Besöket från andevärlden...

Mamma är ju på besök och bor i gäststugan men vi grillar ju tillsammans, fikar och pratar… på lite avstånd. Det  går hur bra som helst.

I går när jag satt och skrev seans.. då var jag inne i min seansbubbla  och plötsligt hör jag mamma ropa från terrassen  ” Vilken iskall vind det var som kom ” och sen återgick hon till att läsa Hemmets Journal igen.

In kommer en ståtlig herre i full krigsmundering.

En munderingar som måste vara flera hundra år gammal.

Mannen hade gedigna mustascher , bruna pigga ögon och ett leende på läpparna.

Han ställde sig framför skrivbordet och gjorde klart på ett bestämt men trevligt sätt att han hade en hälsning till L, som jag just då höll seans för.

 // Det är inte han men ungefär så här såg han ut //

Han påstod sig vara L:s släkting i rakt nedstigande led och han hade alltid hållit ett vakande öga på henne.

Och nu skriver du till henne ? förhörde han sig och ja, det gjorde jag ju

Då ska du tala om att  jag finns och att jag kan hjälpa henne med huset, fastslog han

Jag begrep in riktigt vad han menade.

L hade inte skrivit om något hus – men jag lovade släktingen att  pränta ner och berätta om hans besök och om huset

Man kan inte börja ställa detaljerade frågor till människor från Alltet – då liksom fejdar  de bort och börjar gunga i konturerna och försvinner.

Det är som om det bara funkar med en kort och konkret  kommunikation.

Då tackar jag för det, sa  soldaten och slog ihop hälarna och stegade ut

” Nu kom den där  kalla vinden igen” tjoade mamma från altanen.

Jag känner aldrig kalla vindar vid besök, men mamma gör och fler med henne

Jag skrev ner och berättade om soldaten och min kund svarade direkt att hon precis visste vem det var. Det var hennes farfars farfar och hon hade hans foto med exakt den utrustning som jag beskrev.

 

 

 

Hon var i färd med att titta på hus och dammsög Hemnet men hade ännu inte bestämt sig för något.

Vid ett tillfälle tittade hon på fotot av släktingen  och sa uppgivet att tänk om du farfars farfar kunde hjälpa mig hitta rätt  hus

Och nu är den gamle krigaren på G  – så vi får se hur det blir !

Kram & Kärlek

1 Ghostwriter:

skriven

Vilket härligt besök, det kändes meningen att mannen kom dit och berättade om något som "kunden" inte sagt. Roligt att din mamma märkte av besöket två gånger haha.


ang igår spontana spådomar.. Jag känner en man med mc som har viktig dag, men det är datumet efter du nämner. Kan det vara personen eller kan jag pusta ut?

Kram

2 Rebecca:

skriven

Nämen va fint :)

Har en liten fråga...kan du se när kärleken kan tänkas dyka upp för mig? :) 🌷

Svar: Det kan ske när som helst faktiskt, kram :)
Esmaralda

3 <3:

skriven

hej esmeralda, jag hade så hemska drömmar... att en GIGANTISK vit orm kom ifrån mitt hem och jagade mig... även att små vita katter och kattungar som var livliga och arga jagade mig och dom var jätte många.. jag sprang för livet i min dröm.... Betydde detta en varning?!!! varning 🚨 ⚠️ Kändes ju verkligen så.

Ser du budskapet med denna hemska dröm.

4 Skorpan:

skriven

Oj vilken seans o vilket besök du fick för att inte tala om att L nu kommer att få hjälp med att hitta sitt hus, härligt.

Är det vanligt med dylika besök under seanser Es, eller är det mestadels våra änglar som kommer på besök då? Undrar vad min ängel eller mina bortgångna släktingar skulle säga åt mig just nu, om de kom på besök, känner du nåt Es?

Onsdag o allt lugnt, mera folk i rörelse o hoppeligen själv också i rörelse....
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ibland kommer besök av det slaget.. kan gå veckor emellan och ibland kommer de tätt, det finns liksom inget mönster i detta.... kram :)
Esmaralda

5 <3:

skriven

Godmorgon Es, fick M verkligen dåligt samvete att hon inte svarade i tele i lördags ? Ligger det ngt annat bakom. Har hon snackat lite skit.
Hon trodde själv att jag var sur på henne.
Bara känt att jag inte alltid kan ge henne 💯 uppmärksamhet och komplimanger.

Ser det fortfarande ut som skinnbyxorna från Busnel kommer in igen på sidan ?
Kram

6 Smulan.:

skriven

Vad kul med en hälsning.
I går skrev jag ett brev till andarna kort efter så blinkade lamporna till var det ett tecken på att dom läst eller bara en tillfällighet.
Letar också hus hade varit så skönt för hela familjen om vi kunde flytta nu, dyker det upp något snart eller dröjer det.

7 Snödroppen:

skriven

Godmorgon!

Det är så kul och läsa när du får besök av olika slag från alltet. Förstod din mamma att det var andebesök på ingång?
Ligger nästan nyvaken här och har huvudvärk, bara att häva i sej lite piller och en kanna kaffe. Ska svettas på jobbet snart!
Ja du, min ❤️-vän är seg med pratet, ser du oss tillsammans snart där vi kan kommunicera och komma fram till hur vi ska ha det?
En solig lillördag önskar jag er och lilla mamsen💞

8 <3:

skriven

Håll tummarna kära Esmeralda att det går bra när min läkare ringer idag och att han förstår mig att jag vill undvika besök på sjukhuset.
Samt att han förstår min känsla att fysio inte passar mig och är bra.
Kram

9 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Låter suspekt och tveksamt med honom om han har någon agenda som jag inte gillar... borde jag bara skippa honom direkt? Jag orkar inte med drama eller problem när det gäller män.

Ser du något kring honom? Är han pålitlig?

Kram

Svar: Jag kan inte gå i god för honom och inte motsatsen heller.. du får själv skapa dig en uppfattning.. kram :)
Esmaralda

10 Mirre:

skriven

Godmorgon Es,
Härligt med den gamle krigaren som står behjälplig!😄
På tal om andevärlden så finns det en förrådsvind i lägenheteshuset där jag bor och FY säger jag bara, ville verkligen inte gå inte där sist. Fick extremt starka obehagskänslor och var rädd för att dörren skulle låsas igen så att jag skulle va fast där inne. Ser du vad som hänt eller pågår där Es? Om det är riktigt räligt så vill jag nog inte veta, jag bor i lgh under så jag hoppas dom håller sig på vinden iallafall :) än så länge har jag inte märkt av någon aktivitet i min lgh tack och lov.

Kram ☀️

Svar: Egentligen händer ingenting alls på vinden... det är bara du som tar emot något som hände för länge sedan.. en kvinna som var ledsen.. men du känner mer det som en film som spelas upp och det är ingenting som pågår.... kram :)
Esmaralda

11 Helena Ir:

skriven

Bra släkting L,som hör dig när du behöver hjälp.Jag kunde riktigt se den äldre herren i mitt huvud när Esmaralda började berättelsen om en herre som kommer in..häftigt! Känns nästan som någon i min egen släkt har ett foto på en tidigare släkting,med de tjocka mustascherna , fotografierna från en sinom tid..

Lider med min dotter,den äldre som har så svårt att komma till vården just nu,mediciner har hon varit utan en tid..och sömnen verkar vara som den jag hade innan jag fick min cpap. Hon vaknar av skräck ibland..hoppas nu på företagshälsan att den åter kan sätta in en del mediciner för henne. Men hur har det blivit med vår vård..som vårdcentralen, ett barn fick ta prov ute i deras egen bil,sköterskan kom ut..är det karantän inne på våra vårdcentraler..och sömnvården som är så eftersatt i Stockholms län redan sen tidigare..först när man förstår vad som händer under sömnapne´ser man på sömnen på ett sätt man inte gjort tidigare..

Det är så många faktorer som behöver fungera för att en människa ska må bra, stress blir det av det som inte fungerar i livet..och stressen är nästan det som är farligast att behöva gå omkring med..

När barnen var små,så styrde jag och ringde och såg till att saker hände ..numera är de vuxna och måste få till saker själva. Synd bara att jag inte får vara med på ett hörn och bestämma lite..ta i lite..jag kan bli lite av en varg,när det behövs :) men så blir nog de flesta föräldrar,och barnen blir aldrig för gamla för att inte ändå räknas som barn.

Solbollen ska visst visa sig även idag..blir skönt med en morgonpromenad..

Ha en skön dag..på avstånd med rena händer :)

Kram

12 JO:

skriven

Hur går jag tillväga för att bli spådd?

Svar: Maila mig på: framtidoradgivning@hotmail.com och jag mailar info tillbaka till dig om hur det funkar... kram :)
Esmaralda

13 Skrållann:

skriven

Hej!
Så härligt att få en så tydlig hälsning.
Jag fick igår via mejl reda På att jag inte fått tjänsten jag sökt. Det kändes ändå helt ok med tanke på hur läget med allt är just nu. Att beskedet kom på mejl och att jag inte fått svar på de frågor jag hade som dök upp efter intervjun kan jag däremot tycka var lite tråkigt. Det märkliga var att en halvtimma efter att hon skickat mejlet till mig lade man ut en ny annons på samma tjänst😳 Alltså var de väl inte nöjda med någon av oss kandidater😕
Så nu tror jag att jag ska lägga ner jobbsökandet för en tid framöver. Har du någon idé på hur jag ska tänka och vad som skulle bli bra för mig framöver?

Kram❤️

Svar: Ja, kanske du ska ta en paus - bara så du laddar lite ny energi men ha ändå ögonen öppna OM det skulle dyka upp något speciellt, för det kommer... kram :)
Esmaralda

14 C:

skriven

Godmorgon!
På senare tid är det en ödmjuk bekräftelse att få en sak/situation uppdagad som man var tänkt på innan.
Jag är helt slut nu på morgonen efter en dålig nattsömn. Gårdagen var det avslutning på kursen och det var många och intensiva energier som kom fram. Inte bara av energiminnen utan även från kursdeltagarna.
Det här med att jorda satt och äta sött och salt efter en rensning/läggning o. Dyl. kommer bli min viktuppgång from hell haha...
Dags att landa nu på morgonen och sakta göra mina sysslor 💕
Förresten, tog årets första dopp igårmorse 😄💕🍀
Kram!

Svar: Ett dopp om morgonen... herregud, säger jag bara ! Jag beundrar er som fixar sånt ! Alla tror jag morgonbadar och kvällsbadar eftersom jag bor så nära stranden.. men sanningen är att jag badar inte alls... såvida det inte är tropiskt varmt ! Kram :)
Esmaralda

15 Linda:

skriven

Hej Esmaralda!
Kan du se något kring hur min sommar blir? Är ensamstående med två tonårsbarn som allra helst inte vill hänga på sin mamma på olika saker. Då den största delen av mina sociala kontakter är mina kollegor på jobbet och att det snart blir 7 veckors semester är något som jag oroar mig för. Är väldigt ensam.
Kram Linda

Svar: Se inte ensamheten och gå in i det... utan se semestern som en chans att bygga nya kontakter... kanske bjuda hem någon kollega ? Eller någon helt annan... det är dags att ta initiativ.. kram :)
Esmaralda

16 CA :

skriven

Hej
Jag tycker det är häftigt det du ser och skriver om
När jag hämtade bilen från den anvisade platsen hade någon gjort en repa på både fram o bakdörren, tråkigt.
Halsbandet som kingen satt i gick sönder i morses, jaha tänkte jag nu var hans tid förbi men det är den inte, han sitter nu i ett annat halsband
Kram

Svar: Ja, jag tror inte riktigt att kingen gjort sitt, inte riktigt än, kram :)
Esmaralda

17 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Vilken underbar historia ! Tänk att få hjälp i husletandet av en släkting på andra sidan .

Här har det flyttat in nya grannar mitt emot mig. Spännande ! Ungt utländskt par med två fina tvillingpojkar. Huset har varit till salu i över 1 år och varit uthyrt i omgångar innan så nu ska det bli roligt med grannar som stannar.

Till Mirre 72 igår.. Ta inte in en katt bara för att den är kelig !!! Om den inte är mager och verkligen är hemlös Fast då brukar de vara skygga och rädda Då är det en annan femma ;-)
Då får du sätta ut i efterlystgrupper osv att du hittat katten .Mest troliga är att katten har ett hem .

Kram Anki med flock

18 Ullegull:

skriven

Hej!
Var på lägenhetsvisning igår. Jättefin men dyr. Ska jag tacka ja eller ska jag ha is i magen och vänta på erbjudande där jag verkligen vill bo och där hyran är lägre? Mår inte bra av att bo med sambon och börjar bli desperat och det är svårt att hålla huvudet kallt och inte agera känslomässigt.

Svar: Välj det som känns mest rätt för dig, lyssna till hur du känner.. kram :)
Esmaralda

19 Huldamaräng:

skriven

Godmorgon!
Det händer ibland att jag känner en kall, tunn bris, andra gånger känner jag dofter. Ofta är det en parfym jag känner igen eller en säregen kroppsdoft. Många gånger känner jag dofter som ingen annan känner, och jag tror att det är någon på besök då. I våras pluggade jag hos en studiekamrat och jag kände en stark doft av kalops. Doften var alldeles närvarande så jag nämnde att någon tydligt lagar kalops till lunch, men min studiekamrat kände precis ingenting.
Jag har lagt ner det här med tarotkort. Jag är inte så bra på det, och när jag missförstår blir det att jag frågar för mycket och får konstiga svar. Samtidigt har jag svårt att lita på mig själv och min kapacitet/kompetens. Kanske är det därför jag får konstiga svar, vad vet jag. Jag har hela mitt liv önskat uttrycka mig kreativt i skrift, men nu när jag r vuxen känner jag mig osäker på om jag är tillräckligt bra, och det sista jag behöver är att känna mig misslyckad över förspilld energi.
Vad tror du, skulle mina ord vara av intresse för någon annan??
Ha en fin dag!!

Svar: Det kan vara så att det är fel i tiden för dig nu med korten, ibland blir det så.. och väntar du lite och landar bättre själv, då kommer det funka hur bra som helst och bli till glädje för andra... kram :)
Esmaralda

20 Ma:

skriven

Hej esmarslda.

Måste vara trevligt eller otrevligt att få besök lite hur som.

Es, Tror du att det blir ett 3:e barn tillsammans med en livspartner för mig?
Kram

21 Vän:

skriven

Hej esmarslda.

Min kompis jag haft sedan skolåren verkar hon bli avend sjuk när jag umgås med andra tjejkompisar?
Kan hon unna mig att gå umgås med andra? Som
Även hon har andra kompisar. Och jag blir inte alltid tillfrågad eller välkommen hem till henne.
Kram

22 Lilla m:

skriven

Hej Es, kommer A att backa? Kram

23 Misstjejen:

skriven

Hej

Är det flest som tycker att min skönhet är viktigt än min personlighet?

Ha det bra

24 Maria:

skriven

Vad spännande! I vår släkt har vi att vi drömmer. Mamma drömde så mycket minns jag som barn om saker som skulle hända. Tror det kommer från mormors samiska sida. Kram

25 Maa:

skriven

Hej Esmaralda.

Verkar någon förändring ligga nära för mig?
Verkar en livspartner vara påväg?
Ligger någon förändring nära eller ser det segt ut?Kram

26 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Vilken fantastisk gåva du har Esmaralda!

Antagligen en knasig fråga, jag hoppas ju verkligen ha många år kvar här i jordelivet, men tror du det är möjligt att man redan nu kan få en hint, syn över någon person som står och tar emot en? Eller är det bara ett önsketänkande?

Vad härligt ni har , så fint och ha sin mamma så nära i de här jobbiga tiderna!

Önskar en fin dag!
Kram

Svar: Det är svårt att säga... ofta finns det mer än en som tar emot när vårt jordeliv är över... kram :)
Esmaralda

27 SarA:

skriven

Är det dags för mig att byta arbetsplats när jag sedan går tillbaka efter mammaledigheten?

28 Mh:

skriven

Hej!
Kommer M.P höra av sig någo mer?
Kram!

29 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer B kvinna behöver min stödja varje dagar för fullt ut och var ärligt mot henne. Behöver hon mun peppar, uppmuntra, motivera, min glädjesprida och allt såna? Behöver hon en såna vän som mig...

Har ju fullt med energi för stöttar någon...

Ha det bra

Svar: Försök ge lagom av det hon behöver. Det blir lätt för mycket i all välmening. Du är en fin vän. Kram :)
Esmaralda

30 Rädd:

skriven

Hej E!

Får vi sålt vår lägenhet? Blir vi nöjda med priset? Och hittar vi ett hus i rätt tid så vi slipper hyresrätt?

Kram och kärlek.

31 Anna E:

skriven

Haha coolt! :) undrar fortfarande vem som kom på besök när jag jobbade för flera år sedan, tv krånglade och så var det bara jag som kände den kalla vinden på mig, inne var vi dessutom, vem var det?

Svar: Det var någon som tittade till dig, någon som bryr sig om dig.. kram :)
Esmaralda

32 L:

skriven

Det var jag som var med om detta som Ez beskriver och det var jätteroligt och speciellt. Jag har aldrig varit med om något extraordinärt andligt så detta är en stor händelse för mig. Nu pratar jag lite extra med farfars farfar också och jag känner han är med mig den goe gubben. Kram

33 Elin:

skriven

Tycker han fortfarande jag ser bra ut? Blev han glad av att se mig?
Kram

Svar: Ja, han tycker du ser fin ut.. kram :)
Esmaralda

34 lilla m:

skriven

Hej Es, kommer A att backa? Kram

35 Dunegull:

skriven

Så häftigt detta är! 🤗
Bjuder veckan på något speciellt? Något positivt?
Kram

36 <3:

skriven

Ser du mig bo i Stockholm tillsammans med min kärlek i framtiden ?
Kram

37 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Häftigt liv du lever iaf Es :). Skulle inte något emot nåt sånt själv ;). Stiltje här, 100%..
Kram Skorpan

38 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda tror du det kommer någon lägenhet till oss som faller oss i smaken?
Tror du veckan blir bra? 😃🌞kram

Svar: Jadå visst kommer den rätta lägenheten.. kram :)
Esmaralda

39 Dunegull:

skriven

Har du bestämt när du släpper nästa kull talismaner?

Svar: Inom en månad bör det bli... har dragit ut lite på tiden denna gången.. kram :)
Esmaralda

40 Barbie:

skriven

Kära goda Es!

Kan du möjligtvis se om han har andra också likadant som mig? Som han träffar flera gånger..

41 Ghostwriter :

skriven

ang igår spontana spådomar.. Jag känner en man med mc som har viktig dag, men det är datumet efter du nämner. Kan det vara personen eller kan jag pusta ut?

Kram

Svar: Känns inte som det gäller den personen men kan inget garantera.. kram :)
Esmaralda

42 Ghost :

skriven

Ser du någon detalj kring nästa man jag kommer vara med? Som är speciellt

43 Helena Ir:

skriven

Naturvän (26) vilken intressant fråga du ställde ..
Jag har några jag förväntar mig stå där :)

Kram

44 Anna E:

skriven

Ok tack. Tänker ju sådär spontant att det var morfar? :)

45 Läroliv:

skriven

Till L (32): Underbart och lycka till med huset.

Kram

46 Hej:

skriven

Hej esmarslda.

Ser du om hon vet om något om det än? Jag tror inte hon vet,

Ser du om hon kommer vilja vara kvar när hon får veta om det?
Kram

47 Fråga:

skriven

Hej esmarslda.

Har han några kärlekskänslor för mig eller kommer att få?
Kram

48 Khaleesi:

skriven

Hej. Jag och min son har börjat umgås med hans kompis och mamma. Träffas för lekdate. Kommer vi bli vänner? Har en känsla av att hon håller mig lite på avstånd.

Svar: Han är inte lätt att komma in på livet och det har ingenting med dig personligen att göra... kram :)
Esmaralda

49 <3:

skriven

Godmorgon Es, fick M verkligen dåligt samvete att hon inte svarade i tele i lördags ? Ligger det ngt annat bakom. Har hon snackat lite skit.
Hon trodde själv att jag var sur på henne.
Bara känt att jag inte alltid kan ge henne 💯 uppmärksamhet och komplimanger.

Ser det fortfarande ut som skinnbyxorna från Busnel kommer in igen på sidan ?
Kram

Svar: Jag tror mest hon känner sig osäker... kram :)
Esmaralda

50 Vb:

skriven

Ser han ut att kunna förstöra för mig på ngt sätt?
Kramar

51 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez

Igår när jag var med min tjejkompis igår på en shopping centrum, så började mina känslor att växa mer för henne.. Hur ska jag göra för att få väck dom.. Börjar bli trött på mina känslor som börjar växa för henne.. Och hur kommer det sig att hon inte kan se mig som en pojkvän material?

Jag menar hon säger att jag är hennes trygga punkt och att hon trivs riktigt bra med mig osv.. Till och med har hon börjat lägga sitt huvud på mina knän fast med en kudde på mitt ena knä då, ibland känns det som att vi är ett par 😅

Så det kan inte utvecklas något alls mellan oss?

Kram på dig ez

Svar: Nej du får som sagt var hålla isär vänskap och passion... kram :)
Esmaralda

52 lilla M:

skriven

Hej Es, kommer A att backa? Vad är risken för det?

53 Michaela:

skriven

Vad kul med sådana besök under seans och att kunden visste vem det var. Mysigt att mamma är hos er och att ni kan umgås trots Corona.

Jaha då var ångesten tillbaka eftersom jag sovit dåligt några nätter. Att man aldrig får må bra. Ger det sig Es?

Ha en fin dag! Betydligt svalare ute och det är skönt.
Kram och hälsa gänget!

Svar: Ja, det ger sig, meditera en stund och få fram välmåendet.. kram :)
Esmaralda

54 Lilla jag :

skriven

Hej Es,

Varför behandlar min närmaste chef mig som hon gör? Blev så ledsen när jag inte blev utvald att åka på utbildningen när jag varit här längre än dem som ska få åka. Känner mig dålig och mitt självförtroende är snart i botten. Ser du att jag kommer byta jobb? Helst vill jag stå ut här till vi kan flytta utomlands. Vet inte vilket som är bäst.

Kram!

Svar: Be chefen om en förklaring !! Känns inte som om det blir jobbyte riktigt än.. kram :)
Esmaralda

55 Ninni:

skriven

Hej
Vad härligt att få hjälp från andra sidan
Jag har undrat många gånger om jag har någon
som tittar till mig
Ibland på nätterna hör jag knäppningar från köket
är där någon
jag är så nyfiken
Kram

Svar: Visst har du de som tittar till dig och älskar dig.. kram :)
Esmaralda

56 SP:

skriven

Hej!
Kommer det att dröja länge tills det händer.....? Kram!

57 Vän:

skriven

Hej esmarslda.

Har en vän som jag varit kompis med länge sedan vi var små.

Verkar det som om hon blir svartsjuk när jag umgås med de andra tjejkompisar?

Nu har jag umgås med andra och det verkar som om hon då drar sig undan mig lite. Verkar hon ”straffa” mig? Eller något sådant?
Verkar hon bli svartsjuk? På ett negativt eller positivt sätt?
Kram

58 Mam:

skriven

Hej esmarslda.
Även om jag har fått barn och det är jag glad över. Drömmer jag ändå om den här familjen att få barn tillsammans med en partner som man har en framtid med åtminstone ett gemensamt.
Tror du att det kommer att bli ett 3:e barn för mig tillsammans med en livspartner?

Verkar något/ någon vara påväg väldigt nära?

Kram

59 SP:

skriven

Hej!
Kommer det att dröja länge tills det händer.....? Kram!

60 Browallia:

skriven

Tack för ditt svar igår om att jag inte ska räkna med att det blir som vanligt om jag får kontakt med vännen jag saknar i framtiden.

Jag räknar inte med någonting längre från andra människor oavsett vilken relation jag har till dem. De är så många som jag har tagit för givet att de tyckt om mig och velat ha mig i sitt liv men som av olika anledningar förr eller senare kastar bort mig lika enkelt som en förpackning som passerat bäst före datum istället för att reda ut saker och ting när det blivit en fnurra på tråden. Jag menar alltid väl och har aldrig medvetet gått in för att vara taskig mot någon men ändå hamnar jag hela tiden utanför. Jag räknar inte ens med min son längre, hans pappa och svärföräldrarna går alltid före mig för honom. Det som gör mest ont är att jag inte vet vad jag gör för fel?

Kram Browallia

61 Fjärilen :

skriven

Aldrig har längtan varit så stark att träffa min man i livet som nu, får hoppas jag springer på honom någon stans någon gång ( snart) Ha en fin dag / kram

62 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag har två frågor och hoppas du kan se svaret på dom om inte kanske båda:
1. Ser du om jag kommer göra dom 5 tatueringarna som jag vill ha eller blir de bara några av dom?
2. Igår kväll efter jag, min pappa och syster hade sett ett avsnitt på gamla "V" serien kom en kall vind. Och även om jag gick därifrån var de fortfarande kallt när mina syster stod där. Jag bad visserligen till änglarna innan men var de dom eller någon från andevärlden som hälsade på? Kram Zoey 💕

Svar: Några tatueringar blir det men kanske inte alla 5... jag tror det var din ängel som sände sig en hälsning.. kram :)
Esmaralda

63 Linda:

skriven

Wow vad häftigt! Önskar jag hade en gåva som du :)

64 Lotta S:

skriven

Är det möjligt att ordna så rektorn avsäger sig ett ledningsuppdrag hon inte klarar utan att det blir helt motstånd i kollegiet? Eller skulle de vara nöjda om hon byts ut? Eller gör hon det självmant?

Svar: Det ser ut som om det kommer självmant.. kram :)
Esmaralda

65 Sessan:

skriven

Så var studentfirandet över...
Mottagningen efteråt blev rätt misslyckad för det var jättekallt och blåste. Så pass att vi hoppade över efterrätten. Men det kunde ju spöregnat och jag är glad över att släktingarna var så pass friska att de kunde vara med!
Ungen glad och stolt såklart - ja vi också! Fick stipendium! som innehöll pengar! Hoppas så att det ordnar sig framåt. Jobberbjudandena har ju blivit frysta pga Corona.

Själv känner jag mig helt tom. Vad ska jag göra nu. Mycket av min tid har gått åt till att stötta. Tid har jag nu men inga pengar. Det mesta som är kul kostar ju...Ser du något kul framöver. Kan det ge något av att göra en seans tror du?

Svar: Vad roligt att ni kunnat ha lite studentfest även om det såklart inte blev som du annars skulle ha blivit. Ungen blev nöjd och glad och det är ju det viktigaste :) Använd pengarna till annat än seans nu... fundera lite och gör upp en plan.. kram :)
Esmaralda

66 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du att det kommer stor summa in i familjen framåt 🙂

67 She:

skriven

Hej,
Känner mig ledsen pga dålig relationer med familien, föreldrar som ikke mår bra.. Ser du om det blir nån bedring snart?
Kram

68 Mam:

skriven

Hej esmarslda.

Nu är det det här med midsommar.
När man är singel så är ofta frågan vad man ska göra vid sådana här tillfällen. Sen har jag barn så helt fri är man ju inte. De flesta av mina vänner har barn och då passar det ju att ha barn med. Sen är det så att alla av mina vänner som har barn har också partner. och de bestämmer med andra ”par”.
Man vill ju gärna inte bjuda in sig själv.
Har en nära vännina kollade läget lite vad dem ska göra. Jag blir nästan aldrig tillfrågad utav henne om jag ska vara med när det är sådana här tillfällen. Jag tycker det är lite synd. Andra kan inte ta ansvar över mig. Men är man så nära vänner och man visste att någon var själv och den frågade vad jag skulle göra så kan man ju höra, vill du med?!

Kände hon att jag gärna ville hänga på?
Känner hon att jag är påträngande?
Varför frågar hon inte om jag vill vara med vid sådana högtider?
Kram

Svar: Jag tror inte ens hon tänkte tanken att du gärna skulle vilja bli inbjuden och jag tror inte det är av elakhet.. kram :)
Esmaralda

69 MissMilla :

skriven

Vilken grej o vad spännande! Kan man be gamla släktingar om hjälp? Jag vill ha ett nytt boende o få hjälp m det. Få en stabil ekonomi. Ska jag gå kursen om attraktionslagen som jag sett? Kommer det att hjälpa?

70 J:

skriven

Jag, som är lite rädd för spöken, tycker det verkar skrämmande. Tur att de flesta från andra sidan verkar vara som var i livet.

Det känns som om jag är på rätt väg nu. Kan du, Esmaralda, se mig göra något korkat den närmaste tiden? Hoppas inte. Jag vill att det här blir något.

Svar: Ja några hemska demoner finns inte.. bara i skräckfilmer typ :) Du går längs rätt väg... kram :)
Esmaralda

71 G.H:

skriven

Trevligt med din mamma!

... och så läckert att någon från tidigare generationer som kan vara med på det viset! Måste ha betytt mycket att du kunde förmedla det!

Om man visste hur mycket de i alltet brydde sig och hjälpte till skulle man nog känna sig mer hoppfull:)

Kram:)

Svar: Ja, ibland glömmer vi bort alla de vi har i Alltet och tror att det bara är de vi känt i detta livet men så är det ju inte alls.. kram :)
Esmaralda

72 Alie:

skriven

Alltså, jag skulle vilja hoppa in i dina kläder och få dela denna ”upplevelsen” /”kunskap” du besitter, om så bara för en gång. Hade varit fantastisk att få uppleva det 💫

Mitt sommaruppdrag ser ut att bli på samma ställe som förra sommaren. Hoppas det blir lika bra som det upplevdes då.. kanske Han, är där denna sommaren Också?
Kram :)

Svar: Kanske inte lika speciellt som förra sommaren men bra ändå.. kram :)
Esmaralda

73 Bellagio:

skriven

Hej
Jobbet jag sökt. Jag borde ha hört något vid detta laget, om jag var intressant. Men har hoppet om att det tillstött saker som gör att rekryteringen inte startade direkt. Vad tror du? Är rekryteringen i gång med andra kandidater eller har de inte kommit igång än och jag kan vara intressant?

74 Lotta:

skriven

Spännande. Alltid snyggt med uniform 😊. Precis som din mamma har jag vid ett flertal tillfällen kännt kall vind på något sätt fast inomhus 👻.

Idag gjorde jag bort mig. Ibland babblar jag bara på och det blir inte så genomtänkt. Jag undrar om personen ifråga tyckte jag var jättekonstig eller nåt. Såååå pinsamt eftersom det var sonens lärare.

Kram L

Svar: Nejdå, inte tyckte personen du var konstig alls.. sådana vibbar ger du inte ut.. kram :)
Esmaralda

75 Misstjejen:

skriven

Hej

Det borde jag ju kan fråga någon annan men inget som du behöver känna in.

Tänker på varför jag tycker ofta kvinnor som är vackert när dom är blonda och blå ögon även lite äldre men det är jag själv också... kommer jag få en vackert kvinna som jag kan tänkt mig.😊

Förstår inte på mig själv...

Såklart en vackert kvinna för mig också i en period? Hoppas på det är en blonda och blå ögon eller har jag fel...😅😂

Ha det bra

Svar: Nog kommer det finnas en blond kvinna i ditt liv så småningom.. kram
Esmaralda

76 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Om jag väljer att avsluta kontakten med den pakistanska mannen, kommer jag då att möta någon annan man/flirt i sommar?

Du såg att det fanns god chans till en flirt i sommar, var det då denna man du såg eller möjligtvis någon annan?

Kram

77 Erika:

skriven

Hej! Tror du att det går bra att barnvakta min brorsdotter i helgen?

Svar: Ja, det tror jag.. kram :)
Esmaralda

78 Emelie:

skriven

Jag önskar att jag hade kunnat få besök, eller att jag märkte av dem om det vore så. Jag vill så gärna få ett tecken att allting är bra eller liknande.

Svar: Det kommer tecken till dig som bevis på att de hat det fint.. kram :)
Esmaralda

79 Michaela:

skriven

Måste fråga om den här kalla vinden som din mamma påpekade igår! Senaste nätterna har jag fått som en vindpust vid ansiktet och undra om det kanske är någon hälsning från andra sidan eller min ängel som vill mig något?
Kram

Svar: Ja, det kan mycket väl vara någon som tittar till dig.. kram :)
Esmaralda

80 Mam:

skriven

Hej esmarslda.
Även om jag har fått barn och det är jag glad över. Drömmer jag ändå om den här familjen att få barn tillsammans med en partner som man har en framtid med åtminstone ett gemensamt.
Tror du att det kommer att bli ett 3:e barn för mig tillsammans med en livspartner?

Kommer det att bli ett sådant familjeliv för mig? Ser det så ut?

Kram

Svar: Jag ser partner och jag ser familjeliv men inte de detaljer du vill ha svar på, tyvärr.. kram :)
Esmaralda

81 Nat:

skriven

Hej esmarslda.

Har han kärlekskänslor för mig?
Kommer det att bli ett försök mellan oss?
Kram

82 Fanny2:

skriven

Jag kände en tydlig kall vind dagen min farfar dog... Ibland känns det som att andevärlden inte vill att man ska veta mer än nödvändigt. :) Tänk om man hade facit till allt. Kul att höra att L förstod meddelandet och därmed fick bekräftelse från andra sidan. :)

Igår skickade en vän en bild på någon som frågade efter någon med mitt namn... Var det P som försökte nå mig? Han var snabb med att ta bort kommentaren. Vad vill P mig nu? Irriterande att människor bara blir intresserade när man inte längre vill lägga ner energi på dem.

Kram

Svar: Ja, jag tror inte heller det är meningen att vi ska veta allt.. och jag tror inte vi riktigt kan ta in och förstå allting ! God chans att det var P, kram :)
Esmaralda

83 Rädd:

skriven

Hej E!

Ser du om jag kommer trivas på mitt nästa jobb?

Kram och kärlek.

Svar: Jag får en positiv känsla.. kram :)
Esmaralda

84 Michaela:

skriven

Har din mamma nån gång jobbar proffesionellt med sin förmåga eller är det på hobbynivå? :)
Kram

Svar: Nej, mamma har bara lite känningar ibland och oftast mitt i natten.. kram :)
Esmaralda

85 Tiss:

skriven

Hej!
Kan du se om Magda får en bra behandlare?
Alltså, jag håller verkligen tummar och tår!
Blir orolig!

Svar: Ja, det bör blir bra.. kram :)
Esmaralda

86 Agnes:

skriven

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/WbEwEL/polisen-upploser-demonstration-mot-polisbrutalitet

https://www.expressen.se/nyheter/manga-manniskor-vid-manifestation-i-stockholm/

"-VA? Pandemi? Folk som dör? Näe, fan heller...inte "vi" inte som är här på Sergels Torg, inte , för "vi" tillhör ju inte någon riskgrupp!!!"

Att inte fatta vidden av vad nu en Pandemi är...är inte det att ses som ännu en riskgrupp?

Kram!


Svar: Ja det har du ta mig tusan rätt i... och dessutom en farlig riskgrupp !! Kram :)
Esmaralda

87 Bumble bee:

skriven

Kära Es!
Ser du om de blir en flygresa i år med tanke på coronaviruset eller lutar de mer åt nästa år? Kram 🐝

Svar: Kan bli i slutet av året men mest troligt väljer du nästa år..kram :)
Esmaralda

88 Suzie Q :

skriven

Du har en unik förmåga. Väldigt träffande m seans o skulle vilja ha healing o seans ihop. Kommer saker falla på plats i mitt liv? T ex på jobbet, kvinnliga kollegorna inte så schyssta medan killarna är rätt snälla. Tjejerna säger att jag är elak men det är jag inte.

Svar: Nej du är inte elak.. men du är stark och det är tjejerna rädd för... kram :)
Esmaralda

89 Bella:

skriven

God kväll 🤗 har varit lite svajigt med hälsan sen förra veckan.. min enda fråga är, kommer jag må bättre snart? Börjar nästan bli orolig för Corona..

Kram

Svar: Du kommer må bättre men det dröjer lite till innan du är helt okey.. kram :)
Esmaralda

90 Lund :

skriven

Snälla säg att min soulmate kommer snart.... jag behöver verkligen d nu. Har precis fått veta att min pappa har både lung och skelettcancer... jag behöver ha någon vid min sida... jag är så less på att allt ska vara så negativt och ensamt jämt... hur länge orkar man kämpa med allt ensam?

Svar: Din soulmate kommer och det blir tvåsamhet men hur jag gärna jag än vill kan jag inte säga exakt när det sker.Vad tråkigt att din pappa är såpass allvarligt sjuk, stor styrkekram
Esmaralda

91 Ullie:

skriven

Men jag tror att jag är lite som din mamma har många ggr tänkt i köket nu kom den där vinden igen och inne i soffan Undrar ofta om e är min lilla pappa som petar mej i håret han gjorde ofta det o et va han som fick kamma mej som liten :)
tusen Tack och oj va spännande det måste va med såna besök
kram på dej

Svar: Ja, nog kan det vara pappa för han kommer ofta och tittar till dig.. kram :)
Esmaralda

92 Lisa:

skriven

Hej,
Ser du om det kommer att bli kärlek eller romantik i sommar?
Kram

Svar: Något åt det håller kan mycket väl ske.. kram
Esmaralda

93 Skorpan:

skriven

Stor demonstration för de svartas rätt till väl o ve... Hur kommer detta att inverka på antalet smittofall, stor uppgång, vad tror du Es?
Kram Skorpan


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: