Jordeliv & nya liv...

Blir man någonsin klar med sina jordeliv ?

Ja, det tror jag att man blir.

När man lärt vad man ska och gjort det som är menat man ska.. då är man också färdig  med sina jordeliv och stannar i Alltet

Om man ser det från Alltets synvinkel så är det inte alls så besvärligt som man kan tro med alla dessa jordeliv.  Man upplever tiden väldigt olika.

För oss  jordelevande kan  ett liv på 90 år tyckas väldigt långt.. men i Alltet är det bara en liten stund.  Det här är svårt att förklara.  Tid upplevs olika i de olika dimensionerna.

Många frågar mig om de just nu  lever sitt sista jordeliv men det har jag alltid svårt att svara på.   Jag tror inte att det avgörs förrän man levt klart sitt liv  här - kommer hem till Alltet och där fattar  man beslutet om man är klar eller om man ska spotta i nävarna och ta sig an ännu ett jordeliv.

Jag tror inte det finns någon allsmäktig eller någon Gud som kräver rättning i leden och fattar beslut åt oss. Vi blir själva  lite åt det allsmäktiga hållet för när vi går över får vi full insyn och full insikt och vi vet vad om förväntas av oss.

Det kommer sig naturligt och av sig själv.

 

 

 

 

Varför ska man behöva lära så mycket i sina jordeliv och födas om  och om igen ?

Ja, det kan man sannerligen undra.

Jag har inte svaret på  det –  och det tror jag ingen kan svara  på förrän vi återvänder hem till Alltet, och då vet vi exakt hur det förhåller sig !

När jag var barn och alltid vimsade bort mig och gick vilse ( har ju aldrig haft nåt lokalsinne värt namnet) så var jag rädd att jag skulle virra bort mig  på väg till Alltet och inte hitta fram.  Och det kan jag säga, att den risken finns inte.

ALLA kommer rätt. Alla kommer vi dit vi ska. Oavsett hur vi vimsar till det !

Kram & kärlek💖

P.s. Idag är det dags för vaccin nr 2 !! YAY !!

1 SarA:

skriven

Härligt med dos 2. Här går man bara och väntar på att det ska bli dags för oss 30-40 plus att få vår första spruta.

Funderat på Zanmi som saknar sitt hem. Jag har en men funderar på om det kanske är till min son den vill till?
Kram och lycka till med vaccineringen idag.

Svar: Jag har frågat och Zanmi säger nej, kram :)
Esmaralda

2 <3:

skriven

Hoppas att det går bra med vaccinet idag kära Esmeralda.
Vila när du kommer hem.
Kommer B och jag mötas? Skulle vilja det.
Tror inte att han vet om mig.
Hur är han som person ?
Kram

3 Shenzi :

skriven

Lycka till med vaccinet! Hoppas du slipper få biverkningar av andra dosen! 🙏

Du svarade aldrig på min fråga igår utan tackade bara när jag skrev om mammografin, men du kanske inte kan se något om den??? Varningar? Något annat som jag ska ta till mig? Kram Shenzi 🌹

Svar: Du får helt enkelt skriva om din fråga.... kram :)
Esmaralda

4 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Lycka till med vaccin nr 2! Mina föräldrar tar deras andra imorgon. Hoppas du slipper få biverkningar av detta oxå, för de fick du väl inte av första? Mina föräldrar fick bara lite ont i armen men det var allt.

I eftermiddag blir det lite födelsedagsfirande då min lillasyster fyllde i lördags men hennes son var sjuk. Nu mår han bättre.

Till helgen ska jag till en vän till familjen för lite miljöombyte, tror de gör mig gott.

Ha de så bra och som sagt lycka till idag! Kram Zoey 💕

Svar: Tack.. ingen biverkning förra gången och hoppas det blir detsamma denna gång,, lite ont över vaccinationsstället men det är ju ingenting som jag ens räknar. Härligt att du ska bort i helgen ! Njut ! Kram :)
Esmaralda

5 Alie:

skriven

Godmorgon ☀️
Alltet känns tryggt och när tiden är inne beger vi oss dit, vår tid är väl utstakad skulle jag tro.
Lycka till med dos 2 ✨
Ha en fin dag! 🌸

Svar: Ja, vi har själva bestämt när det är dags att bege oss.... kram :)
Esmaralda

6 Maria:

skriven

Så fint skrivet! Sedan jag var ung har jag ett minne då pappa håller i mig i famnen i hallen hos oss. Jag är två år. Jag är precis lika medveten om jag är idag! Jag kunde bara inte uttrycka mig som jag gör idag! Jag har valt att behålla det här minnet bestämt för att liksom alltid komma ihåg det, att vi är någon annan medvetenhet än bara kroppen. Samtidigt är jag kluven, då vi sover försvinner vi liksom helt, och dementa känns också så frånvarande. vi får helt enkelt se då vi dör. kram! Ps. grattis till andra vaccinet Es

Svar: Ja, det ska bli spännande att bli helt upplyst...kram :)
Esmaralda

7 Läroliv:

skriven

Så skönt att få sista och andra sprutan och sen bli friiii, på det sätt som går i dessa tider. Härligt befriande. Får se hur det blir för mig. Vågar ju inte vaccinera mig pga. min allergihistorik. Men vem vet, det kanske dyker upp något som passar, eller så ska det inte vara något sånt för mig och alla andra som inte heller törs och kan. Den som lever får se.

Ha en fortsatt fin vecka alla.

Kram

Svar: Hoppas det kommer något som du kan tåla - det är ju trots allt en trygghet med vaccin, kram :)
Esmaralda

8 Skorpan:

skriven

Ja det får vi hoppas att vi inte blir hängande nånstans mittemellan ;). O jag lär ska komma tillbaka, undrar om jag gör nåt viktigt o stort då? Det hoppas jag på...

Ja mina försök till att överraska tycks skita sig mer el mindre o nu undrar jag om det är ett tecken på att jag ska sluta med det Es? De bär liksom inte riktigt frukt... Tror ju nog att det uppskattas, men ibland undrar jag nog...

Dålig sömn o jag blir väl snart folkilsk, stackars alla runt omkring mig ;). Försöker vidare med mina processer gissar jag.

Lycka till med sprutan o hoppas du mår bra efteråt Es!

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Dålig sömn kan ställa till med en hel del problem, det kommer ju att vända och jag hoppas det sker snart.. kram :)
Esmaralda

9 Naturvän:

skriven

Hej!

Själv känner jag mig som en gammal själ och att jag levt många jordeliv, har funderat på om man i alltet kan träffa människor från tidigare inkarnationer, alltså på ngt sätt att tiden inte existerar där?

Undrar också varför man kan uppleva att man inte hör hemma i sin familj där man är född, en märklig känsla. Med de egna barnen har jag absolut största samhörighet, men bland övriga? Det sägs ju att man väljer var man skall bli inkarnerad.


Grattis till vaccineringen idag, så skönt när det är gjort!

Blir att starta dagen med långpromenad, ngn dejt lär jag nog inte träffa på idag heller.

Mest äldre pensionärer som swischar förbi på sina e-cyklar och en och annan hare, nej hoppas på bättre tider i de sammanhangen snart.....

Till sist, en fruktansvärd utveckling när det gäller våldet i Sverige. När gängen nu skjuter mitt på ljusa dagen, på torg där alla vistas. Det verkar otäckt gränslöst, skall det fortgå så här?

Kram


Svar: Ja, man träffar de själar man älskar i Alltet .. en del har du runt dig i detta livet och andra från tidigare liv. kram :)
Esmaralda

10 Khaleesi :

skriven

Hoppas det går bra med vaccineringen!😊

Svar: Tack :) Kram
Esmaralda

11 Kristin:

skriven

Spennende lesning dette, kjære Esmaralda.

Så godt å bli ferdig vaksinert. Jeg ønsker deg lykke til og en fin dag.

Kram!!!

Svar: Ja, skönt när vaccin 2 är avklarat :) kram
Esmaralda

12 Lotta:

skriven

Det låter ju lovande att även om man vimsar till det kommer man till Alltet iallafall 😀.
Jag har ju vimsat till hela mitt liv. Vacklat hit och dit och inget blev egentligen bra. Så tokigt.

Ha en fin dag och härligt att du blir fullvaccinerad idag.

Kram L

Svar: Och det var kanske meningen att du skulle vimsa till det lite... kram :)
Esmaralda

13 Ghostwriter :

skriven

Känns det som min soulmate kommer ha speciellt syfte med den platsen han besöker när vi möts? Träffa vänner, festival, plugga, spontant, festa, söka jobb. Om du ser om vi kommer vara ensamma eller ha med oss sällskap


Lycka till med vaccinet del2!


Kram

Svar: Ja ett syfte kan det vara för er båda, kram :)
Esmaralda

14 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Min dotter hade alldeles mörka ögon då hon föddes, och med tiden har de blivit allt ljusare bruna. Sedan nötbruna. Och nu ser de alldeles melerade ut. Är det sådan ögonfärg hon kommer att behålla? Som vuxen?

Kram

Svar: Ja, troligtvis blir hennes ögon som de är nu......kram :)
Esmaralda

15 <3:

skriven

Kommer underba bruna Gucci sandalerna i min mini storlek komma in igen ?
Ångrar så att jag inte köpte dem.
Var lite för snål.
Kram
♡♡♡

Svar: Det kan dröja, kram :)
Esmaralda

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Jag kan inte tänka på det med alltet och jordelivet...för då har jag nog misslyckats igen i detta jordeliv.. men nej det skiter jag fullkomligt i nu när frihetens klocka snart klämtar ;-)

Grattis till andra sprutan !

Drömmer en massa om min första kärlek inte om han utan pappan i familjen som jag tyckte väldigt mycket om...är han månne på väg till alltet nu .

Kram Anki med flock

Svar: Du kan ha lyckats 100% i detta livet.... man vet ju sällan vad ens uppgift är :) Ja, han kan vara på väg till Alltet, kram :)
Esmaralda

17 Smöla:

skriven

Lycka till med sprutan, hoppas du inte får bieffekter.
Har en liten svacka just nu…ser du något kring mig som kan peppa mig?

Svar: De vänder ganska snabbt, ha positivt fokus, kram :)
Esmaralda

18 Tusenmiljarder i själen :

skriven

Ja gammal själ här. De visste jag redan sen liten och troligen pga min starka gåva. Min första seans som 18 åring bekräftade du detta. Men jag var betydligt äldre än jag kunde ana! Läskigt värre. Intressant, eftersom jag kunnat (med din hjälp i seanser) veta mer om mina tidigare liv (väldigt jobbiga, tuffa liv även de gånger jag varit mäktig och rik och välkänd enda till idag, 500 år senare liksom).

Dessa liv, speciellt dom jag tytt mig till extra återspeglas i mitt liv idag, vilket kan vara orättvist men jag har dött för ung, väldigt ung eller någorlunda förtid och levt i sorg utan livsglädje resten av livet.
Upplevt kärlek och förlust.
Idag blev det en blandning av alla liv i ett och jag tror att jag blir klar denna gång med mina liv.

Sen får jag ändå en känsla av att jag kan komma tillbaka men tror det dröjer väldigt länge isåfall. Livet är inte mindre värd eller vackert än alltet och man kanske saknar ”känslan” i det stora hela.

Ja frågan är varför vi ska lära oss och bli ”klara”. Inför vad? Träffa någon? Bekämpa något? Uppgraderas med vingar och magi? Eller för att bli en människa på helt annan nivå/plats med enbart kärlek, rikedom och vackra ting utan krig och bråk? Att vi ska lära oss handskas med hat, brott, krossade hjärtan och olikheter för att kunna leva igen som människa fast att kunna acceptera varandra så det verkligen kan bli fred på jorden?

Undrar vad andra tror 😄
Kram

Svar: Ja, vad tror ni andra ?? Kram
Esmaralda

19 Snödroppen:

skriven

Godmorgon❣️
Man kan grunna sej gul och blå på detta med alltet och alla liv vi lever om och om igen men det är helt klart väldigt intressant.
Idag har jag fredagskänsla, 4 dagars ledighet väntar och det ska bli sååå skönt. Jag är så trött i kroppen och knoppen av alla tankar om barnen. Blir det nån ljusning med mina barn snart? Jag längtar ihjäl mej och går snart sönder😥
Skönt att du får sista sticket idag, steget närmar sej Kreta minsann
Kram💞

Svar: Skönt med 4 dagar ledigt ! Det ljusnar för barnen !! Kram :)
Esmaralda

20 Mg:

skriven

Hej!
Kommer jag få förlängt schema på jobbet?
Kram!

Svar: God chans, kram :)
Esmaralda

21 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda. Spännande! Kan det vara så att vi också föds till och lever liv på andra planeter? Eller föds vi bara som människor till jorden?

Fina Esmaralda, vad är chansen att jag ännu träffar Saharamannen?
Kram,
Jennifer

Svar: Det KAN vara så, jag vet faktiskt inte vad som händer sedan.... något speciellt är det i alla fall som vi förbereder oss för...... planerar ni aktivt ett möte är chansen stor, kram :)
Esmaralda

22 Jennie:

skriven

Tack! 😃 Världens vackraste ögon är de oavsett❤️😊

Kram

Svar: Ja, sannerligen !!! Kram :)
Esmaralda

23 EPM :

skriven

Hej!
Du har ju berättat för mig vad som är meningen med detta jordelivet för mig. Vad är A:s? Vad är det han ska lära sig/förstå.
Jag har nämligen svårt att se min roll i hans liv ibland 😔

Kram

24 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jo gillar inte läget alls :(. Vem vet blir jag galen till slut pga sömnbrist!?
Kram Skorpan

25 <3:

skriven

Hoppas att det går bra med vaccinet idag kära Esmeralda.
Vila när du kommer hem.
Kommer B och jag mötas? Skulle vilja det.
Tror inte att han vet om mig.
Hur är han som person ?
Kram

26 ML:

skriven

Jag hoppas att jag blir gammal och kommer ha massa skoj tills jag ramlar av pinn :)

Grattis till spruta nr 2! Hoppas att allt löper väl även denna gång. Brosan får sin första idag och lite nervöst då han har pacemaker. Själv trodde jag att Fas 4 skulle bli den roligaste gruppen men blev helvetes gruppen. Satsan vad dryga och oförskämda 45-50 åringar är! Såklart inte alla men många. Saknar mina gamlingar :) Mannen från Irland. Så trevlig och underbar dialekt. Jag ska ju tydligen bo utomlands i framtiden. Undra vart det blir :)

Kommer det att bli bättre med tiden!

Ha en go dag! Kramiz

Svar: Japp, nu är jag vaccinerad... o hoppas bara det ska gå snabbt o smidigt att få vaccinationspassen !! Kram :)
Esmaralda

27 Anki:

skriven

Tack <3
Tids nog vet man .

Kram Anki med flock

28 Fanny2:

skriven

Första gången jag gick till en spådam var jag 18 år. Jag mådde inte bra och den kvinnan kände av det. Hon sa att jag bara skulle födas på nytt om jag valde att dö men att jag skulle slippa födas igen om jag valde att leva. 😱 Det var bland det första hon sa till mig när vi träffades. I detta liv skulle jag hjälpa människor med stora svårigheter och det kunde bli mitt sista. Det var ett starkt intryck och jag undrar än idag hur hon kunde se att jag var självmordsbenägen medan ingen i min omgivning anade något. Hon, du och några till har sagt att jag är en gammal själ.

Än idag kan jag undra hur man kan vara klar med alla jordeliv. Någonstans är det en tröst att en dag få komma hem till slut.:) Jag tror inte att det är meningen att vi ska veta hur. Det är bara vi själva som kan lista ut hur vi kan få ut så mycket som möjligt av varenda liv med de förutsättningar vi föds med.

Grattis till spruta nr 2 idag! Hoppas allt går som det ska. 😊

Kommer min studievägledare att bli besviken på mig denna gång? Jag förstår vad jag har gjort fel men jag vet inte hur jag ska få till den förändring jag behöver. 😞

Kram

Svar: Nej jag tror inte studievägledare bli besviken.... du ska fråga igen om du kör fast... kram :)
Esmaralda

29 Trött o så ledsen:

skriven

Gomorron kära Esmeralda!
Annan signatur idag!

Har mejlat dig igår jag har varit så sjuk o är inte bra ännu så mitt kuvert öppnade jag igår o wow som det ”pirrade” i hela kroppen när Zanmin visade sig!! Vilken kraft!! Men ritualen man skulle göra innan man sa sina önskningar det mejlet är borta?! Så det enda jag kunde göra var att hälsa hen hjärtligt välkommen.

Kan du se vem som går härhemma med tunga steg får till mig en man själv men vem är han o vad vill han? Vita skuggor visar sig ofta men bara i ögonvrån så fort jag tittar där jag ser dem, så försvinner de.

Lycka till med sprutan själv får jag inte ta nån än för att jag är sjuk!!! Hoppas att det gick bra på mammografin igår!
Kramar i massor
🤗🤗❤️❤️🤗🤗🙏



Svar: Jag har mailat dig :) Kram :)
Esmaralda

30 Läroliv:

skriven

Tack ska du ha, ja det kan ju komma något i framtiden. Nu var det ju så bråttom och i lugn och ro finns det ju större chans att få fram något utan biverkningar.

Kram

31 Dahlia:

skriven

Intressant läsning som vanligt!
Lycka till med dos 2!

Skulle J bli glad om jag hörde av mig, eller är det bäst att låta bli?

32 Shenzi:

skriven

Jag undrade bara om du kunde se några varningar eller något annat som jag ska ta till mig som du kanske får in, känningar runt mig?
Kram Shenzi 🌹

Svar: Ingenting specifikt kommer till mig.. inte mer än att du ska planera för något kul i sommar... kram :)
Esmaralda

33 Helena Ir:

skriven

Yey, idag får du dos 2 :) själv får jag nästa vecka..

Varmt och svettigt på min promenad, fick en sådan stark känsla av den unga kvinnan som gick framför mig på trottoaren, jag kunde inte med att säga något, tänk om jag skulle haft fel och bara gjort henne orolig. Det där vill jag inte vara med om, och tänkte på dig Esmaralda som varit med om det så många gånger, och dessutom vetat om att det du känner och ser, det stämmer!

Kram

Svar: Ja, det är inte lätt och kan man inte ge klara besked om hur man kan förändra något negativt så är det bättre att ingenting säga.. kram :)
Esmaralda

34 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda, ser du om jag kommer må bättre nu? Sommaren är här och jag hoppas få njuta av den. Tänkte eventuellt göra en liten resa med övernattning till helgen blir det roligt för mig? Tack på förhand!

Svar: Ja, det passar dig jättebra att resa lite och att göra sådant som tar dig en bit från vardagen och det har en helande effekt, kram :)
Esmaralda

35 Lina:

skriven

Ja, jag lär nog få vara kvar i jordelivet i några vändor till.. Jag verkar aldrig lära mig det jag ska lära mig, tyvärr. Blir inte bättre utan snarare sämre ju mer jag försöker.

Jag har varit så otroligt lättirriterad och arg på senaste tiden. Idag känns det som att jag kokar. Ogillar verkligen den känslan! Kan det vara klimakteriet och ändringar i hormoner som är på gång? Eller är det något annat?

Känner mig utpumpad och som jag gett upp inombords...

36 Mercan :

skriven

Min mor ska ha vaccination åckså i morgon Esmaralda 🙂första dosen 🙂hoppas det går bra med dig Esmaralda 😊 Ser du Esmaralda om min mor kommer att må bra av vaccinationen 😊önskar dig hälsa Esmaralda 😊

Svar: Ja, och blir hon dåligt så går det fort över.. kram :)
Esmaralda

37 Helena Ir:

skriven

Tack
Kram :)

38 Dunegull:

skriven

Lycka till idag E!
Får du in ngt kring min närmaste tid?
Kram

39 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du får något till dig om mig

40 Hanna:

skriven

Hej!

Grattis till sprutan.

I natt drömde jag mig i genom större delen av Oasis låt ”wonderwall” dvs jag hörde den ord för ord. Jag trodde inte det var möjligt eftersom jag inte kan den låten eller ens gillar den.

Var det ett budskap eller ett tecken på något? Lite knäppt var det😂

Svar: Handlade nog mest om en slags spontan meditation.. kram :)
Esmaralda

41 Tiss :

skriven

Kommer det lösa sig med min katts öga utan återbesök till veterinären? Han svarar inte riktigt på behandlingen ännu. Jag blir så ledsen. Nu när jag själv har blivit sjuk dessutom...

42 Cecilia:

skriven

Intressant inlägg om jordelivet. Svårt att begripa men det är nog inte meningen att man ska göra det heller.

Så bra att du får vaccin nr 2 nu!

På senaste tiden har det dykt upp ord eller fraser som jag tänker på. T.ex. jag skriver, säger eller tänker på någonting och det dyker upp på tvn eller i en låt. Känns som att det finns en betydelse, ett tecken. Är det en varning eller något positivt? Vem försöker nå mig? Kramar

43 Khaleesi:

skriven

Hej igen! Var bara tvungen att ställa en fråga också. Det gick så dåligt på körlektionen idag och jag känner mig så otroligt stressad över hela grejen. Kommer jag övervinna min stress och klara det? Känner mig så himla dålig.

Svar: Försök att meditera dig lugn innan varje körning... du tar dig igenom detta och det kommer gå bra.. ge dig inte bara.. kram :)
Esmaralda

44 Vitlilja :

skriven

Är det han som tagit väskan som de hittade på hans arbetsplats?

45 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack för svar, känns hoppingivande att man kan träffa själar från olika inkarnationer i alltet.

Till tusen miljader i själen, jag undrar också vad det är man skall lära sig och bli klar med, jag har ingen aning för personlig del.

Tror ändå att vi skall "finslipas" mer, lära oss kombinera intuition och intellekt på bästa sätt och lära oss leva i kärlek. Nu menar jag ingen tillvaro inbäddad i bomull och sus och dus, uten lära oss vikten av att göra och tänka gott. Ansvarstagande. "Goda själar" tillför ju ngt till andra också.

Själv tror jag det finns andra existenser där inte krig och hat existerar, hoppas i alla fall.

Har en stark känsla av att jag kommer tillbaka till ytterligare jordeliv och jag tror precis som dig Esmaralda att vi bestämmer själva när det är dags.

Personligen tycker jag det är ledsamt att inte ha vänner som man känner den här "andliga" gemenskapen med, hoppas de kommer in i mitt liv, för det känns inte som om det är menat att jag skall fastna i ngn sorts ensamhet. Det här är oerhört spännande och man kan skriva spaltrader om det här, kul att ta del av era tankar här på bloggen.

God kväll och kram!

46 Mandarin:

skriven

Tack så mycket Esmaralda 👍☺️

47 Hon:

skriven

Hej,
Finns det risk att jag skulle kunna få biverkningar sv vaccinet? Har ju lite kroniskt ansträngt immunförsvar..
Kram

48 Mimma:

skriven

Hej Esmaralda!
Det känns som om jag har haft flera liv innan detta. Har nog alltid känt mig ”gammal”.

Har jag någon större förändring framför mig?

Hoppas vi får en bra sommar!
Kram från Mimma

Svar: Ja en förändring kommer som kanske kan verka tveksam först men som blir riktigt bra... kram :)
Esmaralda

49 AnnaK :

skriven

Länge tills jag får gå på date tro? Är 45 och aldrig varit på en 😂

En fånig fråga men tänkte att det kanske livar upp lite i eländet i livet just nu.

Hoppas vaccineringen gick bra!

Kram 🤗

Svar: Allt gick bra... och dejt kommer du att gå på.. kram :)
Esmaralda

50 Hjärter Dam :

skriven

Hej och grattis till dos 2 ♥️
Jag har en liten fråga bara, jag undrar om Zanmi möjligtvis är till min mamma?

Försöker med allt och hoppas på det bästa.

Annars undrar jag om hennes värk kommer släppa snart, får hon styrkan igen att se något positivt med livet.
Min älskade lilla mamma har mycket kvar och det gör ont att se henne så här.

Många kramar från lilla mig.

Svar: Tyvärr är hon inte det, hon säger nej bestämt, men mamma kommer bli bättre.. kram :)
Esmaralda

51 Sunny:

skriven

Näe det gick inget bra hos optikern... ögonläkare imorgon! Är det allvarligt? Ngn fara? Varning?

Svar: Jag kan inte se något allvarligt, kram o lycka till
Esmaralda

52 Jossan :

skriven

Usch lite ångest att det snart är dags att lämna mina stjärnor 😭 satt och planera upp det sista dagarna nu..

När kommer T av bandet om att träffa min familj? Om 2-3 veckor?

Kommer vi åka till hans hemstad i sommar?

Hoppas vaccineringen gick bra!

Kram

53 Rädd:

skriven

Hej E!

Kommer jag få jobbet på DC? Eller kommer något bättre ut snart?

Kram och kärlek.

54 Mercan :

skriven

Tack så mycket Esmaralda 🙂 jag önskar dig och dina nära och kära hälsa 😊

55 ML:

skriven

Grattis! :) Passen är satta till 1 Juli vad vi vet nu. Fick jobbq över lite. Jobbat i team med en underbar kvinna. Var med om tsunamin i Thailand och visste hur det var att vara med om trauman. Hon sa att det tar tid och att jag måste låta det få göra det. Kanske meningen att jag skulle stöta på just henne som förstår.

Annars insett att jag trivs som singel och det är väl typ då som man träffar den rätte :) Jag går mer hem hos utländska killar än hos svenska. En kanadensare idag. Märkligt :)

Kram!

56 TILL JOSSAN:

skriven

Om du vill ha en framtid med T så måste du ändra fokus, leva här och nu. Det är inte T som är problemet utan din egen osäkerhet. Din låga självkänsla kommer inte bli bättre av sig självt även om ni gifter er, köper hus och skaffar barn. Det finns inga yttre saker som komner ge dig en garanti på att aldrig bli sårad igen utan det är du som måste skruva på din själv bild så att du kan se att du är värd att älskas av T och är en fantastisk lärare för barnen i skolan. Förlåt att jag är brutalt ärlig, jag menar bara väl.
Kram Browallia.

57 Lillajag:

skriven

Tänk att talisman kan ha sån vilja och vara så envis! Helt otroligt hur dom kan välja sina ägare. Så himla fint! Hoppas att hon hittar sin ägare tillslut <3

Måste fråga. Är det något speciellt en ”sån” talisman vill göra för just den ägaren då? Eller hur kommer det sig att dom vill välja själva?
Kramar

58 Mimma:

skriven

Hej Esmaralda!
Det känns som om jag har haft flera liv innan detta. Har nog alltid känt mig ”gammal”.

Har jag någon större förändring framför mig?

Hoppas vi får en bra sommar!
Kram från Mimma

Svar: Och du är ju en gammal själ !!! Förändring kommer.. först ska du fatta ett beslut .. kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: