SPONTANA SPÅDOMAR.....

Spontana   spådomar:

 

Ung tjej som söker sommarjobb. Du hade redan fått ett men i och med corona så blev det ingenting av. Du ska söka tjänster som har  med vatten och/eller trädgård att göra, då får du sommarjobb

 💖

Du heter Marie eller Maria och kallas Mia och du är djupt olycklig eftersom ditt barn har en mycket allvarlig sjukdom och utgången är oviss. Jag brukar aldrig spå kring sjukdom men den här gången ser jag så tydligt och klart att barnen frisknar till och får enbart mindre sviter efter sjukdomen. Det kommer bli bra

 💖

Kvinna som är 50 eller strax över – du står i begrepp att köpa bil och du ska INTE köpa den  lilla röda bilen om är så frestande – eftersom det finns ett allvarligt fel som kostar massor att laga.

 

 

Du har katter och du har hundar och du har kaniner och får och du bor på landet i Mellansverige . Du är förälskad i en man som inte alls är bra för dig. Du är  väldigt attraherad av honom och han är mer den ”farliga” sorten som du inte haft att göra med tidigare.  Se upp.  Var vaksam .  Det här kommer inte bli bra

 💖

Så har vi två eller tre hundar i en familj, en flock och de är glada och mår väl och blir väl omhändertagna men en av dem drömmer hemska mardrömmar och gnäller eller skäller hen särskilt på natten och utan orsak, då handlar det om dessa mardrömmar.

 

 

Jag ser ett barn som kan vara 8-10 år gammalt, en pojke och han har det inte bra i sitt liv.

Han springer lite vind för våg, det är varken ordning på mat eller hygien och jag ser att han bor hos sin ensamstående mamma som helt går in i sig själv med sina problem. Är du mamman eller  vet du vem det  är.. se till så familjen får hjälp

 💖

Tjej i 30 års åldern, blonderat långt hår, blå ögon och som har en urdålig ekonomi. Det beror ju på dålig planering och du fortsätter agera huvudlöst. Klipp dina kreditkort och skaffa dig en plan kring hur du ska agera för att räta upp situationen. Annars går det illa.

 💖

Kvinna i 70 års åldern, du  har ofta besök från andevärlden och ibland kan du känna in. Du bor i hus och du  har färgat porslin i badrummet.. en relik sedan 70 eller 80 talet. Du har gett upp kring kärleken.. men ha inte för bråttom.  Under senhösten möter du en man på torget och ni börja prata.. låt honom inte slinka iväg utan att ni bytt kontaktuppgifter. Han är din stora kärlek

 

 

En katt som rymt och varit borta  ett bra tag är nu hemma igen och instängd och hen vill bara ut. Det beror på att när katten var ute och strövade så hittade hen hem till en handikappad kvinna som gav mat och vatten och mellan de två uppstod en stark kärlek. Katten vill tillbaka dit .

💖

 

Du har en  vit bil av mindre modell, en dekal i bakrutan och du är kvinna

Bilen är inte ny men inte heller jättegammal. En nyare modell av småbil.

Du kör i stort sett varje dag.

Men   den 16 maj ska du vara extra försiktig

Någonting kan komma utfarande från en häck eller buskage, djur eller människa. Är du vaksam så undviker du olycka

 

 

Medelålders kvinna som inom en vecka utvecklar halsont och hög feber och som smittats av corona.  Det är jobbigt och tungt med febern men du ska inte känna panik. Jag ser inga tecken på att du behöver bli inlagd och du blir frisk efter ett  par veckor.

Du bor ensam  i lägenhet och du arbetar med barn.

 

 💖

Kvinna  mellan 30-40  som handlar växter  i ett större växthus  den 19 juni. Du har halvlångt hår, glasögon eller linser och du har nyss köpt nya svarta skor.. ha ögonen med dig. Din soulmate ser ut att vara i butiken så gå runt lite och se dig omkring och känns det rätt, så flirta lite diskret. Är det din soulmate får du genast gensvar.

 

 

Du är manlig lärare i 50 års åldern. Du har varit singel länge men i sommar slår kärleken till rejält.  Vid glasskiosken en sen eftermiddag ska du ha ögonen med dig och ta initiativ,  det kommer löna sig

 💖

En man i 50-60 års åldern gör slag i saken.  Du kommer köpa den hund som du länge funderat över. Du kommer inte ångra dig. Välj en av de lugnare valparna.

 

 

Kvinna i 40-50 års åldern. Du börjar nytt jobb eftersommaren och initialt blir det tufft och du får nästan panik. Men ge det lite tid.. det kommer spåra rätt och leda till riktigt bra trivsel och rejöla öneförhöjningar

 💖

Kvinna i 20 - 25 års ålder och du är omotiverad rädd för djupt vatten och det har att göra med att du drunknade i en båtolycka i förra livet och du kämpade väldigt länge mot vågorna och kylan men till sist orkade du inte mer

 💖

Jag ser ett medelålders par som bor i skogstrakter  och ni har blivit av med en hel del smågrejor på sista tiden  och saker har flyttats runt. Ni löser problemet om ni sätter ut lite mat till   knyttena.

 

 

 

 

Medelålders kvinna som tvekar. Som vill börja om på nytt och leva på sitt eget sätt men det är svårt att slå sig fri. Du kommer att göra det och du gör det riktigt snart och det blir så rätt för dig. Du är starkare än du tror.

 💖

Slutligen ser jag dig som är arbetslös och i 40 års åldern. Ekonomin har tagit stryk och likaså det sociala livet. Men innan sommaren är slut kommer du att ha jobb.

 💖

Ja kära bloggfamilj, detta är vad jag kunna se för er denna gång

 

Kram & kärlek

1 W:

skriven

Tack för dina spontana spådomar, de är härliga att läsa och jag hoppas att de hittar fram till dem det berör. Jag brukar aldrig känna igen mig och undrar nu om den vita bilen rör mig?

Kram

2 Mirre:

skriven

Tack för dessa spontana spådomar Es alltid lika spännande!

Jag har nu hört av mig ännu en gång till det eventuella sommarjobbet, men personen jag hade kontakt med har gått på föräldraledighet. Mailade en annan mailadress. Kom på nyss i skrivande stund att jag ska ringa dom idag istället, var nog min guide som skickade en visuell bild.

Ser du mina chanser för jobbet? Stora eller små? Kramar

3 Läroliv:

skriven

Underbart, lycka till alla. Håller tummar och tår att det ordnar sig till det bästa för den lille pojken.

Kram

4 Skorpan:

skriven

Härligt, härligt, härligt... Tack för spontanisarna Es :)! O lycka till ni som blivit spådda, ta spådomarna till er. Väntar på uppdatering från er sen ;).

Inget som gällde mig denna gång heller o det beror säkert på att inget ska hända mig inom det närmaste året, eller ser du nåt Es? Det är jobb o en kort semester gissar jag ;).

Distansjobb idag också. Undrar när jag får mitt jobbprojekt färdigt...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

5 Mikael:

skriven

Katten som vill ut :)

Mina apor till guider, vägledare, eller vad det heter, har fått mig att undra om jag har lagt ner 24 månaders arbete i onödan och en ska behöva diskarnera, för att leta rätt på dem för att ge dem en uppsträckning, man ska inte ge dem beröm för något som inte ser ut att vara bra, det kan ju ändras förstås när en har en bättre bild, men de kan bli malliga och gå omkring på rosa moln för något som inte stämmer, om man inte säger som det är, rosa moln går de nog redan på så de behöver inte mer, då är det bättre skälla på dem, för sen är det försent!

Härom månaden så tänkte jag hjälpa ett par äldre amerikanska damer som försökte komma in på ett gym, jag förklarade att man måste vara medlem för att komma in, det gick bra att förklara men då tog de tillfället i akt att sträcka upp mig, för vilken inställning Sverige hade tagit under 2:a världskriget, hoppsan det var ju bara 80 år sen..., men det var ju bra att de lättade sina hjärtan för mig för Trump är ju i samma generation och han kanske tycker likadant, då går det ju fortfarande att göra något åt saken, istället för att komma underfund med att saker kanske inte var som folk sagt, när det gått illa, då är det bättre folk säger som det är istället.

Man kan gråta en tår åt aporna med, men lovorda de i ur och skur löser nog inte mycket! :)

Kram
Mikael

Svar: Ja det är inte lätt när man får bära hundhuvudet för ett lands misstag nån gång för länge sen... kram :)
Esmaralda

6 Lilla m:

skriven

Hej Es, ser du om chansen finns att jag får barn med denna mannen? Är chansen stor eller liten att det sker?

7 Ingela:

skriven

Godmorgon, jag älskar att läsa dessa spontana spådomar, även om jag inte kan känna igen mig, kul ändå...:)

Es, har en fundering kring jobb för oss i familjen. Jag är ss, och du har sett att det ska lösa sig, men allt känns så ovisst. Dottern har blivit varslad men jobbar på så mkt hon får, sökt utbildning till hösten, sonen kom hem från jobbet igår och ville av ngn anledning byta jobb, tycker alltid han skuttar iväg så glatt, men nu letar han plötsligt nytt?! Känns så jäkla osäkert allting just nu...
Kan du se ngt?

Kram Ingela


Svar: Ja det är osäkert.. välj din egen väg.. och allt kommer att landa.. kram :)
Esmaralda

8 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har aldrig få en spontanta spådom till mig... hoppas det är något positiv för mig....

Ha det bra

9 Misstjejen:

skriven

Hej

Förstår inte varför ska jag fick upprepa mobbning några gånger i här året 2020. Så i nätet på facebook och varför just mig. Vad är det som jag gör dom missnöjda av min åsikten?

Ha det bra

10 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda tror du ekonomin ser bra ut för mig i sommar kram😃🌞

11 <3:

skriven

Hej esmeralda, idag ska jag till H! Jag ska göra en liten riskfylld sak. Kommer allting gå bra?
blir resultatet som jag vill

12 Pia1:

skriven

Dessa är så spännande! Man bara hoppas att de berörda hör av sig och berättar sedan 😁 och knytt! Ibland berättar jag små magiska ting från bloggen för sonen, för att han inte ska tappa hoppet helt om magiska fina saker i universum... För han skulle kunna vara pojken i spådomarna. Men vi tar hjälp och försöker få mer hjälp, dock är det någon sorts ordning och rutiner och vi slåss för att få det bättre. Men visst mår han skit. Hittills har han förmågan att prata ut om det och jag försöker uppmuntra till att fortsätta få ur sig ❤

Svar: Ja, det är bra att han pratar... tänk på vågskålarna också i detta och ha 75 % positivt fokus och hitta på annat och 25 % mående... kram :)
Esmaralda

13 Helena Ir:

skriven

Kul med spontana, en del lite mer allvarliga, med varning som följd..hoppas de når rätt!! Ingen som jag kände mig träffad av denna gången..dessutom så blev jag nog rätt förvånad :)

Dottern började jobba idag igen..hon fick något rätt milt, insjuknade torsdag och pigg söndag morgon igen. Så önskar jag alla kunde få det! Bra att hon kunde gå till jobbet, hon saknade de små på sitt jobb! En annan funderar på om jag redan haft en släng av liknande..konstigt det där!

Drömde så mycket inatt..om både barn och man..plockade leksaker vill jag minnas..inte undra på att jag vaknade trött, städa även i drömmarna..

En konstig tid just nu..och ändå får jag lyckokänslor då och då i kroppen..undrar hur jag är funtad egentligen :) ??

Ha en bra dag..med eller utan hjälp av din man för skapande av nya frisyrer :)

Kram

14 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag har längtat efter att möta någon och att få lite närhet och intimitet. Igår fick jag chansen, träffade en kille som verkar jättefin och snäll, känner mig attraherad av honom och han verkar känna detsamma för mig. Vi har chattat med varandra ett tag. Men mötet gick inte som jag planerat. Jag gick liksom i lås och kände att jag inte alls vill ha intimitet. Så det slutade med att jag åkte hem.

Funderar lite själv över mitt beteende. Hur det liksom kan bli så, att man längtar efter något och sen då man får uppleva det så kanske man inte heller vill?

Kram

Svar: Ibland klickar det inte med ens känslor... det kan bero på mycket... men när det inte klickar då ska man inte tvinga sig.. kram :)
Esmaralda

15 AnnaK:

skriven

Kul med spådomarna. En hade kunnat vara jag. Medelålders kvinnan. Vet inte när man är medelålders och känner jag mig rätt så slår jag mig aldrig fri 😑

Hemma igen med känsla att jag håller på att bli sjuk, retar lite i luftrören också. Hållt på till och från sen innan påsk. Ingen annan i min omgivning verkar bli smittat iaf. Sjukt frustrerande då det blir så dyrt.

Kram 🤗

Svar: Du får krya på dej och ta hand om dej nu.. kram :)
Esmaralda

16 Maria:

skriven

Hej!
Så kul när du gör spontana spådomar, älskar det 😍 🔮
Vet inte om jag passar in på nån av dem men hoppas de som gör det läser dem.
Ser du mig i en riktig relation snart? Tappar hoppet snart.. känns långt borta.
Kram 🤗

Svar: Det kommer en riktig relation även om jag inte ser när.. kram :)
Esmaralda

17 Snödroppen:

skriven

Godmorgon!

Spontana spådomar är nog favvoämnet här på bloggen, även om aldrig nåt passar mej så gläds jag åt er andra som det stämmer in på, vore kul att höra lite återkopplingar hur det har gått för er.

Jag är nyss inkommen från en morgonpromenad, härlig morgon med solsken och fågelkvitter, fick energi så jag går till gymmet också innan det blir frukost. Sen får nog resten av dagen spenderas i tvättstugan. Man vill ju bara vara ute dessa soliga dagar, sån grönska det är, t om syrenerna är på gång snart, helt underbart. Vill ju bara njuta av detta tillsammans med någon också..mannen jag tänker på,min fling, tänker han på mej att han också vill vara med mej?
Solskenskramar till er🌞🌞

Svar: Just nu känns det som om din fling har annat i tankarna, får en känsla av att han är upptagen men ser inte med vad.. kram :)
Esmaralda

18 Tingeling:

skriven

Inget som stämde in på mig, men ändå roligt/intressant att läsa och tar till mig vissa av dessa spådomar ändå, man får lite tankeställare!

Jag lämnade in armbandet igår och valde att ta bort båda berlockerna från mitt ex, det kändes självklart när jag väl stod där och skulle bestämma mig. Jag tar tillbaka dem sen så får vi se vad jag gör med dem, tror jag säljer dem till guldsmeden. Har en del silversmycken också som jag funderar på om guldsmeden kan smälta ner och göra ett personligt halssmycke till min dotter med, skulle vara roligt. Ska fundera lite på det!

Idag blir det att fortsätta plugga, läser en väldigt intressant kurs just nu, och tänker att jag tror det skulle vara roligt att jobba med sådana frågor, fackliga frågor, hur man får bete sig på en arbetsplats och vad säger lagen osv. Eller så är det min finska sida som vill komma ut här och domdera ibland =))

Trevlig onsdag!

Kram!

Svar: Ja, fackligt arbete är något som skulle passa dig, i alla fall under en tid.. kram :)
Esmaralda

19 Huldamaräng:

skriven

Godmorgon!
Jag brukar inte förekomma i de spontana spådomarna, det har hänt en gång, men denna gång vet jag inte :) Jag vill ju ändra på mitt liv, få möjlighet att börja om på vissa sätt, men jag vet inte... visserligen har jag ibland önskat flytta men det är inte möjligt för mig. Och jag önskar mig ju tjäna mer pengar! Men skulle det vara jag? Hmm jag vet inte. Vad tror du?
Kram, ha en fin dag!

Svar: Agera och går sådant inom dina egna ramar och det skapar positiv förändring.. kram :)
Esmaralda

20 Anki:

skriven

Godmorgon finaste Es <3

Älskar dessa spontanisar ! Hoppas verkligen de som det gäller läser och tar till sig .Speciellt folk runt den lille pojken ...och vad serverar man ett knytt ? ;-) <3

Solen lyser och idag kommer sonen med handlat och ska byta däck på Rojen .

Ha en härlig karantänOnsdag <3

Kram Anki med flock

Svar: Jag tror att knytten äter allt som vi äter :) Kul att sonen kommer.. vet precis hur det känns... kram :)
Esmaralda

21 Bröllopsyra :

skriven

Hur ser min framtid ut? Jag tar inte tag i något i livet. Varken yrkesmässigt eller det efterlängande bröllopet. Jag känner mig vidrigt lat men tacksam för varje dag jag håller mig frisk.

22 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Alltid så intressant med spontana spådomar, medelsålders kvinna som vill börja på nytt stämmer in, eller rättare sagt jag har en önskan om att mitt liv tar den riktningen, men det är tyvärr för tidigt för mig.

Har funderat på dating appar, men känns inte som om det är ngt för mig, möte med soulmate tror jag blir i de miljöer jag själv trivs att vistas i.

Vet att det är svårt när vi frågar om tid, men ser du om jag kommer träffa min soulmate inom det närmaste året?

Ha en härlig dag!
Kram



Svar: Jag ser inte när mötet sker men så fort du är redo kan det bli när som helst.. kram :)
Esmaralda

23 Mej:

skriven

Tack Esmaralda!
Ingen var nog mig denna gång.

Börjar kännas lite tråkigt med att vara själv.

Hur som helst,

Verkar det som om någon förändring är på g för mig?
Kram

Svar: Ja det ser ut som om du fattar ett nytt beslut och som för gott med sig.. kram :)
Esmaralda

24 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om han fortsätter med henne som ”vanligt” ? Fortsätter han tillsammans med henne fortsättningsvis?
Kram

Svar: Det ser ut som att det blir en fortsättning ja, kram :)
Esmaralda

25 f:

skriven

godmorgon hade känning innan att du skulle göra spontana spådomar nu imorse innan jag öppnade upp bloggen, häftig känsla när det stämmer.

Idag kände jag inte att något stämde in på mig, men undrar om du känner in något på mig spontant. önskar en trevlig dag. kram

Svar: Spontant känner jag att du snart kommer göra en positiv och kul planering.. kram :)
Esmaralda

26 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Hatar mitt jobb så. Vantrivs och har ångest inför vardagarna. Samtidigt vet jag att jag borde vara tacksam för att ens ha ett jobb just nu och att det ändå ger mig det jag behöver ekonomiskt. Men fan vad det suger att bli tillrättavisad konstant dag ut och dag in och alltid behöva stå ut med kollegor och allt skit som händer i en bransch som jag avskyr.
Försöker göra mitt bästa men tappar modet femtio gånger om dagen. Vill bara ha bekräftelse på att det inte bara är fel på mig utan även på detta företag och tjänsten i sig för vem som helst.
Tack!

Svar: Inget fel på dig, du är helt enkelt på en arbetsplats som inte passar dig.. kram :)
Esmaralda

27 Dunegull:

skriven

Tyvärr inget som stämde in på mig denna gång heller 😪 Sommaren närmar sig med stormsteg. Ser du om jag hittat kärleken till dess? När börjar det hända mer positiva saker för mig? Får du in ngt jag kan se fram emot?
Kram

Svar: Kärleken kommer men är ju omöjligt att säga när.. om inte annat så lär det bli en fling under sommarhalvåret.. kram :)
Esmaralda

28 Erika:

skriven

Hallå! Kan det vara jag som börjar nytt jobb efter sommaren?

Svar: Det kan vara du... kram :)
Esmaralda

29 <3:

skriven

Tack älskade Es för dina spontana spådomar.
Slå mig lite mer fri borde jag göra.
Hoppad att man slipper eländet med Covid 19.
Håll tummarna Es att behandling blir lyckad idag och effektiv tror behandlaren blev lite sur när jag skrev kom ihåg ansiktet den här gången.

Killen Kalle som skrev igår. Låtsades han vara ointresserad av mig ?
Kram

30 Elin:

skriven

Ser du hur min midsommar blir? Kommer jag umgås med någon. Man blir lite fundersam i detta tider. Blir det ngt skoj trots allt?
Kram

Svar: Något lite firande blir det trots allt, kram :)
Esmaralda

31 Lilla jag :

skriven

Hej Es,

Vad ser du, blir det en flytt? Utomlands?

Kram!

Svar: Ja en flytt ser ut att komma men jag ser inte vart... kram :)
Esmaralda

32 Alie:

skriven

Underbart med dessa spontana spådomar 🔮
Glädjs med dem som känner igen sig..
kram :)

33 Kristin:

skriven

Så spennende å lese dine spontane spådommer, kjære Esmaralda.
Jeg ble så glad over å lese om det syke barnet som vil få det bra.
Hva du ser!!!!
Jeg vil si til alle her på Bloggen, at dine seanser er av veldig stor verdi, uansett hvor man befinner seg i livet. Tusen takk!
KRAM!!!

Svar: Och stor kram till dej fina Kristin :)
Esmaralda

34 Sanna:

skriven

God morgon, jag är 72 och har blått porslin i badrummet och jag känner att just den spådomen är riktad till mig. Tack. Kram

Svar: Japp, det är din spådom.. kram :)
Esmaralda

35 Snödroppen:

skriven

Godmorgon en gång till...

Tittar in här igen bara för jag fick en sån stark glädjekänsla, tänker tillbaka på gårdagens inlägg och idag känner jag mej attraktiv🙈 trots att jag är svettig från ett gympass. Vet inte riktigt vad som hände...
Är det nåt på gång? Hör spanet av sej eller vad är det för härlig känsla jag har? Han känns så nära på nåt vis...
Hej svejs😘

Svar: Du har stark och fin utstrålning så bara fortsätt känn dig attraktiv :) För det är du ! Något kan mycket väl vara på väg.. kram :)
Esmaralda

36 Camilla:

skriven

Tack, jag vet vem denne farliga man är redan och jag har själv en viss tvekan men nu vet jag hur jag ska välja, Tack för insikten.

Svar: Bra, skönt att du har insikten.. kram :)
Esmaralda

37 Misstjejen:

skriven

Hej

Fråga dig att tycker du att jag ska var positiv om J honom även när han håller på såhär mot mig imorse och dra upp min tröjan och var arg för jag skojar bara med honom om min soppåse... det fick mig tanken att det är inte okej. Ska jag var positiv mot honom?

Jag låta inte hans negativ energi och styra över mig hellre...

Ha det bra

Svar: Det är viktigt att du sätter dina gränser och säger ifrån när någon passerar över dem.. kram
Esmaralda

38 KW:

skriven

En stämde på pricken på mig så jag tar åt mig. Tusen tack. Kram och hälsningar till alla.

Svar: Jättebra... kram :)
Esmaralda

39 Lillaja:

skriven

Hej Esmaralda.

Känns det som om han kommer tillbaka till mig på riktigt?
Kram

Svar: Som jag sagt innan så ser jag någon annan i din framtid.. kram :)
Esmaralda

40 Mirre:

skriven

Hej Es,
Ser du om han pratar med andra tjejer? Eller är jag den som finns i hans tankar..? sjukt att man kan sakna någon som man aldrig har träffat😞 lite så jag känner nu..

Kram

41 Flytt?:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du mig flytta till hus? Eller lite mer på landet?
Ser du någon sådan flytt för mig?
Och är barnen fortfarande små då så de får växa upp så som jag vill.
Kram

42 Michaela:

skriven

Alltid lika kul och du är så duktig! Tyvärr var inte jag med men hoppas att folk känner sig träffade. Den 19/6 som skulle möta sin SM i affären lät ju för underbar :)

Har drömt massor om min barndom i natt som jag inte brukar göra och om min simning som jag saknar såå mycket. Kan ju inte simma pga armen. Undra vad allt detta betyder🤔

Har du träffat dina döttrar och barnbarn något på avstånd Es sen Coronaeländet började? Hur mår mamsen?

15 grader och sol idag. Tyvärr inomhusaktiviter som sjukgymnast och kurator står på schemat men får njuta däremllan :) Kram

43 Lillaja:

skriven

Hej Esmaralda.
Får inte fatt på detta.
Jag undrar, ser det ut som om han kan tänka sig och kommer att komma tillbaka till mig på riktigt?

Eller vill han bara lura mig o ge lite falska förhoppningar? Eller är det på riktigt?
Kram

44 *:

skriven

Ja nonchalant är rätta ordet. Men varför frågar jag mig ?
Klart man blir tveksam och fundersam, vill han ens vara ihop med mig. Är det sånt han funderar på eller annat.
Det är iaf skitjobbigt.

Han är väldigt glad och pratsam emellanåt och säger jag är världens bästa. Tanken var ju att vi ska gifta oss snart, är nyförlovade.

Ta hjälp kan vi glömma, det har både jag och andra redan försökt.

Vill inte mista honom för detta, men det är jobbigt.

Kram

45 Bumble bee:

skriven

Hej Es!
Kul att läsa om spontana spådomar även om inget handlade om mig. 😊

Nyfikenhet, hur stor chans är det att jag har mött min soulmate och att han är med när min syster fyller 40 år? Tack i förhand! Kram 🐝

46 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om du ser förlängning på min sjukskrivning fram till i höst eller ställs jag som arbetssökande igen redan nu i juni? Kram Zoey 💕

Svar: Med 60 % blir det lite förlängning.. kram :)
Esmaralda

47 Lotta S:

skriven

Härligt detaljerade flera av spådomarna, må rätt person nås!
Idag funderar jag på den väninna jag ska träffa via bekanta, något kännetecken? Är så nyfiken, att vi ska göra resor tillsammans också, vart kan det bli månne?

Svar: Jag ser inga kännetecken men du kommer snabbt veta när ni möts.. kram :)
Esmaralda

48 Hanna:

skriven

Hej!

Oj, en skulle kunna vara till mig, det får tiden utvisa😉

Kram

49 Louise:

skriven

jag tror jag har drabbats av utbrändhet. Tappade motivationen helt och livslusten och tre barn som inte kan lyfta ett finger. Mannen förstår vad jag går igenom då han råkat ut för exakt samma sak eller ja han har depression. Jag är inte deprimerad bara slutkörd.
Igår var det en sådan kväll där jag bara var tvungen att gråta. Jag är så jäkla ensam och i tider som denna våren så kan man ju inte träffa folk.
Jag hatar verkligen Corona.I helgen när mannen var på Willys såg han en man som slickade på sin hand och sen drog jämt med frysdisken. Vad gör man då. Han ryggade i princip tillbaka medan jag skrev att han skulle kontaktat personal eller någon vakt. Det är i princip försök till terrordåd(om vi bott i USA). Hur tänker folk egentligen.

Måste ta itu med examensarbetet och ändra en hel det går framåt och jag får mycket hjälp.
Kommer jag att klara det denna gången. Blir jag godkänd denna gången?

Ha en fin dag och tacksam för svar. Kramar.

Svar: Ja herregud, hade jag sett detta så hade jag skrikit högt så vakterna kommit rusade... de är bara sjuka och farliga människor som håller på sådär ! Kram :)
Esmaralda

50 Skorpan:

skriven

Vad bänder idag, chefen ringer stup i kvartrn, känns det som. Litar han inte på att jag jobbar eller vad är det?
Kram Skorpan

Svar: Chefen känns helt enkelt lite stressad.. kram :)
Esmaralda

51 Flytt:

skriven

Hej esmarslda.

Ser det ut som om jag gör en flytt dit?
Kram

52 Lilla m:

skriven

Hej Es, ser du om chansen finns att jag får barn med denna mannen? Är chansen stor eller liten att det sker?

53 Mamman:

skriven

Hej esmarslda.

Ser det ut som om jag blir en ensam mamma kommande några år framåt?
Eller finns chans att det kommer en förändring snart?
Hur ser det ut? Ser jag ensam ut närmare åren?Kram

Svar: Först behöver du känna dig trygg i dig själv och acceptera din situation och därefter börjar du bli mogen för kärlek... jag ser inte hur länge det dröjer.. men det kommer.. kram :)
Esmaralda

54 Se:

skriven

Hej esmarslda.

Blir det en familj och framtid med henne för honom?
Kram

55 Bumble bee:

skriven

Nyfikenhet, hur stor chans är det att jag har mött min soulmate och att han är med när min syster fyller 40 år? Tack i förhand! Kram 🐝

56 MH:

skriven

Hej!
Så kul med spontanisar. Hoppas att de det gäller kan ta till sej.

Ska jag ha lite is i magen o vänta på svar om jobb.Eller är det helt meningslöst?Vill inte gå tillbaka till tidigare jobb.

Kram

57 Mej:

skriven

Hej esmaralda.

Ser det ut som om de förslag han föreslog kommer att bli av? Är det viktigt för honom
Kram

58 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda tror du jag får en bra vecka ? Kram 🤗

59 Moms:

skriven

Hej!

Kan du se oss skriva eller träffas någon gång igen?

Något litet tecken av kontakt iaf.

Kram

60 Ghostwriter :

skriven

"Kvinna i 20 - 25 års ålder och du är omotiverad rädd för djupt vatten" vet inte 100% men jag har tänkt på detta på senaste veckorna. Varit livrädd sedan liten för vatten både hav och pool och i duschen/badkaret. Har badat mycket under mitt liv, hållt på att drunkna ett x antal gånger. Jag visste inte om jag var rädd i livet pga det som hänt eller om det hade koppling till förra livet.



Min plan att flytta kändes rätt, men i sista sekund kändes det mer rätt att stanna & jag ångrar mig inte. Nu fick jag en nyhet av en väninna och det känns ännu mer rätt att jag stannade... På gott och ont eller vad man säger.

Jag skulle ju kanske fått berätta nyheten före henne, men samtidigt är jag glad att det inte blev som jag kämpade för - just nu. Du har så rätt i att jag måste göra mer för mig själv.

Jag verkar inte ju inte fatta. det.


Kram

Svar: Ja, försök ta vara på dig själv.. stanna i den du är och hitta dig själv fullt ut..då kommer du också bättre att veta vad du vill och när du vill det.. kram :)
Esmaralda

61 Lilla jag :

skriven

Hej igen,

Vad ser du om flytten? Blir det bra?

Kram!

62 Heaven :

skriven

Hej es,
Älskar dessa blogginläggen. En stor favorit!

Allting börjar kännas positivt! Som att det går mot rätt riktning fastän inget har hänt just nu. Stämmer min känsla?
Kram

Svar: Ja ta fasta på din känsla.. kram :)
Esmaralda

63 Smulan:

skriven

Alltid lika kul att läsa dom spontana spådomarna.
Längtar efter hus, nu är svågerns hus till salu. Blir det bra om vi köper det eller dyker det snart upp något annat?

64 Cecilia:

skriven

Alltid kul att läsa spontana spådomar.

Nästa vecka ska jag på introduktion för sommarjobb och jag börjar få lite ångest inför det för att jag hatar att vara själv i sådana situationer. Det brukar gå bra, men nu är det en heldag och då antar jag att vi äter lunch där, vilket känns superjobbigt att jag kan behöva sitta själv. Blir jag ensam hela dagen eller kan jag hitta någon att "umgås" med? Har du något råd till mig? Kramar

Svar: Jag ser inte hur men det kommer gå fint.. kram :)
Esmaralda

65 SOL:

skriven

Det er spennend med spontana spådommer, håper dem det gjelder leser det. Jeg fikk spontan spådom en gang jeg var i ferd med å miste kontaten med ei venninne,det føltes i hvertfall som det var til meg. Spådommen sa jeg skulle beholde vennskapet for hun angret seg og forsto. Jeg tekte meg om og tok kontakt og nå er alt bra mellom oss.
Dessverre, like etter vi begynt å omgås igjen ble mannen i bildet alvorlig syk,de har en tøff tid nå, derfor er jeg takknemlig for den spontane spådommen og at vi fortsatt er venninner og jeg kan være til støtte. Vår uoverenstemmelse ble plutselig en bagatell i dette perspektivet så takk.

Svar: Ja, oftast är det ju så att riktig vänskap överlever lite ovänskap, man sätter sig över det negativa och det positiva får ta plats.. kram
Esmaralda

66 Bb:

skriven

Hej!!
Kommer jag kunna jobba som vanligt igen snart..? Eller kommer det vara jobbigt ett tag med arbetsbrist på jobbet..?
Kram😊💜

67 Lotta B:

skriven

Så fint med de spontana spådomarna som vi bara får av dig <3
Jag har not aldrig känt mig så osäker som nu - läget är ju som det är i samhället - men jag hoppas att det du spådde om en medelålders kvinna som vill leva på sitt sätt, skulle kunna vara jag. Man kan ju alltid hoppas.
Kram, ta hand om dig <3 <3 <3 <3

Svar: Javisst kan det vara du.. ta till dig spådomen ! Kram :)
Esmaralda

68 Får panik:

skriven

Ser du fortfarande att jag löser detta!? Under sommaren. Får jag jobbet du såg? Om jag inte missförstod dig. Jag söker varje dag och jag sökte även nyss till jobb jag inte ens velat jobba på förut. Fast med positiv inställning.


Måste få ett mirakel, jag får panik.

Kram

69 Naturvän:

skriven

Godmiddag!

Tusen tack för svar, kära Esmaralda. Jag jag står i startgroparna för att träffa min soulmate, det känner jag. Har faktiskt börjat plocka ihop i en necessär, badtofflor och förberett en packning, det känns så oerhört starkt. Den sista veckan ett hus med spröjsade fönster.....måste väl stå för ngt positivt. Har letat efter symbol lexikon på nätet, har du eller anske ngn annan här på bloggen ngt tips? Många ggr dyker det ju upp bilder när man mediterar och jag tillhör de som behöver hjälp med tolkningar.

Ha en fortsatt fin dag!
Kram

70 💕 Zoey 💕:

skriven

Tack för ditt svar, Es! ❤️
En annan undra, när jag frågade förr förra året när min kusins dotter skulle bli gravid så sa du så småningom och knappt ett halv år senare var hon gravid och i början av året fick hon en flicka. Så när du svarade på min fråga om jag kommer tillbaka till dom procenten som jag var uppe i innan jag blev sjukskriven sa du samma sak till mig - så småningom. Är det fullt omöjligt att jag kommer upp till mitt mål nästa år och till och med kan få ett jobb? Kram Zoey 💕

71 Kristin:

skriven

Det var noe jeg glemte å fortelle om, kjære Esmaralda. For noen måneder siden kjøpte jeg fredsliljer til å ha inne. Jeg har så ofte etter dette følt at jeg blir førkjølet, sår i nesa og hals. Jeg har tidligere måtte gi bort mine porselensplanter, da jeg reagerte på samme måte når de blomstret. I går kveld begynte dette på nytt. Jeg vannet blomstene, og da kjente jeg denne sterke lukten som jeg gjenkjente. Nå har jeg satt disse plantene ut, og en nabo av meg skal få de. Håper at det vil bli bra nå, og at det ikke blir noen forkjølelse nå heller.
Kram!!!

Svar: Bra, jag tror faktiskt det kan vara så att du är lite allergisk... kram :)
Esmaralda

72 Flytt?:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du mig flytta till hus? Eller lite mer på landet?
Ser du någon sådan flytt för mig?
Och är barnen fortfarande små då så de får växa upp så som jag vill.
Kram

Svar: Ja en flytt mot landet blir det även om jag inte kan se när.. kram
Esmaralda

73 Lotta:

skriven

Kul med spontana spådomar, men inget som jag kan känna igen mig i. Möjligtvis med hon som kanfå panik på nytt jobb, men jag är runt 50 så åldern stämmer inte.

Ser du om jag och min lilla familj håller oss friska och alltså inte drabbas av viruset? Vi har varit lite småförkylda och tänker att det kanske är det, men svårt att veta.

Kram L

74 Smulan:

skriven

Jag igen :) fick ett infall, tänk om vi kunde få hyra svågerns hus tills vi hittar något att köpa. om dom nu inte får det sålt. kommmer dom att gå med på det?

75 Ia:

skriven

Håller med flera här att det är spännande med spontanta spådomar. Hoppas också på återkoppling från de som spådomarna gäller.

Har du nåt råd om hur jag kan få kontakt med min hyresgäst? Han verkar undvika mig och jag har en känsla av att nåt inte står rätt till. Kan det ha att göra med nån typ av kriminalitet och/eller droger? Kommer vi talas vid snart och komma överens om hur vi ska göra vid utflyttningen?

76 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez

Jag frågade tjejen som jag har skrivit med nu i några veckor om hon kände för att träffas snart och då skrev hon ja om 4 veckor för att hon ska operars imorgon och lär bli sängliggande, men då är min fråga, lär chansen öka när vi kommer att ses efter det har gått 3 eller 4 veckor? 😃

Kram

77 Jer:

skriven

Gud, vad jag hade behövt ett råd just nu om närmaste tiden. Men jag syntes inte denna gång.

Önskar alla andra god hälsa, arbete, kärlek och allmän lycka.

Och du, Coronavirus. Far åt helvete!

78 Mikael:

skriven

Bära hundhuvudet tar jag så gärna i det här fallet, de ger mig ju gratislektioner och information om dåtid nutid och framtid, man kan räkna ut framtiden med, kulturministern var det väl som nyligt ville bygga ett museum om 2:a världskriget, vilken sportpsykolog somhelst som jobbar med målbilder skulle ju säga, ältar ni det förgångna så pass mycket och dessutom manifesterar det, ja då kan resultatet inte bli annorlunda, de skulle ju hålla en minneskonferens i höst och se, nu säger de på nyheterna att vi är på 1930-talet, hips vips bara, de har tjatat så mycket om 2:a världskriget att snart är vi där, vi behöver ju bara gå lite framåt från nu så är vi där :)

Hade jag berättat för damerna att jag träffat Hitlers sekreterare och hon var kanske av en liten annan uppfattning, så kanske de hade blivit vitare än de redan var :) fast sen kanske hade glömt bort att mäktiga personer i USA supportade Hitler, inte helt enkelt och svart och vitt i så stora händelser.


Kram
Mikael

79 Jeanette:

skriven

Kul med spontana spontana spådomar!
Ha det bäst🥰

80 GHOSTWRITER:

skriven

Ser du fortfarande att jag löser detta!? Under sommaren. Får jag jobbet du såg? Om jag inte missförstod dig. Jag söker varje dag och jag sökte även nyss till jobb jag inte ens velat jobba på förut. Fast med positiv inställning.


Måste få ett mirakel, jag får panik.

Kram

81 Missmilla:

skriven

Bästa bloggen m spontana spådomar. Min bil gick sönder i dag på väg till jobbet. Kommer den gå att laga, fixar det sig?

82 <3:

skriven

Tack älskade Es för dina spontana spådomar.
Slå mig lite mer fri borde jag göra.
Hoppas att man slipper eländet med Covid 19.
Håll tummarna Es att behandling blir lyckad idag och effektiv tror behandlaren blev lite sur när jag skrev kom ihåg ansiktet den här gången.

Killen Kalle som skrev igår. Låtsades han vara ointresserad av mig ?
Kram

83 Nenna:

skriven

Hej Es

Så härligt att läsa dina spontana spådomar.

Så romantiskt för den som ska träffa sin soulmate i en blombutik på självaste midsommarafton.
Jag stämmer inte in i åldersspannet så det kan inte vara jag. Men något jag drömt om i flera år är att beställa en riktigt fin krans att bära till just midsommar. Jag ska nog göra det i år 🌷

Ser du något kring min soulmate? 💛

Kram 🤗

84 Bumble bee:

skriven

Nyfikenhet, hur stor chans är det att jag har mött min soulmate och att han är med när min syster fyller 40 år? Tack i förhand! Kram 🐝

85 Bumble bee:

skriven

Nyfikenhet, hur stor chans är det att jag har mött min soulmate och att han är med när min syster fyller 40 år? Tack i förhand! Kram 🐝

86 Bumble bee:

skriven

Nyfikenhet, hur stor chans är det att jag har mött min soulmate och att han är med när min syster fyller 40 år? Tack i förhand! Kram 🐝

87 Camilla:

skriven

Härligt med dessa spontana spådomar😊 Jag var inte med men kanske du ändå ser något kring mig? 🙂

Ha en fortsatt härlig Lill lördag!
Kram från en solig och varm huvudstad!

88 Hej hej :

skriven

Hej!

Jag frågade om någon i min närhet skulle drabbas av Corona. Jag har idag fått veta att en som jag träffar dagligen har fått ett positivt svar på covid-19. Är detta personen du såg och bör jag oroa mig?

89 Sessan:

skriven

Alltid kul med spontana!
Jag kände inte igen mig.
Du såg min yngsta dotter i ett helt annat yrke än det hon utbildat sig till.
I och med Corona så har de jobb hon blivit lovad blivit inställda.
Hon funderar på att plugga istället men vet inte vad.
Kan du tipsa liiiite vad yrket du såg handlade om?

90 💕 Zoey 💕:

skriven

En annan undra, när jag frågade förr förra året när min kusins dotter skulle bli gravid så sa du så småningom och knappt ett halv år senare var hon gravid och i början av året fick hon en flicka. Så när du svarade på min fråga om jag kommer tillbaka till dom procenten som jag var uppe i innan jag blev sjukskriven sa du samma sak till mig - så småningom. Är det fullt omöjligt att jag kommer upp till mitt mål nästa år och till och med kan få ett jobb? Kram Zoey 💕

91 💕 Zoey 💕:

skriven

En annan undra, när jag frågade förr förra året när min kusins dotter skulle bli gravid så sa du så småningom och knappt ett halv år senare var hon gravid och i början av året fick hon en flicka. Så när du svarade på min fråga om jag kommer tillbaka till dom procenten som jag var uppe i innan jag blev sjukskriven sa du samma sak till mig - så småningom. Är det fullt omöjligt att jag kommer upp till mitt mål nästa år och till och med kan få ett jobb? Kram Zoey 💕

92 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jag är tydligen inte den enda som blir stressad då.. Fast min ursäkt är nog den att jag ligger tre år efter chefen tidsmässigt o inte kan allt ännu ;). Om det nu är någon ursäkt förstås. Som tur är jag inte så stressad som på mitt förra jobb, tack o lov... Det var nog inte mitt jobb ;).
Kram Skorpan

93 Månskenet:

skriven

Hej! Alltid lika trevlig läsning, dessa spontana spådomar! Fastän jag inte kände igen något till mej personligen denna gången heller.
Ha det gott, Ez och alla andra!

94 Penny:

skriven

Kära Es!
Jag känner verkligen hur min biologiska klocka tickar. Blir bara ledsen när tiden bara går och går och chansen för barn minskar. Jag vill så gärna ha mitt första barn innan jag blir 40 år. Ser du hur stor chans det är att jag får det? Eller kommer jag få min lilla familj efter jag ha fyllt 40? Trodde inte HAN var så himla långt bort. Jag ber varje dag att mannen i mitt liv ska komma snart! 🙏 Vad har jag gjort egentligen för att förtjänat alla dessa motgångar i livet? Har inte gjort annat än att kämpa och snart orkar jag inte mer. Kommer jag leva i mörkret hela livet? Snälla Es, kan du se något runt mannen i mitt liv och framtida barn? Har väntat så länge på detta nu. Kram ledsen Penny 😢❤️

95 Penny:

skriven

Kära Es!
Jag känner verkligen hur min biologiska klocka tickar. Blir bara ledsen när tiden bara går och går och chansen för barn minskar. Jag vill så gärna ha mitt första barn innan jag blir 40 år. Ser du hur stor chans det är att jag får det? Eller kommer jag få min lilla familj efter jag ha fyllt 40? Trodde inte HAN var så himla långt bort. Jag ber varje dag att mannen i mitt liv ska komma snart! 🙏 Vad har jag gjort egentligen för att förtjänat alla dessa motgångar i livet? Har inte gjort annat än att kämpa och snart orkar jag inte mer. Kommer jag leva i mörkret hela livet? Snälla Es, kan du se något runt mannen i mitt liv och framtida barn? Har väntat så länge på detta nu. Kram ledsen Penny 😢❤️

96 Jas:

skriven

Jag har börjat på min nya tjänst nu och har smått panik!! Ser du om det lugnar sig!?

97 Snälla :

skriven

Kan du se borttapade saker? Jag har tappat ett värdedullt smycke jag fick i arv. Var kan det vara?

98 Misstjejen:

skriven

Hej

Blir ju trötta pä hans upprepa och hans beteende och allt såna. Jag ignorera och ta avstånd från honom tills han utflyttar. Tror inte ändå han kommer förstår eller vill inte förstår...

Men redan fick tillbaka med en massa energi positiv och snart är det dags för jag ska har videosamtal med B henne🤪🤪🤪🤪... men mår bättre ju nu ändå

Vill berätta för T kvinna men berätta för dig ändå.

Så kul med någon som jag må bra av och är sugen på lite skämt och kanske larvig typ lite snuskigt framför henne... nu jag mår bättre efter var må dåligt.

Då vill jag använda min energi och var spontanta. Dela med min glädje och tokiga jag...

Hoppas hon gillar det bara!!!😄😄😄😄

Vad säger du om det men är försiktigt ändå...

Ha det en jättrebra i kväll

99 Lydia💕:

skriven

Va kul med dina spontana spådomar älskar dom undrar om jag är dem medelålder som vill slå sig fri hoppas
Lydia💕

100 AnnaK:

skriven

Det var inte jag den medelålderskvinnan i spådomen va? Jag kommer mig nog inte lös i första taget.

Kram 🤗

101 Boudica:

skriven

Roligt med spontana spådomar igen, men även denna gång inget som jag kan säga stämmer in på mig.

Vet inte vad som tagit åt mig, känns som jag har tappat kontrollen över mina hormoner just nu, känner mig rejält PMS! Känslig både fysiskt och emotionellt! Bröt även ihop när jag kom hem utan en vettig anledning! Hoppas det löser sig!

Lite kort idag, känner inte riktigt för något just nu.
Men en snabb fråga,
Fungerade ovanligt bra med kollegan J till en början, men sen gick det fel och det blev rejält svajigt. Gått ett tag nu, men än idag kan jag tycka synd att det blev som det blev, och saknar den bra kontakten vi hade.
Ser det ut som vi kommer prata ut om varför det blev som det blev? Kommer vi fungera någorlunda bra ihop igen? Tycker bara att denna situation känns så fel, vill att det ska bli bra igen! Vad tänker J själv?

KRAM!

102 Mej:

skriven

Hej esmaralda.

Lever jag tillsammans med någon inom de närmaste 3 åren?
Kram

103 Tjej:

skriven

Hej esmaralda.

Verkar det hålla i sig i relationen mellan han o den äldre damen?
Kommer han att kontakta mig?
Kram

104 Ma:

skriven

Hej esmarslda.

Jag känner verkligen inget hopp just nu.

Kommer jag att leva tillsammans med någon inom de närmaste 3 åren? Eller kan tiden gå längre än så som själv?

Ser någon förändring ut att komma snart in i mitt liv?
Kram

105 <3:

skriven

Som jag ser ut... kommer det bli bra?

106 Vårdnadstvist :

skriven

Jag sitter fast i en mycket infekterad vårdnadstvist. Utan chans till umgänge. Hur ser det ut om ett år? Vad kommer ske efter rättegången?

107 Carina F:

skriven

Medelålders kvinna som vill slå sig fri, kan vara riktat mot mig. Har länge tänkt att ändra på mitt sätt att leva men inte riktigt törs ta steget fullt ut. I flera års tid har jag haft i tankarna att köpa mig ett hus, antingen permanent eller fritidshus men lutar åt permanent. Tror att det skulle göra mig mycket och få den där frihetskänslan som jag längtar till. Tycker att jag sitter fast nu i min lägenhet och inget händer.

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: