Hälsningar från Fjäril....

Jag vill att ni ska veta att nya talismankullen Fjäril – är inte bara något som tillkommit slumpmässigt.

Fjäril står för andlig uppkoppling och hjälper oss att utvecklas som människor.

Fjärilen  hjälper dig att förstå dig själv och din insida  på ett sätt som innebär att du bättre kan ta till dig den yttre världen

 

Fjärilen hjälper dig att släppa taget om negativa mönster och känslor och allt som håller dig tillbaka – fjärilen står för  personlig utveckling.

Dessutom är fjärilen helande när det gäller immunsystemet, metabolism, sköldkörtel, binjurar och hypofysen – depression och återhämtning från sjukdom.

 

 

 

Det finns en hel del fjärilsmyter också som tex:

”Fjärilsgudinnans symbol uppstod som en fjäril med krona runt 4 000 f.Kr. inom den minoiska kulturen på Kreta, ett center för gudinnor och dyrkande av tjurar. Hon avbildas när hon reser sig från hornen på den heliga tjuren som ett löfte om fruktsamhet och generation. HINA från den polynesiska traditionen på Pacific Islands är en annan traditionell fjärilsgudinna. Hina kallas för den kvinnliga skaparen av världen, månens härskarinna och hennes ande sades finnas inom varje kvinna eftersom hon var den första kvinnan. Nu bor Hina på månen efter att har rest dit på en regnbågsstig. Alla fjärilar påminner henne om att njuta av varje lyckligt ögonblick.

 

 

Den dödliga Psycke, vars namn är det grekiska ordet för själ, gifte sig med kärleksgudinnan Eros men fick endast möta honom i mörker. Hon förvandlades till en fjäril vid döden, en vanlig form, enligt den tidiga grekiska mytologin, för den mänskliga själen mellan inkarnationerna ”

 

 

En fjärils vingslag i Amazonas kan skapa en orkan i Texas. Det var en liknelse som den amerikanska meteorologen Edward Lorentz använde i en föreläsning på 1970-talet för att förklara att små orsaker kan få extremt stora verkningar på väderförhållanden. Detta fenomen kallas sedan dess för fjärilseffekten.

 

 

 

Fjärilen har tilskrivits  både andliga och jordiska  egenskaper genom  åtskiliga myter.
 
Kullen Fjäril  här hos mig är mycket tydliga med att de själva ska välja sina ägare när det blir dags. Och när det blir dags.. då får du själv vara med och besljuta exakt vilken önskan du vill att din Fjäril ska uppfylla.
 
Och det blir alltså dags den 29 juni !
 
OM det nu skulle vara så att ingen fjäril väljer dig... då kan jag inte göra så mycket åt det hela och då returnerar jag dina pengar och du får helt enkelt vänta  på nästa kull om ca ett halvår.
 
Kullen har nu genomgått sin sista rening och genom olika ceremonier hjälper jag dem  nu att bygga upp krafter och energier
 
De är lågmälda, de är upphöjda, de är tydliga, rättvisa och  100% lojala i alla lägen.
 
Kram & kärlek
 
1 Skorpan:

skriven

Det var mycket info om fjärilar o inget av detta visste jag. Nu är jag igen lite klokare... Ingen talisman för mig denna gång :).

Näst yngsta barnet ska ut o resa med sina kompisar idag o det blir en tågresa på flera timmar. Ser du något kring denna resa som ungdomarna behöver vara uppmärksamma på Es? Det blir första längre resan utan föräldrar så...

Sommarvärmen fortsätter o idag ska grillen sparkas igång ;). Får se hur det går o hur maten lyckas för att inte tala om hur grillen ev ser ut efter en lång användningspaus, ojoj. Blir väl att ta i med hårdhandskarna för att få den i skick... Inte precis den nyaste modellen mera o en ny grill står def på listan över sånt som ska förnyas, men när, ja det vete fåglarna ;).

Ha en bra dag i värmen!
Kram Skorpan

Svar: Det känns som om resan kommer gå bra... någon kan irritera sig på någon, men det verkar lösa sig... kram :)
Esmaralda

2 Lollo:

skriven

Bästa Esmaralda
Hoppas innerligt att bli vald av en fjäril och håller mina tummar för detta då det är dags.
Har en liten fråga:
Har han i tankarna funderat på att kontakta mig?
Önskar dig en fin söndag

3 Malin:

skriven

Jag känner mig så förvirrad och nedstämd.Det är en kille som stått mig väldigt nära. Nu stänger han mig ute. Vet inte hur jag ska lösa det. Om jag bara ska ge upp.

Svar: Ja jag tycker att du ska ta en time out och ha fokus på ditt eget mående, kram :)
Esmaralda

4 Helle68:

skriven

Hej, låter härligt med dessa fjärilstalismaner.. När man väljer önskan man vill ha uppfyllt till dessa talismaner, är det då någon specifik önskan eller är det mer som känslotillstånd man vill uppnå i livet? Kram

Svar: Det kan faktiskt vara precis vad som helst... kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Det blir restaurang på lördag med henne men kommer vi få fred och inte störa av någon?

Kommer det blir bra?

Ha det bra

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer det inte händer att J han ska kommer till oss något gång då vill jag inte det påverkar min mående för jag försöka glömma honom och allt dåligt minne...

Ha det bra

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Så trötta att jag borde få min egen åsikten så jag skriva min kommenterar på en artikel i facebook men undrar var är alla min facebookvänner och stöttar mig då?

Varför ska jag få alltid kritiska? Men första hand är var är min facebookvänner och varför dom inte stöttar mig?

Ha det bra

Svar: Sticker man ut hakan på Facebook får man vara beredd på blandade reaktioner... annars får man hålla en allmän och låg ton, känns det som... kram :)
Esmaralda

8 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Låter som en härlig flock talismaner ! Väldigt sugen på en men har nu ingen ekonomi alls för det.
Har ju ingen hyra från sonen längre Sjukpensionen på dryga 7000 räcker inte till mycket knappt det mest basala.
Inte ser du ngn större vinst för mig framöver?

Nu ska jag ut i naturen innan det blir för varmt ett sant gratisnöje ! ;-)

Kram Anki med flock

Svar: Ja, tur att vår härliga natur är gratis.. och du tillhör de som kan njuta av den och se det speciella ! Någon större vinst verkar inte vara på ingång... kram :)
Esmaralda

9 Rädd:

skriven

Hej E!

Sista dagarna har jag verkligen sett fjärilar överallt, är det ett tecken på något? Eller bara en slump.

Kram och kärlek.

10 Naturvän:

skriven

Hej!

Vad intressant med all info, haft en tudelad inställning till fjärilar (förutom citronfjärilar) och vet vad det beror på, symbol för sköldkörteln, men det är på väg att släppa och ser fram emot att ha en chans den 29 juni, annars kommer chansen vid ett annat tillfälle och är inte deppad för det.

Lite morgonjympa med Michael Buble i hörlurarna, vilket swing när han sjuner med storband! Får livsandarna att vakna till...

Idag utflykt till ytterligare semesterort vid havet och besök på konstutställning, har länge kännt en dragning dit.

Trevlig Söndag!

11 Liten C:

skriven

Å Esmeralda detta kändes så att vara ett tecken till mig.
Går in på din sidan lite då och då men nu var det ett tag sedan .
Fick en impuls nu på morgonen att gå in och läsa .
Jag behöver verkligen komma vidare andligt och känner starkt att en talismanfjäril skulle hjälpa mig nu då jag är mycket låst men hade behövt styrka med vissa saker runt mig.
Jag har haft två talismaner innan som hjälpt mig på olika sätt .
Hoppas så en fjäril vill hjälpa mig och väljer mig.
Ha’ det fint och en trevlig dag, kramar .

Svar: Jag hoppas också att Fjäril ska hjälpa men kan inte ge garantier.. kram :)
Esmaralda

12 Kulla:

skriven

Vilka underbart vackra 🦋💕✨..
Och deras vackra färger gör ju en glad och förhoppningsfull på direkte n😃. Hoppas🙏💕att kunna få förmånen att någon väljer att komma hem till mig.
Är det 1 önskan som 🦋arbetar för? Kram

Svar: Jag vet inte riktigt än om det enbart är en önskan eller fler... kram :)
Esmaralda

13 Evig:

skriven

Visste att det måste finnas en koppling till det andliga! Underbart att få det bekräftat av dig.

Som jag skrev för några dagar sedan har jag varit med om flera händelser där en fjäril eller flera har varit ett tecken från nära och kära och jag uppfylldes av en lyckokänsla och ett lugn. Nu hoppas jag bara på att någon av dina fjärilstalismaner kommer att vilja komma till mig. Det hade varit fantastiskt.

Varm kram, Evig

Svar: Ja, jag hoppas att Fjärilarna ska välja och jag vill ju att alla ska bli valda men det är utanför min kontroll... kram :)
Esmaralda

14 Mht:

skriven

Hej!
Hinner jag få min seans idag?😊 ska bli så spännande..
Kram!

Svar: Jag vet inte om den kommer idag... om inte så blir det snart... kram :)
Esmaralda

15 Snödroppen:

skriven

Godmorgon!
Fascinerande med dessa talismaner och vad dom kommer kunna göra för sina blivande ägare. Det var ju jättesnällt att vänta till lösning, tror många uppskattade det.
Vilken strålande solig söndag vi har idag, gårdagen ska vi inte tala om, ännu varmare och skönare. Denna dag är ännu ett oskrivet blad, kanske blir det gym eller solig strand eller nåt annat. Dejten får jag tydligen vänta på eller blir det nåt med hjärtevännen snart? Stämmer min känsla att han vill?
Stor kram och en härlig söndag till dej🌞💜

Svar: Det ser lite tveksamt ut kring honom, han verkar inte veta riktigt vad han vill... kram :)
Esmaralda

16 Mathilda:

skriven

God morgon!

Jag blev så glad när jag läste att det kommer en ny kull talismaner. Och fjärilarna verkar ju vara en fantastiskt fin kull💖 Väntar med spänning till 29 juni!

Kom att tänka på en gammal barndomskompis häromdagen. Vi bröt kontakten ganska abrupt under gymnasietiden och nu har det gått några år, men jag kan inte helt undgå att tänka på all fina minner vi hade tillsammans. Hade det varit läge att försöka återuppta kontakten även om det gått många år? Kram


Svar: Visst ska du göra ett försök.. det är inte självklart men finns dock en chans att ni ska kunna återknyta.. kram :)
Esmaralda

17 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.

Min son gick på samma förskola med en annan kille och de var väldigt täta vänner där. Nu har både min son och den här pojken bytt förskola. Fast de går på olika förskolor nu.
Men jag har haft lite kontakt med den här pojkens pappa.

De har lekt några gånger efter bytet och vi sa att vi skulle höras igen.
Jag hörde av mig och frågade om det såg ut som om deras pojke fortfarande ville leka med min son men har nu inte fått svar.

Verkar det som om de tycker att det känns ”onödigt” att hålla kontakten och att de leker mer?
Kram

Svar: Jag tror inte de känner det som onödigt, har bara inte blivit att han svarat.... gör det enkelt och när din son vill leka kan han/du bara ringa och fråga om kompisen har lust att komma... kram :)
Esmaralda

18 Skytten1 :

skriven

Spännande med fjärilar, hoppas hinna köpa en. Ladyn jag köpte bara försvann så jag hoppas det fungerar nu.

Svar: Ja, Ladysarna hade en tendens att rymma... vilket inte Fjärilarna har :) kram
Esmaralda

19 💕 Zoey 💕:

skriven

God förmiddag Es!
Tycker det är helt otroligt att talismanerna kan välja sin egen ägare. Vilken energi. Hoppas verkligen någon av fjärilarna känner att den vill bli min.

Av ren nyfikenhet; hur många önskningar kommer man kunna få önska samt kan man önska vad man vill?
Ha en bra dag! Kram Zoey 💕

Svar: Ja man kan önska precis vad man vill men hur många önskningar det blir är jag inte säker på än... kram :)
Esmaralda

20 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Verkar det som om han är klar över om han inte vill bli tillsammans med mig igen?

Finns det några seriösa planer eller känslor?
Kram

21 Rebecca:

skriven

Saknar han mig? Tänker han på mig?

22 J:

skriven

Hej Esmeralda,
Min väninna berättade att hon hade pratat med en tjej som berättade till min väninna att hon träffar en äldre man ,alltså A som jag dejtade förrut. Blev inte glad men inget jag kan göra åt. Dejtar eller träffar A henne än ?
Kram

Svar: Du behöver inte alls bry dig eller tänka på detta, bara släpp, kram :)
Esmaralda

23 EPM :

skriven

Ååhh. Spännande!
Ska se om min syster vill ha en i sin jobbiga tid... om hon vill, finns det någon som vill till henne?

Det gick jättefint igår! Våra barn klaffade och mina gillade A också. Tror mig det här kan bli riktigt fint.
Ser du nåt om vårt liv ihop sen när vi flyttat ihop på riktigt och vår familj hittat sin rytm?

Kram

24 Helena Ir:

skriven

Jag har alltid varit väldigt förtjust i fjärilar,och eftersom den räknas som en insekt så ser jag den som den vackraste av dessa! Ser jag den vita fjärilen så passar jag på att sända iväg en önskning,det har jag lärt mig att man kan!Vem som sagt detta, det minns jag inte längre.. :) Blåa fjärilen är annars bland de vackraste i mitt tycke!

Tycker nog att denna gången är talismanerna bland de vackraste..det ska bli roligt att höra hur de kan hjälpa sina ägare,om någon vill berätta..

Sommaren är vacker..men det är inte min balkong..aldrig har jag varit med om värre. Skogen som ligger så nära mitt hem,gör sitt till. I år har jag skaffat en sorts såpa som ska vara miljövänlig för utomhus sten..och i mitt fall betong.. Funderar på hur det tänktes när dessa balkonger planerades..svåra att göra rent är de! Ska passa på någon dag när damen under mig är på sitt extrajobb,,och försöka plasta in hål som kan läcka ner till henne.Men inte idag, det är alldeles för varmt :)

Solen lyser nog mest i hela Sverige..så ha en skön dag!

Kram

25 Ali:

skriven

Godmorgon,
Så fina.. hoppas någon av dem väljer just mig att hjälpa mig med min önskan..
Jag kommer ju att åka bort hela sommaren, kan man beställa en och öppna kuvert i augusti när man kommit hem? eller ska den skickas till den adress jag kommer befinna mig på (utomlands).

Gårdagen hade jag besök av Sur Pelle, dvs jag var så in i bombens sur, lättirriterad och tyckte alla var idioter. Hade hoppats vakna till en bättre dag idag, men känner mig fortfarande inte alls som mig själv. Jag vet inte varför jag känner mig så här men tycker inte alls om känslan..
Kan det vara klimakteriet?
Kram :)

Svar: Det är bättre att den skickas hem till dig och att du öppnar när du kommer hem ! IBland har man dåliga dagar, så är det bara... kram :)
Esmaralda

26 MissMilla :

skriven

Men oj jag som älskar fjärilar. Och det där med sköldkörtel o andligt uppvaknande tror jag stämmer på mig. Hur ska msn börs den, i fickan? Hur stor är den?
Är så jättetrött o orkar inte med här hemma. Bråk m dotter o exmake o har mängder att tvätta o städa o jobbet tar kraft.
Har fått in silverfiskar. Kommer jsg bli av med dem? Hur? Vill inte ha in ngn i min röra som sprutar medel

Svar: Den är ungefär 2 cm och du kan bära den i fick eller hur du vill :) Silverfisk är ett elände men ett vanligt sådant...det finns små burkar man kan köpa med gift... samma som till myror och det lär hjälpa... kram :)
Esmaralda

27 B:

skriven

Hoppas alla fjärilar hittar hem❤️🦋 ha en fin dag allihopa!

Svar: Kram :)
Esmaralda

28 HuldaMaräng:

skriven

Gomorron, Gomorron!!
Jag har börjat greja med spelkort, jag har provat några olika läggningar och följer bokens guidningar, men det är några saker jag inte förstår eller får grepp om... När man gör en stjärna tex, så ser man framtiden på höger sida sett från den man läser av. Men om man läser av sig själv, ska jag då läsa framtiden på höger eller vänster sida??
Vidare får jag upp en massa sjukdom och begravning.. Tolkas det nödvändigtvis bokstavligt, eller kan det vara avslut på något annat? Med tanke på att jag tydligen kommer att ha en del äktenskapsproblem... Ska man låta bli att läsa av sig själv??? :)
Stor kram, ha en fin dag!

Svar: Jag har ingen aning om hur sådant funkar... jag använder stjärnor på mitt eget sätt om jag skulle behöva. Men en sak är klar och det är att sjukdom och begravning oftast är en metafor för något annat .. kram :)
Esmaralda

29 Sarah:

skriven

Hej Ez,

Ser du om det händer något på kärleksfronten under sommaren?

Kram Sarah

30 Maria:

skriven

Esmeralda, innan du skrivit om dina fjärilstalismaner har jag träffat på fjärilar, i början kom de på min vänstra sida, sedan på högra. Och efter det såg jag dem på jobbet i form av tavlor eller utsmyckningar överallt. Jag började fundera, och då jag skulle cykla hem från jobbet stod en bil med registreringsnumret "TRO" rakt framför mig. Var det farmor som öppnade toa-skåpen igår kväll här i Lainio? Kram till alla på bloggen.

Svar: Ja nog har farmor ett finger med i spelet.. kram :)
Esmaralda

31 Boudica:

skriven

En fjäril hoppas jag att jag får när det är dags!
Läste precis om olika totem-djur innan jag läste dagens blogg.
Tycker en fjäril passar mig, för jag är i ständig utveckling utav mig själv, även du har sagt att jag är sån i några av seanserna.
Hoppas att en av fjärilarna vill till mig! Men vad jag vill önska mig har jag inte bestämt mig för än, men jag har ju lite tid att tänka på det ;)

Har druckit kaffe på balkongen, ska träna snart, och äta, innan jag åker ut på dagens ärenden.

Hur ser min dag ut att bli, ser du om det blir någon fortsättning på det jag ska göra idag?

KRAM!

32 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag älskar fjärilar och har alltid sagt att om jag skulle ha en tatuering skulle det vara en fjäril. Hade dock ingen aning om dess egenskaper och vad den står för men det gjorde den bara ännu mera tilltalande. Kanske är en det en fjäril som ligger och väntar på mig?!
Mycket har dock börjat ordna upp sig. Pappa har kommit hem från sjukhuset efter åtta veckor och det har ordnat upp sig med skola till hösten för dottern. Det har ju varit vårens två stora huvudvärkar för mig så det är skönt att det ordnat upp sig.
Med tanke på allt som varit glömde jag att anmäla mig till urvalsprovet för utbildningen jag sökte. Det är helt kört. Däremot sökte jag ju samma utbildning på distans för en annan utförare och har kanske en chans där? Eller vad kan jag förvänta mig av hösten?

Kram❤️

33 Jossan :

skriven

Jag hade jätte gärna velat ha en men jag vågar inte pga att de kanske inte hjälper. Du nämnde att de hjälper vid depression viket jag har nu...

Jag hittade ju en fjäril i tvättstugan i oktober...

Idag ska jag plugga.. kanske ut och gå har så svårt att andas..

Kram

Svar: Ja, försök rör på dig och motionera, det gör dig gott.. kram :)
Esmaralda

34 Bella:

skriven

Har ju pratat med en i snart 3 månader men känner bara nu att jag är "done" med den här själen.. han känns som en fin människa, men det är så mycket han hela tiden .. kommer han ta tjuren vid hornen och visa att han bryr sig? Om han nu gör de.. kram

35 Lotta B:

skriven

Jag säger som andra här, hoppas hoppas att någon fjäril vill komma till mig. Processen verkar så stark. Tror att en talisman som den här behövs extra mycket just nu i virustider.
Luftkram från en snoris <3

Svar: Ja, det är en speciell och stark flock.. kram :)
Esmaralda

36 Brittis:

skriven

Hej!
Åh fjärilar är så fina.
När dom flyger är det som något magiskt runt dom.
Kommer jag att hitta någon kärlek i sommar?
Kram

Svar: Chansen finns absolut, kram :)
Esmaralda

37 Smöla:

skriven

Kan du inte skriva lite om vad olika personer brukar önska sig. Vad är deras önskningar, och hur formulerar dom sig?

Svar: Absolut, bra tips :) kram
Esmaralda

38 Ghostwriter:

skriven

Fjärilen låter som mina änglar. De känns som du beskriver dom, hoppas de hittar sina ägare.

Inatt besökte jag ett gammalt torp på en fin somrig ö med vatten omkring. Det kändes så fridfullt. Gick genom en dörr eller något, och där kom man in i två rum. Båda rummen var fyllda med massa vatten som man kunde bada i, det var utomlands. Den ena hade vit sand och den andra utan. Jag drömde antingen en fortsättning med massa innehåll, eller så drömde jag olika drömmar men det kändes som att jag väntade på någon och att jag hade allt fint framför mig men kunde inte njuta av det riktigt än. Vad kan den betyda?Har också gett mig själv löftet igen, att inte dricka. Inte en enda droppe. Jag är trött på detta och lyckas jag inte vara nykter efter min nykterhetsperiod, då söker jag hjälp. Jag vet dock inte hur de ska kunna hjälpa mig, eftersom jag redan vet vad som behövs. Men jag har lovat mig iallafall.Kram

Svar: Bra beslut att inte dricka och lika bra beslut att söka hjälp om det inte funkar på sikt... starkt tänkt av dig... kram :)
Esmaralda

39 Smöla:

skriven

Varför är jag så feg! Igår kunde jag ha hamnat hos en kille, men vågade inte åka dit.
Varför? Känner han något?

40 EPM :

skriven

Ååhh. Spännande!
Ska se om min syster vill ha en i sin jobbiga tid... om hon vill, finns det någon som vill till henne?

Det gick jättefint igår! Våra barn klaffade och mina gillade A också. Tror mig det här kan bli riktigt fint.
Ser du nåt om vårt liv ihop sen när vi flyttat ihop på riktigt och vår familj hittat sin rytm?

Kram

Svar: Jag vet inte förrän det är dags vem Fjärilarna vill till .. !! Ta ett steg i taget... det känns positivt och bra... kram :)
Esmaralda

41 Michaela:

skriven

Vilken spännande flock och jag visste inte alls detta om fjärilar. Tack för att du berättade. Hoppas att det finns någon som vill komma till mig :)

Har du det bra i sommarvärmen Es? Hittat på något kul i helgen? Har maken fått semester än?

Hoppas alla får en fin söndag! Kram

Svar: Sonen och maken är i färd med att sätta upp det lilla glashuset här på tomten... annars slappar vi bara... semester har ingen av oss i sommar.. vi brukar passa på andra tider om året... kram :)
Esmaralda

42 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan det bli något seriöst inom kärlek detta året?
Kram

43 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om han fortsätter tillsammans med henne framöver? I fortsättningen och framtiden?
Kram

44 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.

Denna orange håriga man har han några seriösa tankar åt mitt håll?
Kram

45 Natten:

skriven

Hej Esmaralda.

Har F några fina eller seriösa tankar om mig?
Kram

46 💕 Zoey 💕:

skriven

Tack för ditt svar!

Skyddar talismanen en automatiskt eller måste man önska att den ska göra det? Kram Zoey 💕

Svar: Den går alltid in för att skydda och rädda dig i första hand oavsett dina önskningar.. kram
Esmaralda

47 Suzie Q:

skriven

Ska kanske ta och köpa en. Blir det en önskning? Fick em kristallhealing o vari helt slut efter den, visserligen trött innan men vad tror du? Är det utmattning? Har mkt att göra. Ska jag gå en kurs i attraktionslagen?

48 HS:

skriven

Kommer M och S att flytta upp som M säger?

Kram

49 Skorpan:

skriven

Tack Es!

Tur det, att det löser sig. Kan bli lite knepigt gällande ekonomin, våra barn har inte så mycket pengar att röra sig med o då andra har det, ja då vill man kanske också lite handla o när det inte går... Ett bra sätt att lära sig förstås, men tråkigt att vara ute på resa o inte kunna köpa det man vill är trist. Livet är hårt, så är det ju...
Kram Skorpan

50 <3:

skriven

Killen i receptionen avvisade han oss med flit ? Kändes som han var rasistisk och fördomsfull.

Svar: Nej jag tror inte det handlade om rasism... men visst var det knepigt.. kram
Esmaralda

51 Hanna:

skriven

Hej Ez!

Fina fjärilar. Hoppas dom kommer till sina rätta hem.

I dag försökte jag meditera. Ganska snabbt blev mina händer tunga och varma. Efter ett tag började de vibrera och jag började plötsligt tänka på en vän till mig. Det kändes som om jag kunde ge henne healing, fast det var inte syftet med min meditation egentligen. Tror du det var så eller var det jag som tog emot healing genom mina händer? Känslan i mina händer pågick ganska länge.

Kram

Svar: Du gav helt enkelt din vän healing... på ett väldigt bra sätt.. kram :)
Esmaralda

52 HS:

skriven

Tack för all information om fjärilar. Har bestämt mig för att beställa en talisman den här gången också. Har fått så bra hjälp av de tidigare, dock synd att jag tappade Lady i en flyttkartong så att hon försvann men jag tror att hon hann göra det viktigaste på mig. Vet precis vad jag ska önska av min Fjäril. Jag hoppas att det finns en som vill till mig.

Kram

Svar: Ja, Ladysarna är väldigt rymningsbenägna... kram :)
Esmaralda

53 T:

skriven

Hej es! Tappade ju bort min nyckelpiga och har letat som besatt men inte hittat den. Kanske att den kommer fram igen?? Hmm... funderar på om jag bör beställa en fjäril. Vad tror du? Tack!

Svar: Beställ bara om du verkligen känner att du vill.... kram :)
Esmaralda

54 Kristin:

skriven

Dette er veldig interessant, kjære Esmaralda.

55 ThereseC :

skriven

Hej Es!

Tänk om en fjäril väljer någon i bloggfamiljen som inte tänkt köpa en fjäril. Vad händer då?

Kram ThereseC

Svar: Jag påvisar enbart de som anmält sig för köp annars kan det bli hur tokigt som helst... kram :)
Esmaralda

56 Tingeling :

skriven

Fjärilar är vackra.

Det är bra att vara vän med sitt ex om man har barn ihop. Bättre än osams. Jag tycker jag har lyckats rätt bra för jag ville inte ha det för jobbigt. Men så fort man ger minsta lilla lillfingret så vill han ha hela handen. Vi var och åt glass tillsammans efter dotterns skolavslutning. Då frågar han dagen efter om vi inte ska köpa hus ihop. Alltså jag orkar inte. Nu sa jag till riktigt ordentligt att han måste sluta. Vi behöver inte vara osams, men det här gör ju att vi inte kan va vänner heller och göra sånt här ihop för dotterns skull. Det konstiga är att han lämnade mig. Snart är dottern så stor så hon får egen telefon, blir ännu bättre då. Hoppas han fattat nu i alla fall.

Har fått mer gjort idag 😉 pluggat hela förmiddagen, ska fila lite på inlämningsuppgift och skicka in, sen ta en promenad. Tränat här hemma har jag hunnit med också! Du har rätt, man får unna sig helt lata dagar ibland med hämtmat soffläge som igår. Jag behövde det.

Trevlig söndag!

Kram!

57 Agnes:

skriven

Härlig info om fjärilar!
Och vilken fin liten staty med "Fjärilsgudinnan"!

Med tanke på att en vacker fjäril tidigare varit en fet larv, så är verkligen naturen fantastisk! Och visst går den utvecklingen att applicera även på människors utveckling!
Många blir fjärilar, o en del fortsätter livet ut att vara "en fet larv"...

"Den framtida harmonin ska börja med egna individen..."

Som du skrev i går i ditt svar till mig. Och Tack till Helena Ir för dina uppmuntrande ord! =)

Visst är det så....den enda som går att förändra, är en själv...för varför skall andra förändra sig om man nu inte känner sig nöjd med sig själv?

Likväl åt andra hållet...man själv ska inte förändra sig själv för att "duga" för ngn annan...

Då blir man mest en fet larv som tuggar på blad, o kanske tom blir "uppäten av en skarpsynt fågel"...

Kram!

Svar: Ja, det kan vara samma magi med människor... att de utvecklas till vackra fjärilar... den möjligheten har vi alla ! Eller så stänger vi av vår självinsikt och vår utveckling och ur det kommer inget gott alls. Kram :)
Esmaralda

58 Cera:

skriven

Kan min önskning bli av idag? Eller går jag hem besviken?

59 Louise:

skriven

ja fjärilar är vackra. Älskar de gula och de blåa är också fina.
Idag nåddes jag av tråkiga nyheter är så lessen.men det är ju en del av livet.

Igår sökte jag ett jobb. Har sökt på den förskolan flera gånger men de verkar inte vilja anställa mig för att föräldrarna där är jättekrävande. Men jaha och?
Jag är desperat efter ett jobb nu och behöver verkligen ett. Men det är inget man kan skriva i personliga brevet direkt.Söker ju varje jobb som finns inom barnomsorgen. Tänkte söka på min systers skola igen men nej inget jag vill utsätta henne för. Hon får jobba på sin arbetsplats utan sin syster.
Jag undrar om mitt examensarbete kan ge mig ett jobb. Jag menar om jag har det överstökat så kanske jag lättare får jobb. Jag är utbildad barnskötare och pedagog så någon borde ge mig jobb.
På tisdag opponerar jag och jag hoppas att jag klarar det så jag kan lägga examensarbetet bakom mig.

Blir det lättare för mig att få ett jobb efter jag gjort opponeringen? Kommer jag bli godkänd i hela examensarbetet?

Ha en fin söndag. Ska snart fixa klart här och ner och handla. Blåser en hel del här i dag. Tacksam för svar.

Kramar


Svar: Fortsätt sök lika brett och det underlättar när studierna är klara... kram :)
Esmaralda

60 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, vilken dejt igår.
M en sån artig man men lite speciell inte vad jag är van med. Så olika är vi men lätt att prata med. Kommer nog inte att bli kär i honom...
Jag kanske inte tackade honom tillräckligt för gårdagen. Han hade med sig ros till mig. Såna män växer ju inte på träd som drar ut stolen och fixar och donar så allt ska vara top på restaurangen. Blev han besviken över gårdagen med mig ?
Kram

61 Bellagio:

skriven

Hej Ez. Frågat här och även i en seans, om hon jag träffat kan vara rätt, trots brist på kärkänslor. Det var varit tvetydigt, men troligen kommer inte känslorna räcka. Vill bara säga, att det gjorde de inte. Vi har valt att inte fortsätta ses. Hoppas en fjärl vill komma till mig 😀

62 Bb:

skriven

Hej!

Ska jag höra av mig eller borde jag avvakta tills han tar intiativ..?

Kram!

63 AnnaK:

skriven

När jag ser nässelfjärilar tänker jag på min mormor av någon anledning 🦋

Drömmer och fantiserar om mitt framtida hus nu i värmen. Så underbart att kunna vara ute hela dagarna. En pool eller ett spabad skulle vara en dröm 😁 Ser du några detaljer om "mitt" hus?

Kram 🤗

Svar: Inga detaljer mer än att du kommer trivas riktigt bra. kram :)
Esmaralda

64 Månskenet:

skriven

Härlig läsning, som alltid! ...och intressant med för den delen, tack!

Svar: Kram :)
Esmaralda

65 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda från euro jackpott, vilken månad 😞

66 Skorpan:

skriven

Jaha ja, här gnodde man grillen ren i sitt anletes svett o efter att ha tänt på den o det var dags att grilla, ja då var gasen slut :D. Typiskt så säg. Nå blir att köpa en ny gasflaska, fast jag tycker att det blev kvar hur mycket som helst från förra sommaren, har någon fått för sig att byta ut sin tomma flaska till vår "fulla", näe jag kommer väl nog bara ihåg fel!? Tur man har ugn att ta till o nu är ju grillen ren till midsommar. Till hösten vore det inte dumt att kunna skaffa en ny grill, finns det någon möjlighet till det månne?
Kram Skorpan

Svar: Känns inte som om någon bytt ut flaskorna.... det var nog mindre kvar än du trodde.... kram :)
Esmaralda

67 Mercan :

skriven

Esmaralda vilken månad blir det något från euro jackpott 🙂

68 Skorpan:

skriven

Tack ses!
Nä det var nog lite långsökt ;). Har livlig fantasi ;D.
Kram Skorpan

69 G.:

skriven

Velger han føre pengene tilbake til meg, eller blir han å ta dem likevel, selvom han sier han ikke skal ha dem?

Svar: Det finns risk att du blir besviken.. kram
Esmaralda

70 Hon:

skriven

Hej,
Ser du om det händer något positivt för mig snart?
Kram

71 Tiss :

skriven

Ibland får jag såna skuldkänslor från en tid tillbaka. Tror du att hon tog det illa när jag skrattade. Hon skrattade också och skämtade till det, även om det var allvar. Hon förstod väl att jag också tog det på allvar?

72 Rädd:

skriven

Hej E!

Kommer nya jobbet eller försäljningen av lägenheten först?

Kram och kärlek

73 Michaela:

skriven

Mysigt! Du får lägga upp bild sen när det är klart. Aah .. så ni jobbar hela sommaren båda två. Då är jag med :) Hoppas verkligen att ni kommer iväg på nån form av resa om ett tag i alla fall. Du måste ju lida av detta.

Idag berättade jag för familjen (och tom grät framför dem som jag aldrig vågat göra förut då jag är rädd för att visa känslor) att jag inte mår så bra pga min livssituation som uppstod efter misshandeln. Förlorade mitt jobb pga PTSD orsakat till jobbet och klarade inte av att gå tillbaka. Min arm är ännu inte återställd. Vänner o kollegor försvann som jag trodde var äkta bekantskaper.Jag blev dumpad av killen jag var kär i. Jag förlorade mycket på en gång och det har påverkat mig mycket. Fyller 40 år i Januari och har ännu inte träffat kärleken samt kommit dit jag vill i livet. Känner mig ensam många gånger och det är något jag skäms oerhört för så därför ler jag fastän jag bara vill gråta. Men nu vågade jag berätta och de var glada över att jag äntligen visar känslor och att det är helt normalt. Brosan var riktigt stolt :) Känns lite lättare att jag vågade och hoppas att jag är på rätt väg och att det blir bättre! Kram från en mänsklig Michaela

74 Barbie:

skriven

Hej goda E!

Kan du se om han har fått mer känslor för mig? Mer som vän eller jag tror fel?
Kramar

75 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför min facebookvänner är så fega att svar på min lnlägget? Är jag för starkt? Har mer makten än andra eller något? Känns som om jag har något mirakel som om dom har inte utan dom sitter på knä och buga.

Men jag är inte drottningen. Vad har det gjorde att jag är mer starkare än dom och har mer makten?

Har bättre argument och allt möjlighet. Det borde finns en svaret?

Ha det bra

76 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, vilken dejt igår.
M en sån artig man men lite speciell inte vad jag är van med. Så olika är vi men lätt att prata med. Kommer nog inte att bli kär i honom...
Jag kanske inte tackade honom tillräckligt för gårdagen. Han hade med sig ros till mig. Såna män växer ju inte på träd som drar ut stolen och fixar och donar så allt ska vara top på restaurangen. Blev han besviken över gårdagen med mig ?
Kram

77 Hon::

skriven

Är vänskapen i stort sett över?
Jag tyckte vi hade roligt men när jag tittar tillbaka inser jag väl att jag kunde gjort annorlunda.

Svar: Jag tror inte att denna vänskap blir vad den varit.. kram :)
Esmaralda

78 Browallia:

skriven

Intressant info om fjärilar. Jag har ett kluvet för hållande till fjärilar, de som är framme på den ljusa delen av dygnet är vackra att se på och de brukar ge mig ett leende på läpparna. Nattfjärilar är fula och ger mig obehagskänslor utan att jag vet varför. En varm sommarnatt för tio år sen upptäckte jag att en ovanligt stor och helt svart nattfjäril hade kommit in igenom det öppna fönstret och satt sig på gardinen. Den såg nästan ut att vara av sammet. På morgonen efter var den borta. Samma dag fick vi beskedet att min pappas cancer var obotlig och några månader senare gick han bort. Kom den svarta fjärilen med budskap om sorg? Kram Browallia

Svar: Nej, den svarta fjärilen kom för att ge kraft och ork... kram :)
Esmaralda

79 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan det bli någe kärlek åt det seriösare hållet i år?
Kram

80 Smulan:

skriven

Premiärbadat idag, dock bara fötterna men det räckte hua vad kallt.
Fastnat för ett hus , på landet. Kommer vi att trivas om vi köper det?

81 Blåvinge:

skriven

Så fina dessa talismaner är! Känner att en av dem kallar på mig 😍🦋

Ett orosmoln i mitt liv är min boendesituation, jag vantrivs så fruktansvärt, kan du se om något kommer förändras där? Kommer jag kunna trivas och vad krävs isåfall? Eller kommer jag behöva flytta, och isåfall när och till vad?

❤️

Svar: Jag ser ett nytt boende för dig... du kommer leta aktivt och ett bra boende kommer.. kram
Esmaralda

82 Emmalina:

skriven

Kära Ez,

Känns som jag fått benen bortslagna, helt slut, ledsen. Min (vår) syster är i farten igen... härjar och anklagar. Mår så dåligt efter varje gång jag haft kontakt med henne, kan inte sova och äta på nästan en vecka, knappt ens dricka vatten. Min sambo, moster och närmaste vänninor tycker inte jag ska träffa henne, eftersom det påverkar mig så starkt. Nu vill hon att alla vi syskon ska gå i gemensam terapi, vilket ingen annan vill (mina bröder har inte orkat ha kontakt med henne, inte heller jag sista halvåret) Har jobbat mycket med mig själv i terapi genom många år och tror att var och en måste göra det på egen hand. Kontakten river i ärren som läkts genom terapierna...

Försökt få henne att se och glädjas över de relationer hon har (och som funkar?) och inte stirra sig blind på en dröm om en vision av en lycklig syskonskara som hon tycks tro alla andra lever i, men som jag aldrig tror kommer att äga rum, i alla fall inte i nutid.

Hur ska jag/vi kunna hantera/ orka med detta? Ingen av oss (inte hon heller) mår bra av detta.

Kram
Emmalina

Svar: Du kan inte laga din syster... hon måste laga sig själv.. och du ska se till ditt eget mående, och låt detta vara viktigast för dig.. kram :)
Esmaralda

83 J:

skriven

Det är förstås en slump, men jag såg en speciell fjäril alldeles efter att jag hade läst denna bloggpost.

Hoppas att jag blir vald. Jag behöver lite extra stöd med några saker.

Klarar jag av midsommarafton utan några fadäser?

Svar: Jag tror att detta var ett tecken, att det kommer finnas en Fjäril för dig men kam inte lova det. Kram
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: