Jag måste få göra reklam

Jag bredde ju ut mig häromdagen om att jag aldrig skulle bli någon reklampelare och det ska jag inte heller
 
Men däremot  gjorde jag ett väldigt lyckat köp häromdagen och det vill jag dela med mig av.
Euforisk shopping handlar det om 😁
 
Jag älskar att drälla omkring i myskläder hemma... och numera heter det ju loungekläder  och det  får ses som en uppgradering!
 
Ett tag handlade jag mest kläder att ha när jag lämnar hemmet...vilket var korkat eftersom jag väldigt ofta arbetar hemifrån .. och detta resulterade i att jag gick omkring mest  i lump och trasor härhemma med massa kläder hängande  i garderoben och  som jag inte trivdes i till vardags.
 
Nu ska det bli ändring och rättning i leden.
Nya loungekläder inhandlades.
 
Framförallt leggings och sköna slappa hoods av alla de sorter.
Man fick ju passa på  under black friday veckan.
 
Är man  trind om magen som jag, då kan det vara svårt med leggings för de tederar att  korva sig och hasa ner under magarna - så det var med blandade känslor jag beställde ett par från  Stronger... sura pengar om de inte passar.
 
Leggingsen anlände....jag tittade på dem och efter en blick på linningen tänkte jag att de går aldrig om mig. Suck.
De fick ligga till sig några dagar innan jag tog ett djupts andetag och provade.
 
Och det blev liksom ett glädjerus... de inte bara passade utan satt alldeles perfekt .
 
 
 
Jag har haft dom hela dagen och de sitter exakt på plats och är hur sköna som helst.
De bästa  tights jag någonsin haft ! Det kasas varken hit eller dit...oavsett vad jag gör.
 
Jag blev så till mig att jag genast beställde tre par till i andra färger.
Och denna glädje måste jag dela med mig av
 
 
Passar både till min oranga och röda tröja !
 
Nu väntar jag på dessa
 
 På desssa
 
 
Och på dessa !!
 
Dessa vackra ben tillhör tyvärr inte mig utan är kopierat från företagets hemsida.
 
https://www.strongerlabel.com
 
Det är ju sportleggings men det spelar ju ingen som helst roll.
Skule lusten falla på att  man  plötsligt vill sporta, ja då är man ju typ redan  rätt klädd.😂
 
Storlekar kan vara klurigt
 
Jag har 44- 46 i vanliga byxor och valde leggings i storlek xxl.
 
Tänk att man kan bli så himla glad över ett par perfekta leggings !
 
Kram & kärlek 💖
 
 
 
 
 
 
1 Birgitta:

skriven

Godmorgon🙂

Har också tittat på deras kläder dom är snygga.

Es idag jobbar jag sista dagen sen väntar operationen på onsdag av båda knäna samtidigt och delprotes. Har börjat känna mig rädd o orolig. Jag ser fram emot att få vila ut det har varit så mycket både på jobbet o privat.

Har bett änglar, anhöriga som gått över o universum om högsta beskydd o att operationen ska gå bra o bli bra jag är ju trots allt "bara 53år".

Kram Birgitta

Svar: Operationen ser ut att vara nödvändig och kommer bli bra.. men tiden efter blir ju tuff.. men det är övergående. Allt pekar på att du blir helt okey... kram :)
Esmaralda

2 lilla M:

skriven

Hej Es, kommer jag att träffa L igen? kram

3 Läroliv:

skriven

Jättesnygga, förstår att du vill ha fler. Mina har fått slapp resår i midjan som regleras med säkerhetsnål. Behöver verkligen investera.

Ha en fin vecka alla.

Kram

Svar: Ja det är inte kul när resåren ger med sig.... kram :)
Esmaralda

4 linnea:

skriven

hej ez!! blir de pluss på stickan????🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

5 Mikael:

skriven

Är grymt roligt när man hittar något snyggt som passar då det inte alltid är så lätt, själv har jag fyndat i mina egna grejer, när en hittar saker som man glömt bort eller av någon anledning fått för sig för att spara som minne eller så, så är det lika kul, har slängt bort en del kläder när man gått upp och tänker de här kommer jag inte kunna ha igen så nu har de gjort sitt, så fel jag hade, jag har gjort det 2 ggr nu, upp och ner upp och ner, alltså kvinnan måste möjligt tro att en är elitidrottare eller så, se om jag når kroppsfett på 6-8% till slut, det går av sig själv nu, en ska inte ta för givet vilka kläder man kan ha eller inte ha några år senare har jag lärt mig :)

Kram
Mikael

6 Linda:

skriven

Dethär är precis exakt jag i et tnötskal. Skruttar omkring hemma i de mest utvätvvade fula lump som bara kan hittas, för att liksom inte "nöta" på något annat. Men WTF... jobbar hemifrån sedan corona epidemins början och kommer antagligen att fortsätta med det delvis även efterårt, och ingen vet ju när efteråt är heller å andra sidan. Så nu ska här bli ändring på den fronten, om man aldrig går ut och får klä sig lite fint, ja då får man lov att göra det hemma :) Tror det kommer att göra en gott att känna sig lite fin, trots att man mest sitter hemma och inte träffar så mycket folk för tillfället.

Har också suktat efter strongers tights, ännu har jag inte köpt, då jag tyckt de varit aningen dyra kanske, ifall de inte passar, men banne mig, idag ska jag klicka hem ett par :)

Ha en fin start på veckan alla fina!

Svar: Jag hoppas du blir nöjd..... kram :)
Esmaralda

7 Jossan :

skriven

Godmorgon
Jag beställde sånna träningstights en gång men det blev snabbt att skicka tillbaka.. Blev så besviken för de blev vita för trycket drogs ut :(
Ser verkligen fram emot den 19/12... då tänkte jag att jag skulle sova ut. Efter hur kommande 15 arbetsdagarna kommer se ut är jag så orolig att smärtan i bröstet kommer bli värre.. Stressen är hemsk :/ ska bara lyckas hålla mig frisk... Jag är så trött i min kropp... ska kanske ta en sovstund när jag kommer hem i eftermiddag..

Blev städat i köket, vardagsrummet och hallen igår. Fick sätta in det mesta i sovrummet fall vaktmästaren kommer och ska laga mitt städskåp..

Nä får väl fixa mig... får se hur många som är borta idag då...

Kram

Svar: Där ser man... ja jag har rediga lår och det dras ut men mönstret o färgen förändras inte... kanske att de har bättrat sig :) Försök att meditera lite vad det gäller stressen så du emellanåt får full avkoppling. Kram :)
Esmaralda

8 Linda:

skriven

Som jag skriver idag, utvätvvade skulle ju givetvis vara urtvättade :)

Svar: Blir lätt tokigt, händer mig hela tiden :) kram :)
Esmaralda

9 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tack för leggingstips ! Tyvärr passar det inte min kassa men som Björn brukar säga " Billigt och bra följs sällan åt " ;-)
Tack även för vitkålstips ! Har ofta vitkål i mina soppor tillochmed i min finska korvsoppa vilket inte min mamma hade.

Väntar i mörkret på hantverkarna Då är det härligt med alla ljus både ute och inne

Ny vecka ...nya händelser

Kram Anki med flock

Svar: Jag har också vitkål i min korvsoppa.... och maken tuggar i sig vitkål rå och tar ett blad då och då och avnjuter :) Kram på dej och flocken.. :)
Esmaralda

10 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur blir min året nästa år?

Kan det blir något kärlek av det?

Ha det bra

11 Skorpan:

skriven

Fina leggings o det där som korvar sig under magen låter väldans bekant ;). Förstår inte alls varför det ska vara så :D. Klart man kan köra reklam.då man hittat nåt bra ställe att handla på, hoppas du får ett par thightd på köpet Es.

Thights har jag kört med alla dagar jag cyklat o speciellt snyggt lär det inte ga varit har jag förstått. Nåja, kläder enligt vad man gör o nu är det jeans för hela slamten då jag kör tåg,ja inte bokstavligt förstås ;). Kunde väl klä mig lite snyggsre men hittar inga skjortor som är tillräckligt stora upptill, till skäligt pris, så det blir tshirt o tröja, men det ät ju jag så...

Måndag o brådis idag. Ut på ärenden o grejer som ska hämtas, utskick samlas ihop. Kan hända att tiden tar slut mitt i. Ser du nåt spontant kring min vecka Es, nåt kul eller kanske nån varning?

Blir till att koppla datorn o sen en mugg kaffe förbaskat dålig natt, igen.

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jeans är ju alltid rätt, tycker jag ! Känns som om du behöver en bra planering på veckan annars finns risk att du kan glömma något väsentligt, kram :)
Esmaralda

12 Mimlan :

skriven

Åh, har funderat länge kring dessa träningsbyxor! Kanske får beställa hem och se. Tyckte du att storlekarna stämde?

Känns det som en bra plan att hjälpa min bror med boende och jobb?

Inatt somnade min morfar in, har en lugn och harmonisk känsla över det. Något säger mig att han har det bra nu💕

Kram

Svar: Ja absolut att storleken stämde.... min ena dotter har storlek S/M i vanliga fall och ett par M passade henne hur fint som helst. Ja morfar fick nu komma hem till de sina i Alltet och han är så nöjd och glad, så fortsätt känn lugn och harmoni, kram :)
Esmaralda

13 2020:

skriven

Han verkar vara en okej kille och ville ge han en chans men det tar emot och jag märker att jag har bestämt mig för länge sen. Ser du fortfarande att jag står och väljer mellan nån med min egna bakgrund och någon mer?

Kram

14 Misstjejen:

skriven

Hej

Något blir bra med mig och B kvinna i nästa år?

Ha det bra

Svar: Det blir kanske inte som du tänker dig riktigt men bra ändå, kram :)
Esmaralda

15 Snödroppen:

skriven

God morgon!

Ur det lilla kan den stora glädjen komma precis som för dej! Jag har sett dom leggingsen på reklam och tyckt dom är skitsnygga så nu kanske man vågar slå till:-)
Det där glädjeruset är ju underbart att känna. Jag var på stan och plötsligt hängde kappan jag sökt efter precis framför mej, till 70% rabatt vilket var nästan gratis och passade min redan tomma plånbok perfekt och efteråt svävade jag på moln!! I lördags var det dags igen, ett par snyggstövlar med spännen 125 spänn, jeezzez, vad händer liksom!!? Så nu klär jag mej som en dam and I like it ;-)

Idag fick jag tillgång till dator så jag passar på att knappa för fullt, har ju bara min lilla mobil i vanliga fall men man vänjer sej där med. Coronan hänger envist kvar och på min arbetsplats pågår smittspårning för fullt och visir och munskydd är det som gäller och det är VARMT!! Måtte denna pandemi vara över snart...
Saknar min hjärtevän trots att vi hörs av emellanåt, jag undrar om jag finns ofta i hans tankar och om han pratar om oss med någon, för det känns nånstans som han vill mer med mej?
Nu börjar det äntligen ljusna och måndagen kan börja, lite seg men är snart igång...
Kram kram och ha en bra dag :-)


Svar: Ja, visst blir man glad när perfekta ting dyker upp framför näsan på en och till bra pris dessutom ! Visst finns du i hans tankar, kram :)
Esmaralda

16 Nenna:

skriven

Hej Es,
Vilken lycka att hitta leggings som sitter som ett smäck 👌🏻

Mannen som finns i mina tankar, tänker han på mig?
Kram 🤗

17 Ma:

skriven

Hej Esmaralda
Coola och snygga!

Jag skulle hoppa in extra här under min föräldrarledighet. Fick två helger. Jag tänkte helt fel och kom en halvtimme försent två utav de dagarna. Jag fattar inte hur det kommer sig.

För det första, varför blir det så för mig? Hur kan jag tänka så fel?
Är det något fel på mig?

Chefen sa inget speciellt men jag vet ju inte vad hon tänkte.
Vågar hon inte lita på mig nu?
Kommer hon inte våga ge mig ansvar? Eller kommer hon inte fråga mig mer där?
Kram

Svar: Du kanske ska ha lite bättre framförhållning och planering... det KAN du.. om du går in för det, kram :)
Esmaralda

18 Mum:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer det att bli jag och Per-Erik kärlek och i ett förhållande?
Eller kommer någon annan?

Inom 1 år har jag någon här då?
Kram

Svar: Ser ut att bli någon annan... kram :)
Esmaralda

19 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur kan jag glömma bort att jag har chatta med henne igår kväll mitt i natten så blir jag panik. Som tur jag såg i mobil att jag har chatta med henne.

Varför det blir så?

Ha det bra

20 Kristin:

skriven

Disse var så fine, kjære Esmaralda. Fikk lyst til å bestille selv.
Tusen takk for tipset.
Ønsker en god dag. KRAM!!!

21 blaebaer:

skriven

Tjohej! Ingen dålig shopping det inte :D ..själv kan jag tipsa om bonprix, gillar deras kläder skarpt då de både har bra passform till bra pris, inge tjorv med storlekar heller utan det passar precis som det borde vara överallt på den biten :)

Liten fråga..
Hur stor är min chans att hitta passande boende innan nyår alt januari?

Tack och ha en bra mån-start på denna nya vecka :)

Svar: Ja Bonprix har så rätt i sina storlekar... köper man en XL så ÄR det en XL och inte typ en M som i somliga butiker. Du kommer hitta boendet och ganska snart också men mer exakt ser jag inte.. kram :)
Esmaralda

22 Kristin:

skriven

Ja, kjære Esmaralda, da har jeg vært inne og bestilt meg en jeg også :) Valgte en med blomster, for nå behøver jeg det. Tusen takk for tipset. KRAM!!!

Svar: Oh så roligt och nu hoppas jag att du ska bli lika nöjd som jag blev !!! Kram :)
Esmaralda

23 Skrållann:

skriven

Hej!
Förstår verkligen din glädje över att hitta riktigt bra leggins. Jag använder mest bara svarta byxor och när jag väl hittade ett par kortare som passade perfekt köpte jag ett par och så har det blivit åtskilliga flera under åren;)
Idag ska jag på mammografi. Det är andra gången i mitt liv och jag ogillar det skarpt. Dock är det så viktigt att jag självklart aldrig skulle utebli från en kallelse men jag avskyr att stå blottad....och sedan finns ju alltid en oro att de ska hitta något?! Nåväl, jag får väl belöna mig med något efteråt🤗

Kram❤️

Svar: Ja mammografin ska man inte slarva med... hade jag slarvat hade jag varit svårt sjuk i dag med spridd bröstcancer ! Kram :)
Esmaralda

24 Solstjärnan:

skriven

Klart man blir glad då man fyndade något som man gillar och som dessutom passar😊

Vilket fynd!😊
O du gjorde rätt att beställa fler .Så är det ju om man hittar något som fungerar ja då får man vara snabb på att inköpa fler på en gång😊
Så gör jag också alltid.Flera upplagor av samma plagg så det nästan verkar som om man inte byter kläder.Men det kan man lösa genom att köpa olika färger( om möjligt)😊

Genast det är möjligt så är det nog myskläder / sköna kläder som gäller även här😊
Och varma yllekläder i alla versioner.

Måste ju ha kläder som värmer då jag inte har en man som värmer mig och som får mitt blod att flöda...

Es,kommer mötet med min SM ske utomhus? Dvs då jag är påpyltad från topp till tå eller sker det inne?

Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ⭐

Svar: Ja, hittar man något som är perfekt gäller det att shoppa på sig ett litet lager :) Jag ser inte var mötet sker men det verkar finnas människor runtom... kram :)
Esmaralda

25 C:

skriven

God måndagsmorgon ❄️☕💕🍀
Man ska aldrig säga aldrig 🤫
Måndagsmorgon avnjutes en extra stund i sängen med frukost. Det blev en tidig och arbetsam söndag så nu tar jag igen det och det med råge!
Ha en fin måndag 💕🍀

Svar: Vilken härlig start på veckan med frukost på sängen :) Kram :)
Esmaralda

26 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Hur kommer det sig att hela livet är en enda lång prövning för mig? De tar aldrig slut, prövningarna. De dyker upp jämt, bakom varje hörn. Är det faktiskt meningen att livet ska vara så?

Kram

Svar: Vissa perioder i livet blir det så, och då gäller det att försöka beta av, ta tag i det och därmed komma vidare... det är inte lätt.. kram :)
Esmaralda

27 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Leggings och huvtröja får mig att tänka på min mamma. Det var liksom hennes signum :) Jag har försökt själv, men får liksom inte bort känslan av att gå med långkalsonger :D
Jag fortsätter att Freja med mina kort. Jag känner inte att jag är så bra att jag kan spå andra, men jag tycker det är roligt, så jag ställer frågor om mig själv och mitt liv, vanligtvis ekonomi. Igår fick jag en pockande känsla när jag borstade tänderna så jag gick till kortleken och ställde lite ja/nej-frågor. Det var både bra och dåligt och jag hoppas de bra slår in!!! Hur som helst fick jag en trött känsla så jag frågade korten om de var trött på mig nu och jag fick ett ja... Enligt vad jag förstår så vill korten vila i åtta dagar.. Nu till min fråga.. Kan en kortlek bli besjälad?? Alltså, jag fick en sådan känsla igår. Eller är det någon vägledare som tycker att jag ska sluta med korten???
Ha en fin dag!

Svar: Ha ha ha, ja det är ju typ långkalsonger... och alldeles perfekta loungekläder ! Ibland kan det bli för mycket med korten och då säger din vägledare stopp och belägg och ta en liten paus... kram :)
Esmaralda

28 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Snygga byxor! Känner igen mig i de du skriver, de blir verkligen en lyckorus genom kroppen när kläder passar som man inte tror ska passa.

På väldigt kort tid har två stycken bolider syns till på himlen, jag menar de är inte bara en utan TVÅ. Det händer inte så ofta. Är det något större som är på väg eller hur kommer de sig? Man får ju lite rädsla över sig att de kanske är bitar från en större som lossnar eller något. Vad kan du se kring detta? Kram en nyfiken Zoey 💕

Svar: Det ÄR speciellt och så underbart att se... känns lite som om de har samma ursprung, kram :)
Esmaralda

29 Dunegull:

skriven

Snygga!!!
Ibland får man ju göra reklam 😉

Bjuder december på något positivt?
Kanske något nytt från jobb, ser du ngt?

Kram

Svar: Nytt jobb kan du nog inte räkna med förrän nästa år.. kram :)
Esmaralda

30 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Inom ett år har jag ett förhållande då? Eller går jag fortfarande fri? Är något pågång?
Kram

31 Hej :

skriven

Hej Esmaralda

Verkar det som att nu tills dotttern blir 1 år att han berättar om henne för sin familj då?
Kram

32 <3:

skriven

Härligt med nya leggings som du tycker om.

Drömde att en spåtant gjorde ett test på mig med en melon och fingeravtrycket blev gult då var det Covid och grönt ej. Fick gult först och grönt sen. Tror du jag klarar mig från att ha blivit smittad i helgen ?
🙌🙌
Gjorde även en hemsk tatuering på hela benen gula ben med röda blommor som jag ångrade så hemskt. Jag är en person som aldrig skulle göra en tatuering tycker ej det är classy.
Betyder drömmen något ?
Kram

33 KW:

skriven

Jag har fått corona och är så hemskt sjuk. Tror inte jag överlever detta. Satt sig på anding och lungor direkt. Är inte i riskgrupp men det kvittar. Det värsta jag varit med om. Var försiktiga alla. Kram

Svar: Ja det är tufft, men du överlever och det kan jag lova. Kontakta sjukhuset direkt om du har svårt med andningen. Stor styrkekram
Esmaralda

34 <3:

skriven

Blonda tjejen på festen varför ville hon inte erkänna att hon sagt att hon inte ville att jag skulle kommit på festen ?
Tror att hon flörtade med A han tyckte det. Och min read är att hon inte ville ha en tjej till på festen.
Hon var smått fräck frågade om mitt utseende och verkade avundsjuk på mina modellsminkningar. Kändes inte bra så sa åt A att vi åker hem och det gjorde vi.
Tror A är trogen. Men oklart om han vet hundra vad han gör när han dricker för mycket när det är grabbdag.
Kram

35 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Visst blir man glad när man hittar ngt som passar!

Själv rensar jag i garderober o linneskåp, känns bra göra sig av med en del plagg!

Tillhör de som gillar klänningar, och köpt en del nytt, det piggar upp!

När man talar om trollen...., en bekant till maken gjorde sig starkt påmind i mina tankar under morgontimmarna och nu på fm kom han och överlämnade sin nyskrivna bok.

Att jag fick föraningar, tror du det enbart beror på tillfällighet eller är det min intution/känslighet som växer sig starkare? Själv tror jag på det sistnämda.

Middag o måndagsstäd avklarat, nu kan dagen rulla vidare...träning o åter träning med mycket musik.

Ha en fin start på veckan alla!
Kram


Svar: Jag tror du har en växande intuition.....kram :)
Esmaralda

36 Lotta:

skriven

Jag har hört talas om dessa tights från Stronger. Ursnygga ju :)

Idag har jag skickat en massa spontana ansökningar till företag och har sökt jättemånga jobb den senaste tiden. Hur ser det ut? Kommer jag få napp detta år, kanske ett glatt besked om jobb i januari? Hoppet är det sista som överger människan sägs det ju ;)

Kram och ha en fin dag
Lotta

Svar: Ja det ser ut som om det blir napp... kanske inte så det blir ett jobb byte direkt men det kommer.. kram :)
Esmaralda

37 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Tror du mina sena ankomster den här gånger påverkat mina eventuella framtida chanser på det stället?
Kram

38 Carolina :

skriven

Fina leggins själv har jag lite färggranna leggins när jag träna, ser du nån varning för mig,kommer jag träffa kärleken nästa år?

39 F:

skriven

Snygga legins, undrar om du ser något nytt på gång i mitt liv kram

Svar: Ja lite nytt ser ut att vara på väg... se dig omkring och säg ja oftare än nej... något är på väg mot dig.. kram :)
Esmaralda

40 Louise:

skriven

Visst blir man glad när saker som man köpt passar.
Jag själv handlar inte så mycket till mig själv då jag tycker de "större" kläderna är skitfula och dyra också för den delen. Fick lite från svärmor men hon har sådan gräslig smak så det fick åka i soporna men lite behöll jag.
Tyvärr så är det mannen som tycker att jag ska ha size 56 i kläder så jag inte ser ut som en kassler i hans ögon (xxl) för med sådana kläder har jag inte chans till ett jobb enligt honom. Trodde inte personligheten satt i kläderna. Jag har hela och rena kläder varje gång jag går på intervju.

Just nu är det bara jobbigt mellan oss och jag är tillbaka där jag måste gå hemifrån för att få lugn och ro. Jag vill helt enkelt inte vara hemma med honom vilket påverkar nu när jag ska börja spela in en massa material till examinationerna nästa vecka.
Det ska in på torsdag.

Har börjat få problem med dottern igen och hon vill inte alls gå till skolan. Det spelar ingen roll vad man säger eller mutar henne med. Går hon dit så säger hon att hon minsann inte ska vara med på lektionerna. Hon trivs i skolan men tycker det är tråkigt. Hon tyckte även moder natur var snål med snön. Jag säger till henne att ska man bli veterinär måste man gå i skolan och lära sig så man inte ger djuret överdos av bedövning eller tar bort örat istället för att kastrera.
Tror hennes beteende handlar mycket om hur jag och mannen har det.

Skickade in mitt examensarbete för två veckor sedan till min examinator. Hon sa att hon skulle läsa det i början av december och jag hoppas så att hon godkänner mig för att jag måste ha ut CSN och det är nu annars får vi en väldigt jobbig jul. Blir ju jobbigt ändå.
Barnen vill ju inte fira hemma med sin pappa utan hos mina föräldrar men då blir det ett jäkla liv på mannen för han är i princip inte välkommen dit.
hans föräldrar åker ju till Polen för att hälsa på släkten (som är äldre och de har fler fall där nere än här). Har även sökt jobb i bemanningsteam men de har inte hört av sig än. Det var tillträde omgående.
Hade varit gött om jag hade fått en av platserna.
Jag kan ju varken öppna eller stänga då dottern inte vill vara på fritids och jag vill inte heller låta henne gå hem själv heller eller ja hon skulle ju ha sällskap med två tjejer som bor i närheten av oss.

Så min fråga kommer mitt examensarbete bli godkänt nu denna gången så jag kan söka studiemedel och blir det någon anställning snart? Tror att blir jag bara av med bördan från examensarbetet så kommer jag att få ett jobb.
Universum känner jag att det bryr sig inte om mina önskningar.

Ha en fin måndag och tacksam för svar. Kram

Svar: Hela och rena kläder räcker gott. Blir det aktuellt så kanske du kan lösa problemet med dottern, kanske hon kan vara hos en kompis efter skolan.... kram :)
Esmaralda

41 Mercan :

skriven

Esmaralda du svarade igår att det är bättre om min bror själv kan planera och spara till att shöpa legenhet, ja Esmaralda min bror är sådan han planerar och sparar själv och jag tror han ska inte ta emot hjälpen om jag träffar någon rik 🙂 men ser du Esmaralda om jag kommer att hjälpa min family med pengar om jag träffar någon rik ändå 😊

42 <3:

skriven

Blonda tjejen på festen varför ville hon inte erkänna att hon sagt att hon inte ville att jag skulle kommit på festen ?
Tror att hon flörtade med A han tyckte det. Och min read är att hon inte ville ha en tjej till på festen.
Hon var smått fräck frågade om mitt utseende och verkade avundsjuk på mina modellsminkningar. Kändes inte bra så sa åt A att vi åker hem och det gjorde vi.
Tror A är trogen. Men oklart om han vet hundra vad han gör när han dricker för mycket när det är grabbdag.
Kram

43 Mam:

skriven

Esmaralda.
Inom ett år har jag ett förhållande då? Eller går jag fortfarande fri? Är något pågång?
Kram

44 Lilla m:

skriven

Hej Es, kommer jag att träffa L igen? kram

45 Bella:

skriven

Godmorgon 🍀 du skrev häromdagen att vi kommer att hitta en liten katt tillsammans.. kommer de gå bra för oss när vi kommer att bo ihop så småningom? ❤️ Kram

46 Mercan :

skriven

Esmaralda min bror är självständig jag tror om jag träffar någon rik och jag vill hjälpa honom med pengar till att shöpa legenhet min bror ska inte ta emot hjälpen 😊 men ser du Esmaralda om jag ska hjälpa min family med pengar om jag träffar någon rik 🙂 Jag är jätte ledsen för jag kastade trissen med tre klöver som jag skrappade du visste att det är något Esmaralda 😞 du ser verkligen och hjälper alla, tack Esmaralda 🤗 Om jag kan hjälpa min family med pengar bara 😞

47 Linda:

skriven

Men åh vilka snygga. Riktigt bra köp. Önskar dej en fin vecka. Kram

48 Hej:

skriven

Hej Esmaralda

Verkar det som att nu tills dotttern blir 1 år att han berättar om henne för sin familj då?
Kram

49 Michaela:

skriven

Hurraaaa! Skitsnygga Es och lägg gärna upp bild nån gång så att vi får se :)

Har du fått tillbaka sömnen? Du sov ju dåligt några nätter vilket du ogillade rejält. Jag har sovit sämre ibland några nätter nu och får alltid lite ångest. Ger denna svacka med sig snart? Kommer sömnen tillbaka?

Ha en fin start på veckan! Kram och pussar till gulliga rumpan därhemma ... alltså MG och inte maken :)

Svar: Tack nu har jag sovit gott... efter att ha sovit som en liten gris i ett par veckor får jag alltid en sömnlös natt.. har alltid varit så.. jag är van :) Du kommer ur din svacka.. kämpa inte för hårt.. kliv upp och gör något annat en stund så inte paniken kommer.. goserumpan pussas tillbax.... han med fyra ben.. :) .. kram :)
Esmaralda

50 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Gomorron Es!

Tack f svar igår även det satte ny oro i mig då det gällde tiden när räknar man framtiden?

Nåt märkligt hände mig inatt. Jag har så mkt mardrömmar o plötsligt vaknar jag av något som gör mig stum!!! En man står bredvid sängen med händerna bakåt o verkade göra en ritual av nåt slag han hade vit skjorta med med vida ärmar o svart väst o byxor o håret var mörkt till axlarna. Det kändes inte som om det var nåt snällt. Hans ögon var onda! När han försvann i intet började jag drömma igen då var jag hemma hos en ”vän” hon sov hela tiden. Jag satt på golvet o då kommer det en svart katt som hoppar på o river mig. Jag försökte resa mig men då hoppade den på mig igen, o igen, o igen!
Jag vaknade o vågade inte somna igen. Vad var allt detta hur ska jag tolka detta obehagliga o vem var den ondskefulle mannen?


Hoppas på din hjälp kära Es 🙏❤️
Kram o trevlig måndag.

Svar: Jag ser det här mer som en slags vakendröm.. den onde mannen finns inte på riktigt, jag lovar, kram :)
Esmaralda

51 Misstjejen:

skriven

Hej

Svårt att förstå så vilka situationen som jag kommer inte tänker mig så än för nästa år med B kvinna. Kanske dumt fråga men jag har tänker på olika situationer för förbereda mig på.

Jag vet inte ju att jag kan ändå ändra mig också och hon också. Beror på vad framtiden visar sig också. Kanske idag vill jag det men annan gång kanske jag tänker att vill inte ta risk för min karriären.

Det beror på ju... det är svårt att säger nu ändå. Beror på vad hon tänker och jag också. Vad vi vill egentligen.

Skönt att det är bra och det är viktigt för mig ändå.

Det är mycket som varierar från dag till dag. Jag har också förändras mycket men kanske första gång vill jag helt något annat men idag våga jag inte lika riktigt.

Med tid ju jag blir äldre och mer klokare. Och tar försiktig besluta för min viktigt framtiden med föreläsare.

Det ändrar mycket med tid?

Ha det bra

52 Dalkulla :

skriven

Jag går alltid i leggings hemma. Beställde från "Vova" tre par till efter det första köpet, då de verkligen satt som de skulle. Leggings som kasar ner är bara bedrövligt men, dom jag beställde är det bästa någonsin. Är inte förtjust i flerfärgade leggings, det ska var svart eller som mina som ser ut till utseendet som ett par jeans. Stormtrivs i dom, då de både är sköna och snygga.

Kram!

53 Moms:

skriven

Hej e

Kommer jag och H träffas på eller prata med varandra igen? Kram.:)

54 Tröttsamt:

skriven

Så härligt att du hittade fina plagg, glad jag blir!!
Blir jag av med detta elände? det gör ont,jobbigt osv. Hjälper läkaren mig?
Blir jag av med det?

Svar: Ja, du kommer få hjälp och du kommer må bra igen.. kram :)
Esmaralda

55 Fjäril:

skriven

Har du tips på hur lösa denna situation? Ha ett möte allihopa? Jag hamnar ju att betala allt, det är alltför dyrt för mig. Och han kommer knappast att bidra.
Kram

56 Tiss :

skriven

Jag trodde att jag trivdes på den nya arbetsträningen. Det kändes så bra. Men det gör det inte helt nu. Jag vet att jag inte kan byta plats, det fungerar inte så. Jag vet inte varför det känns så här, mer än att jag saknar det förra. Kan det bero på mitt mående i allmänt? Hade sån stark ångest igår kväll. Det kändes som att jag skulle sprängas. Jag vet inte varför. Det känns som att jag inte vet någonting mer än att det gör ont. Varför gör det ont? Alltså jag är förvirrad. Försvinner det?

Svar: Gör dina övningar.. ta kontroll över de negativa känslorna.. de kommer att försvinna.. kram :)
Esmaralda

57 Mej:

skriven

Hej Esmaralda

Kommer det att bli en flytt bort till den staden igen för mig?
Kram

58 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda

Blir det positiv förändring för mig och mina barn så vi får det bättre?
Eller kommer vi att få kämpa en tid till?
Kram

Svar: En tids kamp till kanske men det kommer bli bra.. kram :)
Esmaralda

59 Anonym:

skriven

Minns Nina att jag nämde att hennes ex och mitt ex kanske hade tagit ngt på toaletten ?
Var dumt att jag nämnde det.
Hoppas att hon glömde bort vad jag sa.

60 Lisa:

skriven

Hej

Tack för tipset, har länge tänkt köpa dessa tights men tänkt att de är för unga endast.....

Är mycket orolig för min äldsta dotter, hon bor nu hos sin f.d. pojkvän vilket inte känns bra, pojkvännen noterade att hon beter sig mer och mer konstigt, vad är det som händer ?

Kram Lisa

Svar: Jag är ung, snart 65 :) Så länge det finns de som är äldre.. ser jag mig som yngre :) Din dotter mår inte så bra. kanske hon skulle behöva lite hjälp, kram :)
Esmaralda

61 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez

Jag har en nyfiken fråga, det har jag typ alltid när jag ska fråga dig i för sig 😅

iaf hur ser det ut för mig i december månad? Nu menar jag allmänt bara, något jag borde vara beredd på eller det kommer bli en bra månad för mig? 😊

Kram och ha en fantastisk bra och fin måndag 🙏🏼 tack i för hand 😁

62 Mimi:

skriven

Hej!

Blir nästa år ett mera tursamt är eller blir det tråkigheter som vanligt?

Kram

63 Browallia :

skriven

Uppskattar din reklam och gläds med dig! Jag brukar också köpa fler par om jag har möjlighet när jag hittar plagg som sitter bra.
Just nu liknar min garderob en lumpbod med nötta och urtvättade kläder som har tappat både färg och form för länge sen men som duger i karantänen. Jag har inte köpt några nya kläder under de tre år jag har varit långtidssjukskriven för utmattningssyndrom men ska ta tag i det efter storhelgerna. Vid årskiftet får jag extra slantar över efter att ha betalat klart avbetalning på min dator. Planen är att börja uppdatera garderoben och unna mig själv en liten budgetvariant av en välbehövlig "make over" som piggar upp så jag är redo för klivet över 50 sträcket i februari. Jag brukar beställa kläder på Your look for less på nätet, de har har rimliga priser för tunna plånböcker (alla storlekar har samma pris) och en XL är en XL och inte M som är vanligt i vissa butiker. Önskar dig en trevlig kväll. Kram

64 Blanche:

skriven

Fina och verkar mysiga!

Hur ser det ut här, kan det bli något mellan mig och JE?
Ser du något om oss?

65 Mg:

skriven

Hej.
Kommer min seans idag?😊 väntar med spänning..
Kram!

Svar: Kommer den inte idag bör den komma snart... runt en vecka dröjer det totalt på ett ungefär.. kram :)
Esmaralda

66 Skrållann:

skriven

Hej!
Mammografin gick bra 😅. Gick förbi utanför min gamla arbetsplats på sjukhuset och blev alldeles rörd på något sätt. Vet hur de sliter innanför väggarna för att hjälpa de svårast sjuka covid-19 patienterna. Gick sedan in på ”lediga jobb” och ser att de behöver utbildade undersköterskor med akutsjukvårdserfarenhet till pandemiavdelningarna och även till andra enheter.
Är det ett tecken att jag ska söka?

Kram❤️

Svar: Visst kan du söka, kram :)
Esmaralda

67 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Har gjort en to do list o hoppas den hjälper mig denna vecka.

Kompisen fick sparken efter 21 år på samma arbetsplats o det under ett distansmöte. Uselt skulle jag säga. Får se hur hon får jobb i framtiden?
Kram Skorpan

68 Veronika:

skriven

Otroligt roligt när man gjort ett bra köp och är nöjd. Du fick gjort flera. Underbart.

Otroligt snygga träningsbyxor 😊

69 Misstjejen:

skriven

Hej

En fråga är har M han blir rädd för mig och har respektera för mig så jag går som normalt och ska bara går till min lilla kontor. Han vill inte har ögonkontakt och försöka backa ut. Jag leende ju åt honom.

Vad händer? Har han blir respektera för mig?

Efteråt skrattar jag åt det...

En seriöst fråga blir han rädd för jag har ju makten nu mot honom?

Ha det bra

Svar: Ser ut som om han tänker rätt och respekterar dig... kram :)
Esmaralda

70 HS:

skriven

Hej Es!

Vad roligt att du hittat kläder. De kommer att bli jättefina på dig! Tack för tipset, jag behöver köpa nytt jag med och stretch är alltid skönt.

Tror du att det blir möjligt med basturesa till Tyskland igen när pandemin har lagt sig? Att inte alla Therme har gått i konkurs hoppas jag? I så fall väljer jag att läsa tyska nästa år. Kändes trist de två senaste gångerna jag var där och inte förstod vad Saunameister sa i bastun och i Köln var det över huvud taget inte många som kunde engelska.

Om det ser ut som att det är slut med de resorna så satsar jag på ett annat språk.

Kram

Svar: Nejdå, det kommer finnas Therme kvar och visst kommer du resa dit igen.. OCH till andra platser dessutom.. kram :)
Esmaralda

71 Naturvän:

skriven

Hej!

Man tackar för svar, intuitionen växer sig starkare, säkert bara för jag har möjlighet att bo lite på undantag för tillfället.....passar mig som handsken

Till KW 33, lider med dig och hoppas du kryar på dig snabbt, så otäckt med coronan! Största styrkekramen och jag sänder healing direkt!

Till Anki med flock, har du lust dela med dig receptet på finsk korvsoppa? Låter rustikt och mättande.

Kram från Naturvän

72 Erika:

skriven

Hej! Ser du nån varning framöver för min del att smittas av covid-19?

73 Tintin:

skriven

Hejsan!
Leggings är hur sköna som helst att ha på dig <3.

Kommer min dotter att få jobbet hon så gärna vill ha? Så långt som till intervju har hon kommit - men blir jobbet hennes?

Tack och kramiz!

74 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om jag ska träffa nogån rik under nästa år 😊 ska jag hjälpa min family 🙂

75 Michaela:

skriven

Ah då förstår jag :) Sover också oftast bra men ibland kommer en liten svacka som för alla antar jag.

Hjälpte en man som ramlade i skogen och slog pannan blodig. Tjoff så var jag sjukvårdspersonal igen. Sitter i ryggmärgen :) Saknar mitt jobb ännu mer och undrar om jag kommer bli lycklig och må bra igen 🤔Hoppas såklart!

Kram o pussar till goserumpan på 4 ben :)

76 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om jag kommer att hjälpa min family med pengar om jag träffar någon rik 🙂 Jag är jätte arg på mıg att jag kastade trissen med tre klöver, och du sa att inte blir något från euro jackpott i flera år 😏 😞😞😞

77 Mam:

skriven

Hej Esmaralda

Ser du någon förändring i kärlek hända? Eller står det still?
Kram

78 Tintin:

skriven

Hej Ez!
Oj leggings är sköna! Måste faktiskt ta och beställa några par.

Min dotter ska på anställningsintervju :). Hon vill jättegärna har jobbet. Hur ser det ut att gå? <3

Tack och kramiz!

79 Boudica:

skriven

Fina, blev inspirerad och kollade igenom sidan själv.
Här gillas det att spendera stor del av "hemma-dagarna" i morgonrock! Men ska man ut måste man hitta något vettigare ;)

Es, jag försöker igen med min fråga!
Jag var på kurs för ett tag sedan, sedan dess har en annan deltagare dykt upp i mina tankar från och till. Men jag fattar inte riktigt varför, har ingen fysisk eller emotionell attraktion. Men det finns pusselbitar som jag känt på mig från innan som passar ihop där också. Så det känns som denna person har en mening i mitt liv. Men vad kan det handla om, ser du något upplysande om detta?

KRAM!

80 AnnaK:

skriven

Provar igen...får jag någon gång ordning på ekonomin och kommer jag någon gång ha lite mer att röra mig med? Krävs en ny karl till det?

Snygga tights! Ska nog införskaffas till gymmet nån gång.

Kram 🤗

81 Mercan :

skriven

Esmaralda kan du hjälpa mig 😕kommer jag att träffa nogån rik under nästa år och hjälpa min family med pengar 😞jag är så ledsen att jag har kastat triss lotten med tre klöver det blir inget från euro jackpott heller 😭😭😭😞😞😞

82 Mirre:

skriven

Jag gillade tightsen med frukter jättemycket, coola☺️ Har beställt från stronger innan och deras kvalite på tyget är jättebra, så himla skönt och mjukt. Dock försvann min rumpa så fick tyvärr bli retur men gillar deras märke!

Vad tänkte killen som pratade med mig på gymmet idag?🤗
Finns det chans att han tar kontakt med mig igen? Eller att ”D” gör det?

Kram❤️

83 Jossan :

skriven

Men kul när T bara ”vi är ändå rätt olika, har du tänkt på det?” Och lilla jag börjar noja delux! Men det är ju inget negativt bara jag som är rädd att han inte vill vara med mig mer... men nä han är den rätte för mig...

Saknar honom...

Kram

84 Vitlilja :

skriven

Kommer jag få passet med posten?

85 CA:

skriven

Hej
Jag har ju haft fjäril med mig till jobbet i fickan på jeansen. Finns det kraft kvar i fjäril? Har fjäril tyckt om att följa med mig?
Kram

86 F:

skriven

Köpte mig ett magnetarmband som jag började använda idag , har du hört någonting om det förrut esmeralda, ska bli spännande att se om det ger verkan❤️

87 F:

skriven

Köpte mig ett magnetarmband som jag började använda idag , har du hört någonting om det förrut esmeralda, ska bli spännande att se om det ger verkan❤️

88 F:

skriven

Köpte mig ett magnetarmband som jag började använda idag , har du hört någonting om det förrut esmeralda, ska bli spännande att se om det ger verkan❤️

89 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Tack kära Es för svar!
Har fått akuttid hos doktorn imorgon jag är fruktansvärt sjuk o har inte kunnat äta sen i onsdag frossa feber huvudvärk värk i hela kroppen o är rädd för att jag blir inlagd mitt i dessa Corona tider. Tog test i fredags skulle fått svar idag men kom inte. Jag kan inte gå eller ens hålla mig ovanpå cancern o allt😢🥺😔Jag har verkligen inte vistats bland andra människor men åkt färdtjänst t dottern som behövde hjälp att passa hunden som inte tycker om att vara själv hemma.

Får jag be dig skicka lite av din varma goa Healing till mig? Hoppas🙏❤️🌹✊🍀✨
Kram

90 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag tänker på det ganska mycket faktiskt. Varför de blev som det blev och vad chefen tänkte.
Förstörde det mina framtida chanser där på
Något sätt? Påverkade det?
Kram

91 F.u:

skriven

Hur kommer det att gå för min dotters kompis. Hon är hos en fosterfamilj just nu men hon trivs inte där, kommer mamman få tillbaka henne ?? Jag önska jag bodde större för då hade jag tagit hand om flickan 💞

92 F.u:

skriven

Hur kommer det att gå för min dotters kompis. Hon är hos en fosterfamilj just nu men hon trivs inte där, kommer mamman få tillbaka henne ?? Jag önska jag bodde större för då hade jag tagit hand om flickan 💞

93 ullie:

skriven

jätte snygga
ja tycker det är svårt att hitta som passar bra men håler med de som säger Det känns mera "klätt" att ha träningsleggins än vanliga joggingkläder alltid

en jobbig hjärklappning är det från medicin eller något annat ? Försöker fråga änglarna att det lugnar sej och va det är men har inte märkt av nåt

94 Assa:

skriven

Jag har alltid trott att det ska bli jag och D. Det finns ett otroligt starkt band mellan oss. Nu har det gått många år sedan vi var tillsammans, men kan det fortfarande bli vi till sist?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: