Vi har anlänt....

 
Gomorron... vill kort och gott meddela att jag och Nettan anlänt till Egnared.
Och det började  lite hysteriskt... eftersom vi inte kunde logga in på internet.
 
Husägarna var utomlands på semester... och hjälpte till så gott de kunde och till sist fick vi rätt på det hela !!  Och kunde andas ut.
 
Sen var det till affären och handla mat .. det blev lite hastigt så vi får se vad det blir för konstigheter att äta  i helgen!
 
Hem o packa upp o bädda och fixa och Nettan gör iordning sitt mottagningsrum med lite mysiga detaljer.
 
Sen slår Nettan knut på sig och tar en akut spådom via telefon.
Hon är sån... har svårt att säga nej och det är vi nog två om !
Är människor i kris.. då ställer man upp, eller hur ?!
 
Därefter blev  det dags att försöka ta sig an TV:n och det ska jag bara säga er att vi  har det ena seniormomentet efter det andra när det gäller sånt. 
 
 TV:n var såklart på det moderna sättet och liksom digital med två fjärrkontroller. Och det är en för mycket. Särskilt som de inte funkar på samma sätt som den där hemma...😳
 
 
En av er i bloggfamiljen skickade ovanstående foto till mig.. man kan hitta den på nätet... familjen  som bodde här på gården en gång.
 
En liten nalle tog emot oss och  hukade i dikesrenen.. en väl använd teddybjörn som kanske tillhörde någon av ovanstående.
 
Vi har kommit till ett hus som har ett eget liv
Eller rättare sagt.. många lever sina liv här  och även om huset är 250 m2 så har jag på känn att det tidvis kan bli lite trångt.
 
Nu är vi på plats och redo !!
Nettan har trixat lite och erbjuder ytterligare en telefontid idag  och en i morgon
 
Mobil:  0723 892204
 
Kram o massa kärlek från både Nettan & mej  💖
 
 
1 <3:

skriven

Härligt att ni är framme.
Vill inte P ha mer kontakt?
Kram

2 AnnaK:

skriven

Har universum hört mitt tjat och bistår mig lite och ser ångesten ut att vara mindre efter helgen? Man blir ju helt färdig att gå runt och må så här.

Kram 🤗

3 sus:

skriven

hej
härligt att ni anlänt....
så spännande med alla som bor där.....
undrar vad som händer....
love sus

4 Mikael:

skriven

Äta? finns det havregryn klarar man sig fint i flera dagar :)

TV? Lite säger det nog åldern när man ska TV när man tagit sig ut på landet och kan ha det lugnt och skönt, en viss generation ska ha både TV och radio på, samtidigt! Fastän de bor på landet och inte missat något väsentligt i hela sitt liv, det var länge sen det var andra världskriget...

När man varit på annat håll så hör inte folk av sig i första taget till en när det är kris så man kan njuta av tystnaden rätt så mycket :)

Är det bara vi yngre som uppskattar tystnad :)

Kram
Mikael

Svar: Ha ha ha... ja hade vi inte fixat igång TV.n så hade jag tittat via datorn, det gör jag ju mest med mina serier och så.. fast det är en social grej att titta på Idol.. man pratar under tiden och tycker till... radio däremot lyssnar jag inte på.. men det gör min mamma.. såpass att grannarna också får en släng av sleven... kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag läser lite på nätet om "the friend zone" så...

Jag undrar ju kommer jag kunde gå vidare på riktigt? Ifrån henne? Jag menar den C Kvinna

Jag tror väl jag hamna i "the friend zone"

Det borde finns lösning.

Kommer jag kan går vidare?

Ha det bra

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer K kvinna tänker stannar? Hon pratar så mycket om få en annat...

7 Carin:

skriven

Godmorgon ☕️☕️
Känslan av ett ”fullt hus” när man är själv med katten...
Efter att haft kompisar på besök som bodde på övervåningen förra helgen så har jag inte mäktat med att flytta tillbaka upp. Katten sitter längst ner nedanför trappen och tittar flertal ggr upp och fokuserar på något som jag självklart inte ser men känner. Sa till katten (ja, vi pratar och han ha diskussioner.. framförallt om mat...) att det är faktiskt vi som bor här på riktigt och att han får springa upp och lägga sig. Vilket han gjorde. Klok katt.

Denna vecka har varit ”crowded” med igångsättande av dejtingapp igen, hujeeeeedamig vad respons och helt enkelt ett fulltidsjobb 😆. För mig är det just för att socialisera mig, visserligen vis nätet men insåg att med mitt fulla schema så kanske det nog är bäst att skanna över. Några intressanta, hamnar dock på ”men...” borde jag i denna sväng låta träffa någon IRL?

Kram och mycket trevlig helg till er alla 💕🍀💕🍀

Svar: En klok katt har du, som också kan se lite av varje ! Du ska träffade irl som du känner di seriöst nyfiken på... du kommer snabbt att veta om det är något för dig eller inte... lita på din intuition vid personliga möten... kram )
Esmaralda

8 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag skickar iväg en mejla nyss. Då kommer jag få en samtalskontakt som jag behöver?

Ha det bra

Svar: Ja det får du.. men det kan dröja lite... kram
Esmaralda

9 Skorpan:

skriven

Visst hjälper man om man kan, det är väl klart. Fasligt då tekniken inte fungerar speciellt som man är så beroende av den, men allt löste ju sig. Får se när vi får den första rapporten om de andra inneboende ;).

Första jobbveckans sidta dag. Har väl lärt mig nåt o som tur hsr jag haft min mentor med mig hela veckan, nästa vecka är det slut med den lyxen.. Kan du se något kring mitt nya jobb Es, råd o rön, något jag speciellt ska tänka på kring jobbet, se upp med? Det är otroligt mycket detaljer o jag vill ju lära mig jobbet ordentligt. Det är ju först om ett år man kan säga sig kunna nåt förstås...

Fredag, så skönt. Blir att försöka vila o bli av med förkylningen som huserar i mig. Kanske åka o titta på en bil, om jag orkar, imorgon...
Ha en bra dag ute i stugan!
Kram Skorpan

Svar: Stressa inte.. ge dig själv tid att komma in i jobbet.. ha positivt fokus... det är kommer gå bra... kram :)
Esmaralda

10 Nenna:

skriven

Hej Es,

Härligt att ni är på plats och att ni fick ordning på allt.

Apropå att mannen väljer en annan än den tänkta vägen, du skrev att det löser sig på ett annat sätt. Hur menar du då?
Kommer han ändå att komma till mig eller kan det bli någon annan? 💕
Ser du något?

Kram 🤗

11 Browallia:

skriven

Vad spännande att ni är installerade i det mystiska huset, det var minsann ingen liten stuga ;D Ser fram mot att få läsa om äventyret som väntar er.

Igår hade jag telefontid med min Adhd-läkare som berättade att alla tester och prov ser bra ut så nu kan jag få prova Adhd medicin. Det gör man tillsammans med en sjuksköterska som ställer in rätt dos. Luften gick ur mig när jag fick höra att det är minst 3 mån. väntetid innan jag får en kallelse, dvs i januari nästa år. Då har det gått ett helt år sedan jag fick min diagnos. Ett helt år mellan diagnos och behandling!! Det gamla uttrycket ”Man måste vara tillräckligt frisk för att orka vara sjuk” stämmer mer än någonsin.

Jag har ett vagt minne av att i din allmänna spådom för 2019 så såg du en kändis gå över till andra sidan och som skulle beröra många människor. Här om dagen gick ju underbara Arne Weise bort det kanske var honom det gällde.

Önskar dig och Nettan en fin fredag. Kramar till er båda.

Ps. Önskar en gästblogg av Nettan....

Svar: Ja det är ju rent tokigt att man ska behöva vänta så länge !! Och du har rätt.. kan mycket väl ha varit folkkäre Arne Weise det handlade om... kram :)
Esmaralda

12 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda
Jag är orolig för min dotters situation. Hon började ettan i augusti och det har visat sig att hon har en stökig och bråkig klass. Min lilla dotter är mycket känslig. Dagligen får jag höra att någon sagt något elakt åt henne, slagit henne eller till och med sparkat henne.

Detta är absolut inte alls okej. Känns helt hemskt. Hon har flera goda vänner på klassen men så är det några enstaka ungar som beter sig sådär. Inte bara mot henne, mot andra också. Men ändå, det är aldrig någonsin okej.

Har haft kontakt med läraren och krävt att detta tas upp med föräldrarna, för jag kräver ett stopp.

Ser det ut att lugna sig och bli bättre eller kommer min dotter att måsta byta skola?
Kram från en väldigt orolig Jennie

Svar: Bra att du tagit upp det med läraren för slag och elakheter ska ingen behöva stå ut med... det finns en god chans att det bli bättre.. det verkar vara lärarens mål som tagit det till sig... kram
Esmaralda

13 Kiara:

skriven

God morgon Es!
Gick det verkligen att sova där trots allt liv? Jag hade inte vågat sätta min fot där om dr spöka. 😱😰🙈

Nyfiken fråga; jag har alltid tyckt synd om barn som går så länge om dagarna på förskolan även om jag vet att de inte kan hjälpas, jobba måste vi ju göra. Dock slog det mig att mina egna kanske oxå kommer gå långa dagar ... Vad ser du? Kommer mina framtida barn gå långa eller korta dagar på förskolan?
Hälsa Nettan! Kör försiktigt! Tack i förhand! Kram Kiara ❤

Svar: Det ser ut som om det blir lite blandat för dina barn - under somliga perioder korta dagar och andra perioder längre kram :)
Esmaralda

14 Jen. :

skriven

På jobbfronten är det flera motgångar efter varandra. Jag känner stress av att jag inte har haft ett enda jobb som varit för längre tid. Har inte haft en enda anställning som ens varat ett helt år! Stressen av att inte ha något säkert och att aldrig ha betald semester är jobbig.
Ännu jobbigare är det när jag vet att jag borde studera vidare men inte vet vad jag ska studera.
Jag vet inte alls vad jag ska tänka kring detta. Vill ju inte studera vad som helst liksom.

Kan du se något om denna situation.

Svar: Processa tankarna aktivt kring studier och du kommer snart att veta.. kram :)
Esmaralda

15 Man:

skriven

Hej Esmaralda.

Härligt att ni är på plats! Att allt gott bra och att internet fungerar.

Es, ser det ut som om vi kan bo kvar där så långvarigt att sonen hinner börja både förskola och sen skolan där? Blir det så långvarigt eller kan en flytt komma emellan?
Kram

Svar: Ja en flytt kan komma mitt i alltsammans.. men jag ser inte när... kram :)
Esmaralda

16 Ghostwriter:

skriven

Härligt att ni är framme! Spännande med huset, hoppas man får veta mer :)


Tror du snygga killen jag träffa igår skulle vilja ha kontakt?



Kram

Svar: Får en känsla av att han har någon annan i sina tankar... kram
Esmaralda

17 Kulla:

skriven

Underbara ni👍😁.. alla får nog plats hos er.. levande och dom som bor i andevärlden.
Ska bli så spännande att höra om det som kommer att ske., för det kommer det att göra.
Får jag uppleva någon flirt i helgen? ❤️👌.. kram


Svar: Ja en liten flirt kan det bli som du är på rätt humör.. kram :)
Esmaralda

18 Memme:

skriven

Hej Esmaralda.
Mysig liten gård, kanske ni kommer få uppleva snälla väsen där. Det ser ut som ett gammalt ställe.
Kommer det att bli en gemensam flytt tillsammans med honom framåt?
Kram

19 Jessica:

skriven

Hej Es!

Vill han inte prata med mig? Han är så kort när han skriver och ganska tillbakadragen..
Vad är det han tycker om mig?
För jag vill inte vara för på, om han nu inte vill prata med mig.

Kram

Svar: Han gillar dig men på något sätt ser jag också en tveksamhet hos honom... kram :)
Esmaralda

20 Mh:

skriven

Hej!
Hoppas ni får en fin och bra vistelse!

När får jag den nya tjänsten på mitt arbete?
Kram!

21 EPM :

skriven

Så härligt att ni är på plats!

Blev en spontan festkväll för mig igår... lite dumt men jag behövde det😊

Stor kram

Svar: Ibland blir det spontana som bäst.. kram :)
Esmaralda

22 Anki:

skriven

Godmorgon på er !
Hoppas ni nu boat in er och kan skilja på fjärrkontroller odyl ;-)
Ser fram emot att få ta del av er vistelse

Igår vart det en spontanlunch med surströmming igen Såå gott och imorgon bär det av mot huvudstaden för ytterligare en lunch Ska få träffa en vän jag inte sett IRL och det ska bli väldigt roligt !

Härlig Fredag på er med idol och allt

Kram Anki med flock

Svar: Gomorron... ja idag ska det nog bli lite lättare på det praktiska planet :) Surströmming ! Jag väl säga som så att tillbehören är goda :) Japp,, ikväll blir det idol :) Kram
Esmaralda

23 Liten C:

skriven

Vad gott att ni är på plats ❤️🙏,
Testar min fråga igen som jag skrev igår 🤗.
En ring jag är ärvt av min mamma försvann för ca ett år sedan.
Har letat och letat och tänkt på denna ring nästan varje dag då hon fick den av min far när jag föddes 😔.
Jag va’ nästan säker på att jag lagt den på ett ställe där jag brukar lägga den men där fanns den inte ..
Har även kollat på samma sälle 100000 gr .
Igår när jag leta i lådan där jag trodde jag lagt den efter något helt annat låg den helt plötsligt där 😳.
Tycker detta är SÅ konstigt !!
Får en känsla av att min mor vill säga mig något?
Kan det vara så eller har jag bara letat slarvigt innan?
Kramar och ha’ det fint ❤️❤️

Svar: ja jag får också en känsla av att din mor har ett finger med i spelet här... kram )
Esmaralda

24 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag få sexualundervisning något gång?

Det har jag alltid vill att gör det

Ha det bra

25 Na:

skriven

Hej Esmaralda.
Där ska ni säkert få det bra och hoppas de flesta som lever där är vänliga. Förr verkade man bo trängre kanske både på gott och ont.

Verkar det komma en flytt tillsammans med en kärlek? Verkar den vara långt borta?
Kram

Svar: Ja en flytt med en kärlek kommer det att bli.. kan inte se exakt när... kram
Esmaralda

26 Hon:

skriven

Hej,
Ser det ut att gå bra att jobba med detta trots att jag inte känner mig riktigt 100?
Kram

27 Snödroppen:

skriven

Godmorron!
Så spännande det ska bli att följa er på plats, hur många besök på varuhuset blir det tro? :-)
Kan helt hålla med om fjärrkontrollerna, hemma ligger det 4-5st på bordet, och jag blir galen!!
Hursom, önskar er en toppenvecka med många fina besök och besökare...
Passar på att fråga också om känslorna hos mannen även spelar honom ett spratt nu när saker börjar röra på sej?
Kram

28 0927:

skriven

God morgon fina Es, sänder dig ljus.
Önskar er damer en underbar helg!

det har varit en del utmaningar nu över sommaren och senare tid. särskilt med honom. han verkar ha skuldkänslor..

kan du se om det nu börjat gå mot ljusare dagar för oss?

Kram :)

29 =):

skriven

Hej Es,

han slängde vigselringen i golvet vid vårt gräl.. jag var i samma rum, väldigt litet rum. efter det ångrade han sig så mycket och frågade om jag gömt ringen, såklart inte. men den verkar spårlöst försvunnen, vi har vänt upp och ner på det lilla rummet!

Jag förstår inte hur något kan försvinna. Kan du känna in något? Jag vet inte vad jag ska tro. Jag är säker på att han inte hittar den. Kram

30 Ninis:

skriven

Ni kommer att få så härliga dagar där i spökhuset 😁👌..
Fest i helgen.. blir det flirt med J eller F? Eller någon helt annan😉? Kram

31 Misspositive:

skriven

Så härligt att dela sådana upplevelser med så många ☺
Låter som upplagt för en spännande helg. Fantastiskt att ni delar med er och låter oss andra (som inte hör) ta del av klokskaper som finns i etern 👌
Glädje och kärlek 💞

Svar: Ja det blir en spännande helg... plus hela nästa vecka... kram :)
Esmaralda

32 AnnaK:

skriven

Provar igen....kommer ångesten vara mindre nästa vecka? Orkar inte.

Kram 🤗

Svar: Ja, det kommer lägga sig, sakta men säkert.. kram
Esmaralda

33 My:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut att komma en gemensam flytt tillsammans med honom?
Kram


34 Carolina:

skriven

Där har jag varit mycket i det stället var en jättetrevlig dem var syskon som bodde där jag tyckte väldigt mycket om Sven och även ester kanske du få kontakt med dem när du är här så hälsa gärna till Sven ifrån mig. Som sagt var mycket där som liten och trivdes där.

35 <3:

skriven

Härligt att ni är framme.
Vill inte P ha mer kontakt?
Kram

36 Mimis:

skriven

Hej!

Du berättar väl om ni ser spöken och småfolk?

Kram

Svar: Absolut !! Kram :)
Esmaralda

37 Bellagio:

skriven

Min King har stuckit. Haft honom runt handleden och igår var han borta. Har han gjort sitt? Jag saknar honom, det har varit lite av en trygghet att ha honom där. Men han kanske var färdig med sitt jobb? Även om min personliga önska inte slagit in, tror jag han har jobbat starkt på det och att det närmar sig..

Svar: Jag ser inte var han är men känner av honom och tror han verkar från sitt gömställe... kram
Esmaralda

38 Barbie:

skriven

Jätte kul o höra E!

Däremot när träffar jag min framtida man? My soulmate undrar mer om jag har mött honom än och vad utstrålar honom ? Kramar

39 Dunegull:

skriven

Vad mysigt ni är på plats. Nu önskar jag er en trevlig vistelse.
Ser du om det kommer lösa sig med milersättning till nästa år gällande fotbollen eller ska vi behöva sluta/byta lag nu?
Kram

40 Carin:

skriven

Godmorgon ☕️☕️
Känslan av ett ”fullt hus” när man är själv med katten...
Efter att haft kompisar på besök som bodde på övervåningen förra helgen så har jag inte mäktat med att flytta tillbaka upp. Katten sitter längst ner nedanför trappen och tittar flertal ggr upp och fokuserar på något som jag självklart inte ser men känner. Sa till katten (ja, vi pratar och han ha diskussioner.. framförallt om mat...) att det är faktiskt vi som bor här på riktigt och att han får springa upp och lägga sig. Vilket han gjorde. Klok katt.

Denna vecka har varit ”crowded” med igångsättande av dejtingapp igen, hujeeeeedamig vad respons och helt enkelt ett fulltidsjobb 😆. För mig är det just för att socialisera mig, visserligen vis nätet men insåg att med mitt fulla schema så kanske det nog är bäst att skanna över. Några intressanta, hamnar dock på ”men...” borde jag i denna sväng låta träffa någon IRL?

Kram och mycket trevlig helg till er alla 💕🍀💕🍀

41 Boudica:

skriven

Känner av aktivitet från bilden på huset. Och har en känsla att den äldre i mitten på bilden kommer att hälsa på på något vis.

Här är man nervös inför kvällen, du tror inte att han känner lite utav det med?
Hoppas att det kommer bli en bra kväll!

Kram!

Svar: Ja, visst är det full rulle i huset här ! Jodå , han känner också av lite nerver.. kram :)
Esmaralda

42 Lia:

skriven

Hej Esmaralda.

Drömde så konstigt inatt.

Lär han fortsätta en relation med henne?
Kram

43 Michaela:

skriven

Härligt att ni har anlänt och vilken rivstart. Ska bli så kul att följa er dessa dagar.

Jag har insett att jag inte har förmågan att tolka min King och min ängel/änglar ( vet inte om jag har en eller flera ) För snart 1 år sen trodde jag att kärleken var på ingång och inget har hänt. Även att jag och A skulle ses igen men det stämmer inte heller. Plus annat. Har tex två senaste dagarna "känt" att soulmaten inte är långt borta men det är också fel så nu slutar jag med detta och överlåter det till de som vet vad de håller på med :)

Ha en mysig fredag med alla gäster. Och Astrid är min favorit i Idol :) Missar dock pga jobb. Kram till Er!

44 *:

skriven

Hej

Såå glad att jag äntligen fått nytt jobb, hoppas det blir bra. Ser du hur framtiden ser ut kring nya arbetsplatsen, kommer jag avancera upp mig ?

Mindre glad åt min sjukdom..har tagit mer prover nu.
Det kan vara jätteallvarlig eller inte. får svar inom ett par månader.
Ser du något kring det ?

Kram
*

45 Alie:

skriven

Å så härligt att ni är på plats.. ja ni lägger verkligen ner hela er själ till oss alla, ni är fantastiska! 🙏💫

Idag är den min dag 🥳 får man lov att önska en fråga eller två..
På Måndag åker jag på nytt uppdrag, blir det bra?
Vad ser du kring min soulmate? åren går och går..
Kram till er! ✨

Svar: Ha en fortsättning på din speciella dag ! Det ser bra ut med uppdraget och din soulmate ligger på lut.. ni kommer mötas men det kan dröja en tid till.. kram
Esmaralda

46 Smulan:

skriven

härligt att ni kommit fram.
skickade för flera mpnader sedan in en ansökan till kommun om LSS är vi bortglömda eller ska det ta sådan tid?

Svar: Ring och påminn... kram :)
Esmaralda

47 Lotta S:

skriven

Är ansiktskrämerna jag köpte ok att använda eller blev jag lurad på mig något som kan vara skadligt? Känner mig rätt dum...

Svar: De är nog inte så bra om du trodde men jag tror inte de ställer till med skada.. kram
Esmaralda

48 Louise:

skriven

Idag har jag haft en trevlig konversation med en förskolechef som jobbar på en förskola inte långt ifrån oss och jag ska dit på tisdag på besök. det var min syster som taggade mig där. Jag hoppas verkligen att det blir jag som får jobba där. Perfekt avstånd från oss eller ja det blir buss när barnen lämnats men ändå haha. Det är egentligen inte så långt från bussen heller då den stannar just utanför i princip.

I måndags fick jag feedback på min uppgift jag skulle göra i montessoripedagogiken och jag blev Godkänd i den.
Idag måste jag mejla en förskola där jag kan komma och observera en förskollärare till en uppgift. Den ska in nu om 2 veckor. Så det är lika bra att få det gjort i slutet av nästa vecka i fall jag nu skulle få ett vikariat eller något. Man måste ju planera studier och så. Tog också kontakt med Vikarieproffsen i Lund men de är så sega på att svara så jag hinner få jobb innan jag kan börja där igen. Får hoppas de svarar innan helgen om jag bara kan skicka mitt polisutdrag via mejl eller om de vill att jag ska komma in med den till dem. Jag åker gärna till Lund. Det är en trevlig stad.
Jag måste ju ha ett jobb nu och det hade varit trevligt om det varit ett fast men vad mer kan jag göra liksom får snällt vänta tills jag är klar med praktikerna och hoppas att jag får fast jobb efter det.
Tycker verkligen att någon ska anställa mig.

Kommer det bli något i vikariebanken i Lund och blir jag timanställd på förskolan där min syster taggade mig till?
Bara så jag får lite mer erfarenhet och mer kött på benen innan jag ska ut på min praktik.
Behöver jobb och helst för flera år sedan.

Tacksam för svar och ha en fin fredag.
Kramar

Svar: Det ser ut som om det först blir timanställning innan det kommer fast jobb.... kram :)
Esmaralda

49 Anonym idag med:

skriven

Hejsan ni båda rara!
Åh det känns som om jag varit eller bott där tidigare så hemtrevligt, men det har hänt nåt hemskt där...

Kära Es!
Jag provar igen för jag förstår inte detta! Igår o idag är jag så ledsen igår grät jag väldigt mycket! Jag drömmer väldigt konstiga drömmar nästan var natt sen ett tag tillbaka. O jag har blivit knuffad när jag går upp mitt i natten senast inatt!! Det känns som om nån håller med nåt för att skada mig.
Kan du snälla hjälpa mig på traven så jag kan få en lugn helg🙏✊🍀🌹🙅‍♀️💜🌸🌺🌸
Kramisar i Ljus o Kärlek

Jag önskar er några fina dagar i detta så spännande hus -jag hoppas så på ett svar av dig fina du💜

Svar: Det krävs en personlig och omfattande seans för att jag ska kunna se riktigt klart... jag kan dock inte se att någon vill skada dig.Kram :)
Esmaralda

50 ängeln:

skriven

Hej Esmaralda, vi har haft en hemsk vecka med flera tråkiga händelser. Ser du några fler varningar runt oss? Kram och ha en trevlig vistelse.

Svar: Nej, nu ser det ut som om det värsta är över.. det lugnar ner sig... kram
Esmaralda

51 Skeptikern:

skriven

Nu har då prinsessan Beatrice förlovat sig med en italiensk miljonär.

Är det sann kärlek på G?

Hur är det med prins Harry och Meghan?

Prinsessan Madeleine och hennes man Chris?

Bara sann och äkta kärlek? Livskamrater?

Svar: Jag ser inget specifikt.. men det går upp och ner för dom också precis som för alla andra... ett av paren kommer att skiljas dock.. kram
Esmaralda

52 Vb:

skriven

Kära goda Es! Hur stor ser chansen ut att vara att jag byter jobb till butikschef? Kramar

53 Nenna:

skriven

Hej Es,

Jag gör ett nytt försök.

Om det är så att mannen väljer en annan väg än den som är tänkt. Du skrev att det då löser sig på ett annat sätt. Hur menar du då?
Kommer han ändå att komma till mig eller kan det bli någon annan? 💕

Kram 🤗

Svar: Mest troligt blir det en annan.. något som är ment to be.. kram
Esmaralda

54 linnea:

skriven

hej ez, vad e mina chansser att bli gravid 2019?

55 Anonym:

skriven

Tror du de godtar redogörelsen och inte kollar upp igen ?
En vit lögn har använt bidraget men inte till det som var sagt från början på grund av sjukdom.
Kram

56 Carolina:

skriven

Hej igen! Jag var i affären innan och vem såg jag då vid utgången det var ni två synd att jag inte träffade er. Jag kan de flesta namnen som bodde där som sagt dem var syskon Sven,Ester,Einar och Folke och jag känner även dem som äger det nu Ann och Stefan Sven och jag hade speciellt band var där ofta på besök när jag visste när mamma skulle till dem och ta hand om dem även ester tyckte om mig Sven är mycket saknad vi kunde prata om allt.

Svar: Såg du oss ? Ica inne i Ullared ? Vi var där och handlade lite godis inför kvällen :) Vad synd att du inte tjoade på oss så vi hade fått säga hej o bjuda på en kram ! Vad roligt att du känner folket här ! De är gott och fint folk.. här är mycket andlig verksamhet och mycket glädje... vilket hus !! Kram :)
Esmaralda

57 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Känner att han drar sig undan mig igen... liksom alltid. Samma mönster upprepas jämt, om och om igen. Först närhet, intensivt, sedan avståndstagande, sedan närhet, sedan avståndstagande... är han själv medveten om detta mönster? Har han svårt att vara utan mig? Kram

Svar: Ja detta mönster kommer upprepas.. ha dras till dig men samtidigt vill han annat.. jag kan inte riktigt sätta fingret på det.. kram
Esmaralda

58 Momsan:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du om det kommer att bli en gemensam flytt tillsammans med honom?
Är det någonting som du kan se?
Kram

Svar: Det känns tveksamt men jag ser inte riktigt klart kring detta.. kram
Esmaralda

59 Mimmie:

skriven

Hej Es

Ser du något speciellt som händer mig i höst?
Kram

60 Skorpan:

skriven

Tack för svar!
Försöker vara positiv i mitt tänk o satsa mer på att våga än jag tidigate gjort, är ju sjutton i nog en räddhare o det är för bedrövligt.. Ibland känner jag mig som en idiot, jag har ju ändå redan jobbat totalt sju dagar där ;), men det kanske ger med sig... Känns också som att min mentor kan bli lite irriterad, men kanske bara jag som är för känslig!? Nåväl nu är det fredag o två dagar ledigt, tror minsann att det blir käk framför tv:n idag. Flunsan tar musten ur mig..
Hoppas ni har fått plats i huset..
Kram Skorpan

61 Drutten :

skriven

Härligt att ni är framme. Påminner lite om min killes släktgård här uppe i norr. Nu på väg till byn och pojkvän. Det är ju äntligen helg.

Kram Drutten

Svar: Ha en riktigt mysig helg nu.. kram :)
Esmaralda

62 Blue:

skriven

Hej, finns det en god chans att möta nån snygging snart?

Svar: Jadå, den chansen finns absolut... kram :)
Esmaralda

63 <3:

skriven

Börjar ändå trivas på jobbet:) tack för ditt råd!
Det snackas dock en del skit här och jag försöker skapa positiv och skojig stämning.

Men snackas det om mig också?

Svar: Nej jag ser inget negativt snack om dig.. fortsätt ha positivt fokus.. och du påverkar på ett bra sätt... kram :)
Esmaralda

64 AnnaK:

skriven

Tack för svar! Skönt....man blir ju helt slut. Ska aldrig ställa till det igen om jag klarar mig ur detta.

Kram 🤗

65 Helen:

skriven

Hej igen. Ni är ju inte så långt från orten Fridhemsberg. Måste tips er om 2 företag där dels https://nabostore.se/om-oss/, adventsförpackningar, ljus m.m.. Var där idag o köpte , har tänk ge bort, men ville testa innan. Så nu sitter jag o dricker kaffe för 1 december. Var jättegott. De har premiäröppet idag. Sen finns en härlig gammaldags blomsterbutik,, fullt med pryttlar.

Vet inte varför men det känns som om huset o de som bott där välkomnar er. Kanske är det nått de vill förmedla eller så är de glada för att vara en del med er när ni är där.

Kan ha fel, men ev. så har min gamlafarmor jobbat som piga där en gång eller var det i granngården som varit prästgård.

Ha det så gott

Svar: Jamen det ligger ju nästgårds... absolut... dit måste vi ! Låter som vår cup of tea ! Jättetack för tipset. Ja det är sådant aktivitet här och jag tror också att det finns något som de vill förmedla. Jag hoppas de ska förtroende för oss. Vad roligt att din gamlafarmor varit här eller i granngården ! Kram :)
Esmaralda

66 Rebecca:

skriven

Tycker g jag är söt? Känner han nått när han ser mig? Kram :)

67 lilla m:

skriven

Kommer jag att få uppleva en till graviditet?
Kram

68 H:

skriven

Så roligt att ni är framme,det skall bli spännande att följa er :)

PS:Ser du hur hösten blir?
Kram

Svar: Lite upp och ner men något speciellt bra bör ske.. kram
Esmaralda

69 Ghostwriter:

skriven

Tror du att jag möter min Soulmate genom någon jag känner eller kommer vi mötas på ett event eller om jag generellt reser till annan stad?


Kram och ha en fin fredag!


Svar: Jag tror inte det sker genom bekanta... kram
Esmaralda

70 Jossan :

skriven

Äntligen heeeelg! Stannade kvar på jobbet en stund och plocka undan och städade lite. Det var rätt så skönt.

Nästa vecka blir det en 6 dagars jobb vecka och jag är ju inte van vid det så det kommer bli jobbigt:

Idag är det 14 År sen mormor dog.. har hon något att säga?

Kram

Svar: Bara att hon är med dig.. hon kommer ofta och tittar till och hon är väldigt stolt över sig.. kram :)
Esmaralda

71 L:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om han lär fortsätta en relation med henne?
Kram

72 Jeanette:

skriven

Ha det så trevligt!

Svar: Tackar :)
Esmaralda

73 Fi:

skriven

Hej Esmaralda.

Tror du att han har känslor och intresse för den damen?

Fortsätter dem en relation tillsammans?
Kram

74 Korvgubben:

skriven

Då var besöket hos spådamerna avklarat idag. Jag tar ju sådant här med en nypa salt så när jag stannade bilen utanför huset och klev ur fick jag närapå krupp. Det satt en kvinna på trappen till ytterdörren och hon var halvt genomskinlig.

Nog är det aktivitet där om en superjordad person som jag som inte ens tror, kan "se".

Jag fick min talisman och en go kram av Ez, denna sexiga dam som jag försökt flirta med ( innan nuvarande makens tid) och jag fick spådom av Nettan.

Hon sade bland annat att hon kunde se en ny konstellation i spel för mig och det stämmer, jag spelar på nytt sätt nu.

Jag skulle vinna en bra hacka innan jul och det ser jag fram emot. Kanske någon av damerna i bloggfamiljen har lust att hjälpa mig sätta sprätt på pengarna när det blir så dags ?

Var mycket nöjd med besöket och vad det gav och ger 10 korvgubbar av 10 möjliga.

Nu kom jag på frågor i efterhand så jag tror jag bokar en session via telefon också.

Trevlig helg tillönskas.

Svar: Vad roligt att du är nöjd. Tack så hjärtligt för öl och goda korvar, det kommer väl till pass. Kram :)
Esmaralda

75 CA:

skriven

Hej
Jo jag ska få nya arbetsuppgifter, det känns skönt att jag kommer att få lite mer normal arbetsbörda. Men dom har inte fattat hur mycket jag gör. Så nu ska mina arbetsuppgifter delas ut :o). Känner lite skadeglädje. Jo jag fick ju kontor för ett tag sedan, det har blivit lugn miljö för mig, jag tänker inte byta tillbaka om jag inte måste.
Hoppas du också kan se att det blir bättre för mig framöver.
Trevlig helg
kram

76 H:

skriven

Tack snälla för svaret Es kram:)

77 lilla m:

skriven

Kommer jag att få uppleva en till graviditet?
Kram

78 Misstjejen:

skriven

Hej

Vad kan jag gör åt min tankar för C kvinna och min känsla för henne.

Jag tänker inte ändå berätta för någon eller för henne. Det finns något sätta som jag kan få den försvinna och gå vidare.

Är den kärlek som jag känner på här hösten...

Jag vill inte ändå det ska blir något av det utan släcka alla känslor...

Ha det bra

Svar: Ha fokus på annat och låt tiden arbetar för dig.. kram
Esmaralda

79 L:

skriven

Hej Esmaralda.

Har han känslor och intresse för henne?
Ser det ut som om de fortsätter en relation?
Kram

Svar: Ja vissa känslor ser ut att finnas.. kram
Esmaralda

80 Marie:

skriven

Tack för underbar regression. Det funkade ju bra på telefon. Jag är mycket nöjd. Kram och tack.

Svar: Nettan hälsar och kram kommer från oss båda :)
Esmaralda

81 Björn:

skriven

Hej Esmaralda.

Har han känslor för mig?

Kram

82 Zuzeee:

skriven

Hej

Jag får inte tag på mannen jag träffar i Småland han är inte med någon annan?

Kram

83 Anna och Mamma:

skriven

Nu har vi varit på besök hos Ez och Nettan.

Vi fick varsin väldigt vacker talisman i en talismanceremoni.

Vi fick gå husesyn med Ez och vi tyckte båda att hon är en underbar person med så mycket värme och personlighet.
Det var precis som man förväntade sig efter att ha följt bloggen.

Sedan blev vi båda spådda av Nettan och det var också en upplevelse. Hon prickade in var jag skulle resa nästa gång och likaså att min tillkommande faktiskt bor i mitt kvarter.

Anna fick regression medan Mamma tog en promenad i skogen. I regressionen fick jag uppleva tre av mina gamla liv och det var väldigt levande.

Det kommer ta tid att smälta alltsammans. Nu fikar vi och ska köra hemåt till Göteborg. Vi båda rekommenderar varmt detta. Kramar från Anna och Mamma

Svar: Tack fina Anna och Mamma... var så roligt att ha er här på besök. Kram :)
Esmaralda

84 Eva:

skriven

Hej, hoppas ni har det bra! Jag har fått lära mig att berömma när jag ser något positivt. Så nu gör jag det: Du Es är alltid så fin i dina klädval. Ha en fin kväll!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: