Spermadonationen....

Dagens gästbloggare är: Lillemor

Hej kära bloggfamilj

Ni alla, och Ez såklart har varit viktigare för mig än ni kanske tror.

Livet har gått upp och ner men bloggen har bestått och är så trygg  i sig själv  och ger väldigt mycket glädje.

Jag har beslutat mig för att dela min erfarenhet med er inom ett kontroversiellt ämne

Jag väljer att berätta eftersom jag förstått att några på bloggen är i den situationen jag var, att vilja ha barn men  man har inget förhållande.

Jag var 43 år och biologiska klockan inte bara tickade utan var nära att explodera

 

Jag ville så gärna ha barn och att bli gravid efter ett one night stand och därigenom lura det blivande barnets pappa var ingenting för mig.

Jag hade min karriär, en bra inkomst och ett bra liv

Jag hade råd och tid och engagemang för ett barn.

Adoption kunde jag tänka mig men det var krångligt och skulle dröja så länge att jag då vid min ålder inte kunde räkna med att få ett litet barn.

Så var det inseminationsklinikerna i Danmark som jag kontaktade. Man kunde välja öppen donation vilket innebar att barnet en dag kunde söka upp sin pappa om lusten skulle finnas. Det var en självklarhet.

Det kostade en slant men inte så mycket – problemet var ju att jag har en bra bit till Danmark och man kan inte räkna med att det lyckas vid första försöken. Jag skulle få ta ledigt från arbetet, fara iväg precis vid ägglossning och upprepa detta kanske ett antal gånger.

Efter mycket funderande och många kontakter valde jag privat spermadonation.

På nätet hittade jag en spermabank, privat,  som lät lovande

Under tiden jag undersökte och skickade mail hit och dit så kom jag i kontakt med en liten  grupp män som erbjöd donatorstjänster i min grannstad till en kostnad av 1000 kr per tillfälle.

Just att det var i min stad var väldigt bekvämt.

Männen var inte anonyma för mig utan  de hade CV som jag kunde dubbelkolla om jag ville.

Jag valde en man på 40 år, fick veta längd och vikt och fick se foto, utbildning, yrke, hobbys osv

Jag slog till.

Vi skrev under ett avtal som jag tyckte var helt ok. När barnet är 18 år får hen rätt att veta vem pappan är om hen skulle vilja. Donatorn är enbart donator och har ingen del alls i barnet.

Mannen kom hem, ringde på dörren och överlämnade  sperma i en liten burk som jag sedan injicerade.

Hans besök tog 2 minuter.

På femte försöket lyckades det.

Nu är jag i sjunde månaden och det blir en liten tjej  som ska heta Smilla efter min mormor.

Hon bör få bruna ögon och mörkt hår precis som både jag och donatorn.

Hon blir kanske inte så lång för donatorn är 170 cm och jag är 165.

Han är musikalisk och spelar fyra instrument och jag skriver böcker så kanske ärver hon något av detta eller så ingenting alls.

 

 

 

Jag förbereder mig och har flyttat till en större bostad i en barnvänligt och bra område med  bra förskolor/skolor.

Nu ska jag inreda barnkammaren och den här resan är underbart !

Ibland undrar någon om jag inte saknar att dela föräldraskapet med en partner men nej, det  är ingenting som jag tänker på. Jag har härliga vänner, en fin familj och känner mig trygg och stabil

Kramar från

Lillemor

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Märks igår hur jag har förändras på sistone tider och tror det är positiv ändå? Tack vare B kvinna...

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag försöka ju mindre med publicera på mig själv i facebook för jag märks varje gånger bara det handlar om mig som di vill gillar men när det är nyheter eller något annat information. Inget alls. Det är tack vare B kvinna gav mig förstår om det. Men varför andra uppmuntra mig tills jag ska gör många bilder om mig även dom gör inte själv. Det känns fel...

Jag lära mig något nytt... jag försöka undvika att ta bilder på mig själv...

Det känns ju tråkigt att ingen kunde uppmärksamma mer på vad jag vill pratar om och såna än min bilder...

Hur kommer dom reagera på en månaden utan bild på mig...

Ha det bra

Svar: Ja, det som känns fel inom dig ska du lita till... mer än du litar till andra... kram :)
Esmaralda

3 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, drömde om mitt ex F inatt. Har inte tänkt på honom på länge.
Blev besviken och less på honom i drömmen. Hans lite jobbiga mamma var med på ett hörn i drömmen också fast som en annan person. Viktväktarna var med i drömmen också.
Betyder drömmen något mer än att det var rätt beslut att gå vidare och att jag gjorde rätt det där nyåret. F fin man men han har inte det jag söker hos en man till 💯. Har han hittat någon ny flickvän? Det är han värd.
Kram

4 <3:

skriven

Hur stor är chansen att dyra B skinnbyxor kommer tillbaka på sidan ? De har funnits där flera gånger och igår var de där på dagen sen när jag skulle klicka hem dem på kväll en stod det slutsålda.
Kram

Svar: Verkar som om de kommer snart igen... kram :)
Esmaralda

5 Skorpan:

skriven

Grattis Lillemor! Så modigt av dig att göra din resa ensam o snart är den första etappen till ända, den då den lilla tjejen föds :). Fantastiskt, det är det enda jag kan säga o lycka till i fortsättningen...

Tror inte att jag hade varit så modig som dagens skribent om jag hade varit singel o hade velat ha barn... Nåja, inget jag behöver tänka på nu, i detra liv, kanske i nästa om jag ska ha några barn då ;).

Gällande barn, större o mindre, undrar jag hur jag kommer att bli bemött av mannens vuxna, tror jag, barn? Inte god nog åt deras far el nåt sånt? O hur tar mina barn emot honom? Kanske ingen bor hemma nå mera då vi träffas, inget större problem då ;).

Större problem är det att orka komma igång med måndagen... En rejäl spark där bak behövs ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Lite kan det kärva kring barnen i början men det lägger sig och jag kan inte se att det blir ett stort problem.. kram :)
Esmaralda

6 Helena Ir:

skriven

Fint <3. Lycka till med livet du och din lilla Smilla (fint namn)..underbart när det finns sånt man kan göra som Du mår bra av !! Kram till dig!

Micke vann ..yes!

En dag av sysslor..

Kram

Svar: Jaaa. så kul att det blev Micke som vann.... kram :)
Esmaralda

7 ???:

skriven

Helt underbart. Stort lycka till med din lilla dotter och allt annat. Vilken stark kvinna du är.

Har en fråga om OK. Upplever obehag på en större mataffär här i min stad. Finns en osund (svulst) snackkultur där känner jag och som utstickande person riktas den mot mig. Mansdominerad arbetsplats och känslan jag får är att jag tydligen är ute efter manligt "lammkött" när jag går runt där och handlar. JAG, en 74 årig mormor???? Mår illa av det. Tror jag vet vem som leder klicken. Skulle behövas en rejäl ME TO där. Vill inte sluta handla där då vissa varor bara finns där. Skulle det hjälpa att skicka healing dit varje gång innan jag handlar där, eller om du har något förslag. Har upplevt samma sak där förut och då blev det att jag skutade handla där. Kanske är det någon mer utstickande kvinna som också drabbas. Kvinnorna som jobbar där är inga problem. Handlar även på andra mataffärer, men där är det inga som helst problem.

Kram

Svar: Verkar vara en person som står för skitsnacket men jag tror inte de andra lyssnar.. håll huvudet högt och bry dig inte.. och det kommer blåsa över.. kram :)
Esmaralda

8 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Ser du om jag och min kusin kommer att vara osams länge?

Kram

Svar: Ett tag till som det verkar.. du kan ta första steget till att sluta fred.. då blåser det snabbare över.. kram :)
Esmaralda

9 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Tycker det är så bra arr den möjligheten finns o blivit mer o mer accepterad.

Känns som så mkt negativt o pågått länge nu. Ser du om det blir bättre med sonen? Både skola o allmänt? Kommer det kunna ta sig i skolan eller måste vi tänks om? Inte alls nöjd men vet att han har språkprolblem. Kommer ny lärare till hösten hjälpa o om ja hur mycket?
Kram

Kram

Svar: Han behöver stöd och hjälp, kanske av specialpedagog.. och det kommer gå framåt... samarbeta med skolan och ta det som det kommer och så småningom blir det ett bra flyt.. kram :)
Esmaralda

10 Lotta:

skriven

Vad roligt Lillemor. Att bli mamma är fantastiskt och att vara ensamstående är helt okej och kommer fungerar utmärkt. Helt säker på det. Det har jag varit med mina barn och visst har det varit tufft emellanåt men har gått hur bra som helst. Så stort Lycka till :)

Kram L

11 kulla:

skriven

Åh, gud så underbart Lillemor, du kommer att bli en alldeles fantastisk mor till din dotter Smilla,(vackert namn),din dotter kommer att ge dig sådan glädje i livet. Hon kommer att bli ditt lilla energiknippe:).Stort lycka till med moderskapet!

Undrar om det i dessa corona tider finns chans till något som kallas flirt:) kram





12 Huldamaräng:

skriven

Godmorgon!
Grattis, Lillemor, och varmt lycka till i ditt föräldraskap!! Det är den största lyckan och kärleken! För den som är ensamstående och vill ha barn kan man även få hjälp via svenska sjukhus. Man tar bara kontakt med sin närmaste fertilitetsenhet.

Häromsistens svarade du mig, Ezmeralda, att jag skulle komma att flytta till en bättre bostad. Kan du möjligtvis se om det ligger långt fram i tiden och om jag flyttar själv. Jag har sett ett rart litet ställe och jag bara undrar om det är realistiskt att drömma om det eller om det är förspilld energi...
Stor kram, ha en fin dag!

Svar: Känns inte riktigt rätt i tiden än för dig - men det kommer ;) Kram :)
Esmaralda

13 <3:

skriven

Hejsan esmeralda. Ser du mig flytta ut tillsammans med familjen först? Innan jag gör en annan flytt?

14 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Lillemor - tack att du delar med dig. Stort lycka till med allting❤️

Jag befinner mig lite i en liknande situation, eller, jag har en underbar dotter men skulle gärna vilja ha flera barn men har ingen man i mitt liv. Och tiden börjar snart rinna ut för mig. Jag har funderat lite kring insemination men det känns inte som helt rätt beslut för mig. Allra helst önskar jag möta en man och få barn med honom. Men om jag inte möter honom snart får jag väl ta en ny fundering kring insemination.

Hur ser det ut nu kring mig? Ser du något hur det blir? Hinner jag möta en man och bilda familj med honom? Eller lutar det åt att det blir insemination för mig?

Kram

Svar: Du möter en kärlek som du kommer att leva med - men jag kan inte säga när detta möte ska ske... kram :)
Esmaralda

15 HS:

skriven

Hej Lillemor!

Tack för att du delar med dig. Lycka till med den lilla!

Kram

16 Skrållann:

skriven

Hej!
Åå så spännande, heja dig Lillemor och lycka till🤗
Idag ska jag på anställningsintervju. Känner mig ännu så länge lugn och inte alls nervös. Tänker vara mig själv och svara enkelt och okonstlat. Ser det ut att bli ett bra möte och kommer de kanske till och med tycka om mig?

Kram❤️

Svar: Din plan är bra.. var dig själv och chansen är god.. kram :)
Esmaralda

17 Browallia:

skriven

Tack Lillemor för att du delar med dig av din fina berättelse och ett stort grattis till graviditeten. Jag önskar er all lycka till!! :)

18 Anki:

skriven

Godmorgon
Så härligt för dig Lillemor <3 Det är verkligen underbart att ha lyckan att få ett barn .Så bra att det går att ordna på "donationssättet" privat.
Stort lycka till med Smilla och självklart fixar du det !
Kram Anki med flock

19 Kristin:

skriven

Så fantastisk beretning. Jeg ønsker deg alt godt framover. Kram!

20 Mh:

skriven

Hej!
Stort Grattis till dej Lillemor, önskar dej lycka till och starkt gjort att göra denna resa själv.

Es, om ca 1vecka så får vi på jobbet reda på vilka som blir varslade. Kommer jag bli en av dem som blir varslad?
Kram!

Svar: Risken finns... ser dock inte hur stor den är... håller tummarna... kram
Esmaralda

21 Browallia:

skriven

Ibland blir man glad när man inser att man hade fel, det var ingen felsägning av programledaren om vem som är dagens gäst i ”Efter fem”. Jag tog för givet att Clara vunnit Robinson när hon gästar dem i kväll. Jag blev så förvånad och glad när fina Micke tog hem segern bara genom att vara helt sig själv så genuin äkta och ödmjuk mot alla. Precis de egenskaper jag söker hos en framtida man och livskamrat.

Kram Browallia

Svar: Jaaaaa, så roligt... Micke var värdigaste vinnaren med sitt trevliga sätt att vara...kram :)
Esmaralda

22 F:

skriven

Blev drama på jobbet här i veckan , ser du hur det kommer bli? Känns som det snackas mycket skit, när vi inte gjorde fel, varför tar inte dom ansvar för det som hänt???

23 EPM :

skriven

Åh vad glad jag är för din skull Lillemor! Det kommer gå så bra ❤️

Es, jag och A har rett ut och jag vill bara att hans umgänge med dessa kvinnor ändrar karaktär nu när han är i en relation med mig, inte alls att den ska upphöra. Jag är besviken över att ens behöva be om det, det borde han göra ändå när hans situation förändrades.
Kommer han göra detta? Jag litar på honom men är orolig över hans tendens att vara till lags. Samtidigt vet jag att han älskar mig väldigt mycket och att jag är lika viktig för honom som han är för mig.

Kram

Svar: Det här behöver ni ha ett ordentligt samtal kring.. kram :)
Esmaralda

24 ???:

skriven

Tack snälla du för svaret. Ja, håller huvudet högt och hoppas på att en orkan drar fram mellan hyllorna utan att skada och blåser endast bort den giftige, som får landa mjukt utan skador men ändå lämnar stället. Kan den önskan bli karma för mig, tror jag skiter i det i fall om. Trött på de elaka.

Kram

Svar: Bra tänk.. du är värd mer än så och ska inte lägga någon som helst form av energi på detta.. kram :)
Esmaralda

25 Mirre:

skriven


Hej Es,
Jag har suttit och funderat över förmågor sedan gästbloggen för några dagar sedan. Jag har alltid tyckt det varit coolt med folk som har någon slags förmåga. Jag har sett det som någon slags superkraft typ och önskat att jag själv hade någon. Och precis som gästbloggaren skrev så behöver ju inte förmågor och andlighet gå hand i hand, även om jag är väldigt andlig.

Förmågor fick mig att tänka på att jag kanske har någon ändå.. eftersom att jag ofta ”ser” saker i andra föremål. Tex. så såg jag en liten leksak i form av kanin i min tvätt från en viss vinkel. Vad den har för betydelse vet jag ej. Ibland har jag sett ansikten i gardiner, djur i täcken osv..
kan detta vara min förmåga Es? Och hur ska jag isåfall lära mig att tolka det jag ser?

Kram💛

Svar: Javisst kan det vara din förmåga... och det kan vara bilder från gamla minnen du ser... från dina tidigare liv men det kan också handla om något annat... kram :)
Esmaralda

26 Belinda:

skriven

Hej Lillemor och hej Es!
Vilket härligt inlägg, Lillemor. Jag är så glad för din skull! När detta barn kommer så kommer hon att kännas helt självklar och hon fanns säkert skriven i stjärnorna. Helt underbart och jag önskar Dig all lycka.

Stor, varm kram! ❤️

27 Lotta S:

skriven

Var tvungen se finalen jag också trots att jag inte sett ett enda helt avsnitt tidigare, kul!
Borde jag försöka öka på arbetsprocenten till nästa läsår eller kommer det intressanta saker under läsåret som jag behöver utrymme för?

Svar: Något intressant sker nog men samtidigt så kan det vara bra att öka arbetsprocenten.. kram :)
Esmaralda

28 Ma:

skriven

Hej.
Så roligt att läsa om din situation. Ett stort grattis. Barn är verkligen lycka (iallafall för mig)
Jag är också själv med två. Jag har bra stöd omkring med och det går bra.
Lycka till.

Es, funderar på sjuksköterska utbildning efter mamma ledighet eller lönespecialist/ redovisningsekonom.
Får du någon positiv känsla kring sjuksköterska utbildning ? Eller ska jag tänka ett varv till?
Känns studier positivt? Ser det ut att bli det för mig?
Kram

29 Skorpan:

skriven

Tack Es för svar!

Robinsonvinnaren ja, varifrån var det nu han var ;D?
Kram Skorpan

Svar: Visst är han väl från Åland tror jag ? kram
Esmaralda

30 Hmm:

skriven

Hej esmaralda.
Ser det ut som om chansen har blivit något större att han ser ut att vilja ta mig tillbaka och vilja leva ett liv med mig?
Kram

31 Mam:

skriven

Hej esmarslda.

Ser du mig som själv under en tid framåt till?
Eller Ser du att det kommer en relation in i mitt liv strax ganska snart?
Kram

32 <3:

skriven

Hej kära Es, är det planerat på onsdag för fler personer än min familj ? Känns spännande.
Kram

33 Maa:

skriven

Hej esmarslda.

Jag är då 31 nu,
Ser chansen ut att finnas att jag är gift innan jag är 35 år?
Kram

Svar: Runt 50 -60 %... kram
Esmaralda

34 Hej:

skriven

Hej esmarslda.

Tror du att många tror eller får den känslan att jag har lurat honom?
Kram

Svar: Några tror nog så... men det ska du inte bry dig om alls.. kram :)
Esmaralda

35 💕 Zoey 💕:

skriven

Lillemor: STORT grattis till graviditeten! Jag önskar dig och din dotter all lycka i världen! 💖

Es: en gång drömde jag om tiderna 01:45 och 01:47 och du sa att jag skulle komma ihåg dessa tider. Att de bara skiljer två minuter mellan varandra och dessutom mitt i natten får mig att fundera lite ... Något som kommer till mig vid dessa två tider är när tvillingar föds genom kejsarsnitt, men de skulle jag ju inte få utan jag skulle få ett i taget. Så de jag undrar är om du kan se om det är något positivt som sker vid dessa tider eller är det någon sort varning? Kram Zoey 💕

36 ???:

skriven

KRAM.

37 Fjärilen :

skriven

En fin berättelse av en stark kvinna💛 Jag känner mig inte stark på det viset , vill ju inte leva själv utan hitta min livspartner. Lycka till dig och din dotter💛

38 Michaela:

skriven

Starkt av dig Lillemor att följa ditt hjärta. Stort grattis och all lycka framöver!

Vilken final i Robinson igår! Stod upp för det var så spännande :) Alla 3 var riktiga kämpar och underbart att Micke vann :)

Dröjer det länge innan detta ger med sig?

Ha en fin start på veckan! Kram

39 Helena Ir:

skriven

Fiskaren,här skiner solen! Gör den det hos dig också :) ?
Ha en bra jobbvecka..

40 Crazy catlady :

skriven

Underbar blogg idag, vilket fint hem lill-tjejen kommer att få.

Jag har en känsla av att jag ev. kan komma att göra samma val som dig om några år, Lillemor. Blev stärkt av detta. Allt gott till er :-) 💐

Es! Ser fram emot en sommar av själv-treat. Får du till dig något om vad efterföljande höst kan bjussa på för mig? Någon liten detalj.

Stora kramen!

Svar: En speciell middag på stan.. men varför den är speciell kan jag inte se... kram
Esmaralda

41 AnnaK:

skriven

Inbillar jag mig eller blev han glad att jag kom just till honom och bad om hjälp? Han brukar ju inte vara den mest hjälpsamma heller men nu sprättade han upp på en gång. Bara på bra humör eller nåt annat?

Kram 🤗

Svar: Ha gillade nog att du kom till just honom.. kram :)
Esmaralda

42 Hon:

skriven

Hej,
Ser allting ut att gå bra där och att de trivs?
Kram

43 Tingeling :

skriven

Vad roligt, blir varm i hjärtat när barn är så efterlängtade. Vet några i min närhet som har gjort samma som du och det har gått hur bra som helst. Du måste höra av dig sen och ge en uppdatering hur det går med Smilla 🙂

Hur spännande var inte finalen i Robinson igår! Jag nästan stod och hoppade i slutet och tjoade. Micke var så värd att vinna.

Kram!

Svar: Ja det var spännande in i det sista och så glad jag också att Micke vann :) Kram
Esmaralda

44 Sessan:

skriven

Så härligt med efterlängtade barn!
Önskar dig så mycket lycka till!
Själv vill jag ha fler men så lär det lär inte bli men jag är jätteglad för de jag har.

Tack Es för svar igår! Och ser du något mer om denna 4-fotade vän så får du gärna berätta.

45 Lilla m:

skriven

Hej Es, borde jag ge Ali en till chans?

Svar: Känn in och var sann mot dig själv... kram:)
Esmaralda

46 Linda :

skriven

Vilken fin historia! Önskar all lycka med det barnet 😍 vad tror du Es, kan det bli ett till barn för oss en dag? Kram

47 Vb:

skriven

Hen kära goda Es!

Kan du möjligtvis se om han tänker lågt om mig eller tänker han om mig som han säger dvs jag borde lita på allt han har att säga? Kramar

48 Anonym ISAH :

skriven

Vi tänkte besikta och sedan ta beslut därifrån, det låter som lite jobb men kan vara värt mödan. Ser du någon varning kring bilen? Att det visar fler fel än tänkt, att vi kanske lyckas fixa den men så går något sönder efteråt eller något liknande? Jag får en ganska bra känsla i kroppen dock!





Kram

Svar: Jag ser tyvärr varken det ena eller det andra.... men håller tummarna.. kram:)
Esmaralda

49 Dunegull:

skriven

Tack för ditt härliga inlägg och stort lycka till ❤️

E-blir midsommar kul? Känns lite märkliga tider men ser det ändå ut att kunna bli lyckat?
Kram

Svar: Ja det blir trevligt på ett lite annat sätt.. kram
Esmaralda

50 Anki:

skriven

Goeftermiddag Es
Hemma efter en härlig prommenad i underbar natur med bästa vädret Vädret ja..

Enligt Bondepraktikan ska Urban Vilhelmina och Beda ska sommaren leda dvs såsom 25 26 27 maj är blir månaderna Juni Juli Augusti Så här långt ser det bra ut !

Bra såg det ut när Micke vann igår ! Jaaa bättre vinnare får man leta efter ! En sån ödmjuk kille . Han skänker halva summan till matkasse för behövande på Åland Sånt uppskattas !

Uppskattar gör även de hemlösa i Stockholm Varje krona gör nytta Hur liten summan än är.Tillsammans gör vi skillnad !
Gör som jag Swisha en liten summa vid löning
till 123 173 29 32 eller gå in på deras sida Hemlösa .se

Kram Anki med flock

Svar: Bra ändamål och swish är skickat !! Kram :)
Esmaralda

51 Hej.:

skriven

Hej esmarslda.

Känns det som om det är för sent för oss att bli tillsammans?
Kram

52 Ghostwriter:

skriven

Tack Lillemor för att du delar med dig! Jag blir tårögd och vad fint att allt gått sin väg. Smilla annorlunda och fint namn. Jag är en av de som skulle göra insemination, men just nu har jag pausat detta pga anledningar. Det tog hårt på mig. Jag tänker på detta varje dag. Känner mig ändå trygg i att när jag väl är redo så kommer jag kunna göra detta tillslut. På något vis. Eller så kanske jag träffar den rätte innan jag "hinner", men jag ser fortfarande att ha en man och att ha ett barn, som helt olika saker i mitt liv. Jag skulle inte vilja välja bort något av det och det för mig ska inte vara beroende utav varandra för att mina drömmar ska bli verkliga.



All lycka till!

KRAM

53 Helena Ir:

skriven

Fågel Grön (48) igår..läste om den där incidenten du lyckades komma undan..vet inte hur i tiden. Jag har en liknande men lyssnade inte på varslet,trots illamående och annat. Det här var en fredag..men det gick trots allt bra! Kanske du minns även den här..om du jobbade där. Också vintertid.

54 Hon:

skriven

Hej,
Ser det ut att hinna bli klart med min forskningsplan i sommar så att jag kan söka in sen?
Kram

Svar: God chans.. kram :)
Esmaralda

55 L.D :

skriven

Vad menade du att jag skulle känna in närmsta tiden angående hans känslor ? Jag har upplevt att han har mer framtidsplaner ihop än mig just nu.
Och jah vet han har full stress i huvudet angående att han behöver jobb.
Kommer det vara så att han inte vill ha nåt ihop den närmaste tiden eller menade du att annat i livet dyker upp för mig ?

56 Am:

skriven

Hej esmarslda.

Är det så folk uppfattar mig som osäker?
Eller hur uppfattar folk mig?
Kram

57 Liten C:

skriven

Å vad underbart grattis och lycka till Lillemor ❤️.
En fråga till Esmeralda.
Ser du hur min kommer att ta det när jag berättar att jag funderar på att flytta och gå skilda vägar 😓💔?
Kramar

58 Liten C:

skriven

Å vad underbart grattis och lycka till Lillemor ❤️.
En fråga till Esmeralda.
Ser du hur min kommer att ta det när jag berättar att jag funderar på att flytta och gå skilda vägar 😓💔?
Kramar

59 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda.... ser du något om min upplevelse med pojken och hästen i Karachi... eller finns det ingenting att se kring det?
Kram
Jennifer

60 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet väl jag är lite tjatar om B kvinna men måste bara fråga att den beundrar som har rita i min blocket ifjol som jag bruka antecknar det i arbetsplatsen. Undrar om jag har kommer närmare och det kan var hon?

Det står sol, superwoman och i love you.

Är det hon som beundrar eller borde jag ställa fråga i kväll men inte påpeka utan berätta en intressant händelsen för mig?

Kan det var hon?

Ha det bra

61 Massören:

skriven

Detta gjorde mig glad!
Varm lyckokram 💖
Håll oss gärna uppdaterade!

Vad tror du massören tyckte om mig Es, tror du han kollar upp i smyg?
Konstigt det där, vissa flyter det bara med.

20 grader hos mig...
Lårsvettens tid 😜 Kram!

62 Massören:

skriven

Detta gjorde mig glad!
Varm lyckokram 💖
Håll oss gärna uppdaterade!

Vad tror du massören tyckte om mig Es, tror du han kollar upp i smyg?
Konstigt det där, vissa flyter det bara med.

20 grader hos mig...
Lårsvettens tid 😜 Kram!

63 Bumble bee:

skriven

Kära Es!
I din spådom (visserligen för 2019 runt om i världen) såg du att någon skulle vinna pengar men som sedan skulle skänkas bort, var det Micke i Robinson du såg? Kram 🐝

Svar: Det kan ha varit godingen Micke :) Kram :)
Esmaralda

64 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda Nu är det första dagen på min 6 veckor långa semester! Ska njuta i fulla drag 😃🌞🌞🌞är det något speciellt jag ska tänka på? Och jag hoppas att det händer några roliga saker😃

Svar: Ha roligt, koppla av... det är allt... kram :)
Esmaralda

65 Snödroppen:

skriven

Hej!

Lillemor, du kommer bli en fantastisk mor till ditt barn. Så starkt och modigt av dej. Önskar dej ett stort lycka till och meddela oss gärna när den lilla kommit till världen💞

Es, idag sprang jag på hjärtevännen och han strålade och jag smälte än mer, är nog kär igen... Kommer han lägga in en högre växel , kanske få träffa nån vän eller barn?
Snart dags för kvällswalken, har varit på gymmet också och känner mej mör i benen...🙃
Stor kram🌞🌼

Svar: Ja här kan det blir mer och blir det så, då bör det ske riktigt snart.. kram
Esmaralda

66 Tiss :

skriven

Hon kommer säkert att undra. Borde jag berätta eller är det bara dumt?

Svar: Kanske du ska vänta in lite.. kram
Esmaralda

67 Penny:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om mina föräldrar kommer köpa en ny tik inom 1 år och kommer de bli en tigrerad tik som min mamma så gärna vill ha? Om dom inte kommer köpa en tigrerad tik inom 1 år ser du om de kommer komma en snart eller finns de en i framtiden? Kram Penny ❤️

68 Fiskaren till Helena lr:

skriven

Tack för hälsning. Här är också sol och kunde sitta på bryggan och ta igen mig en stund i eftermiddags. I kväll ska jag iväg och titta på valp, få se om det blir köp. Kram.

69 Andreas:

skriven

Michaela, har missat det du textat men passar på och skickar en hälsning, med en glass i ena näven på väg hem från jobb

70 💕 Zoey 💕:

skriven

Es: en gång drömde jag om tiderna 01:45 och 01:47 och du sa att jag skulle komma ihåg dessa tider. Att de bara skiljer två minuter mellan varandra och dessutom mitt i natten får mig att fundera lite ... Något som kommer till mig vid dessa två tider är när tvillingar föds genom kejsarsnitt, men de skulle jag ju inte få utan jag skulle få ett i taget. Så de jag undrar är om du kan se om det är något positivt som sker vid dessa tider eller är det någon sort varning? Kram Zoey 💕

Svar: Det kan vara en varning men det handlar definitivt inte om något allvarligt.. kram :)
Esmaralda

71 Till Andreas:

skriven

Låter superhärligt :) Jag frågade lite om du hade Kik eller Skype? Om du typ vill prata lite om drömmen mm :)

72 Skorpan:

skriven

Jovisst är han ålänning o därmed finne, åtminstone lite ;), som vissa andra.. Hihiii...
Kram Skorpan

Svar: Det måste vara finska sisu som hjälpte Micke nå hela vägen :) kram .)
Esmaralda

73 Anki:

skriven

Tack Es 💕
Varje krona gör skillnad 🙏
Kram Anki med flock

74 Helena Ir:

skriven

Fiskaren; Brygga och sol..låter underbart. Och en liten valp ska du titta på, du måste berätta om du köpte..Valpen lär fånga ditt hjärta :)
Kram

75 Penny:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om mina föräldrar kommer köpa en ny tik inom 1 år och kommer de bli en tigrerad tik som min mamma så gärna vill ha? Om dom inte kommer köpa en tigrerad tik inom 1 år ser du om de kommer komma en snart eller finns de en i framtiden? Kram Penny ❤️

Svar: En ny tik kommer.. troligen tigrerad och den är värt att väntas på... kram :)
Esmaralda

76 Penny:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om mina föräldrar kommer köpa en ny tik inom 1 år och kommer de bli en tigrerad tik som min mamma så gärna vill ha? Om dom inte kommer köpa en tigrerad tik inom 1 år ser du om de kommer komma en snart eller finns de en i framtiden? Kram Penny ❤️

77 Agnes:

skriven

Är det inte bättre att turturduvorna i bloggen skickar mejl till Es med sina resp. maiadresser?

Så slipper de vänta på att deras kommentarer skall bli okejade, menar jag!

Tror att det de vill säga varandra är ngt som nog mest intresserar dem själva o inte oss!

Kram!

78 MissMilla :

skriven

Lycka till! Vilken grej! Jättebra m nära o bra m donatorn. Varför göra det komplicerat?
Försöker ändra mitt liv till det positiva. Attraktionslagen. Kommer jag att lyckas? Nu drömmer jag om att köpa en lägenhet o sen en sommarstuga där mamma o systrar bor. Även att det kommer in pengar o bra jobb! Alllt ska vända! Ny energi!

79 MissMilla :

skriven

Lycka till! Vilken grej! Jättebra m nära o bra m donatorn. Varför göra det komplicerat?
Försöker ändra mitt liv till det positiva. Attraktionslagen. Kommer jag att lyckas? Nu drömmer jag om att köpa en lägenhet o sen en sommarstuga där mamma o systrar bor. Även att det kommer in pengar o bra jobb! Alllt ska vända! Ny energi!

80 Fråga:

skriven

Hej esmarslda.

Tror hans familj så att jag lurat honom?
Är det därför de ej vill ha kontakt?
Kram

81 Sofia:

skriven

Kära Esme!

Vi har bestämt att vi ska separeras och på torsdag ska jag kanske se ett hus som jag vill köpa. Men läget är så dåligt. Är det meningen att jag ska bli husets nya ägare eller kommer det att komma bättre hus, bättre tillfällen?

Kramar
Sofia

82 Mej:

skriven

Hej esmarslda.

Kommer det dröja innan p är singel?
Kram

83 Undrar..:

skriven

Hej esmaralda.

Ser chansen något större ut att han kommer göra ett försök med mig fullt ut?
Kram

84 Ma:

skriven

Hej esmarslda.

Får du någon positiv känsla kring sjuk sköterska utbildning ? Eller bör jag tänka ett varv till?
Blir det studier?
Kram

85 Maj:

skriven

Hej esmarslda.

Ser du mig som själv under en tid framåt? Eller ser du mig i en relation med en partner ganska snart?

Hur stor ser chansen ut att jag har en relation, partner och familj kanske en gemensamt barn de närmaste 1-3 åren?
Kram

86 Sofia:

skriven

Kära Esme!

Vi har bestämt att vi ska separeras och på torsdag ska jag kanske se ett hus som jag vill köpa. Men läget är så dåligt. Är det meningen att jag ska bli husets nya ägare eller kommer det att komma bättre hus, bättre tillfällen?

Kramar
Sofia

87 Emelie:

skriven

Hej! Jag hoppas och önskar så mycket på att min allra bästa vän ska få sitt efterlängtade barn, kommer hon att få det?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: