Fånga kärleken nu......

Många vill ha kärlek och helst  skulle det skett  i går… och då kanske det är dags att göra någon av nedanstående riter..  för  vem vet… kanske det funkar !

Det säljs massa  mixturer på nätet som sägs ska hjälpa till att fånga kärleken men se, det tror jag inte ett dugg på. Det kostar en massa och är bara hittepå !

Dra till sig en långsiktig relation:

Ett vanligt sätt är att när månen är ny eller växer mot full ta ett rosa, ett rött och ett ljusblått ljus som man smörjer med mandelolja, rullar i en blandning av apelsinskal, jasminblom och rosblad. 

Därefter tänder man dem i den ordningen (rosa sedan rött sedan ljusblått) medan man ber att en ny partner ska uppmärksamma bönen och dras till dig - som malen dras till ljuset, som solrosen till solen eller som vattnet dras av månen – vilka ord man nu föredrar.

Man kan smula lite av örtblandningen över de tända lågorna medan man ber. Sedan låter man ljusen brinna helt ner och resterna ska samlas upp noga, placeras i ett litet stycke tyg och bäras nära kroppen eller läggas under madrassen tills nästa gång.

 

 

Att gå ner till havet med 7 rosor, kliva i vattnet och låta sju vågor slå över sig innan man lägger ner den och be till havets gudinna om hjälp att dra till sig en partner är också ett vanligt sätt. Det görs också vid nymåne eller strax därefter. När man då går därifrån bör man inte se sig om.

💘
 

Om det inte har fungerat efter tre månader bör man upprepa den under tre följande nymånar.

Kanske hjälper det också om man verkligen tror på magins kraft.

 

Kram & kärlek

1 Huldamaräng:

skriven

Godmorgon!
Jag gjorde en egenpåhittad magisk rit varje kväll innan jag mötte min man (som för all del driver mig till vansinne ibland, men som jag faktiskt också trivs med som man, vän och bästis). Jag kände att jag hade haft tillräckligt av pappskallar, elaka karlar och destruktiva relationer. Varje kväll stod jag framför mitt ljus på spisen, visualiserade och kände in hur det skulle kännas att träffa den DÄR mannen, jag sa att härmed slutar jag att aktivt leta efter honom och öppnar istället upp för att nyfiket välkomna honom in i mitt liv när det var dags. Sen blåste jag ut ljuset och såg för mitt inre att ljusröken steg upp ur skorstenen och svävade fram till honom. Och se, det funkade!! Det tog ett halvår, men jag tänkte att det var det värt, vi hade ju hela livet på oss!
Inte vet jag om det var riten som gjorde att vi äntligen sammanstrålade (vi hade, utan att vara medvetna om det, rört oss i varandras kretsar flera gånger tidigare genom åren) eller om det var min inställning till mig själv, att jag inte stressade utan var nyfiket öppen för andra människor. Jag vill gärna tro att det var lite både ock samt lite högre mening :)

Jag undrar om det är något liknande jag behöver göra denna gången, angående min livsdröm... Om det är något jag behöver slutföra eller göra klart innan den slår in så handlar det nog om att jag ska rensa bort sådant från mig själv jag inte längre behöver, i form av inre stress, rädslor osv för att bli öppen för det nya och att stärka min målmedvetenhet och drivkraft. För hur kan jag välkomna in det nya, en så stor livsdröm, om jag bär runt på gammalt junk?

Ha en fin dag!

2 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, börjar A känna sig lite tryggare med mina känslor för honom / oss. Blev han lite smickrad av presenten? Tror inte att han är van att någon försöker göra honom glad så.
Är det jag som kommer få ta steget med middagen ?
Minns ditt inlägg Så med stearinljusen...
Kram

3 Skorpan:

skriven

Jahaa, såna tips... Som den bekväma människa jag är, enligt exet var jag lat, så kommer jag inte att ta till dessa drastiska åtgärder för att locka till mig mannen ;D. Tänk rosenversionen, den fungerar inte första gången o sen ska den upprepas i oktober el november, beror på när det är nymåne, o då är det nog onödigt kallt ;)... Jag får nog vänta till pensionen...

Äntligen fick jag tid bokad till tandis o idag ska det ske. Jag hoppas på att tanden går att fixas på en gång o jag inte behöver springa dit otaliga gånger. Får se...

Skönt att ha fått sova längre idag speciellt som jag har vaknat upp varje natt denna vecka. Ikväll är sista kvällen på årets "lyxperiod", mina två ensamma veckor utan bekymmer för barnen. Kunde nog ha fortsatt lite längre ;).

Ha en bra dag i blåsten!
Kram Skorpan

Svar: Lycka till nu hos tandis :) kram
Esmaralda

4 Mimis:

skriven

Godmorgon!

Nu har det hänt igen. En kvinna har blivit överfallen av okänd man ute på stan. Överfall händer ofta även mord och mordbrand har skett. Vågar jag gå ut ensam.. ser du någon varning?

Kram

Svar: Det är ett elände och de gör mig så arg... men man ska inte låsa in sig och visst vågar du gå ut ensam... undvik dock sena kvällar ute ensam.. men går du där det finns människor så är det ingen fara... kram :)
Esmaralda

5 Nenna:

skriven

Hej Es,
Jag hoppas kärleken kommer till mig ändå. Kan du se om min själsfrände är i antågande? 💛

Kram 🤗

Svar: Visst kommer kärleken... kram :)
Esmaralda

6 EPM :

skriven

Godmorgon.
När jag var yngre gjorde jag ritualer för att få kärlek men orkade bara en så det rann alltid ut i sanden.

Första gången jag sov hos Aron när hans dotter är där- vilket blev tufft för henne. Hon har aldrig somnat själv och nu hade vi ju månen, hon var stressad över att inte kunna somna och eftersom hon inte kan somna själv så kommer hon upp så fort hon vaknar. Hon är 11....
Sömn är något jag varit ganska rutinmässig på med mina barn vilket jag är tacksam för nu.
Sömn och rutiner runt det är ju mycket det man jobbar med i psykiatrin. A saknar rutiner helt för dottern gällande sömn så Hennes melatonin kommer inte igång riktigt i god tid.
Kommer detta ordna sig? Eller blir detta en stor grej emellan mig och A?

Kram

Svar: Det ordnar sig--- ta det försiktigt och med respekt för hur pappa och dotter brukar lösa det hela... om man avdramatierar så går det bra.. kram
Esmaralda

7 Snödroppen:

skriven

Godmorgon fina❣️

Ja kärlekens magi är förunderlig. Vem vill inte uppleva sann härlig kärlek. Har varken ljus, jasmin eller rosblad i närheten så jag blir väl utan kärlek ett tag till, har mest bara otur tycker jag. Försöker prata med änglarna och be dom om hjälp. Kommer jag träffa mannen igen som jag träffat några gånger innan?
Ha en härlig torsdag, kram o puss på MG-nosen🌞😜

8 Hm:

skriven

Hej!
Min gamla talisman som jag köpte för ca 1år sen, tror du den funkar ännu? Dock har jag nya önskningar, lr funkar den bara me dem önskningarna jag angav då när jag beställde den?
Kram!

Svar: Ja, du kan bara ge din talisman önskningar en gång.. kram :)
Esmaralda

9 Misstjejen:

skriven

Hej

Måste bara fråga att jag har aldrig sett min mamma undrar något om B kvinna och mig... är det något eller har hon bara respektera för mig? Vet hon om jag trivas bra med henne...

Ha det bra

Svar: Tror inte din mamma tänker så mycket på saken... kram )
Esmaralda

10 Smöla:

skriven

Vad känner grannen för mig ? Kommer vi utveckla till något mer öppet och seriöst?

11 Kristin:

skriven

Tusen takk for ditt svar i går.
Reisen gikk veldig bra, som du skrev, og alt gikk supert. De to eldste hundene mine fikk trukket et par jeksler. Det tok lang tid med begge to, for halvdelen av tanna satt veldig hardt.
Etter å ha vært hjemme en times tid, var begge disse gamle hundene i full sving med sine leker.
Det ble nok litt for lite mat på meg i går, for til morgenen i dag følte jeg meg uvel. Men, etter å ha spist min frokost, føles det bedre, så jeg håper at alt er ok nå.
Ja, det er så mye å kjøpe og det spekuleres i så mye.
Jeg tror at skal man møte kjærligheten, så møter man den uten noe hokus pokus.
Selv er jeg ikke på jakt etter noen ny mann. Jeg synes jeg har et godt liv sammen med mine hunder.
Kram!!!

Svar: Härligt att allt gick fint !! Och dagen efter en sådan rejäl biltur får man lov att vara lite trött ! Kram :)
Esmaralda

12 Ghostwriter :

skriven

Tänkte på ett svar du gav mig igår att killen är lite egocentrerad o svår att förstå sig på. Tror du att han inte vill lära känna mig på ett seriöst vis isåfall? Egentligen hatar jag egocentrerade personer men det betyder kanske inte att dom är dåliga och oseriösa men vad ser du tro?


Kram 🤗

13 She:

skriven

Godmorgon,
Var han intim med henne och kanske även nån annan där? Har han fortfarande kontakt med nån av dem?
Kram

14 Agnes:

skriven

Det där med 7 vågor som slår över en...blir nog svårt vintertid. Om nu inte den kärlekstörstande reser till varmare breddgrader eller helt enkelt gillar att vinterbada!


Är väl riskfritt att resa till varmare breddgrader 2022...ngt att se fram emot? *ler brett*


Kram!

15 Mam:

skriven

Hej Esmaralda
Ser det ut som att jag lever tillsammans med någon inom 1-3 år? Eller dröjer det längre än så?
Kram

16 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es!

Kärleken har jag hittat men önskar Lycka till - till alla med dina tips🌹👍

Jag är ingen ”ältare”, men igår blev jag väldigt ledsen när jag kikar på Facebook och ser att min lillasyster har öppnat flera insamlingar till Cancersjuka! Hon har skickat ett sms när jag jag låg på sjukhus!! Inget samtal, besök eller en liten blomma men fick höra att hon berättat om Min cancer till andra som hör o häpna kommit med blommor till henne??? Hon bryr sig ju inte!! Hon har tagit emot min hjälp under hela sitt liv, men ALDRIG gjort nåt för mig jag ger gärna o begär inget tillbaka... När vår mamma gick bort tog hon alla album men lämnade nåt kvar när mamma bodde på äldreboende men alla huvuden på mig, var bortrivna! Alla album där mitt barn var liten försvann o ja det är så mkt hon tog personliga saker gör ont o jag tänker så på det, speciellt när jag är sjuk! Karma tror jag inte på längre för då hade hon väl ändå känt ånger o kommit o lämnat tillbaka det som är mitt! Både hon o min lillebror gjorde vår lilla Mamma så illa innan hon gick bort det var bara jag som fanns där för henne🥺😥🥺 Min bror ringer nån gång med månader emellan och hör om jag lever🥺😥 Vi är uppfostrade att hålla ihopa så jag förstår inte varför de gör så här jag får ångest av detta o tänker i gråter om vartannat! Igår hade jag en dag som jag var så ledsen för detta!

Så inatt vid 04-tiden började det banka hej vilt på ena sovrumsväggen riktigt hårt o länge! Min man brukar inte höra sånt men vi vaknade båda av det!

Vad/vem var det ett budskap eller en varning?
Jag hoppas att du kan se nåt om detta för jag har en hemsk huvudvärk av allt tänkande o en känsla att nån är här som försöker”hjälpa”!
Ber dig om hjälp kära Es🙏❤️🍀

Kramisar i massor

Svar: Lägg ingen energi på människor som inte bryr sig...din lillasyster är som hon är... och hon förändras inte så då måste du förhålla dig till det hela.. även om det inte är lätt... kram :)
Esmaralda

17 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda
En man som har hört av sig till mig under en längre tid. Han verkar bry sig mycket om mig och mina barn men också lite att han ställer detaljerade frågor och blir liksom lite för mycket ibland.

Tror du att det kan bli något mellan oss?
Bör jag satsa mer?
Eller skulle vi bara kunna vara vänner?
Kram

18 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Spännande tips är det Madame som ligger bakom tipset ?
Får prova det när jag är redo för en ny relation ;-)

Igår hittade jag KarlJohan svamp och Fläskkotletten till middan vart genast lite lyxigare med svampsås och rostad potatis till . Så roligt att laga mat till pojkarna som med hungerns krydda lovsjöng maten .Det hade varit lång kö till återvinningen och mycket folk som inte kan köra bil med släp...

På tal om köra så ska äldsta sonen köra MC ikväll behöver jag oroa mig ? Det är ju den 23 juli..?

Kram Anki med flock

Svar: Javisst är det kul att laga mat när det uppskattas ! Jag får inte till mig någonting kring sonen som ska köra MC men han ska vara försiktig, och det tror jag han är... kram :)
Esmaralda

19 Jag:

skriven

Hej Esmaralda

Ser det ut som om han tänker något på mig? Mycket eller lite
Finns känslor för mig?
Kram

20 Lotta:

skriven

Det enklaste och billigaste är ju havet och rosorna. Viktigt att det blåser den dagen isåfall annars kan det bli en lång väntan i kallt vatten 😂. Allt är värt att prova tycker jag som den eviga singeln.

Jag undrar om Mr Right är på ingång för min del? Ser du några detaljer?

Ha en fin dag
Kram L

Svar: Nej tyvärr, inga detaljer.. bara att ni verkligen möts.. kram :)
Esmaralda

21 Anki:

skriven

Tack Es 💖
Mammahjärtat är lugnat 😊
Kram Anki 💕

22 Mej:

skriven

Hej Esmaralda

Jag vill gärna ha en långsiktig
Relation. Kommer det?
Tror du det kan bli med han?
Kram

23 Maa:

skriven

Hej Esmaralda
Ser det ut som att jag lever tillsammans med någon inom 1-3 år? Eller dröjer det längre än så?
Kram

24 Dunegull:

skriven

Hej E!
Jag känner verkligen inte av min fjäril vilket är jättetråkigt. Hade ändå hoppas få lite glädje av den. Är den ens aktiv? När börjar jag se ljusningar i mitt liv? När är det min tur att bli lycklig?
Kram

Svar: Din fjäril är aktiv.. gå henne till mötes och ta själv initiativ för att skapa förändring och du har henne med dig.. kram :)
Esmaralda

25 F:

skriven

Hej Esmaralda
Ser det ut som om han kan få det bra tillsammans med henne?
Kommer de få det bra tillsammans?
Kram

26 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Får väl se hur det går..
Värre är det för många andra...
Kram Skorpan

27 Ghostiswritis:

skriven

Tror du att han inte vill lära känna mig på ett seriöst vis bara för att han är lite egocentrerad?


Kram 🤗

28 <3:

skriven

Kommer M ta det bra att jag tackar nej till dejten nästa vecka ?
Det känns inte rätt i hjärtat med honom.
Han smickrar mig och dejterna är så gulligt tänkta med en twist.
Kram

Svar: Du ska främst lyssna till sitt hjärta och gör varken dig själv eller M något gott om du dejtar utan att hjärtat är med.. fast lite sur kan han nog bli.. kram :)
Esmaralda

29 Jossan:

skriven

Godmorgon

Igårkväll blev det en jobbig kväll.. Jag har ju accepterat allt med S eller ja en del.. HYelt plötsligt blev jag bara ledsen och kände hur kunde han? Sen började jag tänka på J.. Det blir bara värre.. Helt stört...

Nja sånna saker vet jag inte om jag tror på riktigt.. har ju precis missat nymånen.. Men fjärilen är med mig överallt..

Igår blev det lite fix inför terminens start.. Är rätt besviken på mina chefer.. Det hette "Vi ska avlasta för dig" men min känsla var mer E har inte tillräckligt med ämnen så vi ta av dina...

får se hur det blir idag med åka på utflykt.. har inte pratat med F..

Varför kontaktade F.P mig om han inte tänker svara? haha fattar inte..

Kram

30 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Tack så mycket för ditt svar, får väl försöka tänka bort det på nåt vis....

Men varför bankade det så länge o intensivt på ena sovrumsväggen? Både jag o mannen hörde det annars brukar det vara vara jag!
Var det ett budskap eller varning?

Kramisar igen o trevlig torsdag

Hoppas så på ett svar🙏❤️🌹

31 C:

skriven

God förmiddag 💕🍀
Vaknade imorse av att Kungen (jamande fyrfota sambo) panikjamade och troligen ett magont släppte. Han är dundertrött nu och har trots allt kunnat äta kokt fisk och druckit vatten.
Lade honom på mig och gav honom healing 🍀💕🧘🏼‍♀️ Skulle fler kunna skicka lite mer healing så vore jag oerhört tacksam 💕💕
Lite oväntat att vakna på detta vis efter tre timmars sömn 😅
Kram 💕🍀

Svar: Här kommer en dust healing nu direkt... kram :)
Esmaralda

32 Rebecca :

skriven

Kan du se något om min och Tobias relation? Blir vi ihop, flyttar ihop kanske? 🥰

33 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, börjar A känna sig lite tryggare med mina känslor för honom / oss. Blev han lite smickrad av presenten? Tror inte att han är van att någon försöker göra honom glad så.
Är det jag som kommer få ta steget med middagen ?
Minns ditt inlägg tidigare med stearinljusen...och salvia.
Kram
💕💕💕

34 EllaBella :

skriven

Hej!
Jag har nyligen blivit lämnad av en man som inte var redo för mer, efter månader av dejtande. Jag funderar mycket på varför jag i en dröm såg förlovningsringar och en mörkhårig man (som denne)?Detta när jag nyss träffat honom.

Svar: Drömmen handlade om en annan man, som du kommer möta så småningom.. kram ;)
Esmaralda

35 Michaela:

skriven

Tack för tipsen. Tänk att det finns sånt här :) Jag har bestämt mig för att bara leva och anamma nuet så gott jag kan och inte forcera fram grejjer så hoppas jag att han kommer om inte alltför lång tid.

Es. Du sa häromdagen att jag gör intryck på människor fastän jag inte går in för det. Är det min personlighet? Min aura? Eller något annat? Blev så nyfiken :)

Numera när jag är på Ica ( var där igår ) och på 10 meters avstånd till charkdisken så börjar viss personal förbereda min sås. Behöver inte ta nummerlapp längre. Omg så det har blivit och vi bara skrattar haha. Nått ska man vara känd för :)

Ha en fin dag i blåsten! Kram

Svar: Ja, du har en stark och positiv aura som glittrar :) kram
Esmaralda

36 Miltons Mamma:

skriven

Hehe.. Ja det är väl snart dags att ta till det tunga magiska artilleriet för att "denna där" ska ta och dyka upp 😂
Ena syrran är gift för andra ggn, de andra syrrorna har lååååånga förhållanden. Det är bara jag som inte lyckats. Och erkänner att man känner sig mindre lyckligt lottad och ibland undrar jag vad som är fel på mig 🤔 Snart 50 och kan inte ens med konststycket att träffa en man. Andra träffar karl, på karl på karl (inte min grej iofs... Men EN vore ju trevligt)
Börjar bli mer och mer osäker på om jag skulle klara av och leva med någon. Har ju varit singel typ hela livet, aldrig bott med en man osv.

Bara kamma ögonbrynen och komma igen 😁😂 Har ju blivit spådd att jag ska gifta mig men wtf... vill ju inte stå med ena foten i graven då...

Så komsikom.... Lite kärlek vore välkommet. Särskilt då jag tror det skulle gagna sonen som förtjänar det bästa 😊

Kjam

37 LottaS:

skriven

Den planerade stugnatten med vännerna i oktober, kommer vi att ha tur med vädret eller hellre skjuta till våren?

Svar: Räkna med sådär halvbra väder men det kan bli kul i alla fall :) kram
Esmaralda

38 Fundersam :

skriven

Hej Esmeralda! Har han bestämt sig för att avsluta relationen? Kram

39 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda
Kommer jag att leva tillsammans med någon inom 3 år? Eller är det snarare inom 5 år?
Kram

40 Mikael:

skriven

Fånga och fånga, jag såg i pressen att Kim Kardashian väl inte ens har separerat än, inte konstigt att det dröjer haha, det får väl ta den tid det tar :)

Kors i taket, Agnes ska ut och fånga kärleken med 7 vågor i varmare länder :)

Kram
Mikael

41 <3:

skriven

Hej esmeralda, ser det ut att han får ersättning för mopeden?
Det är nämligen viktigt för att pengarna behövs till hyran 🌸

42 MIN GÅVA :

skriven

Nu har jag startat min lilla "hjälp"-sida där jag ska försöka förmedla min gåva. Tror du att det kommer lyckas bra så att jag kan nå ut? Jag tänker kämpa för det iallafall. Jag erbjuder inte i närheten av det du kan erbjuda, men jag känner att jag kan erbjuda en hel del iallafall. Tack för ditt pepp och att du hjälpt mig under min resa. Att vara medial sedan barnsben är en sak, men att nyttja den till fullo hade jag inte kunnat utan din hjälp :)
Ska fortsätta utveckla mig själv!



Kram Ghostwriter

Svar: Stort lycka till... det kommer gå fint :) kram
Esmaralda

43 Till Browallia🐧:

skriven

Svarade dig i lördags eller söndags ifall du missade :)

Kram Michaela

44 Mercan :

skriven

Hej Esmaralda 🤗 😘 ❤️ Ser du Esmaralda stor vinst på euro jackpott den här veckan 😣 😣 😣

45 Solo:

skriven

Hej Ez! Vilken dag...Gick först till mataffären och fick handlat lite tillbehör och desert till middagen ikväll. Bra att vara ute i god tid. Hade tänkt ut på förhand lite smått o gott men gjorde väl ingen inköpslista blev två kassar att bära hem. Såklart blev det betydligt dyrare än vad jag tänkt där till. Nu regnar det och middagen blivit inställd eftersom vi inte kan sitta ute. Nåja så kan det också bli ibland. Locka kärleken med tända ljus nja det tror jag nog att jag hoppar över. :-)
Däremot kanske du ser om det finns någon
större tur i pengaspel för mig? Vad ska man prova lyckan på? Lotteri hästar eller inte satsa på något alls kanske bäst!? :-)
Kram

Svar: Det blir alltid dyrare än man tänkt sig.. i alla fall för mig :) Man lockas av än det ena och än det andra :) Just under den här perioden ser jag ingen tur för dig i spel, sorry, kram :)
Esmaralda

46 Skorpan:

skriven

Fi fan det blev dyrt, men som tur ersätter arbetsgivaren tandisbesök upp till en viss summa o nu hade jag tur som inte varit till tandis ännu i år. Dessutom var hon jättetrevlig o lobbade för att jag ska komma på granskning i höst o det ska jag... Inte är väl mannen tandläkare? Det skulle sitta fint, tror jag ;).
Kram Skorpan

Svar: Nej, tandläkare ser han inte ut att vara :) Kram :)
Esmaralda

47 Sheri:

skriven

Man kanske borde ta och testa detta.
Es, får du till dig möjligtvis i vilket sammanhang/miljö mötet mellan oss sker?

Kram

48 Alie:

skriven

Då tror jag mer på attraktionslagen, faktiskt. Att vara aktiv och att ändå inte ”söka” att vara i nuet och leva på.. naturligtvis tror jag stort på min fjäril ( som väntar hemma på mig) och mina talismaner.. 🙏 tacksam över dessa.

Här skiner äntligen solen och jag tankar energi.. ☀️🙏
Kram :) 💫

49 Mikael:

skriven

Går det fånga en sån glad kvinna som Körberg har ? :)

https://youtu.be/2LA6qvKtkNo


Kram
Mikael

50 Helena Ir:

skriven

Är nog inget för mig..

Däremot så har jag för flera år sedan hjälpt min sonhustru att rena deras hus de bodde i då. Den hade alltså besökare. Och den reningen blev vi på bloggen tipsade av Esmaralda. Visst var det en procedur med bl annat stenar salt..öppna dörrar och fönster, och ramsor att läsa. Även rökelse vill jag minnas. Vi lyckades rätt bra :)

Undrar om sonhustrun minns den tiden..

Kärleken måste slå ner med dunder och brak hos mig, annars är det ingen kärlek heller :) Och förnuftet vill jag behålla också :) Fast jag börjar nog bli för gammal för det där..

Kram


Svar: Ja, det kan vara lite omständligt att rena en bostad ! Svårt dock att behålla förnuftet när kärleken slår ner så det tjongar om det :) Och det kommer bli så hos dig... inte är du för gammal inte... kram :)
Esmaralda

51 Browallia:

skriven


Alla sätt är bra utom de dåliga! ;D

Jag har kommit till insikt med att allt det man önskar sig i livet handlar om att känna TACKSAMHET för det som vi redan har. Det ska vara äkta tacksamhet som känns i hela kroppen. Att halvdant intala sig själv att man är tacksam över sitt liv som singel samtidigt som man gör allt för att träffa kärleken funkar inte. Det finns inga genvägar. Det gör bara att man försenar mötet med den rätte ännu mer. Jag har varit ofrivilligt singel i större delen av mitt liv och trots att jag fyller 50 år nästa år och räknas som tant så har jag inte gett upp hoppet om att få uppleva den stora kärleken. Kärlek har inget "bäst före datum" Jag är inte redo för att möta kärleken just nu men nyfiken på om du ser något om den man jag kommer leva med på ålderns höst?

Kram Browallia


Svar: Ja du kommer inte att åldras ensam inte... kram :)
Esmaralda

52 Konvalj:

skriven

Hej! Det skulle vara kul att höra ifrån någon som har utfört en ritual och om det har lyckats.
Jag är för bekväm av mig för att börja med detta. Dessutom är jag nöjd i nuet och går inte och väntar på att någon passande man skall dyka upp. Förresten, om han skall dyka upp så måste jag vara i sjön och jag som knappt kan simma. Har aldrig gått i simkurs. Hoppas att han är en landkrabba. Han kommer säkert emot mig på en trottoar (utan rullator) om ca 10 år, lång och gänglig med spjuveraktig blick. Humor, empati, respekt och kärlek är hans bästa egenskaper, vad är bättre än det.
Konvalj
Kram!

53 Seanskunden Emma :

skriven

Tror du fortfarande att graviditeten går bra? Vill bara att veckorna ska flyga förbi tills det känns mer safe.

Kram seanskunden Emma

54 Anette:

skriven

Hej!
Jag undrar om det fungerar att "Vi vanliga " dvs som inte är mediala kan skicka healing till andra människor?
Har du i så fall något jag ska tänka på?
Skulle vilja skicka styrka och mod till min dotter.
Kram ❤

Svar: Ja, alla kan skicka healing !! Skicka du till din dotter , kram :)
Esmaralda

55 Susanne:

skriven

Jag klarar mig utan partner. De jag har haft har bara orsakat problem samt kostat mkt både ekonomiskt o själsligen. Jag har fullt upp m tre barn o att ta vara på grejer o att ordna. Nu ska dottern till Stockholm o hittar inga fina kläder. Nu så är det problem trots att hon gått på stan i timmar.

Svar: Ja , ibland kan det vara svårt att hitta just det som känns rätt i klädväg.. kram :)
Esmaralda

56 Dunegull:

skriven

Nu har jag bokat en vecka till Gotland i augusti. Hoppas det blir lyckat. Kan kännas kul att ha ngt att se fram emot. Känns det som det blir bra E?
Kram

Svar: Känns som det kommer bli bra.. kram :)
Esmaralda

57 Johan:

skriven

Hej Esmaralda,
Hoppas du har en skön simmar! Själv njuter jag av ledigheten på västkusten och det är skönt med en paus från mitt kära Stockholm.
Vet att du inte ser tid, men tror du att min nya lägenhet ”dyker upp” i år, eller blir det under 2021?
Jag har börjat hålla ögonen öppna och fått klartecken från banken.

Tack på förhand!
Kram
Johan

Svar: ge dig själv tid... känner du stress kan det lätt bli fel för den risken finns... känns som om det rätta kommer dyka upp under nästa år... störst chans att det blir så.. kram :)
Esmaralda

58 Cecilia:

skriven

Minns att du skrev tidigare något om att man på nyårsafton skulle springa naken om jag inte minns fel? Haha.

Gick det bra att ta lådan som stod i förrådet eller var det fel beslut? Kramar

59 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack för tipsen, ngt kan jag ta till mig, speciellt kraften runt fullmånen.

Blir nog att jag affimerar och gör på mitt eget sätt för att fånga kärleken. Visst, man hoppas ju inte det dröjer för länge.

Är lite småförälskad i en person, vet inte vart det brakar hän,...svårt när passionen drar åt ett håll och förnuftet åt ett annat. Känns som om vi famlar i intet på ngt sätt, bägge två. Tiden får utvisa.Ser du om han känner likadant?

Ha en fin kväll alla!







60 Skorpan:

skriven

Attans att han inte är tandläkare ;). Nå hoppas hans fingrar är flinka ändå ;;).
Tack Es!
Kram Skorpan

61 Michaela:

skriven

Oj det lät ju verkligen bra :) Att jag inte kan fånga män med den auran då :) Eller skrämmer den bort dem? :) Kram

62 Helena Ir:

skriven

Tack :)

Kram!

63 Häxan:

skriven

Hali hallå!

Ho ho sådant här gillar en häxa =)

Kanske ska dela med mig av lite egna häxerier i ett inlägg om det skulle falla någon på läppen...

Ezmaralda! Finns där några detaljer kring min man med stort m? Kram...


Svar: Ja, du är välkommen med en gästblogg :) Häxerier kan man inte få för mycket av ! Tyvärr, några detaljer om den tillkommande ser jag inte...bara väldigt mycket glädje... kram :)
Esmaralda

64 Agnes:

skriven

Nä, du, Mikael! Du får nog läsa mitt inlägg en gång till!

Skulle aldrig i livet tramsa loss med ngt alls för att hitta en husse/slavdrivare. Är superlycklig som singel. Blotta tanken på att ha en karl runt benen som gör sitt bästa i att lura o bedra mig gör mig mörkrädd.

Nä, fyfan för att ens tro att det skulle gå att släppa en man in i mitt liv...jag skulle bli enormt besviken på mig själv, då.
Gäller att ha en rustning av stål...o det har jag! =)

Kram!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: