honom gillade jag honom. Men han höll sig borta sen, tror han tänkte på etiken här med vårdpersonal och patient. Själv hade jag inte riktigt brytt mig om han tog mer prover på mig för jag visste att vi inte skulle ses igen. Men ibland får man en stark känsla för någon fast man inte vet varför!

Kram!

2 Solen:

skriven

Godmorgon! Idag had jag en knepig fråga som jag undrar om du har något bra svar på.
Hur vet man om det man ”känner på sig” om det stämmer och är en rätt känsla? Eller hur vet man om det ”bara” är ett önsketänkande och att det inte alls handlar om att man kan känna av framtiden?
Jag har en känsla för hur det kommer bli, vad som ska hända - eller snarare inte hända, med en sak jag tänker mycket på just nu. Och blir det så som min känsla är - ja då blir jag glad för då kommer jag slippa ett problem i samband med detta. Men samtidigt fasar jag ju för om det jag inte vill händer...Därför är ju risken att allt egentligen bara handlade om ett önsketänkande, att jag intalar mig att det jag inte vill ska hända inte kommer hända. Hur vet man skillnaden?
När jag tänker lugn och sansat på det känns det som att jag vet att det inte kommer hända men sedan sätter huvudet igång och argumenterar om att risken är ju så stor att det blir så ändå och personen x sa att det troligen blir så och så vidare...då vågar jag inte tro på känslan i alla fall.
Vad är att känna in framtiden och vad är önsketänkande?
Ha en mysig torsdag idag! ☀️

3 Lotta:

skriven

Det är härligt att träffa soulmates. Allt känns så enkelt och energierna är helt rätt. Underbart.

Jag undrar om bandet jag är med i. Känns inte kul att vara med då jag känner mig ersatt av en yngre. Är det meningen att han vill att jag ska sluta eller vad är meningen med detta? Bandet var min glädje, min egen grej utanför familjelivet. Stor sorg. Kan du se ngt om det. Blir det som vanligt igen?

Kram L

4 Mikael:

skriven

Ingen aning om jag mött någon tidigare kärlek men bara det är kärlek när man möts så är det bra.

Blev lite ivrig igår så blev några motionspass och 2 gym pass så se hur det går :)

Kan Pocahontas kvinnan vara nåt? hon verkar singel

https://youtu.be/FIDsKWis3jo


Lustigt nog, såg precis att hennes ex är Lewis, som jag möjligen kommer träffa i något sammanhang...

Kram
Mikael

5 Ghostwriter :

skriven

Varför gick han in där igen? För att skriva med andra eller något annat som jag inte behöver tänka på?

Har ju redan tagit upp de en gång så trodde han förstod att jag inte ville typ...
Kram

6 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Gomorron kära Esmeralda!

Vilket intressant ämne!
Jag har ju anknytningar från tidigare Liv men en hel del familjemedlemmar o har även fått kontakt med min stora Kärlek från ett annat Liv. Vi har bara chattat på en bingosajt, o nu känner jag att han är på väg in i ett fel förhållande o vill så gärna förklara att han är på väg att välja fel väg! Så visst bryr man sig fortfarande även om det var längesedan... Jag känner fortfarande det där lilla pirrande i magen när vi skriver nåt i chatten o jag känner att han med känner det. Märkligt jag har ju sambo sedan många år tillbaka, vi lever vårt 3:e Liv tillsammans fast i olika konstellationer! Det känns som om vi fått en tredje chans, eftersom han varit väldigt bestämd i saknar ödmjukhet i tidigare Liv. I detta Livet försöker jag kära honom det här med empati o ödmjukhet o att man ska hjälpas åt o det har inte varit helt lätt kan jag säga!

Min fråga är kanske konstig älskar båda mig? Jag vill ju så gärna veta. Kan du se om jag kommer att leva o åldras med mannen jag lever med ?

Kramar i Ljus o Kärlek

7 EPM :

skriven

Min dotter var ledsen en kväll när hon skulle sova. Anledningen var att hon låg och oroade sig för att hon inte skulle komma ihåg oss i nästa liv. Hon är inte sjuk eller nåt, hon är bara en funderande individ...

Jag tror jag och mina barn känt varandra innan. Kanske också min vän L och jag, vi är så nära och trygga så snabbt.

Min soulmate och jag, har vi nån historia ihop eller är vi nya för varandra?

Kram

Svar: Du och din soulmate har en inkarnation tillsammans men då stod ni inte varann så nära.. kram
Esmaralda

8 Skorpan:

skriven

Har nog råkat på människor som det klickat med på just det ögonblicket o såna som det blivit långvarig vänskap med. De flesta som jag umgås med idag tror jag inte jag har nåt tidigare band till...
Soulmaten min väntar jag på o det tar minsann tid, vart är han Es? Behöver en famn att krypa in i, förutsatt atthan inte är mindre än jag ;)?

Idag blit det till att skicka paket på nytt till ordförande som typ skällde up mig, men det var ju bra att veta vad dom tänker om oss på fältet också...

Efter jobbet ska jag träffa en kompis som jag inte sett på länge, kul. Efter det hem o sova o förhoppningsvis en hel natt...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

9 Nenna:

skriven

Hej Es,

Intressant inlägg. Detta måste jag läsa flera gånger.

Med själsfrände då menar du någon som det stämmer helt med. Jag tänkte mig att det hade med tidigare liv att göra.

En gång fick jag ett jättefint första intryck av någon efter ett tag började jag känna ”att jag inte ville bli ovän med den personen”. Det kändes så konstigt med dubbla känslor, men han kan vara narcissist också.

Jag tycker också att jag har ett speciellt band till ett av mina barn. Känner att hen är en gammal själ men det är svårt att veta om vi har tidigare band.

Kram 🤗

10 Madde:

skriven

Spännande de är med människomötet. Speciellt när man möter någon som man känner igen så starkt, Men vet med sig att man inte har setts.

Kära ez, jag har sånna problem med min mage, gallbesvär men att få hjälp är svårt, de är lättare att skjuta på problemet genom att proppa i mig läkemedel som inte alls hjälper. Jag är så orolig att jag missar min utbildning i slutet av månaden. Ser du om de lättar eller om jag har fått hjälp innan? Gissar på att jag behöver op.

Ha en fin dag kram!

11 *:

skriven

Godmorgon,

Intressant ämne, jag tror absolut på sånt.
Min son o jag har otroligt bra kontakt, och är jättelika på många sätt, så mycket känslor för honom. Tyvärr inte lika med det andra barnet.

Med min sambo så funderar jag ibland om vi är syskon..lite lika till utseendet, tänker lika så det är lite läskigt ibland.Han och min son är mer lik varandra både till utseende och sättet än vad han är med sin pappa.

ser du vad som händer på mitt jobb som du skrev igår om 4-5 månader ? blir ett avgörande val, tänkte i vilket område det gäller.

Kram
*

12 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, den här kylan börjar ta på mig igen.
Tror du jag kommer bo utomlands med min soulmate man i framtiden ?
Börjar mötet närma sig att vi ses.
Ser fram emot mysiga tjejträffen ikväll. Blir det trevligt och lite span.
Kram
💗💗💗

Svar: I alla fall kommer du bo utomlands i längre perioder.. kram :)
Esmaralda

13 <3:

skriven

Kommer J lösa återbetalningen snart och svara på mejlet sånt krångel med dem.
Kram

14 Mirre:

skriven

Godmorgon Es,
Gjorde jag rätt som svarade så igår? Är glad att jag stod upp för mig själv men nu har jag bara ångest och tänker att jag kanske överreagerade och känner mig dum. Han har inte svarat något heller, kan du se hans reaktion på det hela?
Jag vet inte.. mår inte alls bra just nu, vaknade med ångest direkt.
Jättetacksam för svar,
Kram🌞

Svar: Nejdå, du överreagerade inte.. känns dig trygg.. kram
Esmaralda

15 Jennifer:

skriven

Godmorgon finaste Esmaralda. Detdär är nog så sant! Bra att ha i åtanke.

Fina Esmaralda, ser du några resor för mig nästa år? Blir det någon längre resa? Eller några kortare resor till närmare destinationer?
Kram
Jennifer

Svar: Det blir resor.. jag ser inte när eller var... kram :)
Esmaralda

16 Dunegull:

skriven

Intressant! Kan nog stämma med mitt ex. Jag blev verkligen som en mamma över honom.

Hur ser mina arbetskollegor på mig? Någon som fått upp ögonen? Vad tycker dem generellt om mig?
Kram

Svar: Känns som om de tänker och pratar gott om dig... kram
Esmaralda

17 Snödroppen:

skriven

När man möter sin soulmate är det nåt då man känner just i det ögonblicket? Eller växer det fram eftersom? Finns det verkligen en soulmate för alla?
Mannen mitt hjärta klappar för, jag har fått till mej från fler håll att vi har ett förflutet ihop, och han har sagt att allt har känts så bra mellan oss, är det meningen att vi ska träffas och utforska varandra igen i detta liv?
Kram🌸

Svar: Det finns en soulmate för så gott som alla men somliga träffas inte i detta livet... och när man möts sker det på olika sätt.. ibland känner man det direkt men då kan det också vara enbart passion.. och ibland växer det fram. kram :)
Esmaralda

18 Soffan:

skriven

Superintressant info!
Karmatiska möten..
Det förklarar ett möte med en man som jag gjorde för ett par år sedan..
Av det destruktiva slaget..
Han triggade så mycket..
Kom tack och lov ur det!

Till något roligare!
Kan Jo eller Elin vara något?

Hoppas du och mamma hade en mysig kväll igår och mumsade många persikor :)

Kram, kram ✨

Svar: Ja somliga kan trigga otroligt !! Ja, de kan vara något båda två men är olika.. känns dig för... kram :)
Esmaralda

19 Rebecca:

skriven

Kan du se något hur han är som person? Nyfiken i en strut 🌷

20 Michaela:

skriven

Längtar efter min soulmate. Hoppas att han inte är alltför långt borta.

Återigen ångest inatt. Kommer detta ge med sig snart eller ska jag behöva må skit länge till?

Kram!

Svar: Det tar sin tid och det ska du låta det göra...bearbeta så aktiv du kan.. kram :)
Esmaralda

21 Jennifer:

skriven

Hej igen, jag har en känsla av att min nästa man är från Sri Lanka, Pakistan eller något annat sydasiatiskt land? Kan det vara så?
Kram
Jennifer

22 Frågan:

skriven

Hej esmaralda.
Spännande med olika indikationer. Hur de påverkar oss.

Kommer det att bli någon skillnad i det här? Gå åt det hållet jag vill?
Kram

23 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Blir det en flytt till den staden för oss?
Sker den isåfall nästa år?

Med vänlig hälsning,
Kram

24 AnnaK:

skriven

Någon soulmate känns det inte som att jag har och det är inget som känns viktigt. Glad om jag någon gång träffar någon snäll själ som kanske vill ligga lite också 🙈😂 Lider svår brist!

Kram 🤗

Svar: Och ligger kommer du att få.. rätt snart som det ser ut.. kram :)
Esmaralda

25 HuldaMaräng:

skriven

Go förmiddag!
Jag har en vän som jag tror jag spenderat tid med förut. Vi är nära vänner, men pjoskar inte. Jag tror vi båda känner det men inte riktigt kan sätta fingret på det.
När jag blev mamma upplevde jag något magiskt. Kejsarsnittet var akut och narkosen gjorde min syn dimmig, så jag såg mitt barns ögon första gången efter ett och ett halvt dygn. Och de ögonen.. de tillhörde en gammal person. En gammal man med en mycket gammal själ, vars ögon såg djupt in i mina med ett allvar så stort. Jag kunde nästan i mitt huvud höra den gamle mannen säga 'nu sköter du det här'. Jag vet inte vem mitt barn varit, men jag vet att jag är mor till någon mycket speciell.

Svar: Du hade öppna kanaler den gången... och din son är mycket speciell.. så är det.. kram :)
Esmaralda

26 Dalkulla :

skriven

För ca tre-fyra år kanske möter jag en kvinna där jag gick omkring med min kamera. Hon var ute med sin lilla katt i koppel. När vi var precis bredvid varandra säger hon hej. Vad som hände där har jag länge undrat. Det var en kontakt som blev omedelbar. Känslan av en helt underbar person tog fart. Vi pratade ett tag, sedan undrade hon om jag ofta gick för bi där vi stod, inte så ofta svarade jag. Nästa gång sa hon när du går förbi kan du inte komma in och knacka på så dricker vi lite kaffe och prata. Gärna svarade jag.

En tid senare minns inte exakt vaknade jag en morgon med min halskedja uppknäppt men ännu hängde den kvar runt halsen, hänget låg precis nedanför mitt ansikte på underlakanet. Jag frågade dig den gången vem som knäppt upp halskedjan. Du svarade att det var en kvinna jag endast pratat med en gång som hastigt gick över regnbågsbron. Hon hade håret flätat.

Under en väldigt lång tid undrade jag vem det var. Nu vet jag att det var denna kvinna jag den gången träffade på. Hon dog hastigt av hjärtproblem. Tror det eller ej så har jag från andra sidan pratat med henne med hjälp av de änglar jag ständigt har kontakt med. Visst låter det otroligt kanske för många men det är dagens sanning. Jag blev väldigt ledsen av att höra att hon inte levde längre.

Går någon gång förbi det lilla röda huset där hon bodde. Ett möte som stannat kvar i det inre.

Kram

Svar: Visst har du pratat med henne och i Alltet står ni nära varann .. hon är en av dina bästa vänner i universum... kram :)
Esmaralda

27 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Väldigt intressant ämne .Men det känns inte som läge att fördjupa sig i det idag ...många frågor väcks ..

Bilen sonen kika på...nej inget för mig Ser du mig månde i en mindre bil framöver tro ?

Kram Anki med flock

Svar: Ja, den lilla bilen kommer och det blir rätt val... kram :)
Esmaralda

28 Jessica:

skriven

Hej Es!

Hur stor är chansen att han kommer lägga till mig på sociala medier snart?

Kram :)

29 Louise:

skriven

Sitter här hemma med nackspärr med vetekudde.
Så typiskt
Igår skickade jag en del jobbansökningar som vikarie samt till Vikariebanken. Tycker det är på tiden att de tar in mig för förskolorna behöver folk.
Jag tror inte att jag kommer få något av jobben jag varit på intervju hos för då hade de redan hört av sig.
Jag måste ha ett jobb och det helst denna vecka.
Mannen tror inte han kommet bli så långvarig på sitt jobb då det har hänt ett och annat där.
Verkar som saker börjar gå åt skogen igen.

Kommer mannen hitta nytt jobb om han slutar på detta? Kommer Vikariebanken ta in mig eller blir det annat jobb?

Ha en fin dag och tacksam för svar.

Kramar

Svar: Ser ut som om du får vikariat.. nu får du krya på dej, nackspärr är inte kul alls... kram :)
Esmaralda

30 Smöla:

skriven

Nu har jag hört och märkt väldigt mycket i min lägenhet.. vem är det som vill ta kontakt med mig?

31 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jobbet jag just nu söker verkar jätteintressant...
Skulle det passa mig? Skulle det bli bra?
Tack!

32 Flundra:

skriven

Hej Esmaralda.

Det är inte alltid man förstår varför man klickar med vissa och andra inte.
Det jag tycker är konstigt är att jag har märkt att om jag möter en person kan denna person påminna om en annan person jag mött tidigare. Det behöver inte vara just till utseende utan det är något energimässigt.

Es, en fråga.
Kommer han att leva tillsammans med mig? Eller göra ett försök till det?
Kram

33 Catte:

skriven

Finns här, läser och funderar, men har inte kommenterat på ett tag.

Senaste tiden har du skrivit så många bra och intressanta blogginlägg om saker som fått mig att tänka och påmint mig om saker som jag 'egentligen' vet, men ignorerat.

Det som känns så träffande idag är ditt "Man kan möta en person som är småjobbig och frustrerande men det finns något där ändå.. som gör att man inte backar.. och just detta är typiskt när inkarnerade vänner möts på nytt.". Det handlar ju om gamla kärlekar för mig och det är väldigt svårt att släppa även om det ständigt känns som ett skavsår som aldrig läker och ständigt går upp när vi hamnar i en massa tjafs. Just nu känns det som jag kan hantera det något bättre, men dragningen och attraktionen finns kvar från min sida trots att jag vet att det inte kommer leda till något seriöst.

Känner mig ändå väldigt tacksam för att få uppleva den där dragningen och attraktionen till en person även om det inte handlar om kärlek i den bemärkelsen. Den har varit spännande och ett mysterium och jag har inte förstått mig på den innan jag fick en förklaring av dig i en seans. :) Så även om det skaver så är det en intressant känsla att man dras till en person och inte riktigt kan förklara vad det är eller sätta fingret på varför jag känner så och varför det är så svårt att bara ignorera känslan. Sen tror jag han känner något han med, även om det inte skulle vara på samma sätt, för även han verkar ha svårt att släppa mig helt. Just nu känns det iof att han släppt mig, men det kanske är dags med tanke på hur många år vi haft den konstiga dragningen och kontakten och att det mer och mer känns som vi irriterar oss på varandra och 'dom goda dagarna' i det här livet är över mellan oss... Mm kan inte låta bli att undra och ändå njuta av upplevelsen jag hittills haft.

Hoppas du får en bra dag! Här är det blött och grått, men bara bita ihop och hoppas på solen snart.

Kram Catte

Svar: Ja du har betat av gamla kärlekar som verkligen varit gamla. på gott och på ont... ! Kram :)
Esmaralda

34 <3:

skriven

Hej es, har ej varit på semester i år känner jag.
Ser du att det blir nån Turkiet resa eller nån resa överhuvudtaget? ❤️

Svar: Ja en resa kommer du snart att planera.. kram
Esmaralda

35 Mg:

skriven

Hej!
När kommer jag få en ny tjänst på jobbet?
Kram!

36 Mikro:

skriven

Hej E !

Är mycket på gång och jag känner att ingen tycker om mig. Kanske är jag skyldig till något men känner oftast att jag ger mer än jag får tillbaka. Varför vänder så många ryggen mot mig? Vad kan jag göra för att bli bättre om jag är problemet ?

Undrar även om det finns något sett för mig att tjäna in lite extra pengar ? Eller finns det en chans att vinna om man köper en lott ? Jag som sälla. Köper haha

Mvh mika

Svar: Ha fokus på de positiva och de du funkar med och häng inte upp dig på resten.. kram :)
Esmaralda

37 Sessan:

skriven

Grannen som är creepy håller på att bygga något.
Kommer det störa/påverka oss?

38 Cecilia:

skriven

Intressant hur vi omedvetet känner för personer vi träffat i tidigare liv.

Snart är det tenta och jag ligger verkligen inte i fas. Ska planera hur jag lägger upp studierna nu. Kan jag klara båda tentorna om jag går in för det nu? Kramar

Svar: Ja men då måste du gå all in och ha en strikt planering.. kram :)
Esmaralda

39 Rädd:

skriven

Hej esmaralda.

Kommer det här lösa sig tror du?
Eller blir det bra kämpigt?Kram

40 AnnaK:

skriven

Tack! Låter trevligt men osannolik. Vem skulle jag rota fram som vill ligga med mig liksom. Men trevligt om det stämmer och det är ett bra sådant 👌

Kram 🤗

41 Ghostwriter :

skriven

Varför gick han in där igen? För att skriva med andra eller något annat som jag inte behöver tänka på?

Har ju redan tagit upp de en gång så trodde han förstod att jag inte ville typ...
Kram

42 Birgitta:

skriven

Hej😊

Tack för intressant läsning.

Har nu inlett en relation med P, kan du se om den kommer att hålla o vara bra för mig?
Har ju väntat i snart 12år på att hitta den rätta för mig.

Kram Birgitta

43 Se:

skriven

Hej esmaralda.

Kommer det att bli skillnad i det här? En förändring?
Kram

44 <3:

skriven

Kommer J lösa återbetalningen snart och svara på mejlet sånt krångel med dem.
Kram

45 Skorpan:

skriven

Något gammalt från ett tidigare jobb kom upp till ytan o jag började fundera på det här med narcissister, skrivs det så? Får personer som har dessa drag barn som också får samma "åkomma"? Jag är rätt övertygad om att denna person kommer att få något med anor på fall o att det kommer att sluta dåligt. Vad tror du Es?
Kram Skorpan

46 Anki:

skriven

Tack för svar !!! 💖 Så skönt när ens funderingar inte är krångligare än så
Jag känner mig privilegierad

Ha en härlig fortsättning på Torsdan😊

Kram Ankimedflock

47 Dalkulla :

skriven

Tusen tack för svaret.
Det glädjer mig oerhört!

Kram

48 HS:

skriven

Min vän S tror inte alls på det andliga men han sa ändå till mig att vi är själsfränder. Och det känner jag också. För första gången i mitt liv känns det som att jag har en bästa vän.

Har vi ett förflutet tillsammans?

Fick upp en bild att jag levt på en fin bordell i 1700-talets Frankrike och att det där var en kund som stack ut. Han var enklare klädd än de andra, satt ofta bara på sängkanten för att prata ungefär som att jag var hans terapeut och vi utvecklade en vänskap. Funderade på vem detta kan vara, är det S i detta livet? Även N, ett gammalt ex som jag fortfarande är vän med, tänkte jag på.

Kram

49 Linda:

skriven

I min seans för flera år sedan frågade jag om en som jag upplevde som den största kärleken, fick som svar att vi levt tillsammans i åtminstone ett liv tidigare, och att det inte finns några garantier på att det kommer att hålla i detta liv. Och så blev det ju också :) Den romantiska kärleken höll inte i sig, jag kände det lite som Ez beskriver i texten, att han tog på sig en papparoll, det är något jag inte tänkt på tidigare, men nu när jag läser det, så var det ju precis så det var... Gillar fortfarande personen mycket, men det är inte romatisk kärlek. Finns ingen sexuell attraktion heller, bara vänskapliga känslor.

Jag blir inte riktigt klok på den yngre, det är som att han vill hålla avstånd, men ändå inte kan riktigt. Vad är det som drar honom till mig? Han var ju rätt tydlig med att han inte ville ha något förhållande, ändå verkar han vilja ha kontakt på något sätt. Jag kan tänka att åldern spelar roll, jag är ju äldre än honom.


Svar: Han är helt enkelt starkt attraherad av dig.. och dessa känslor brottas han med så det kan bli lite tvetydigt i det han ger ut.. kram :)
Esmaralda

50 Jennifer:

skriven

Hej igen, jag har en känsla av att min nästa man är från Sri Lanka, Pakistan eller något annat sydasiatiskt land? Kan det vara så? Eller åtminstone utländsk?
Kram
Jennifer

Svar: Ja, han är i alla fall ingen nordbo som det ser ut.. kram :)
Esmaralda

51 Grethe:

skriven

Go'dag elskede Es🙏🤗😍❤💜💗♥💚💛💙

Nå er det lenge siden jeg skrev til deg, men jeg har lest alle du har lagt ut 🤗🙏❤💜
Du er en viktig del av mitt liv 👌👌💖💙
Förste jeg gjör på morgenen er å gå innpå her 🙏🤗😍
Nå har jeg et par frågor til deg..
Er det liv i min King?
Og, imorgen ska jeg på kaffe-dejt med en jeg har blitt kjent med på en dejting Side, vi har så mye til felles 👌👌👌🤗
Ser du noe om han o meg?
Han er skorpion o jeg er kräfta 🤗😍
Takknemlig for svar kjäre söte Es🙏💙💖
Ha nå en finfin torsdag 👌👌😍❤💞
Kosemoseklem fra Grethe 😘😍💜

Svar: Tack för att du följer bloggen och du är viktig här :) Ja, det är liv i din King.. inte så starkt för han har tappat en del men död är han inte ! Kaffedejten blir kanske inte 100% det ska du inte räkna med men kan bi trevligt ändå.. kram :)
Esmaralda

52 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, Camilla skriver alltid så gulligt till mig på fb.
Skulle vi passa som vänner ?
Kram
💗💗💗

Svar: Ja, kanske inte som bästisar men vänner.. kram :)
Esmaralda

53 #:

skriven

Hej Es, jag är absolut ingen spelmänniska. Men har det lite tufft ekonomiskt.. har haft det ett bra tag nu. Jag arbetar men det räcker ej till pga den låga lönen. Så att jag måste låna av min far, vilket jag avskyr men såklart är tacksam för. Jag letar efter nya jobb jämt och ständigt men det står stilla.
Hur ser mina chanser ut till att vinna något åtminstone på lotto snart? Så att jag åtminstone kan betala av skulder hade hjälpt. Eller ser du att det ljusnar snart på jobbfronten med ett nytt jobb och stabilare lön? Jag skäms för att behöva låna pengar mer av far. Önskar att jag kunde börja spara pengar istället för att allt ska gå åt utgifter. Kram

54 Naturvän:

skriven

Hej!

Vilket intressant ämne! Måste läsa om flera gånger.....

Tror inte jag lever ihop med min soulmate men vi har starka band,känns lite som syskon, har en oerhörd stark känsla av att vi levt ihop tidigare.

Funderar mkt på mannen som kom o hälsade på oss för en vecka sedan,nu tror jag inte det är min soulmate, men han verkar så oerhört sympatisk. Kan det bli en fin vänskap? Har lite svårt att tyda hans signaler, språket är ju också ett hinder, men han fick mig att skratta, känna mig uppskattad som kvinna.Han finns liksom i mina tankar.........kommer han att kontakta mig igen?

Kram o ha en fin dag och hoppas du mår bra och ej har ont i dina leder pga medicineringen

55 Hanna:

skriven

Hej!

Mycket intressant ämne.
Jag har träffat en tidigare kärlek i detta livet. Det var som om en blixt träffade mig och jag bara visste på en sekund att vi hörde ihop på ett högre plan. Allt stämde med honom. Hans sätt och utseende och jag gillade speciellt hans röst. Den kändes bekant och jag gillade hur den lät. Lite konstigt kanske. Jag vet att han kände lika som mig. Med tiden lärde vi känna varandra mer och vårt förhållande utvecklade sig inte riktigt i den riktningen som jag ville. Så här i efterhand kan jag se att det var rätt att vi gick skilda vägar, men då när det hände var det fullständigt förödande för mig. Jag mådde dåligt länge efteråt och har aldrig känt sådana starka känslor för någon efter det. Nu, flera år senare har jag kommit över honom. Jag kan till och med se honom på stan utan att få hjärtklappning, men visst är det fortfarande något speciellt.
Allt har sin tid...

56 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han att Leva tillsammans med oss? Eller göra ett försök att vara med oss?
Kram

57 Alie:

skriven

Ja, jag har nog många gånger trot att jag träffat min soulmate när jag egentligen blivit kär, i själva kärleken... man vill så innerligt att allt ska vara ”rätt” att man blir ”blind” för verkligheten..
Jag ”väntar” fortf på den rätte o tids nog, voilà så står han där.. ✨🥰
Drömde faktiskt inatt om vårt möte, kanske betyder det att han kommit ännu ett steg närmare mig, jag kan ju bara hoppas 💘
Vad är det första jag lägger märke till, när vi möts?
Kram 💫

Svar: Ja, vi blir nog alla lite blinda ibland :) Det hör till! Det första du lägger märke till är hans utstrålning.. kram :)
Esmaralda

58 sus:

skriven

hej
svårt det där....
hur vet man?
kommer de eller har det kommit?
love sus

59 ?:

skriven

Hej!
Jag har arbetat med samma yrke i många år och känner att det är tid att byta. Finns det något nytt för mig?

Svar: Absolut.. men då får du gå in för detta med yrkesbytet rejält... kram :)
Esmaralda

60 Jen. :

skriven

Ja det är knepigt det där. Jag träffade en italienare och det kändes speciellt som vi känt varandra från förut men det var för mycket problem tyvärr. Kan du se om vi hade någon koppling från ett tidigare liv?

Svar: Ja, troligtvis hade ni det.. kram :)
Esmaralda

61 Anonym! :

skriven

Är han intresserad lite av killar?
Han släpper konstiga kommentarer ibland som han sedan snabbt ångrar känns det som. Märkligt.

62 Ghostwriter :

skriven

Sist han gick in sa du ”bara släpp” men han gick ju in igen och förstår inte varför? Han har ju sagt saker till mig kram

63 CA :

skriven

Hej
Jag är attraherad av en person, är det lite ömsesidigt eller ej?
Ser du mig som en person i 60 års åldern?
Kram

64 Tiss:

skriven

Kommer jag att vara redo för ett förhållande snart, liksom Ligger det nära i tiden? :)

65 Känsla:

skriven

Kände han något idag när vi pratade med varandra? Eller var det bara jag som kände? 😊

66 S:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om det blir en flytt dit till den staden?
Och blir den isåfall nästa år?
Kram

67 Tingeling :

skriven

En i min familj har inte blivit bjuden på ett familjekalas. Ska jag ta ställning till att inte åka heller då, för jag tycker inte det är schysst. Eller är det bara ett misstag att hon inte blivit bjuden?

Kram!

68 Kvinna:

skriven

Hej esmaralda.
Ser det ut som om den relationen fortfarande pågår? Och kommer den fortsätta?
Kram

69 Lenafena:

skriven

Så intressant inlägg! Undrar om min fd man som dumpade mig brutalt-hade han och jag någon inkarnation förut ihop- är det därför det varit så svårt att gå vidare?

Svar: Ja, så kan det mycket väl vara.. kram
Esmaralda

70 d30:

skriven

Känns som att jag och min vän är från tidigare liv ihop. Fann varandra snabbt och lätt att prata med varandra. Jag öppnar knappt upp till någon och han har jag inga problem med. Känns som han förstår mig.
Minns inte om jag frågat tidigare, finns det en chans att det blir lite sånt där vuxet mys med honom?

71 Sol:

skriven

Hej esmaralda.

Ser det ut som om han kommer att leva med mig? Eller gör ett försök till det?
Kan det utvecklas så?
Kram

72 ?:

skriven

Hej igen!
Du skrev nyss att jag skulle gå in för yrkesbytet rejält.
Menar du aktivt sökande, helt ny bana eller våga klättra i karriär?

Svar: Först och främst en tankeprocess då du verkligen vet vad du vill.. när du vet.. då blir det lättare.. kram
Esmaralda

73 Boudica:

skriven

Alltid intressant det här med tidigare liv, testade en regressionsseans med dig ett bra tag sedan! Men det fick mig förstå en del om mig själv, speciellt vart den här känslan av att jag behöver frihet, inte gillar när jag är instängd eller för vakad över.
Har faktiskt haft tankar senaste dagarna på att göra en ny, undrar lite om man kan styra lite vilka liv som syns. Som t.ex önska om att få reda på lite om mitt liv som jag levde med Lagergrabben? (jag kan svära på att jag sett honom i kilt tidigare!) XD

På humöret är jag bättre idag, och även kaffebristen har gått över nu.
Lagar spagetthipumpa till middag, var bara tvungen att köpa en när jag såg den i vår lilla butik! men dyr var den ;)

Fick en låt skickad från honom idag, den var så träffande på vad han sagt. Nånting om att han måste arbeta på sig själv innan han kan ge sitt fulla potential till någon. Låten handlade om att komma hem genom en lång ensam väg till en tjej föratt ge henne all sin kärlek. Men vad försökte han säga med låten?
Att han har känslor? Eller att det är hunden han vill lägga sin kärlek på? Eller något helt annat? För nåt var det väl? ;)

KRAM!

Svar: Jag kan inte styra vilka tidigare liv som kommer under en regressionsseans.. jag får helt enkelt ta det som det kommer.. kram :)
Esmaralda

74 Maja:

skriven

Har jag och min soulmate någon historia? Eller är det första gången vi är tillsammans? Kram

75 Skorpan:

skriven

Ja det blev fem timmar tillsammans med kompisen ikväll o det var trevligt. Nu är jag så trött att jag kundee somna tvärt, men det är nog ingen god ide' att åka förbi den egna stationen ;).
Kram Skorpan

76 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Gokväll kära Es!

Ikväll kom det samtalet som inte skulle vara ”farligt” nä men så ledsamt!😢😢😢 Varför mår min Älskade tös så dåligt? Jag kommer inte att kunna sova nu!
Behöver jag vara orolig? Snälla om du ser detta ikväll ber jag dig från hjärtat ge mig ett svar🙏💜🙅‍♀️ Jag är bara en mamma som Älskar min dotter så mycket, men försvann min starka sida vad har hänt?
Kramar😢😢🙅‍♀️💜

Svar: Det är så tungt ibland att vara mamma... när det går fel för barnen... men vi kan inte ta över deras liv och deras lidande..detta är något som de måste igenom själva... styrkekramar
Esmaralda

77 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Men nu försvann min starka sida! Ska det stå

78 IB:

skriven

Hei :) får jeg meg kjærest i løpet av 2020?

79 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Satt och kollade igenom katalog med tapeter förut, så mysigt. Tänk om man skulle få välja tapeter till sitt eget hus tillsammans med någon.
Jag är inte där nu. Har inte partner eller köpt hus.

Ser det ut som om jag kommer att köpa hus tillsammans med en partner de närmaste åren framåt?
Ser du mig ha partner ganska snart?
Kram

Svar: Ja du kommer sitta o välja tapeter en dag med din käraste.. kram :)
Esmaralda

80 Fråga :

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du mer umgänge med dem för mig framöver? Blir umgänget med dem mer igen?
Kram

Svar: Ja men inte som det varit.. kram
Esmaralda

81 Kram:

skriven

Hej esmaralda.

Flyttar jag dit igen?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: