Förloraren.....

//  KLassiker med Bosse Larsson //
 

Alla har vi träffat på en dålig förlorare – eller så är vi kanske själva rent av en !!

En dålig förlorare surar och bortförklarar  och kan inte ta sin förlust på ett mogen sätt.

Jag kan tänka mig att Trump är en dålig förlorare – han har den personligheten.

Människor som har höga krav på sig själva kan också vara dåliga förlorare oavsett vad det gäller.

 

Personer som  har ett stort självhävdelsebehov  kan visa sina sämsta sidor när de förlorar

När sonen var i tonåren ordnade han ofta brädspelskvällar här hemma och det var 7-8 grabbar som satt runt  mitt stora matbord och spelade.

Och bland dem fanns en särskilt en grabb som  inte kunde hantera en förlust.

När han förlorade reste han och gjorde klart att nu ville han inte vara med mer – och så gick han hem ! Varenda gång !

 

 

 

 

Som vuxen  när man tävlat i frågesport har jag stött på människor som  svarat fel men som hävdar att det är rätt… att svaret i spelet är FEL !  Trötta mej alltså !

Själv kan jag irritera mig om jag förlorar på grund av att jag gjort ett tankefel…. men tack & lov är det ingenting som jag hänger upp mej på.. jag svär en ramsa och skrattar på eländet !

Hur är det med er ?

Kram & kärlek💖

1 Sus:

skriven

Hej
Svårare att ha fel mot vissa….
Tror du han har lämnat mig för gott nu?
Love sus

Svar: Ser ut som om han kommer tillbaka så småningom... men tänk efter om du vill ha det så och om du vill ha honom tillbaka... kram :)
Esmaralda

2 Månskenet:

skriven

Gomårrån!
Men nää, så pinsam hon var, tjejen på videon. Tänk om man började argumentera varje gång man inte vunnit högsta lottovinsten (d.v.s varje gång!) Näämen suck alltså!
Själv har jag inte den tävlingsinstinkten att jag tror att jag ska eller kan vinna rubbet. Fast visst känner jag nån som om möjligt fuskar sej till poäng för vinst.
Ha en bra dag! Här skiner solen, men åskan tog värmen/hettan i förrgårkväll, hade behövt mera regn.
Ha det gott!

3 Naturvän:

skriven

Hej!

Bland det jobbigaste som finns, med människor som är dåliga förlorare, jag går aldrig ihop med de här "typerna". personkemin stämmer aldrig! Har ngn i släkten ,förr blev det konfrontrationer men nu går jag bara väck.

I min tankevärld är man en mogen och klok människa om man kan ta en förlust! that,s it.

I går avnjöt jag en konsert i parken i byn, klassiker med pop , soul och motown. Tänk vad musik gör!!

Har bokat en seglats på en två mastare nästa vecka. Turen löper på ngra timmar och det skall bli underbart och komma ut på havet igen.

Funderar på att prova på windsurfing, är lite orolig att min muskelstyrka inte är där ännu, men testa kan man ju alltid göra. Dax att prova ngt nytt!

Ha en härlig sommardag alla!
Kram

Svar: Ja, musik kan minsann göra underverk ! Härligt att komma ut på havet - det passar verkligen dig ! Du ska pröva på allt nytt dom du vill pröva.. håll inte tillbaka :) Kram :)
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag känner inget något för M honom men han har alltid gillar mig så samma sak ifjol och i året. Jag ser såklart inte något för oss i framtiden. Jag undrar ofta hur mycket han gillar mig?

Ha det bra

Svar: Han gillar dig ganska mycket men precis som du säger så ser inte jag heller att ni hör samman i ett förhållande.. kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

På tisdag ska jag dit till en cafe som är träffas andra. Tror väl kommer jag hitta någon som har gör med vänskap eller kärlek?

Ha det bra

6 Cecilia:

skriven

Efter alla möjliga spel med mina syskon har det gapats och ifrågasätts massor med gånger. Men i slutet skrattar vi alltid åt saken och hjälper till att plocka undan (förutom vinnaren som slipper detta).

Har länge känt att när skolan börjar och man får träffa sina klasskamrater igen så ska jag ta tillfället i akt och försöka socialisera mig. Vill ju så gärna umgås med andra, men har satt upp en social spärr för mig själv.. Igår kollade jag på en serie och det kändes verkligen som ett budskap till mig angående detta. Stämmer det? Kramar

Svar: Ja nog var det lite av ett budskap.. du ska göra precis som du tänker och de kommer ge bra feedback... kram :)
Esmaralda

7 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Är ingen dålig förlorare men jag känner mig förlorad... när grannen från hell kom hem .
Jag vet inte om jag orkar med längre sen de skaffat en hund till..Det ska "tränas" och jag får ta in hundarna . Nu när jag ingen trapp har ( än...) får jag gå via baksidan och hinner inte med om de tränar utanför min infart...
Nu åkte de igen och friden sänkte sig och bara att släppa ut hundarna utan att klä på sig på morgonen känns som lyx . Oron i magen är värst.

Jag vet inte om jag orkar längre...
Ser du ngn förändring ?

Go lördag på er här njuts det .

Kram Anki med flock

Svar: Det här är slitsamt... någon förändring inom det närmaste ser jag inte.. kram :)
Esmaralda

8 Retstickan:

skriven

He he, ja dessa typer är roande att sticka till ett mentalt tjuvnyp under spel- och tävlingssammanhang..! 😁

Ez: Kan vänskapen till s och w växa under året..? Gillar speciellt s, himla go tjej.. Hoppas tycket är ömsesidigt..

Kram, kram..!

Svar: Ja vänskapen har stor möjlighet att växa, kram :)
Esmaralda

9 Skorpan:

skriven

Jo i tiderna var jag en dålig förlorare o surade om jag inte vann, numera orkar jag inte bry mig ;D. En utveckling kan alltså ha ägt rum ;)... Är sonens kompis ännu en lika dålig förlorare månne?

Jösses så trött o mörbultad jag är efter gårdagens arbetspass. Stod o giick i flera timmar o jobbade minsann loss mina biljetter till dagens festivaldag ;).

Utbudet av ögonfröjd var minst sagt begränsat o det var nog en besvikelse ;). En äldre karl, som var på jobb där, försökte lite flirta tror jag o jag hakade på, utan nåt intresse dock. Lite lustigt tyckte jag det var när en man, som tillhörde högsta "arrangeringsgardet",o som jag såg genast jag irrade mig in på området o frågade om vägen till rätt person o som kom o åt samtidigt som jag, stannde upp bredvid mig där i slutet av kvällen o berättade om hur många steg han hade fått ihop under dagen o hur många kilometer elkabel han o en annan dragit innan festivalen. Den mannens utseende gillade jag o hans öppenhet o sociala läggning också, men vad var det som fick honom att stanna upp i nattens mörker o tala med mig Es? Han såg nu knappt hur jag såg ut klädd i min svarta jacka med en dyngsur ryggsäck på min rygg o dessutom var jag den som stod lägst ner i hierarkin, skräpsamlare som jag var ;D. En mycket bra sådan dock ;).

Idag blir det att åka iväg o njuta av artisterna som gäst på ort o ställe tillsammans med kompisarna varav jag kunde ge en en biljett. Kan det tänkas att jag ser denna man idag också Es eller finns det "potential" för nåt/nån annan ;)? Med mask på är det ju intressant att se folk, men mannen av igår hade ju ingen, själv hade jag dock mask hela dagen...

Bara några timmar tills jag ska iväg, oj då. Behöver äta rejält innan det...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Nej, kompisen har kommit över detta och gänget spelar fortfarande då och då:) Vad trevligt det blir idag ! Det finns möjligheter.... kram :)
Esmaralda

10 Ht:

skriven

Hej!
Kommer jag få fast jobb på mitt nuvarande jobb?
Kram!

11 Lilla m:

skriven

Hej Es, blir det nåt med norrmannen? Kram

12 Dunegull:

skriven

Får vi en bra dag på måndag på Tosselilla trots vädret ser riktigt ostadigt ut? Man kan inte boka om biljetterna heller, vill bara att barnen ska ha kul.
Kram

Svar: Kan bli hotfullt med vädret men det blir bra i alla fall... kram :)
Esmaralda

13 Bjork:

skriven

Hej kommer jag bo i ett hus på landet?


Kram

14 sus:

skriven

Hej
Tack Esmeralda för svar....
Ger mig sådan förtröstan....
Love sus

15 Nenna:

skriven

Hej Es,

Jag dejtar en man nu. Ser du något kring honom? Han har ett stort och fint hjärta 💛

Kram 🤗

16 Skorpan:

skriven

Tack Es!

Möjligheter, hmm, ingen risk för att jag övertolkar nåt då ;)? Välkomnar mer än gärna nya människor i mitt liv o gärna då i mitt sexliv, men inom den fronten tycks inget hända, undrar varför? Så eländig är jag väl ändå inte ;D...
Kram Skorpan

17 Je:

skriven

Hej!
Jag vill ju 100% vinna när jag spelar ett spel men jag blir inte arg när jag inte vinner🙂

Får sonen en bra helg? Får jag en bra helg?
Kram

Svar: Ja det ser ut att bli en bra helg, kram :)
Esmaralda

18 Ronja 🌺:

skriven

Hejsan 🌺

Jag har funderingar kring min arbetssituation. Har arbete, men känns inte riktigt som ”jag”. Har känts ganska länge som att nya saker är på gång.
Jag undrar hur det ser ut för mig kring detta.

Ha det gott 🌺

19 Skrållann :

skriven

Hej!
Jag vinner gärna men kan ta en förlust utan att bryta ihop eller skylla på alla andra.
Idag ska vi fira mina föräldrar som firar 50-årig bröllopsdag, det är stort. Vår valp får följa med till restaurangen där vi ska äta…det blir spännande och jag hoppas det kommer gå bra?!

Kram❤️

20 ML :

skriven

Jag är inte en dålig förlorare som tur är.

Kollade på wn intervju med Pernilla Wahlgren ( vi bor ju rätt nära varann ) och hon strålade av kärlekslycka efter 12 år som singel. Första dejten blev kärlek och msn riktigt unnar henne det som alltid kämpar på. Hos mig är det ju fortsatt stendött och undrar om inte allt bara var falskt alarm men kommer jag och min kärlek att dejta eller smäller det till direkt och blir seriöst?

Lördag och jobb som vanligt. Träffade två ungdomar igår som pluggade i Umeå och som älskade det. Vill också lämna Sthlm en dag. Och jag älskar ungdomarna som jobbar med att styra upp våra köer mm. Kämpar på 10 tim om dagen flera dagar i veckan och de tyr sig till mig vilket är så gulligt :)

Kram o ha en fin dag!

21 Solstjärnan:

skriven

Är nog inte speciellt dålig förlorare.Är ju inte så tävlings intresserad och därmed är det ok att vinna men lika ok att förlora.

Semestern är slut och arbetet börjar på måndag.Inget jag ser framemot just nu.
Hade så gärna njutit av mer semester 😊
Har fått mycket gjort😊
Det är jag nöjd och glad över men hade ju önskat att mötet med min kära skulle ske under semestern...
Men får hålla tummarna att vi ses än, innan hösten😊

Es,du har nämnt att mötet med min SM ej sker i staden där jag bor.
Är det långt "utanför" min nuvarande stad jag bor i eller kan det vara nära intill?

Ha en bra lördag 😊
Kram Solstjärnan ☀️






22 Ia:

skriven

Hej
Dålig förlorare kan vara något bra också, om man vänder det åt rätt håll. Man ger inte upp utan fortsätter lite till, tex alla os- deltagare.

Det händer en del här runt mina barn och ex-mannen är inblandad, eller inte, de vill inte veta av honom så länge han är tillsammans med hon som ligger bakom skilsmässan, han valde bort barnen pga henne.
Kommer de att fortsätta vara tillsamman eller lämnar de varandra?

Kram

23 Pot Pat:

skriven

Jag brukar låta alla andra vinna. Jag får ångest av min egen skicklighet.

24 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Ska jag räkna med från nu att jag kommer få söka in igen till universitet?
Kram

25 Fanny2:

skriven

Jag har väl varit en dålig förlorare förr. För några år sedan blev jag besviken på att min brors sambo betedde sig så. Vi brukade roa oss med dansspel till Nintendo Wii och när hon inte kunde vinna var det inte längre kul... För henne! Hon gick därifrån och gjorde annat. Sen spelade vi aldrig mer ihop.

Jag hade ett minne av att din son var på Drottninggatan den dagen men var inte säker. Skönt att inget mer hände.

Tack för svar! 💜 Ja, det blir jobbigare att tvätta kläder framöver... Jag kände på mig att det var en av männen som stal mina underkläder och det värsta är att jag bara befann mig några meter ifrån. Varför finns dessa män. 😪

Nu har jag ett litet problem. Varför har en liten koltrast bosatt sig i min balkong och vad betyder det?
Jag har kontaktat viltvårdare för att få hjälp men det är hopplöst när det är både sommar och helg i Stockholm. Den hoppar och flaxar. Jag tror inte att den har lärt sig att flyga. När jag går ut för att torka bort fågelspill och lämna fler frön gömmer den sig bakom någon kruka... Jag har inte mycket frukt eller bär här.
Hade helst släppt ut den i närheten om föräldrarna finns kvar någonstans men mina grannar envisas med att släppa ut sina katter. 😔
Kommer den att klara sig? Den är oerhört söt. Om någon har tips på bloggen är jag oerhört tacksam.

Kram

Svar: Ja, det finns ju knäppisar lite överallt... men förstår att det känns olustigt. Jag kan ingenting om fåglar så jag hoppas att andra på bloggen hjälper till.... fjäderfän bara älskar man..... kram :)
Esmaralda

26 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Trivs han tillsammans med oss i sin familj?
Kram

27 Skorpan:

skriven

Tecken, kan det vara så? Såg att jag hade klottat tandkräm på min t-shirt i ottan då jag i mörkret borstade tänderna o den ena "klottet" var format som ett hjärta. Nån som vill säga mig nåt?
Kram Skorpan

Svar: Det här var nog bara en tillfällighet.. kram :)
Esmaralda

28 Anki:

skriven

ok
Tack för svar Es
Kanske är det jag som måste flytta

Kram Anki med flock

Svar: Kan hända att det blir så...processa och tänk lite hit och dit och se vart du landar.. kram :)
Esmaralda

29 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Ja, en kommer direkt till mig när det gäller en dålig förlorare - min pappa. 😂🙈 Vi spelar mycket Maxi Yatzy och när han förlorar blir han lätt sur och tror att han får stryka något trots att han hade "chansen" kvar eller ifall det inte blir som han hade tänkt sig och ser då inte att de blev "ett par" eller något annat, men han vill ändå spela flera gånger. Vinner han blir han på ett väldigt glatt humör. En gång spelade jag och han och då hade vi en turnering så av 10 omgångar vann han 8 gånger, då kan jag säga att då var han på ett väldigt glatt humör. 😂 Men jag bryr mig inte så mycket om det.

Såg att ni hade det bra i Ullared. Får hälsa dig välkommen hem så här i efterhand.

De senaste veckorna har varit rena rama mardrömmen. Mina föräldrars skåpbil/kallad buss som dom måste ha pga hundarna har varit paj och trots inne på verkstaden så funkar den inte. Vi hade väntat i 2 veckor för att dom skulle skicka efter en del, men de drog ut på tiden och när de väl var dags för att fixa felet efter en felsökning visade de sig att de inte var de som var felet och den som är bra på just denna sortens bil är på semester och kommer inte tillbaka för om två veckor. Jippi! Ingen bil att köra. 😞 Det har ju varit ett riktigt åskoväder och blixten slog ut deras fjärrvärmeavsläsare så de stank i hela huset. Tack och lov började det inte att brinna. Tv:n gick oxå. Så reparatör kommer nästa vecka, svider rejält då tv:n var knappt 5 månader gammal. Som om de inte räcker så har några djur varit dåliga.

Orka säger jag bara! 😭 De enda kul på hela sommaren var att jag och mamma besökte Bohus fästning när de var medeltidshelg. Annars så har jag inte gjort något kul alls pga att deras bil inte har funkat. Snacka om att man har haft motgångar mot en hela sommaren. 😞

Min största rädsla är att kaninernas tak på boden dom bor i ska gå åt helvete då den är så gammal. Pengar till renovering finns inte och jag vet inte hur vi ska lösa det. Framför allt är oron stor när jag vet att vintern snart är här och när snön lägger sig på taket. 😱😱😱 Ber till Gud och hoppas att han hör mig. 🙏🙏🙏

Förlåt men jag behövde spy ut lite.
Önskar dig en underbar lördag! 💖
Kram en orolig Zoey 💕

Svar: Tack för hälsning :) Herregud vilken otur det varit hos er ! Vad det gäller taket ser det ut som om det kommer lösa sig på något sätt... kram :)
Esmaralda

30 Boudica:

skriven

Njah är nog ingen dålig förlorare, men tycker jag något är ojust så kan jag säga ifrån, jag kan va rätt ärlig utav mig ibland!
När jag var yngre och spelade njah, vågade väl inte säga till om nåt då.

Kom precis hem från ett litet ärande min pappa skickade mig på till en familjevän, han är inte hemma så därför tyckte han att jag kunde testa. Denna familjevän är mamma till en i mitt forna kompisgäng, ett gäng jag inte träffat på länge, de alla skaffade man å barn. Medan jag är den eviga singeln.
Det knyter sig lite i magen av att höra att alla tjejerna har nu 2-3 barn var och man.
Har inte längtat efter barn så mycket, men man undrar, har jag gått miste om detta eller träffar jag man och får barn snart jag med?

KRAM!

Svar: Kärleken möter du men om det blir barn ser jag ingenting konkret kring... kram :)
Esmaralda

31 Retstickan:

skriven

He he, ja dessa typer är roande att sticka till ett mentalt tjuvnyp under spel- och tävlingssammanhang..! 😁

Ez: Kan vänskapen till s och w växa under året..? Gillar speciellt s, himla go tjej.. Hoppas tycket är ömsesidigt..

Kram, kram..!

32 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Känner mig lite osäker.

Ser det ut som att hans syster och hans familj tycker om
Mig?
Kram

Svar: Ja, det tror jag de gör, kram :)
Esmaralda

33 Bellagio:

skriven

Du har ju sett att dottern igen kommer bo växelvis hos mig och sin pappa, och till och med mer hos mig någongång. Nu har hon i sommar varit lika mycket hos oss båda och vi har haft det så mysigt, kul och fantastiskt. Vi har pratat om att hon ska vara lika mycket hos oss efter sommaren. Men nu har pappan lovat en hamster hon måste ta hand om varje dag. Och nu vill hon bara testa varannan vecka under en vecka hos mig. Jag säger att hon får göra som hon vill men att jag blir glad om hon är hos mig mer än varannan helg. Detta är så svårt. Hon far inte illa hos sin pappa. Men mitt hjärta går sönder.. Kan inte riktigt formulera en fråga annat än om det kommer lösa sig. Kommer detta bli bra någongång?

34 Flytt:

skriven

Hej Es

Kommer jag bo kvar i denna staden länge till?
Kram

35 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Ser allting ljust och bra ut kring mig och min dotter? Ser du någon varning?

Kram

Svar: Ingen varning kommer till mig, kram :)
Esmaralda

36 Misstjejen:

skriven

Hej

Några av min paketet handskar var försvinna och jag vet inte vad är det som mest är bort också.

Så ju dom var i min lägenhet och snokar runt och ta något när dom laga min diskmaskin.

Hur ska jag kunde lita på dom?

Gör dom något i min lägenhet? Jag blir ju oroligt för det




Ha det bra

Svar: Nej, jag ser inte att de varken snokar eller stjäl något... kram :)
Esmaralda

37 Dunegull:

skriven

Jag fick som tur är byta dag så hoppas på bättre väder på torsdag. Tror du han där uppe är med oss E så vi kan få en härlig dag på Tosselilla?
Kram

38 Dunegull:

skriven

Jag tappade fodralet till Mina airpods när jag var ute och gick. Ser du om jag tappa dem ute eller om någon hittar dem och jag får tillbaka dem? Riktigt störigt, jag försökte ta samma runda igen efter jag kommit hem men såg inte dem.
Kram

39 Browallia:

skriven

Jag kan inte minnas att jag har sett just detta programmet med Bosse Larsson, för mig är han ”Nygammalt”. På den tiden då hela familjen samlades runt tvn på kvällarna. Nostalgi.

Pga av mina Npf svårigheter har jag förlorat mycket oftare än jag har vunnit i spel och tävlingar men alltid tagit det med jämnmod. Jag har liksom aldrig haft nåt behov att vara bäst. För mig har det betytt mer att få vara med i gemenskapen, jag har ju varit utsatt för att vara utfryst och levt i ofrivillig ensamhet som både som barn och vuxen. Jag hade aldrig kunnat tro att den erfarenheten en dag skulle vändas till något positivt, jag har ju inte haft några problem med att leva isolerad pga av Covid. Kram

40 Misstjejen:

skriven

Hej

Ibland undrar jag om varför jag är ofta förlora mot andra än min mamma. Jag trodde ju vissa är fuskar på spela mot mig. Jag har märks ju deras uttrycka och deras känslan inom sig själv. Man ser hur dom reaktion på en viss. Då sagt jag rakt ut person fuskar men tydligt ju förnekar med en leende i ansikte som om är väldigt glad. Så okej 🤔... det lät konstigt...

Och det finns en vissa är ärligt med spela mot mig då jag litar på det men inte alla. Jag tycker om spela men vägrar ofta spela med alla. Bara vissa är jag okej att spela med.

Jag är ofta försiktigt med vem jag ska spela med. Vissa kan jag tycker synd om och dom får vann men inte alla. Så det är mycket beror på hur jag uppfattande på en person i spelet.

Jag märks i en viss spelet sä helt plötsligt jag kan allt utan fuskar exempel vändtia så kan jag allt kortet utan förstå.

Jag spår ibland i spelet som läsa genom varje kortet eller något annat spelet.

Jag berätta aldrig för andra att hur jag gör väl genom läsa i kortet ellet något. Jag fick också vibbar som är starkt känslan då förstå jag eller i handen som känna efter då förstå jag att jag ska tar det. Eller någon i tanke som tala för mig.

Jag fuskar inte men ibland är det tröttnar då tvungen jag att gör det. Men inte alltid så jag har energi till det.

Men en viss är fuskar och en viss är ärligt mot mig i spelet. En är jag avskyr med tävlingsmänniska då vägrar jag att spela med dom så kommer jag blir ledsen om jag spela med dom.

Jag är medvetenhet mycket om min spelet mot andra.

Jag är ju dåligt förlora person tror jag men lite vinst person också...

Ha det bra

41 Ghostwriter:

skriven

Filckan jag drömde om i branden när jag var liten, var det samma person som kände min förälder och som dog i en brand 11 år senare eller någon som dog på plats?
Kanske inte ens kopplat till branden... det kändes som hon försökte hoppa eller ta livet av sig "rädda sig".
Hon har ingen annan koppling till mig vad jag vet.

Har hon något att säga mig från alltet?


Kram

42 Mind:

skriven

Det är nog en mognadsfråga. Vissa mognar aldrig ifrån det.

Av nyfikenhet, varför tror du just Trump är en dålig förlorare?

Svar: Bara en känsla....det kommer till mig att han söker orsaker utanför sig själv och har svårt att se sina egna tillkortakommanden... kram :)
Esmaralda

43 Anna.L:

skriven

Hej! Tröttsam efter en ganska fullsatt dag. 😅
Men till min fråga gällande hat kommentarer i framtiden om jag är med den speciell mannen jag tänker på, nämner inte hans namn här av respekt. Men som kreativ och populär, ser du ifall jag ska ta bort kommentar funktionen helt eller behålla den på? Vad är bäst av säkerhetsskäl.

Kramar ha en fin dag! 🥰

44 Fråga:

skriven

Hej Es,

Ser du något roligt eller positivt för mig framöver?
Lär mig att leva och acceptera min ångest och paranoia. Ville egentligen fråga dig en helt annan fråga men det spär bara på min paranoida sida som jag vill jobba bort så därför ska jag inte ”mata” den delen av hjärnan.

Om du får till dig något positivt så får du gärna dela med dig hade nog ljusat upp min dag lite..
Jag gillade förresten gårdagens inlägg. Har länge sagt att ALLT har en mening även negativa saker, mer som en tröst för mig själv tror jag. Men inlägget kom som en bra påminnelse att shit happens, vad ska man göra.. bara att gå vidare. Det finns en viss frid i det, att man inte kan göra något annat än att acceptera det för vad det är.

Kram✨

45 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan du gör en inlägget om Tjernobyl på din blogg. Jag vill förstå mer om det även jag titta på film och kolla på nätet. Men kanske du har något mer känsla av det?

Du kan gärna gör en i inlägget om det. Min önskan att få vet mer om det

Ha det bra

46 Hälsning :

skriven

Hej Es

Finns det något meddelande till mig?
Kram

47 Skorpan:

skriven

O jsg som trodde att det var ett tecken ;) . O ingen karl i sikte på festivalen heller, var ska jag söka? Blir utan hela tifen känns det som..
Kram Skorpan

48 Mind:

skriven

Det kan nog stämma, han förefaller onekligen vara typen.

Dock tror jag han kommer få rätt i slutändan om valet, det pekar onekligen i den riktningen med utredningarna som pågår. Vad man än tycker om det. Men det faller ju utanför Trumps kontroll, skulle gissa på att det i slutändan kanske måste bli omval eller liknande, om inte militären kliver in.

49 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda, du skrev att jag kommer att må mycket bättre, blir det snart? Om några dagar, veckor? Kram

50 Hejsan :

skriven

Mina mensvärkar är hemska, smärtan är obeskrivlig och kan hålla på i 6 timmar. Jag har varit hos läkare och dem har sagt allting ser okej ut. Vad är problemet? Dricker massa naturläkemedel och nogrann med kost och ändå gör det så fruktansvärt ont.
Ser du någon varning?

51 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Ligger som reserv.
Kommer jag att få räkna med att söka in en andra gång? Eller ser det ut som att jag kommer in den här gången?
Kram

52 Ghostwriter:

skriven

Har fått en kontakt utomlands, nära mig dock, som verkar jättegullig kille. Däremot har jag svårt att utveckla känslor när man inte setts + när man måste prata engelska. Vi båda vill ses, kan ske flirt men jag undrar om det kan leda till mer? eller vänskap?
Tror han skulle vara öppen för båda om man är tydlig.



Kram

53 ML :

skriven

Nä det här blir inget med någon SM på jobbet. Mer dött än någonsin så bara att släppa. Var bara falsk alarm och får nog vänta några år till på manligt kött :) Fattar inte hur vissa kan ha sån tur och för andra händer ingenting.

Varför har A inte glömt mig?

Kram

54 Solstrålen :

skriven

Hej Es

Ser du något speciellt roligt som väntar mig?.
Kram

55 Misstjejen:

skriven

Hej

Vet inte varför jag får em cellminne att jag har haft en hunden när jag var man i tidigare livet. Då jag födda den 1935... jag tror att jag förstår varför jag blir sjuk. Jag leva med en fru. Och det är väl jag leva i tjernobyl. Och jag fick minne också hur ser ut min huden och allt blir jag mår sämre. Under 50 åldern. Men jag leva något dagar tills jag dog.

Jag tror att det är väl stämmer... jag blir påverkar av det. Så allt känslan och minne dyker upp. Folk och en massa...

Jag försöka bara inte tänker på det för jag ska sova ju. Jag skriva det bara just nu så jag fråga imorgon om det också.

Ha det bra

56 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet inte varför jag kan inte just nu sova men det är snart kl 12 tills augusti kommer. Jag upplever så ungefär sätta förra gång av terminen.

Vad betyder hösten för mig? Du har tydligt med vänta det att berätta för mig. Något positiv hänt där? Och något förändringar kommer för mig?

Ha det bra😊

57 MalinS :

skriven

Nej usch jag har svårt för dåliga förlorare. Hela stämningen liksom förstörs när man har en sån i sällskapet. Önskar dock att jag hade mer av en tävlingsmotivation eller liknande.

Idag besökte jag mamma och pappas grav, bad om styrka och hjälp kändes bra för stunden.

Imorgon blir det nya tag.

Kram

58 Nenna:

skriven

Hej Es,

Jag dejtar en man nu. Ser du något kring honom? Han har ett stort och fint hjärta 💛

Kram 🤗

59 Nenna:

skriven

Hej Es,

Jag dejtar en man nu. Ser du något kring honom? Han har ett stort och fint hjärta 💛

Kram 🤗

60 Solstrålen :

skriven

Hej Es

Ser du något speciellt roligt som väntar mig?.
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: