Astralresor...

Astralresor ( astralprojektioner)  är ett speciellt tillstånd när man låter sitt medvetande lämna den fysiska kroppen.

Man kan tänka så att  vi har olika kroppar i olika dimensioner och under en astralresa besöker man de andra kropparna.  En del kan höra ljud och ”se” under sina resor eller så kan det bara vara en stark känsloförnimmelse.

När vi flyttar oss till  vår astrala kropp så tar vi oss alltså till andra dimensioner.

Det finns mycket mellan himmel och jord som vi inte har en aning om och som jag ser det så är också Alltet en typ av dimension och det finns fler.

 

 

Under en astralresa kan man träffa sina andliga vägledare, man kan träffa sina döda anhöriga och man kan träffa  de nära vänner som man har i  övriga dimensioner.  Ofta blir det en väldigt stark resa.

Somliga påstår sig kunna resa i universum och besöka andra planeter och man kan resa i tid och rum… tillbaka i  tiden och väldigt långt tillbaka

Det finns egentligen inga begränsningar.

 

 

Under en astralprojektion är vi hela tiden länkade till vår fysiska kropp genom den ”silvertråd” som sägs förbinda vår kropp och vår själ under tiden vi lever. När vi dör sägs tråden brista, och vi kan lämna vår fysiska kropp helt.

Sen finns det  skeptiker som tycker annorlunda.

Som anser att  resorna endast är  en form av klardrömmande.  Dvs att man är medveten  när man drömmer  och därför kan påverka drömmen och tro att man tar sig  till olika platser eftersom det upplevt så verkligt.

 

 

Astralprojektion och en ut-ur-kroppen-upplevelse är tillstånd som liknar varandra, men de har några skillnader. Under en astralprojektion lämnar man sin kropp medvetet, medan man vid en ut-ur-kroppen-upplevelse inte har valt det själv.

Människor har berättat hur de plötsligt och oväntat har lämnat sin fysiska kropp under till exempel svåra operationer eller trauman, och många säger sig då har svävat ovanför sin kropp. De har då heller inte kunnat bestämma själva att de vill tillbaka till sin fysiska kropp, vilket man kan göra under en astralprojektion.

 Hur gör man då en astralprojektion ?

Man börjar med avslappning som bör  vara djup.

 

 

När kroppen är helt avslappnad övergår man till sitt sinne och försöker nå ett hypnotiskt stadium. Tecken på att man är på väg är ofta att man känner att det pirrar i kroppen eller att man känner vibrationer.

Det hela påminner lite om en regression och faktum är att de som når en riktigt djup avslappning  i regression kan  resa vidare  på astralresa.

Men bara om man själv vill och bestämmer sig för det.

Det är ingenting farligt alls – och man kommer alltid tillbaka !!

Har någon av er erfarenheter av astralresor ? Berätta gärna !!

Kram & kärlek

 

 

 

 

1 Katten:

skriven

God morgon!

Någon astralresa har jag inte varit med om. Tyckte dock det var häftigt och överraskande när min yngsta son för många år sedan, han kan ha varit i runt 5-årsåldern, berättade att han haft en ut-ur-kroppen-upplevelse. Han sov mellan mig och sin pappa och en natt hade han uppifrån taket sett sig själv och oss ligga i sängen. Jag tror inte att han hittade på det för vi hade inte pratat om något sådant och jag tror inte han hört någon annan göra det heller.

Ha en fin dag!

Kram

Katten

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Har gör det många gånger även om jag har gör det för ser en andra sidan av min annan historia om jag har valt honom att leva med. Det gjorde jag aldrig. Jag har sett att dom är lyckligt tillsammans men inte lika möjligheter och lika många vänner ska accapterar henne. Har också läsa hennes "dagbok" och där berätta hon om hur det blir till och såna. Helt annat vision av mig och honom. Hon valt helt annat vägen.

Men det är intressant av hur blir det. Därför jag vet vilka sida av dom har. Även jag har förstår att den perioden jag har haft en massa drömmar om honom. Så det kommer till mig men det händer i en annan världen som dom är tillsammans.

Stämmer väl? Som jag såg att dom är tillsammans i en annan världen... jag tror att det stämmer för dom är lyckligt tillsammans...

Ha det bra

3 Läroliv:

skriven

Tack för att du skrev om detta. Märklig upplevelse som jag hade när jag lämnade min kropp, något som jag inte glömmer. Hoppas inte händer igen då förknippas med mycket svåra tider, och svår förtvivlan, men vill heller ändå inte vara utan denna upplevelse. Hände så mycket då att kunde inte riktigt greppa det som hände. Overklighetskänsla, tog lång tid att förstå. Tror jag fick PTSD även då som vuxen, precis som händelserna när var litet barn.

Kram

4 Ess:

skriven


Hej fina Es.
Varför behandlar han mig såhär. Det tar så mycket energi & jag gör mitt bästa att hantera honom. Men hur jag än försöker ibland går det inte att tillmötesgå han. Önskar jag aldrig behövde ha kontakt med han mer men det går ju dessvärre inte på många år.
Kommer det bli bättre? Tar hans nuvarande relation slut är jag rädd för att det blir ännu mer kontakt än vad som behövs. Har han någon ohälsa som går att få hjälp med?
Kramar

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Borde jag har mer medvetenhet om hennes B mående för hon inte typ gillar när jag pratar om jag har gör något med någon igår. Jag ser väl något... hon vill bara fokusera på oss båda än andra som gör henne typ besviken eller något annat. När jag pratar om andra då hon var inte intressant än om jag pratar om mig själv.

Jag borde fråga mer och lyasna på hennes mående än mig själv så ska det var så?

Ha det bra

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Borde jag har mer medvetenhet om hennes B mående för hon inte typ gillar när jag pratar om jag har gör något med någon igår. Jag ser väl något... hon vill bara fokusera på oss båda än andra som gör henne typ besviken eller något annat. När jag pratar om andra då hon var inte intressant än om jag pratar om mig själv.


Jag borde fråga mer och lyasna på hennes mående än mig själv så ska det var så?


Ha det bra

7 Misstjejen:

skriven

Hej

I min uppväxt som jag har aldrig gillar kyrkogård så redan några år sedan och nu har jag förstår mer att dessa döda andarna som prata med mig exempel igår. Jag fick en känsla av en kvinna eller flicka har dog nyligen så vet inte om finns där som begravning eller ska begrav där.

Jag kan bara lyssna på medan jag kan inte gör så mycket åt...

När jag såg en begravning då den liten pojke som ropa efter mamma hela tiden...

Vad kan jag gör åt när dom kommer till mig i min tankarna. Dom sände sina ordet till mig.

Ha det bra

Svar: Stäng av mentalt, annars kan det bli för mycket , kram :)
Esmaralda

8 Essi:

skriven

Intressant inlägg!
Jag har gjort astralresor. Har fåtal gånger kunnat bestämma jag ska göra det innan jag somnar.

Men många gånger har jag gjort det när jag i en dröm inser jag drömmer och blir medveten. Kan vara att jag drömmer jag är hemma & inser i drömmen att mitt hem inte ser ut som det ska. Då inser jag att jag drömmer & brukar bestämma mig att styra min dröm. Majoriteten av gångerna har jag styrt mig själv mot en nöjespark av något slag.

Vissa gånger träffar jag personer jag vill träffa.

Vissa gånger har vart mer obehagliga astraldrömmar.

Det kan vara en mardröm som jag inser att det är en dröm. Då kan jag styra den. Säga emot det läskiga och veta att det inte är verkligt. Men oftast vill jag då vakna eller styra mot annat ställe, men det är svårt när det är en påbörjad mardröm och då brukar jag fastna i drömmen. Jag väcker mig själv men in i nya drömmar (oftast till samma ställe jag var i)

I förrgår var en sån dröm. Jag sov i sonens rum på natten (2 av 3 barn hade tagit över min säng så jag snodde hans)
Vaknade då i drömmen upp i hans rum. I hans rum fanns en dörr som i verkligheten inte finns i hans rum. Insåg då det var en dröm. Öppnade dörren & hade bestämt jag skulle styra drömmen. Men det gick inte & jag kom in i ett stort himlarikt rum med massa människor som dessvärre var svårt sjuka. Jag blev rädd och sprang tillbaka till rummet. Försökte väcka mig själv. Vaknade i sonens rum igen, men såg då det var en tv i hans rum (vilket det inte är på riktigt)
Så förstod jag ännu var i drömmarnas värld. Dörren var även kvar från förra drömmen. Bestämde att träffa en person jag ville se, öppnade dörren. Personen var där, men tyvärr i mardrömsformat. Sprang tillbaka & hoppade & skrek för att vakna. Tog ett bra tag. Tillslut vaknade jag på riktigt. Sprang till min egna säng & gosade med mina barn.

Hade velat lära mig mer om att styra mina drömmar. Då jag tror jag har en bra grundförmåga. Kanske lär mig mer i framtiden och kan få mer syfte av att styra mina drömmar. Vore häftigt.

Kramar

9 Sofie:

skriven

Hej!
Ser du om det kommer lösa sig med jobb och bostad för oss till våren?
Kram

10 90-talist:

skriven

Jag kommer uppdatera bloggen som på nålar idag.. ‼️

Sjukt häftigt om någon här inne pysslar med detta. Mottar gärna mer tips då detta tilltalar mig :)

Ja du Esmaralda, vad tror du, finns någon möjlighet att något växer fram mellan oss?

Helghälsning 🥂🎈❤️

11 Tingeling :

skriven

Aldrig upplevt detta. Däremot under en storhealing tror jag att jag såg en glimt av annan dimension, du sa åt mig att inte gå dit. Svårt att veta om dröm, fantasi eller verkligt. Det känns så abstrakt på nåt sätt. Övernaturliga liksom. Det jag såg var ett blått stort slott som nästan glittrade i solen, och det såg "lockande" ut. Jag ville se mer men du uppmanade mig att inte göra det. Varför vet jag inte. Som sagt, kan ha vart fantasier!

Har pappan med dem två barnen lagt märke till mig på ett positivt sätt? Kan det bli en fling?

Har tagit väldigt lugnt senaste dagarna, och funderat mycket och mediterar så gott jag kunnat, känner mig för splittrad för att helt slappna av. Har dock nu en känsla av att allt kommer ordna sig, så jag har släppt allt med boende, praktik och utbildning. Fortsätter tuffa på som vanligt och jag väntar och ser ett tag. Det brukar ordna sig då.

Freeedag!!

Kram!

Svar: Nejdå, fantasier var det inte. Ofta känns det ju som att man fantisera vi en storhealing eller regression och den känslan gör att man kan låsa sig... det är bara att låta tankarna flöda.... kram :)
Esmaralda

12 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda. Nä astralresor har jag aldrig gjort men nog andra resor😀 Ärligt talat lockar inte astralresor heller, kanske det säger något om hur icke-andlig jag är... är helt nöjd med att göra vanliga resor här på jorden

Finaste Esmaralda, jag vet hur svårt det är att sia något om tid och i synnerhet under coronatiden vi lever i....

Men om jag nu sätter fokus på att fira julen utomlands och betalar resan nu... tänker mig kanske Polen eller Moldavien eller Island vid jul och en annan lite längre resa i januari/februari till värmen... tror du jag kommer iväg om jag bokar flygresan dit? Känns nervöst då man inte vet hur situationen ser ut då. Med corona? Tänk om man betalar nu, och sen avbokas resan pga coronasituationen och man inte får pengarna tillbaka... är risken stor för det?
Kram,
Jennifer

Svar: Ja du har varit en resande i flera liv... och dina cellminnen i detta är starka ! Ja risken finns att resor blir avbokade så om du bokar behöver du ha ett bra resskydd.. kram :)
Esmaralda

13 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så spännande med dessa resor men inget för denna tant som inte klarar av avslappningen alls ..än ;-)
En vacker dag gör jag det och det ser jag fram emot

Något jag inte ser fram emot är grytan jag rört om i nu....blir det rabalder i styrelsen efter min upptäckt av slöseri av våra pengar Eller blir det jag som far mest illa av detta tro ?

Regn i luften med solglimtar däremellan haelt ok väder :-)

Njutfylld Fredag på er alla !

Kram Anki med flock

Svar: Lite effekter blir det och blandade reaktioner... kram :)
Esmaralda

14 F:

skriven

Godmorgon häftigt med astral resor tycker jag, på sista tiden har jag börjat tänka väldigt annorlunda, påminns ofta om döden och att allt jag har kommer försvinna, väldigt skrämmande tanke för mig. Finns det något tröstande att säga till mig o alla andra som har det så?

Svar: Döden betyder bara att du reser hem... och det kommer bli en lättnad och precis vad du vill även om du inte riktigt ser det så just nu... kram :)
Esmaralda

15 Lilla blå:

skriven

Hej!
En vän till mig sysslar en hel del med sådant här. För henne går det per automatik efter flera års träning.
Själv kämpar man med att ens kunna blunda.... 😅
Till dig E: Kan det bli så att vi ändå reder ut lite och fortsätter ihop? Ej intresserad av hur länge, mer om oddsen finns för nästa steg.

Kram /LB

Svar: Nja, det känns tveksamt faktiskt till en seriös fortsättning.. kram :)
Esmaralda

16 Hej:

skriven

Hej esmaralda
Coolt!
Är hon viktig för honom? Ser det ut att bli en fortsatt fortsättning med henne ?
Kram

17 Skorpan:

skriven

Låter häftigt men har ingen erfarenhet av detta. O regression har jag ju inte heller lyckats med o det är kanske ändå lättare än en astralresa? Kanske nån dag ;)...

Blev en cykling längs "minnenas alle'" idag då jag tog samma väg som jag brukade cykla till förra jobbet. Fint det var projektet som de filade på i flera år. Annars kan jag inte påstå att mycket ändrats, förutom jag kanske ;).

Får se om det blir fortsatta undersökningar efter läkarbesöket eller bara piller att äta? Idag är axeln iaf på dåligt humör...

Själv är jag trött då jag igen vaknade mitt i natten o inte kunde sova. Åldern o stress kanske? Eller ser du nåt annat Es?

Tur det är fredag...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jobbigt att inte få sova.. försök stressa ner.. kanske meditera en stund innan sänggåendet.. kram :)
Esmaralda

18 Lotta S:

skriven

Kan du se något mer om presidentvalet i USA? Jag förstår mig inte på världen längre!

19 Kvinnan :

skriven

Skulle behöva lite upp piggande nyheter , ser du esmeralda något roligt på väg? Kram 🤗

Svar: Ta själv dina steg i positiv riktning och mycket gott följer i spåren... kram :)
Esmaralda

20 lilla m:

skriven

Hej Es, hur ser mina chanser ut att möta någon romans innan jul??

Svar: Det går fort mot jul men chansen finns... kram :)
Esmaralda

21 Ko:

skriven

Hej Esmaralda
Har han känslor för mig?
Hur stor ser chansen ut att vi flyttar ihop?
Kram

22 Jossan :

skriven

Åhh! Igår kom T till mig och ja det var så underbart. Vi mös och gick ut och satte oss vid vattnet.. det var så mysigt. Vi köpte mat och kollade på film. Det slutade med att han sov hos mig. Jag sov så bra och kände mig så trygg 🥰 Allt känns så bra med honom 🙈

Längtar till vi ska ses igen.

Såklart kom en kollega när vi gick från bilen så nu vet snart hela jobbet om oss 🙈

Kram

Svar: Vad mysigt... bara njut :) Kram :)
Esmaralda

23 Snödroppen:

skriven

Godmorgon!
Är inte bekant med astralresor men det låter väldigt intressant. Tror aldrig jag når en riktig djupsömn, är bara glad att jag kunde sova inatt utan hjälpmedel och man vaknar på ett helt annat sätt.
Ännu en fredag är här, borde städa men får se vad det blir. Får lite kaffegäster i alla. Han som finns i mitt hjärta hörde av sej igen igår, tycker han om mej och vill börja ses igen?
Kaffet kallar och magen kurrar, dags att ta tag i dagen. Ha en skön fredag💕

Svar: Han är intreserad men frågan är hur seriöst det kan bli.... kram :)
Esmaralda

24 Mt:

skriven

Hej!
Kommer jag få tillbaka min tjänst?
Kram!

25 Lea:

skriven

Hej.
En gång när jag var i övre tonåren upplevde jag att jag lämnade min kropp och kunde se mig själv ligga kvar i sängen. Jag åkte liksom iväg och kunde se min familj sitta vid köksbordet. Sedan "vaknade" jag och tänkte att det måste ha varit en dröm. Men det kändes så verkligt på något sätt.

Jag undrar om han varit sann och ärlig mot mig? Är han min själsfrände?

26 Kristin:

skriven

Takk for dette. Det er veldig interessant.
Jeg har aldri selv foretatt astralreise, men lest en del om det, og synes det virker så spennende.
Det kunne vært veldig moro å forsøke. Om jeg får det til, vet jeg om jeg forsøker.

Jeg må jo fortelle litt om min lille dvergpuddelvalp Virus.
I dag er han 11 uker. Tidvis er han en villkatt, men blir mer og mer "forstandig". Virus er jo en valp, og skal få et forhold til livet. Da vil han gjerne bite i stueplanter, trekke i ledninger mm.
Når han forsøker seg på ting han ikke skal røre, lager jeg en pipelyd. Med en gang han slipper roser jeg og av og til får han en godbit. Han forstår allerede veldig mye og lærer fort. Nå er det nesten slutt på å forsøke å spise stein, nettopp slik du sa, kjære Esmaralda. Han har lært å gå trappa ned til luftegården og opp igjen. Jeg passer godt på at han kommer ut etter han har sovet, lekt og spist, slik at han får gjort i fra seg ute.
Han er en veldig kosete og god hund, og veldig glad i mat. Hans Bestefar på snart 15år er favoritthunden hans - og motsatt. Av og til lurer jeg på om de føler slektskapet.
Ja, en blir faktisk veldig glad innvendig av å ha et lite vesen som er så spontan og finner på så mye morsomt. Tror ikke jeg har ledd så mye på mange år.
Noen av de eldre hundene forsøker å oppdra han, men ingen er slemme med lille Virus. Han er elsket av oss alle
Ønsker en fin dag.
KRAM!!

Svar: Oh så roligt att få höra lite om Virus - och att hela flocken gillar honom ! LIte uppfostran får de äldre ju lov att ägna sig åt men jag tror nog att hans bestefar och Virus kan känna av släktskapet, på något sätt.... klappa om den lille och hela flocken från mig.. kram :)
Esmaralda

27 Dunegull:

skriven

Tycker det är så spännande! Dock ingen erfarenhet alls tyvärr.

Får du in ngt budskap till mig från andra sidan? Någon som vill hälsa eller säga mig något?

Jag har haft en bättre vecka med kost och träning. Känns det som jag håller i detta nu och är på rätt bana?

Kram

28 Helena Ir:

skriven

Låter häftigt det där, men inget sånt har hänt..men den sista av dina bilder påminner mig om hur ofta jag drömde att jag flög så där uppe i luften, ovanför människor till en början och sen högt upp i det blå. Vilken känsla det var..natt efter natt, tyvärr var det många år sen.

På dotterns förskola hade en mamma fått positivt på antikroppar, men hon hade inte haft det minsta symptom på att varit sjuk..konstigt virus!

Ha det så bra!

Kram

29 Blaebaer:

skriven

Intressant ämne, måste både vara fascinerade och kanske skrämmande oxå om man inte riktigt vet vad man gör elelr vad som händer..

Har jag någon stor chans att få lägenhet via det där privata hyresbolaget jag tänke rpå? De har sin egen kö och väljer själva vem dom vill hyra ut till och mig verkar dom inte riktigt gilla.. Finns det något jag kan göra för att förbättra mina chanser eller är dte kanske bättre att jag söker boende på annat håpll?

Tack och ha en trevlig fredag, äntligen helg! ;D

30 Maja:

skriven

Hej kära Esmaralda,
hoppas du mår fint!

Igår natt upplevde jag vad jag tror var sömnparalys första gången. Vill aldrig uppleva det igen. Tänkte att "nu dör jag". Var som att någon ströp mig. Kunde varken öppna mina ögon eller röra på mig. Jag har känt av eventuell närvaro till och från men osäker på om detta är något jag bör oroa mig för?

Ha en go helg,
Kram :)

Svar: Ja, det var sömnparalys och ingenting alls att oroa sig för... kram :)
Esmaralda

31 Kram:

skriven

Hej Esmaralda
Kommer jag att umgås något mer i hans familj?
Kram

32 Hm:

skriven

Hej Esmaralda

Ser det ut som om de vännerna har pratat om att jag skulle ha ett intresse för hennes man?
Kram

33 Mercan :

skriven

Hej Esmaralda 🤗 Ser du Esmaralda stor vinst på euro jackpott den här månaden eller nästa månaden 🤗 🤗 🤗

Svar: Jag ser inga tecken på storvinst närmaste tiden, tyvärr... kram :)
Esmaralda

34 Sus:

skriven

Hej
Ok....
Kommer något kul på min väg snart?
Love sus

35 Bellagio:

skriven

Jag vet inte om det är fantasi eller något som liknar astralresor. När jag ska sova kan jag ganska enkelt komma till det tillståndet, det pirrar i kroppen och jag flyter iväg. Brukar bli välkomnad av vad jag tror är min guide? Ser inte vilket kön, men tydligt att det är en manlig energi, guld och silverglänsande. Mycket kärlek och igenkännande, ibland åker vi till vad jag tror är alltet, men har alltid stannat utanför. Typ mer tittat mot ljuset. Eller så fantiserar jag maximalt..

36 Dalkulla :

skriven

Intressant ämne du berör. Just den benämningen Astralresor har jag aldrig hört eller läst om tidigare. Vet inte om jag skulle våga mig på något sådant, du säger att man alltid kommer tillbaka men, finns det inte en enda liten risk att man aldrig kommer tillbaka? Något kan faktiskt kanske gå snett.

Finns mycket intressant oavsett om man är levande eller död, jag är väldigt intresserad när det kommer till allt sådant och även det som sker när vi går över.

Önskar dig en fin helg!

Kram.

Svar: Man kommer alltid tillbaka... dock ska man inte ägna sig åt detta om man har vissa psykiska sjukdomar eftersom verkligheten då kan påverkas men det beror inte på resorna utan på ens eget psyke... kram :)
Esmaralda

37 Karin:

skriven

Hej

Nu hörde dom av sig om ett jobb jag sökt tidigare men inte fick då, nu vill dom eventuellt att jag kommer dig. Det vart inte så bra med tidigare rekryteringen, så dom har slutat. Dom ångrar lite nu att dom tog dom som var mer oerfarna ist för mig.

Ser du något kring detta ?

har inte jobbat mer än 8 månader på mitt nuvarande jobb.

38 Smöla:

skriven

Jag behöver verkligen svar nu..
är så ledsen för grannen berätta att han inte hade dom rätta känslorna för mig. Blev både chockad och sårad.
Finns de en chans att han kan utveckla känslorna? Att de blir en relation?
Eller finns det nån annan för mig snart?

Svar: Nej, jag tycker nog du helt ska släppa grannen och gå vidare med stora steg, det kommer någon annan.. kram :)
Esmaralda

39 *:

skriven

Nu måste det ske en förändring, orkar inte ha det såhär.

Ska ställa krav och jag hoppas verkligen att han lyssnar o det blir bra.

Vad känner han och tror han på oss och att vi klarar oss igenom det här och blir lyckliga?

40 Dejsan:

skriven

Jag har erfarenhet av både UKU och astralresor. Det är många år sen nu men det var intressant och jag saknar det. Den underligaste resan jag gjorde var när jag levde som en fågel. Det jag minns är att jag inte alls upplevde verkligheten som en människa. Nu kan jag inte tänka hur det var, men det var helt annorlunda. Gruppdynamiken var annorlunda. Tyvärr var den så annorlunda så jag kan inte förklara med mänskliga ord, nåja, inte med andra ord heller.

Svar: Sådant är nästan omöjligt att förklara... det är en mäktig känsla som man blir uppfylld av.. kram :)
Esmaralda

41 Marita:

skriven

Hej!
Låter spännande med astralresor,men tror inte jag skulle kunna det.

Är det nått positivt i höst som händer?Nått oväntat kul?

Kram

Svar: Ja det kan bli lite kul i det lilla, säg ja till förslag som kommer.. kram :)
Esmaralda

42 HS:

skriven

Astralresa har jag aldrig gjort men det vore intressant att få uppleva det någon gång.

Min handledare J som nu verkar ha blivit min väninna, verkar riktigt under isen. Hon skriver att hennes sambo har gjort slut på sms mitt under en IVF-behandling. WTF?! Hon var påverkad av medicinerna och kunde inte hantera situationen. Hon kan inte äta, har gått ner 6 kg och kan inte sjukskriva sig pga omorganisation på jobbet.

Jag har erbjudit sällskap och praktisk hjälp men hon vet inte om hon orkar ses. Behöver jag vara orolig att hon går ner sig alltför mycket? Har inte hennes adress så jag kan inte bara åka förbi henne.

Kram

43 Michaela:

skriven

Ingen erfarenhet men spänmande!

Fortsätter min mamma och bror att ha en bra relation med min SM? De var allt annat än nöjda med exet som inte behandlade mig bra så vore därför extra kul om alla trivdes med varann :) Och så hoppas även jag att jag byter efternamn en dag och att det blir ett hyfsat bra namn i alla fall och inte typ "Michaela Olsson" . Fru Olsson :)

Börjar tappa hoppet om jobbet på Polisen nu. Sista ansökningsdag var i måndags och då hörde de av sig om lite betyg men efter det tystnad. Blir väl stolpe ut även denna gång *suck*

Fredag och kanske lite fest hos er Es :) Kraam

44 Michaela:

skriven

Kommer ska det stå! Inte fortsätter :) Kram

45 FRÅN SOL:

skriven

Jag vill så gärna tacka er alla igen för era kommentarer igår till min gästblogg. Jag vill också gärna uppmuntra er alla att skriva gästblogg, känslan när man får respons är så positiv och ger sådan fin energi. Ha en fin helg alla kära ni i bloggfamiljen. Kram

46 AnneMi:

skriven

Ett "astralminne" jag aldrig glömmer, är när en väldigt speciell person i mitt liv astralreste till mej. Jag jobbade nattskifte den natten, och plötsligt stod han där! Jag såg honom klart och tydligt där han stod med händerna i fickorna och huvudet lite på sne, han såg rakt på mej med ett leende på läpparna. Känslan jag kände var inte att det skulle ha varit nåt konstigt med att en person från ett annat land än jag själv plötsligt står framför mej mitt i natten..nej, känslan jag kände var stor och sann glädje.

47 Michaela:

skriven

Ingen erfarenhet men spänmande!

Fortsätter min mamma och bror att ha en bra relation med min SM? De var allt annat än nöjda med exet som inte behandlade mig bra så vore därför extra kul om alla trivdes med varann :) Och så hoppas även jag att jag byter efternamn en dag och att det blir ett hyfsat bra namn i alla fall och inte typ "Michaela Olsson" . Fru Olsson :)

Fredag och kanske lite fest hos er Es :) Kraam


Svar: Eftersom er relation blir kärleksfull och respektfull så smittar det av sig och det ser ut som om han synkar bra med släkten... kram :)
Esmaralda

48 N:

skriven

Hej Esmaralda
Kommer jag att träffa rätt och en kärlek?
Kram

49 Mej:

skriven

Hej Esmaralda
Ser du umgänge med hans familj för mig?
Kram

50 Se:

skriven

Hej Esmaralda
Är det så det ser ut att det blir en familj och fortsättning med henne?
Kram

51 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Läser ju nån bok innan jag ska börja sova, men det kanske inte är tillräckligt lugnande...

Piller o fysioterapi o om det inte hjälper ny kontakt med läkaren. Får se hur det går? Är ju inte mycket att hänga i julgran för kommande karl om det fortsätter så här, men det är ju iofs inte aktuellt på långa tider. Kanske är fit for fight sen ;).
Kram Skorpan

52 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för hjälpen 😊 🤗 😘 ♥️

53 Tjejgumman:

skriven

Hej!

Så spännande med astralresor!

Spänningen här består i att jag har en tomt nära fjällkanten 🏔 med liten stuga ute till försäljning. 🏡 Det blir visning på söndag. Ser du något om hur det kommer att gå? Får jag ut det pris som mäklaren satt, eller måste jag pruta? Eller blir det budgivning över det priset? Går det fort, eller dröjer det till våren? ❄️🌷
Min stordators hårddisk har totalhavererat, 🖥 🤯 så det hade varit välkommet med en snabb försäljning av tomten.

Kram 💖
Tjejgumman

Svar: Tomten blir såld och du blir nöjd med priset men det kan dra ut lite på tiden i värsta fall.. kram :)
Esmaralda

54 W:

skriven

Intressant ämne!

Om jag ligger ned under meditation så upplever jag att jag svävar ovanför sängen. Det hörs ett mycket starkt brummande ljud och jag upplever att jag gångar från sida till sida. Där någonstans brukar jag avbryta för jag känner att jag är på väg att lämna min kropp helt och jag vågar inte riktigt det.

Går det att resa framåt till ett senare liv, likväl som man kan resa bakåt?

Kram

Svar: En del kan uppleva detta men det är bara ett fåtal, kram :)
Esmaralda

55 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Du svarade en gång här på bloggen att chansen är god att jag möter en romans innan sommaren är slut. Nu är hösten här och jag har inte mött någon. Det verkar som om mannen försvann, som chansen försvann.

Kan du se om det är något jag gjorde som ledde till att jag aldrig mötte romansen? Eller kan det lika väl vara något val som han gjorde som ledde till att vårt möte inte blev av?

Så stressigt då jag närmar mig 40 med stormsteg...

Kram

Svar: Nej jag tror inte han försvunnit... bara att det blivit skjutet lite på framtiden... kram :)
Esmaralda

56 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, aldrig gjort en sådan resa.
Du har rätt i att de närmaste veckorna kommer bli avgörande för mig och A. Han verkar inte vilja ge upp oss. Vi båda har lite att jobba på.
Tror ändå att vår kärlek är stor för varandra. Tror du vi kommer fixa en vardag tillsammans?
Kram

Svar: Det blir inte helt enkelt, ingen gräddfil... men det KAN funka.. det beror på hur ni nu kan synka med varann och visa ömsesidig respekt och förståelse... kram :)
Esmaralda

57 Ghostwriter:

skriven

Känns det som att den som gjorde så, gjorde de för att hämnas eller är det bara någon helt random som jag ändå sett eller vet om på något vis? Det är så sjukt att man ens kan hämnas på någon som inte ens gjort något, men i deras skalle är det ju hämnd. Ursäkta att jag är mer vettig och stark? Så känner jag.





Jag vet inte 100% om jag gjort en sådan utanför-resa. Jag vet bara att mina drömmar är speciella och jag tar mig tillbaka till andra liv. Alltet, kan det också finnas flera dimensioner där? Det känns som det, typ en stor by med dimensioner


Spännande med nytt ämne.
Kram och ha en fin Fredag

Svar: Ja, det finns massor av dimensioner tror jag, somliga lite svåra för oss att greppa.... kram :)
Esmaralda

58 Tiss:

skriven

Det är en kille som genom en grupp på fb hittat mig och vi har börjat skriva till varandra. Men vi har inte skrivit särskilt länge. Han vill gärna ses redan nu och se i fall att det kan bli något emellan oss. Jag vet inte vad jag tänker/tycker om det med tanke på hur jag mår, vem vet jag kanske skulle må bättre, fast det kan ju bli omvänt också fast nu ska jag ju inte tänkanegativt. Hursomhelst är denna kille en bra kille? Jag skäms väldigt mycket över mig själv då jag inte går (som det nu kallas) normalt. Jag har därför svårt att träffa killar genom ja... internet utan träffar gärna någon som ser mig redan från början, som jag vet inte kommer att bli besviken. Fast ja, jag träffar ju inte så mycket killar.

Svar: Visst kan du träffa honom, men tappa inte bort dig själv... fortsätta jobba med ditt mående och längs din egen väg... du är söt och attraktiv och en väldigt fin tjej.. kram :)
Esmaralda

59 Hopp:

skriven

Hej Esmaralda
Hur ser chansen ut att han väljer mig och att vi flyttar ihop?
Kram

60 Hm:

skriven

Hej Esmaralda
Kommer hon att vara kvar? Och ser det så ut att hon kommer att lära känna och träffa våran dotter ?
Kram

Svar: Ja, det är fullt möjligt, kram :)
Esmaralda

61 Michaela:

skriven

Pratade med HR tjejen på Polisen och de har fått in ca 270 ansökningar och hon håller på att gå igenom dem nu och meddelar de som går vidare i slutet på nästa vecka. Nu behöver jag ha turen på min sida om jag ska fixa det här 😬
Kram

Svar: Jag håller alla tummar, kram :)
Esmaralda

62 Michaela:

skriven

Oj vad min telefon har levt sitt egna liv idag. Ber om ursäkt för dubbla inlägg :)

Det låter ju för underbart alltså att få uppleva en sådan relation som jag aldrig haft och alltid längtat efter :) Och tack för tummarna gällandet jobbet :) Kärlek och nytt jobb är det jag önskar nu (förutom god hälsa som alltid är viktigast) och tycker att det är min tur nu. Och det känns som det kanske är det också. Eller så är det bara önsketänkande :)

Kram från ett soligt och ( tyvärr ) varmt och kvavt Stockholm!

63 Cara:

skriven

Ja den där känslan du beskriver Es, att det pirrar i kroppen eller att man känner vibrationer, det känner jag alltid när jag mediterar också. Jag behöver inte mer än gå in i mitt inre rum. Hur ofta är det så, att det pirrar och vibrerar när folk mediterar? Och vid healing är det "ännu värre". Då är det verkligen full fart i min kropp:) Vad är det egentligen som händer då?

Svar: Den fysiska reaktionen på att man tar emot och släpper taget en aning... kram :)
Esmaralda

64 Hon:

skriven

Hej,
Finns det nån chans att få allt klart nu inom 2 veckor eller blir det mer klart först om ett par månader?
Kram

65 Alie:

skriven

Aldrig upplevt själv, skulle gärna vilja vara med om.. mycket spännande. Det här med olika dimensioner som finns och så mycket vi inte känner till, det är för stort för att ta in.

Jag har nämnt för dig tidigare, om en vägg i mitt kök som jag i vissa lägen upplever som en öppen dörr. Jag uppfattar den när mitt öga passerar denna del i köket, enbart i en mikrosekund och vänder jag huvudet helt åt väggen, är det en helt vanlig vit vägg.
Är detta en synvilla eller finns det faktiskt något där, kanske som typ i en annan dimension? Förstår du hur jag menar och tänker... det låter kanske helt galet det jag pratar om....
Kram :)

Svar: Ja, någon sorts portal kan det mycket väl vara... kram :)
Esmaralda

66 Susanne :

skriven

Verkar stämmande, själv funderar jag på meditation. Ringde på en tävling mIx megapol o dag för att vinna pengar o tippade på travet o fick 7 av 8 rätt o ingen utdelning. Har önskat in pengar vid nymånes o nu ör det fullmåne o tänker släppa gammalt. Kommer jag lyckas med dessa saker, stålar osv. Ser du ngt? Behöver för att då vardag att gå rumt efter äktenskap o skilsmässa.

67 Anonym:

skriven

B skrev idag att han pratat med Anders om att han ska börja betala tillbaka till mig i oktober.
Vågar jag hoppas på det? Mardröm allt detta. Dyr läxa jag kommer få försöka leva med.
Kram

68 Mimmie:

skriven

Så intressant ämne älskar att läsa om sådant<3

Jag får ibland besök från andra sidan (anhöriga)i mina drömmar och idag var det en sådan dröm,det gillar jag<3

Jag kom ihåg en gång när jag var kanske 14år och skulle sova.
På natten när jag halv sov så kände jag att något drog mig och jag såg att det var som ett svart moln som drog mig från sovrummet ut till köket och vidare ut till balkongen och då skrek jag att väckte alla och de svarta molnet försvann. Det var en skrämmande upplevelse fy vad hemsk det var. En annan gång när jag sov på natten så kunde jag inte röra min kropp, i några minuter kände jag mig fast så och jag kände hur en stor man la sig på mig och jag kom inte ihåg vad som hände sen, men jag kunde röra på mig och gå upp. Jag vet inte om det var en dröm men när man inte kan röra sig? är det då själen som lämnar kroppen? Eller kommer tillbaka till kroppen. Jag kommer nästan alltid ihåg mina drömmar,men nuförtiden är det bara bra och fina drömmar jag har,och det är jag tacksam över.

En fråga Es: Finns det något meddelande till mig eller hälsning?
Kram trevlig helg

69 Boudica:

skriven

Det har hänt att jag hamnat utanför kroppen, det var när jag hade min mörkaste period i livet, då jag hade vänt på dag och natt.
Det pågick så länge att vid en tidpunkt så kunde jag inte sova längre än en viss tid utan att få sömnparalys. Men en gång minns jag att jag hamnade utanför kroppen. såg mitt sovrum från en höjd. Minns ljudet och känslan av att jag kom ut ur kroppen genom en virvel. Varade inte speciellt länge då min första tanke var "hur ska jag komma tillbaks?" då drogs jag plötsligt tillbaks till kroppen. Det var länge sedan nu men just denna upplevelse är något jag minns. Sen fick jag jobb och var tvungen att vända tillbaks på dygnet, och sen dess har jag inte haft vare sig sådan upplevelse eller sömnparalys.
Har försökt på senare tid genom att slappna av, men där är problemet att jag försöker att slappa av för mycket när jag gör det på kommando. Så det slutar med motsatsen till avslappning!

På jobbet säger de att det blir en tuff höst, förhoppningsvis klarar jobbet utan varsel.
Inte speciellt orolig för att varslas, vill ju sluta vid någon tidpunkt, börjar tycka att det är dags att ta sig vidare. Men jag tänkte ut några mål jag vill lyckas med innan jag väljer att sluta.
Ser du om mina möjligheter att lyckas med de? Speciellt 2 av dessa mål.

KRAM!

70 Skorpan:

skriven

Till slut kom det fram att försäljaren inte hade beställt sängen o det var svårt att medge att de hade "bommat". Erbjuder sig att betala tillbaka fraktkostnaderna o något smått annat kan de nog ge som plåster på såren. Så typiskt att sånt här skiter sig... Tja, vad kan man bli annat än sur? Väl onödigt det också, tar väl av min energi, igen? Tur jag fick påfyllning av min kompis som jag inte talat med på några månader, hade henne på tråden hela vägen hem i eftermiddag där jag cyklade backe upp o ner :D. Tack för den energin!
Kram Skorpan

71 Vitlilja :

skriven

Min väska är borta med plånboken. Detta hände efter att jag beställt seans så det kom inte med i seansen som en av frågorna. Kan du se var den är Esmeralda eller någon annan här?

Svar: Det känns inte som om den är så långt bort... någon annan som kan känna in mer exakt ?
Esmaralda

72 Michaela:

skriven

Kommer hem och ser att grannen smällt upp ett stort partytält på tomten inför festligheter i morgon. Spännande!
Känner mig som Askungen när jag står och tittar "nåja... vad är en bal på slottet..." :) Kram

Svar: Exakt så :) Kram )
Esmaralda

73 Natten:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det så ut att jag träffar mig en partner och lever i en familj inom två år? Eller känns det längre bort än så innan det blir någon familj för mig?
Kram

74 S:

skriven

Hej Esmaralda
Ser du om han blev glad över mitt sms? Skvallrar han om det till andra?

Kommer han svara eller lägger han ingen. Vikt i det?

Kram

75 ThereseC :

skriven

Hej Es!
Någon astralresa har jag aldrig gjort. Däremot hade jag en ut ur kroppen - upplevelse när jag testade Mirtazapin. Det är ingen bra medicin för mig. Första gången jag testade den fick jag hypnagoga hallucinationer. Jag kunde både se och känna hur djävulen klev in i min kropp och så såg jag Jesus som sa "om du inte är rädd så kan han inte skada dig". Fast det var svårt att inte känna sig rädd måste jag säga.
Innan jag testade Mirtazapin så hade jag berättat för läkaren att jag inte mådde bra av Remeron som hon föreslog att jag skulle ta. Det var därför hon föreslog Mirtazapin. Sen fick jag den där ut ur kroppen upplevelsen så jag googlade Mirtazapin och såg att det var samma som Remeron fast med ett annat produktnamn.
Kram ThereseC

Svar: Ja herregud så tokigt det kan bli....med drogers hjälp kan man få många upplevelser men de är ju aldrig äkta... kram :)
Esmaralda

76 Barbie:

skriven

Hej Esmeralda, jag har en fråga angående en man jag pratar med och han verkar så fin och vi har bestämt oss för att träffas för dejt, däremot undrar jag om du ser att Han är seriös? Gillar han mig på det seriösa sättet? Jag menar vem vill inte lig..a med mig men men vad ser du? Kramar

Svar: Han vet inte än om han är seriös, det beror på om det klickar mellan er men han är öppen för den möjligheten... kram :)
Esmaralda

77 Dahlia:

skriven

Om jag sa åt honom att komma över på middag någon dag möjligen med utbyte att jag kan hjälpa honom med en sak. Vad skulle hans reaktion/tanke vara?
Skulle han vilja eller skulle han fega ur utav en viss orsak?

78 V :

skriven

Kan du möjligtvis se om det klicka emellan oss??När vi träffas?? Kramar

79 Till ThereseC:

skriven

Tjänstefel av läkaren att skriva ut samma substans som Remeron. Alla som jobbar med detta ska veta att Mirtazapin är Remeron. Beklagar verkligen att du tvingades uppleva detta!

Kram
Michaela ( sköterska inom psyk i 15 år )

80 Browallia :

skriven

Jag har inte någon erfarenhet av Astrala resor vad jag kan minnas men jag är helt övertygad om att vissa människor har den förmågan. För mig känns tanken att livet på jorden bara skulle bestå av konkreta ting som andefattigt och platt. Att vissa människor har förmågor utöver det som alla har tror jag att det finns en djupare mening med som är kopplat till alltet.
Jag hoppas att den man jag kommer gifta mig med i framtiden är lika vidsynt som mig. För mig har det blivit viktigt med en livskamrat som kan reflektera över allt mellan himmel och jord utan att det behöver handla om vem som har rätt eller fel fast man kanske har olika uppfattningar.

Önskar dig en trevlig fredagskväll. Kram

Svar: Visst är han vidsynt, annars hade det inte funkat ju :) Kram :)
Esmaralda

81 H:

skriven

Hej Es

Ser du något skoj för mig?
Kram

82 Unni:

skriven

Hei. Jeg har møtt en fantastisk mann og ble overveldet av kontakten og spenningen jeg følte - full match med interesser, åndelighet, lett prat og mindset og så mange likheter .Føler han (L.R) det samme og vil det bli noe mellom oss.

Svar: Han är helt klart intreserad.. men ändå lite osäker... närmaste tiden avgör.. kram :)
Esmaralda

83 Kram:

skriven

Hej Esmaralda
Pratar han negativt om mig? Till min nackdel?
Har han känslor för mig eller hur ser det ut?
Kommer det att bli vi på riktigt?
Kram

84 Undra.:

skriven

Hej Esmaralda

Varar en relation mellan dem under flera år framåt troligtvis?
Kram

85 Mirre:

skriven

Hej Es,
Kommer N att inse vilket misstag hon gjorde när hon lät mig gå? Hoppas innerligt att det blir hennes karma!
Vilken bitter människa. Märks det att jag är arg🤯

Kramar☀️

Svar: Du är arg med all rätt... men jag tror inte hon inser sitt misstag, hon är full av försvar.. kram :)
Esmaralda

86 M:

skriven

Hej Es

Ser du något speciellt roligt som händer mig i höst?
Kram

87 KristinaF :

skriven

Hej E!

Låter så spännande med astralresor. Inget jag fått uppleva iallafall..

Ser du något med Dj? Jag har en bra magkänsla om honom.. men undrar om du kan se något som håller en längre tid?

Hälsningar
KristinaF

88 mamma:

skriven

Första gången var under min första förlossning.

jag hade aldrig tidigare i mitt liv varit så trött. kände att jag inte orkade mer, orkade inte ens säga orden p g a värkarbete som pågått i flera dygn.

kände plötsligt att jag lämnade kroppen helt. såg mig ligga i förlossningsrunmet och kämpa men det var ju bara själva skalet. det riktiga jag var tydligen något helt annat fick jag här lärdom om.

min andra gång jag var med om detta skedde medvetet. hade först nu kännedom om själva fenomenet.. och wow! jag svävade i universum. fick så mycket visdom till mig under den korta tiden. framförallt en enorm glädje, som att all jordisk smärta bara rann av mig. och jag minns känslan från när man var ett obekymrat barn. jag fick till mig att vi alla på jorden är sammanlänkade i ett stort nervsystem och därför påverkas alla av just våra känslor, därför är det så viktigt med att var och en ansvarar för sina egna känslor och att vi hjälper varandra. när jag kom tillbaks till det jordiska livet kände jag bara WOW det var INGEN dröm. hela jag blev som förbytt, kände att jag visste något som ingen annan hade kännedom om och har sedan dess varit så uppfylld av glädje och av tacksamhet.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: