Man drömmer.....

Man drömmer och det känns så verkligt - vilket vi alla varit med om
 
Man kan drömma om en rälig orm... men det betyder ju inte att man verkligen ska  ska stöta på en eller bli biten
 
Drömmer man om dödsfall så betyder det inte att någon nära ska dö
Och så vidare...
 
Så enkelt är det inte.
 
I drömmarna finns  ibland ett budskap - men som regel är det lite mer inlindat och man får försöka tolka.
 
Man kan drömma sanndrömmar, det händer också då och då och dessa sanndrömmar kan ibland handla om varningar
 
 
 
Jag får mina varningar mest i vaket tillstånd men annars funkar det lika.
 
När jag var ombord på Scandinavian  Star i Florida.. månaden innan hon brann och människor dog mellan Norge och Danmark.. så  hade jag en vision av rök och eld.
Och den inträffade när jag angjorde buffébordet varade kanske en  minut... vilket blev en låååång minut.
 
Oavsett det är  visioner i sovande eller vaket tillstånd så är det sällan vi kan göra något åt det.
Att börja varna folk till häger och vänster på grund av att man KANSKE drömt en sanndröm, det håller inte. Man hade ju blivit helt sönderstressad - för att inte tala om vad de blivit som du varnar.
 
 
 
 
Men som regel  handlar drömmar enbart om egen bearbetning och ingenting annat.
 
Är man i en negativ fas i sitt liv och mitt upp i olika eländen - då drömmer man som regel mer våldsamt också.  Just eftersom  hjärnan försöker processa och bearbeta.
 
En gång drömde jag att en riktig häxa med vårta på näsan knackade på min dörr och jag blev livrädd när jag öppnade.
 
Nästa  morgon vaknade jag av att  ett Jehovas Vittne knackade på dörren.men  det var  ju bara slumpen.
 
Och slumpen är den som oftast besöker oss och man kan inte försöka tolka in meningsfullheter i  alla drömmar.
 
Vika erfarenheter har ni andra när det gäller drömmar ?
 
Kram & Kärlek
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Vad betyder det om jag drömmar om J honom så sällan... det finns viss tillfällen som det känns verklighet när jag drömmar om honom. Jag var i en lägenhet som inte min utan som jag är en annan person som tillsammans med honom.

Är det astralresa som i en annan världen att en av mig som har blir tillsammans med honom? Dom är lyckligt... i en annan vårlden?

Ha det bra

2 Mikael:

skriven

Jag överlevde! Jag fick upp kaffet ur halsen :)

Es rädd för... en häxa? haha, va? blir det inte mera i stil då med

Tjenixen, vad har du på hjärtat då vännen? Säger du det? Men så förfärligt...:) vi har väl alla brunnit på bål någon gång... så vad mer ska hända liksom? Men Trevligt du tittade förbi! Nästa gång får du dra ett skämt, istället för att vara rälig, för ditten och datten blir det ändå, hur vi än gör, så ta det lugnt med trixen!!!

Du får samma kaffe som de andra :) om det passar? Nescafé Gold lyx, snabb, någonting brukar det finnas, jag gillar det, en liten varning dock, det verkar vara lite beroendeframkallande för de kommer tillbaka ibland och vill ha mer :) ibland stannar de rent av hemma från jobbet för att vara med mig, eller kaffet, möjligen är det något magiskt i kaffet som ger en gudomlig närvaro, för det har hänt med kvinnor i andra yrkesgrupper med, ja även höga kvinnliga chefer.

Det står väl i någon bok att Jesus var snäll med skökan, ja då ska väl jag med vara det :)

Det blir lite sådär omvänd ordning i mitt liv ibland.

Jag går inte på herrklubb, ja då kommer herrklubben till mig, så någon ANNANS flickvän blir svartsjuk.

Jag köper inte sex, ja då kommer hororna till mig, och inte vill de ha betalt, inte i pengar i alla fall.

Jag går inte på massagesalong, ja då kommer massagesalongen till mig, en kväll gick jag på en bar, jag gick fram till bardisken, där stod en kvinna, jag är hövlig och hälsar, jag hinner inte så mycket mer än hälsa så öppnar hon min gylf och sätter igång, jaha tänker jag, den här damen vet var skåpet ska stå, ja om inte annat så vet hon hur man får saker att stå!, bartendern tittar på oss båda och undrar, händer det här, på RIKTIGT??, efter en stund får jag ju hejda damen, innan det blir Happy Ending och någon börjar klaga på att jag inte hejdade henne, jag har även sett Magnus Uggla brukar springa där så han skulle väl ha kommit fram med och sagt lite småsurt, det där tog mer än 4 sekunder...

https://youtu.be/K4BVY6KAEQc

Eller så skiner han upp och frågar, ska vi göra en ny låt?, med fler sekunder? :)

Ja det brukar bli lite omvänt sådär, när kvinnorna är i farten, men det är ju bra inte alla gör likadant här på jorden för det skulle bli urbota tråkigt :)

När man är en galenpanna, med snabbkaffe innanför pannan, så behöver man inte koka kaffe i pannan :)

Kram
Mikael

Svar: Exakt så :) Kram :)
Esmaralda

3 lilla mmm:

skriven

Hej Es, vad är chansen att jag får barn med A?

4 Snödroppen:

skriven

Godmorgon!

Jag drömmer mycket periodvis. Ett tag var det mest mardrömmar, kunde vakna av att jag skrek men knappt fick fram nåt skrik, det händer mer sällan. Ibland drömmer jag samma drömmar känns det som och många gånger drömmer jag och vaknar när det är som allra bäst och man vill bara somna om men det GÅR inte!! Dagdrömmer gör jag också väldigt mycket, ibland slår drömmen in..Det är härligt att drömma..
Kommer min dröm om att få träffa hjärtemannen igen dom närmsta dagarna att slå in? Finns jag med nånstans i hans dröm?
Dröm stort och ha en underbar Mors dag idag❤️

5 Skorpan:

skriven

Mycket av det som kommer med i mina drömmar har varit på "agendan" på nåt vis under dagen, sett det på tv eller läst om det. Sanningsdrömmare är jag inte, "råddrömmare" skulle jag säga mig vara. Skulle vara intressant att kunna tolka drömmar, men kanske ändå viktigare att kunna tolka allt i det vakna tillståndet ;). Fortsätter således med mina knasdrömmar...

Det vart en lyckad fest o vårt lilla gäng tycktes trivas :). Nu är det bara "eftersviterna" av gårdagens fest kvar, diskandet ;). Tänk att få komma till egen fest nångång o inte behöva lägga två strån i kors, varken före eller efter, wow... Nåja, inte möjligt i mitt nuvarande liv iaf, men kanske nästa ;). Måhända är mannen som din make Es o tycker att det är helt okej att ställa o styva undan dagen efter? Eller ja, vad vet jag om han gillar att sitta kväll med gänget!? Tror förstås att han är mycket social o gillar att umgås med folk...

Idag blir det inte mycket umgänge med nån annan än familjen. O idag firar ni mödrar i Sverige Mors dag, grattis åt alla mammor här på bloggen!

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja han kan nog vara åt det hållet att han fixar i efterhand... och det känns inte som om han tar tag i det i förväg och grejar allt utan är mer lagd åt efterspelet om man så säger :) Kram :)
Esmaralda

6 Mikael:

skriven

Jag trodde det var mer så att när du träffar en häxa så uppstår det lite kärlek och du börjar sjunga Två av Oss :)

https://youtu.be/YC5l_hStKg4

Kram
Mikael

Svar: :) kram :)
Esmaralda

7 <3:

skriven

Hej Es, blev J glad igår ? Han såg så stressad ut när jag kom. Känns bra med J att man kan vara snäll med presenter utan att det tolkas som att jag skulle vara intresserad av honom.
Kram

8 <3:

skriven

Hej hur stor är chansen att lunchen blir av idag i solen ?
Kram
🤗🌞🌞

9 HS:

skriven

Jag drömmer livligt i perioder. Detaljerat och färgrikrt, ibland skulle man vilja skriva ett filmmanus av det. Oftast bearbetningsdrömmar. Nu när jag gått i psykoterapi har drömmarna varit nyckeln att komma åt mitt undermedvetna där jag förträngt mycket. Jag har antecknat drömmarna och diskuterat dem med terapeuten.

Har vid något tillfälle drömt en sanndröm men det är ovanligt.

Har flera gånger drömt minnesbilder från tidigare liv samt olika former av andliga drömmar där jag kommunicerar med mina andliga guider m.m. En gång tror jag att jag stötte på en demon i en dröm. Obehagligt varelse var det i alla fall. Lyckades ta mig ur drömmen med en skyddande ramsa. Mannen som jag sov med då sa att jag hade skrikit rakt ut i sömnen.

Just nu drömmer jag inte så mycket och det är ganska skönt.

Kram

10 Huldamaräng:

skriven

Godmorgon!
Mina drömmar består vanligtvis av mina uppfattningar om mig själv, alltså hus, bilar och djur och sådant. Häromsistens blev jag dock lite förbryllad, för mina hus brukar vara ruckliga på utsidan, men denna gången var huset JÄTTESTORT och i vackert, välvårdat skick med en prydlig trädgård runt utan alltför mycket blommor. En bit bort låg ett större uthus och mellan de två byggnaderna låg en uteteater. Allt väldigt öde. Inomhus däremot var det liv. En del rum var STORA och en del var små, men det fanns människor i alla, och jag var deltagande i flera rum, men åskådare i de flesta och det var tydliga avgränsningar mellan rummen. Förbryllande..

Jag undrar, jag har det ju lite trassligt och jag mår rätt dåligt av det.. Eller, jag skulle väl skita fullkomligt i vad folk tycker om jag vore själv, men nu har jag ett barn som ska skapa sig en identitet och en plats. Det verkar ju ändå som att det inte blir bättre för mig, vilket stressar mig sagolikt mycket och jag är rätt ledsen över det. Men.. kan du se vad man i samhället tycker och tror om mig och min familj? Tycker de att jag/vi är trashiga?

Svar: Jag tror faktiskt att att en hel gillar dig och din familj men det flesta liksom bryr sig inte och tänker ingenting alls.. du verkar inte vara samtalsämnet på allas läppar så bara andas ut !! Och ta tag i det du vill förändra så det blir bättre... en sak åt gången... kram :)
Esmaralda

11 Katrin:

skriven

Drömmar är något som kan hjälpa en i olika situationer om jag försöker tolka budskapen. Varje person har sina symboler. Jag själv är allergisk mot s.k. drömböcker/symboler. Viktigt att också veta att vi har olika drömcykler på ca fem veckor.
Katrin

12 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Ingen sanndrömmare här inte ...
Önskedrömmar det har man ju fast mer i vaket tillstånd ;-)

Ha nu en fantastisk Morsdag !
Ge en kram till din fina mamma

Kram Anki med flock

Svar: Tack.. vi har nyss suttit på altanen och avnjutit en lång sillfrukost med fil och färska jordgubbar som avslutning... mamma läser tiden och är inne på sin tredje balja kaffe.. sen går hon ner på stranden med tidningar och fika.. och i eftermiddag firar vi mors dag.. MG har skvallrat att han införskaffat en prinsesstårta... kram :)
Esmaralda

13 Lotta:

skriven

Det är så intressant med drömmar. Jag drömmer ganska mycket och kommer ofta ihåg långt efteråt också. I förrgår natt drömde jag att det kom ett brunt vanligt tåg i oerhört hög fart. Jag och barnen duckade på rälsen och tåget for förbi över oss. Vilken upplevelse. Sen när tåget passerat reste vi oss upp på knä. Då kom en buss en bit bakom i en rasande fart. Den passerade och sen vaknade jag. Vad kan det betyda?

Kram L

Svar: Det här betyder att något rusar förbi.. livet ? dagarna ? Stanna upp lite och lev.. gör något som du verkligen vill... var givmild mot dig själv... kram :)
Esmaralda

14 Naturvän:

skriven

Hej!

Jag kommer sällan ihåg mina drömmar, och är det varningar det handlar om har jag alltid fått de i vaket tillstånd. Oftast väldigt tydligt och det är jag tacksam över. En gång handlade det om en köksapparat som skulle gå sönder och så skedde strax därefter.
Ingen olycka skedde och vi hade redan inhandlat en ny eftersom min känsla var så stark.

Tillhör de som tar alla mina varsel/sanndrömmar på största allvar.


Är lite trött efter gårdagens kurs som var väldigt informativ och full av teknik.
Lite problem med språket fortfarande men övning ger färdighet och jag antecknade flitigt och köpte med mig extra infomatereial. Blir ev fortsättning till hösten , men vet inte om jag skall gå.....pga incidenten nedan.

En fråga, kursledaren är verkligen kunnig, men jag föstod inte riktigt vad han menade när han pratade om avstånd och kommentarer om modell till mig? Jag blev mest perplex, sedan har det malt i mitt huvud under natten. Har aldrig funderat på ngt "modellande" det kändes inte så bra fast han kanske inte menade ngt illa? Språkförbistring?

Nja, crosstraining med härlig musik och skaka av sig de obehagliga känslorna, det får inte blockera mig. Strand och bad om vädret tillåter, kanske inte ensam idag, får se......


Kram



Svar: Nej, faktum är att jag tror inte alls att han menade något illa. Tvärtom så får jag en känsla av att han gillar dig. Byta mode nu och ta in det positiva... kram :)
Esmaralda

15 MN:

skriven

Mina drömmar är intensiva och jag kommer oftast ihåg dem när jag vaknar. Är ofta arg på någon i drömmen, eller är på en plats där jag inte vill vara, men det blir fördröjningar med att komma därifrån... Blir lättad när jag vaknar efter en sådan dröm! :) Jag drömmer också samma (eller liknande) drömmar flera gånger.

Fråga: Verkar min blivande livspartner vara i närheten? Jag är SÅ redo!

Kram, och ha en fin dag!

Svar: Ja, vi får hoppas att han också är redo nu.. för är han det då kan mötet ske precis när som helst.. kram :)
Esmaralda

16 Pua1:

skriven

Jag har fyra sorters drömmar; mardrömmar, önskedrömmar, random drömmar och sanndrömmar. Sanndrömmarna brukar som regel hända följande dag så en behöver inte fundera så länge. Och vanligast är ett hopkok av random, önskedröm och mardröm!

Svar: Ja, ett hopkok brukar det vara... och det är praktiskt med sina sanndrömmar eftersom de brukar hända följande dag.. då behöver du inte gå och vänta och kanske oroa dig i veckovis.. kram :)
Esmaralda

17 Lilla M:

skriven

Hej, vad är chansen att jag får barn med A?

Svar: Chansen finns om du bestämmer dig för detta... kram :)
Esmaralda

18 Helena Ir:

skriven

Ibland så snurrar hjärnan till de mest konstiga drömmar,om de betyder något,är svårt att förstå!? Kanske bara gratis underhållning :)

Idag är det mors-dag..det verkar vädret ha förstått..solen skiner så varmt och härligt! Lite fika med min yngsta blir det här..grattishälsningar från den äldre dottern. Hoppas min surmulne son ägnar sin mamma åtminstone en tanke! Det går inte att vara på topp jämt hos barnen..tur att jag överlever!

Så grattis alla mammor,vi är starkare många gånger än vi tror :)

Kram

Svar: Ja, vilket väder vi har dagen till ära :) I dag firas det runtom i stugorna.... kram :)
Esmaralda

19 Agnes:

skriven

Har ju drömt om min parallell-värld, men nu för tiden sker det tydligen inte mer. Är ett stockholm, men ändå inte. De jag känner i denna värld, finns även med i parallell-världen. Vid senaste/sista vändan där, så bodde jag i en himmelsk paradvåning vid Slussen...

Nu senast drömde jag om förbannade humrar som klippte med klorna...de var i storlek mindre S:t Bernhard o var verkligen ute efter att klippa folk på mitten...hängde i fiskenät men jobbade på att klättra ut...hade väl sett ngt fiskeprogram antar jag, haha!

Har lärt mig att ser man ngt under dagen som handlar om ngn form av olycka, så rensar hjärnan ut det på natten...därav drömmar om störtande plan, jordbävningar o tsunamis...och som nu...drömmar om corona o annat som hör med kroppsvätskor till...

I dag är det ju Mors Dag o jag ska fira mig själv! Åker över till Levande Sonen o B-B för att nu fira mig själv! Så att det blir som jag vill ha det! =)
Skall jag bli firad, så får jag göra det själv...mångårigt självfirande med presenter har gjort mig rutinerad! Visserligen får jag lite kort o sådant av de få vänner jag har, men sånt där som kallas överraskningar...äsch...genom att köpa mina egna presenter, så får jag ju vad jag anser mig behöva.

När jag varit i relation, så har det varit jag som överraskat o planerat...tyvärr så har det inte varit ömsesidigt.
Ännu ett skäl till att vara singel...trött på att ge o aldrig få, helt enkelt. Är ju tyvärr en magnet för de män som vill bli försörja, så nu har jag lärt mig läxan...Riv bron, för fan, Agnes! *japp, universum, Agnes har fattat! Bron är riven, haha!*

Nujävlars så ska det bli gym innan jag tar mig över till barn o bb...var där i går o vände då det var så mycket folk som höll på...går ju på ett gym som gillas av yngre folk...och de lever i sin egen värld, där man fortfarande ser sig som odödlig!

Oh, vad jag saknar den tiden i livet, när man såg sig själv som den som fick jorden att snurra runt sin egen axel....DET var tider, det! =)

Glad Mors dag o kram på er alla!

Svar: Ja, hjärnan reder ut begreppen under natten... på sitt eget sätt.
Bra att köpa sina egna presenter så det blir som man vill... fast jag är övertydlig när det gäller sånt och i födelsepresent o julklapp brukar jag få det jag önskat .. man har lyckats drilla familjen :)

Mors dag firar vi aldrig särskilt mycket.. har fått hälsningar från alla barnen och eftersom mamma är här hos mig så ska hon firas idag... MG har köpt prinsesstårta.. hans favorit och jag har hittat en begagnad Masai klänning som mamma suktat efter i flera år... den var slut när hon skulle köpa och så lyckades jag hitta begagnad.... kram :)
Esmaralda

20 Mamman:

skriven

Hej esmaralda.
Jag drömmer ibland och så blir det.

Ser någon ny kärlek ut att vara påväg mot mig nu?
Kram

Svar: Ja, någon kommer, kan dröja lite dock.. kram :)
Esmaralda

21 Kristin:

skriven

Jeg drømmer veldig sjelden. Det vil si, jeg drømmer nok, men når jeg sover, sover jeg antagelig så dypt at jeg ikke husker hva jeg drømmer.
Når jeg får advarsler, skjer det i våken tilstand, oftest like før ting holder på å skje. Det er noen som da plutselig griper inn, noe jeg er veldig takknemlig for, kjære Esmaralda.
Nå har vi plutselig fått det veldig varmt her. Inne har det vært kaldt, så kontrasten har vært stor.
Første dagen med veldig varme, gikk jeg over fra vintertøy til sommertøy. Var supervarm etter tur med hunder, og ble veldig kald her inne etterpå. Følte en gryende forkjølelse i går, men tror jeg skal klare meg uten å bli forkjølet. Det er ikke Corona.
Ønsker en fin dag. KRAM!!!

Svar: Ja jag minns inte heller mina drömmar särskilt bra.. ibland precis när jag vaknar men sedan är de väck ! Varseln du får i vaket tillstånd är ju " på riktigt" men det vet du nog ! Nej, corona ser det inte ut att vara och man ska ju inte glömma att vi fortfarande. som alltid, får issues med vår hälsa, förkylningar och allt möjligt som inte har med corona att göra..... kram :)
Esmaralda

22 Me:

skriven

Hej esmarslda.

Känner att jag blir lite osäker i deras sällskap vet inte varför?
Tycker de om mig?
Kommer det att släppa och bli bra?
Jag är den enda som är singel i sällskapet.
Kommer jag också vara med dem tillsammans med en partner?Kram

Svar: Visst tycker de om dig, så låt inte svajig självkänsla ta överVar dig själv och var stolt över den du är... det kommer en partner så småningom... kram :)
Esmaralda

23 Ingela:

skriven

Godmorgon,

Jag har två ggr drömt att min exsvägerska varit gravid, och det har stämt. Känslan var så stark, lite kul ändå.
Jag brukar kalla mig lite av en ”häxa” då jag drömmer sant ibland, ser å hör grejer som inte riktigt finns å känner dofter ingen runt om brukar märka, men egentligen är det nog bara helt naturligt... Trodde mer på och var mer intresserad av det övernaturliga tidigare men nu har det mattats av ordentligt, kanske man söker mer i vissa skeenden i livet.

Dock tror jag ff på Es förmåga! 😉 Tänkte på det igår, på saker som stått i mina seanser och svar jag fått här, att det stämt så väl flera ggr. Kanske dags för en seans igen...

Es, är nu igång med en arbetsförmågeutredning då jag varit ss så länge för min trasiga arm, det känns skönt att ngt äntligen händer. Frågan är om jag kommer att komma till mitt gamla jobb igen eller om det blir ett annat under samma arbetsgivare, Region Uppsala, kan du se ngt kring det hela?
Är ju väldigt sugen att byta jobb men svårt att söka när man går ss...

Kram Ingela



Svar: Ja, allt brukar komma i perioder i livet !! Får en känsla av att det kan bli annat arbete för dig... kanske inte direkt, men det ser ut att komma... kram :)
Esmaralda

24 Browallia:

skriven

När jag var yngre var jag fascinerad av drömmar, jag kom ofta ihåg dem när jag vaknat och försökte tyda dem med hjälp av drömlexikon, men det är inte helt enkelt t.ex en orm kan ju symbolisera flera olika saker utifrån en rad olika saker beroende på hur den såg ut, i vilken miljö fanns den, vilka känslor hade jag osv. som man även måste väga in. Det blev för krångligt så jag tappade intresset för att lära mig tyda drömmar. Jag tror drömmar i första hand är hjärnans sätt att bearbeta de vi är med om i vaket tillstånd snarare än att allt vi drömmer innehåller ett budskap. Jag har upplevt både sanndrömmar och fått varsel men det är mycket sällan det händer.

Idag har vi sol från blå himmel och det ska bli varmt och jag har dessutom lite energi så jag ska passa på att börja göra ”sommar” där ute. Önskar dig en fin söndag
Kram Browallia

Svar: Ja ska man tolka via böcker blir det lätt krångligt och ofta fel i alla fall. Ha en fin fixardag... kram :)
Esmaralda

25 Mg:

skriven

Hej!
Det är uppsägningar på mitt jobb, så Jobbit! Får jag stanna kvar?
Kram!

Svar: Du har chans att få stanna.. men helt säkert ser det inte ut.. kram :)
Esmaralda

26 HS:

skriven

Är fröken Mona kvar i Alltet eller har hon återfötts till ett nytt liv? Om du får kontakt med henne så hälsa gärna att jag har kvar den vita släta stenen som hon skrev mitt namn på.

Kram

Svar: Hon är kvar i Alltet och jag sände iväg din hälsning och tror absolut att hon tar emot den.. kram :)
Esmaralda

27 Barbie:

skriven

Kära goda Es!

Jag undrar om Fi har fått det förklarat för sig vad jag och M är iom dem är så tighta vänner ?
Kramarrrr

28 Vb:

skriven

Kära goda E! Undrar hur stor chansen är att F vet .. men Ska jag ta åt mig tycker du det ?om han berättat?:)

Kramarå

29 Alie:

skriven

Jag drömmer ofta. Kommer inte alltid ihåg hela drömmen , bara bitvis och ibland är drömmen så behaglig och verklig att man blir nästan irriterad när man vaknar, man vill bara somna om och drömma vidare..
Jag drömmer ofta i färg och har oftast ansikten med, enstaka gång har jag även fått med doft i drömmen. Just den drömmen med doft minns jag tydligt fast det var flera flera år sedan. Den var väldigt behaglig men samtidigt intetsägande, den var bara just väldigt behaglig att drömma, som en film som spelas upp långsamt utan ljud..
Jag gick faktiskt en drömkurs, för längesedan. Drömmar är fascinerande ✨
Kram :)

Svar: Ja drömmar är det något speciellt med... kram :)
Esmaralda

30 Michaela:

skriven

Jag drömmer ofta mycket och om allt möjligt. Kommer ihåg nästan alla drömmar. Men inatt har jag sovit uselt så är tröttmössa idag.

Ha en fin söndag i värmen! Herregud 30 grader lovas nästa vecka. Phew! Kram

Svar: Menar du ? 30 grader !! WOW !! Kram :)
Esmaralda

31 Svante:

skriven

Hej Es. Då frågan är fri här på bloggen så kan du vara snäll och svara mig om den tjejen som jag nu lärt känna i två års tid menar allvar med att flytta ihop med mig eller inte? för jag har en inre känsla av att hon kommer aldrig fullfölja detta med mig och varför min inre känsla är sådan vet jag inte, men kanske du kan ge mig rätt svar på det?
kanske är det så att denna tjejen bara söker bekräftelse på sig själv genom mig och inget annat?
du har spått mig två gånger om att jag kommer finna den rätte och då kommer vi gifta oss och då flytta in i en ny gemensam bostad för oss båda då vi båda vill börja om på nytt med varandra och det kommer bli bestående för oss två ihop, denna tjejen som nu håller på med mig hon vill inte alls gifta sig möjligen förlova sig med mig så vi hör ihop, men något inom mig säger hon kommer inte behålla mig alls, så snälla Es. ska jag bara lägga ner dessa planer med henne om en gemensam lägenhet till oss nu och kanske bara avsluta kontakten med henne?
och med tiden kommer den rätte tjejen till mig på något sätt även om det kan dröjja tills dess med.
Ha en fin söndag mors dag och allt! Kram:)

Svar: Du ska lyssna till din egen intuition och känsla... den kan mycket väl stämma att tjejen inte har för avsikt att leva tillsammans med dig. Ni behöver prata ut ärligt och ordentligt. Kram :)
Esmaralda

32 AnnaK:

skriven

Drömmer mycket och intressant, rätt spännande att drömma. Har drömt sanndrömmar nån gång men annars är det väl mest vanliga drömmar 😊

Vackert väder idag så jag måste försöka ta mig ut en stund. Så trist när man inte bara kan kliva ut utan måste liksom planera sin utevistelse. Går ju sitta på balkongen men har fått nån fobi mot det 😂 Jätteful uteplats och gång och cykelbanan bara 2 meter ifrån så alla glor ju på en.

Kram 🤗

Svar: Fixa lite skydd och gör mysigt så du trivs och kan sitta ute mer... kram :)
Esmaralda

33 EPM :

skriven

Jag löser problem i drömmar vilket är bra, me jag kan också öka på mina olika stressrelaterade orsaker i drömmarna. Jag vet ju att det är för att jag tänkt på det mycket under dagen och att hjärnan sammanfattar men ändå jobbigt.
Ex nu med A och detta med kvinnan jag vet är ute efter mer än han förstår. Jättejobbigt igår eftersom jag drömt om henne.
A ska ändra hur han umgås med henne och en till, jag ogillar att de åkt på semester ihop med barnen (och utan) innan men jag litar på honom.
Ser du om hans förändring av detta kommer bli bra för oss och att hon förstår att hon måste gå vidare?

Kram

Svar: Det här ser ut att ta sin lilla tid innan hon går vidare fullt ut... och att åka på semester tillsammans är ju inte enbart positivt, det gör det svårare att gå vidare... kram :)
Esmaralda

34 Sanna:

skriven

Jag drömmer erotiska drömmar men det beror väl på bristen på erotik irl... kram

Svar: Ja så kan det förstås vara !! :) Kram :)
Esmaralda

35 Mercan :

skriven

När ska vi resa till min far till Bulgarien söta Esmaralda och blir det något från euro jackpott innan dess 🤗♥️🙂

Svar: Det blir en resa lite längre fram... men nej jag ser inga tecken på eurojackpott, tyvärr... kram :)
Esmaralda

36 Michaela:

skriven

Ja fast nu har de ändrat prognosen så vete sjutton vad som hände! Skulle komma extrem värme från Tyskland måndag och tisdag men inte längre. Bara skönt tycker jag då jag inte gillar mer än 20 grader :)

Missade att det var Mors Dag :) Ha det jättemysigt med princesstårta mm. Blir till min mamma och fira lite också. Kram igen

Svar: Ja runt 20 grader låter mer okey tycker jag !! ha det trevligt hos mamma :) Kram
Esmaralda

37 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez

Tack för ditt svar igår ☺️

Angående om att du skrev att hon gillar mig, menar du typ att hon har fått lite smått känslor för mig också?

Jag brukar få drömmar som kan handla om budskap, om jag minns dom, ibland kan jag drömma om saker som jag inte riktigt kan komma ihåg, men jag slåss rätt så mycket i mina drömmar och så, och ibland kan jag drömma att är spider man faktiskt 🤣 rätt så kul dröm när jag väl drömmer att jag är en super hjälte 😁 haha

Kram på dig

Svar: Såvitt jag kan se handlar känslorna mest om vänskap... tjejer ser dig lätt som en kompis... så kanske du ska undvika att hamna i kompisfacket från början om det är någon du gillar... kram :)
Esmaralda

38 Vb:

skriven

Kära goda E!

Kan du se möjligtvis om det har informerats till hans bästa vän F!
Jag känner det på mig!!

Bör jag lita på min magkänsla? Kramar

39 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Men hur är det med förspelet då, är han inte intresserad av det ;D? Vore ju ledsamt ;).
Kram Skorpan

40 Barbie:

skriven

Kan tro att det faktiskt är så att han har informerat F om oss, en jätte stor chans dock kanske?

Kramar

41 Barbie:

skriven

Goda E!

Är det en vänskap jag bör undvika???
Kramar

42 Mu:

skriven

Hej Esmaralda .

Ser det ut att dröja åratal innan det blir att bo i hus för våran del?

Eller blir det ett hus inom 1-3 år?
Kram

43 HS:

skriven

Tack så mycket för svar om fröken Mona.

Min kommentar om drömmar försvann så jag skickar igen.

Jag drömmer livligt, detaljerat och färgrikt. Starka känslor ibland. Ibland hör jag rösterna i drömmen. Vissa drömmar skulle jag kunna skriva av till ett filmmanus. De flesta drömmar är bearbetningsdrömmar. Nu när jag har gått i psykoterapi har det varit intensiva drömmar. De har hjälpt mig att komma åt mitt undermedvetna där jag förträngt mycket. Har antecknat drömmarna och diskuterat dem med min terapeut.

Ibland drömmer jag minnesbilder från tidigare liv, ibland är det kommunikation med mina andliga guider i drömmen. Dessa kallar jag för mina "andliga" drömmar och har en annan kvalitet än bearbetningsdrömmarna.

Har någon enstaka gång drömt en sanndröm men det händer sällan.

Om jag inte haft sex på länge så är det erotiska drömmar som dyker upp.

Just nu är det ganska lugnt på nätterna och det känns skönt. Jag har drömt om våld och övergrepp periodvis i 1,5 år under terapin, sista svängen av det var nog tidigare i våras för sen har det varit lugnt. Så jag tror att jag börjar bli klar med själva traumabearbetningen nu men vi får se.

Kram

44 Michaela:

skriven

Tack :) Nej inte mer än 20 grader. Kommer ihåg sommaren 2018 när vi höll på att dö av värmeslag och pratade om att åka till Sibirien tillsammans haha.

Har du förresten träffat dina döttrar och barnbarn sedan Corona bröt ut?

Var dåliga sömnen inatt tillfälligt? Hoppas!

Kram igen ... och hälsa mamma, maken och MG :)

Svar: Jag har bara träffat sonen sen det här bröt ut och med långt avstånd.. och det känns väldigt trist !! Ja jag tror den dåliga sömnen är tillfälligt.. kan vara några dagar i värsta fall men inte mer.. kram :)
Esmaralda

45 HS:

skriven

Till Agnes

Vad tråkigt att ingen tar initiativ till att uppvakta dig, men bra att du ger dig själv presenter m.m.

Jag har en väninna som hade samma situation med sin dåvarande man. Hon skilde sig till slut då det varit dåligt mellan dem länge. Efter skilsmässan berättade hon för mig att han aldrig gett henne en enda julklapp eller födelsedagspresent under alla år de varit gifta. Så sorgligt. Jag ger henne små presenter ibland för att hon blir så glad av det.

Hon är särbo med en annan man idag som passar henne mycket bättre, hon mår bra i den relationen.

Nu säger jag inte att du ska bli ihop med någon för det vet jag att du inte vill. Bara peppa dig att göra din grej som du mår bra av. Helt rätt att rensa ut saker! Jag gjorde samma för några år sedan, gjorde mig av med 2/3 av mina ägodelar och flyttade till mindre bostad. SÅ skönt när det var genomfört.

Lycka till med allt!

/HS

46 Hedwig:

skriven

Jag kan inte låta bli att skriva något om gårdagens bloggämne. Jag tycker att det är mycket bra att ni har varit envisa i Sverige och att ni inte har infört samma restriktioner som i andra länder även om man undrar vilka som har bestämt sig för att det skulle bli så i Sverige. Kanske blir ni det enda landet i Europa som inte kommer att drabbas av en mycket allvarlig ekonomisk kris samt en polisstat med vida fler offer än riktiga coronaoffer. Här i Nederländerna, och främst i Tyskland är det faktiskt alltfler, även läkare, som påpekar att det inte finns några vetenskapliga skäl för coronarestriktionerna och att Covid-19 hitintills inte har skördat flera offer än vanlig influensa. Det ryktas även att det är oklart om många som har dött verkligen har avlidit i Corona eller i underliggande sjukdomar. Sedan ryktas det att Coronatestet inte bara är ett Coronatest utan även testar positivt på andra influensavirus. Vårt folkhälsoinstitut har hitintills inte klarat av att tydligen beskriva symtom på Corona och huruvida Coronasymtomen skulle skilja sig från symtomen vid vanlig influensa. De bara pratar om hygien och att hålla avstånd i stället för att stimulera folk att leva hälsosammare. En holländsk läkare som lyckades bota 50% av sina Coronapatienter med hydroxyklorokin i kombination med två kosttillskott fick inte föreskriva läkemedlet längre medan nästan varje kritisk kommentar mot vaccinationer numera censureras bort. Ett vaccin lär kunna ge många biverkningar speciellt om det ska utvecklas inom så kort tid och chansen lär vara stor att det inte kommer att hjälpa mot ett influensaliknande virus som redan har muterats. Det har läckt ut en rapport från Tyska inrikesdepartementet att Coronaviruset är mycket minder allvarligt än man trodde och att myndigheter/medierna har spridit mycket falsk information om viruset...
Det är alltså absolut något som inte stämmer här! Det här har säkert främst med makt och pengar att göra och inte med befolkningens hälsa. Om det inte vänder kunde vi få ett skräcksamhälle där alla i hög grad blir kontrollerade och kommer att spionera på varandra om reglerna inte följs.
Om ni kan tyska är det här kanske en intressant film:
https://www.youtube.com/watch?v=7CdYEiJajAA&t=6s

Svar: Mycket intressant !! Och man vet inte vad man ska tro... jag känner ju två yngre och tidigare friska människor som kämpar för sitt liv på intensiven just nu men det hade kanske gjort i en "vanlig" influensa också.. man blir så kluven i tankarna.. kram :)
Esmaralda

47 <3:

skriven

Hej Es, blev J glad igår ? Han såg så stressad ut när jag kom. Känns bra med J att man kan vara snäll med presenter utan att det tolkas som att jag skulle vara intresserad av honom.
Kram

Svar: Ja jag tror han blev glad.. kram :)
Esmaralda

48 Bb:

skriven

Hej
Finns det någon som är intresserad av mig mer än som vän ? Kram

Svar: Jag ser ingen som är förälskad just i skrivande stund, men det kommer.. kram :)
Esmaralda

49 Naturvän:

skriven

Godmiddag!

Tack för svar fina Esmaralda, känns genast bättre och jag kommer gå fortsättningskurs också, kursledaren verkar mkt kunnig, han har fotograferat sedan barnsben och där tror jag att jag kan lära mig mkt.
Ja då var det en språkförbistring.....att han gillar mig hoppas jag bara är som medmänniska..

Ha en fin mors dag, jag fick gratta min mamma genom foto på skype, det får funka i Coronatider.

Kram

50 Mercan :

skriven

Söta Esmaralda har jag shans att vinna på svenska spel 1,2 joker, när 😞

51 ThereseC :

skriven

Hej Es!
Jag älskar drömmar. Jag har alltid drömt mycket och kommer ofta ihåg drömmarna. Jag tycker om att fundera över dem och försöka tolka dem. Jag gick till och med en drömgrupp, sån där man pratar om och tolkar varandras drömmar.

Igår natt drömde jag om E. Hon hade bjudit hem mig, sin syster och systerns kompis för lite mysigt samtal. Men när jag kom visade det sig att det var en psykologkonferens och att stans alla psykologer var inbjudna. Jag var lite oroad över att det var så mycket folk men tänkte att om alla är psykologer så kommer de i alla fall vara förstående. Jag var deras keldjur. Först kändes det inte bra för jag ville att de skulle betrakta mig som vuxen och kompetent men jag klarade inte att vara det. Så jag frågade mig själv om jag inte bara kunde få unna mig att vara lite gullig maskot ett tag. De behövde ju ett keldjur och jag passade perfekt.

På tal om keldjur så är det något skumt med Zahara. Hon äter inte sin mat trots att hon precis som vanligt får välja själv vilken Whiskassmak hon vill ha. Hon jamar och försöker förklara något men vi vet inte vad. Jag ska ringa veterinären imorgon. Hon kanske inte mår bra. Jag tror att hon är stressad och har magkatarr. Vet inte om katter kan få det.

Svar: MG har haft magkatarr så då kan nog katter också få det... ( han jobbade nog för mycket ett tag) och jag tycker det är bra att veterinären kollar Zahara... kram :)
Esmaralda

52 Tiss:

skriven

Just idag, borde jag prata med någon, är det befogat att vara rädd för dagens alternativ?

Svar: Nej rädd behöver du inte vara... kram
Esmaralda

53 Mercan :

skriven

Ser du Esmaralda lite längre fram efter att ha rest till Bulgarien något från euro jackpott 😣😣😣😞

Svar: Nej tyvärr..ser inga tecken på stora vinster runt dig.. kram
Esmaralda

54 Tingeling :

skriven

Ett år efter min mamma gått bort drömde jag att jag mötte henne på vägen hem från skolan. Jag sprang fram och kramade och grät. Jag frågade hur hon hade det och hon svarade att hon hade det bra men att vissa var så tråkiga och bara ville spela schack. 🙂 sen inget mer. Den var så verklig och blir känslosam bara jag skriver om det.

Firar inte egentligen morsdag och vill aldrig att min dotter ska känna sig tvingad att det måste göras något denna dag. Men såklart hyllar jag alla mammor generellt men det gör jag varje dag 🙂

I morse tog jag en promenad vid 9, det var så skönt. Mornarna på våren är det bästa.

Här har jag nu suttit ett par timmar med skolarbete, så behövde en paus innan jag ska fortsätta igen.

Vill bo nånstans där jag bara kan kliva ut, och dottern leka. Så långt har jag kommit i tanken i alla fall. Ibland vill jag långt bort härifrån och ibland stanna i stan.

Trevlig söndag!

Kram!

Svar: Nu tror jag nog att mamma hittar på en hel del annat kul och sllipper spela schack stup i ett :) kram
Esmaralda

55 Mej:

skriven

Hej esmarslda.

Mina vänner vill att jag också ska träffa en partner.
Men börjar de ge upp hoppet om att jag kommer att träffa någon?
Kram

Svar: Nej det tror jag inte.. det kommer ju en partner också... kram :)
Esmaralda

56 Solstrålen Hanna:

skriven

Hej Es!

Drömmar är så intressant. När jag var ett barn brukade jag drömma mycket sanndrömmar och jag brukade skriva ner mina drömmar. Jag brukade kolla igenom drömlexikon och ibland stämde symbolismer och betydelser, ibland inte. Jag drömmer lite sanndrömmar fortfarande men väldigt sällan.

Det är väldigt roligt och intressant med drömmar, men något jag har glömt bort och bortprioriterat under en lång tid!

Innan jag skrev till dig och bad om en Lady drömde jag mycket om henne, och detsamma hände innan jag bad om en seans från dig! Lite kul.

Hoppas du har haft en bra helg. Kram

Svar: Ja, ofta försvinner förmåga till sanndrömmar med åren.. men du har en hel del kvar i dig.. kram :)
Esmaralda

57 Hon:

skriven

Hej,
ser jag ut att ångra mig om jag inte påbörjar studierna i höst, eller kan det finnas andra vägar som kunde passa mig lika bra eller bättre?
Känner mig lite tveksam till studierna eftersom det känns lite jobbigt redan och som att jag inte riktigt hittat mitt område..
Kram

Svar: Är du osäker är det nog bättre att du väntar tills du 100% vet.. kram :)
Esmaralda

58 Hmm:

skriven

Hej esmarslda.
Varken jag eller min familj får riktigt ihop det vad pappan säger till sin familj.
De verkar hittills inte vilja ha någon kontakt med yngsta barnbarnet och lägger jag ut bilder på sociala medier så gillar de bara endast bilder på äldsta barnbarnet.
Vad är det frågan om?
Vill de visa sitt misstycke på detta vis?
men gör man så att ”väljer” bort ett barnbarn som redan finns?
Vi får inte ihop det.
Vet de om att barnbarnet är deras?
Har pappan talat om sanning för dem eller är det något som blivit tokigt?
Har han ljugit ihop något som gör att de agerar såhär?
Kram


Svar: Någonting känns oklart.. jag ser inte exakt vad... kram :)
Esmaralda

59 Ghostwriter :

skriven

Som synsk så känner jag av saker i vaket tillstånd men jag har sanndrömmar sedan liten. Utöver sanndrömmar så drömmer jag ganska mycket med budskap. Ibland bra härliga drömmar och då vet jag att de finns budskap. För det mesta drömmer jag äckliga drömmar om saker jag varit med om, och de vet jag är bearbetning fast att jag gått vidare. En del dåliga drömmar har också budskap men jag brukar kunna skilja rätt bra även fast drömmarna är lika.

Om mina sanndrömmar:
Så drömmer jag inte dom varje natt. Jag får en speciell känsla och medvetenhet när de dyker upp. Som att jag är mer mitt högre jag eller hur jag ens ska säga. Oftast sker sanndrömmen inom i IRL 1 vecka - 2 månader som jag har märkt över åren. Jag glömmer dom inte men jag brukar fokusera på annat. Jag drömmer oftast dåliga sanndrömmar, om slut på relationer, otrohet eller liknande.

Här om veckan drömde jag en dröm om min relation, och det hände bara 4 dagar senare i IRL. Inte exakt på samma vis men samma abrupta känsla och sorg inombords och besvikelsen.

Jag önskade att jag kunde få se positiva saker i sanndrömmarna istället, hur lycklig jag kommer bli. Men det spelar ingen roll om jag gör bra val i livet, drömmarna och sanndrömmarna är dom samma.




Kram

60 ängeln:

skriven

Intressant ämne! Drömde för några dagar sedan att jag blev ormbiten, jag har riktig ormfobi. Fick sedan en känsla av att jag skulle träffa på en orm när jag gick i skogen dagen efter och mycket riktigt gjorde jag det. Undrar om drömmen hängde ihop? Jag är i en period nu när jag drömmer mycket drömmarna handlar om stora livsfrågor. Är det något som jag ska ta till mig? Kram och grattis på mors dag alla mammor!

Svar: Ja, ta till dig det som känns okey och som du lätt får ihop i tanken.. kram :)
Esmaralda

61 Ghostwriter :

skriven

Tar han en ärlig och riktig funderare som vi sa? Jag försöker ge tid men vill veta om han tar det seriöst.

Kram

62 Barbie:

skriven

Hej E!

Hur stor är möjligheten att informationen vet också F om?
Kan du se något kring detta?

Kramar

63 Snödropoen:

skriven

Efter denna dag undrar jag om det ens är värt att drömma eller drömmer jag för mycket och för högt?
Vilken dag det blev, har genomlidit dagen till slut men förmiddagen gick jag i tårar. Känner mej så ensam och ledsen och när jag kliver innanför dörren är det bara väggarna och jag. När jag får känslor för någon så blir allt bara fel. Det är min känsla i alla fall. Håller min hjärtevän sej borta för han inte mår bra eller vad? Kommer han till mej snart?
Kram🌼💞

64 Barbie:

skriven

Hej goda E!

Är han verkligen min vän eller bara utbuktar mig och är chansen stor att hans bästa killkompis vet vad det är mellan mig och M? Kramar

65 Michaela:

skriven

Förstår att det är supertrist att inte få träffa dem! Ni får ha en stor fest och kramkalas sen när det är över :)

Med solen och värmen kommer även män i svarta tubsockor uppdragna halvvägs till knäna. Big no no i min värld :)

Hoppas tårtan smakade! Kraam

66 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för hjälpen 😊 🤗 😘 ♥️ 🙂

67 Ghost :

skriven

Tar han en ärlig och riktig funderare som vi sa? Jag försöker ge tid men vill veta om han tar det seriöst.

Kram

Svar: Du märker snart varåt det lutar.. kram
Esmaralda

68 Mu:

skriven

Hej Esmaralda .

Ser det ut att dröja åratal innan det blir att bo i hus för våran del?

Eller blir det ett hus inom 1-3 år?
Kram

69 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns det någon potentiell partner som kan bli en partner som känner intresse för mig nu?
Kram

70 Mercan :

skriven

Esmaralda vad menade du med att du Ser inte tecken på stor vinst rund mıg 😭 gäller det mıg eller hela familjen 😖min bror spelar från internet en rad för varje vecka 🙂kommer han att vinna någonting på euro jackpott 😌 hoppas det, vad ser du Esmaralda 🤗 du hjälper så mycket söta Esmaralda tack så mycket 🤗 Finns det hopp för min bror Esmaralda 🤗 😘 ❤️

Svar: Jag ser bara kring dig personligen..... kram :)
Esmaralda

71 Hej :

skriven

Jag har drömt en dröm som blev sann. Att en jag kände blev gravid. När jag berättade så hade personen själv börjat misstänka det.

Började prata med en kille P. Är han något för mig?

72 bella:

skriven

Hade varit roligt med ett inlägg om hur du tror/ känner att allting kommer vara den här sommaren och när man kommer att få kunna resa ut i världen igen :-) Känns det som att det kan bli sensommar/höst? Kram!

Svar: Det blir en coronasommar och viruset dör ju inte ut.. det finns där... jag tror nog vi kan resa ganska snart men det betyder ju inte att viruset är borta... den som vill vara helst säker får vänta på vaccin.. kram :)
Esmaralda

73 Maj:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om det dröjer år innan Pontus är singel igen? Är han i ett långvarigt förhållande?
Och oavsett skulle han ha intresse utav att börja träffa mig igen?
Kram

Svar: Det kan dröja och när det sker, då tror jag inte ni blir ett par... kram:)
Esmaralda

74 Skorpan:

skriven

Tror visst jag åt nåt inte så färskt, sprutt o magont,men det ger väl med sig, eller hur Es?
Kram Skorpan

Svar: Jadå, det ger med sig men jobbigt så länge det varar.. kram o krya på dej nu..:)
Esmaralda

75 bella:

skriven

Tänkte ifall det kanske är vissa länder som inte kommer vilja ha in svenskar.. Jag längtar ju efter Usa så jag spricker och din spåkula brukar stämma! ;P Jaa såklart.. Visste inte att det skulle komma ett vaccin faktiskt. kram

Svar: Ja, en hel del länder vill inte ha oss svenskar på ett tag men så småningom blir det som vanligt igen--- kram :)
Esmaralda

76 Mercan :

skriven

Älskade Esmaralda 🤗 min lilla bror heter Hasan 🙂 finns det hopp för honom på euro jackpott 😌 han spelar en rad varje vecka från internet 🤗♥️🙂

77 Ww:

skriven

Hej!

Ska jag konfrontera!?

Kramar

Svar: Ja när du känner att det är dags.. kram :)
Esmaralda

78 Ullie:

skriven

hej hej
ja det är inte så man kommer ihåg va man drömmer
är nog proppad med mediciner
något jag ofta "ser" tror ja är i hallusination eller nåt?? stor spindlar i vårt sovvvrum .
jag vet inte varför mer än att jag är skräckslagen för spinlar i alla storlekar nästan

men iblan kanske för mycket medicin i mej eller vvarför tycker jag mej se en äcklig stor spindel oftast i sovrummet me

kramar o fin sol till dej ullie

Svar: Ja, den stora spindeln är ingenting som finns där på riktigt, jag lovar... kram :)
Esmaralda

79 Mercan :

skriven

Finns det hopp för min bror Esmaralda från euro jackpott 😣😣😣

80 Mind:

skriven

Jag har haft många sanndrömmar som slagit in. Ibland drömmer jag om situationer samtidigt då de händer någon annanstans, t.ex, om jag sover, kan jag drömma om saker som händer på en fest samtidigt någon annanstans i landet med vänner till mig, som att jag är med på festen eller att jag är en av personerna på festen.

Men jag tar sanndrömmar på allvar eftersom de ofta stämmer mycket bra.

Förresten, på tal om nåt helt annat. Jag har letat efter en rulle koppartråd här ikväll. Helt hopplöst. En spådam sa till mig en gång för längesen att det är en som busar med mig ibland och drar en "slöja" framför ögonen på mig så jag inte ser saker.

Så då kom jag att tänka på dig. Har du nån bra historia om saker som försvunnit, dykt upp osv?

Kram Micke

81 Anna E:

skriven

Tog de mitt samtal på allvar idag? Har de agerat på något sätt? Varit här?

82 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Kram Skorpan

83 Ullie:

skriven

Tusen Tack att du svarade <3 ... nu lie lugnare


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: