Så har det hänt igen....

Saken var den att jag  pysslade lite i köket.. och vi har en gammal järnspis som jag  putsar upp ibland med något som liknar svart skokräm och är typ lika kladdigt.

Fixade klart... tvättade händerna… drog på skorna och tänkte en snabbis till butiken sådär på kvällen när det knappt finns nåt folk.

Behövde köpa kaffe.

Annars är jag väldigt restriktiv med butiker.

 

Innan jag går in i butiken tar jag nogsamt på mig munskyddet.. ordning och reda !

Så strosar jag omkring och någon tjoar på mig… en fd  kollega.

"Oj, som du ser ut, "säger hon och pekar mot mitt ansikte

"Ja, det kan väl hända," svarar jag,  "men det lär skydda mot Corna"

"Gör det" ? undrade hon med tvekan i rösten.

"Jamen herregud Ylva, det vet väl varenda människa, "tyckte jag

 

 

Så tog jag mitt kaffe, betalade och när jag om ut till bilen drog jag av munskyddet och  råkade kasta en blick i spegeln… OMG… alldeles svartrandig i precis hela huvudet och till och med ena örat…. och jag begrep ju varför kollegan lät tveksam kring hur detta kan skydda mot corona !

 

 

 

Skiten var dessutom seg att få bort.. fick skrubba med sån där gulgrön svamp och använda det gröna riviga och sen var jag vackert rödblommig i plytet !!

Så kan det också gå😳

Kram & kärlek

 

PS I dag  har jag ingen möjighet att besvara frågor

1 Läroliv:

skriven

Ja, som det kan bli, sånt får man bjuda på. Tur i alla fall att du inte fick någon allergisk reaktion av det svarta. Vackert rödblommig är fräscht.

Ha en riktigt fin söndag alla.

Kram

2 Skorpan:

skriven

Oj oj, vsr det bara det att du var svart av sotet :D, jag trodde det var nåt mycket värre ;). O vem vet, det kanske skyddar mot corona ;). Tack för dagens morgonsmil :). O hoppas att du annars är okej. Trevlig utflykt till älgparken. Månne du har varit älgskötare i nåt tidigare liv då du gillar dem så skarpt!?

Här borde diverse hushållssysslor utföras o får väl se hur mycket jag ådtadkommit ikväll då jag kryper i säng, jag har mina aningar ;)... Tur jag inte festade loss igår, det hade varit mycket dåligt, det kan förstöra en hel dag... O inget blir gjort.

Önskar alla en fin dag!
Kram Skorpan

3 Helena Ir:

skriven

Jag ser dig i kamouflage mundering..i ansiktet då :)sådär som soldater maskerar sig ute i skog/natur..för att inte fienden ska se dom. Fiende just nu heter ju Corona..så bäst att till det tunga och svarta artilleriet.. :)

Ha de så bra!

Kram

4 Dunegull:

skriven

Hahahhaha bästa!
Trevlig söndag ☀️

5 Solstjärnan:

skriven

Oj då 😆😂
Du är nog toppen Es😊
Så kan det gå när kaffe förrådet tar slut.Då blir det fart på minsann😊

O vem hinner nu alltid bromsa till vid någon spegel.. speciellt när du var fullt koncentrerad på att återigen bli en lycklig kaffe ägare..😊
..och kamouflage kan ju aldrig vara fel..

Ha en bra dag!
Kram Solstjärnan ☀️

6 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Haha en typisk Es-look <3 naturligt färgad med skosvärta Tack för söndags skratt

Ha så trevligt bland älgarna med picknick och njut av mamma din

Kram Anki med flock

7 Kristin:

skriven

Hahahahah, takk for at You made my Day!!!!
Jeg "så det hele som i en filmsnutt" da jeg leste dette.
Ja, det er så fort å få det man ikke vil ha på feil steder når man jobber med slik.
Jeg håper at din ovn ble fin, i alle fall.
Ønsker deg en herlig dag, med eller uten sverte :)
KRAM!!!

8 Mikael:

skriven

Jag var lite trött när jag läste så jag missade först delen med det svarta till spisen, jag trodde du gjort en repris på trosskydd i ansiktet? Det kanske kan vara ett tips som du kanske kan använda, ifall munskydden är slut och du ska till affären igen, Ylva kanske är där då med och du kan repetera svaret till henne, när hon undrar, det är bra för Corona :)

Lite avis på dig som obehindrat kan städa, bara sådär, kvinnor brukar hindra mig från att städa så jag får ibland nöja mig att smygstäda när ingen ser, det är ett återkommande tema..., under flera år fick jag inte tvätta mina egna kläder, jag tänkte några gånger smygtvätta men jag höll mig, för husfridens skull, likaså med laga mat, men det är väl så kvinnor, är allt det roliga och goda ska de ha för sig själva att göra, jag får nog snart boka in samtal för städterapi, spriten har jag inget problem med, det är värre med städningen :)

Den här exotiska kvinnan kanske inte vet hur en dammsugare fungerar, efter år i tält, så med henne kanske jag får använda en, ifall jag ordnar en sån där manlig industridammsugare, möjligt hon slutar äta och jaga djur ifall hon träffar mig, kvinnor brukar sluta med sånt då, och jag får sluta städa haha


Svenska storviltsjägaren: ”Covid-19 är bara en försmak”

Svenska Natasha Illum Berg är den enda kvinnliga professionella storviltsjägaren i Öst­afrika. Och hon har ett bistert budskap till mänskligheten: ”Människan är väldigt naiv. Vi tror att vi har en särskild plats i ekosystemet, men det har vi inte. Covid-19 är bara en försmak på vad som kan hända.”

https://www.di.se/nyheter/svenska-storviltsjagaren-covid-19-ar-bara-en-forsmak/

Kram
Mikael

9 Kjell Persson:

skriven

Vet du något om mitt Dahrma/syfte i livet

10 C:

skriven

Åååh, vilken härlig ansiktspeeling 😍😄

11 💕 Zoey 💕:

skriven

Hahahahahaha 😂🙈 Du är la för skön! Ha en bra Es och ni alla på bloggen! Kram Zoey 💕

12 💕 Zoey 💕:

skriven

Ha en bra dag skulle de stå 😂🙈 Kram igen!

13 Michaela:

skriven

Haha! You did it again! Så jävla underbart Es :) Ha en underbar dag med alla söta älgar! Kram

14 Jullisw:

skriven

Har vi fått med oss någon in i huset?
Senaste veckorna har allt inte stått rätt till i huset och jag har trott det berott på sömnbristen. Känns som någon är med oss på övervåningen. Men igår frågade sambon om jag tände/släckte lamporna med min telefon när han var på toaletten, vilket jag inte gjorde. Så nu börjar jag undra om det faktiskt är någon här och hälsar på?

15 Miltons Mamma:

skriven

😂😂😂

❤️

Kjam

16 G.H:

skriven

😂

17 Malin:

skriven

🤣😅 underbart!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: