Zanmi har hittat rätt....

Det blev mycket tänk och många förslag till vilsekomna Zanmi – och hon sade bestämt nej till alla som ville öppna upp sitt hem för henne.

Inte bara till er på bloggen utan också till familj, vänner och bekanta. Och i fredags löste det sig – helt oväntat !

Jag har ett företag som kommer och putsar mina fönster då och då  – billigt och smidigt och jag har alltid varit nöjd med dem.

 

De är ju lite som ghosts för det går undan i 190 och man tycker att man ser dem skymta där i fönstret  och sen är dom puts väck.

I fredags putsade grabben lika snabbt som någonsin men sen hörde jag bulldogsskrik och tjoande – så jag gick ut och tittade efter och då var MG och putsaren igång med en fotbollsmatch.. som slutade med att MG fick grepp om bollen och stolt bar in den genom ytterdörren. Det är så han gör mål !

Innan jag gick ut upptäckte jag att Zanmi glödde och vibrerade och gjorde vad hon kunde för att försöka ta sig ut.

Nu var det sannerligen något på gång !

Jag och putsaren småpratade lite och även om han ingenting sade om den saken så kunde jag känna in att detta var en djupt olycklig och ensam grabb. Hemlös och vilsen.

Jag frågade honom hur han skulle ställa sig till en liten gåva av det mer ovanliga slaget, som kanske kunde få honom på bättre humor och han blev väldigt tacksam. Självklart ville han ha den gåvan.

När jag överräckte Zanmi till honom behövdes ingen ceremoni.

De två bondade på direkten !  

Zanmi myste där i hans hand och det var en väldigt vacker stund.

 

 

 

Han lovade att ta väl hand om henne och det vet jag att han kommer att göra. Och jag vet också att Zanmi kommer hjälpa honom – och hade inte Zanmi kommit in i hans liv hade något riktigt olyckligt kunnat ske ganska snart.

Kan tänka att detta var den konstigaste upplevelsen han haft som fönsterputsare !!

Det tog sin tid.. men Zanmi hittade rätt… och  nu har de varann, precis så som det var menat att det skulle vara

Tack snälla ni alla som ville öppna ert hem för vilsekomna Zanmi

 

Kram & kärlek💖

1 Bara jag.:

skriven

Oh, vad glad jag blir, mina ögon tåras av glädje att Zanmi och pojken skulle vara tillsammans. Och med den styrka som Zanmi besitter kommer det bli bra för den hemlöse och olyckliga pojken.

För några dagar sen fick vi hjälp av en så duktig grävmaskinsförare som ordnade så fint underlag för vår altan, och till veckan om allt går som det ska, så kommer en snickare för att bygga den. Maken hade ju en överenskommelse med svärsonen om detta jobb och skulle få betalt enligt ordinarie taxa, men svärsonen har helt ignorerat det som var bestämt. Tråkigt beteende som maken tröttnade på. Fick besök av dottern på morsdag med barnbarn så roligt förstås, men vi märkte också hur hennes mans beteende mot maken stressar henne och mår dåligt av. Det var en lättnad för henne att få höra att han hittat någon annan för jobbet. Vi lider med dottern och kan inte låta bli att se detta som en långsam ögonöppnare för henne.

Kram

Svar: Ja, det är trist när man inte kan lita på folk egna familjen ! Det är ju också jobbigt för dottern.. som öppnar sina ögon allt mer.. kram :)
Esmaralda

2 Helena Ir:

skriven

Vad fint, precis sådär härligt ska det gå till, tycker jag! Till glädje för någon som verkligen behöver. Måste ha känts bra för dig.

Själv prickade jag ännu en tanke som stämde, det jag såg fick jag bekräftat. Covid sätter otäcka spår i en del människor. I det här fallet kom en hjälp från Alltet och gav livsvilja åter när personen inte orkade mer, det vände dagen efter! Jag tror att jag har sett denna hjälpare i min healing. Som skulle fixa allt själv.. Konstiga saker händer i mitt liv, jag känner tacksamhet!

Hoppas du blev nöjd med baket, själv bakade jag igår till picknicken som jag ska på, på måndag!

Kram

Svar: Ja det sker lite i ditt liv och du är i en andlig utveckling, så bara ta emot ) Så gott med hembakat på picknicken i morgon :) Kram :)
Esmaralda

3 Skytten:

skriven

Hej Es!

Skönt att höra att Zanmi äntligen har kommit rätt!
Blev så glad när jag läste ditt blogginlägg idag🤗❣️

Svar: Ja, det är verkligen en lättnad att det blev rätt till sist, kram :)
Esmaralda

4 Branne:

skriven

Hejsan!
Vilket härligt inlägg att läsa, log hela tiden när jag läste.
Vad bra att hon äntligen hittade hem, och jag hoppas verkligen att hon kommer ge han en stor förändring i hans liv och att dem dem kommer trivas med varandra :). Ha en fin nationaldag i solen (som det visar att det ska vara) kramisar!

Svar: Desamma till dig :) kram
Esmaralda

5 SarA:

skriven

Vad härliga nyheter att Zanmi äntligen hittat rätt hem. Och härligt för fönsterputsaren att få en ny oväntad vän.

Jag börjar fundera på hur min Zanmi mår? En av mina önskningar har bara blivit värre kan jag tycka. Den handlar om min sons nattsömn. Katastrof. Då ligger hon ändå på byrån vid sängkanten varje natt och är med mig varje dag tätt inpå kroppen.
Finns det något jag kan göra för att hjälp henne att få önskningen att fall in?
Kram

Svar: Hon gör vad hon kan, den saken är klar... ibland kan det ta lite tid, kram )
Esmaralda

6 Linda :

skriven

Wow vad häftigt! Låter som det verkligen var menat 💕

7 Lotta:

skriven

Bra att Zanmi hittade rätt till slut 😊.

Jag undrar varför min relativt nya granne håller på och klagar och kräver att jag ska ta bort min häck mellan husen och mitt fina körsbärsträd. Hon är på och kräver detta för hon säger hon vill ha en fin tomt. Igår gick hon igång rejält. Varför håller hon på så här och vad gör man?

Kram L

8 Agnes:

skriven

Så roligt att läsa att Zanmi hittat hem!

Önskar alla en härlig Nationaldag! Har redan hissat jobbets flaggor så snart blir det sängen för mig!

Stora kramen, alla!

Svar: Här flaggar jag också...med min lilla bordsflagga i trä som annars alltid åker fram när vi firar födelsedag... kram :)
Esmaralda

9 Skorpan:

skriven

Men oj så bra att hon nu hittade hem! Till den som verkligen behövde henne. Håren reste sig på min kropp då jag läste detta, vad skönt att det kommer att lösa sig för pojken :)!

Igår på morgonen hördes nåt från mannen o efter det total radiotystnad ;), tänker han alls på mig där han är o jobbar på brorsans stuga Es? Undrar så...

Jag bykade o trampade iväg till stranden o efter några timmar där blev det mataffären, mat tycks en behöva varje dag ;). Sen bjöd jag in mig till mina kompisar i samma kvarter o där blev det bubbel under ishockeymatchen, heja vi, final idag ;).

Trevligt som vanligt o det blev en lite sen promenad i den ljumma sommarkvällen där jag berättade om de senaste veckornas händelser för min kompis som var jätteglad för min skull. Glad är jag också även om jag förhåller mig mycket skeptisk till nästa vecka o hans tilltänkta besök hos mig, kommer det att bli av Es? Har en känsla som säger nej o den gillar jag inte ;).

Idag får jag fortsätta svettas i värmen, får se om det blir nån färd nånstans idag, lite regn har utlovats. Nåt behöver jag definitivt hitta på...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jo, nog tänker han på dig till och från ! Och en trevlig kväll hade du ! Hur det blir i nästa vecka ser jag inte.. kan bli vilket som, kram :)
Esmaralda

10 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Vilka härliga recept, grillspetten ser vansinnigt goda ut. Bra sommarmat och ha på en buffé

Tänk att Zanmi kom rätt till slut, vilken lycka för fönsterputsaren!

Äntligen är sommaren här och man kan njuta av ett dopp och strandvistelse.

Har "bokat" en plats på stranden en hel vecka, får läsro och trvevligt ha folk runt omkring sig. Känns som om jag åter får inspiration till skapande.

Min fråga, ser du om det finns möjlighet att jag stöter på ngn trevlig själ på stranden, dvs att jag får en date? Snacka om att längta! Blir snart tosig....i min ålder!

Förmiddagsrutiner och förhoppningsvis restaurangbesök på Grekisk restaurang i byn, de har så god mat!

Kram o ha en fin söndag!




Svar: Vilken härlig sol och bad vecka för dig !! Visst finns chansen att du stöter på någon trevlig, kram :)
Esmaralda

11 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Kommer han ångra vad han gjorde mot mig? Är det helt slut mellan oss nu? Kramar

Svar: Ja, det ser svårt ut att komma över och gå vidare, kram :)
Esmaralda

12 PiaS:

skriven

Hej Es,

Så underbart att Zanmi hittade hem till slut 😊.

Jag är så tacksam för min Zanmi 🙏🏻. Märker att hon kämpar på och är med mig, Vi jobbar på mina önskningar, en går riktigt bra. De två andra tar längre tid men hoppas även de infrias 😊🙏🏻.
Trodde att även en av de två andra önskningarna (och spådom )kunde varit påväg att infrias men det blev inte så, tyvärr 😔💔.

Idag blir det fira nationaldagen på stranden, gäller att passa på njuta av sol och värmen 😊.

Kram 🤗
PiaS

Svar: Ja, Zanmi kämpar verkligen för dig ! Kram :)
Esmaralda

13 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Jag blev alldeles tårögd ..så härligt att Zanmi hittat sin ägare måste kännas skönt för dig och så fick underbara MG en tass med i spelet !
Han är allt ngt riktigt unikt den lille herr fralla.

Här blev det inte matttvätt igår... sonen kom med jord och jag jagar tallkottar för att ha i botten på hinkarna och planterar för fullt !
Mattorna springer inte iväg ;-)

Ha en fantastisk nationaldag !

Kram Anki med flock

Svar: Vad roligt att plantera !!!! Kram:)
Esmaralda

14 Nornan:

skriven

Vad fint av dig Es. Och vad skönt veta att det kommer ordna sig för honom ❤

15 Nornan:

skriven

Oj glömde ju att ställa min fråga också. Det är nämligen så att jag har en sjujäkla tandvärk och måste så klart uppsöka tandläkare imorgon. Då jag är lite rädd för sånt undrar jag om du kan känna hur det går för mig?

Kramar!

Svar: Det kommer gå bra... jag är som du och tandläkarrädd och jag ska också dit i morgon.. kram :)
Esmaralda

16 <3:

skriven

Kul att Z hittat rätt😀
Kommer moder motvilligt hjälpa till med dyra tandläkare räkningen?
Kram

Svar: Ja, en viss hjälp kan du nog räkna med, kram :)
Esmaralda

17 Jossan:

skriven

Godmorgon!

Härligt att hon hittade rätt!
Det blev en härlig dag igår! Jag låg och solade mer eller mindre hela dagen. Känns dock inte som jag fått någon färg.
Idag tänkte jag ta med mig min lilla systerdotter till stranden om vädret tillåter.

T frågade mig igår hur länge jag skulle stanna hos mamma och pappa. Han vägrar säga varför han ville veta.. vad ville han?

Kram

18 Solstjärnan:

skriven

Så bra att Zamni hittade hem till sin ägare😊. Tror som du skriver att hon kommer att hjälpa honom.Slutet gott,allting gott 😊. Hoppas att du får höra om honom än,så vi får höra om hur det blev.

Idag blir det att städa och därefter att ta det lugnt.
Imorgon börjar jag på nya jobbet 😊
Efter många år på samma jobb känns arbetsplats byte verkligen som en stor förändring.
Hoppas det går bra.

Hur blev barnbarnets student firande hos er😊

Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Lycka till på nya jobbet, det har alla förutsättningar att bli bra.. kram :) Studenten firar vi på tisdag :) Kram :)
Esmaralda

19 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda. Vilken rörande berättelse och så fint att zanmin hittade hem till slut!

Nu hoppas jag snart hitta min arbetsträningsplats. Kommer den att vara långtifrån en sådan plats jag önskar? Måste jag ”nöja mig” med sånt jag egentligen inte vill? Bara för att få en plats?
Kram,
Jennifer

Svar: Lägg in en växel extra - annars finns risken att du får nöja dej med det som blir... kram :)
Esmaralda

20 Ingela:

skriven

Helt otroligt, vad spännande och hoppas verkligen att killen kan få hjälp med det han behöver för att få ordning på livet och måendet!
Jag som både tror och tvivlar på talismaner, spådomar mm tippar över mer till trosidan när jag läser detta.:)

I min senaste seans så har du Es skrivit om mitt då kommande jobb, när jag nu fått ett nytt jobb som jag startade i fredags så stämmer så mkt in, tror du att det är det ”rätta jobbet”, det du beskrev?
Vill så gärna tro det, inte bara för att jag vill ha ett jobb utan för att det känns som att jobbet skulle kunna passa mig, mkt nytt att lära dock!
Vill ju också så gärna komma vidare vad gäller boendet, sälja min lgh när ungarna flyttat..., och liksom starta om i ngt nytt och då behövs ju också ett jobb!

Kram Ingela

Svar: Förstår att du kan ha svårt att tro , det har jag själv också ibland ! Javisst kan det vara det rätta jobbet du fått nu.. och en ny bra tid är på väg för dig... kram :)
Esmaralda

21 Lotta S:

skriven

Es, jag har en fråga: då du ser något riktigt tydligt i seans(er) och så händer det ändå något annat, kan en talisman faktiskt påverka sådant?

Svar: En talisman kan påverka en hel del. De stora tingen som är förutbestämda kan de kanske inte påverka.. men hur det sker kan de påverka.. plus att de kan påverka sådant som inte är hugget i sten.. kram :)
Esmaralda

22 Rebban:

skriven

Åh så fint! Kan tänka mig att Zanmi blev glad av att äntligen komma rätt.

För flera år sedan när jag var djupt olycklig och på väg till jobbet med tårar i ögonen stannar en yngre man sin cykel går fram till mig och ger mig en varm kram. Samtidigt säger han att det kommer bli bra för mig. Jag tänker på detta ibland. Var han en människa från jorden som såg vad jag behövde eller var det faktiskt en person från en annan dimension? Oavsett var det så himla fint och något som fick mig att överleva dagen.

Stor kram

Svar: Det verkar vara en man som rörde sig mellan dimensionerna.. och inte helt jordelevande alltså och någon som skyddar och tr hand om dig, kram :)
Esmaralda

23 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Härligt att hon hittade rätt!
Det blev en härlig dag igår! Jag låg och solade mer eller mindre hela dagen. Känns dock inte som jag fått någon färg.
Idag tänkte jag ta med mig min lilla systerdotter till stranden om vädret tillåter.

T frågade mig igår hur länge jag skulle stanna hos mamma och pappa. Han vägrar säga varför han ville veta.. vad ville han?

Kram

24 Brittis:

skriven

Hej!
Vad härligt att Zanmi har hittat hem.
Killen behövde säkert den. Härlig text att läsa. Den värmde i hjärtat.
Hittar jag någon kärlek i sommar??
Kram
Ps puss på nosen MG

Svar: Ja, den möjligheten finns.. om inte annat så en fling, kram :)
Esmaralda

25 55:

skriven

Så fint💙

26 W:

skriven

Den talismanen kom verkligen till sin rätt och jag hoppas att killen får ordning på tillvaron och sitt mående.

Händer det något roligt för dottern under sommaren?

Kram

Svar: Ja, lite kul och särskilt med vänner ser ut att ske, kram :)
Esmaralda

27 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Ser du vad jag har för chans att få jobbet? Och att möta de förväntningarna de har? Verkar vara väldigt väldigt seriöst när dom beskriver det.

Svar: Chansen finns, kram :)
Esmaralda

28 A:

skriven

Vad fint! Och bra att han kunde ta det till sig. Jag hade nog kunnat bli misstänksam om någon ville ge mig en talisman "bara sådär" 😁

Ser du om jag kommer plugga snart? För att jobba inom socialtjänsten. Eller kommer jag få ett jobb, och komma vidare från mitt nuvarande, ändå?

Vädret är precis lagom nu, soligt, molnigt, varmt men inte för varmt. Nu kommer jag ha en liten "för-semester" och bada, åka till fik och Gröna Lund. Kanske även Liseberg.

Kram!

Svar: Jag ser plugg för dig... är möjligt att du först jobbar en tid.. men plugg kommer och det kommer bli bra och leda dig dit du vill. Kram :)
Esmaralda

29 MH:

skriven

Hej!
Så bra att den kom dit den skulle.Slutet gott allting gott.

Här universum nått budskap idag?

Kram

Svar: Universum säger att du ska satsa mer å sådant som du vill och för din egen glädjes skull, kram :)
Esmaralda

30 Ghostwriter :

skriven

Åh då var de lite som jag tänkte, någon som du brukade träffa på utomstående. Hoppas nu dom kan stötta varandra och allt går väl med killen. Han kanske ger oss en update långt framöver.


Är min framtida man klar med sina studier nu? Känns det som att vi har samma inriktning eller han något helt annat?


Kram och ta hand om dig. Så fin du är som hittade rätt åt Zanmi och inte gav dig

Svar: Ja, deras möte var helt perfekt och ment o be... så jag tror de kommer bli till glädje för varann ! Du och din framtida man bör snart börja gå längs samma väg.. kram :)
Esmaralda

31 Vitlilja :

skriven

Tror du mina zanmisar hade en finger med i spelet att väskan min blev hittad på det sätt som den blev?

32 AnnaK:

skriven

Men vad roligt 😊

Kram 🤗

33 Tiss:

skriven

Vad fint att allt blev rätt till slut.

Har han missat mina mejl eller är jag dissad?

34 Ghostwriter :

skriven

Tack för ditt svar!
Det känns sjukt.
Spännande.
Som jag hade fått känsla av.


Stor kram.

35 ML:

skriven

Vilken saga! Gud så underbart! :) Hoppas att Zammi kan hjälpa honom att få ordning på allt. Ett jobb som förändrade hans liv :)

Inatt kom F från Alltet på besök som hon gör ibland :)

Vad var det han ville säga som han inte kom sig för att göra? Om han upplevde det elektriska och speciella så borde han inte glömma så lätt. Eller? :)

Ha en fin dag!
Kram

36 A:

skriven

Tack! När jag såg ditt svar kom jag på hur jag ska göra närmaste året. Planen blir att jobba ett år till... sen söka till utbildning nästa höst alt januari. Och innan eller när jag börjar studera åka till Australien. Avsluta jobbet i Australien. Och nu när jag har mitt hem färdigt med möbler, ska pengar gå till mitt reskonto istället.

Hade jag tänkt till så hade jag sökt utbildning till hösten detta år. Men nu får det bli såhär...! Är ju för sent nu.

Tack för att du finns och gör skillnad, och står ut här med alla frågor. Ibland ställer jag meningslösa frågor, men ibland, som denna, får man lite mer klarhet. Så tack. 🌼🌷

Kram!

37 Mercan :

skriven

Vad fint när pojken behöver Zanmin Esmaralda 😊

38 Jobbig nu:

skriven

Glädjande att Samni hittat rätt ✨

Det där med tid och jordeliv.., nu är snart tiden slut här och han lämnar snart detta jordeliv.
Jag hoppas Alltet tar emot honom väldigt snart så han slipper dra ut på lidandet.
Vi vakar i perioder och det känns tungt och ledsamt.
Kram

39 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda. Ja du har nog rätt, jag borde söka aktivt. Saken är den att jag HAR sökt väldigt aktivt - närmare 100 platser - men inte kommit någonvart. Man tappar ärligt talat lite lusten då. Och samtidigt så vet jag inte längre vart jag ska söka. Mina ideér är slut. Jag är helt rådvill.

Kan det lyckas om jag provar skicka ansökan igen till något ställe dit jag redan sökt, men fått avslag pga corona? Vet inte mera hur det här ska kunna lösa sig. Får ingen hjälp från någon.
Kram,
Jennifer

40 AnnaK:

skriven

Har ju rätt mkt grejer som sagt. Samlat på retro prylar ett tag och jag vet att en del av grejerna kommer jag aldrig hitta igen. Tror du jag kommer ångra mig framöver om jag säljer av en stor del av grejerna? Börjar vara jobbigt med allt jox!

Kram 🤗

41 Mikael:

skriven

Det var lite annorlunda hjälp mot när du går till akuten och de kanske funderar på hur många piller de möjligen kan skriva ut åt dig :)


https://youtu.be/bAqKofBtqjg

Kram
Mikael

42 blaebaer:

skriven

Så glädjande att höra! Himla fint att lilla underverket hittade rätt person till slut <3

Tack för svaret =) ..får se vad spindlarna vill ha sagt då, jag brukar annars ha fåglar/skator som kommer med budskap, inte ofta men ibland.

..och jag vet inte om våra altaner ogillar mig för förra sommaren brakade jag igenom framsidan då en bräda gick sönder och igår snubblade jag ner från den bakre så nu är jag halta lotta med stukad fot. Störande men är mest glad att det inte var värre eller något brutet.. Får vila och hoppas det läker snabbt så jag kan gå som folk igen :P =)

Glad nationaldag! Är det någon som firar idag? :D

43 Mimi:

skriven

Hej!

Bra att zanmin hittade rätt person till slut.
Kommer livet att bli bättre till hösten eller skulle kanske säga kommer jag vidare i livet till hösten??

Kram

44 Moms:

skriven

Hej
Känns som M vänner börjar kretsa runt mina. Vet han om det? Kommer han höra av sig till mig ?

45 Makaon:

skriven

🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪Vad härligt att den äntligen hittade till rätt person och för mig låter det ju alldeles perfekt.
Ha en härlig nationaldag allihopa!
🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪

Svar: Detsamma :)
Esmaralda

46 Browallia:

skriven

Åh! Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag läser om varför Zanmi var så väldigt envis att komma till rätt person. Killen är verkligen värd en oförglömlig gåva.

Tack för ditt svar igår, Island skulle säkert passa mig utmärkt liksom Alaska. Du har ju sett mig leva ett tidigare liv i Alska, jag är övertygad om att det är ifrån det livet jag har med mig att jag mår som bäst när det är höst och vintertemperaturer.
Jag är ju ingen globetrotter, det är ju på skoj jag brukar säga att jag vill emigrera till Alaska eller Island när det är för varmt. I själva verket har jag inget större intresse av att resa utomlands utan har alltid viljat se mig omkring i vårt avlånga land men det kan man ju inte säga högt utan att bli dumförklarad. Måste man verkligen resa utomlands för att det ska vara utvecklande och göra att man växer som person?

Kram från en udda fågel

Svar: Ja, nog är det så att Alaskalivet gör sig påmint ! Man kan resa precis vart man vill... och man är smart om man följer sin egen känsla och inte gör samma som alla andra.. bara för att det så ska vara... kram :)
Esmaralda

47 Camilla:

skriven

Så fint att Zanmi och pojken har funnit varandra. Vilken fullträff och nu hoppas man bara att det vänder till det bättre för honom. Fantastiskt😀

Läste ikapp att ditt barnbarn tar studenten på tisdag när jag fyller 71. Hoppas att ni får en härlig dag tillsammans och hoppas inte att det bara är graven kvar för min del nu😃

Nyss pratat med min syster om vår andra syster som mår oerhört dåligt . Blir såklart orolig då det inte vänder. Ser du om hon kommer ur detta och börjar må bättre?

Önskar en skön söndag i sommarvärmen. Kram från mej

Svar: Nej vet du, bara graven kvar är det då rakt inte.. det finns massor av härligt och roligt kvar att uppleva !! Kram :)
Esmaralda

48 bubba:

skriven

kommer jag ångra mig om jag tar covid-19 vaccinet….?

Svar: Känns inte så, men du ska bara ta det om du känner att du vill, kram :)
Esmaralda

49 Mona:

skriven

Vad härligt att hon hittade rätt,så glad för hans skull. Du är otrolig! Kram

Svar: Ja, jag blev så glad :) kram
Esmaralda

50 Bjork :

skriven

Hej jag har drömt i två dagar att jag är på dejt med Jerry ser du om det finns något att tänka på om denna dröm?
Kram

Svar: Nej, jag ser faktiskt ingen direkt koppling , kram :)
Esmaralda

51 Cecilia:

skriven

Blir helt rörd. Äntligen har Zanmi hittat hem och jag är så glad att det var till killen hon ville till. Det här var verkligen ödet. Måste ha varit ett fantastiskt möte och jag fortsätter att förundras över ditt goda hjärta Es. Du hjälper alltid andra utan att begära något tillbaka.

Imorgon är första dagen på jobbet. Har haft lite ångest inför detta och hoppats att dagarna innan skulle gå långsamt, men nu är stunden kommen. Jag läste min seans jag fick av dig och det är lugnande. Det är prestationsångesten och oroligheter att göra fel som sätter käpparna i hjulet. Jag ska försöka ta till dina ord och tips och inte tänka för mycket. Kommer det kännas bättre med jobbet den här gången och kommer den här sommaren kännas bra? Kramar

52 Skorpan:

skriven

Nåja nu har jag varit på stranden o njutit av sommarvädret o suttit där o läst en bok. En man vsr där med sin terrier, tror jag att det var, o jag följde intresserat med vad de två sysslade med. Kände han månne sig uttittad av mig för jag tyckte att han såg åt mitt håll några gånger? Det var ju hunden jag eg följde ;).

Varmt är det o inget jag eg gillar, blir för svettigt. Imorgon lär jag få svettas ännu mera i värmen då jag ska cykla till jobbet, puh.
Kram Skorpan

53 Celia:

skriven

Vilken rörande historia!

Har han funderat något på varför jag inte hört av mig? Han förväntade väl inte att det skulle bli så tyst ifrån mig?
Hoppas han på att höra ifrån mig?

54 Shenzi:

skriven

Kära Es!
Åh vad kul att läsa att Zanmi har hittat sin ägare till slut! Kan förstå att hon blev glad att äntligen få komma hem!

Ser du något positivt i år för mig bortsett praktikplats? Kram Shenzi 🌹

55 Erika:

skriven

Hej! Tror du att det är en bra idé för mig och min sambo att flytta till Stockholm?

56 Shenzi :

skriven

Hej igen Es!
Jag undrar om du kan se om jag kommer möta någon kärlek i år även om de inte är den stora kärleken? Kram Shenzi 🌹

57 Shenzi :

skriven

Hej igen Es!
Jag undrar om du kan se om jag kommer möta någon kärlek i år även om de inte är den stora kärleken? Kram Shenzi 🌹

Svar: Chansen finns absolut, kram :)
Esmaralda

58 CA :

skriven

Hej
Har fått parkeringsbot på ett sånt där ställe där stora skylten ger angivelse som en liten skylt sen motsäger. Det är en kommun som står bakom och polisen har hand om överklaganden. För mig är detta bedrägeri, har genast skickat till polisen överklagandet. Man måste dock betala boten och sen invänta ett svar som kan ta 6 månader. Man blir verkligen avståndstagandet till sådant här, dessutom bedrövad när polisen är med i detta bedrägeri som en kommun utsätter människor för. Det är bedrövligt.
Kram

59 Sessan:

skriven

Så fint, hoppas det går bra för killen!
Jag har gjort mitt bästa idag för att undvika smitta - hoppas jag lyckats med det.

60 Helena Ir:

skriven

Tack, för ditt svar :)

Kram

61 ML:

skriven

25 grader ute och klockan är 18.30. VARMT!!

Lika härligt som de två minutrarna var i fredags lika jobbigt har jag tyckt att det varit i efterhand. Att få nudda vid den där speciella känslan och sen poff så bara försvinner det. Nej jag är klar med allt som är halvdant har jag insett ännu mer efter detta för det har jag haft tillräckligt av. Har pratat med Zanmi att om något ska ske så ska det vara elektriskt,speciellt och någon som inte släpper mig. Det ska vara det rätta helt enkelt. Inget annat. Tror att hon förstår och nu kan jag jobba ifred i fortsättningen :)

Snart VM final! Heja Finland!! :)

KRAMAR!

62 Tildis:

skriven

Hej!

Vad kul att Zanmi hittade rätt!

Ser vi ut att kunna resa hem utan karantän i höst?


Kram

Svar: Ja, det kan mycket väl bli så... kram :)
Esmaralda

63 Boudica:

skriven

Så fint skrivet och vilken fin historia!

Denna långhelg har bara försvunnit, och ångest igen att man inte fått allt det man velat gjort!

Frågade dig igår om min dröm natten till igår, men fick inget svar, (inget ont menat, tror mer att det var menat så) åter en dröm om att vara lost och jagad.
Tror detta upprepande hade ett budskap men inget jag riktigt kunde lista ut.
Så när jag la mig igår, sa jag till min ängel, att jag förstår på ett ungefär, men ville ha något mer konkret.
Så vaknade inatt efter en dröm där jag var på jobbet, jag trivdes inte, en person, tidigare chef, sa åt mig att byta jobb, sen svarade jag, att "ärligt, så har jag tänkt på det ett tag.." men sen började jag förklara varför jag inte gjort det än... så blev han som ett spöke han var där men ändå inte, började försvinna. Sen vaknade jag.

Får du till dig något om det här?
Jag fick i alla fall ett svar!

KRAM!

64 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Undrar om du ser om jag verkar bli kvar på nuvarande jobb en längre tid? Eller om det blir annat?

Trivs faktiskt inte vidare bra på grund utav vissa saker och omständigheter...
Kram

65 💕 Zoey 💕:

skriven

Go kväll Es!
Av ren nyfikenhet, varför gillade ingen mitt inlägg när ja peppade mig själv att ja hade kommit så långt som jag har gjort i mitt mående på insta? De var ju något positivt. Allt annat gillar folk. 🤔🤔🤔 Kram Zoey 💕

Svar: Skit i det.. låt det inte vara viktigt.. det viktiga är att du kan peppa dig själv på ett bra sätt... kram :)
Esmaralda

66 Shenzi:

skriven

Tack för ditt svar tidigare ikväll!

Ser du något positivt i år för mig bortsett praktikplats? Kram Shenzi 🌹

67 Undra..:

skriven

Hejsan esmaralda.

Undrar om jag verkar ha en chans på Martin eller om han inte finner mig intressant?
Kram

68 Mig:

skriven

Hej Esmaralda

Undrar över hans mamma.. känns inte som att hon är vidare glad för att jag är tillsammans med hennes son. Känns inte som att hon tycker att han ska spendera för mycket tid här:.. stämmer det?
Har hon något emot mig eller att han lägger för mycket tid på mig? (Fast han egentligen inte alls gör det)
Kram

69 Catarina:

skriven

Så underbart att de fann varandra!

Svar: Ja, jag är så himla glad, kram :)
Esmaralda

70 Rädd:

skriven

Härligt att Z hittade hem.

Hur stor sannolikhet i procent är det att jag får jobbet på DC?

Kram och kärlek.

Svar: Runt 75 %, kram :)
Esmaralda

71 Anna E:

skriven

Fin historia nu är hon hemma 😀

Hur är det med min zanmi då jobbar hon för mig ?

72 Contici :

skriven

Hej Ez!
Bekymrad. Bad ikväll om ursäkt till min tonårsdotter ikväll för en sak som varit jobbigt för henne. Föll det väl ut...?? Hon blev arg, och det är ju bra att hon fick ur sig, men jag kan inte släppa tanken på om det blev eller dumt, och kanske dålig tajming.
Tacksam för svar kära Ez.
Kram 🤗

73 Månskenet:

skriven

Men oj så vacker historia!💕 Nu ordar det upp sej för killen får vi hoppas - vi har ju trots allt ett finger med själva också 😊
Hoppas alla haft en fin nationaldag!
Kram!

74 Smöla:

skriven

Nämen gud va fint 😍
Fick en bild framför mig att zanmi är en liten tjej med långt hår som står bredvid pojken och dom håller händerna hårt. Det skulle kunna vara hans lillasyster 🥰 Hon har redan fyllt hans hjärta med kärlek!

75 Contici :

skriven

Hej Ez!
Bekymrad. Bad ikväll om ursäkt till min tonårsdotter ikväll för en sak som varit jobbigt för henne. Föll det väl ut...?? Hon blev arg, och det är ju bra att hon fick ur sig, men jag kan inte släppa tanken på om det blev eller dumt, och kanske dålig tajming.
Tacksam för svar kära Ez.
Kram 🤗


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: