Tvärt emot alla råd....

Hej alla på Ez underbara blogg

Nu ska jag skriva ett gästinlägg som nog är tvärtom mot hur det brukar vara

för jag  har  träffat en man på sociala medier.

Han är från Tunisien och  29 år gammal. Själv är jag 50 plus.

Men vi är så förälskade som man bara kan bli.

Åldern saknar helt betydelse

 

 

Jag beställde en seans av Ez kring detta och fick beskedet att träffa honom gärna men gift dig inte och flytta inte dit.

Fast jag har fattat mitt beslut och ska göra precis tvärtom

Allt är klart och förberett och jag har sålt  mitt hem, min bil och mina möbler och om en vecka flyger jag till Tunisien för att leva med min älskade.

Vi kommer snabbt att gifta oss eftersom det inte accepteras att man lever ihop som ogift.

Vi har pratat dagligen med varann i 6 månader och därmed känner vi varann utan och innan.

Jag tror Ez har fel i sin varning och tror att det här kommer bli riktigt bra.

Jag förstår att det blir problem i början och svårt att anpassa sig till nya kulturen men det kommer gå bra.

Hans föräldrar har ett stort hus och det bor flera släktingar där och vi ska ha vårt egen rum i huset.

Det kan ta tid att anpassa sig till just detta men fungerar det inte har min kärlek sagt att då flyttar vi till något eget.

Jag ser fram emot den mest underbara tid i mitt liv.

Man måste våga för att vinna

 

 

 

Ha en fin sommar och så småningom återkommer jag och gästbloggar om mitt tunisiska drömliv.

Kramar

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Vad såg C kvinna första gång i mig när vi träffas?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag drömmar ju om C kvinna inatt. Det var otydligt med något händelse som jag minnas inte så mycket men det lät spännande i den. Är det något speciellt i den?

Ha det bra

3 Till gästbloggare :

skriven

Hm av egna erfarenheter; en hel del, så anser inte jag iallafall att man känner varann ut och innantill på 6 månader. Speciellt inte i närheten av så nära som när man bor med varandra, och knappt ens då heller i ett sådant tidigt skede. Betyder inte att det är varken fel eller rätt bild. Tycker du ska göra det du själv vill göra så länge du är sann mot dig själv. Stort lycka till ska du ha iallafall och dumt eller ej, du har ändå gjort ett val och ibland bara måste man prova oavsett.


4 Misstjejen:

skriven

Hej

Imorgon E kvinna kommer tillbaka då hon läser säker mejla och säger överdriva en massa ord till mig efteråt så jag vet det. Jag ska väl inte bryr mig om det?

Jag har rätt till vem jag gillar så jag vill och ingen kan tvingas mig. Men ska jag inte bryr mig om henne? Jag gör rätt att tycker om B och C.

Jag ska väl inte bryr mig om E kvinna om hon har överdriva meningar som försöka fjäskar mig?

Ha det bra

5 Ghostwriter :

skriven

Tror du att han har haft något gott öga för mig när vi setts och att vi kanske kan lära känna varandra?
Jag vill gärna ha en fling eller seriöst med honom, han var den jag såg först för allra första början men så kom någon annan spontant emellan…. Visst ångrar jag inte den personen men kände redan från start att det var den killen jag drogs till, typ båda drogs till varann tror jag iallafall



Kram och ha en superfin dag

6 Rödbränd:

skriven

Ja det var mig ett leap of faith.. 😅 Hoppas du motbevisar oss skeptiker och återkommer med glada besked på bloggen så småningom! Kram 🤗

Testar min fråga på nytt, en ny vännina kunde vara på g. Någon känsla om det sker irl eller online och om det finns något som kännetecknar henne eller vårt möte? Vill så gärna inte missa..

Ha en riktigt go söndag önskar jag!

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har alltid försöka känna efter min livet och min framtiden. För jag känner ju efter att när jag blir 40 år. Den ålder börja då händer så mycket och få en nya och bättre livet. Kärlek, flytta, föreläsningar, livet förändringar och en massa.

Den 40 år som jag blir är en starta på en riktigt livet. Jag har en känslan på den och jag bruka kolla en vissa ålder för att kunde känna efter och gör en sammanfattning på allt. Så det ger en resultat.

Jag tänker väl min ålder är 40 år start en riktigt livet i här livet?

Det stämmer väl med den åldern 40 så starta allt för en riktigt livet?

Ha det bra

8 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Det är bara att önska dig lycka till med ditt nya liv i Tunisien!

Blev en trevlig kväll med Cellokoncert utomhus, blandad repetoar med allt från Grieg , Bosanova, Ryska melodier och Beatles. Solen sken, det var vidstilla och platsen dvs Godset är fantastiskt. Energierna känns hur bra som helst på det stället och jag återvänder gärna. Vad härligt kunna klä upp sig igen. Tyvärr ingen kontakt med ngn den här gången.

Blir en lugn dag , vila och meditation. Kroppen behöver ngn dags vila efter hård träning. Em finalen i fotboll hade varit kul att se på Restaurang eller en Pub, men jag drar mig för att gå dit ensam, tyvärr.

Kram och ha en mysig Söndag











9 Läroliv:

skriven

Till tvärt emot alla råd. JÖSSES människa vad farlig du är för dig själv, du borde ha lyssnat till Esmeraldas råd är min bestämda åsikt. Du utsätter dig för fara och blir inte yngre. Känns som du bränner dina broar och jag undrar hur du ska klara dig om något händer, tänk om du bara blir utnyttjad av honom, av hans ev. släkt osv. Jag tror tyvärr att du är mycket naiv och blåögd, och vad ska du leva av när dina pengar är slut, mannen kanske inte kan eller vill försörja dig. Han kanske tar din pengar och lämnar dig??? Så vitt jag förstår så är det ännu inte för sent att ångra dig, stanna i Sverige och tryggheten. Tänk ett varv till som Esmeralda brukar säga och till och med tänk efter flera gånger. Det är ju DU som riskerar att fara illa, din man har ju sin släkt ?? där dit du vill flytta. VAD HAR DU om något händer???? Vem ska RÄDDA DIG om något händer??? Du riskerar ju att bli helt utblottad!!! Herregud människa du har ju bara pratat med honom i ett halvår. PÅ den tiden lär man inte känna en människa på djupet. Tänk om allt han har sagt är bara LÖGNER. Vill bara säga till dig VAKNA UPP NU !!!!! Jösses människa varför utsätter du dig för en sån här FARA???

Blir så upprörd att kan inte ens skicka dig en kram som här är brukligt. Ser gärna att du återkommer i ett gästtillägg och berättar att du ångrat dig och inte kommer att genomföra dina planer. DÅ skickar jag dig en STOR KRAM.

10 Mikael:

skriven

Det är tidigt och jag kanske läser fel men jag tror Es har skojat till det och skrivit en blogg, annars brukar väl Es säga att det kommer en vardag i alla förhållande typ, men jag vägrar lite tro på det för jag med, då jag hittills inte riktigt nått upp till den där vardagen, den där vardagen måste vara väldigt långt bort :)


Jag har även sett på film att en del behåller den där vardagen så länge, typ 21 år, att handlingarna därav gör att en troligen hamnar i fängelse, alltså en del upprätthåller relationen kriminellt länge :)

Relationer fungerar på olika sätt och olika länge.

Kram
Mikael

11 Skorpan:

skriven

Wow till dig dagens gästbloggare, strongt gjort av dig att "avsluta" ditt liv helt o hållet här o flytta till din kärlek i Tunisien! Jag hoppas det går vägen för dig så du slipper bli besviken, håller tummarna för dig och din kärlek o blir att vänta på ditt nästa blogginlägg "hur det gick sen" ;). Modig du är...

Modig kände jag mig igår kväll då jag skrev ett medd åt mannen om vad jag tycker, känner o anser om vår "relation". Där kom nog allt upp o nu undrar jag hur han kommer att ta emot budskapet Es? Kommer han att läsa det o vara i kontakt eller låter han bara allt vara? Själv har jag ju ett enormt kontaktbehov då vi inte ses, men ja, vi är ju alla så olika ;)...

Åskan gick på natten o idag ska det vara sämre väder, får se hur det går med ev simmande idag. Inga spec planer, vi tar denna dag som den kommer, återhämtar oss efter resan hit ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Han läser men ser ut som om han har lite svårt att ta det till sig... kram :)
Esmaralda

12 Helena Ir:

skriven

Hej, du namnlösa, som skrev idag.. tufft gjort av dig. Och först hade jag tänkt skriva att valet är ditt och så måste det förbli..hoppas kärleken är den underbara som du nu känner och det går bra för dig och den "något yngre" mannen. Jag kan dock inte se att jag själv skulle göra det du kommer göra, och med en varning.. den ringer lite i mig också.. men strunta nu i den då.. för som sagt valet är ditt, och av val ska vi lära oss.. ibland vill vi människor bara göra tvärtom :) Lycka till!

Tror på en toppendag idag, ska åka iväg till min yngsta dotter, det är så fint i naturområdena där hon bor..

Det blev inget regn här igår, tycker det hade behövts, lite mer jämnt fördelat över Sverige vore en ide, tycker jag! Inte som nu, översvämningar på vissa håll och på andra håll så torrt att det brinner i skogen.

Ha en fin dag!

Kram

Svar: Regn har vi fått här hos mig och det är grå himmel idag också.. kram :)
Esmaralda

13 Huldamaräng:

skriven

Godmorgon bloggfamiljssyster.

Jag önskar dig varmt lycka till i ditt kommande äktenskap och hoppas att det blir allt du vill och mer. MEN se till att du behåller ditt pass själv, ge honom inte det! Och ge honom i te alla dina pengar utan se till att du stoppar undan så det räcker till en flygbiljett hem. Inte för att vara misstänksam, utan för att vara rädd om dig. Och en laddad telefon.
Varmt lycka till.

14 Lotta S:

skriven

Det var vågat, med tanke på att Es ändå har hög träffsäkerhet i sina spådomar!
Es, finns det fortfarande chans att få den högt rankade jobbartikeln publicerad?

Svar: Ja, de finns en chans men du får jobba på det, kram :)
Esmaralda

15 Alexanda:

skriven


Tack fina gästbloggare jag önskar dig all lycka.

Men, nu till min personliga åsikt om Es spådom , i detta fall:
- Es , du har så rätt , så rätt i din spådom.1000%.🥇🌍❤




16 Till dagens bloggare:

skriven

Friskt vågat hälften vunnet sägs det. Jag skulle aldrig våga göra som du. Tänk på att kärleken gör en blind. Hoppas att det går bra för dig trots allt.

Kram

17 FeFe:

skriven

Jag saknar denne söte och lurvige herre på H, saknar han mig med? ;)
Kommer vi träffas nångång igen?

18 Frida:

skriven

Oj men så modigt. Men så tänker jag lite man ska inte ångra sånt man gjort utan sånt man inte gjort för gör du inte detta kommer du alltid att undra och tänka tänk om.... det behöver du ju inte nu eftersom du gör det. Så har jag tänkt vid vägskäl iaf. Blir det inte som jag tänkt så vet jag och slipper grubbla på tänk om.
..
Ha det fint alla.
💛💜💛 kramen

19 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Till dig som gör tvärtemot...lycka till !

Es . yngsta sonen fick tränga sig fram på Centralen för att ta sig till sitt tåg igår och är orolig för smitta Ingen hade munskydd ! Sj hade bytt plattform och det var kaos..Ser du om han klarade sig ?

Kram Anki med orolig flock

Svar: Ja, nog känns det som om han klarade det utan att bli smittad, kram :)
Esmaralda

20 Rädd:

skriven

Hej E! Skulle jag trivas på jobbet i grannstaden som jag hade anställningsintervju med förra veckan? Eller skulle det bli ett ”felval”?

Kram och kärlek.

Svar: Inte felval men kanske inte heller 100%... kram :)
Esmaralda

21 Skrållann:

skriven

Hej!
Oj, det var lite vågat. Kanske inte pga att du gör tvärt emot vad seansen säger utan mera för situationen du vet att du hamnar i i Tunisien. Oavsett vart i världen så skulle jag aldrig flytta ihop med min man hos hans föräldrar, oavsett hur trevliga de är eller hur stort huset än må vara, det känns som det kan bli alldeles för påfrestande. Önskar dig dock all lycka och jag ser fram emot en gästblogg från dig;)

Själv har jag inlett min semester och det känns så bra. Till hösten väntar nytt jobb (igen) och det känns också spännande. Ska återigen arbeta som undersköterska och det gör mig en gnutta stolt. Ser det ut som om jag någon gång kommer ha en arbetsledande position inom vården?

Kram❤️

Svar: Ja, du har förutsättningar till en mer ledade position... så det hänger lite på dig själv... kram :)
Esmaralda

22 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Hoppas det blir bra för dig!

Idag är det fint väder iallafall.. får se om jag åker till mina föräldrar idag eller imorgon. Blir nog imorgon då jag har en del att göra.

Är i en svacka där jag inte känner för att prata med någon eller umgås med någon. Men så blir det ibland!

Kommer det bli positivt resten av året?

Kram

Svar: Svackor kommer ju då och då.. men det blir mycket mer positivt än negativt... kram :)
Esmaralda

23 Dalkulla:

skriven

Svar till: TVÄRT EMOT ALLA RÅD!

Man vinner ingenting i livet om man inte vågar, i det håller jag med dig till 100% men, det du står i begrepp att göra skulle jag tänka till mer än dom 6 månader ni pratat med varandra. Jag dömer inte dig på något vis men känslan av katastrof far upp i mitt mediala huvud. Nu är det försent att vända på det du föresatt dig, du har sålt av allt och, du är på väg till ett drömliv. Ett drömliv kan bli din värsta mardröm, deras kultur är förmodligen fjärran från det vi lever här i Sverige. För egen del skulle jag aldrig tänka tanken i en sådan flytt.

Vad gör du om det inte kommer i närheten av det du nu bygger upp med den mannen? Nu bryr jag mig inte om er åldersskillnad det är hur det kommer att bli för din del. Ett rum skriver du, du är säkert van vid större utrymme. Ska du dela kök och matlagning med hans släkt eller kvinnorna där? Blir nu inte arg på mig och det jag skriver, jag bara skriver hur jag ser på det du förmedlar till oss bloggläsare.

Jag önskar dig verkligen lycka till i ditt nya drömliv, hoppas innerligt att det blir så.

24 Kristin:

skriven

Oi oi!!!!
Dette virker ikke bra.
Har du satt deg ordentlig inn i forholdene i Tunisien?
De er så langt fra det livet vi lever her. Ja, det kan nok virke spennende nå, men her hadde jeg aldri gått i mot Esmaralda.
Dette er et samfunn som er totalt forskjellig fra det du er vant med.
Man kjenner dessuten ikke et menneske etter kun 6 måneder på internett.
Uansett, å brenne alle broer før du har bodd der nede en periode for å finne ut av saker og ting, er ikke bra. Håper du skriver her på Bloggen etter 1år, hvordan du da har det.
Jeg ønsker deg alt godt.

25 Hej:

skriven

Är han med rätt tjej?

26 Lotta:

skriven

Verkligen spännande att få höra fortsättningen här. Mycket modigt gjort måste jag säga.

Kram L

27 A:

skriven

Du är modig tycker jag. Jag beundrar folk som vågar gå på magkänslan och förändra sitt liv drastiskt. Jag önskar jag vågade göra samma sak. Även om jag inte skulle gifta mig med någon sådär. Men flytta hade jag kunnat, men då skulle det varit för min egen skull och inte till någon annans liv. Tack för att du delar med dig! Återkom gärna här hur det gått! Spännande 🙂

Vaknade upp idag med hosta och trött. Blir att vara hemma och hoppas det är nåt tillfälligt. Ska rensa min garderob. Söka jobb. Ligga på spikmattan. Titta på serier.

Dyker det upp ett jobb snart? Detta år?

Trevlig söndag!

Kram!

Svar: Sök så aktivt du kan, jobb kommer... kram :)
Esmaralda

28 Carina:

skriven

Jag gjorde en liknande dumhet som du är beredd att göra och det gick inte alls bra. Efter 6 månader var jag tillbaka hemma igen och kände att jag fick mitt liv tillbaka. Men jag önskar dig lycka till i alla fall och hoppas det fungerar bättre för dig.

29 MH:

skriven

Hej!
Ett väldigt modigt beslut med tanke på Esmaraldas varning.
Jag hade tagit varningen på allvar och åkt ner och träffat han först.
Men man fattar alltid sina egna beslut såklart.
Jag önskar dej lycka till och hoppas du får livet du drömmer om.

Kram

30 .:

skriven

Hej Es!

Jag är väldigt jätteorolig. Jag har ett par skor som mirakulöst har räddat min höft och rygg. Jag har knappt ont längre, helt magiskt då jag förut haft såna problem att jag gråtit av smärta (vid nyårsaftondagarna la ju benet av helt p.g.a smärta), och haft så i ungefär sju år. Men skorna är väldigt täta och mina fötter har en "inneboende" vilket är såå pinsamt. Som nu blir värre i denna värme. Hjälper behandling för "det" eller måste jag ge upp skorna som givit mig ett helt annat, mer fysiskt liv iprincip utan smärta?

Svar: Se till att få behandling.. och jag tror inte du behöver ge upp skorna, kram :)
Esmaralda

31 .:

skriven

Oftast känner jag ingenting alls.

32 Ghostwriter :

skriven

Tror du att han har haft något gott öga för mig när vi setts och att vi kanske kan lära känna varandra?
Jag vill gärna ha en fling eller seriöst med honom, han var den jag såg först för allra första början


Kram

33 Gästbloggaren:

skriven

Jag tänkte att jag skulle få negativa kommentarer också på min gästblogg.Tro inte annat än att jag funderat fram och tillbaka innan mitt beslut fattades. Nu när det är fattat känns det bara bra. Skulle det inte fungera så får jag resa hem igen men fungerar det, då blir livet underbart.

34 ML:

skriven

Jag hade inte vågat men önskar dig lycka till och hoppas att Es har fel denna gång.

Vad har ni för väder hos er Es? Här är det bara gräsligt varmt varenda jävla dag! 25-30 grader sedan i Juni och det ska fortsätta. Försöker att gilla sommaren varje år men det går inte och det som är mitt problem är värmen. För mig är det max 20 grader som gäller och så är det inte längre pga klimatförändringarna. En patient berättade att det kommit massa gula kantareller. Vill ha höst NU och önskar att det kunde vara höst året om. Då skulle jag vara lycklig och hoppas att jag har en bra höst att se fram emot :)

Du sa att jag går längs den rätta vägen och att saker och ting kommer falla på plats. Vad är det för något skoj?

Kram!

Svar: Regn till o från och inte hysteriskt varmt och det tackar man för !! Hösten är en underbar tid :) Jag ser inte vilket skoj du kan se fram emot.. bara att det kommer ske sådant som får dig att må bra... kram :)
Esmaralda

35 Jossan :

skriven

Åhh då hoppas jag verkligen det negativa inte är något så jag mår riktigt dåligt av för de behöver jag verkligen inte…

Kram

36 PiaS:

skriven

Hej,

Oj, vet inte om jag tycker det är så modigt att sälja av allt, flytta till någon som man aldrig har träffat…visst följa sitt hjärtas röst men..,nja. Kanske smartare varit att åka ned på besök någon månad eller så först.
Hoppas för din skull att det går vägen och blir bra men instämmer med flera i bloggen att göm ditt pass, ha pengar undanstoppade så du kan åka tillbaka om i fall att.

På tal om kärlek och förhållande.,.var är han? Han tar så lång tid på sig att dyka upp …min soulmate.

Kram
PiaS

Svar: Ja han tar tid på sig minsann.. jag vet inte varför.... men kommer, det gör han... kram :)
Esmaralda

37 EPM :

skriven

Hej!
Jag hoppas verkligen din kändis är rätt men jag tror inte det. Kärlek grumlar oss lite... avsluta inte allt nu, hälsa på först. Ett längre besök, sen kan du bäst du vill men snälla ta det lugnare nu.
Jag gjorde misstaget att gå på min känsla istället för vad Es sa, jag ignorerade alla varningstecken. Det slutade med att jag tappade mig själv helt för allt han sagt till mig var lögner. Allt. Jag lämnade men han förföljde mig fram till förra våren.

Efter detta har jag svårt att lita på mitt omdöme, jag urholkades. Så snälla- bara var försiktig och ignorera inte småsaker som skaver ❤️

Es min syster kommer tillbaka imorrn. Jag är nervös för hur allt kommer bli, har hon ändrats på något vis eller måste jag alltid vara beredd på att hon ska ta upp skit så fort det passar henne? Det stressar mig att alltid vara redo.

Kram

Svar: Var förberedd så tillvida att du drar dina gränser och sätter stopp för sådant du inte vill prata om... kram :)
Esmaralda

38 SusanneAmalia :

skriven

Oj!! Förlåt god morgon!!
Oj igen.. Till dagens gästbloggare.. Håller mina tummar och tår för att ditt beslut är rätt.

Ärligt i mina öron låter detta desperat men det är ditt liv och du ska leva det så att du är nöjd fullt ut..

Kärleken till dig själv är viktig här lev njut andas,
Stor kram till dig..livsglädjen ska man alltid ha med sig.

Livet ska vara till glädje för alla. Det finns olika glädje här i livet.. Vad människor blir glada av är olika. Att acceptera andras glädje och glädjas med dem är självklart för mig. Sedan kan man vara där och stötta parera. Min son är bra på att bli euforisk lycklig över saker. Vi andra ser att det kanske inte är bärande och då är vi där med bommul och fallskärm. Men jag har slutat.. Hjälper men bara om det är för att rädda djur barn eller liv. Kärlek till sig själv är en god kunskap som alla borde få med sig in i livet. Jag har inte varit så bra på detta men lär mig.

I dag är en fixardag.. Så det är bara att sätta igång..
Önskar alla en underbar dag magiska under kan hända. Bara man tillåter det.. ❤️🙏🙏❣️🥰💥



39 Vitlilja :

skriven

Har min hund något som går att behandla? :)

40 Skorpan:

skriven

Tack Es!
O det ju mig att undra varför han inte tar medd till sig, vill han inte eller kan han inte 🤔. Blir ju så olycklig i min lycka..
Kram Skorpan

41 Ghostwriter :

skriven

Tror du att han har haft något gott öga för mig när vi setts och att vi kanske kan lära känna varandra?
Vågar inte riktigt ta mer steg om han inte ens tycker jag är fin på de viset
Kram

42 Ghostwriter :

skriven

Tror du att han har haft något gott öga för mig när vi setts och att vi kanske kan lära känna varandra?
Vågar inte riktigt ta mer steg om han inte ens tycker jag är fin på de viset
Kram

43 Adad:

skriven

Hej Ez! Det du hur jag får första kontakt med min kommande kärlek? Blir det i verkliga livet första gången eller via nätet, tex dejtingapp?

Kramar

44 Adad:

skriven

Hej Ez! Det du hur jag får första kontakt med min kommande kärlek? Blir det i verkliga livet första gången eller via nätet, tex dejtingapp?

Kramar

45 Hon:

skriven

Hej,
Jag håller med de ovanstående som kommenterat om att vara rädd om dej och trygga dej på nåt sätt, ifall du åker dit. 6 månader är verkligen ingen lång tid att lära känna varandra, särskilt om kontakten skett online. Det är lätt för utomstående att ha en massa negativa åsikter om ditt val, men skulle önska att du tänker om eller åtminstone tryggar dej på nåt sätt, en trygg plan B om det skulle bli problem.

Es, hur ser dejten ut att gå jag ska på nästa vecka, kunde han vara nåt för mej? :)

Kram

46 Therese C :

skriven

Hej dagens bloggare!

Var det du själv som tog upp frågan om den här mannen med Esmaralda eller såg hon spontant att du kommer att träffa en yngre man från Tunisien som hon såg varningar kring?
Om det var du själv som tog upp det, hur kommer det sig att du tog upp det om du inte kände tvivel? Varför tvivlar du? Finns det varningsflaggor?
Varför litar du inte på din egen magkänsla?
Om hon tog upp det spontant utan att du ställde frågor om det, är inte det en väldigt märklig slump i så fall?
Jag hoppas att allt går bra. Jag tycker att du fick ett gott råd av en i bloggfamiljen om att behålla passet själv, ha pengar till flygbiljett och telefonen laddad. Gör det. Och lita på din magkänsla. Är du tveksam så lyssna på det.
Kram ThereseC

47 susanne:

skriven

Hej Es och gästbloggare! Tufft gjort och önskar dej all lycka i Tunisien!

Undrar om det dröjer länge innan jag möter kärleken, min soulmate och blir kär? Kramar

48 Ie:

skriven

Nä, nu har du suttit och fabricerat ihop ett gästinlägg, Esmeralda. Det här tror jag inte på :D Tack för skrattet!

Svar: Nix, så är det inte ! Det kan jag lova. Kram
Esmaralda

49 Naturvän:

skriven

Godmiddag!

Till dig Skorpan, hoppas bara han svarar på ngnt sätt. Känner igen mig totalt när det gäller det här med kontaktbehovet när man inte ses. Klara raka besked är a och o.

Ofta tänker jag att det bästa är att träffa ngn "ny".
Hur lyder nu ordspråket...Förlorar du en står det dig tusen åter...

Lättare sagt än gjort...vet av egen erfarenhet.

Kram

Kram och

50 Anki :

skriven

Tack Es för svar ❤
Det lugnade mammahjärtat 💕
Har en deppig Moses han saknar sonen och ligger utanför hans dörr
Får leka lite och gömma godis så han kommer på andra tankar

Kram Anki med flock

51 Agnes:

skriven

Lycka till med din Golddigger!

Tillägger även...vilken dumskalle du är som vägrar inse vilken grop du grävt åt dig själv. Men din Golddigger o hans familj är ju i 7:de himlen o tackar Allah 5 ggr/dag för sin höna som värper guldägg. När de sugit ut det som går at suga ur dig, så åker du ut (i bästa fall) o sedan står du där o knackar på Svenska ambassadens port o anser att Sverige ska hjälpa dig!

Stora kramen alla! ;0}

52 Agnes:

skriven

Tunisien är ett fantastiskt land som numera inte tvingar våldtagna, minderåriga flickor att gifta sig med sin våldtäktsman för att på det viset ge honom straffrihet från att ha våldtagit henne.

Även våld inom äktenskapet är numera ett brott, innan 2017 var det tillåtet för män att spöa sina frua/kvinnor om de ansåg att det fanns fog för det.

Likaså är månggifte inte heller tillåtet så då behöver man inte dela make o hem med flera fruntimmer.
I ditt fall så hade din Golddigger kunnat försörja flera kvinnor tack vare dina pengar.
Du tror väl inte att dina pengar är dina i Tunisien?

Jag hoppas att du läst på om hur det är i det land du ska flytta till. Hur äktenskapet regleras, hur lagarna är, hur kvinnors roll är. Jag utgår från att du pratar landets språk o är väl insatt i familjerätt när det kommer till äktenskap.

Vara gift i sverige med en tunisier är inte samma sak som att vara gift med en tunisier i tunisien, nämligen.

Du är korkad som utsätter dig för dylikt. Men visst förstår jag att din Golddigger är glad!
Och med tanke på att du inte ens vågade skriva ditt alias, så tror jag att du innerst inne har en liten gnutta förstånd kvar o känner att du faktiskt håller på o gräver dig en grop åt dig själv.

Kom inte sen o kräv att Sverige ska hjälpa dig när du står där i öknen med din burka som enda ägodel!

Ännu en stor, jävla focking kram alla! ;0}

53 Agnes:

skriven

Vid närmare fundering så tror jag att detta inlägg kan vara/är skrivet av ngn från Bloggbevakning som en form av "Practical Joke" enkom för att visa på hur korkade vi bloggläsare är som "sväljer" detta med hull o hår"!

Kul grej, i sådana fall, du som skrivit blogginlägget!
Tyder på ett rörligt intellekt, vilket är rätt unikt när det kommer till vissa människor!

Lite som att vara klokare än en ko!

Truddelutt! ;0}

54 Lilla m:

skriven

Hej Es, hur ser mina chanser ut att möta en kille i sommar?

55 Sense:

skriven

LYCKA TILL

56 blaebaer:

skriven

Det finns en anlendning varför Es ger varningar och avråder till saker och ting och själv får jag riktiga dåliga vibbar kring dagens gästskribent.. ouff.. Kan bara hoppas det är ett skämt och inte sant för må det sluta väl om det nu ska ske.. Om inte kanske det får bli en dyrköpt läxa i värsta fall.. Tänker inte ge lyckoönskingar utan ber istället en stilla bön..

Är det för sent att höra av sig till J och ev.hälsa på? Förra sommarens planer och mer kontakt blev inte direkt av och vet inte om det vore givande att söka sådan..? Hmm..

Ha en skön söndag =)

57 Anna.L:

skriven

Hej! Ser du någon varning kring bil resan till och från stugan?
Det är en relativt ny bil att köra för min mamma.
Kramar och glad sommar! Jag hoppas vi ska hinna njuta i stugan.

Känns även som att jag vill fråga gällande en fundering jag har, känner att musiken är mitt syfte, men jag har det inte som yrke fast jag drömmer om en dag att kunna arbeta och leva som musiker. Men jag är kreativ själ och improvisation är en stor passion. Så ser du om jag skulle kunna skapa ett eget coachning företag/business och hemsida, helt enkelt sälja min tjänst inom det kreativa området och vägledning att hitta sig själv vilket jag brinner för skulle vara en god idé? Jag känner en stor kraft till att stötta och hjälpa människor genom kreativitet. Inspiration och ge just detta.
Vad skulle vara rimligt?

Hoppas du ser något, svara bara på det isåfall. Jättegoda hälsningar till dig! (Om man kan uttrycka sig så)

Kram!

Svar: Färden till stugan ser ut att gå bra..... njut av vistelsen... kram :)
Esmaralda

58 <3:

skriven

Jag är väldigt insatt i hälsa och hudvård, jag har börjat göra egna krämer som min familj gillar.

Jag har fått höra några gånger att skapa eget, jag har även sagt till mig själv att börja gå efter egen magkänsla, men skulle behöva din hjälp lite. Är detta något som kommer gå spillo eller ser du det bli lyckat? Hade folk köpt mina krämer?

Svar: Det tar tid och engagemang och förändring i recept... men vist finns en god chans att du så småningom kan sälja in dina krämer.. du är något bra på spåren...kram :)
Esmaralda

59 Pot pat:

skriven

Synd att hon inte lyssnar på dig eftersom du förmodligen har rätt, men alla lär vi oss av livet på olika sätt antar jag.

60 Anna.L:

skriven

Hej! Jag planerar också att ta sprutan för nu är det inne för min åldersgrupp i mitt län, men blev bara vilsen av min intuition kunde inte avgöra om det var en varning eller oro? Ser du om det bli bra att ta båda sprutorna.

Svar: Ja, det känns bra, kram :)
Esmaralda

61 Jossan :

skriven

Jag hoppas det inte är något så negativt så jag kommer må dåligt…

Jag är lite nervös inför hösten med min nya chef. Hoppas hon tycker om mig och att hon verkligen lyssnar på oss och rustar upp med ordentliga datorer och liknande. Och att hon kan höja min lön… om man vill kunna köpa hus behöver man ju ha pengar….
Du har ju sett hus för mig så jag borde nog lyckas fixa det…

Nä nu måste jag ta tag i garderoben!

Kram

Svar: Känns som om hösten blir bra... lite motstånd ibland men det får man ju räkna med... kram :)
Esmaralda

62 AnnaK:

skriven

Oj oj....låter inte bra! Kanske jag har sett för mkt "90 days fiance" på tv men känns farligt! Önskar dig all lycka iaf.

Hoppas jag kommer ta något spräng snart innan jag går under. Var tror du Es?

Kram 🤗

63 Camilla:

skriven

Visst ska man våga men det här kändes inget vidare och Ez varningar ska man ta på allvar. Hoppas dock att allt går bra.

En ganska jobbig vecka börjar lida mot sitt slut och det vore fint om nästa kunde bli bättre?

En fortsatt fin sommar önskas och vilken härlig bild på Mannabonne G igår. Ett fint liv lever han precis som det ska vara😃

En stor kram till alla💞

64 Solstjärnan:

skriven

Antar att Es inte är den enda som varnar dig om vad komma skall.

Det finns så många storyn om hur illa det gått i liknande situationer.
Jag skulle nog inte göra ett liknande beslut på så här kort / osäker grund.

Es, kommer jag att resa runt i landet i mitt kommande jobb eller är det ett jobb som inte kräver resor?

Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️




65 Zita:

skriven

Tror du att det blir något roligt.positiva saker på G ?

Tror du att jag har någon chans på Dagtidsjobbet som jag sökte ?
Kram😃☀️🌺

66 Zita:

skriven

Tror du att det blir något roligt.positiva saker på G ?

Tror du att jag har någon chans på Dagtidsjobbet som jag sökte ?
Kram😃☀️🌺

67 <3:

skriven

Borde jag ge L en chans till ?
Han ligger på.
Kram

68 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Den första känslan jag fick när jag läste dagens inlägg var "Åh nej".
Kalla kårar och färgen från mitt ansikte tycktes försvinna.

Tror det är ett stort misstag 🌸 men jag önskar dig all lycka till. ❤️
Det kommer bli en enorm lärdom för dig och något som du i detta liv ska erfara. ❤️

Men det är bara mina känslor 😊 Hoppas jag har fel i dem och att du blir lycklig.

Kjam

69 Skorpan:

skriven

Tack Naturvän!
Nej inget har hörts, än så långe o får väl se om det ens gör det. Förälskad o korkad, det är jag det, o väl medveten om ordspråket att "tusen står mig åter", vet bara inte var dessa tusen finns ;). Känns bra att höra att jag inte är den enda med kontaktbehov, när han o jag inte ses i detta fall alltså...
Kram Skorpan

Svar: Det är så himla tungt det du går igenom.. det kanske inte heller står dig tusen åter.. men det står en speciell och väntar på sin tur även om han kanske inte själv vet om det än... styrkekramar :)
Esmaralda

70 Mercan :

skriven

Esmaralda ser, hon har varnat dig, jag hade tänkt på det 😲

71 Bbvb:

skriven

Hej.
Har M ett geniunt intresse för mig efter igår ? :)kram

72 till gästbloggaren:

skriven

Jag är också medial och ser att du kommer genomföra detta och det blir en bra vecka och sedan går det utför. Varningsflagg eller varningsflagg dyker upp. Kramar från Liv

73 Fanny2:

skriven

Det låter oerhört drastiskt. Du ska göra det som känns rätt för dig och Esmaralda kan ha fel någon gång. Min personliga erfarenhet är att hon har haft rätt många gånger och därför blev jag mindre besviken över killarna jag träffade. Man får helt enkelt leva för att lära ibland. Jag anser inte att man känner någon bara för att man har chattat i flera månader och skulle aldrig sätta mig i en så utsatt situation för en mans skull. Min mammas senaste drömprins som hon träffade genom Facebook visade sig vara sjukligt svartsjuk och opålitlig. Jag tror att du har tänkt igenom det och önskar dig lycka till.

Es, finns det någon chans att jag stöter på A igen och tänker han på mig?

Kram

74 ML:

skriven

Det låter onekligen som att du har det mycket bättre vädermässigt Es än jag så njut ifrån mig också :) Ja hösten är underbar! Gillar Herr MG också den? Men denna höst kommer du ju att vara på Kreta i värmen :)

Händelser som kommer få mig att må bra låter ju gött och det ser jag fram emot :)
Och om jag förstod dig rätt igår så behövde jag inte oroa mig för sömnen utan att det löser sig.

Zanmi och jag har ju hängt ihop några veckor nu och jag hoppas att hon känner sig väl omhändertagen. Har med henne när jag lämnar hemmet och pratar med henne varje dag. Hör hon mig tro?

Final i fotbollen ikväll och håller på England. Har ju levt där i tidigare liv. Vill åka dit samt till Skottland och Irland någon gång :)

Kramiz!

75 Adad:

skriven

Hej esmaralda! Får du till dig något om hur jag får första kontakt med min kommande kärlek? Blir det i verkliga livet första gången eller via nätet, tex dejtingapp?

Kramar

76 Louise:

skriven

Till dagens gästblogg:
Jag kan bara önska dig all lycka. Men du bör nog tänka ett varv till. Tunisien är ett muslimskt land och kulturen är inte som vår. Han kan vara jättesnäll men det kan ju vara tvärtom. Han kan bli extremt elak och i princip bryta ner dig osv. ha en plan. Det är mitt råd till dig. Men jag hoppas för din skull att det inte är så utan att det blir bra för dig.

Barnen har haft sommarlov i en månad nu.
Idag är det också final i EM vilket sonen ska titta på. jag hoppas Italien vinner.
Idag har jag även städat ut kylskåpet så sopor ska ut.
Lyssna på spöktimmen. Haha jag har lyssnat på den podden flera gånger. Sen inatt kommer Creepypodden ett sista avsnitt för säsongen.
Måste ta itu med tvätt och städ också.

Den där match och stöd verkar bra. Hon kollade igenom mitt personliga brev och jag hade varit för ärlig i det. Sen gav hon mig en länk till en montessoriförskola. Så det har jag sökt.

Kan det vara så att jag kan få jobb med hjälp av dessa? De kommer se till att jag får intervjuövning. Om jag blir kallad på intervju så ska jag säja till dem så kör vi en övning där.
Ser fram emot dessa gånger jag ska dit.
Jag hoppas att mina examensarbeten blir klara.

Nej nu får jag bege mig ner till Lidl en sväng.

Ha en fortsatt fin dag och tacksam för svar. Kram

Svar: Jättebra att du kunde få lite hjälp med personliga brevet ! Jag tror det kan påverka positivt. Kram :)
Esmaralda

77 Månskenet:

skriven

Till "Tvärtemot Alla Råd":

Hej på dej! Du är verkligen modig! Skulle själv inte våga oberoende av Esmaraldas ord. Men att lämna en bakdörr lite öppen vore inte fel, inte enbart p.g.a att du flyttar utomlands med annan kultur, utan mest för att 6 månader är nog inte tillräckligt lång tid för att lära känna varann. Men, jag önskar Dej Stort Lycka till! Hoppas allt går bra och att Du ger blogginlägg från ditt härliga liv med Din älskade! Kram!

78 blaebaer:

skriven

Är det för sent att höra av sig till J och ev.hälsa på? Förra årets planer med besök/mer kontakt blev inte direkt av och vet inte om det vore "rätt" att söka sådan.. Hade det varit uppskattat/gillat?

79 Camilla:

skriven

Var det mitt i prick det jag skrev eftersom jag inte fick något svar?
Ha en skön eftermiddag. Kram

80 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Ja känner en liten dragning till kusinen L och jag vet att du har sagt att jag kommer komma en kusin väldigt nära. Är de L som är den kusinen eller är det någon annan av dom? Kram Zoey 💕

81 MollyD:

skriven

Hej
Så urbota korkat! Att sälja allt och tro att det blir bra att bo med släktingar i samma hus i Tunisien. Kom inte hem fattig som en kyrkråtta, förnedrad och tro att det finns hjälp att få. Dessutom 50+ dvs passerat 55 och sannolikt närmare 60 är det mer än oklokt med tanke på pension.
Tänk om! Säkra dina pengar hemma, ta med en bråkdel och säg att det var allt. Gör inget dumt!!
Roa dig några månader och åk sedan hem. Hyr eget rum och be honom komma dit istället. Pass o pengar inlåsta på ngn bank.

Du är inte modig utan dumdristig.

På bättringsvägen E, men ont!
Kram

82 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Och hej gästbloggare - jag är inte alls säker på att denna mannen har de rätta intentionerna, men det är inte min sak att avgöra. Önskar dig lycka till! Dock har har jag några undringar - har du ens träffat denna mannen irl? Varför så bråttom att flytta dit och gifta dig? Om han är seriös så pressar han dig inte till något. Jag hoppas du är rädd om
dig!


Hur många grodor till måste jag kyssa innan den rätte dyker upp?
Finns han i min närhet? Kan du ens förnimma honom i min omgivning?

Kram


Svar: Känner ju in att han finns och att ni möts.. men ingenting mer exakt och ingenting tidsmässigt.. tyvärr... håller tummarna att mötet ska ske så snart som möjligt... det är allt jag kan göra... kram :)
Esmaralda

83 Boudica:

skriven

Nu hoppas jag verkligen detta är ett skämt, eller ett inlägg påhittat utav Es!
Får en stark känsla av kaos, och något säger mig att det är dags att ta av sig de rosa glasögonen, och att se världen som den är.
Nu är detta något jag inte skulle gjort, vare sig jag fått en varning eller inte.
Men visst, du är modig som går "all in".

Har själv blivit avrådd vid 2 separata gånger att bli närmre en specifik person i min omgivning, har inte riktigt fattat varför i mina tankar och uppfattningar är det en fin person.
Men 2 separata gånger, bäst att vara lite varlig! ;)

Men Es, nu saknar jag också lite kärlek, ser det ut som jag får uppleva nå kärlekskänslor innan årets slut?

KRAM!


Svar: Nej, varför skulle jag hitta på något sådant ? !! Absolut inte.
Esmaralda

84 TILL BLOGGAREN:

skriven

Menar du allvar!?! 😱 Hur fasiken kan du inte ta till dig en varning när du får en? Du skriver att om det inte funkar så kan du flytta hem igen. Hur vet du att han inte håller dig fångad? Har du mött honom i verkliga livet? Bakom skärmen kan man säga vad fan som helst, ljuga kan väl alla göra. Hur vet du att han inte våldtar och mörda dig och tar dina pengar? Är det då du reser hem igen? Ja, i en kista kanske. Seriöst människa! Hur tänker du? Hur vet du att ditt liv inte är i någon fara?
Jag hade tagit Es varning på allvar och vet du varför? Därför att jag är rädd om mig och vill inte dö än utan leva ett så långt liv jag bara kan.
Jag tänker inte önska dig lycka till utan be för dig. 🙏🙏🙏
/Silvertassen

85 Rebban:

skriven

Hej!
Jag tycker i grunden det är bra att man vågar och att man kan lära sig av det mesta men detta hade jag aldrig genomfört. Åk istället ner på lång semester, känn in hur det känns och hur han beteer sig mot dig innan du tar vidare beslut.

Jag som tycker jag vågar mycket genom att i övermorgon bila ner mot Italien och Toscana. Vi ska bo i en liten by ensamma i ett hus som vi hyrt. Så imorgon blir det antigen-tester för alla och morgonen efter bär det av. Ser resan ut att gå bra Ez?

Kram

Svar: Ja, det ser ut att gå fint... stort lycka till o ha det riktigt mysigt... Toscana är alldeles ljuvligt ! Kram :)
Esmaralda

86 Alie:

skriven

Visst ska man gå sin egna väg, MEN jag hoppas du är sann mot dig själv och lyssnar in det DU själv får till dig och inte är kärleksblind.
För mig låter allt detta naivt av dig, Du måste se till att ha en Plan B innan du åker.. du måste faktiskt detta.
Jag önskar dig, Lycka till!


Es; kommer vi få gehör efter vi anmält, kommer en utredning igång och faller den ut väl för våran del?
Kram :)

87 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej igen!
Tänkte bara ställa min fråga idag utan att kommentera dagens inlägg, så jag skrollade bara ner för att ställa min fråga och sedan såg jag bilderna när jag klickade tillbaka till bloggen och trodde Es hade beställt en resa till vilket fångade mitt intresse för att läsa och fick då syn på rubriken och kunde efter de inte sluta läsa. Min första reaktion: Va!?! Läste jag dagens inlägg rätt? 😱😱😱 Trodde precis som många andra att detta var ett skämt från dig, Es. Men sedan så insåg jag att du skulle aldrig skämta så länge de inte var första april.

Snälla du, gör som Es säger och gift dig inte med honom. Hur kan du inte ta hennes varning på allvar? Som min kurator sa till mig så vet man aldrig vad som händer bakom skärmen, de kan verka så jäkla bra men hur vet du att han är snäll om du aldrig har träffat honom på riktigt? Hur kan du vara helt förälskad i en person du aldrig har träffat som du bara har chattat med? Vad vet du om hans bakgrund? Du ger mig verkligen kalla kårar. Skulle aldrig gå emot en varning som du gör. Kom inte och säg att ingen varna dig i slutändan om du fortfarande lever då. Vem vet vad han är för en gangster. Tänk du ett varv till och ta till dig varningen. Jag hoppas du skriver ett nytt inlägg där du berättar att du har ändrat dig och att vi andra slipper läsa om ditt mord i tidningen eller höra om det på nyheterna. Säg ALDRIG: "de kommer aldrig hända mig"! För de vet du inte, du kan inte se in i framtiden men de kan Es och ser hon varning för dig så lyssna då på hennes varning!
Jag kommer be för dig och hoppas du blåser av resan dit. 🙏

88 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Ja känner en liten dragning till kusinen L och jag vet att du har sagt att jag kommer komma en kusin väldigt nära. Är de L som är den kusinen eller är det någon annan av dom? Kram Zoey 💕

Svar: Kan vara L och det märker du i så fall snart, kram :)
Esmaralda

89 AnnaK:

skriven

Tjatar lite men verkar jag ta språnget snart? Eller kommer jag traggla på länge till med min ångest angående allt?

Varit några dagar hos mina föräldrar och åker hem imorrn. Skönt kunna låtsas iaf att livet är annorlunda.

Kram 🤗

Svar: Svårt att säga, det handlar om din egen insikt och din egen förmåga och styrka... kram :)
Esmaralda

90 hej :

skriven

Är han med rätt tjej? tänker han på mig ibland?

91 AnnaK:

skriven

Tack! Känns som att det aldrig blir av 😔 Så trött på mig själv. Vill inte leva såhär.

Kram 🤗

92 ML:

skriven

Förstår du danska Es? Jag fattar ingenting av vad mina danska patienter så blir engelska. Räligt språk det där :)

Får fina komplimanger om mig som person och mitt sätt att jobba men har lite svårt att ta emot komplimanger då jag alltid är den som ger och inte tar. Får väl bli bättre på det antar jag :) Lite nyfiken på vad det är min hjärtevän kommer bli kär i den dagen vi träffas?🤔

Hör talismanerna när man pratar med dem eller babblar man i onödan för döva öron? :)

Ha en bra avslutning på veckan. Bamsekram!

Svar: Jo jag har danska släktingar och vi skåningar brukar fö förstå danska riktigt bra :) Är ju lite grötigt och besläktat :) Ja, försök bli bra på att ta emot.. det ger god energi om man kan det ! Din talisman hör när du pratar med henne, 100% !! Kram :)
Esmaralda

93 Linda N:

skriven

Återigen visar Es att detta är en plats för alla.
Helt rätt att man ska fatta sina egna beslut och därigenom samla på sig erfarenhet. Men här kommer Es m en varning som är tänkt som en hjälp.

Att du vill lämna ditt gamla liv är en sak. Men att använda en man som hävstång dit känns fel.

Hitta en plats på kartan som du vill besöka - eller slumpa fram och känn efter i magtrakten om det känns rätt.

Samla info och bygg upp en tillvaro där med fokus på dig själv i första hand.
Låt vänner och kärlek komma därefter.

Man klarar mer än man tror på egen hand.❤

Kram

94 Adad:

skriven

Bästa esmaralda! Får du till dig något om hur jag får första kontakt med min kommande kärlek? Blir det i verkliga livet första gången eller via nätet, tex dejtingapp?

Kramar

95 Mikael:

skriven

Kul med någon som vågar något, kan bli en bra kärlekshistoria i Tunisien.

Den där serien på SVT, vad en får skratta som tanten ställer till det :)

Serien har gett uttrycket spotta i nävarna en ny innebörd, jag ser framför mig barnbarnen som sett serien i smyg, efter att föräldrarna sagt att den är barnförbjuden, så en dag när de fikar med föräldrarna hos mormor så säger mormor att hon har börjat träna och motionera, barnbarnen snappar upp det och frågar frågande

Spottar du i näven på jobbet med?

Mormor säger, näven? jag spottar i bägge nävarna, här sitter det inte fast! :)

Ungarna tittar storögt på varandra och säger, medans de tuggar i sig bullarna.

Det är väl för att det inte ska ta fast som en spottar i näven men vi har inte sett någon än som spottar i bägge nävarna.

Mormor är inte riktigt med på noterna, näven? ta fast?

Ungarna säger

Mormor du gör väl inget dumt så du hamnar i fängelse.

Då går det upp ett ljus för föräldrarna om vad ungarna pratar om och säger

Mormor du kan väl ändå inte gå omkring och säga till folk att du spottar i nävarna.

En brasilianska som mötte mig för första gången spottade i näven, när hon kom fram till mig, jag är rätt säker på att hon hade andra tankar än att ge mig stryk :)

Möjligt det kommer en uppdaterad beskrivning med tiden


https://sv.m.wiktionary.org/wiki/spotta_i_n%C3%A4varna

Kram
Mikael

96 Mirre:

skriven

Hej Es,

Varje gång jag ser J på gymmet tror jag att jag kommer få något mer än ett ”Hej” men icke.. är det bara att ge upp hoppet eller? Ser det ut som att han någon gång kommer att våga prata? Ser du något, chans eller liknande för detta?😅

Är ju ändå inte bästa tajmingen för mig nu.. mest nyfiken.. kram ☀️

97 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Gudars så skönt att andra reagerar ordentligt. Jag "vågade" inte vara för aggressiv i min skrift.
Es skulle ALDRIG skriva ett sådant inlägg. Tror snarare att inlägget är till för att vi i bloggfamiljen kan försöka ge vår syn på saken och få gästbloggaren att kasta bort sina rosa brillor och se sanningen.

Ska du verkligen släppa ett liv som självständig kvinna med arbete, inkomst, hus till ett liv boendes hos en hälften så gammal man (pojke) och bo hos hans FÖRÄLDRAR i ett rum. Du kan inte ge dem avkommor så vad tror du att de är ute efter?
Osar osäker, kärlekstörstande lång väg.Du blir sol och vårad. Du blir manipulerad.


Tyvärr tror jag du redan tagit ditt beslut och inget kan få dig att ändra dig. Du VILL inte se.

Tror att Es hade ett uns hopp att bloggfamiljen kanske skulle kunna vicka på beslutet lite grann.
Kanske vi sår ett frö som du begraver och struntar i nu. Men förr eller senare kommer det gro, det är då du förstår att vi bara vill väl🌸och att du skulle lyssnat på varningarna du själv känt.


Jag känner av en person som är ensam, kärlekstörstande och pga det stänger ned varenda varningssignal i kroppen då längtan efter äventyr, tvåsamhet är så stark.

Skriver inte mer av vad jag känner. Tragiskt. Men tänker på dig med kärlek och styrka för det kommer du behöva fina du 🌸

Ska bli intressant att se om du finns kvar i bloggfamiljen längre fram eller om inte får åtkomst.

Skriv gärna gästinlägg med bilder. Överbevisa oss ❤️

Kjam

98 Anna.L:

skriven

Hej! Ser du någon varning kring bil resan till och från stugan?
Det är en relativt ny bil att köra för min mamma.
Kramar och glad sommar! Jag hoppas vi ska hinna njuta i stugan.

Känns även som att jag vill fråga gällande en fundering jag har, känner att musiken är mitt syfte, men jag har det inte som yrke fast jag drömmer om en dag att kunna arbeta och leva som musiker. Men jag är kreativ själ och improvisation är en stor passion. Så ser du om jag skulle kunna skapa ett eget coachning företag/business och hemsida, helt enkelt sälja min tjänst inom det kreativa området och vägledning att hitta sig själv vilket jag brinner för skulle vara en god idé? Jag känner en stor kraft till att stötta och hjälpa människor genom kreativitet. Inspiration och ge just detta.
Vad skulle vara rimligt?

Hoppas du ser något, svara bara på det isåfall. Jättegoda hälsningar till dig! (Om man kan uttrycka sig så)

Kram!

99 Jossan :

skriven

ML: danska är inte så svårt att förstå faktiskt. En del ord är knepiga men andra förstår jag utan problem :).


Städandet fortsätter och jag har sorterat ut 1,5 papperspåse med kläder. Allt för att få plats med nytt 😂🙈 nä lite pengar måste jag allt spara också. Tur det är lön om 2 veckor. Då fyller även systersonen 18.. så sjukt! Jag var ju bara typ 11 när han föddes..och jag blir 30 i oktober! Usch nä! Jag som skulle ha hus och barn för 5 år sen 😂 så snett det gick!
Hittade oreganon i kylskåpet och kan inte minnas hur den hamna där..

Vill mina ”svärföräldrar” träffa mig? Är de nyfikna på mig?

Kram

100 Jossan :

skriven

Förresten är det intressant att läsa kommentarerna idag. Tyvärr kommer ni nog inte kunna övertala henne att stanna. Hon har gjort sitt val och vi får hoppas att det blir bra och att hon blir lycklig.

101 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Kan nämna att jag själv åkt över halva jorden för en man. ALDRIG ever again! Detta var 1996 och jag är fast med en narcissist. Detta insåg jag då jag flera ggr tagit mig i från honom men blev gravid och fick barn med honom 2009. När jag var där i 3 mån när sonen var 13 mån upptäckte jag sidor som skrämde mig och efter år av lögner, manipulation, hot, konstant otrohet, dr jerkyll and mr hyde, hylla mig, sänka mig så förstod jag att han är narsicisst.


SPRING!!!


Följer Rebecca Zung på FB, är med i hennes FB grupp. Det är Aha upplevelse på Aha upplevelse.

Jag mår ständigt dåligt pga denna person och jag tror faktiskt inte att jag kommer klara av ett förhållande (eller kanske inte vill) eller kommer träffa någon annan. Denna resa har krossat mig. Vilket jag inte visar.....Han kommee ALDRIG vinna. Parasit och vampyr. Vägrar vara hans supply.


Heja Agnes som inte lägger locket på 😁🙈❤️

Snälla gästbloggare... Öppna ögonen, var inte naiv. Ha 2 pass, stoppa undan pengar (kanske be någon här i Sverige handha dem åt dig) Bonda med andra svenska kvinnor i Tunisien INNAN flytt. Känner av kaos, tomhet, vilsenhet, den första tiden känns allt spännande och toppen men det kommer gå utför.

Lyssna på din intuition. Det är ditt inre jag som viftar med varningsflaggor.

Spara pengar hos någon här i Sverige som du litar på. Du kommer behöva det.
Mitt hjärta brister ❤️
Är det bara Agnes och jag (och ngn till) som regerar starkt på detta 😮

Kjam

102 ML:

skriven

Då förstår jag. Hade behövt dig som tolk :) Grötigt kan man lugnt säga. Norska kan man ju förstå men danska - hell no! :)

Så bra! Då pratar jag vidare med henne :) Vi ska snart kolla på fotbollen och sen hoppas jag på en god natts sömn så att jag inte brakar :) Kram

103 Agnes:

skriven

https://www.tunisia-love.com/what-is-bezness-in-tunisia.htm

Har inte läst men ifall det finns fler troll/korkskallar här som tror på kärlek över gränserna...sick.

Själv hade jag inte släppt in en man av utländskt ursprung o speciellt inte en tunisier, över min tröskel.

En mortel hade han kunnat fått i skallen istället, om han framhärdat på att få komma in!
Men det är ju jag det...;0}

Tjing!

104 Agnes:

skriven

https://www.expat.com/forum/viewtopic.php?id=638487

https://www.swedenabroad.se/sv/om-utlandet-f%C3%B6r-svenska-medborgare/tunisien/reseinformation/ambassadens-reseinformation/

Precis, har inget att pyssla med just nu.

Ett tips till trollet/knäppskallen: Anmäl att du finns i Tunisien till svensksidan...ifall du skulle gå vilse i öknen, menar jag!

;0}

105 ullie:

skriven

oj oj hur detta låter
ja vad ska man säga lycka till och hoppas din magkänsla är rätt o inte ES men jag är osäker på det

106 Susan:

skriven

Man ska inte måla fan på väggen, men magkänslan säger mig att det inte blir riktigt som du hoppas på…. … men jag kan ha helt fel, så lycka till me ditt beslut

107 Skorpan:

skriven

Tack Naturvän o Es, känns otroligt skönt att nån tänker på mig i detta fåniga otroliga drama som borde vara en tid fylld av glädje o är allt annat än det ;D. Men tänk ändå att det finns nån där ute för mig... Ser verkligen framemot att träffa mannen som.sätter mig i främsta rummet ;).
Kram Skorpan

108 Månskenet:

skriven

Tänker ännu på dagens bloggare...

Fastän varningar kommer från höger och vänster - även mina klockor pinglar - så bryr hon sej inte utan kör sitt eget race. Är det månne förutbestämt att så skall och bör ske?

Upplevde själv mina egna varningsklockor för längesen, ändå gick jag in i ett kort förhållande som förstört många år av mitt liv med rädsla och förföljelse. Fast jag visste att han är farlig, men in i förhållandet skulle jag. Tackochlov kunde jag ta mej ur själv. Många gånger har jag tänkt på det, att varför ska man in i ett felaktigt förhållande fast man vet...?

Nu menar jag inte att det kommer att gå fel för bloggaren men varningslamporna lyser även i min värld i den situationen. Verkar som alla vägskäl är förbommade, endast vägen rakt in i förhållandet är öppen. Men om det "skiter sej" hoppas man det finns en bakväg tillbaka och att dörren är öppen.

Kram!

109 Zita:

skriven

Tror du att det blir något roligt.positiva saker på G ?

Tror du att jag har någon chans på Dagtidsjobbet som jag sökte ?
Kram😃☀️🌺

110 Lenafena:

skriven

Du är så himla bra Agnes! Gillar alltid dina fräscha i inlägg. Du har både hjärta och hjärna.

111 L.o.L:

skriven

What a brain to create something like this ..Ha ha

112 Tjejgumman:

skriven

Jag betraktar mig inte som särskilt synsk. Men detta inlägg fick kroppen att reagera rejält. Tappade nästan andan och magen drog ihop sig till en knut. 😱 😱 😱 😱
Nåja, det är väl bara att hoppas att "allt" går bra och att författaren i framtiden kan både blogga och återvända till Sverige vid behov...


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: