Nu börjar påsken....

 
Ingen bra start på påsken för Mannabonne Glenn
 
I går drack vi bubbel och det fanns lite kvar i buteljen som vi lämnade på bordet
 
I morse var det ett väldigt skrikande och tjoande på  MG som  hade fått syn på flaskan och numera har han ju utökat sitt intresse för akohol så   att det inte bara omfattar  öl  längre,  utan också bubbel och rött vin.
 
Han fick inte slunten av bubblet och blev ordentligt sur.
 
Och när han blir sur, då rusar han till sin korg som han annars aldrig ligger i - och i rasande fart  kastar han ut alla sina leksaker och  så lägger han sig där och surar.
 
Ibland surar han länge - det var nog en timme som det tog innan han kom över oförrätten med bubblet.
 
 
Halvvägs in i  glashuset sitter mamma och pratar i telefon !
MG vaktar - och den ende han slår vakt om är hans mormor !
 
Mamma  hälsar till er alla och önskar er en riktigt glad påsk och säger att hon är så glad att hon kan komma och fira den med oss. Och att hon fått sin andra vaccinspruta - det känns tryggt.
 
 
Ni som varit med länge, ni minns nog katten Jönsson..... MG:s föregångare.
Han såg ut precis som katten Gustaf både till form och färg.
 
Här har mamma och MG planterat en blomma på hans grav.
Mamma grävde ner och MG grävde upp - tills han insåg att  ok, blomman ska  faktiskt vara där!
 
I dag börjar påsken... vilket innebär att vi dukar lite påskfint ikväll, äter gravad och rökt lax med tillbehör och en creme brule´på det... dekorerad med ett litet  godisägg.
 
Sen blir det film... men vilken film, det är vi inte helt klara över än
 
Kram och glad påsk och stora påskkramar från mamma
💖
 
 
 
 
1 Helena Ir:

skriven

Så det är sådana vanor han siktar in sig på MG :) Bubbel är ju så gott! Förmodligen tyckte han att han var vuxen nog att bestämma över det där själv. Jag skulle också surat, förstår honom mycket väl ;)

Ja, jag minns katten Jönsson, den sorgliga dagen du berättade det olyckliga.. jag var nog relativt färsk här på bloggen då!


GLAD PÅSK och kramar tillbaka!
Ha en jättemysig middag och filmtajm!


Svar: Ja, Jönsson var med på bloggen ett bra tag.. han blev ju 12 år gammal.... och inte var han rädd för hundar inte så hade han och MG befunnit sig här samtidigt så hade det varit Jönsson som bestämt var skåpet ska stå :) Kram :)
Esmaralda

2 Jossan :

skriven

Haha bara jag som kom på att tänka på griseknorren i Emil? 😂 Han blev full av bären.

Saknar min käraste kärlek. Så tråkigt att han är sjuk :( själv har jag sovit så mycket och orkar inte ens gå upp ur sängen. Orkar inget.. ska försöka ta tag i sovrummet idag och resten imorgon. Hade verkligen behövt lite energi..

Så sjukt att det bara är 10 veckor kvar med min allra första klass 😭 kommer sakna dem så!

Nä ska leta energi!

Kram

Svar: Ja just det, det blev han ju, griseknoen :) Försök var utomhus och ladda lite energi, kram :)
Esmaralda

3 Celia:

skriven

Så MG har blivit en riktig finsmakare med åldern! :)

Es, kommer han möjligen höra av sig under påskhelgen, eller hörs vi kanske på ett annat sätt?

Önskar dig och dina en glad påsk!

4 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Hahaha, goa lilla MG. Våran hund vi hade när jag var liten fick syn på min pappas Kahlua glas och då pappa var så inne i filmen märkte han inte att hunden drack upp alltihopa förrän han skulle själv skulle dricka i glaset. Kan säga att hunden inte mådde bra i flera dagar efteråt. En aning full. 🙈🙊 Vad mysigt ni verkar ha det! Hälsa tillbaka till din goa mamma! Skönt att höra att hon har fått vaccinet nu. ❤️

Gör ett nytt försök ... Hur många killar kommer jag vara i ett förhållande med innan jag möter min stora kärlek - mer än två? Vad ser du? Kram ❤️

Svar: Ja, ibland kan det vara svårt att hålla tassarna i styr när det är gott i glasen :) Jag ser inte hur många.. och det kan mycket väl vara så att det bara nån liten fling... osäker på detta... men något lät ske innan du möter den rätte :) Kram :)
Esmaralda

5 Jen. :

skriven

Varför skriver han sånt där i efterhand.. Låg det någon sanning bakom eller var det bara för att trycka på mina känsliga knappar han vet om... Det känns verkligen inte som att jag klarar av att gå vidare utan svar. Hur kan det bli så här

6 M:

skriven

Haha han är ju för gooo alltså! Vilken personlighet. Puss till surgurkan :)

Ny info! Vaccin för dig Es ( 65 år ) ska ha fått en dos innan 16 Maj! Alla vuxna ändras från 30/6 till 15/8. Därför mitt jobb förlängdes året ut. Allt är rejält försenat och jag börjar undra om jag ska hoppa på något annat för vi kommer nog inte igång förrän i sommar och det blir segt att vänta så länge. Eller om jag ska ha is i magen. Vet inte vad jag ska göra! *SUCK*

Smaklig måltid vid 19.00 tiden även i afton :) Kramar till er!

Svar: Ja att sura är en av MG:s specialiteter ! Första dosen innan 16 maj, känns så långt fram.. sen ska man vänta 6 veckor innan nästa och så 2 veckor på det....men man får vara glad att det finns vaccin över huvud taget tror jag ! Kram :)
Esmaralda

7 Skorpan:

skriven

Glad påsk o en kram yill mamsen med :)! Förstår att MG blev sur, att bli snuvad på konfekten, spec den med likör i ;), är ju aldrig kul. Kanske han får nåt annat gott istället?

Handlat för flera dagar o nu hoppas jag att jag har allt. Fick återvända i butiken då jag visst inte hade plockat med mig allt, som tur kollade jag inklpslistan där o då ;). Hoppas på smakliga målter o trevliga stunder med barnen, vi är ju faktiskt alla samlade :). Det blir säkert bra...
Kram Skorpan

Svar: Jadå, han mormor hade en hel godispåse med till honom så han har smaskat i sig en hel del ikväll ! Ha det riktigt bra... kram :)
Esmaralda

8 <3:

skriven

Fiskar hon efter hjälp av mig eller hon vill geniunt umgås?

9 Mandarin :

skriven

Tack Esmaralda, men vad är det som tynger mig och får mig att må så dåligt? Hur kommer jag ur det? Kram

10 M:

skriven

Tänk om MG hade haft PMS! Hur i hela friden hade det blivit då? HAHA!

Ja 16 Maj är långt borta när man redan väntat i flera månader. Känns det oroligt med Kreta resan?

Kände hur jag segnade ihop lite som en daggmask efter detta. När man saknar jobb, vänner o kollegor samt kärlek och inte ser någon ljusning på detta så blir det lite jobbigt tycker jag. Men får försöka vara glad ändå :)

Hoppas att ni hittar någon bra film sen. Blir TV här. Kram

Svar: Ja, MG med PMS, bara tanken är hysterisk... ha ha ha :) Jag hoppas ju fortfarande på Kreta, VÄLDIGT mycket ! Kram :)
Esmaralda

11 Mercan :

skriven

Må vila i frid ängeln Jönsson Esmaralda 🙏💖🙏

Svar: Kram :)
Esmaralda

12 Agnes:

skriven

Kommer oxå ihåg Katten Jönsson. Likaså det sorgliga slutet för honom.

En stor påskakram till er alla!

Herr Fralla verkar "dricka" mer än vad jag gör, haha...sicken liten finsmakare...eller "fyllehund"! ;0}

Så...nu fjärdar vi upp oss alla o är tacksamma över att ha en hjärncell mer än hönsen, för annars hade vi sprungit i cirklar istället för rakt fram! (Jo, väldigt dålig vits...)

Kramen på er alla!

Svar: Ja, en redig fyllehund skulle det kunna bli om han fick fria händer ( tassar ) kram :)
Esmaralda

13 Mercan :

skriven

MG är så söt Esmaralda 😊 Glad Påsk från mig åckså tillbaka 😊Esmaralda ser du någonting Esmaralda om vi åker till Bulgarien med ny bil eller blir det flyg resa 😌😌😌du såg att vi ska åka lite senare under året när vaccinationerna kommit igång 🙂 ♥️ 🤗 😘 ❤️

Svar: Känns nog mest som att ni flyger dit, kram :)
Esmaralda

14 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag brukar hoppa in extra på en florist butik. Nu inför sommaren så brukar hon fråga mig om jag vill jobba men i år har hon ej gjort det.
Verkar det inte som att hon vill att jag ska jobba? Hörde att hon hade frågat en annan. Eller ser du varför hon inte frågat mig?
Kram

15 Dunegull:

skriven

Hälsa och ha en fantastisk kväll!
Kramar på er ❤️

16 My:

skriven

Hej Esmaralda.
Tycker han varit mer frånvarande än förut. Ser det ut att vara något? Att han är tveksam eller har någon annan tjej i tankarna?
Är det något?
Kram

17 Boudica:

skriven

Hoppas ni har en trevlig kväll!
Har känt mig väldigt nere senaste tiden, så blir kort för mig och tidig natt.

Min fina kollega som ska sluta blev tydligen hemskickad pga sjukdom? I början på veckan. Tyckte inte han verkade sjuk jag. Det var ju kort efter mitt sms med. Hopoas det inte var mitt fel!

Men jag oroar mig, kommer han till jobbet nästa vecka, den sista? Vill ju träffa honom åter en gång innan han slutar! Hoppas han haft och kommer ha mig i sina tankar nu i veckan som var och denna helg!

Kram!

18 Susan:

skriven

God smak han har MG🍾🥂

Glad Påsk på er me🥚🐣🐥

Svar: Ja MG har koll på mycket, för att vara en bulldog :) Kram :)
Esmaralda

19 A:

skriven

Vad gullig han är MG. Vad mysigt ni har 🤗

Svar: Tack & kram :)
Esmaralda

20 Jeanette:

skriven

Mannen jag berättade om har varit här flera gånger o bankat på min dörr. I kväll var han här i 1 tim o 15 min o skrek o ropade i brevlådan.
Han började lugnt sen tappade han humöret och han sa tillslut att det var mitt fel!
Blir det något slut på det här?!

Glad Påsk!
Kram

21 Rädd:

skriven

Tycker B eller någon på den arbetsplatsen illa om mig? Anser de att jag handlade fel i höstas? Eller beror det på andra saker att jag inte får mer jobb där? Kan inte släppa tanken att de kanske tycker jag gjort fel.

Kram och kärlek.

22 Bewi:

skriven

ja det gick ju inte så bra, blev en dyrköpt historia... tur sambon kan släppa det trots att det rör sig om mycket pengar. Nu hoppas vi påsken blir trevlig och att grannarna flyttar framöver, hoppas så. Ser du om de pratar om det?

23 Solstjärnan:

skriven

Tack för påsk hälsningen😊
Hälsar tillbaka 😊🐣

MG är insatt i vad andra gillar..han vill också ha..att dom inte förstår det..dom delar ju typ inte med sig alls ..ja då får jag väl lov att ta för mig..o lyckas jag inte ja då får leksakerna flyga till alla väderstreck o jag dimper ner i bädden o surar och surar o surar, tills jag kanske helt glömt bort varför jag blev sur i första taget..

Din mamma o MG är nog ett toppen team😊 båda jobbar intensivt,en gräver ner o den andra gräver upp.😊
Så det gäller att hitta en blomma med kvalité så den överlever denna procedur 😊

Ha en bra kväll😊
Kram Solstjärnan ⭐

Svar: Ja jag tror också han surar tills han glömt anledningen :) Kram :)
Esmaralda

24 ullie:

skriven

här blev det james bond film och varma mackor inte dumt det heller
glad påsk o vilken tur han va på bra humör igen


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: