Förlåt.......

Ibland är man elak utan att mena så illa som det blir och ibland menar man det precis och önskar man kunde vara ännu mer elak.. ge igen ännu mer.

Men de gångerna när det blir fel… och man får lite ångest… och  känner att man måste be om ursäkt.. då SKA man säga förlåt och MENA det.

 

Ett uppriktigt förlåt kommer inte alltid så enkelt – för  det innebär ju att man visar sig sårbar och erkänner att man gjort fel.

 

 

När man säger ett medvetet förlåt så ska det inte bara vara ordet  förlåt  utan man ska visa att man tar ansvar för sina handlingar och att man kan hantera konsekvenserna.  Man ska alltså äga situationen.

 

Man har en tendens att försöka rättfärdiga  händelsen som man ber om ursäkt för och det upphäver själva ursäkten  och blir inte bra.

Till exempel  om man lovat att  klippa grannens gräsmatta  en viss dag och så gör man det inte och  ger sig hän i att berätta VARFÖR man inte gjort det man lovat.. för att rättfärdiga att man bröt sitt löfte….och man kan hirra in sig i  bortförklaringar så att hela ursäkten går förlorad.

 

 

Man ska hålla sig till situationen och inte skjuta över målet.

Det är viktigt att vara konkret när man ber om ursäkt och inte börja pladdra på hur hopplös man är och hur dumt man alltid beter sig. För då handlar det plötsligt om DIG och du tvingar motparten att säga något i stil med att, ” jamen så farligt är det inte”

 

” En bra ursäkt har tre delar. ” Förlåt” -  ” Det var mitt fel”… och ” hur kan jag göra det bättre nästa gång?”

Randy Pausch

 

 

 

Jaha min vänner.. då har en ny vecka börjat. Somliga av er har fortfarande semester och andra inte.

I veckan kommer Lundadottern på besök med barnbarnet Ellisen och stannar några dagar i gäststugan och  vi umgås på Coronavis !  Som sagt, tack o lov för gäststugan som gör det möjligt att träffa barn o barnbarn !!

 

Kram & kärlek

1 Lollo:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Livet går vidare efter hjärtesorg men jag bara ändå undrar om han tänker på mig ibland.
Han avslutade relationen på ett tråkigt och lite taskigt sätt och jag bara undrar om han tänker på det ibland.
Allt gott till dig

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Har aldrig få förlåt från en del som har sårar mig, svika mig och en massa. En del är duktigt på bara springa ifrån mig utan tänker sig för också att jag har känslor också.

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

En kille M som jag umgäs med ibland. T kvinna sagt att jag kunde få en kärlek eller något genom honom för fråga honom om jag vill hålla kontakt med honom.

Tror inte väl han är den rätte gemensamma som jag kan få?

Ha det bra

4 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Viktigt att kunna erkänna att man gjort fel och verkligen göra förlåt också.
Alla kan vi göra fel ! Har en i familjen som jag haft oerhörda duster med, kan ha fortfarande, just pga av att hon aldrig kunnat säga förlåt när hon gjort fel. Kostar kraft, men jag skall försöka tipset med regncapen här.

En underbar morgon här och kom upp i ottan och fick jobbat undan en del. Tyvärr känns inte energierna så lätta här när jag skall meditera, vet inte vad det beror på, kanske andra i min närhet som är tyngda av sorg? Blir nog bättre när min friggebod är klar.

Cyklade en runda igår till en mkt vacker plats, en i familjen jobbar för att ett fornminne skall gestaltas där.Energierna är oerhört lätta, känns som en magisk plats.
Ser du om ett fornminne kommer att gestaltas där, tanken är att man skall konstruera ngt nytt som en modell, man skall alltså inte röra i ngt gammalt eller befintligt.

Härligt att du/ni har gäststugan så att familjen kan komma på besök!

Ha en fin dag!
Kram

5 <3:

skriven

Jag kunde inte sova inatt
tänkte på huset /lght till salu!
den är så perfekt!! ohhh vad jag vill ha den!!!
blir denna vår eller deras?
den känna perfekt.. de blir svårt bara för man måste flytta in inom en månad :(
ser du oss få en chans t huset!

6 Susanne:

skriven

Jsg bryter sällan löften o har inte behövt be om ursäkt för sådant. Däremot känns det som om jag lider av klimakteriet o kan vara dum o elak mor barnen fast jag inte menar det. Vill vara snäll. Kan inte hjälpa det men det blir för mkt ibland.
Har börjar med progesteron o östrogen men är glömsk o dimmig, känner inte igen mig själv. Svårt att sova. Ibland är det bättre. Talismanen fjärilen Vanessa är programmerad för god sömn men hår upp o ner.
Blir det bättre tror du? Sömn betyder så mycket. Jag har varit trött i så många år.
I dag ska jag göra färdigt ansökan till jobbet. Hoppas jag har chans.?
Sonen har nu skaffat Tradera-konto. Kommer han lyckas sälja lite prylar?
Har fått kontakt m en kompis från förr som bor långt härifrån. Det är kul. Maria heter hon. Hoppas det håller i sig. Skulle vilja ha fler vänner här. Kommer det bli så?

7 MissMilla :

skriven

Jag är en som tar på mig saker och lovar men jag utför också. Jag är snabb med sådant. Pålitlig. Borde strunta i att se att saker sja göras o lämna till andra. Vi ska få en ny chef på jobbet igen. Kommer det bli bra?
Ska jag be den där äldre mannen, 67 år sätta upp min dotters lampa? Vill inte att han ska trångt annat, vill bara ha lite hjälp, ingen relation eller kärlek? Är inte intresserad av honom alls.

8 Lilla m:

skriven

Hej Es, blir det någon romans denna sommar? Kram

Svar: Det beror lite på dig själv.. hur pass aktiv du är... kram
Esmaralda

9 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda toppen att du har gäststugan så ni kan ses. Mysigt.
Funderat lite över helgen. Blev A lite svartsjuk och fick för sig att jag flörtade med B. Hade varit på lite make innan och tjejmiddag så kände mig lite extra fin.
Börjar faktiskt tro att A verkligen börjar tycka om mig igen på riktig. Är A fascinerad av mig igen ?
Kram

10 Misstjejen:

skriven

Hej

Vet inte varför jag har tröttnat på skämt om kvinnor och pratar om kvinnor med B kvinna. Tror väl jag vet inte var ska jag kan går vidare fortsätter... vet inte om det är roligt.

Rädd för sårar för henne nästa gång om vi skämta om det... jag vet ju det leda inget till ändå.

Ha det bra

11 Maria :

skriven

Hej!
Min nya bekantskap.. ser du om vi kommer ses något mer efter jag rest härifrån.? Vi kommer ses idag men sen reser jag hem. Vi har långt ifrån varann men kände trivsel i hans närvaro.
Kram 🤗

12 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Varför får jag sån ångest inför nya saker? Har jag semester o har nu haft världens ångest inför att det är första jobb dagen idag. Vet att jag var mkt o göra o två av mina nära kollegor är ej där förrän om två veckor..

13 Skorpan:

skriven

Ett kort ord men ack så svårt.. Jag är dålig på det, jobbar dock på det.

Hela jäkla veckan har jag sovit som en kratta, trött på att vara trött. Är det jobbstress eller ekonomistress eller flyttabortstress som håller mig vaken Es? Eller bara något annat?

Måndag, trögt att cykla idag o det beror nog på tröttheten. Snart dock tisdag så jag ska väl överleva detta (också) ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

14 LottaS:

skriven

Vädret här på onsdag: kan vi förbereda kaffe utomhus som planerat?

Svar: Ha någonstans under tak redo om det skulle behövas.. kram
Esmaralda

15 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Jag måste bättra mig jag är en sån som ska förklara ...
Stugan din är verkligen räddningen denna sommar ! Tur du har den Njut av dotter och barnbarn... på coronavis ;-)

Kram Anki med flock

16 Mikael:

skriven

Hur får man in förlåt i en dokumentär som denna.

Ungarna är ju bäst i början som sjunger, jag har spåkort kom och köp en spådom haha, sen spårar det ur, föräldrarna ska sälja henne, staten kan inte hjälpa henne längre då hon sjunger, efter en timme klarar jag inte se mer hur det ska gå, en bra musikvideo 51.30 min, med henne om en vardag i kvinnors liv

https://www.svtplay.se/video/27381761/sonita

Ni kan klicka en gång på hennes video för support

https://youtu.be/n65w1DU8cGU

Kram
Mikael

17 Miltons Mamma:

skriven

När jag kom hem efter ha hjälpt min systerdotter på hopptävling med ponnyn önskade sonen som pga Corona inte kunde följa med, prata med mig. Jag hörde att det var ngt som hänt. På sättet han sa det. Han önskade även gå undan och bara i fred med mig för att prata.

Han var både nervös, rädd och orolig. Han bad mig att inte bli arg. Flera ggr

När jag fått landa efter tävlingen satte vi oss för att prata, och jag lyssna.

Han skämdes och bubblade om 100 grejer runt om "kärnan". Jag lyssnade och höll om honom. Så kom han till vad det handlade om: han hade försökt köpa Robux pengar i ett spel som heter Roblox så han kunde köpa ett nytt hus i spelet då han förlorat det han hade. Han försökte köpa för 1000 kr, testade flera olika lösenord som han trodde det kunde vara. Men inget fungerade. Han vet att jag inte har det super bra ställt utan arbete etc.
Han skämdes, tyckte det var jätte jobbigt att ta upp detta med mig men gjorde det ändå och bad om ursäkt.

Blev jag arg?! Nej. Jag är så oerhört STOLT att han vågar be om ursäkt, mena det och att han känner sådant förtroende (även fast han är rädd, nervös och orolig) att han tar upp jobbiga saker med mig. Och denna gång direkt.
Jag har temperament och KAN bli arg men inte i sådana situationer. (och där är jag stolt över mig själv 😂😁)

Det ÄR inte ok att köpa saker utan lov via appar. Såg ett inlägg på FB där en pojke hade köpt för 11000 kr via Google Play. Helt galet!


Så nu är jag rätt tacksam och glad att lösenordet är hemligt 😁 Så enkelt att köpa ngt även, fast man inte ens tänkt sig det, med ett litet klick.


Men... till saken... När min son gör ngt som känns fel så ber han ofta om ursäkt. Det behöver inte ens vara ngt som han gjort fel.
Han ber ofta om ursäkt för att han får skamkänslor då han tycker att han varit otrevlig mot mig, höjt rösten vid fel tillfälle/bara sådär eller låtit grinig eller dylikt. Många ggr har jag inte ens noterat något själv 🙂
Jag ber själv om ursäkt (har ångest som kan blossa upp och då kan det komma ett och annat fult ord eller så kan jag bli kort och otrevlig i tonen) när jag tycker att mitt beteende inte är ok.


Jag är iaf oerhört stolt över min 10 åriga grabb som både vågar ta upp saker med mig samt be om ursäkt och MENA det ❤️ Han gör inte samma sak när det gäller pappa.

Kjam

Svar: Ja, din pojk ska du vara stolt över... han berättade rakryggat och han insåg han gjorde fel och bad om ursäkt.. det är ruter i den pågen :) Kram
Esmaralda

18 Fia-lotta:

skriven

Underbart med gäststuga dessa tider! Du har säkert redan visat upp den i bloggen, men att få ”ta sig en kik” inuti hade annars varit riktigt roligt 👍😄

Es! Några detaljer runt hösten som kommer till dig?

💛 /Fia-lotta

Svar: Ett litet hemma-hos- från gäststugan kommer , när det är städat o snyggt :) Jag er inga detaljer kring dig.. kram
Esmaralda

19 GP:

skriven

Es, ser du om jag kan lita på Izabela?



Kram :) hoppas du får en fin vecka!

20 KristinaF :

skriven

Hej E!

Kommer A någonsin att svara mig? Har jag gjort honom illa på något sätt?

Hälsningar
KristinaF

Svar: Nej det tror jag inte du har.. det här handlar bara om honom själv... kram
Esmaralda

21 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Idag är jag så trött! Satt uppe och skrev alla 17 kort till eleverna och gjorde även en planeringsbok till en elev. Jag blev så nöjd med den!

Usch det är lite ångest att man ska börja jobba om 2,5 vecka 🙈 man blir så lat och bekväm när man varit ledig länge:

Sommaren har ju inte varit jätte rolig men det är ju Corona som är boven till detta..

Gud vad jag saknar närhet nu... tycker han kärleken kan komma snart så jag får kramas 🙈

Idag ska vi fira min systerson som fyllde 17 i lördags. Fatta så sjukt att han är 17! Jag var bara 11 när han föddes eller ja skulle bli 12... jag börjar bli gammal! 🙈

Kram

Svar: Eleverna kommer verkligen känna sig välkomna ! Kram :)
Esmaralda

22 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag känner mig lite i obalans. Tänker mycket på min situation. Önskar så att jag skulle träffa någon. Har varit singel i snart 6 år.

Jag vet att jag klarar mig själv och att jag kan leva ett bra liv utan en man. Men jag vill så gärna få flera barn. Tycker mig se gravida kvinnor överallt och det känns tufft. Inte så att jag inte unnar dem deras lycka, utan mer att jag också skulle önska det för mig.

Börjar mer och mer tvivla att jag ska hinna möta någon man innan det är försent för att få flera barn.
Vad känns sannolikheten att jag får barn med någon som jag gillar?

Kram

Svar: Möjligheten finns fortfarande men ju äldre du blir desto mer sjunker ju oddsen av naturliga skäl.. kram :)
Esmaralda

23 Dunegull:

skriven

Hej E!
Ser du ngt kring fotbollen för mig. För ett år sedan sa du att det skulle bli bra, ngt till det bättre men jag har ej spelar sedan dess. Och har ej kontakt med ngn. Ser du om det laget jag önskar tar kontakt med mig eller vad kommer hända fram över?
Kram

24 Linda:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag undrar om du kan se något kring mitt boende. Har sedan min separation för många år sedan hyrt bostäder men min dröm är att få äga ett eget hus. Kan du se om det kommer att bli verklighet någon gång och om jag då flyttar dit ensam eller tillsammans med någon?
Kram Linda

Svar: Ja du kommer bo i hus i framtiden med din kärlek.. kram
Esmaralda

25 Miltons Mamma:

skriven

Jo då.. Sonen har fortfarande dåligt samvete över tilltaget igår..Han smög upp för en kram direkt när han vaknade och tog upp att han fortfarande mådde dåligt för det igår. Och bad om ursäkt. Han sa att han visste att det är ok nu men att han fortfarande kände ånger etc. Jag sa att det är lugnt och att han inte behöver känna ångest etc. 😊❤️

Kjam

Svar: Goe lille grabben :) Kram
Esmaralda

26 HS:

skriven

Tack för ett bra inlägg idag.

Ser du något tips angående bokningssystemet? Hur får jag tag på en tid närmare Stockholm, helst i oktober?

Kram

27 Testa vingarna :

skriven

Ja, förlåt måste vara ett av världens starkaste ord..

Va mysigt med en full gäststuga..! Själv kör jag en egentids-dag.. ⛱

Massage och fika väntar..!

Härliga ez: ser jag ut att så småningom kunna integrera det andliga och holistiska i mitt yrke? Funderar just nu på att våga hoppa lite karriärsmässigt; gå ner i tid/byta till mindre krävande yrke och få mer tid till mig själv och kurser i denna riktning.

Kram :)

Svar: Härligt med egentidsdag ! Du kommer integrera bra.. det kommer lösa sig... kram :)
Esmaralda

28 CA :

skriven

Hej
Jo, det är trevligt att få en menad ursäkt. Min senaste chef bad inte om ursäkt med ord, fast hon borde gjort det, kan jag tycka.
Jag målar, hellre än bra men det hade varit bra med hjälp, detta är inte helt min grej. Hade önskat att någon kom och erbjöd sig.
Kram

29 Michaela:

skriven

Jag önskar att jag kunde få ett förlåt från en person men det lär väl aldrig ske.

Så bra att gäststugan finns och att ni kan träffas på corona sätt. En rätt bra sommar ändå trots läget :)

Du såg jobb "ganska snart". Ser du något mer om det? Typ vilken bransch? Kommer jag trivas?

Yes måndag och den sista i Juli. Äntligen så kan man lukta sig till hösten :) Ha en fin dag! Kram

30 M:

skriven

Hej Esmaralda
Vad roligt med besök! Känner bara denna vecka att jag och barnen inte har något planerat känns inte bra. Försöker få med min familj och vissa vänner men några har andra planer och min bror med hans tjej verkar inte jätte på.
Ibland känns det som om undra om min släkt och familj gillar mig? Eller om de tycker att jag kan bli för intensiv vad tror du?

Esmaralda,
Ser det ut som om jag kommer att vara ägare av bostadsrätt eller hus? Kommer det att lösa sig?
kommer Jag att träffa en partner och bli en långvarig relation? Eller fortsätter det lika trassligt som tills nu?
Kram

31 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda
Hur stor är chansen att jag har en stabil partner till nästa sommar inom 1 år?
Kram

Svar: Chansen är god... kram :)
Esmaralda

32 Maria :

skriven

Hej!
Min nya bekantskap.. ser du om vi kommer ses något mer efter jag rest härifrån.? Vi kommer ses idag men sen reser jag hem. Vi har långt ifrån varann men kände trivsel i hans närvaro.
Kram 🤗

33 Ghostwriter :

skriven

Kommer jag få hjälp med det ekonomiska nu igen? Annars är det kört och jag vet inte hur jag ska lösa det. :(



Träffade mannen igår och Som du sa tog jag det för vad det är. Trevligt och snygg man men det var inte rätt



Kram

34 Lotta:

skriven

Ja, det är viktigt att kunna säga förlåt. Som förälder extra viktigt med att kunna säga förlåt till sina barn omman gjort tokigt på något sätt, vilket händer då och då ju.

Ser du om det finns en framtid med mannen jag börjat dejta?

Kram L

35 Smöla:

skriven

Kommer det att utvecklas till en kärleksrelation mellan mig och grannen? Eller håller vi oss på den nivån vi är nu.

36 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Ser du hur hösten ser ut för mig?

Kram

Ps. Kan du tipsa om någon bra bok hur man kan stärka sitt barns självkänsla?

37 Nybörjare i andlighet :

skriven

Hejsan es,
jag börjar häpet förstå att jag visst också har en andlig gåva. Nu gäller det bara att lista ut på vilket sätt, det får ta sin tid och det ser jag fram emot med glädje :-) kan du se mig arbeta på något vis inom andlig bana? Kramar.

Svar: Du har god chans att utvecklas en hel del... en dag kan det bli så att du arbetar med din gåva men detta ligger en bit fram i tiden.. kram
Esmaralda

38 Nybörjare i andlighet :

skriven

Hejsan es,
jag börjar häpet förstå att jag visst också har en andlig gåva. Nu gäller det bara att lista ut på vilket sätt, det får ta sin tid och det ser jag fram emot med glädje :-) kan du se mig arbeta på något vis inom andlig bana? Kramar.

39 Hej:

skriven

Hej Esmaralda
Ser du om han känner några riktiga känslor till mig?
Är det över för honom? Eller kan du se att han kommer att ta något intiativ som leder framåt mellan oss två?
Kram

40 Skorpan:

skriven

Är chefen på "min sida" då det gäller underhåll o liknande? Det känns lite lustigt hur han går an ibland gällane ämnet ;).
Kram Skorpan

41 Ma:

skriven

Hej Esmaralda
KoMer jag att möta en partner och bo ihop med under tiden min dotter fortfarande är ett småbarn så att hon kan ta till sig en partner till mig på
Ett speciellt sätt? Hon har ju aldrig haft en ”pappa” på det sättet
Kram

42 Me:

skriven

Hej Esmaralda
Kommer jag att bo i hus eller en bostadsrätt som jag äger?
Kommer det att ordna sig?
Vill inte bo i hyres
Kram

43 Am:

skriven

Hej Esmaralda
Tror du att min släkt tycker om mig? Känner mig så udda ibland. Tror du de tycker om mig eller vad tycker de om mig?
Kram

Svar: De tycker om dig även om de kanske inte alltid förstår dig.. så är du verkligen omtyckt.. kram :)
Esmaralda

44 Anna E:

skriven

Varför hör han inte av sig nu plötsligt?

45 Nb:

skriven

Hej !

Ser du mig och r träffas eller prata någon gång igen? kram!!!!

46 Nb:

skriven

Hej !

Ser du mig och r träffas eller prata någon gång igen? kram!!!!

47 Helena Ir:

skriven

Jag har inget bra minne från barndomen av ordet Förlåt..minns inte vad jag gjort,men försökte vid läggdags be min mamma om förlåtelse. Men,hon fick för sig att förlåtelsen skulle jag be Gud om först!!? Inte lätt, ledsen var jag..visste inte vad den där Gud var för en! Och hur skulle jag få veta om jag blev förlåten? Konstiga saker ..för ett barn. Jag har haft svårt för det där ordet.. men jag har en underbar dotter, som visat mig flera gånger att det inte är så svårt! Det gör inte ont!

Gästerna byts av hos dig, så härligt är det med din gäststuga!

Kram

48 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda toppen att du har gäststugan så ni kan ses. Mysigt.
Funderat lite över helgen. Blev A lite svartsjuk och fick för sig att jag flörtade med B. Hade varit på lite make innan och tjejmiddag så kände mig lite extra fin.
Börjar faktiskt tro att A verkligen börjar tycka om mig igen på riktig. Är A fascinerad av mig igen ?
Kram

Svar: Ja A har helt klart ett intresse men han kan vara svår både att tyda och förstå.. kram
Esmaralda

49 AnnaK:

skriven

Visst hade jag haft en liten chans hos honom om läget hade varit annorlunda för mig? Minns den långa kramen jag fick förra sommaren.

Kram 🤗

50 Camilla:

skriven

Många som skulle behöva ett förlåt för att lättare läka och kunna gå vidare.

Semester , jobb eller pensionär😀 Inne på 5e året nu. Jobbade 40 år inom sjukvården. Ett underbart jobb men slitsamt.

Glad för din skull att du kan träffa barn och barnbarn trots Corona. Jag har inte träffat mitt barnbarn som är 12 år på snart 1 år och då bor vi 50 meter ifrån varann. Hennes mamma är personlighetsstörd och håller henne ifrån alla friska personer. Sonen har krigat i snart 10 år med detta och har nu mer eller mindre gett upp. De har delad vårdnad men han träffar henne Max nån gång per år och då måste mamman vara med. Dottern kan inte göra någonting utan mamman. De sitter ihop och oroar mig för hennes utveckling då hon är långt efter sina kompisars. Mamman manipulerar all professionell personal som tex familjerätten , dotterns psykolog mm. Tar kontakt med dem privat via Mail/brev och sprider lögner. Ja kära Es det finns så mycket galet att berätta om detta och det känns som att det aldrig kommer att bli bättre faktiskt. Möjligtvis när dottern är vuxen och då har sonen missat hela hennes barndom. Så trött på detta.

Ha en härlig start på veckan. Kram

51 Undra:

skriven

Hej Esmaralda
Ser det ut som att det kan bli så att han någon gång väljer att vara med oss? Mig och barnen? Ser det så ut?
Kram

52 Ghostwriter :

skriven

Kommer jag få hjälp med det ekonomiska nu igen? Annars är det kört och jag vet inte hur jag ska lösa det. :(



Träffade mannen igår och Som du sa tog jag det för vad det är. Trevligt och snygg man men det var inte rätt



Kram

53 BLOGGINLÄGG? :

skriven

Skulle inte du kunna berätta mer om skillnaden mellan Själsfrände/Soulmate och Tvillingsjäl? För alla tror och säger olika kring saken. Vad är skillnaden? Hur påverkas vi av mötet? Vem kan vara vad? Är en tvillingsjäl faktiskt oss själva i en delad form? Är en tvillingsjäl en exakt lika dan person? Varför har vi en soulmate och varför har vi en tvillingsjäl? Osv.


I min seans har du skrivit: Din soulmate är inte som du. Han är inte din tvillingsjäl. Men ni kompletterar varandra bra ändå.

Jag tror min tvillingsjäl kan ha varit min föredetta väninna, för jag kände alltid att något saknades, och det rummet fylldes direkt när vi mötte varandra. Inte som med andra.

Men oavsett, det vore så sjukt intressant att veta mer
KRAM Ghostwriter

Svar: Det är inte så stor skillnad.. en tvillingsjäl är lik dig i väldigt mycket... medan en soulmate inte behöver vara lik utan ni klickar på ett annat plan... kram :)
Esmaralda

54 Michaela:

skriven

Träffade på min "extra mamma" som jag kallar henne nyss ute på dagens promenad. En 80 årig kvinna som jag känner genom att vi haft hundar som träffats. Hon kallar mig för "dottern som hon aldrig fick" och vi har jättefin kontakt. Nästan så jag undrar om jag inte skulle hamna i testamentet. Tänk så det kan bli :)
Har pussats med hennes lilla hund som är såå söt :)

Kan kommande jobbet ha med djur att göra? Har sökt 3 st men ej hört något så är kanske kört? Hade älskat det i alla fall.

Kram

55 Suzie Q :

skriven

Jag blev lovad matpaket igår via FB men när jag kom dit öppnade inte mannen. Jag kände det på mig hela tiden o idag när jag skrev sa han att han blandat ihop m med andra tjejer. Han sa förlåt i a f men det visar än mer att det inte går att lita på ngn.

Är understimulerad då inget kul händer på min semester.

56 Modern :

skriven

Så kloka ord om ordet förlåt.
Kan förändra så mycket på bara några sekunder.
Min dotter har börjat umgås med en fd pojkvän efter att hon och fd sambon gått i sär.
Hon kämpar och sliter med mycket och du har tidigare både förutspått att hon skulle bli ensam, att det skulle bli en svår tid och slutligen att en ny kärlek som skulle passa så mycket bättre skulle dyka upp.
Den här killen heter Max.
Vad får du till dig angående honom?
Är det denna killen som du skrev om då som skulle komma in i hennes liv?
Kram ❤

57 Carina ST :

skriven

Härligt att ni har gäststugan och kan umgås. I sommar blev det inget Skåne för oss. Vi har ingen bil nu och det kändes inte som en god idé att ta tåget i åtta timmar ner. Saknar det och saknar att umgås med mamma. Hoppas på att det ska bli bättre snart.

Men barnen och jag ska hyra ett hus vid havet genom Airbnb. Lite närmre. Några dagar får vi där ihop med både skog och hav. Det ska bli riktigt mysigt.

Jag har sökt ett arbete och undrar om du ser något kring det Ez? De söker tio personer. Kan jag ha en chans?
Kram, Carina ST

Svar: Härlig liten semester ni ska ha... ta vara på tiden :) Du har chans på jobbet... kram :)
Esmaralda

58 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jamen varför HÄNDER inget då? För jag gör ju allt jag kan!

Kram

Svar: jag vet faktiskt inte... men jag vet ju att du kämpar.... kram :)
Esmaralda

59 Malin:

skriven

Du är alltid så himlens klok!

60 Ullie:

skriven

Det jag ofta gjorde va att säga förlåt för att det skulle va bra fast det inte va mitt fel

En liten fråga: skrev igår jag börjar bli förkyld rädd för Corona o allt

Är det för att jag är mera lipig nu eller varför tankar om maken verkligen älskar mej och aldrig kommer tillbaka till 2010??
Borde kommit över det nu
Tack fina och njut med barn o barnbarn

Svar: Du har en liten downperiod... res dig från den och tänk stärkande tankar istället.. kram :)
Esmaralda

61 Therese C:

skriven

Hej Es!
Ja det där med att be om förlåt är inte alltid så lätt. Allra svårast är det för narcissister 😉. Läste just ett helt underbart citat sagt av en narcissist
"Jag borde inte ha lurat min partner men jag kan inte rå för att hon var så korkad att hon lät sig luras och nu är jag arg för att jag framstår som boven." 😂

Kram ThereseC

Svar: Eller hur !!!!! :) Kram
Esmaralda

62 Solstrålen:

skriven

Hej Es

Ser du något roligt som händer mig?
Kram

63 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda från euro jackpott den här veckan 😣 😣 😣

64 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez

Ja jag håller med om det när ordet förlåt, att man ska mena det och inte säga bara för att, utan det ska komma från hjärtat och verkligen mena det.

Jag har en nyfiken fråga, du vet hon tjejen som jag har skrivit med, hon skrev igår att hon inte vill ha en pojkvän eller förhållande, betyder det att det inte lär hända något mellan oss två? 😅

Kram

Svar: Ja, det känns som att hon gör klart att hon inte vill att något ska ske mellan er.. kram
Esmaralda

65 Tiss :

skriven

Allt är så rörigt i mig på många olika vis just. Jag gör mitt bästa, men ååh vad ont det gör invändningt, på olika sätt.
Kommer allt att försvinna, kommer jag att bli "normal"/mig själv igen. Försöker intala mig om att jag inte är galen...

66 Fitnesskillen:

skriven

Hej igen ez

Jag har en ytligare fråga, först och främst tack för din svar på min fråga, då vet jag att jag inte behöver tänka på det nu 😊

Min andra fråga är såhär, jag har skrivit med en tjej i en vecka nu, finns där en chans där eller är det meningen att jag ska vara singel i detta året? 😅

Kram

67 Lyckan :

skriven

Hej Esmaralda
Undrar om jag och mina barn kommer ha turen och lyckan att jag träffar en partner under tiden som min dotter är småbarn? Hon är bara bebis än och jag tänker att hon har möjlighet att få en mycket nära kontakt med en partner om jag träffat honom under tiden hon är såpass ung. Som hon får växa upp tillsammans med. Vad tror du? Kommer jag träffa en partner när hon är under två år? Som jag flyttar ihop tillsammans med?
Kram

68 Fråga :

skriven

Hej Es,
Jag har tänkt på en sak. När jag ligger med en person så känns det som jag får ett ”glow” eller vad man ska säga.. jag får en starkare energi liksom. Det känns som att jag har ett osynligt ljus som lyser kring mig.. Som att folk lägger märke till mig mer, särskilt killar/män. Detta kan väll inte vara ren inbillning eller.. vet du vad som händer rent energimässigt? Det känns nästan som att jag tankar energi av en viss sort. (Typ sexuell energi..)
Kan det stämma? Har du någon annan förklaring? Så himla nyfiken på detta fenomen!!😄 kram!

69 M:

skriven

Hej Esmaralda
Tror du jag blir själv med mina barn i några år till ser det så ut?
Kram

70 Hm:

skriven

Hej Esmaralda
Ser du egentligen varför min släkt inte alltid förstår sig på mig? Varför är jag ”udda” de?
Kram

71 Anna E:

skriven

Varför la han av att prata helt plötsligt?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: