Gästblogg.....

Dagens gästbloggare är: Yvonne
 

Hej bloggfamiljen!

 

Jag läser era gästbloggar, och det är så himla trevligt!

Så hände en sak idag, och då tänkte jag att det vill jag dela med mig av till er.

Jag är medial. Jag jobbar medialt på hobbynivå. Jag ser hör och känner. Får föraningar osv.

Jag healar också. Och så pratar jag med djuren. Bla.

 

Allt det här är jag född med. För mig är det inget konstigt alls. Det är en livsstil.

Har som Esmaralda en av och på knapp. Och med åren funkar det väldigt bra.

 

 

Visst det händer väl ibland att en och annan småsak slinker emellan, men oftast klarar jag av att hålla det på avstånd när jag inte själv vill.

 

Jag har tre barn. Alla är vuxna. Jag har fått fyra barn, en flicka var dödfödd. Maria. Vi har kontakt och har haft hela tiden på olika sätt.

Hon skulle varit en vuxen dam nu, på 35 år. Men hon visar sig oftast som en liten söt treåring med äppelrunda kinder och blonda lockar.

Så såg jag själv ut som treåring. Så jag misstänker att hon skulle varit ganska lik mig. Hon har även visat mig hur hon "ser ut" som 35 åring.

Lång och smal ung kvinna. Det gjorde hon sist jag "pratade" med henne.

 

Eftersom hon dog, så var det ju ingen i familjen, som mina föräldrar tex, som såg henne. På den tiden var det föräldrarna och thats it. Inga andra.

 

 

Så därför var det ganska fantastiskt den dagen min mamma "såg" sitt barnbarn för första gången.

 

Min mamma dog för tre år sedan. Hon hade Alzheimers, och var väldigt sjuk. Sista tiden bodde hon på äldreboende, och det var där hon tog sina sista andetag.

Jag vakade över henne i tre månader. Varje dag trodde både personal och jag att hon skulle gå över. Men nejdå. Hon var så envis.

Och nu kan det ju låta som att jag verkligen ville att min mamma skulle dö. Men absolut inte! Och absolut ja, i det dåliga skick hon var då, så önskade jag henne en bättre plats. Vad det beträffar så hade jag tagit adjö av henne så många gånger, med tanke på att hon inte var min mamma mer än på skalet. 

Men där i sin säng och dödsbädd så länge, hände något alldeles speciellt med henne. Och mellan henne och mig.

 

Jag sa flera gånger, mamma det är okey att gå över nu. Dom möter dig på andra sidan. Din syster står och väntar på dig!

Jag vet inte hur många gånger jag sa det.

 

 

Nej nej sa hon! Jag ska gå över, men just nu har jag inte tid! Vad gör du då sa jag. Jag bekantar mig med alla som jag ska umgås med sa hon!

Och det gjorde hon! Tydligt och klart berättade hon för mig, och verkligen berättade. Att detta är något stort, sa hon. Detta har jag aldrig gjort förut! Nej sa jag, det har du inte. 

Kan du inte berätta hur det ser ut, sa jag. För hela tiden tittade hon upp i taket. åt ett annat håll. Så jag förstod att hon var med ena benet över, och både såg hörde och upplevde. Det är isblå färg, sa hon. Alla sitter runt ett bord. Och hon räknade upp sin syster mor och många fler.

Och nu ser jag mitt barnbarn sa hon! Och tillade, det är första gången! Lycklig som en stjärna var hon, ögonen glimmade och hon log stort!

 

För mig var det väldigt stort! Och jag kunde bekräfta och hänga med henne i berättelsen. Hon såg även våra djur som vi hade haft under årens lopp. Och hon älskade djur! 

Detta var väldigt läkande för mig! Och jag kände mig trygg med att hon skulle få det väldigt bra på andra sidan! 

 

 

En sköterska kom ifatt mig en av dagarna. Och sa att hon måste berätta en sak! Din mamma vill att jag ska berätta för dig att hon haft en stroke under den här tiden nu, när hon samtidigt är på väg att gå bort!

Det förklarade en del, varför hon haft en massa andra symtom, och sen "frisknat till" igen. Fast hon var på sin tids rand.

Hon dog en vacker höstdag, med sin hand i min dotters hand. Och det var väldigt "fint". Jag fick en fin sista tid med henne som jag bär med mig i hjärtat.

 

 

Ganska snabbt efter sin död, kom hon till mig! En dag när jag satt och skrev, pillade hon på min mobil. Hon kunde absolut ingenting om mobiler.

Så alla ikonerna hoppade kors och tvärs! Jag visste att det var min mamma. För hon lämnade en beige fjäder sidan om mobilen. Och beige var hennes bästa färg. Eller "äggskalsfärgat" som hon skulle sagt!

Så kan det vara ibland.

 

 

Och såhär kan det också vara. Jag står vid vasken och diskar i mitt kök. Min store hund och min man, ligger och vilar.

Då får jag plötsligt se ett par bara mansben, håriga. Ta stora älgakliv förbi mig i köket, och efter kom min hund!

Jag visste att det var inte min man. Han låg kvar i sängen. Och han har taxben! Det var min andliga vägledare!

 

Häftig syn må jag säga! Det såg så himla roligt ut! Och ja, han ville mig något. Men vad det har jag inte klurat ut ännu.

 

En gång hälsade jag på en bonde. Han var lite upptagen, så jag satte mig i hans hästhage. Inte för att "prata" med hästarna, utan bara njuta av deras närvaro. Varav den ena hästen kommer fram till mig, och säger......"Han lagade pannkakor och jag fick inte smaka!"

 

Va sa jag! Vem lagade pannkakor? "Han som äger mig, sa hästen"! Hästar äter väl inte pannkakor, sa jag! Jo jag gör, sa han, och verkade riktigt förnärmad. Den andre hästen sa ingenting. Så när bonden kom ut till mig, så berättade jag var hästen sagt. Ja sa han, jag gjorde pannkakor igår.

Ja hästen sa att han fick bara osen av det, han fick inte smaka! Hästar äter väl inte pannkakor, sa bonden. Men satte samtidigt fart in och hämtade en pannkaka som blivit över. Kom ut i hagen och bjöd hästen, han åt och smaskade i sig! 

Men den andre hästen ville inte ha!

 

 

Ja så kan det gå! Lite axplock utav vad jag kan få uppleva och har upplevt. Jag slutar aldrig förvåna mig, och är väldigt ödmjuk inför allt jag får/fått uppleva.

 

Däremellan är jag som vem som helst. Jag kan inte spå mig själv. Så därav "gammal kund" till Esmaralda!

 

Ha det riktigt bra alla och tack för att ni finns!

 

Kram

 

Yvonn

1 Läroliv:

skriven

Underbart och så fint och tack för att du delade med dig.

Kram

2 HS:

skriven

Tack för din fina berättelse Yvonne!

Kommer M och S att höra av sig igen eller är det kört efter att jag satte ner foten sist?

Kram

3 Maja:

skriven

God morgon fina Es.

Vilket intressant gästinlägg, tack! Det var underhållande med morgonkaffet.

Jag har mina mediala sidor jag också, dock lär jag mig fortfarande. Jag har en lång väg kvar men jag har inte bråttom.

Om du kan vore jag tacksam för minsta lilla rådet kring detta..

Jag har pratat med vardagligen i en månad över både video och samtal. Vi är båda 27. Han bor i Frankrike och är medborgare där.

Jag känner mig så dum för att ha fått känslor för honom. Vi ska träffas i september. Här.

Min fråga är,
han gör väl inte detta bara för sex???
Eller känner han något mer än så för mig, som jag gör för honom??

Både jag och han säger att vi tar allt som det kommer. Jag är bara livrädd att bli sårad efter allt som hänt mig. Och han verkar vara världens raraste... Gud.

Tack kära du på förhand.

Svar: Ta det sakta och lugnt i början och känn in... och lite på den känsla som kommer infinna sig... kram :)
Esmaralda

4 Huldamaräng:

skriven

Godmorgon!
Tack, Yvonne, för att du delar med dig, det var en jättefin gästblogg! Den berörde mig på flera sätt, men främst tänkte jag på de där benen som sprang förbi dig i köket.. Lillungen min ser saker... Han har blivit rädd för dem, av olika anledningar, men både jag och min man försöker uppmuntra honom att inte vara rädd. Det han ser, det ser han och ingen vill honom något illa. Hur som helst, så har han ett par skor gå förbi i luften när han öppnar dörren. De är mörka, säger han, långa och de ser väääldigt omoderna ut. Vems är dessa skor?? Är det någon som hälsar på eller vill något? Jag vill så gärna att han ska känna sig trygg med det han ser och inte ifrågasätta sig själv, det gör honom så osäker. Jag får själv känslan av att det är ett par manliga skor, men jag har kanske fel. Vad tror du, Esmaralda, vem kan det vara?
Ha en fin dag!!

5 Anna E:

skriven

Intressant... Ja min mobil lever sitt egna lilla liv ibland, är det kanske så det är att någon gör detta? Vem?

6 Ester:

skriven

Hej!
Har tackat ja till ett "evenemang" i helgen vilket jag ångrar pga praktiska saker. Kommer det bli bra trots mina farhågor?
Kram

Svar: Ja, det kommer i alla fall bli hyfsat bra.. kram :)
Esmaralda

7 Anki:

skriven

Godmorgon
Tack Yvonne för din underbara gästblogg <3
Satt här och blev riktigt känslosam när jag tänkte på alla mina djur som jag saknar .
Ha en fortsatt trevlig Tisdag

Kram Anki med flock

8 LottaS:

skriven

Tack Yvonne!
Es, spådamen jag besökte förra sommaren, varför har hon inte svarat på min förfrågan?

Svar: Hon har nog varken tid eller lust... kram )
Esmaralda

9 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda hur stor är chansen att det blir Stockholm för oss ?
💕
Kram

10 Kulla:

skriven

Vilken otroligt fin blogg som du delar med oss Yvonne💕, blev så berörd🙏🤩. Livet på andra sidan, är fylld av kärlek och fest.
Ikväll ska jag skjuta upp för kulprovet🔫💪.. och jag hoppas verkligen att jag fixar det idag💪💪, vill bli klar med min licens nu. Kram

11 Siri:

skriven

Härlig vägledare du har ;-) Humor har de tydligen. Jag har aldrig haft turen att skymta min, men han har enligt Esmaralda både en och två ”rävar bakom örat”.

Du gmhar varit med i bloggfamhen länge och minns att du skrivit flera gästbloggar.

Du har även spått mig privat och jag kan verkligen rekommendera dig till andra, 🌟👍🏻🌟🙏🏻🌟

Speciellt till er som tex kanske spått er flera gg hos Es och vill ge henne lite andrum ;-)
Ibland kan ett annat medium ge några extra uppgifter om det där man vill veta - alla ser ju inte exakt samma saker.

Jag är säker på att Es kan lämna din epost vidare till de som eventuellt vill komma i kontakt med Fantastiskta Yvonne :-)




12 Siri:

skriven

Härlig vägledare du har ;-) Humor har de tydligen. Jag har aldrig haft turen att skymta min, men han har enligt Esmaralda både en och två ”rävar bakom örat”.

Du gmhar varit med i bloggfamhen länge och minns att du skrivit flera gästbloggar.

Du har även spått mig privat och jag kan verkligen rekommendera dig till andra, 🌟👍🏻🌟🙏🏻🌟

Speciellt till er som tex kanske spått er flera gg hos Es och vill ge henne lite andrum ;-)
Ibland kan ett annat medium ge några extra uppgifter om det där man vill veta - alla ser ju inte exakt samma saker.

Jag är säker på att Es kan lämna din epost vidare till de som eventuellt vill komma i kontakt med Fantastiskta Yvonne :-)




13 Jossan :

skriven

Så härligt när man kommer hem till sig själv igår och inser att jag glömde min dator hos mina föräldrar. Jag ska ju till jobbet idag för att skriva ut massa saker för att slippa trängas när vi börjar jobba... Suck... Så får ta mig till mamma och pappa nu innan de ska iväg..

Hade velat sova längre idag men ibland blir det inte som man vill.

Vann en läggning om kärleken i förra veckan på fb.. Hon såg en kille som påminde om F men han hade fel yrke. Denna skulle vara polis eller liknande.

Kommer min rätte vara lång eller kort?

Nä får fixa mig så jag kommer iväg..

Kram

Svar: Din rätte kommer inte att vara så lång... kram :)
Esmaralda

14 Seanskunden Emma:

skriven

Hej es!

Tycker du jag ska gå på tidiga ultraljudet och ta med min sambo (är privat så han får följa med trots covid), eller ska jag vänta till det ”riktiga ultraljudet” längre fram. Är så rädd för att hjärtat inte ska slå! Vill att lilla ärtan ska stanna :-)

Kram seanskunden Emma

Svar: Känner du dig orolig är det lika bra att du går på tidiga ultraljudet så du får bekräftelse.. kram :)
Esmaralda

15 Helena Ir:

skriven

Tack för din gästblogg,Yvonne,trevligt och så fint med din mammas berättelse till dig!

Önskar dig en fortsatt fin sommar!

Kram

16 Nat:

skriven

Hej Esmaralda
Inom 1 år är vi fler än 3 då i den här familjen ? Eller står det oförändrat?
Kram

17 Linda Normark:

skriven

Åh vilken fin och härlig historia tack för att du delar med dej 💓

18 Lotta:

skriven

Så himmelens fint Yvonne. Intressant att få ta del av.

En fråga till Esmaralda...
Undrar varför det blir så konstiga vibbar när vi hade ett litet släktkalas igår då min syster var med. Det känns som att hon nästan föraktar oss och mina barn speciellt min äldste kände sig väldigt obekväm. Vad är problemet med henne? Blir så trött på sånt där beteende.

Kram L


Svar: Hon är nog mest missnöjd med sig själv och så tar det sådana uttryck... kram :)
Esmaralda

19 Skorpan:

skriven

Vilka fina gåvor du har Yvonne o vilken fin tid du fick med din mamma. Hästen tyckte jag var kul,visste def inte att hästar äter plättar :D. Men nu är jag mycket klokare gällande mycket, tack Yvonne :)!

Illasovandet bara fortsätter o jag är f*n så trött. Tungt att trampa till jobbet är det också, tar längre tid än normalt. Tur att regnet inte började förrän vid nästsista trafikljusen ;D, inte dyblöt m a o.

Drömde att jag var med i en renoveringstävling o du o mannen var också med där Es. Karlarna skulle göra grovjobbet o kvinnorna inreda. Jag hade en kudde som var inklämd i en låda o då jag tog ut den så pöste den o blev bsra större o större. Insåg attjag inte skulle ta ut den o fick hjälp av dig Es att få in den i lådan igen. Så nu undrar jag vad det månne är som jag inte ska "ta upp," för det kommer att växa till oresonliga proportioner, ser du nåt Es? Har det nåt med pengar att göra?

På tal om pengar så är jag säkert rätt snål. Sonen var med sin kompis o kollade lägenheter i sin kommande studiestad o det var min bil dom använde. Jag tankade den förstås för att de skulle kunna åka iväg. Tänkte att kompisen kanske skulle ha bidragit med lite bensipnengar eller ens bjudit sonen på lunch, men därom hörde jag inget. Mitt "dilemma" är det att jag ju tycker att den andra familjen också kan delta lite i kostnaderna, inte direkt fattiga vad jag förstått, men hur ska jag ta upp detta på ett bra sätt utan att det blir en massa tjafs o osämja, kanske. Någon som har råd att komma med? Eller får jag bara svälja den bittra kalken o betala... Tur jag har det bra ställt då m a o ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

20 Misstjejen:

skriven

Hej

Har aldrig såna drömmar om jag ska öva sex med R man som han var elev och jag var också när jag är barn. Vad kan det visa?

Ha det bra

21 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför jag drömmar om B kvinna är kär i den F kvinna. Försöka drömmar gör mig svartsjuka eller något?

Som jag har något i undermedvetet?

Ha det bra

22 Mig:

skriven

Hej Esmaralda
Jag har mina barn i stort sätt på heltid. Kommer detta att ändras?
Kommer jag att hitta en partner som accepterar detta? Eller blir det svårt?
Kram

23 Anna.L:

skriven

Hej! Tack för att du delat med dig Yvonne! Underbar läsning som ger hopp.

Nu till min fråga:
Hej, Ezmaralda! Imorgon åker vi hem från stugan. Ser du någon varning? Eller är det bättre om vi åker redan ikväll??

Kram 🤗

Svar: Nej någon varning ser jag inte, kram :)
Esmaralda

24 Bella:

skriven

Godmorgon Ez och alla i bloggen🤗 Känt nu ett tag "på riktigt" att det är dags för en förändring.. Dags att ta tjuren vid hornen och göra någonting annat än att bo i den här Truman show staden. Som du säkert läst innan har jag länge funderat på Irland, men även lagt till Skottland på listan. Tror du jag kommer hitta vad det är jag vill göra nu igen? Den här gången är jag inte spontan utan tänker verkligen igenom, gör research osv. 😊🍀💕

Svar: Du kommer hitta rätt, inskränk inte dig själv, kram :)
Esmaralda

25 Solstjärnan:

skriven

Tack Yvonn för dagens gästblogg 😊

Medialitet,healing o djurkommunikation ,så fina och intressanta gåvor du har😊

Pannkaks gillande häst😊.
Så bra att han fick en pannkaka😊

Förstår att det kändes stort och samtidigt väldigt tryggt och fint att få höra din mamma berätta om andra sidan om de som väntade på henne.

Din dotters hand höll henne vid sista andetaget,ni fick många minnesrika stunder tillsammans innan hon gick över.Nu vet du att hon mår bra .Nu får du besök av henne nu som då😊.
Så fint Yvonn.


Jag höll min mammas hand när hon gick över till andra sidan, det är jag tacksam för.❤️
Försöker se de tacken hon lämnar efter sig men tycker det är otroligt svårt..

Kram Solstjärnan ☀️


26 Mikael:

skriven

Där ser man alla har inte bråttom att gå över, en vän hamnade tidigt på ett äldreboende?, kanske det heter, han var yngst och klar i huvudet, jag hälsade på han en gång, sen blev det inte mer, äldreboende kan vara som i en skräckfilm, zombier som går omkring och skriker oavbrutet, andra halva liv som går omkring eller sitter, jag kan på mitt liv inte förstå de som ska hålla ex. dementa, som bor på äldreboende, vid liv, med alla medel, i dödagar, min mamma min pappa, hit och dit , ja men det är ett tredjedelsliv..., många gör det nog för sin egen skull, utan att tänka efter.

Sadhguru säger att vi har blivit så duktiga på att skjuta upp döden så nu måste vi lära oss skjuta upp livet, alltså antalet nyfödda som kommer till jorden, annars står vi inför ohyggliga problem, det kanske man ska tänka på där man håller på med de äldre.

De som möter ljuset, vilket är många som gör, får problem med jordelivet på många sätt, de har ju upplevt något helt annat, den här kvinnan var ”död” i 15-30 min, hon drunknade och var klar med livet, de som var med henne var förfärad och skrek på henne där hon drunknat, till gränsen på att det var irriterande, hon var ju klar.

Vid 24 min beskriver hon det många upplever

https://youtu.be/zPCvuva2deU


Kram
Mikael

27 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

När jag väl flyttar utomlands, blir det mer eller mindre en permanent flytt då?

Blir det en längre tid utomlands?

Kommer dottern då att gå resten av skoltiden utomlands?

Kram

Svar: Jag ser inga detaljer... men ser dig utomlands... kan inte se hur länge... kram :)
Esmaralda

28 Misstjejen:

skriven

Hej

Märks ju på facebook typ en del var vakna på fel sidan idag utan jag vakna på en bra sida idag. En del av grupper och babblar. Jag vet inte hur är det med min facebookvänner men funderar på lite uppmuntrar från mig själv att publicera. Vet inte om flest ska ta positiv och blir må bra av.

Känns som om flest vakna på fel sida idag... tänker lite uppmuntra ifrån mig på facebookprofil.

Känns ju något är fel med idag...

Ha det bra

Svar: Det är alltid bra med positiva inlägg på FB.. och du är bra på att uppmuntra...kram :)
Esmaralda

29 <3:

skriven

Hej es, är B verkligen seriös med A?
Hon har blivit jätte konstig och jag känner inte igen henne.
Kommer hon bli sårad och ångra att hon lämna alla sina vänner pga av honom?

30 Dunegull:

skriven

Vilket häftigt inlägg som ger hopp! Tack Yvonne! Älskar djur och skulle så gärna kunna kommunicera med dem.

Ibland känns livet tufft och har gjort för mig länge. Igår såg jag secret. Wow vad det gick upp för mig. Är man objektiv till det hela så förstår man helt plötsligt så mkt mer. Så nu ska det börjas att försöka ändra mitt tankemönster och se om det kan börja ge utdelning. Jag som verkligen hamnat i en ond cirkel.
Förstår att det är lätt att hamna tillbaka men det måste börjas ngn gg.

Känns hösten positiv E?
Börjar redan visualisera det!

Kram

Svar: Ja hösten känns bra... fortsätt visualisera.. kram :)
Esmaralda

31 2020:

skriven

Drömde att jag hade en dotter inatt, vilket jag ofta gör. Väldigt speciell känsla som är svår att beskriva men det är som att det väntar mig när tiden är rätt och jag är helt förälskad i henne.

Kram

Svar: Vad härligt... du har haft en dotter i tidigare liv och ni stod nära varann så det kan vara även det gamla som glimtar till... kram :)
Esmaralda

32 EPM :

skriven

Tack yvonne!
Klart hästen ska ha pannkaka 😊

Es, jag är orolig över praktiska saker med min lägenhet;
Är den unge mannen ok att hyra ut till?
När jag säljer, borde jag renovera mitt badrum eller inte?
Kommer det bli nåt strul i samband med uthyrning och /eller försäljning?

Igår var det Ales stenar idag blir det Leninspa i Varberg för mig och A

Kram

Svar: Var noga med vilken hyresgäst du ska välja ! Be om referenser och kontakta dem... tveksamt om du får pengarna tillbaka vid en badrumsrenovering... kram :)
Esmaralda

33 AnnaK:

skriven

Vilken fin gästblogg 🙂

Måste fråga igen om jag haft en chans om saker och ting varit annorlunda. Förra sommaren visade han intresse. Vet att det aldrig kommer bli något. Men undrar ändå om han tycker jag är lite fin.

Kram 🤗

34 Michaela:

skriven

Tack Yvonne för att du delade med dig! Super intressant att läsa om gåva. Började nästan gråta gällande din mamma. All lycka till dig framöver och vi "ses" ju igen på vanliga bloggen :) Kram!

Es ... förstår inte varför människan inte "vågar" höra av sig om det nu finns vilja? Vet du? Nyfiken :)

Var på ICA igår. Fortarande ingen fiskkille men still famous haha!

Ha en fin dag!
Kram och pussar till Mg!

35 F:

skriven

Kommer jag få bli gravid igen❤️🙏🏻

36 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda från euro jackpott den här veckan 😣 😣 😣

37 Hej:

skriven

Hej Esmaralda
Ser det ut som att han skulle ha några riktiga känslor inför mig?
Ser det möjligt ut att han en dag skulle vilja vara tillsammans?
Kram

38 Skorpan:

skriven

Yvonne, läste att du spått någon här på bloggen, om du känner för det kanske du kan berätta hur du gör o hur man kan kontakta dig, om man känner för en "second opinion" ;).
Kram Skorpan

39 <3:

skriven

Hej es, är B verkligen seriös med A?
Hon har blivit jätte konstig och jag känner inte igen henne.
Kommer hon bli sårad och ångra att hon lämna alla sina vänner pga av honom?

40 Alie:

skriven

Underbar läsning Yvonn, tack för att du delar med dig.

Min pappa lades in på sjukhus igår och ska stanna en hel vecka.. många prover och röntgen skall göras vidare. Jag hade inte väntat mig detta men visst är det bra han tas om hand och blir undersökt. Känner ändå oro att han ska tackla av mer när han ligger inlagd.
Hur ska jag tänka kring detta? Han kommer väl hem igen?
Kram :)

41 Yvonne gammal kund :

skriven

Till Siri och alla ni andra!

Ja Esmaralda har min mailadress om ni vill komma i kontakt med mig!

Tack för era fina kommentarer. Värmer gott!

Kram

Yvonne


42 Smöla:

skriven

Men gud så fina berättelser 🥰
Tack, jag blev alldeles varm i själen och ville bara läsa mer och mer...

Kommer jag och grannen att utveckla något mer mellan oss?

Svar: Nja, ta det varsamt, finns en risk att det kan gå fel och sen bara bli jobbigt men tar du det steg för steg.. så märker du åt vilket håll det går... kram :)
Esmaralda

43 <3:

skriven

Hej Då, blev Magnus sur att jag bokade av dejten imorrn ?
Han har varit borta flera veckor på semester och jag åker till Skärgården i Stockholm.
Har han förstått att jag träffat någon annan eller att mitt intresse inte är som tidigare när A är med i bilden ?
Kram

44 Lovisa:

skriven

Hej Esmaralda,

Gör jag rätt i att släppa taget om den här mannen som jag har ett så oerhört starkt band till, för att kunna släppa in någon annan? Det känns egentligen som att han alltid kommer att vara en del av mig och ha en plats i mitt hjärta, men efter fyra år så känns det som att jag inte kan "vänta" på honom mer och hålla fast vid en vacker fantasi. Det har varit som ett mysterium kring den de här starka mötena med den här mannen.

Varma kramar,
Lovisa

45 <3:

skriven

Hej Es tyckte journalisten att jag var lite söt ?
Fuck det intrycket efter hans mejl.
Kram

Svar: Det tyckte han, kram :)
Esmaralda

46 Vackert:

skriven

Måste vara en av dom vackraste blogginläggen jag läst 🌺🌸❤️

47 Ghostwriter :

skriven

Förra månaden fick jag så bra hjälp och nu måste jag verkligen ha det igen men jag har gått alla vägar som finns :( löser det sig?
Jag måste ju annars ta någon dålig väg och det känns inte bra. Jag orkar inte längre ha de så här.


Kram

Svar: Jag förstår att det här sliter fruktansvärt på dig... kanske du ska prata med någon som har insikt och som kan hjälpa dig bena upp det hela och komma med kloka råd... kram
Esmaralda

48 Tingeling :

skriven

Tack för att du delar med dig! Gulligt med hästen tycker jag 😊

Jag vet att jag inte vill tillbaka till mitt jobb. Hur trevliga dem än är där. Jag känner i hela mig att det är fel. Vet dock inte hur jag ska gå vidare, kommer det lösa sig nästa år så jag inte behöver gå tillbaka?

Folk har åsikter om allt. Men min magkänsla brukar inte ha fel. Jag har ofta gått emot vad folk sagt och tyckt, och i slutändan har mitt beslut varit rätt. Blir så trött bara. Men ibland får jag ändå en känsla av tvivel. Så även nu.

Men när jag kommer hem från jobbet och min lilla kisse kommer emot mig och jamar för att säga hej blir jag alldeles lugn och nöjd. Djur har sån påverkan på oss människor!

Kram!

Svar: Du delar nog den känslan med de festa av oss.. ibland blir man trött och får tvivel.... och du har din fina lilla kisse som dyrkar dig.. kram :)
Esmaralda

49 Browallia :

skriven

Tack Yvonne för din intressanta Gästblogg, du skriver så otroligt målande om dina upplevelser att det kändes som att jag var där med dig. Kram Browallia

50 Anna E:

skriven

Varför slutade han höra av sig?

Svar: På något sätt tappade han intresset, kram
Esmaralda

51 Bb:

skriven

Hej E

Ser du om jag och R kommer träffas igen snart ? Kram!:)

52 Bb:

skriven

Hej E

Ser du om jag och R kommer träffas igen snart ? Kram!:)

53 Fråga:

skriven

Tack för en fin gästblogg Yvonne, kände liksom ett lugn när jag läste och log lite extra åt hästen som ville ha pannkaka haha😂

——

Hej Es,
Jag har tänkt på en sak. När jag ligger med en person så känns det som jag får ett ”glow” eller vad man ska säga.. jag får en starkare energi liksom. Det känns som att jag har ett osynligt ljus som lyser kring mig.. Som att folk lägger märke till mig mer, särskilt killar/män. Detta kan väll inte vara ren inbillning eller.. vet du vad som händer rent energimässigt? Det känns nästan som att jag tankar energi av en viss sort. (Typ sexuell energi..)
Kan det stämma? Har du någon annan förklaring? Så himla nyfiken på detta fenomen!!😄 kram!

Svar: Javisst är det sexuell energi och den får dig att lysa en aning starkare ! Kram :)
Esmaralda

54 Spo:

skriven

Hej
Kommer det bli något mellan mig och O? Eller är det inte värt att lägga ner tid på det mer?

55 Louise:

skriven

Sitter på tåget hem från min kompis i Kävlinge. Vi har varit kompisar sedan vi skrev vårt examensarbete och det är skrämmande hur jäkla lika vi är. Vi har(hon är skild efter att han satt fyr på henne)samma typ av man,vi har båda haft problem med soc. Hon tycker exakt som mig med förskollärarutbildningen. Hon föredrar att vara på golvet med barnen istället för att ränna runt på en massa utbildningar och saker. Jag känner samma sak. Hon ser mig som sin bästa vän och jag ser henne som min bästa vän. Vi kan prata om allt. Synd att vi bor så långt ifrån varandra.

I lördags var vi på bröllop utanför Höör. Mannen kan inte sin gräns att dricka så han var stupfulĺ runt sju och vi fick ta taxi hem - 1300 kr. Men han kom hem och i säng. Är så pinsamt att vara ute med honom.

Det där jobbet där arbetsgivaren tog kontakt med mig sket sig. De behövde tydligen inte mer personal just nu. Men de behövde inte folk just nu. Men seriöst. Sökte ett jobb på en förskola i Hjärup och en Waldorfförskola i Lund som barnskötare.
Och igår som pedagog i Oxie.

Blir något av dessa jobben mina? Jag behöver ett jobb helst förra månaden.

Ha en fin dag nu och tacksam för svar. Kramar

Svar: Underbart med en vän där man förstår varann precis ! Ta inte ansvar för din man när ni är ute, det ansvaret får han själv ta och det är han som ska skämmas och inte du ! Hade jag varit du hade jag definitivt inte åkt med taxin hem.. jag hade fortsatt festen utan honom. Kram
Esmaralda

56 Ma:

skriven

Hej Esmaralda
Den här mannen E han hör gärna av sig ofta. Han är förtjust i mina barn också. Om han tillexempel får följa med sonen ut ibland till lekpark och så skulle det bli okej? Utan att det blir för mycket? Eller att han skulle tro att det kan bli något mellan oss? Kärleksmässigt? Som vän känns okej men är rädd att det blir för mycket om jag bjuder in honom?
Kram

Svar: Du kan bjuda in honom men du måste vara mycket tydligt med att du bara vill vara vän och ingenting annat och din intällning kommer inte att ändras i detta... kram
Esmaralda

57 Marita:

skriven

Kommer E och B fortsätta vara tillsammans

58 Ghostwriter :

skriven

Ser du mig lösa juli eller kommer det bli helvetet nu? Jag är så rädd att behöva ta sjuka vägar. Skada mig sjävl eller lån. Som jag nog knappast lär få ta lätt.

Vill göra allt som går förutom destruktivt


Kram

59 Kerstin:

skriven

Hej, jag saknar något/någon i mitt liv, så min fråga är om Du kan se om någon/någotkommer in i mitt liv som kommer att berika det.
Bästa hälsningar
Kerstin

60 G.H:

skriven

Din förmåga är helt fantastisk Yvonne!!! ❤️


Esmaralda,
Jag undrar,
Pga Corona blev det ingen sverigesemester som det alltid brukar på sommaren. Jag längtar så mycket så det känns som mitt hjärta brister!
I höst verkar det som min man kan arbeta på distans och kindergarten kommer börja online (vilket är helt jäkla bizarrt, hur undervisar man kindergarten online liksom, barnen är 5-6 år) ...
Har börjat fantisera om att få hela familjen att åka till Sverige i höst istället ,,, Förutsatt att jag kan ta obetald ledighet!
Känns detta ens möjligt?

Kram:)

Svar: Möjligheten finns men det kan dröja lite längre än du hoppas... kram :)
Esmaralda

61 Lotta:

skriven

Men så spännande upplevelser! Det gäller bara att lyssna med hjärtat <3

62 Camilla:

skriven

Vad roligt att läsa Yvonne! Man lär sig om bloggfamiljen varje dag på ett eller annat sätt. En fin gåva har du. Kram på dig.

Finns det saknad?

Här kommer det åska snart. Riktigt kvavt så det behövs!

Ha en fortsatt bra dag allihopa!
Kram

63 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda
Hur stor ser chansen ut att vi är
Fler till nästa sommar? Att jag möter en partner inom ett år till nästa sommar?
Kram

Svar: Chansen finns absolut, kram :)
Esmaralda

64 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez

Jag har en nyfiken fråga igen, angående om min tjejkompis, har hon börjat få känslor för mig eller så för igår satt hon verkligen nära mig när vi kollade på serier och häromdan så lägger hon sitt huvud på mina ben hon har gjort det innan också, har hon känslor för mig fast att hon inte riktigt vill riskera något med vår vänskap och håller dom känslorna för sig själv?

Kram

65 Mimi:

skriven

Hej!

Blir det någon flytt eller kommer jag att No kvar?

Kram

66 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda hur stor är chansen att det blir Stockholm för oss ?
Var det bara snack på efter några glas vin...eller har han verkligen tänkt att vi ska göra ngt sånt tillsammans i framtiden.
💕
Kram

67 Michaela:

skriven

Apropå djur så drömde jag en hemsk dröm i natt. Drömde att det var krig och att min hund och marsvin som jag hade när jag var liten var kvar hemma i min barndomslägenhet. Fick panik och tog mig dit och de levde knappt men två grannar hade gett dom mat och vatten och jag var så tacksam. Undra vad allt detta betydde eller om det bara var en mardröm🤔

Ögongodis i form av löparkille ute i skogen. Vi hamna framför varann och visste inte vilken sida vi skulle ta. Ett varmt och charmigt leende fick jag. Mer sånt tack :)

Kram

Svar: Drömmen handlar om en rädsla av att glömma någonting, eller att missa något väsentligt.... härlig upplevelse i skogen :) Kram
Esmaralda

68 Yvonne gammal kund:

skriven

Hej igen!

Någon här ville veta hur jag gör när jag vägleder och hur man får tag i mig.

Det lättaste är att kontakta Esmaralda som har min mail.

Och när jag vägleder öppnar jag upp och tar kontakt med mina vägledare. Och låter allt komma av sig själv.
Jag sitter alltid en stund innan och fokuserar.


Svårt att förklara men ungefär så. Jag är bara ett redskap som förmedlar det jag får till mig :)

Välkomna :)

Kram

Yvonne.

69 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Undrar om du kan se om tiken fortfarande sörjer sin bästa vän som vi fick avliva plötsligt den 18:e maj? Ibland känner man igen henne och ibland inte. Kram Zoey 💕

Svar: Ja lite sorg finns kvar.. mer som en vemodig känsla... kram :)
Esmaralda

70 Miltons Mamma:

skriven

Tack för att du delar med dig Yvonne 😃
Idag satt jag som klistrad när jag läste gästblogg. Tror aldrig det hänt 😁
Mycket spännande ❤️😃🌸

Es:

Ser du oss flytta från staden vi bor? Ut på landet eller till stad? Tillsammans med ngn eller ensamma 😊

Kjam

71 Vitlilja:

skriven

Vad behöver jag göra för att få livet att ta lite fart igen? :)
Kram

Svar: Gör klart med det gamla och öppna dörren för det nya, kram :)
Esmaralda

72 Anna E:

skriven

Ok, tack

73 Jossan :

skriven

Suck! Hämtade datorn och körde till jobb! Försöker skriva ut.. tror du det fungerar?! Nä så klart inte! Chefen får öppna på andra skolan så jag får ta mig in där.. TUR det funderade! Så nu har jag lite roliga saker att klippa och laminera..

Kul att träffa de pedagogerna som jobba idag 2 av dom pluggar så är aldrig där. Sen träffa jag några till :)

Kortare... hur pass kort?

Kram

74 Kristin:

skriven

Dette var flott skrevet, Yvonne.

Så til kjære Esmaralda. Det gikk som du skrev i mailen, fort over.
Tusen, tusen takk. Hva du ser!! Jeg vet fra seanser og spørsmål at du virkelig kan det du gjør. Jeg er deg evig takknemlig for all god hjelp.
KRAM!!!

Svar: Vad glad jag blir att det passerade snabbt ! Kram fina Kristin !!
Esmaralda

75 Madde:

skriven

Kommer jag någongång våga öppna upp mig för de energier som jag som ung kände runt omkring mig?

76 Michaela:

skriven

Ja jag missar ju livet eftersom inget händer men hoppas ändå att jag tuffar på rätt väg :)

Ösregn nu. Äntligen!!
Ha en fin afton!
Kraam

Svar: Det kommer dyka upp både det ena och det andra.. det är bara stiltje nu en period... kram :)
Esmaralda

77 F:

skriven

Kommer jag få bli gravid igen❤️🙏🏻

78 Catte:

skriven

Hej Es
I fredags hittade jag en knöl på halsen på valpen som hunnit bli 6 månader nu. Känner mig orolig och imorgon har vi tid hos veterinären. Hoppas att det är en skicklig veterinär som tar det på allvar. Vet inte vad det kan vara. En kompis tror att det kan vara en muskelknuta, medan jag och en annan kompis misstänker att det är en svullen lymfknut. Tanken på om det skulle vara en skada eller en cysta har också fallit mig in. Känner bara att det inte får vara något allvarligt, för vi börjar komma varandra nära och tanken på att det inte skulle kunna gå att lösa får tårarna att rinna...
Hoppas jag får svar imogron och att det är ofarligt <3

Kram Catte

79 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez

Jag har en nyfiken fråga igen, angående om min tjejkompis, har hon börjat få känslor för mig eller så för igår satt hon verkligen nära mig när vi kollade på serier och häromdan så lägger hon sitt huvud på mina ben hon har gjort det innan också, har hon känslor för mig fast att hon inte riktigt vill riskera något med vår vänskap och håller dom känslorna för sig själv?

Kram

80 Zola:

skriven

Kommer det någonsin att svänga till det bättre för mig?

Svar: Ja, absolut, ge inte upp.. gör bra planer och lev så mycket du orkar och kan.. sitt inte av din tid... kram :)
Esmaralda

81 Rebecca:

skriven

Jag och Tobias dejtar just nu :) det känns bra och vi har umgåtts mycket dessa veckor. Jag undrar om du ser oss i ett förhållande? :)

Svar: Den möjligheten finns... kram :)
Esmaralda

82 Kram:

skriven

Hej Esmaralda

Har han bestämt sig för att vara med henne nu ser det så ut?
Kram

83 She:

skriven

Hej,
känner mig less. jobbigt på jobbet, sover för lite och nu är svampinfektionen triggad igång en hundrade igång, trots att jag tagit så många och dyra tillskott varje dag i sommar.. ser jag ut att må bättre snart? Undrar också om det kunde vara värt att sjukskriva mig några dagar bara för att vila upp mig?
Kram

Svar: Ja det kan nog vara så att du behöver extra vila några dagar.. kram
Esmaralda

84 Lyckan:

skriven

Hej Esmaralda
Undrar om jag och mina barn kommer ha turen och lyckan att jag träffar en partner under tiden som min dotter är småbarn? Hon är bara bebis än och jag tänker att hon har möjlighet att få en mycket nära kontakt med en partner om jag träffat honom under tiden hon är såpass ung. Som hon får växa upp tillsammans med. Vad tror du? Kommer jag träffa en partner när hon är under två år? Som jag flyttar ihop tillsammans med?
Kram

Svar: Hon kommer växa upp med den partner du träffar... kram :)
Esmaralda

85 N:

skriven

Hej Esmaralda
Har f några riktiga känslor? Och ser det ut att finnas en möjlighet att han vill satsa på mig?
Kram

86 Elisa:

skriven

Nu har han åkt på resa och känner på mig att han komner att göra fler nöjesresor inom kort.. Har han antennerna ute så att det finns chans att han är med andra tjejer under tiden?
Kram

87 Bb:

skriven

Hej E

Ser du om jag och R kommer träffas igen snart ? Kram!:)

88 Solstrålen Hanna:

skriven

Hej Es!

Jag har tappat min fjäril på en strand idag. Jag ska dit imorgon och se om jag kan hitta henne, även fast det kommer vara osannolikt. Kan hon jobba på håll för mig? Känns tråkigt att hon är borta.

Kram Hanna

Svar: Hon kan jobba svagt för dig men det tonar bort ganska kvickt om man inte far Fjäril i sin närhet.. kram
Esmaralda

89 Ullie:

skriven

hej kära yvonn
jag skrattade flera ggr när jag läste
detta även min pappa dog satt jag där dagen innan och grät då tittar han på mej och säger ja ska ingenstans gå .. han hade inte pratat på hela dagen sa mamma

roliga hästen o pannkakor hi hi
hälsa Es jag blir så glad för hennes svar
kram ullie


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: