Spontana spådomar !!

Spontana spådomar:

 

Kvinna i 50 års åldern får ett tråkigt besked angående sjukdom gällande henne själv  och det blir en chock men hon kommer  bli helt frisk även om  det tar sin tid.

💖

Kvinna i 20 års åldern som har tungpiercing och en hel del tatueringar, du tvekar om du ska söka den universitetsutbildning som du drömmer. Sök – du kommer in och du kommer inte ångra dig en sekund

 

Kvinna i 70 års ådern som har både hund och katt och lever ensam, ganska isolerat, jag ser en allvarlig varning för dig. Du bör undvika alla butiker sista veckan i april. Risken för smitta kommer vara överhängande. Du kan ju smittas annars också precis som vi alla men just denna vecka är det extra känsligt

Kille i 30 års åldern, du är väldigt förälskad i din flickvän men samtidigt realist och känner att hon inte är helt rätt för dig. Följ ditt intellekt i detta, hon är inte rätt och  fortsätter du relationen blir du indragen i sådant som du inte vill ha med att göra

💖

En katt som varit mycket olycklig och farit illa har kommit till sin nya ägare och katten försöker på alla sätt att visa sin tacksamhet och kärlek. Den är fortfarande lite rädd i vissa läge men det är mer reflexer. Katten älskar sitt liv idag .

 

Jag ser en ung kille, i tonåren som är son till en av er i bloggfamiljen. Han har inte mått så bra sista tiden och det har du märkt. Han är inte så villig att prata med dig om sina bekymmer –  så försök få honom att gå till skolkuratorn. Han behöver prata av sig

💖

Du bor i en stor stad, du är 40 +  och du har nästan  gett upp om kärleken. Men i sommar kommer magi att ske !  Det är soligt och varmt och du möter honom när du har en söt sommarklänning på dig.

 

Du är runt 30 och du söker desperat efter ny bostad. Det lönar sig om du tittar på lite andra orter också runtomkring. Du har bil och kan ta dig.  Utvidgar du ditt letande geografiskt så hittar du rätt.

💖

Man i 40-50 års åldern, du har redan en bra yrkesbefattning men du börjar tappa stinget lite och det är inte konstigt. Du behöver utmaningar – så sök dig vidare. Det är ment to be att du ska klättra lite till på karriärstegen.

 

Carin eller Carina, du är i  50-60 års åldern och du funderar på att träffa släkten i påsk… eller i alla fall några av dem.. men gör inte det. Det är stor risk du blir smittad.  Du ser ut att vara i riskgruppen och  en smitta kan göra dig rejält sjuk

💖

Man  som bor i Mellansverige , runt de 40,  halvlångt hår och du har nyss flyttat till en ny bostad.  Du bör byta plats  för din cykel från tisdag och en vecka framöver.. finns risk för inbrott och då försvinner cykeln

 

Jag ser en kvinna i annat land som kämpar med ekonomin och som har en stark oro. Du behöver göra upp planer nu inför framtiden. Lita inte till någon annan. Mannen som du försöker luta dig mot är ingenting att lita på när det gäller och det misstänker du nog själv

💖

Vi har en artist  på bloggen och du  har  fått en hel del inställda  evenemang och nu funderar du på att lämna landet så snart det blir  okey. Och det tycker jag du ska göra. Du mår bra av att arbeta utomlands en tid och du har fått en hel del förfrågningar så du kan sålla och välja det som tilltalar dig bäst

 

 

 

Ensamstående mamma till två barn varav det ena bara är en liten bebis. Du försöker hålla kvar en man som du inte har någon framtid med. Gör du helt  fri, jobba på det så du emotionellt kan  gå vidare. Så småningom kommer det finnas en annan kärlek

 💖

Ja, detta är vad jag kunnat se för er denna gång

Stor kram och massa kärlek

1 Miss milla :

skriven

Så intressant m dessa spådomar. Ngn som känner igen sig? Vore kul att veta hur det går sen. Det var nog inget om mig även om en del var lite likt.
Kommer min son få ersättning för sin olycka från Lööf om vi söker det?

2 Erika:

skriven

Hej!
Jag drömde inatt att min kompis ritade en tatuering åt mig. Föreställande en tand och två siffror. Vad kan det ha för betydelse?

3 Rebecca:

skriven

Roligt med spontana spådomar :)

Kan du se något om hur min kommande kärlek ser ut'? Kram

4 <3:

skriven

Alltid så spännande att läsa dina spontana spådomar.
Fick sån gullig överraskning att hämta ut på posten igår. Behövs i dessa hemska Corona tider.
Är Magnus lite kär i mig fast vi aldrig träffats ? Lite märkligt allt hur han uppvaktat mig när jag inte visat någon speciell respons.
Han har fått min lilla uppmärksamheten nu.
Kram

Svar: Ja han är allt betagen i dig.. kram :)
Esmaralda

5 Mh:

skriven

Hej!
Kommer ja få jobba mer under permittionen?
Kram!

6 Dunegull:

skriven

🤗❤️

Tyvärr inget denna gången heller för mig. Vet att många frågar om coronan här. Ser du ngt kring mig eller mina närmsta gällande coronan? Behöver vi vara oroliga att någon kommer lämna detta liv?

Kram och trevlig helg bästa ☀️

Svar: Jag får ingen information alls.... det är svårt att sia kring sjukdomar men jag dock inga varningar runt dig.. kram )
Esmaralda

7 HS:

skriven

God morgon Ez,

Vad roligt med spontana spådomar igen, hoppas att de hittar rätt.

Finns det risk att Urkult blir inställt i år?

Kram

Svar: Ja, den risken finns... kram :)
Esmaralda

8 Carina ST :

skriven

Alltid spännande med de här spådomarna! Den här gången hoppas jag på att 40 plus som ska möta kärleken i sommar är jag. Jag är ju 40 plus, närmare bestämt 53 år 😉.

Men så fanns det en ytterligare, Carina 50 - 60 år som kan bli sjuk i påsk. Jag funderar just nu på om vi kan fira påsk ihop med min systers familj, som bor i närheten, om alla är friska? Jag tillhör ingen riskgrupp vad jag vet.

Och katten skulle faktiskt kunna vara vår lille katt som är adopterad från katthemmet. Från att inte ha varit knäkatt har hon blivit otroligt kärleksfull och somnar nu gärna på bröstet, helst under hakan, hos oss.

Ja den här gången kan flera gälla mig, men jag räknas nog inte in i 40 plus :)

Idag skiner solen här efter några dagar med storm och snö. Då lyfter energin.

Carina ST

Svar: Nej jag tror inte det gäller dig... hade det varit 50 plus , ja då !! Förhoppningsvis nästa gång ! Kram:)
Esmaralda

9 Ghostwriter:

skriven

Bra spådomar!

Inatt drömde jag att jag befann mig i en lgh jag inte kände igen, den var helt ny. Det var egentligen inte min bostad men det kändes som att jag också skulle bo där. Det var lite inflyttningsfest/hjälp och alla var glada. Någon kändis hit, några släktingar där och nya människor och alla var riktigt glada. Jag tittar in i ett mindre rum och tänkte att jag kanske skulle ha min soffa där istället, log för mig själv sen vaknade jag upp kl 7 imorse.

Betydde den något eller en vanlig dröm?
Påtal om bostad, kan någon av de privata jag hört av mig till, vara något värt att satsa på? Så länge det känns rätt.


Kram

10 Helena Ir:

skriven

Alltid trevligt med de där "spontana",hoppas de kommer till rätt person..men..men..tant på 60+ ,glömde du möjligtvis henne då?..Inte då..bättre lycka nästa gång..dessutom om jag haft en cykel så kunde jag ju blivit av med den,,så just nu är det bättre med ingen spådom för tant 60 +..äsch,konstig humor bara!

Lite konstigt att lördagarna inte ser ut som de brukade..men snart är påsken här,kanske ta fram lite påskpynt..jag är helt enkelt inte lika bra med pyntet till påsk som till julen..kan det ha att göra med att"julen varar till påska" Vi gjorde ett fint pepparkakshus till jul,som jag inte klarat av att slänga i soporna,men vilken dag som helst blir det bye,bye..och påskriset får ta platsen där istället!

Lite ont i huvudet,sen rätt många dagar..just nu blir jag lite lätt hypokondrisk..jag vet att det lika lätt kan komma från min nacke..nästan av vilken orsak som helst..

Något positivt är att solen skiner och snön är borta..än så länge minus grader..det blir en längre promenad idag.

Ha det så bra :)

Kram

Svar: Jag har påskris, en tupp och ett litet fågelbo med ryska målade ägg och that´s it. Förr när barnen bodde hemma asade jag alltid in typ en hel liten björk och pyntade.. nästan som en slags julgran.. men inte mer... kram :)
Esmaralda

11 Misstjejen:

skriven

Hej

Har börja förstår mer av vem F kvinna var som person. Vill glömma henne och skit i henne men hur ska jag gör?

Hon var aldrig den person som jag trodde. Hon var helt annat.

Det borde finns en sätta att glömma henne och gör att hon är oviktigt för mig...

Jag förstår det genom tänkt olika perspektiv men det är ju sorglig att hon är inte den person som jag trodde hela tiden.

Ha det bra

12 Misstjejen:

skriven

Hej


Har börja förstår mer av vem F kvinna var som person. Vill glömma henne och skit i henne men hur ska jag gör?


Hon var aldrig den person som jag trodde. Hon var helt annat.


Det borde finns en sätta att glömma henne och gör att hon är oviktigt för mig...


Jag förstår det genom tänkt olika perspektiv men det är ju sorglig att hon är inte den person som jag trodde hela tiden.


Ha det bra

13 Misstjejen:

skriven

Hej

Börja blir ju trött på hur alla tjatar om corona och det påverkar mig ju av negativ. Vill ser alla ska var positiv och allt såna.

Måste tänker på så och si. Såna bryr jag inte mig om. Leva då som vanligt.

Det gör svårt för mig att leva såhär även alla vet inte vad jag behöver juts nu. Typ närhet, kärlek, mysigt, kramar ock såna. Hur ska jag klarar mig utan det. Jag blir ju galen att leva utan kärlek...

Så behöver jag ju närhet, kärlek och allt såna... såna kan jag inte leva utan.

Man dör av inget kärlek, närhet och såna även det gör att jag blir lite konstigare på något sätta. Jag märks ibland av mig själv. Jag vet inte vad ska jag gör.

Ibland vet jag inte hur ska jag förklarar av vad jag behöver av...


Svar: Ja, det är tuffa tider för oss alla och kramas ska vi ju undvika just nu.. vi får istället bry oss om varann på andra sätt med mindre fysisk närhet... det här är ju bara en period.. kram :)
Esmaralda

14 ThereseC :

skriven

Hej Es!
Häromdagen var det urnsättning för mormor. Mamma och moster A var med. När mamma ringde A tidigare tyckte de sig få ett tecken ifrån mormor. Medan de pratade kom en liten envis fågel som ville ta sig in i mosters lägenhet. "Ursäkta mig" sa moster "jag måste bara stänga, det är en fågel som vill in".
Hon stängde men en liten stund senare knackade någon på fönstret. Det var fågeln igen. Mamma och moster tänkte genast på mormor båda två. Under urnsättningen läste kyrkoherden en dikt som hon hade valt ut. Den handlade om en liten fågel. Mamma kände sig ännu mer säker på att fågeln hemma hos min moster varit ett tecken.
Det var mulet under urnsättningen men precis när den skulle på plats så kom en solstråle fram genom det annars så täta molntäcket. Och vad är ett bättre sätt att meddela sig än att skicka ner lite sol för att lysa upp vår väg för någon som heter Solveig.

Jag tycker mig också ha fått tecken. Det är mycket fjärilar igen. De har varit där hela tiden men jag lägger liksom märke till dem och börjar automatiskt tänka på mormor. Exempelvis en mugg jag har, med en kanin på, plötsligt när jag tittade på den blev jag medveten om att det var även en fjäril på muggen. Den har förstås funnits där hela tiden men plötsligt lade jag märke till den och började omedelbart tänka på mormor. Såna saker kan man ju förstås lätt förklara bort om man är lite rationell så det är ju inte den typen av tecken som skulle övertyga någon som inte tror på sånt där. Men för mig känns det väldigt starkt som att det är så och det känns som om jag blir omgiven av kärlek.
Kram ThereseC

Svar: Visst var fågeln ett tecken, ett tecken på att mormor fortfarande finns och alls inte är "borta" - vilket tydligt tecken dessutom ! Mormor besöker dig också och du ska ta till dig de tecken du får, de är på riktigt.. kram :)
Esmaralda

15 JT:

skriven

Jag kämpar på med ekonomin men vet ej om denna spådom gällde mig. Ha förtillfället inga planer alls tills vidare då bebisen bara är 3månader och med Corona så är pappan till barnet den enda som jobbar... men känns inte riktigt som spådomen gäller mig till 100%.

Undra också om min lady fortfarande funkar? Finns det något jag kan göra så det bli lite liv i henne?

Svar: Jag tror inte spådomen gäller dig. Strö lite sat över Lady,, bara några korn och låt ligga ett par timmar. Det är liv i henne men med saltet blir hon piggare.. kram :)
Esmaralda

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tack Es för att du orkar ge oss dessa spontanisar som tomtebloss i coronamörkret <3
Hoppas de som det gäller läser och tar till sig

Ser du om sonens flytt gör sitt Fortsätter jag vara frisk ?
Slipper jag bli smittad ?

Han kommer med varorna idag ,han handlade sent på maxi igår och via messenger fick jag okeja köp när han var osäker .Det var tyvärr mycket tomt i hyllorna så mjölken fick bli grön bla...men vem klagar inte jag !

Ha nu en fantastisk lördag ocgh var rädd om varandra

Kram Anki med flock

Svar: Sonens flytt känns bra även om det kan bli lite strul innan allt faller på plats. Följer du noga alla föreskrifter så klarar du dig från smitta men helt säker kan du inte vara förrän vaccinet kommer. Här gör vi samma sak.. sonen är handlar till oss o till sin mormor och vi okeyar via messenger när nåt på listan är osäkert : ) Kram
Esmaralda

17 Skorpan:

skriven

Hurra, spontana spådomar, tack för dem Es!

Den första var ingen vidare o kunde gälla mig, men det vill jag inte tro så jag läste vidare. Eller gäller det mig, jag vet inte. Önskar att alla berörda tar åt sig spådomarna o berättar sen hur det gick, tack ;), det är så kul med berättelser ur verkliga livet!

Eftersom inget händer i mitt verkliga liv får jag ta till drömlivet o där hände det minnsann. Jag har besökt dig Es men du var något avmätt o ville inte ta i hand o hälsa ens, inte prata heller, men jag tror det berodde på denna situation vi lever i just nu. Hur det sen kom sig kom jag hem o hade fått med mig en pall från dig Es, ingen aning hur, o det förvånade mig, men om du saknar en mörk träpall med metallben, ja då vet du var du ska leta ;D.

Min dröm fortsatte o äntligen träffade jag mannen, eller en man iaf ;) o det blev till sex o nåt jag inte upplevt tidigare... Vilken härlig dröm o jag förstår ju att den "uppstod" på basen av ett behov, men kan mannen vara den man jag ska möta, eller har dessa drömmar nån annan betydelse Es? Så synd att jag blev väckt ur denna dröm, för drömmarna är ju de enda platser där det händer något... I mitt liv iaf.

Trött med ett tungt bakhuvud, som dagen efter, men pga andra orsaker. Nåja, får väl inta ett piller o sen äta o dricka lite :). Njuta av det fina vädret.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Attans så otrevlig jag var - men du fick en pall i alla fall :) Mannen du drömde om... inte exakt din kärlek utan det var mer ett kärleksbudskap i sig... att du inte ska ge upp.. han kommer :) Kram :)
Esmaralda

18 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda. Roligt med spontana spådomar, hoppas de hittar fram till rätt personer. Ingen som var riktad till mig.

Fina Esmaralda, att resa är mitt liv och det kändes tråkigt då du skrev att sommaren tyvärr inte blir som vanligt och jag inte kommer att kunna resa. Förstår att det beror på coronasituationen och att många människor drabbas av betydligt värre saker än jag.

Men resa är min passion i livet och jag behöver det för att må bra. Så nu har jag börjat planera en längre resa i december.
Någonstans där det är varmt.

Vad är chanserna att jag faktiskt kommer iväg på den resan? Vill ta M med mig, lyckas det?
Kram,
Jennifer

Svar: Chansen till den resan är mycket god.... du kommer alltid att resa en hel del.. det är bara just nu som du får skjuta lite på det... kram:)
Esmaralda

19 Lotta:

skriven

Så kul och bra med spontana spådomar. Känner mig lite osynlig för inget händer mig direkt. De senaste två åren har varit tuffa och jag har mest stångat huvudet i väggen. Kunde iaf vara kul om något hände, tex att jag träffar kärleken. Känns som nu eller aldrig liksom. Finns det en ljusning för mig mitt i allt elände?

Kram L

Svar: Jadå visst finns en ljusning en rejäl sådan och kärleken kommer den också.. gör bra val övrigt.. kram
Esmaralda

20 CA:

skriven

Hej
Igår skrev jag på mitt nya anställningsavtal :O)
Hoppas jag kan åka till Portugal före jag börjar mitt nästa jobb och få det fint där. Bara dom öppnar gränserna. Skulle känna mig tryggare där än här.
Håller tummarna för att ni alla på bloggen slipper bli allvarligt sjuka
Kram

21 Mimi:

skriven

Hej!

Tror att inget stämmer in på mig nu heller. Men det är intressant att läsa spontana spådomar.

Kommer det att hända något bra eller är det mest elände som sker?

Kram

Svar: Lite blandat just nu men visst kommer positivt.. kram
Esmaralda

22 Misstjejen:

skriven

Hej

Gör jag rätt att bryr mig om min framtiden än vad andra vill att gör med mig. Jag vill inte förlora min framtiden så ju vill jag blir en bra förebild att var föreläsare. Än om jag gör dumheter med B kvinna. Det är bättre att var mer försiktigt eller?

Ha det bra

23 Hon:

skriven

Roligt att läsa dina spontana spådomar :)

Ifall det är så att jag blir arbetslös hela våren och kanske till och med längre, har du tips på vad jag kunde sätta fokus på då? T.ex. hälsa, studier, osv.

Kram

24 Snödroppen:

skriven

Godmorgon!
Vaken sen kl 5 imorse, en ledig lördag!! Sovmorgon är överskattat. Ätit frukost, läst din härliga blogg och spontana spådomar OCH håll i dej, varit på gymmet!! Allt innan kl 9!! Och det är inget sent aprilskämt! Kanske en del av mitt nya jag...
Lite kaffe nu och sen blir det städ och fönsterputs. Solen strålar och fåglarna kvittrar. Det fladdrar i magen av vårkänslor, vad känner min fling när han tänker på mej? OM han tänker vilket jag hoppas..
Önskar er en underbar vårdag i härlig aprilsol🌞

Svar: OMG, allt det där innan k 9... själv vaknade jag 9.20, fotfarande trött som en iller !! Men så är jag kvälls/nattmänniska :) Men nu när våren kommer blir allt lite lättare.. din fling längtar också efter en fling.. kram :)
Esmaralda

25 Sus:

skriven

Hej
Härligt med spontant....
Inget spontant här?
Love sus

26 Lilla m:

skriven

Hej, får jag snart kontakt med en man som det klickar med?

Svar: Ja jag ser att han som är rätt för dig kommer... det känner jag ingen tvekan till men osäker på när, tyvärr... kram
Esmaralda

27 Jeanette:

skriven

Kram kram ❤

28 Elin:

skriven

Hur stor är chansen att kärleken kommer i sommar?

29 Alie:

skriven

Tack! 🙏
Önskar alla en underbar dag! ☀️
Ta hand om er! 💕
Kram

30 Kristin:

skriven

Det er alltid så spennende å lese dine spontane spådommer, kjære Esmaralda.
Jeg har mang en gang tenkt over alle de svar du også gir oss hver dag i din blogg. Du er et veldig generøst menneske som gir oss så god hjelp og også håp i mange situasjoner. Tusen takk <3
TUSEN TAKK!
KRAM!!!

Svar: Tack fina Kristin :) Vad glad jag blev ! Kram
Esmaralda

31 MissMilla De:

skriven

De spontana spådomarna är absolut bäst o kul att läsa om. Hoppas ngn känner igen sig.
Nu blir det ingen påskmiddag i släkten pga Corona. Så himla tråkigt.
Nu ska jag söka några stipendier. Kommer jag lyckas

Svar: Du har chans att lyckas med i alla fall ett av dem.. påskfesten är inställd här också... kram :)
Esmaralda

32 EPM :

skriven

Godmorgon!
Våffelfrukost här. Är ju lov...!
Informerade a igår om att hans behov av vänskapen med hans ex. flickvän skaver i mig. Han verkar ta det bra... Jag tror inte det blev fel.?
Jag är inte svartsjuk, mer känslan av att vara i ”underläge”.
Ja,jag kundens väntat- men jag är inte en som väntar!

Så, ut i vårsolen☺️
Kram

33 Kickboxare:

skriven

Sörplar kaffe och läser med andakt!! 👍

Ingen igenkänning men lika spännande för det!

Goe, goe e: stämmer min känsla om att vännen med tillitsproblem har börjat öppna upp sig mer för mig? ser det ut att successivt bli mer?

Kramis! 🤗

34 Michaela:

skriven

Alltid lika kul och du är så jäkla duktig :)

Du hade rätt! Karman bet exet som dumpade mig brutalt 2017 i arslet. Han började ju dejta en ny ganska direkt och det var så putti nuttit men igår så tog de bort "i ett förhållande" på FB. Undra vad som hände🤔

Ha en fin lördag! Kram

Svar: Ja här gick det åt skogen rejält.. men detaljer ser jag inte.. kram :)
Esmaralda

35 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Kära Es!

Fick lite ångest när jag läste om kvinnan i 50-årsåldern jag är i 60-årsåldern kan det gälla mig alla mina prover har inte kommit än!!
Snälla behöver veta🙏✊🍀💜

Fråga ser du om min kära dotter med familjer kommer att flytta t hus snart?

Stor kram hoppas så på ett svar❤️

Svar: Nej, denna spådom gäller inte dig... sänder dig en stor healingkram :)
Esmaralda

36 Jen. :

skriven

En person säger att jag är mentalt störd och liknande saker. Försöker att inte ta åt mig men gör det ändå. Stämmer det verkligen? Jag tycker sånt är elakt att säga bara för att jag sätter gränser och står upp för mig själv. Man kan ju inte ta vilken skit som helst... Men order spökar ännu i hjärnan. Stämmer det han säger?

Svar: Nej det stämmer inte, låt det rinna av dig , kram :)
Esmaralda

37 Mikael:

skriven

Katten :)

Kram
Mikael

Svar: :) Kram :)
Esmaralda

38 Från Aili:

skriven

Tack, stämmer 100 % och nu vet jag. Tack så mycket. Kram.

Svar: Härligt .) kram :)
Esmaralda

39 Carina:

skriven

Carina här och jag har varit tveksam till påskfesten med släkten och nu känns det helt rätt att inte delta. Kram och tack.

Svar: Bra, rätt beslut.. kram :)
Esmaralda

40 MN:

skriven

Två av dessa spådomar skulle kunna stämma in på mig, men jag är tveksam. Har inte förstått om "Bloggfamiljen"
består av oss alla som läser bloggen, eller om det är de som också har en egen blogg? :)
Idag har jag en egen fråga: Ser du i vilket sammanhang jag träffar min blivande livspartner? :) Jag är öppen för det mesta.
Kram MN

Svar: Bloggfamiljen är vi på denna blogg... ibland våra familjer också.. men ingen från andra bloggar... jag tror ni ses utomhus och de verkar vara fint väder...kram )
Esmaralda

41 Carl:

skriven

Tack för spådomen. Jag vet att den är riktad till mig. Hade kort innan bestämt mig för att avsluta relationen. Mvh

Svar: Ja den är till dig, bra att du redan innan fattat ditt beslut, kram :)
Esmaralda

42 Cara:

skriven

Ja, jag heter ju också Carina. Men tänkte bara åka över med en påskkorg till de äldsta i familjen och stå på avstånd. Så det var nog inte riktat till mig. Inte heller "50-årsålder" funkar väl längre när jag är 59 och fyller 60 senare i år...

Lördagskramar till alla!

43 Michaela:

skriven

Haha rätt åt honom! Man får tillbaka om man beter sig illa mot andra. Hoppas även att A får smaka på karman så småningom om :)

Läst att några fått rådet att strö lite salt över sin Lady. Är det ngt jag behöver göra? Kram

44 Ghostwriter :

skriven

Finns det någon möjlighet att jag möter min Soulmate i min egna stad? Även om du sa att de känns som efter en flytt.

Kram

45 Dahlia:

skriven

Trevligt med lite ljusglimtar med spontana spådomar i dessa mörka tider!

Inget som passar in på mig denna gång, men 30+ killen fick jag känsla av min vän, men tvivlar rätt mycket att han tillhör denna bloggfamilj.

E, är denna önskning som jag har, något jag får ta del av tillsammans med henne?

46 Konvalj:

skriven

Hej! Din blogg är beroendeframkallande. Jag är imponerad över din energi, hjälpsamhet och kunnighet.

I januari och februari hade jag ofta en känsla att allting stod stilla, inte bara i mitt liv utan även allmänt sett. Jag tänkte då att vad månne det är som skall hända efter denna stillhet. Det svaret har jag fått.
Konstigt ändå att jag inser att jag hade handlat massor med wc-papper i januari. De hade ett erbjudande och mitt skåp blev överfullt.

Sedan en tid tillbaka har jag vid fyra olika tillfällen på nätterna (halvvaken) hört som ett ackord på en gitarr, ett pianoklink, plingande som när en dator startar och ännu ett musikljud. Vem spelar för mig? Samtidigt som jag är fascinerad så känner jag också litet rädsla.
Även en man i glasögon och rutig skjorta ropade hej i en dröm och när jag slog upp ögonen stod han invid min säng, en halv sekund var han där. Detta har jag skrivit om förut.
I dina spontana spådomar är jag inte omnämnd men det är väldigt intressant och spännande att läsa.
Ser fram emot gensvar av de berörda. Soliga hälsningar, Konvalj

Svar: Någon försöker förmedla sig till dig genom "musiken" - det kan vara mannen i glasögon och rutig skjorta och vet du inte vem han är så kan det mycket väl vara din ängel.. jag ser ett starkt sken av kärlek och omtanke.. kram :)
Esmaralda

47 Dalkulla :

skriven

Intressanta spådomar för dom det gäller.

Idag när jag kom ut i hallen ligger mina svarta höga mockastövlar slängda på golvet. Dom hänger alltid ihopsatta i en klämma på garderobsdörrens knopp i hallen. Nu undra jag om det är en varning från andra sida. Fick en olustig känsla över det jag såg

Vad kan du se om denna händelser?

Kram

48 Lina:

skriven

Hej! Har sedan några veckor fått en så stark känsla av att ja vill skaffa hund. Är singel och har inte haft en hund tidigare. Kan du se om det vore en god idé för mig att skaffa en hund? Skulle vara så tacksam om ja fick ett svar 🙏
Trevlig helg alla!

Svar: Bara om du verkligen har tiden eller skaffar hunddagisplats.. kram :)
Esmaralda

49 Moms:

skriven

Hej!

Dröjer det mycket eller lite tills vi blir tillbaka med varandra igen?

Kram

50 Ia:

skriven

Hej
Alltid lika roligt med spontana spådomar.

Funderar om det kan vara min son som inte mår så bra? Frågar jag hur de mår får jag alltid svar att allt är ok, vill aldrig prata känslor. Och nu har fadern tagit ytterligare ett steg längre ifrån dom, kommer det att vända? Får de kontakt igen!

Kram

51 Browallia:

skriven

Jag får känslan av att katten är min lilla tuss som jag adopterade från ett katthem för ett år sen. Han lämnades in på katthemmet efter att ha blivit infångad på en soptipp där han levt sina första år och var svårt traumatiserad. Under det år han bott hos mig har han återhämtat sig och blivit mer och mer trygg för varje dag. Nu har nästan all rädsla släppt och han vill bli klappad och gosa mest hela tiden. Han brukar väcka mig på morgonen med att slicka på mitt ena ögonlock :)

Det har blivit stopp i avloppet i köket, jag har försökt fixa det själv på alla sätt och vis men med tummen mitt i handen så har det inte lyckats. Vaktis rycker bara ut och fixar akuta fel som inte går att skjuta på tills Corona dragit förbi så jag får helt enkelt leva med hinkar i slasken som jag tömmer ut i toan. Är min blivande livskamrat bra på att fixa och dona? Kram :)

52 Shirin:

skriven

Bästa Es, har du ett budskap till mig kring våren/sommaren? Något att se framemot eller vara försiktig för?

Kram och trevlig helg!

53 AnnaK:

skriven

Kul med spontan spådomar 🙂

Verkar det vara läge att sälja lite smycken och grejer på Tradera nu? Folk kan ju inte gå på loppis i samma utsträckning just nu. Behöver lite pengar för att kompensera att jag behövt vara hemma några dagar.

Kram 🤗

54 B:

skriven

Hej! :)

Kommer jag kunna behålla mitt nuvarande jobb eller måste jag söka nytt pga corona?

Kram

55 HS:

skriven

Jisses, hur länge ska detta pågå. En sommar utan festivaler och konserter :( Så himla ledsamt. Antagligen ingen USA-resa heller :(

Men fjällvandring borde väl funka i sommar? Kommer nattågen att gå till Norrland? Överlever STF och deras fjällstugor, fick meddelande att de har ekonomisk kris nu? Jag skickade ett bidrag till dem.

Kram

Svar: Fjällvandring känns okey.. kram :)
Esmaralda

56 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Det budskapet behövde jag, för att inte tala om innehållet i drömmen ;D. Tror visst du i andra tider skulle ha kramat mig Es, eller vad vet jag, o ja, jsg är ju en pall rikare iaf. Fast kag har ingen aning om var den är ;).

Handlingsdax, blir att fylla på förråden med bl a toapapper o en massa annat för en familj på sex pers. Flygande Jacob idag med lite andra ingredienser pga att allt inte passar alla.. Bara så attans sjuk i höger arm, vad sjutton felas den, behöver den vård Es? Värker o så :(. Nåja, den hänger med ännu...
Kram Skorpan

57 Carina F:

skriven

Jag är 60 år och fullt friskt. Har i tankarna att hälsa på min mor för att fika nu påsk, håller avstånd till varandra. Tror inte att spådomen var riktat till mig - hoppas jag!!
Kram

Svar: Känns inte som att det var riktat till dig men agera klokt.. kram
Esmaralda

58 Anna E:

skriven

Är det katten som kommit hit du skrev om tro?

Svar: Ja så kan det vara.. kram
Esmaralda

59 Mimi:

skriven

Hej!


Kan kvinnan i 50 årsåldern som blir sjuk vara jag! Har sjukdom i släkten så oron finns där?

Kram

Svar: Känns ändå inte riktigt som att det är du.. kram
Esmaralda

60 Lilla m:

skriven

Hej och tack men jag menar kommer det snart att klicka med NÅGON man? Nog måste det kunna klicka med någon annan än med den Rätte? Honom tänker jag inte nu vänta in, men önskar träffa en flirt SNARAST.

Svar: Det kommer finnas någon annan längs vägen.. kram
Esmaralda

61 Marita:

skriven

Hej!
Hjälp sjukdom!
Bara det inte gäller mej.Har haft min beskärda del o orkar inte med nått mer.

Kommer jag få jobbet jag sökt?Inte riktigt vad jag vill men har inget val.

Kram

62 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez

Jag har börjat snacka med en tjej och vi satt och snackade typ i 4 timmar i telefon och nu dom två senaste dagarna så är hon inte lika social längre, betyder det att jag och hon inte lär träffas eller prata så mycket?

För när vi pratade så var vi rätt så lika och hon ville lära känna mig, men sen nästa dag så är hon lite off mot mig, betyder det att hon har tappat intresset?

Visst vi skrev lite igår men lite senare mot dagen så va det typ inte mycket längre och idag när jag skrev godmorgon till henne så läste hon bara :/

Kram

63 Birgitta:

skriven

Hej 😊

Kul med spontana spådomar blev dock orolig när jag läste om den 50-åriga kvinnan som drabbas av sjukdom är det jag? Fyller 53 i år o hoppas verkligen inte det, har fått min beskärda del behöver inge mera. Jag har sökt en högre tjänst hos min förra arbetsgivare o gjort fyra personlighetstester har jag nån chans att få jobbet?

Kram Birgitta

64 2020:

skriven

Kommer jag avsluta mitt program jag läser idag även om jag samtidigt dras till Socionom? jag vet att båda passar mig men jag vill inte utesluta den andra. Samtidigt som sak gör mig lite nervös med tanke på hur sjukvården har det idag.

Kram

65 Helena Ir:

skriven

Låter ju fint med ett träd till påsk..måste varit roligt för dina barn..här har vi pyntat med påskkäring ,kycklingar,påskris med fjädrar i vackra färger och t om sånt som barnen gjort i skolan..jag är så sentimental att det varit svårt att slänga..mina döttrar verkar konstigt nog gilla det! :)

Promenaden blev inte så lång..orkar inte riktigt som jag borde..en annan dag!

Kram

66 HS:

skriven

Jag tänker att det hade kunnat varit värre. Vi kunde ha fått en smittsammare variant av Ebola.

Har en bekant som jobbat i Ebolaepidemin. Det var speciellt hur de jobbade med skyddsutrustning då.

Spanska sjukan var inte kul heller. Idag hade vi klarat den lite bättre men den drabbade yngre friska vuxna värst vilket skulle göra barn föräldralösa och slå ut en del av den arbetsföra befolkningen.

Vi pratade om det på jobbet i veckan, att vi är glada att vi har ett jobb där vi behöver gå till jobbet och har så trevliga arbetskamrater. Mina kompisar som jobbar hemifrån börjar klättra på väggarna nu. Jag läste en psykologs råd dels om rutiner som du skrev om, dels om att hitta meningsfullhet. Så jag försöker se en mening med den sociala isoleringen på fritiden. Har satt upp som mål nu att försöka få allt klart med gardiner, tavlor m.m. i lägenheten senast efter påskhelgen. Sen har jag lite andra projekt att ta tag i här hemma.

På ett större humanistiskt eller andligt plan så tänker jag att pandemin lär oss hur beroende vi är av social kontakt, att samarbeta och vårda våra relationer till varandra.

Min terapeut rekommenderar mig att börja boxas men jag vet inte om jag vill gå till gymmet just nu där boxningssäcken finns. Ska fundera på den ett tag.

Kram

Svar: Ja, Corina är ju inte alls varken lika smittsamt eller farligt som Ebola men för somliga tillräckligt farligt i alla fall ! Jag tror också det skulle vara bra med boxning för dig - men just nu är det kanske inte rätt tid.. kram
Esmaralda

67 G.H:

skriven

Du såg någon som skulle undvika butiker sista veckan i april pga risken för smitta.

Om man håller avstånd och tvättar händer och så är det väl oftast ingen fara att handla?
Man tror smittan främst förs vidare i nära umgänge.

Har inte känt mig så orolig, men nu fick du mig att tänka till 😆

Kram:)

68 Agnes:

skriven

Glöm nu inte Mötesplatsens fantastiska erbjudande för alla de som trånar o suktar efter en partner...gratishelg ändå fram till midnatt mot måndag!
Blev nyfiken själv o loggade åter in på MP...och vad skådar mitt allseende öga...kan ni tänka er...kände igen nästan varendaste en som figurerar i megafonen där inne. Båda gummor o gubbs. Sedan flera år tillbaka...

Som ett mänskligt smörgåsbord, typ...
Herregud...

Avslutar min profil på måndag, då jag inte är där för att hitta en slavägare/husse/husgud/eller vad nu fan en "älskare" kan kallas. Jag var helt enkelt bara jävligt nyfiken på, om jag hade rätt.
Och det hade jag ju.
Bara "kända" ansikten där inne. Och jag vet ju varför. Typ "de flesta" är ju bukisar med varandra, haha!

Men ni som nu aldrig varit på Mötesplatsen, gå med, tycker jag...ni kommer att bli enormt bekräftade...folk är som barracudor som vädrar nytt blod, där!
Lycka till i jakten! =)

Nu blir det en promenad, då jag valde o sova, i stället för att gå upp tidigt för att ta mig till gymmet. Ska försöka ta mig dit i morgon!
Mest för att hålla kroppen i trim o hindra valkarnas återkomst!

Må väl alla!

Krams!
69 Hanna:

skriven

Hej Ez!

Tack för spontana spådomar så här på lördagen.

Jag är inne i någon period just nu där jag tänker och reflekterar mycket över mig själv, kanske en tidig fyrtioårskris. Har plötsligt kommit på att jag antagligen är högkänslig. Det är mycket som stämmer in på mig när man läser om det. Jag har i hela mitt vuxna liv sett mig själv som en introvert och ganska tråkig person som dessutom till och från är trött och på lite dåligt humör. Inte så konstigt tycket jag nu om det stämmer att jag är högsensitiv.

Vet du något mer om hsp och kan du skriva en blogg om ämnet?

Ha en fin helg. Kram :)

Svar: Ska lägga på minnet att skriva om detta.. kram :)
Esmaralda

70 Tingeling :

skriven

Inget som stämde denna gång men ändå alltid lika roligt ändå att läsa.

Här är kreativiteten hög, jag och dottern har pysslat hela dagen.

Och så kan jag inte låta bli att kolla på resor och speciellt kryssningar. Om jag skulle lägga manken till skulle jag och dottern komma iväg till typ nyår? Har hittat ett företag som säljer enbart kryssningar och har blivit rekommenderad dem. Skulle vilja jobba där😆

Kram!

71 M:

skriven

Hej Es

Ser du något på kärleksfronten för mig?
Kram

72 MissMilla :

skriven

Bloggen betyder mkt för mig. Jag har inte så mkt annat som ger glädje. Det mesta är strävsamt. Försöker ändra mig men det är upp o ner. Försöker med attraktionslagen, men energilös o med tre barn så krävs god ekonomi o ork med städ o matlagning, försöker sälja saker o kläder men nu går det trögt på Tradera, kommer det vända

73 🧐:

skriven

Hittade Denna💡

THE SAME PEOPLE WHO SELL THE PANIC,SELL THE PILL.💊

Svar: Klockren :) Kram :)
Esmaralda

74 Elin:

skriven

Finns det chans för den stora kärleken i sommar?

75 Lydia💕:

skriven

Jätte kul med spontana spådomar längtar till nästa ❤️Hade velat vara den tjejen i sommarklännning och träffat kärleken men jag är 55 så nej inte jag 🙈hoppas det händer mig någon gång i framtiden kram
Lydia💕

76 våren 74:

skriven

Hej Esmeralda,
kan det vara så att jag pratade med min avlidne far häromkvällen om jobb där det kom fram att en kvinna ska gå i pension och att det jobbet blir mitt. Var så tydligt och klara besked så jag hoppas att det inte var ett önsketänkande utan att det verkligen var papsen.

77 ThereseC :

skriven

Hej igen Es!
Tänk igår trodde jag att jag var frisk igen. Jag hann till och med att träffa J-O. Och nu ligger jag helt däckad och känner mig blek och trött och febrig. Hoppas inte att jag smittade honom igår!
Han är ganska enstörig så om han blev smittad kommer han inte att hinna smitta någon i sin tur innan han upptäcker att han är sjuk. Han umgås inte med någon annan än mig, sin mamma och Hasse. Och äldreboenden har ju besöksförbud så då blir det Hasse kvar men de har ingen inbokad träff just nu. Så det är bara att hoppas att J-O får en mild variant om jag smittade honom.

Zahara blev jätteglad när jag dök upp igår. Hon spirrade med svansen och visade upp sina bästa konster. Som jag har saknat både henne och kaninerna. De blev också glada.

Idag skulle E och jag haft skrivträff via telefon precis som I och jag hade. Men hon skrev ett sms om att hennes ögon hade svullnat och att hon inte kunde.
E ställer ofta in träffarna. Min känsla är att hon vill och tycker att det är roligt men att hon inte orkar när det är så mycket annat hon också vill göra. Jag tycker att det är tråkigt när hon ställer in hela tiden. Själv tycker jag nämligen att det är jättekul och jag orkar utan problem. Eftersom hon ställer in så ofta har jag funderat på att föreslå att vi slutar med skrivträffarna. Det är så jobbigt att bli besviken hela tiden. Det är bara så tråkigt för jag tror nog inte att vi kommer att ses alls i så fall och jag skulle önska att hon var min vän. Jag menar en sådan vän som det känns okej att bara ringa upp och snacka lite skit med en stund utan att man behöver träffas hela tiden. En sån vän där det kan gå ett tag utan att man hör av varandra men att man ändå kan ta upp lite kontakt igen när andan faller på. Och att båda känner likadant på den punkten så att det inte alltid är min anda som faller på och aldrig hennes. Men det kommer nog aldrig att bli så för det verkar tyvärr som att jag har mer behov av henne än vad hon har av mig.

Kram ThereseC

78 Sessan:

skriven

Är det jag som blir sjuk?

Svar: Tror inte det.. kram :)
Esmaralda

79 Pinsamma tanten:

skriven

Hallå, hallå. Slukar detta inlägg som vanligt, så spännande 😊

Premiär-grille vankas ikväll ! Lammracks, grillade grönsaker, tzatziki, ett glas rött, ja ni hör ju...

Testar en sista gång med min fråga, sedan släpper tjatmostern ! Första gången e blev ledsen inför mig igår, har mer tillit byggts till mig och ser jag successivt ut att kunna bli viktig och nära för hen ?

Jag önskar er alla en fin kväll !

Svar: Lammracks så gott :) Ja, lite mer tillit är faktiskt på väg men inte enkelt i alla fall.. kram :)
Esmaralda

80 Naturvän:

skriven

God kväll!

Alltid intressant med spådomarna, blir lite orolig, jag är själv i 50 årsåldern och väntar på provsvar från hudläkaren.....nej, inte mer sjukdomar nu...räcker med de symptom jag har kvar från hormonrubbningen. Har ju äntligen börjat leva igen!

Tog en rejäl cykeltur och promenad utmed stranden. Lite folk ute och alla verkar hålla sig till 2 meters gränsen. Hos oss får man betala höga böter om man bryter mot förhållningsreglerna.

Men, vi får hålla ut, gäller ju en begränsad tid. Även om det frestar på oss alla,

När det gäller serien Just Call Saul är det bland det bästa jag sett, det är en andra serie på gång informerade min son mig om, den skall vi se när jag kommer hem nästa gång.Vilka skådespelare!

Trevlig lördag kväll önskar jag Er alla !

Kram


81 ängeln:

skriven

Alltid lika spännande med spontanspådomar! Hoppas att de når fram till rätt personer. Har den sista tiden fått till mig den fina låten morning has broken. Jag har också fått besök av skator. Känns som att det betyder något. Ser du någonting om detta? Kram

Svar: Ja, det tecknet tycker jag att du ska ta till dig.. kram :)
Esmaralda

82 Catte :

skriven

Den första om 50-årig kvinna som kommer få ett besked om att vara sjuk hade inte så mycket mer än ålder att gå på och hoppas inte det är jag.

Ska prata med Y på måndag. Kommer han vara annorlunda jämfört med tidigare när vi pratat i telefon? Får du någon känsla om vad han känner just nu? Kommer det kännas bättre mellan oss när vi pratat?

Kram Catte

83 Dunegull:

skriven

Tror du jag behöver vara orolig för mina anhöriga?

84 Mimi:

skriven

Hej!

Så du tror alltså inte att det är jag som blir sjuk?

Kram

85 Rebecca:

skriven

Kommer något kul eller romantiskt hända mig detta år alls? 💕

86 HS:

skriven

Coronaviruset är betydligt mer smittsamt än Ebola. Men jag håller med dig, dör man så dör man ju, lika illa oavsett vilket virus som dödade en.

Kram

87 MollyD :

skriven

Åh, älskar dessa spontana spådomar. Var tyvärr inte med denna gång heller. Nästa kanske 😊

Börjar nytt jobb om ca 2 v. Mitt i Corona tider. 😳 Ska bli spännande och kul. Känner mig väl taggad och motiverad.
Vad ser du?
❤️

88 Nornan:

skriven

Jag har inte känt mig träffad på länge av dina spontana spådomar men när jag imorse läste de första raderna kände jag genast ett starkt obehag i magtrakten.
Samtidigt dök låten Que sera sera, whatever will be will be... upp i huvudet.

Hoppas du och din mamma mår bra. Och MG så klart :) Kram!

Svar: Jag kan inte säga säkert vem det gäller, men man brukar själv känna... och är det dig det gäller så kommer det gå bra , ha det med dig. Tack vi mår alla bra och MG också.. kram :)
Esmaralda

89 Lydia💕:

skriven

En jätte dum fråga är Marcus min arbetsledare min kärlek vet inte vart jag har honom ?
Lydia💕

90 F:

skriven

Får du in något spontant på mig. Kram

91 Anna E:

skriven

Tack <3

92 Eva:

skriven

Jag har ett samboförhållande och en 3 döttrar men bara en av dom som bor omvartannat hos oss och hos sin pappa.
Sliter enormt mycket på oss för att vi inte har så mycket egentid.
Kommer vårat förhållande klara av det här, eller bryter vi upp inom snar framtid?
Mvh Eva


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: