Ewa gästbloggar.....

Dagens gästbloggare är: Ewa

 

Hej 

Jag har valt att gästblogga för att jag varit med om en hel del på sista tiden

Under tjugo år tidigare har knappast något alls hänt och sedan kom det på en gång.

Först drabbades jag av covid 19. Jag var en av de första som blev smittad i Italien när jag var med min väninna på skidsemester. Vi delade rum men det var bara jag som drabbades och jag smittade inte henne som tur var

Jag låg fyra veckor på sjukhus och det var tufft. Enda positiva som det hade med sig var att jag gick ner 15 kilo i vikt. Nu tränar jag för att bygga upp min kropp och stärka musklerna. De 15 kilona ska inte tillbaka.

 

Jag hade precis börjat repa mig när jag träffade  Pether.

Jag har varit skild i 13 år och nästan gett upp om kärleken och lagt ner allt med dejting på internet. Jag tänkte att det kommer om det kommer och om det är meningen.  Och så  kom Pether in i mitt liv.

Vi träffades  på plantskolan där jag skulle handla blommor till min terrass.

Han handlade också till sin terrass och vi pratade och skojade om att vi kanske skulle ses och titta på varandras blommor.

 

Kom i morgon och titta hur det blev, sa han, så skulle han bjuda på lite vin.

Det började så och de dagar vi inte träffats har vi pratat länge på telefon.

  Jag har stora förhoppningar  när det gäller en fortsättning för oss.

Än är ju allting så nytt.

Om en vecka har vi semester och ska åka ut med hans husbil.

Vi bestämde att denna sommaren kunde man passa på att se vårt egen land ordentligt så vi ska beta av från norr till söder

 

En tredje ting som också hände var att yngsta dottern som inte mått bra på länge, har fått en större roll i en serie som snart ska börja spelas in. Hon ringde häromdagen och berättade och var jätteglad.

 

 

 

Nummer fyra handlar om att jag vann en rejäl vinst . Jag brukar aldrig ha tur och blev riktigt chockad när det hände. Det är inte så mycket så jag blir rik men Ez hade i en seans talat om att det skulle komma en större vinst och nu är den här.

 

 

Nu har jag mycket att vara tacksam över och jag glömmer inte att tacka universum och änglarna

Jag tror också att det är pappa som försöker gottgöra lite

Att han samarbetar med min Lady

Han var ingen bra pappa och dog när jag var 11 år gammal.  Han hade en grav missbruksproblematik men nu när han besöker mig är han helt nykter och vi bygger på en bra distansrelation, eller vad man ska säga.

 

 

 

 

Livet är härligt

Jag mår bra

Jag skickar stor kram till er alla

Hälsningar

Ewa

1 Susan :

skriven

Plötsligt hände det Ewa ❤️

Ser fram emot den dagen oxå, när det e min tur i livets lotteri😍 Just nu hade det behövts lite positiv energi åt min mamma o bror, jag känner inte att jag har tillräckligt för att hjälpa dom 😢

Krsm

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför är alla facebookvänner fokusera på min skönheten än personlighet och ingen som vill chatta med mig. Så sova dåligt i inatten. Kan någon inte var ärligt med vad dom tycker om mig?

Vilka rädsla om någon försöka onanera framför min bilder...

Ha det bra

3 Carina ST :

skriven

Kul att läsa Ewa, det ger hopp. Tack för att du delar med dig. Härligt att så mycket hände på kort tid. Lycka till framöver!

Kram, Carina ST

4 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es o kära Gästbloggare!

Åh vilken solskenshistoria så roligt att läsa, man blir liksom glad ända in i Själen🥰☀️💜 Varför inte skriva en novell o berätta fortsättningen? Vi är säkert många som vill veta fortsättningen🙏💖 i alla fall jag, vilken saga🤗☀️Tänk att man kan träffas På så udda ställen❤️
Underbart att höra att du blev fri Covid-19 👍🍀🙏, glädjen för din dotters nya roll o att få vinna det där lilla extra 💸❣️Jag känner också att det säkert är din Pappa som kommit för att ”gottgöra” det han verkligen inte visade i verkliga Livet💌 Måste fråga... har du gjort det vackra smycket själv? Jättevackert!
Ja som man säger efter ”regn kommer solsken ” så har det ju verkligen blivit för dig! Det är du värd!!
Nu önskar jag er en riktigt mysig o fin husbilssemester🙏☀️❤️❤️
Och en fortsättning på er nyfunna kärlek🌹Kram o kärlek o tack för att vi fick ta del av din Solskenshistoria 🙏🤗☀️

Kära Es skrev tack för rart svar o en fråga o lite till kommer det med idag?
Kram o kärlek till dig med såklart o alla andra härinne🙅‍♀️💜 Solen är redan på G☀️👍

5 Tingeling :

skriven

Åh vad härligt, jag blev glad av detta inlägg. Lycka till framåt! Tack för att du delade med dig. Inger hopp 🙂

Åka husbil genom Sverige skulle jag också kunna tänka mig att göra faktiskt! Och sen genom Finland. Och Norge 😁

Kram!

6 <3:

skriven

Kram till dig Ewa 🤗

Kommer gina trico kundservice förstå att det måste ha blivit ngt fel med min retur och rätta till det så jag blir återbetald ?

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag inaktivitet hellre min facebook och inget av min vänner ändå gärna förstå mig. Hoppas jag kommer inte logga in mer på en tag. Men jag tror inte väl dom reagera något på det. Dom tycker väl kul?

Ha det bra

Svar: Du ska inte bry dig vad andra tycker och tänker... du ska ha mer fokus på dig själv, på vd du vill och önskar och hitta din egen väg... gör inte andra människor viktigare än de är.. kram :)
Esmaralda

8 Misstjejen:

skriven

Hej

Så tänker B Kvinna stirra på mig hela dag på lördag för träna bort min obekvämt för stirrar. Hur kommer det går för mig?

Ha drt bra

9 Läroliv:

skriven

Så,så GLAD för din skull Ewa, och så GLAD att det blev så bra för din dotter. Skickar en JÄTTKRAM tillbaks. Tack för att du berättade, så roligt att få veta hur liv kan gestalta sig.

KRAM

10 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Så härligt mycket positiva händelser, Ewa! Grattis och många lyckönskningar framöver!!

Ezmaralda, kan du se om något händer i mitt äktenskap snart? Jag börjar känna mig lite trött på stagnationen i viljan att båda bidra till samarbetet i vardagen och att se det som är viktigt för den andre..

11 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda

Ikväll ska jag o maken på middag tillsammans med hans ”kollegor”, hans beställare.. alla ska ta med sig sin respektive. Hur kommer det bli? Känner lite sisådär inför träffen
Kram

Svar: Det blir lite vad ni gör det till - ha positivt fokus och det blir bra.. kram :)
Esmaralda

12 AnnaK:

skriven

Kommer jag verkligen verkligen ta mig vidare i livet? Kan inte leva som jag gör känner jag. Bara vara frustrerad, låg, irriterad mm. Varken hinner eller orkar med mig själv längre. Knappt hushållet heller.

Kram 🤗

Svar: Kontakta gärna e terapeut och påbörja terapi, för det tror jag du behöver... du kommer ta dig över tröskeln och det kommer bli bättre.. kram :)
Esmaralda

13 Skorpan:

skriven

Ewa, så härligt att läsa att det vänt sig för dig efter insjuknandet. Blir så glad av att läsa detta :). Önskar dig lycka till i ditt nya förhållande o i ditt kämpande för måendet.

Underbart glad jag blir av att läsa om positivt som händer människor, här på bloggen o annanstans! Det är hoppingivande o det behöver man ju, hopp om att allt kommer att lösa sig...

Blogginlägget av idag gav mig en liten kick så här på morgonkvisten. Saker o ting är ju i sin ordning förutom att jag önskar lite kryddor i min vardag ;). Ser det ut att komma nåt snart som förgyller min vardag Es? Nån flirt kanske ;)? Det skulle sitta fint, måste jag säga...

Nå nu är det bara att fortsätta o knega o njuta av sommaren, på bästa möjliga sätt!
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

14 Skrållann:

skriven

Hej!
Wow, heja dig Ewa;) Mitt i allt kaos som världen befinner sig i är det ju helt fantastiskt att få läsa detta;)

Träffade min pappa igår efter att han kommit hem från sin åtta veckor långa sjukhusvistelse pga sin covidinfektion.
Han har också gått ner 14 kilo, det gjorde inget heller men dessvärre är det mest muskelmassa som försvunnit och det är svårt att bygga upp igen. Dessutom är hans största bekymmer en droppfot han fått efter att ha legat i respirator så länge. Ser han ut att få tillbaka lite mera liv och rörelse i foten eller kommer han ständigt få ha en slapp fot med skena på?

Kram❤️

Svar: Ja, med träning kommer det att bli bättre.. kram :)
Esmaralda

15 smulan:

skriven

åh vad roligt att få läsa Ewa blir alldeles tårögd.

16 Hon:

skriven

Var det meningen igår att endast höra av sig till L och inte mig?
Kändes sådär då jag hjälpt henne mycket.

17 W:

skriven

Först kommer ingenting och därefter allt. Vilken lycka, ja, inte covid då men resten 🙏🍀

Lycka till med allt, Ewa! ⚘

Kram ❤🤗☀️🍷

18 smulan:

skriven

Hittat ett fint hus som är nyrenoverat och ligger på halva budgeten, dock en bit att köra så vi får lägga en del pengar på bränsle men köper vi något närmre så ska pengarna läggas på lånet.
Ser du om vi kommer att trivas om vi köper huset?

Svar: Det måste du själv känna in....var ärlig mot dig själv när du känner atmosfären i huset... känns det bra så finns alla möjligheter att det också bli bra men är det tveksamt, då är det bättre att vänta.. kram :)
Esmaralda

19 55:

skriven

Hej Ezmaralda. Känner du in om jag reser ner till son i sommar som är i Sverige. Eller blir det längre fram. Vad fint att läsa dagens blogg.

Svar: 60 % att resan blir i sommar, annars blir det lite längre fram... kram :)
Esmaralda

20 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
En till jobbfrågor. Har sökt ett jobb som jag verkligen vill ha där de inte hört av sig ännu. Ser du en möjlighet?
Tack

21 Susan :

skriven

Plötsligt hände det Ewa ❤️

Ser fram emot den dagen oxå, när det e min tur i livets lotteri😍 Just nu hade det behövts lite positiv energi åt min mamma o bror, jag känner inte att jag har tillräckligt för att hjälpa dom 😢

Krsm

Svar: Du ska inte glömma bort att ta väl hand om dig själv... kram :)
Esmaralda

22 Linda:

skriven

Härligt, njut av det nya och spännande som sker! Blir så glad av att höra om din nyvunna glädje och att det finns hopp för oss alla!

23 PiaS:

skriven

Hej Ewa, och Es,

Det som ketchupeffekten...först ingenting och ingenting och sedan allt på en gång.
Härlig läsning (ja inte om Covid-19) allt det andra 😀❤️,

Kram Pia

24 Lina:

skriven

Ewa, vad härligt att det har kommit in flera positiva saker i ditt liv 💕😊 Håller tummarna för kärleken 😉 Hoppas ni får en underbar resa tillsammans.

Jag blir "galen"...den här beslutsångesten... Hjääälp! Ska jag stanna på arbetsplatsen eller avsluta? Es, ser du vad kommer jag må bäst av?
Säker ena sekunden, sen tvekar jag nästa...

Kram❤️

Svar: Gör va du måste med tanke på ekonomin.. kram :)
Esmaralda

25 A:

skriven

Skönt att du mår bättre efter sjukdom och har träffat kärleken, underbart.

Bästa E. Jag är så orolig över min minsta kille, M. Han har alltid varit full av liv och energi. Ena stunden kan han vara hur go som helst och kelen och i nästa vara så otroligt arg. Att acceptera ett nej är inte alltid helt lätt. Jag har mest tänkt att han är som vilken 5 åring som helst, men enligt pedagogerna på förskolan är de väldigt oroliga över honom och hans känslor. De la fram på utvecklingssamtalet att han är självskadebenägen, kan förstöra för andra, kan inte hantera sina känslor samt att de tror han kan bli en struliga tonåring/gängledare alt värre. Jag fick panik. Har och mår så dåligt. Samtidigt som de i nästa mening säger att han är otroligt duktig, ligger långt fram i tal, bokstäver och siffror. Har inte riktigt tålamod att sitta och pärla eller liknande men på BVC kontrollen ritade han kvadrater och rektanglar och klippte ut fint så där fanns ingen oro.
Nu är iaf specialpedagog inkopplad som ska kolla honom i gruppen på fsk. Jag och hans pappa ska iväg till barnpsykolog och prata och vi ska träffa en barnläkare efter sommaren.
Hur kan man som pedagog sätta ett barn i ett fack vid 5 års ålder? Att han i värsta fall ska bli en mördare bara för att han kan springa ett maraton varje dag? Personligen tror jag att det är många barn på fsk som stissar upp varandra och M får mycket skuld. Sen är jag lite orolig att det kan vara något med magen som stör honom då han har haft lite problem med den. Men jag vet inte. Han och jag har iaf haft en helt underbar helg med mys och mycket bad och inga konflikter. Hoppas inte man har misslyckats som förälder :(
Kram

Svar: Jag förstår att dina känslor är blandade. Men försök se det positivt att han är uppmärksammad... att specialpedagogen har ett öga på honom och att han får möta både psykolog och läkare.... på så sätt reder man ut om han behöver extra stöd och hjälp på något sätt och det är viktigt att man får detta i tidig ålder. Jag ser honom som en fin vuxen man och absolut ingen våldsbenägen kriminell person... en jättefin grabb, kram :)
Esmaralda

26 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tack Ewa för att du delar med dig och stort lycka till i framtiden .

Es vinner jag en liiten slant så blir det en fjäril ! ...och gravad lax som jag längtar efter ;-)

Systern jag har lite kontakt med tycker jag är feg som inte tar mig ut och handlar själv hon är av den sorten som tror att bara man inte är över 70 år så råkar man inte illa ut ..suck..undrar hur vanlig den teorin är..
Jag fortsätter dock att vara isolerad då mina lungor inte är på topp efter 30-års rökande..och hoppas på vaccin.

Regn o åska i natt men nu tittar solen fram igen

Härlig Tisdag på er !

Kram Anki med flock

Svar: Ja, jag gör som du... kämpar på och har hoppet inställt på vaccin... kram :)
Esmaralda

27 Dunegull:

skriven

Fantastiskt Ewa! Vi gillar positiva nyheter 😊

E! Har bokat upp lite saker i sommar och hoppas även jag kan få njuta lite. Ser du om kärleken kommer denna sommaren?

Kram

28 Solstjärnan:

skriven

Tack Ewa för att du delar med dig😊
Covid,4 veckor på sjukhus,låter tufft.
Tur att du mår bra nu😊
Vilket härligt möte du fick med Pether😊.Efter en lång väntan på kärleken dök han upp där du minst anade😊
Önskar er allt gott framöver!
Ha en skön husbilssemester😊

Blir så glad när man får läsa dessa gästblogg inlägg där kärleken o annat positivt sker😊

Hoppas ju så att det sker något på kärleks och arbetsfronten här med.😊

Ha en bra dag!
Kram Solstjärnan ☀️

29 Anonym :

skriven

Har en vän som har det väldigt jobbigt med bouppteckning och en stor tvist efter hennes pappa bortgång. Kommer det lösa sig för henne? Får dem de pengar dom ska ha?

Kram

Svar: Det kommer lösa sig till sist men kan vara en en del att gå igenom först.. kram
Esmaralda

30 Vän:

skriven

Hej Esmaralda.

Smsade med en vän om att ses. Sen slutade hon att svara. Eller svarade inte på mitt sista meddelande, vet inte hur man ska tolka. Ska man tolka att hon inte är jätte intresserad? Att jag inte är så viktig för henne?
Är hon inte så intresserad utav att träffas med mig?
Gillar hon mig rakt igenom eller hur ser det ut?
Har någon sagt något dumt om mig?
Kram

Svar: Nej jag ingen som pratar illa om dig och det att hon inte hört av sig har inte med dig att göra utan hon själv verkar ha en del bekymmer.. kram :)
Esmaralda

31 EPM :

skriven

Åh vad kul att höra!

Es vi reder ut jag och A, känns bra...❤️
Jag och hans dotter började prata om vad vi vill ha i den kommande lägenheten, lite skoj lite allvar- kändes naturligt dock!

Ser du nåt om hur livet blir sen när vi bor ihop officiellt?

Kram

32 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det så ut att han kommer att fortsätta tillsammans med henne längs vägen framåt? I framtiden?
Kram

33 Sara:

skriven

Åh vad härligt att livet vände för Ewa.
Undrar om det blir någon storvinst Ekonomiskt för oss i det närmaste?
Vi lever precis på ytan som det ser ut nu och skulle behöva en rejäl påfyllning i kassan.

Svar: Tyvärr ser jag ingen storvinst på väg.. satsa på att gör upp en ekonomisk kalkyl och lev strikt efter den.. det kommer lätta.. kram :)
Esmaralda

34 Rädd:

skriven

Hej E!

Kommer vi behöva hyra en lägenhet och bo i innan vi köper vårt framtida hus? Eller löser sig allt smidigt?

Kram och kärlek.

35 Barbie:

skriven

Kära goda e! Han har för dig att jag får känslor.. kan det vara för att han har känslor mer än vänner ! Kramar hur stor är möjligheten ? Försöker han kontrollera mig?
Kramar

36 Evig:

skriven

Så roligt att få läsa om allt det positiva som hänt dig, Ewa. Tack för att du delar med dig av detta. Jag tror nämligen att vi är ganska många här på bloggen som får energi av att läsa om positiva händelser.

Lycka till med allt!

Kram

37 Vb:

skriven

Hejsan E!
Kan du se om det finns en chans mer än 50% att jag får pojkvän igår? Kramar

38 Barbie:

skriven

e!

Hur ser du mig med killar? Vad upplever dem ? Vf kan jag bara inte ha pojkvän ?

Svar: Det kommer naturligt när det är dags.. kram :)
Esmaralda

39 Skorpan:

skriven

Känns som att jag har rört i ett getingbo med alla mina förfrågningar ;). Ses det som mera positivt ändå Es? Gäller ju medlemmarnas vl o ve..
Kram Skorpan

40 Lia:

skriven

Svarade han ärligt på frågan jag ställde? Känslorna han säger att han har för mig, menar han allt han säger?

41 <3:

skriven

Kram till dig Ewa 🤗

Kommer gina trico kundservice förstå att det måste ha blivit ngt fel med min retur och rätta till det så jag blir återbetald ?

42 HS:

skriven

Tack för att du delar med dig Ewa. Plötsligt händer det! Lycka till med allt framöver!

Haha, jag tog en kvällspromenad igår, gick i ganska avslappnade kläder och träningslurarna på, då kör en buss förbi och chauffören tutar och flirtar. Tycker det händer ofta nu att folk hejar och tittar, ibland en flirt, det måste vara mina uppgraderade energier de känner av? Till och med från en buss, haha. Jag är ju inte ens särskilt uppiffad vid de här tillfällena :)

Kram

43 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack för att du delar med dig Ewa , härligt att äntligen träffa kärleken och skönt att du hämtat dig efter coronan. Måste varit fruktansvärt jobbigt att gå igenom!

Härligt sommarväder, blir cykeltur och en stund på stranden med en stund av bokläsning, i min ensamhet......... den börjar verkligen fresta på

Läste i lokaltidningen en stor artikel om förtalsbrev som skickats till politiker som sitter i kommunfullmäktige, ser du om polisen får tag på den skyldige. Snacka om låg nivå!

Ha en fin sommardag!
Kram

44 Helena Ir:

skriven

Vad roligt Eva :).. nu leker livet med dig och du nog med den! Allt gott till dig och kärleken!

Gymmet,visst är det en riskfaktor om jag inte är försiktig..hur många torkar av maskinerna? De yngre är bättre..och hålla avstånd..hmm..jag får säga till..blev rätt paralyserad av en kvinna hon kom väldigt nära.. visst är det roligt att ses..men..
Måhända jag ses som hypokondriker..så får det vara så då! Olika tänker en del..som en jag känner där..så ska jag inte tänka på Pandemin,så finns den inte! Öhh..det är mina tankar som drar den till sig. Vad ska man säga till de som hamnar på sjukhus..Ditt eget fel! Sorgligt..och så blir jag rent av förbannad på nonchalans..Sorry,en sån dag idag..

Faktiskt skönt med lite svalare..har annat att göra en njuta av solen idag..

Ha det så bra!

Kram

45 Jen. :

skriven

Oh vad kul Ewa. Njut av det goda.

Kommer jag bli en bra mamma? Är lugn i detta men andra sätter spöken i huvudet på mig och säger att jag kommer bli en dålig mamma 😔
Och finns det något jag kan göra för att ha så lite med M att göra själv?

46 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Tack för din besättelser!

Jag är lite orolig att jag blir själv länge till. Har redan varit själv 4 år.

Kommer jag att vara ensamstående när sonen börjar skolan?

Kommer jag få ett 3:e barn tillsammans med en partner?
Kram

Svar: Du kommer hitta en fin och speciell kärlek.. kram :)
Esmaralda

47 Se:

skriven

Hej Esmaralda.

Han är utomlands just nu.

Verkar han tänka på mig?

Är det kärleksfulla tankar om mig?
Kram

48 Nenna:

skriven

Hej Es,

Ser du på något vis hur kärleken kommer in i mitt liv? 💛

Jag längtar men är rädd att missa något 😊

Kram 🤗

49 Mia:

skriven

Hahaha, den första bilden!

50 Lina:

skriven

Tack Es för svaret❤️ Ekonomin spelar stor roll i båda fallen, men på olika sätt.
Ena kan snabbt lösa här och nu och ev 3-6mån framåt, men lite mer osäker framtid. Den andra är fast lön, men osäker om jag kommer bli frisk av att vara på arbetet/arbetsplatsen.

Fast anställning vill man egentligen inte säga ifrån sig, speciellt i dagens läge. Att gå tillbaka (om nu tjänstledigheten pga sjukdom ev går att avbryta ändå) och känna sig osäker på om jag kommer må bra, klara av och även bli frisk av det, gör att jag tvekar. Lika så att kastas ut i det okända. Jag vill bara få må bra nån gång och känna ett lugn..

Ser/känner du nått mer tydligt kring det? Om det med ekonomin gäller återgång till arbetet eller om det är utköp/avgångsvederlag och vägen mot ny framtid/ syssla/arbete?

Det har lutat åt ett avslut och varit nära, men blir det bra för mig?

Kram❤️

51 Susan :

skriven

Plötsligt hände det Ewa ❤️

Ser fram emot den dagen oxå, när det e min tur i livets lotteri😍 Just nu hade det behövts lite positiv energi åt min mamma o bror, jag känner inte att jag har tillräckligt för att hjälpa dom 😢

Krsm

52 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.

Verkar det som om han vill skapa kontakt med sin dotter? Eller vill han inte det än kommer det att dröja ännu?
Kram

53 Mercan :

skriven

Esmaralda jag är så ledsen att jag har kastat triss lotten, du visste att det är något men jag kastade det för jag var psikiskt sjuk 😭 Igår du sa att du Ser inte tecken på stor vinst på euro jackpott för innevarande år 😞 hjälp mıg Esmaralda jag är så ledsen, Ser du Esmaralda stor vinst på euro jackpott i nästa år 😞Och jag vill fråga Esmaralda ska min bror shöpa en legenhet i år, vad ser du, ska komma stora pengar från någonstans in i familjen i år 🤗 och ska jag träffa nogån som är rik, ska han hjälpa min family 🙂vad ser du Esmaralda, du Ser, du visste att det något med triss lotten 😥

Svar: Jag ser inte att du gått miste om någon vinst så oroa dig inte.. kram :)
Esmaralda

54 Mrs:

skriven

Hej Es,
Den magiska fjädern som jag hittade (vilken du sa var en speciell hälsning) har jag nu satt upp som en liten tavla i vardagsrummet med svart ram och vit bakgrund. Riktigt fint blev det, på långt håll ser man inte att det är en äkta fjäder men ju närmre man går desto tydligare blir det.

Min fråga är om fjädern tycker om att vara instängd i tavlan? Vill ju inte stänga in något som är magiskt om den inte vill det. Hade den i handsfacket i bilen innan, bör den åka tillbaka till bilen eller är det lugnt?
Kramar ☀️

Svar: Det går jättebra att ha fjädern i tavlan som du har den.. kram :)
Esmaralda

55 bb:

skriven

Hej!
Ser du oss återförenas inom kort tid igen ? Kram!

56 Louise:

skriven

Vilken resa du gjort Ewa. Önskar dig all lycka till.

Opponeringen är klar. Nu har jag en hel vecka på mig att fixa mycket annars blir det inlämning i augusti och jag får småpyssla lite med det under sommaren. Hoppas det skriftliga då blir klart men jag hoppas att jag ska ha den energin att fullgöra det till tisdag någon gång under dagen.

Och så var det någon idiot som anmälde oss till soc igen. Anonymt också för den delen. Fega krake. Varför får vi inte vara ifred. Jag har mejlat de som har hand om det och hört om vad det är folk är oroliga för denna gången. Vi har fått en kallelse dit nästa tisdag. De vill prata med oss och Izabella och jag vet inte alls vad det handlar om för det framkommer inte. Funderar på om det är någon lärare på skolan,eller om det är någon förälder eller något. Vi missköter inte vår dotter. Vem är det som vill oss så illa. Vi har varit flera turer hos socialen och jag är sjukt rädd att förlora vårdnaden om dem. Jag orkar inte med fler turer med soc.

Kan Du få en förnimmelse om vem som anmält oss och varför?

Ha en fin dag och tacksam för svar. Kram

Svar: Känns som om det har sin grund i tidigare anmälan men jag ser ingen risk att du förlorar vårdnaden om barnen.. samarbeta med soc, då löser det sig enklast... kram :)
Esmaralda

57 bb:

skriven

Hej!
Ser du oss återförenas inom kort tid igen ? Kram!

58 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Du brukar alltid ha bra tips och ord som jag gärna tar till mig.

Upplever ibland samarbetet med honom som ganska tung draget.
Jag drar och försöker få svar och klarhet medan han mest inte har tid och säger jag ska kolla på det och tiden går..
Men han är ändå så att han bryr sig men jag får ändå inte riktigt någon klarhet.

Hur ska jag bäst vara och göra för att vårat samarbete ska bli så bra som möjligt? Och så att jag når fram till honom?
Kram

Svar: Hans personlighet är annorlunda din så du får helt enkelt försöka förhålla dig till detta, kram :)
Esmaralda

59 Drutten :

skriven

Så underbart allt blivit för dig Ewa.

Att överleva Covid är bara det en gåva.

Så kom kärlek när man minst anar det 🤗.

Njut ❤️

Kram Drutten

60 Bella:

skriven

Okej, har bestämt mig!! Jag mååååste resa nu i höst innan jag blir galen och innan livet rinner ur händerna på mig 😂😂 Kommer jag det kunna lösa sig? Om jag verkligen bestämmer mig? 🇺🇸 Kram till dig. ❤️

61 Lia:

skriven

Hej Esmaralda!

Han säger att han tror att vi är själsfränder, han och jag. Jag känner samma sak. Tror du att det är så?

62 Silvertassen:

skriven

Hej igen!
Jag funderar på och köpa en talisman nästa gång men har läst lite från tidigare inlägg där du har lagt ut. Dom behöver väl solljus? Räcker de med att man lägger dom i fönstret eller på ev bordet och låter solen skina på dom om man inte har tillgång till balkong eller uteplats? Hur gör man om dom behöver månljus och inte kan lägga dom ute under månljuset? Dina tidigare talismaner har legat i havsbad gäller det alla talismaner?

Oj, lite många frågor kanske men hoppas du kan svara på någon av dom. Kram ❤️

Svar: Talismanerna är redan klara med allt de behöver när de kommer till sina ägare... jag grejar allt.. vad ägaren behöver är att göra en enkel ceremoni när talismanen kommer.. ha den nära.. prata med den !! Det är bara om talismanen tappar i kraft och blir trött som salt kan behövas. Och fr fjärilarna räcker det att man strör några korn på dem och låter ligga en timme... kram :)
Esmaralda

63 2020:

skriven

Blir lägenheten min?

Kram

64 Michaela:

skriven

Ewa , tack för att du delade detta med oss och GRATTIS till hälsan efter tuffa Corona, kärleken och pengarna. Så glad för din skull och all lycka i framtiden. Älskar sådana här gästbloggar och det ger hopp för oss som längtar efter den rätta kärleken. Stor kram till dig Ewa.

Mammas kompis käresta gick igår bort i Corona. Åkte in med ambulans i fredags så det gick snabbt. Han blev 69 år.

PS: Äntligen regn idag. Eller skyfall snarare :) Kram


Svar: Så sorgligt ! 69 är ju ingen ålder ! Kram
Esmaralda

65 Kvinna:

skriven

Hej Esmaralda.


Hur stor ser chansen ut att vi bor ihop igen?
Kram

66 Ghostwriter :

skriven

Varför ville mannen matcha men ändå inte skriver? Tycker det är lite märkligt. Men jag tappar givetvis intresse om personen ej skriver och jag har redan tagit intiativ förr och tänker inte skriva


Kram

Svar: Nej, skriv inte igen... det känns helt enkelt inte bra. kram :)
Esmaralda

67 Michaela:

skriven

Vilket jävla antiklimax! Chefen från det jobb jag var på intervju hos för 2 veckor sen ringer och lämnar följande meddelande "tänkte höra om du bestämt dig och när du kan börja". Det tolkade jag som att jag fått det och ringde familjen och frågade hur de uppfattade meddelande. Alla sa att jo men visst har du fått det annars säger man inte sådär. Så har gått runt med den tanken hela dagen tills jag ringde upp chefen och hon frågar efter referenser och när jag i sådana fall kan börja samt att de väljer mellan några. Blev helt paff! Och irriterad över att hon sa som hon gjorde i meddelandet. Nu hör de av sig senast torsdag med besked. Vet varken ut eller in efter detta :/ Kram

Svar: Förstår att det här blev irriterande... du är med bland ett fåtal som de är intresserade av och din chans att få jobbet är runt 80 %.. kram :)
Esmaralda

68 Liss:

skriven

Misstänker att de försökt blåsa mig på detta och det har de väl gjort.. Borde jag undersöka saken innan betalning eller går de enligt regelboken?
Kram

Svar: Det ser ut att gå enligt regelboken.. kram
Esmaralda

69 Mamma:

skriven

Jag är så ledsen.
Sitter på jobbet med en klump i magen och försöker att inte bryta ihop inför kollegorna.
Min yngsta dotter mår psykiskt dåligt och har det tufft.
Mig vill hon inte ha kontakt med för tillfället.
Hon har precis flyttat ifrån sin kille.
Hennes pappa har hjälpt henne att skaffa en ny lägenhet men nu ringde han och var så arg.
Han har åkt 8 mil för att hjälpa henne att ta emot em ny säng och hon vägrar öppna dörren.
Beter sig så illa att jag skäms.
Hur länge ska detta helvete pågå?
Blir hon aldrig vuxen?
Hon har ett enormt stort socialt nätverk men vill inte berätta hur hon mår eller ta emot hjälp.
Känner mig både arg och ledsen.
Kram från en trött mamma.

Svar: Har hon nätverk runt sig som hon har kontakt med... så får nog ni föräldrar släppa henne ett tag .. kram :)
Esmaralda

70 Rädd:

skriven

Hej E!

Kommer de ringa om intervju?

Kram och kärlek

71 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Varför får jag så dålig känsla av mina kollegor just nu? Känner ont erat jag gjort något speciellt för att förtjäna det. Något som inte stämmer?

72 Alie:

skriven

Vilken lycka, till så mycket.. underbart o stort grattis till ALLT! Plötsligt händer det 🍀💫

Blir det en bra dag på Torsdag?
Hoppas hann känner sig nöjd med allt. 🎉
Kram

Svar: Känns som det blir en fin dag.. kram :)
Esmaralda

73 Lydia💕:

skriven

Oh vad härligt att läsa detta nu underbart och skönt att du blev frisk och att det går bra för din dotter också .
Ska träffa min man det vet jag någon gång undrar bara varför det tar så lång tid för jag kanske inte är redo för det .
Lydia💕

74 Snödroppen:

skriven

Plötsligt händer det! Ofta går man och tänker att det aldrig händer något och sen poff, så händer allt och mycket på en och samma gång! Härligt för dej att så mycket roligt har kommit din väg, synd bara att coronan smet in där i början men skönt att du mår bra och är kär och lycklig😍
Jag lunkar på här Ez, har antennerna vidöppna...är det bland juice paketen jag ska träffa min nästa dejt?
Kram💞

Svar: Så kan det vara... mötet kan ske var som helst... ) kram :)
Esmaralda

75 Tiss :

skriven

Nu har jag tagit steget. Läser han mitt sms?

Svar: Ja det tror jag han gör, kram
Esmaralda

76 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 🤗 Ser du Esmaralda att min bror shöper legenhet i år 🤗 kommer stora pengar in i familjen i år Esmaralda 🤗 😘 ❤️

77 sus:

skriven

hej
Grattis....
Var så tydlig som jag kan...
varför är det så konstigt på mitt jobb?
love sus

78 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.

Tror du han fortsätter en relation med k i framtiden?
Kram

79 Maa:

skriven

Hej Esmaralda.

Han hade inte tid o prata så han vad mig skriva ett sms.

Skrev ett med lite idéer och förslag i hur vi ska gå vidare även frågor hur han ställer sig till saker.

Tror du han tog mitt sms på ett positivt sätt? Gillade han mina idéer?

I övrigt gillar han mig och tänker bra tankar om mig?
Kram

Svar: Ja det känns som om förslaget mottogs positivt... kram :)
Esmaralda

80 Browallia:

skriven

Ewa, jag blev så glad av att läsa om allt roligt som du har varit med om efter att du besegrat corona, jag gläds med dig! :)

Esmaralda, tack för att du berättade att den svarta fjärilen kom med styrka till mig. Så lätt att tro det handlar om sorg bara för att den är svart.

I eftermiddags drog sommarens första åskskur förbi, jag älskar luften som blir efteråt. :)

Kram Browallia

81 Carro:

skriven

Jag har en orolig magkänsla. Har min kille varigt otrogen? Eller Kan du känna på dig om han kommer vara det i framtiden? Tacksam för svar. Vill klumpen i magen ska försvinna😔

82 Gh:

skriven

Finns det god chans att jobbet godkänner lön i förtid? Under rådande situation och enbart under denna korta tid. Kram

83 Mercan :

skriven

Esmaralda jag är jätte ledsen att jag har kastat triss lotten med tre klöver som jag skrappade, du visste att det skulle bli nogåt men jag kastade det för jag var psikiskt sjuk för flera år sedan om du minns, jag hade skrivit till dig då men jag kastade det 😭 kommer min bror Esmaralda att shöpa bostad i år 😖Ser du Esmaralda att det kommer stor summa från någonstans in i familjen i år 😭Du Ser verkligen Esmaralda 🙂of jag är så ledsen att jag har kastat triss lotten med tre klöver, du hade skrivit att det blir något 😖😖😖

84 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.

Min pappa har varit gift i flera flera år. Nu ska han skilja sig. Det är inte med min mamma.

Det jag känner med honom är att han blir lite ostabil eller jag känner mig otrygg i hans närvaro vet inte om det har med min barndom att göra?
Jag tyckte alltid det kändes lite bekvämare när hans fru var med. Det här är en känsla jag har i mig själv. Tycker att han blir ostabil, tappar fot fästet eller vad jag ska säga och jag trivs inte med det.

Nu när han ska skilja sig så vill han ses och det vill jag ställa upp på att träffa honom och prata igenom men tror du det kan bli för mycket nu när han ska skilja sig?
Kommer det att gå bra för honom nu? Kommer de att hitta tillbaka till varandra igen?
Jag älskar min pappa självklart men varför känner jag mig inte helt bekväm med honom? Hur blir vår kontakt nu?
Kram

Svar: Du ska bara ställa upp på sådant som du känner dig bekväm med... var noga med var din gräns går.. kram :)
Esmaralda

85 Ewa:

skriven

Tack snälla ni för alla fina kommentarer. Vår bloggfamilj är underbar. Stor kram allesamman och snart är det midsommar så jag passar på att önska en fin och härlig helg. Kram.

86 Lotta:

skriven

Åh, vad roligt Ewa. Stort lycka till 😀.

Åh, vad jag är orolig. Jag undrar om jag får positivt svar på mejlet jag skickade idag? Så nervöst. Känns som hela min ekonomi hänger på det.

Kram L

87 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Hur stor ser chansen ut att ja o f hittar tillbaka till varandra?
Att han blir min trygga tillvaro och vi flyttar ihop?
Kram

88 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.

Hur kommer det gå nu när min pappa ska skilja sig. Kommer han att gå in i ett nytt förhållande? Kommer de hitta tillbaka Till varandra igen?
Kram

89 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda, det känns lite lättnad efter din svar idag 😊😊😊♥️♥️♥️


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: