Gårdagens healing

I går sände min Zanmi och jag healing och  herreduminskapare vad det gick undan !
 
Vi var hit och dit och vi besökte många av er och vi for runt som en virvelvind.🙏
 
 
 
Zanmi visste exakt vad som skulle ges på varje ställe vi besökte och jag fanns där och hjälpte till men jag var helt utan makt att styra.
 
Det var faktiskt en magisk timme !!
 
Jag är säker på att en hel del av er kunde känna av -  jag tror att det fanns de som till och kunde se  Zanmi eller mig  - eller oss båda !
 
Starkt - ingensivt och magiskt  - och nu ser jag fram emot att höra  hur ni kände av ert besök
 
I ljus & kärlek
kram  💖
1 Lilla jag :

skriven

God morgon Es,

Vad jag stormtrivs med att kunna åka iväg till havet nu varje helg. I går slog mig en ny idée. Sälja lgh här i stan, hyra en istället och köpa ett fritidshus dit vi annars åker varje helg vår-höst vid havet. Skulle vara så mysigt att ha ngt att pyssla med, hyra ut och få in bra med pengar, spara och kunna köpa eget utomlands. Vad ser du? Eller ska vi bo kvar, flytta utomlands om ngt år och hyra ut detta boende vi har nu till vi vill gå i pension och då sälja med vinst?

Kram en grubblande kvinna

2 Läroliv:

skriven

Somnade tyvärr bort efter en stund och kände ingenting innan, så vet faktiskt inte om något hände.

Kram

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag var helt omedvetenhet av healing zammi. Minnas inte om jag får något av det. Men jag blir bara glad

Ha det bra

4 A:

skriven

Jag kände inget speciellt. Däremot vid 20.40 ungefär började jag tänka på mitt jobb och vad jag ska säga till chefen och kom på ett bättre sätt att få fram det jag vill utan att låta så negativ och besviken. Fick då heller ingen nervös känsla.

Dock är den nervösa känslan tillbaka nu när jag skriver om det...

Trevlig måndag!

Kram!

5 Chatrine:

skriven

Jag vet inte om ni besökte mig men under den tiden healingen pågick så kände jag mig mycket mer hängig här, liggandes i sängen med laptopen, än vanligt.
Det kan ju vara ett tecken på att man tar emot också har jag hört.
Hoppas framförallt att ni hade kul på eran healingvistelse hos oss i bloggfamiljen.

Kram Chatrine

Svar: Ja jag tror faktiskt att du tog emot en liten stund, kram :)
Esmaralda

6 Mikael:

skriven

Har ingen aning om jag var med eller inte, jag brukar känna något men jag kände inget, vilket som är rätt :)


Covid har satt nytt absolut rekord

https://youtu.be/JZQFDw5yhis

Chile som var snabbast att vaccinera många går det dåligt för, efter man öppnat upp och uppmanat folk att besöka ex. Brasilien, viruset är nu aggressivare, vaccinerade och yngre dör

https://youtu.be/EHAx0p2EXis

En läkare gjorde nyligen prognosen att massvaccinerar man äldre blir viruset aggressivare och yngre börjar dö.

yngre kvinnor som blir förlamade av Pfizer har dykt upp

https://youtu.be/8aAk36PovnU

Sadhguru hade nyligen möte med läkare om Covid, de menar att det kommer bli 4-6 år med pandemi och vågor av utbrott där några få kan generera miljoner smittade, vaccination en gång köper tid men är inte en lösning enligt de, då ingen vet vad effekten av återkommande vaccinationer blir, i Australien kan det bli 5 års fängelse ifall man kommer in i landet igen efter ha varit i Indien, blir möjligen en del pusslande i några år.

Kram
Mikael

7 AnnaK :

skriven

Just det! Jag var på vift så tveksamt om jag var med 😊

Kram 🤗

8 J:

skriven

Jag kände inget så ni var nog inte hos mig, eller gick det obemärkt förbi?😊



9 Sessan:

skriven

Tack!
Jag är ju sådan som inte märker av någonting.
Men jag har sovit en hel natt vilket jag inte gjort på evigheter.

Tyvärr blev det ingenting igår - fortfarande outhyrt..

10 ängeln:

skriven

Jag missade blogginlägget så jag visste inte om healingen. Jag kände mig väldigt lugn och harmonisk igårkväll så något hände definitivt hos mig. Det flög en rovfågel över mig två gånger vid den tiden. En mäktig upplevelse som jag tog till mig av. Kram

Svar: Ja, du deltog i healingen, och på bästa sätt, kram :)
Esmaralda

11 Evig:

skriven

Oj, det glömde jag helt bort, så jag vet inte om ni var här eller inte, Jag fastande först i badet och sen i partiledardebatten.

Ska bli spännande att läsa hur många som kände av healingen.

Kram och fin vecka till Es och alla andra.
Evig

12 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es🌹

Otroligt!
Jag kände mig väldigt trött vid 19-tiden o tänkte en timme kvar. Du skrev att man inte behövde göra nåt speciellt. Precis när mobilklockan ringde kl 20.00 ropade sambon att gränslandet började. Jag orkade inte svara eller gå upp!! Han sa att jag betedde mig märkligt o undrade vem jag pratade med! När klockan var 21.00 försökte han väcka mig igen för då började Robinson! Han hade kokt kaffe o brett varsin macka. Gud så dåligt jag mådde!! Jag hade frossa, hostade, kände mig sååå trött o orkeslös o mådde illa. Till slut gick jag upp o fikade med honom o såg Robinson men var så irriterad på honom vilket liksom inte är jag! Efter en stund kände jag mig piggare i när sambon sa det e dags att (Håbo skriver mobilen men det ska stå gå)lägga oss då var jag så pigg så jag satt o tittade på Beck o var helt ”uttömd” på ett märkligt sätt kändes som en utrensning...

När jag lagt mig tänkte jag på var jag hade varit i mitt trötta tillstånd tidigare! På en strand med tre gungor varav den ena pratade o gav råd hela tiden. Det var jag o en till som satt där men det var kusligt när gungan skällde på oss o det konstiga var att vi var vuxna!! Jag minns också en vacker brasa en bit ifrån oss.

Var du hos mig kära Es vad betydde allt detta? Märkligt...
Tack för Healingen 🙏💞🌹❤️🥱🤗
Kram o Kärlek skickar jag till Dig fina🤗❤️

Svar: Jag tror att du under healingen fick en rejäl utrensning.. att du behövde detta.. och att detta ger dig god energi... kram :)
Esmaralda

13 SarA:

skriven

Jag fick som lite illamående känsla helt plötsligt en stund, vet inte om det kan ha varit Zanmi?

Det här med hus och flytt snurrar runt i skallen på mig. Börjat kika på hus i en helt annan stad, 40 min från våra närmsta familjer och vår ”hemstad”, här där vi bor nu. Sambon är inte alls med på det men jag börjar leka med tanken mer och mer. Priserna där är mer överkomliga och tanken på att starta om på en helt ny ort lockar lite och dessutom i ett helt nytt hus.
Hittar vi något hus här där vi är ”fastrotade” eller måste vi ta oss utanför stan?
Kram

Svar: Jo, det kan ha varit Zanmi ! Var öppna för en flytt en bit bort, kram :)
Esmaralda

14 Willa:

skriven

Jag och min man satt kl 20:00 vid en stor sjö och tittade på solnedgången. Jag kände inget såg inget men det gjorde min man. Han kan slappna av och ta emot Hoppas att healingen hade kraft på mig ändå. Jag förstår jag aldrig kan ta emot. Känns som det finns dör men det är något hinder stopp.
Tack ändå och jag kommer göra nytt försök igen om tillfälle kommer

Svar: Vad roligt att din man kunde ta emot... och jag tror det kommer en dag när du också kan... kram :)
Esmaralda

15 Emma:

skriven

Hej!
Jag vet inte om jag fick en släng av healingen, men jag var totaldäckad, helt lamslagen trött från ca kl 20 o i 3h.
Sov i soffan o gick knappt att väcka, trots att jag försökte piggna till. Drömde så jobbigt, att mitt lilla barn drabbades av någon form av anfall och att jag var så lugn trots att hon knappt var kontaktbar. Jag hade ändå känslan att hon kommer klara sig, att det är okej, så jag behöver inte få panik.
Usch! Obehaglig dröm. Jag brukar inte drömma när jag somnar I soffan.

Kanske bara var vanlig småbarnströtthet eller pollenallergi som golvade mig.


Svar: Jag ser inte varför du blev så trött men är man utmattad drömmer man ofta tokigt och jobbigt, kram :)
Esmaralda

16 Naturvän:

skriven

Hej!

Fick en bra början av healingstunden, blev varm i händerna, det liksom stack i dem och kände energi runt mig, liksom lite kallt o varmt.

Efter en stund tog tankarna över, drömmen jag haft ang hus o bygglov och krångel nyligen var tydligen en sanndröm. Gäller min friggebod.


Tyvärr kunde jag inte vara fokuserad mer än en liten stund, men den lilla stunden var i alla fall kraftfull.

Nej, idag känner jag mig totalt energilös, friggeboden som skulle bli mitt andningshål har helt plötsligt förvandlats till en belastning. Vet inte vad som gått fel, skall redas ut med juridisk hjälp. Är blockerad och hoppas bara det får en snabb process, vad som än skall hända.

Inget som skall hindra mig från att ta nya kliv framåt i alla fall, blir förhoppningsvis tvärtom.

Kära Esmaralda, ser du om det blir en kort process och vi får klarhet i ärendet? Vill inte att detta skall mala mig sönder och samman.

Till dig Skorpan, nej trailrunning har jag ej provat på, lite för tufft för mig , räcker med plan mark, skogstigar och utmed stranden.

Kram


Svar: Ibland kan en liten stund göra stor skillnad. Gör vad du kan för att det ska bli en snabb process, det här sliter på dig, kram :)
Esmaralda

17 Eva:

skriven

Törs jag tro att det är sant?! Har haft ont i ena benet sedan i vintras. I morse när jag vaknade (brukar vara mest ont då) är nästan all värk borta. Har fler krämpor och de känns också lugnare just nu! TACK du lilla talisman!💖💗

Svar: Ja, hon slet verkligen och roligt att benet känns bättre idag, kram :)
Esmaralda

18 Vitlilja :

skriven

Tror du ni besökte mig?
Jag tror att jag kände vibrerande energi men inte säker :)

19 <3:

skriven

Tack för healing. Vet inte om jag kände något...hoppas att ngt kom fram.
Fick vi ngt i drinken i lördags eller blev vi bara lite för susiga.
A blev han orolig att det hänt ngt eller mest svartsjuk på att jag var ut med vännina. Han får skärpa till sig och sluta sura över nyåret. Känner att det är mycket minus nu jag känner.
Kram


Svar: Jag tror inte ni fick något i drinken som inte skulle vara där. Ja, du får noga tänker efter om du kan acceptera det som står på minus, kram :)
Esmaralda

20 Misstjejen:

skriven

Hej

Ska jag fråga C kvinna om fika? Känner mig så nervös och vet inte om hon tar det positiv eller hon känner sig tjatigt från mig

Ha det bra

Svar: Visst kan du fråga, oavsett så är det bättre att veta, kram :)
Esmaralda

21 Bellagio:

skriven

Vi 18-tiden blev mina händer glödheta och även min Zanmi. Men det var ju för tidigt egentligen, det höll i sig under kvällen, men vid 20-tiden satt jag i telefon och hade inte en tanke på detta. Kanske hjälpte min Zanmi till?

22 åsa:

skriven

Hej fina E!

Jag får säga som du herrduminskapare!!!!
Ha ha.
Ja kära nån!
Kl 20.00 satte jag mig i soffan o rätt som det va så började mina händer nästan brinna kändes det som .
Så stark bild av Zanmi mitt framför mig som en
tefat som nästan ville in mellan mina ögon.
Precis som att få uppmärksamhet. "SER DU MIG ELLER?!"
Jag blev lugn samtidigt fick jag ryckningar i kroppen . Blev jättehungrig efteråt o har sovit oroligt men ändå lugn. Idag är det en go känsla i kroppen.
Tack snälla ni för healingen.
Kram Åsa

Svar: Vad roligt att du kunde ta emot och att du idag har den goa känslan i kroppen, kram :)
Esmaralda

23 Lotta:

skriven

Kvart över åtta kom jag på att det var healing för det rös till i kroppen när jag satt och såg på TV, men jag tror kanske inte att jag fick vara med där, men ändå 😊.

Ha en bra dag
Kram L

24 Stenis:

skriven

Hej Es!
Jag hade glömt bort healingen för att jag tänkte att det kanske fanns andra som behövde den bätttre.
Men när jag satt vid Tv:n så såg jag ett rundt ljusfenomen ungefär en handstor i storlek och 2 vita streck på Tv:n. Jag kände inget personligen men kanske att jag fick en snabb påhälsning?

Kram

Svar: Ja, nog fick du en påhälsning och du tog emot en del god energi också, kram :)
Esmaralda

25 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Insåg att jag läste gårdagens inlägg lite väl för fort igår. Trodde de gällde alla Zanmi talismanerna och inte din. Så fel de kan bli! Hahahaha! 😂😂😂🙈 Nåja, ibland får man inte har för bråttom när man ska läsa.

Jag kände inget av igår så jag var nog inte bland dom utvalda. Hade glömt att titta på en föreläsning med Anders Hansen på Youtube så de gjorde jag runt den tiden. Hade även glömt av healingen. Hoppas de var någon som kände den starka energin? 🙏

Ha en bra dag allihopa! Kram Zoey 💕

26 Camilla:

skriven

Jaa, nu när jag tänker på gårdagens kväll så hade jag otroliga hjärtklappningar och riktigt illamående, sökte mig sen snabbt till sängen för trodde det skulle hjälpa, nå antagligen berodde detta på healingen när jag mådde såhär, men allt är bra idag, så TACK Es! KRAM

Svar: Ja ibland kan man känna som du beskriver och det brukar alltid förändras och ett bra mående kommer i spåren, kram :)
Esmaralda

27 Milla :

skriven

Hej!
Alltså jag höll på att glömma bort tiden helt! Hade ändå ställt in mig på att försöka vara med och mottaglig. Men det var som helt bortblåst ur mitt huvud och jag satt i soffan och tittade på Netflix när det plötsligt poppade upp och då var nog klockan kring halv nio.... Men jag var ändå ganska avslappnad och blundade. Då kom direkt en pirrande känsla in i huvudet fast på lite annat ställe än tidigare gånger. Tyckte jag såg zanmi och dig. Men vet inte. Höll på i ca 10 min sedan avtog det. Sov gott inatt :) tack!!
Kram

Svar: Nog såg du oss och tog emot oss, kram :)
Esmaralda

28 SOL:

skriven

Hei. Jeg hadde glemt at noe skulle skje kl 20 i går, det var en merkelig dag, min kropp var helt slut etter middag, lå mange timer i sengen og klarte ingenting, kl 20 satt jeg og stirret på mitt strikketøy uten energi til å ta i det. Ville lage noe næringsrik mat, men orket ikke. Nå tenker jeg å bli hjemme fra jobben i dag,har fortsatt helt flatt "batteri". Takk for healingen, tror ikke jeg kjente noe😊🥰

Svar: Du kan ha tagit emot lite energier i alla fall... det kommer visa sig, kram :)
Esmaralda

29 Mamman som varit med från början :

skriven

Så fint av dig och Zanmi 💖💖💖💖 jag hoppas att ni besökte mig!🙏


Jag som var så upprörd häromdagen efter att ha blivit lurad på en dejtingsajt och tappat hoppet...var först beredd att strunta i allt vad män heter. Men fick ett ryck och bestämde mig sen att nej, jag ger det en chans till!

För jag längtar efter kärlek! ❤️

Har nu inlett ny kontakt med en man som verkar så himla bra, ärlig, reko, fin, mysig och vi ska ses i helgen 🤩

Enda jag är nervös för är att han utseendemässigt inte är min vanliga typ.

Men jag vill så gärna se förbi detta och har vi bara kemi så spelar utseendet ingen roll 🙏

Vad tror du om denne man Es...? Potential...?

Svar: Viss potential finns men du behöver känna attraktion när ni träffas, finns en chans att det kan funka dock, kram :)
Esmaralda

30 I:

skriven

Strax innan 20 fick jag den här danska låten ”jag kallar på dig” på hjärnan och då kom jag på att jag läst om healingen på morgonen i bloggen! :)

När healingen startade hörde jag sedan låten ”värdefull” med Carola.

Så det var lite musiktema igår!
Väl under healingen fick jag både energi och fina insikter till mig!

Tack för att jag fick vara med! :)

Svar: Ja, jag kände att du öppnade och tog emot väldigt bra, kram :)
Esmaralda

31 Skorpan:

skriven

Häftigt att Zanmi är så stark. Jag var nog inte på listan, kände inget vilket iofs inte är nåt nytt, men tror inte det fanns nåt behov heller. Skulle behöva klubbas till sömns, dålig natt igen, så om Zanmi står till tjänst med klubbande inför natten, välkommen ;). Ser framemot andras berättelser om healingen...

Måndag o snart min tur att bli vaccinerad, får se om jag blir sjuk. Visserligen är man inte skyddad till hundra procent, ens då man fått båda sprutorna, men lite kommer det nog att lätta på gällande smittorisken iaf.

Visst måste vi ha blivit av med maskerna, de flesta av oss iaf innan jag kan råka på nån man Es? Det är ju svårt att se en eventuell intresserad blick o ett leende ;)...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

32 Boudica:

skriven

Ska bli intressant att läsa!

Lite snabbt Es, hur går det idag? Får jag min lilla vilja igenom?

33 Mikaela :

skriven

Rättstavade 😅
Hej E!

Jag undrar om du ser något kring detta? Min pappa ser aldrig när han gör fel och han ber aldrig om ursäkt! Han säger kränkande eller elaka saker sen minns han typ inte det och ber ej om ursäkt. Förra sommaren så hörde han av sig ( vi bor i damm stad ) att jag/ vi inte tar hand om mammas grav..: jag hade precis varit där för sniglarna hade ätit upp blommorna och rensat för att åka till affären köpa nya. Då ringer han och skriker och kläcker ur sig detta och sen dess ringer jag han aldrig. Jag som alltid varit där och gjort iordning planterat lagt ut pengar och mina bröder har alltid skickat en slant! Blev så ledsen. Nu gör jag alltid själv hela tiden och ingen hör av sig. Pappa tycker aldrig att han gör fel. Och sen dess hörs vi aldrig. Dock skickar han sin tjej hit vilket jag tycker är skamligt när han har barnbarn han själv kan lämna present till för henne känner dom ju inte ( samtidigt är jag inte förvånad att han utnyttjar henne till det för han har aldrig varit en bra pappafigur verken för oss barn eller nu hans barnbarn) jag har ändå försökt med så saker som skickat inbjudan på bröllopet som han inte ens ringt och tackat för eller varit glad för oss eller hört av sig... han hörde ej av sig när vi ställde in bröllopet pga Corona ( vi tänkte gifta oss i aug i år och pga alla restriktioner så tänkte vi gifta oss bara själva.) Nepp inte hört av sig att han tycker det är synd eller ledsen för våran skull! Tycker aldrig att han varit en bra pappa sen barndomen m n man är ju ändå sån som ger chanser speciellt efter mamma gick bort... nu får det stå för honom. Ser du något kring det för känner jag han rätt så tycker inte han att han gör något fel utan vänder det som om allt är mitt fel! Han hade till och med sagt till sin bror att han inte ha kontakt med mig och att han äntligen inte har ont i huvudet pga mig. Hans flickvän hade sak ja Han är så mycket lugnare nu...: precis som att jag är den som skapar problem . Helt sjuk,,, vilken värld lever jag i ? Min farbror sa att hur kan man säga så om sin dotter men han sa att han ej är förvånad för han har alltid varit en negativ och elek person. Herregud så nej jag hör ej av mig mer till dom utan väntar in hans ursäkt!

Sen har jag mina bröder den ena har jag alltid haft bra kontakt med och där ha det alltid varit jag som är den som hör av mig frågar hur han mår och gör osv . Till sist skrev jag till han när jag frågade han varför han aldrig hör av sig till mig och frågar så svarade han att han inte har tid.. så där bestämde jag mig för att inte vara den som alltid ska vara den som hör av sig... vad händer jo han hör aldrig av sig och nu har det gått 6 månade om inte mer.

Jag är så ledsen och sårad ... är väl mig det är fel på som alltid! Är väl mitt fel både att jag inte har en pappa som vill ha kontakt eller mina bröder.

Vad gör jag för fel det ända jag inte vill är vara den som alltid.

Ser du något Esmeraldra ? Kram
Mikaela

34 Dunegull:

skriven

Hej,
Kände inget igår tyvärr.

Köpte en soffa igår som kommer om ca 10 v. Blir den bra, alltid svårt att veta innan man fått hem den.

Lever min fjäril?

KrAm

35 Pia1:

skriven

Jag tänkte på det när du började men glömde sedan bort det...
Men tror att det ändå gjorde något, vaknade lite lättare i sinnet
❤️
Imorgon får jag veta vad överläkaren på det nya sjukhuset vill, jag är SÅ nervös för jag har ingen aning!!!
Hoppades så mycket att få komma till den fina kirurgen som verkligen ville hjälpa mig, är rädd att överläkaren ringer för att säga att det inte går...

36 Lotta B:

skriven

Hej :)

Fast jag hade tänkt "känna efter" vid åtta-niotiden så glömde jag det.
Hade varit trött, sliten och ledsen hela dagen.
Vid sådär 20.20 gick jag upp och började dona och gå runt, samlade många steg enligt min stegräknare. Det var en vändning som var jättetydlig, jag blev mycket gladare och kom ihåg att jag inte är ensam och så.
Sen mindes jag din Zanmis healing. Kanske hade samband?
Jag är glad och tacksam. Stor kram och tack 💜😍

Svar: Ja jag tror att detta hade ett samband, kram :)
Esmaralda

37 C:

skriven

Godmorgon i solen 🍋☕
Jag glömde helt bort er påhälsning kl. 20. Jag låg i soffan tror jag och läste samtidigt som en film var på. Lillkatten växlade mellan att ligga hos mig och särbon. Hon har svårt att bestämma sig den där lilla damen 💕
Noterade dock på morgonen nu att ryggen var smärtfri? Ansträngd, ja, dock att smärtan var på semester - det var längesen 💕
Zanmi har fått sitta på snöret som ett halsband, jag känner på henne ibland som en trygghet och ler ibland när jag känner hennes värme. Hon hjälper mig att distansera från stressen och utmattningen. Hjälper mig att komma ihåg "Just idag är jag tacksam för...", hjälper mig att bromsa in, känna in etc.
Ny vecka - och lugnet som infinner sig mitt i ett egentligt kaos tar mig pt sidan och säger att det kommer ordna sig 💕
Kram 💕🍀

Svar: Härligt att smärtan blev bättre !! Kram :)
Esmaralda

38 Kristin:

skriven

Jeg satt i min stol, og plutselig ble jeg veldig trøtt. Det ble mindre trøtthet etter hvert, men jeg kjente det helt til jeg la meg.
I alle fall måtte det virke veldig på hundene, for det var helt stille fra vi la oss og til jeg sto opp :)
Tusen takk til deg, kjære Esmaralda og Zanmi.
Ønsker en god dag. KRAM!!!

Svar: Vad roligt att både du och hundarna kunde ta emot oss, det kände jag att ni gjorde, kram :)
Esmaralda

39 Snödroppen:

skriven

Godmorgon❣️
En magisk timme på söndagskvällen. Jag var inte med från början men jag frös så jag skakade men kände plötsligt otrolig värme längs ryggen och jag blev så varm inombords, kanske var det Zanmi och Du💞
En ny vecka med nya möjligheter och jag väntar spänt på min zanmi, hon är så välkommen till mej😍
Kram😊

Svar: Ja jag tror absolut att du kunde ta emot.. kram :)
Esmaralda

40 Anna:

skriven

Kära ES!

Det har gått 1 månad sedan jag och mannen hade kontakt. Saknar honom mycket, men känner mig också sårad att han bara gick under jorden utan att förmedla något. Han önskade mig lycka till inför intervjun via sms, och även ett grattissms när jag fyllde år. Känner dock att jag har kommit till en sådan punkt att om han vill återuppta kontakten framöver så är det nog han som får jobba ordentligt för att vinna mitt förtroende igen. Är dock rädd att han inte kommer göra en sådan ansträngning. Vad är din känsla kring honom just nu? Rent allmänt.

Stor kram

41 Anna E:

skriven

Var ni hos mig?

Svar: Ja, det var vi, kram :)
Esmaralda

42 KW:

skriven

Jag stod och diskade precis då och sveptes nästan med av vinden som kom och jag kunde förnimma dig och du höll Zanmi din utsträcka hand. Efter detta besök blev jag hemskt trött och när jag vaknade i morse var min rygg väldigt mycket bättre och jag var på så gott humör. Tack så mycket. Kram

Svar: Underbart, kram :)
Esmaralda

43 Sima:

skriven

Tack för besöket hos mig som jag mycket väl kunde känna av. Jag sov gott i natt för första gången på länge.

Svar: Härligt :) kram
Esmaralda

44 Jossan :

skriven

Godmorgon

Jag märkte inget. Glömde till och med bort det så jag antar att jag inte var en av dem som var behov av det.

Vaknade idag med lite ångest... och lyckades bränna örat på plattången..

Kommer det komma in en stor summa pengar så jag kan köpa en tomt och bygga huset jag vill ha?

Kram

45 Mona:

skriven

Det var en makalös healing igår och jag tackar från hjärtat. Kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

46 M:

skriven

Jag missuppfattade och trodde att vi skulle skriva igår så skriver igen haha. Jag märkte tyvärr ingenting så var nog inte utvald men hoppas att andra fick sig en boost :)

Den här kärleken som jag ska möta men som jag aldrig möter :) Hur ser han ut och hur vet vi att vi är rätt för varann?

1000 lediga tider på jobbet igår. Ryktet har gått att vi har Astras.

Ha en bra start på veckan! Kramiz

47 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag kände ingenting under healingen men kanske den inte riktades mot mig. Jag brukar ha svårt att ta emot healing, det funkar inte på mig.

Tror du det dröjer länge innan min önskan blir uppfylld?

Kram

48 Majvild:

skriven

Jag tog emot er och sedan var jag yr och vimsig en liten stund och när det släppte så visste jag exakt vad jag skulle välja idag. Kram

Svar: Så skönt när ett val faller på plats, kram :)
Esmaralda

49 ÖlÄrGott:

skriven

Ja det var en healing som hette duga. Den var snabbt och intensiv och den har bästa påverkan på mig idag när jag fattade ett beslut som länge legat och grott. Stort tack för besöket hos mig. kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

50 Jossan :

skriven

Kan det ha varit elev D som tagit min dator på jobb?

51 Jossan :

skriven

Kan det ha varit elev D som tagit min dator på jobb

52 Anna:

skriven

Kära ES!

Det har gått 1 månad sedan jag och mannen hade kontakt. Saknar honom mycket, men känner mig också sårad att han bara gick under jorden utan att förmedla något. Han önskade mig lycka till inför intervjun via sms, och även ett grattissms när jag fyllde år. Känner dock att jag har kommit till en sådan punkt att om han vill återuppta kontakten framöver så är det nog han som får jobba ordentligt för att vinna mitt förtroende igen. Är dock rädd att han inte kommer göra en sådan ansträngning. Vad är din känsla kring honom just nu? Rent allmänt.

Stor kram

53 Andreas:

skriven

Det var en starkt healing som gjorde just vad den skulle, kram och tack

Svar: Vad roligt att du kunde känna av och ta emot, kram :)
Esmaralda

54 Jossan :

skriven

Kommer mamma och pappa klara vaccinen?

Bör mamma ta det andra Astra eller ska hon satsa på något annat?

Svar: Ja det ser ut som om de kommer klara vaccinet bra oavsett, kram :)
Esmaralda

55 Ewa:

skriven

Underbar healing som kom så enkelt och fortplantade sig inom mig och idag mår jag bättre än på länge. Tack Ez och tack Zanmi

Svar: Härligt :) Kram
Esmaralda

56 Gladan:

skriven

Tack för healing och som du säger så var den magisk och den magin finns i högsta grad kvar i dag

Svar: Alltid skönt när man dagen efter kan använda sig av healingenergin, kram :)
Esmaralda

57 Krystyna:

skriven

Jag satt i soffan och tittade på TV när jag liksom sveptes bort och det kändes som att jag färdades i rymden ett litet tag och jag träffade både dig och din Zanmi. Vaknade redan klockan 6 i morse och mådde väldigt bra. Tack så hemskt mycket för att jag fick vara med. Kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

58 Anonym:

skriven

Är det sant att en del tror att jag är lyxprosituerad?
Hur kan detta rykte ha uppstått?
Blev både chockad och ledsen när jag hörde det.
Den här stan verkar vara full av avundsjuka.

Svar: Det här är inte något som man allmänt tror, du ska inte bry dig, kram :)
Esmaralda

59 Skorpan:

skriven

Kan väl medge att jag är lite avis på alla som känner av healing o annat ;).
Kram Skorpan

Svar: Din tur kommer nog också så småningom :) Kram :)
Esmaralda

60 Yvonne gammal kund :

skriven

Hej hej!

Jag tror jag fick mig en släng av healingen!

Jag blev såå trött och somnade nästan i soffan.

Har sovit gott hela natten!

Tack!

Kram

Yvonne

Svar: Jadå visst fick du en släng av sleven... så skönt att du sovit gott.. kram :)
Esmaralda

61 Anna E:

skriven

Tack spännande :) pratade min zanmi med din också? Hur funkar det?

Svar: De hade mer själarnas samförstånd och allt klickade så bra... kram :)
Esmaralda

62 Mandarin:

skriven

Jag vet inte om ni var här men jag kände en otrolig värme i händerna och fick en ingivelse att knäppa händerna som till bön. <3 Det pirrade och vibrerade i ena benet av och till och allt var som en härlig, varm och skön känsla. Vaknade i morse och kände mig lättad. Var ni här hos mig? Kram

Svar: Javisst kom vi på besök !! Och du kunde ta emot ! Kram :)
Esmaralda

63 MalinS :

skriven

Jag kände pirr och stickningar i fötterna. Höll om min Zanmi samtidigt i förhoppning att hon skulle hjälpa till.

Tack finaste Ezmaralda.

Svar: Du tog emot, helt klart, kram :)
Esmaralda

64 Ghostwriter :

skriven

Jag bad min ängel vägleda mig in i healingen Till Zanmi för jag gick in 20.50 tiden.... jag var ute på en vacker disig äng, en tidig morgon och jag dansade. Jag var inte ensam... det var barn och andra vuxna omkring... vi var glada, framförallt fria. Frihetskänsla. Jag dansade som en örn över ängen, med klassisk violin musik i öronen. Ett ögonblick och jag stod vid ett ”stup” men det var inte rädsla, det var bara mer frihet. Ett ögonblick till och jag såg afrikaner sitta och spela trummor för livet och jag rös från tårna genom hela kroppen. Jag önskade att jag skulle få healing för att välja livet. Välja mig själv. Denna gång, mer än någonsin. Jag vill se livet och mig själv. Jag vet inte om det fanns fler budskap i bilderna.... men det kändes som det jag behövde mest.




Kram tack ❤️

Svar: Ja du fick det du behövde mest.. och jag tror att det kommer sätta positiva spår närmaste tiden, kram :)
Esmaralda

65 Hanna:

skriven

Hej!

Jag tror jag var med i går kväll, vet inte säkert. Det jag kände från ca 19.30 var en stark värme och kärlek inombords och den var mest riktad till mig själv. Satte mig i soffan och mediterade från kl 20 och det var så lugnt och fridfullt. Lite ansikten flimrade förbi, det kanske var några ur bloggfamiljen? Jag var ovanligt lugn och fokuserad. I morse vaknade jag utvilad.
Tack Ezmaralda!

Kram

Svar: Vad roligt att du kunde ta emot, och det kände jag tydligt att du gjorde, kram :)
Esmaralda

66 IB:

skriven

Hvis jeg hadde prøvd meg på R, hadde jeg hadd sjans? Kunne vi blitt noe?

67 Mercan :

skriven

Esmaralda jag drömde att du försöker ge mig siffror för euro jackpott 🙂Jag såg tydligt siffran 26 🙂Esmaralda betyder det något 😊

Svar: Nej, tyvärr så tror jag inte det... jag gav inga siffror, kram :)
Esmaralda

68 Ghostwriter :

skriven

Vad vill min soulmate säga mig nu, i hans form nu? Det är så konstigt att tro djupt inuti att man träffade den rätta. 100%. Tills en liten tvekan kom upp och det var kanske 99% chans. Jag tycker att jag väntat många år nu sedan jag fick veta att jag har en soulmate där ute... om han inte är redo nu så känns de inte som han är rätt trots allt. Att han bara tänker på sitt och gnagar i det gamla. Men vad vet jag. Han kanske tänker samma om mig.



Kram

Svar: Din soulmate och du knyter an ömsesidigt och några problem i detta ser jag inte.. kram :)
Esmaralda

69 Solstjärnan:

skriven

Vet inte om du/Zanmi besökte mig men tror mig ha känt att något pågick i mina knän,kände kyla o lite konstig värk.
Kände värme i handflatorna.
Något kändes i min sjuka vrist och så.

Tackar så stort för denna healing😊

Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Jodå, nog kom vi på besök alltid :) Kram :)
Esmaralda

70 Tiss:

skriven

Hej Es!
Jag ska börja med min katts medicinering imorgon och övriga dagar dagar framåt. Jag är verkligen såå nervös över att jag inte ska få ner medicinen. Tror du att jag lyckas?

Svar: God chans att du lyckas.. blir det svårt så ta hjälp av någon som kan det här.. kram :)
Esmaralda

71 Tjejgumman:

skriven

Härligt med healing!
Jag gick runt och funderade på mina önskningar, vid 20.10 släppte jag ut hunden och gick ut på verandan. Tappade nästan andan då en uggla kom på låg höjd ca 10 meter bort, så kom en uggla till och gjorde samma sväng innan de båda landade på åkern 100 m bort. Jag blev så tagen. Min man som gick bort 2014 var ringmärkare/ornitolog och vi pratade mycket om att "skicka en fågel" när han kom över på andra sidan. Så jag tog dessa ugglor som en hälsning från honom, men det kan ju ha varit du och din Zanmi oxå!
De två ugglorna gav mig hopp om en framtid i tvåsamhet i alla fall.
Kram 🦉🦉
Tjejgumman

Svar: Jag tror att jag och Zanmi hjälpte din man på traven bara... han kunde bryta igenom och skicka sin hälsning till dig, kram :)
Esmaralda

72 Lotta S:

skriven

Osäker men kan hända jag kände en aning påverkan en stund. Läser här om många som kände sig trötta, det gjorde jag också just den tiden. Är det vanligt? Var ännu trött på morgonen trots rätt lång natt.

73 Vitlilja :

skriven

Kan det hända att ens zanmi hjälper till inom andra områden också förutom det man önskat? :)

Svar: Ja, det kan mycket väl hända, kram :)
Esmaralda

74 Lenafena:

skriven

Haft skitont i kroppen länge... längtade efter healingen av dig! Tog jag emot eller är jag helt blockerad? NÄR kommer ljusning???? Har svår artros också- ena knäet och låret varit så länge. Kan inte gå alls. Känns som att min tid på jorden går mot sitt slut.... det du såg skulle hända är det i mitt nästa liv? För det här går inte längre. Vilket j-a skitliv rent ut sagt! Får du en känsla?

Svar: Sök den hjälp som finns när det gäller artros - för jag tror det finns hjälp att få för dig, kram :)
Esmaralda

75 Browallia:

skriven

Nu är friheten nära! Min region har börjat vaccinera riskgrupperna så på onsdag blir jag skjutsad med gratis (smittsäker resa) taxi och får min första vaccinationsspruta. Nu när jag mår bättre och har fått tillbaka lite av orken så längtar jag verkligen efter att få träffa familj och vänner. Min sociala ångest kommer inte kunna hindra mig att ta mig UT! ;D

Här om dagen svarade du att allt skulle falla på plats när jag hittar mig själv. Jag har aldrig riktigt förstått innebörden av det uttrycket, rent konkret hur gör man för att hitta sig själv?

Jag själv kände inte av healingen igår men jag gläds åt att det blev så magiskt och lyckat.

Hoppas vårsolen skiner på er i Skåne, precis som på oss här i norr. Kram och kärlek


Svar: När man känner sig själv på djupet och kan följa sin egen känsla.. när man ser sina behov och vet hur man ska tillgodose dem, då hittar man sig själv ! Kram :)
Esmaralda

76 Kicki:

skriven

Vilken stark och underbar upplevelse igår, tack så mycket. Kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

77 Mercan :

skriven

Esmaralda jag drömde att du försöker ge mig siffror eller minns inte riktigt 🤔 men jag såg tydligt siffran 26 i min dröm 😊 betyder det att det ska hända något inom 26 dagar Esmaralda 🤔

78 Ghostwriter :

skriven

Tack för fina ord och bekräftelse.


Ha en jättefin dag

79 ML:

skriven

Jag och Zanmi svängde förbi frissan och kapade ca 5 cm. Underbart men var är romantiken och allt skoj Es? :)

En ung kille som gick förbi en man som satt och väntade blev sparkad av mannen när han gick förbi honom. Mamman fräste ifrån och även jag frågade vad fan han håller på med. Svarade "Vid det här laget ska man veta vilket mönster man rör sig i. Jag är inte rädd men gillar regler". Vilket jävla psykfall!

Jobbet har inte förbättrat våra arbetstider så nu kollar även jag på annat men är kvar tills dess. Hoppas att det löser sig! Fas 4 börjar i Stockholm nu. Kram

80 MM:

skriven

Hej kära Es!

Nu hotar han mig igen. Blir det vårdnadstvist i tingsrätten igen?

Orkar inte mer 😭

Kjam ❤️

81 Jenny:

skriven

Hej!
Jag har brutit foten och det är så pass att jag måste operera. Jag undrar om du kan se om det finns en positiv anledning till att detta hänt? Som jag förstått så finns det alltid en anledning till allt som händer.

82 Jenny:

skriven

Jag skrev fel jag menade benet inte foten.

83 Rim:

skriven

Hej Ez
Jag och Nils har haft kontakt för 1 år sen nästan, nu har vi paus till Augusti.
Jag har känslor för både Nils och en annan kille , Magnus , han och jag har smsade sen i Augusti förra året, jag la korten på bordet , alltså berättade hur jag kände för honom, men han har varken sagt ja eller nej , om att dejta.
Jag har känslor för båda men jag undrar vem av dem kommer jag att vara med för i resten av mitt liv?
Kram Rim

84 Camilla:

skriven

Verkar ha varit en magisk healing och gläds åt dem som fick sig en dust. Själv kände jag inte av något men det brukar jag inte göra. Har nog för svårt att tro och slappna av men häftigt tycker jag att det är😃

Här väntar vi på besked vad hjärnröntgen visar gällande sonens tjejs pappa som fått proppar av Astras vaccin. Allt var bra tills han fick det. Aldrig under min livstid varit med om ett vaccin som orsakat så allvarliga biverkningar och även död. Tycker att det är förskräckligt!

Jag skrev en fråga i meddelandet häromdagen och brukar få svar så undrar varför det inte är så denna gång? Eller är det bara lite försenat?

Kram från C

85 Misstjejen:

skriven

Hej

Vad tråkigt att C kvinna kunde inte där gång men något gång när vi ses för nästa gång?

Ha det bra

86 G.H:

skriven

Jag har fortfarande inte fått min Zanmi än, beställde den i första svängen.

Tror du att jag fortfarande har chans att få den? Vet att postgången mellan USA och Sverige kan krångla.

Kram:)

Svar: Jag tror att hon fortfarande är på väg och kommer... och har hon inte kommit om två veckor så maila mig.. kram :)
Esmaralda

87 IB:

skriven

Vil jeg få flytte inn i huset?

88 Misstjejen:

skriven

Hej

Känns som om alla vill inte går med mig på waynes coffee och tar en kaffe. En trevligt stund...

Jag vet inte ju vem som vill det😔

Ha det bra

89 Browallia:

skriven

Tack för svaret om hur man hittar sig själv! Kram :)

90 AnnaK:

skriven

Har min forna flamma lite intresse än? Han tittade så efter mig idag och vinkade eller var han mest nyfiken på min nya bil? 😄

Kram 🤗

91 Mercan :

skriven

Esmaralda jag såg i min dröm så tydligt siffran 26 🤔vad betyder det Esmaralda 😓 betyder det att det ska hända något inom 26 dagar 🤔tex den 28 Maj kommer det på fredag litegran vinst från euro jackpott som ska göra oss glada och hjälpa till krediten med vilken min bror ska shöpa denna vecka bil 🙂 Esmaralda du såg att det kommer bil och bostad i år 🤗 det blev verklighet Esmaralda 🤗 den här veckan Mazdan kommer och min bror och syster ska titta på den och shöpa den 😊 den är snygg och lyx 🙂vi är glada 😊

92 Misstjejen:

skriven

Hej

Ezmaralda? Kan det blir något för mig och c kvinna på juni att går på waynes coffee? 😊 så hoppas jag väl det går...

Ännu bättre... jag borde var glad för det... och glömma bort B kvinna...

Det finns väl KANSKE möjlighet i juni? Ezmaralda?

Ha det bra

Svar: Ja en möjlighet finns, kram :)
Esmaralda

93 Rädd:

skriven

Hej E!

Ska jag försöka få till något att lämna in imorn? Eller är det fel väg framåt? Kommer något bättre?

Kram och kärlek

94 Anonym:

skriven

Ser det positivt ut med någon fond jag sökt ?
Hoppas på S och G fonden.
Kram

95 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du någonting Esmaralda från euro jackpott för oss under Maj eller Juni 😓😓😓

96 Lydia💕:

skriven

Jag vet inte om jag var med men vaknade redan 03.30 jätte pigg
Kram Lydia💕

Svar: Jodå, visst var du med :) kram :)
Esmaralda

97 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda. Det kommer aldrig att vända för mig, eller hur? Den framtid du sett för mig finns inte, annat än i någon parallell värld som kanske existerar utanför vår galax. Mitt liv kommer bara att fortsätta på samma sätt, eller hur? Har fastnat i någon horror film typ the Groundhog Day, lever bara samma samma samma samma samma samma upprepningar... ingenting förändras någonsin.
Kram,
Jennifer

Svar: Jodå, det kommer förändring, jag är säker på det så ge inte upp för allt i världen, kram :)
Esmaralda

98 Carina ST:

skriven

Så fint att läsa om alla fina upplevelser av healingen. Ugglorna som kom på besök kändes ju helt magisk. Så fint.Jag vet inte om healingen kom till mig men runt 20.40 kom jag ihåg den och just då kände jag stickningar i hjässan.

Får den känslan av och till, ibland mer starkt än andra gånger. Förknippar det med andlighet på något vis men vet inte hur. Skulle vara fint att veta.

Periodvis har jag inte känt av det alls och i perioder är det väldigt mycket. Nu är en period när det är mer igen. Ibland så starkt att det känns som om håret står rakt upp, som om elektricitet sprakar i hjässan och sticker och poppar som stark sockerdricka.

Undrar om det är besök eller något annat?

Kram, Carina ST

99 Anki:

skriven

Go´kväll Es

Jag kände ett tryck över bröstet strax före 20 och ett tryck över huvudet . Vet inte om ni hann förbi här ,jag försökte skicka till sonen som gjort sig illa i ryggen samtidigt..sen gick vi ut vid 20.30

Idag hade jag en sån dag där jag fått mycket gjort !Kan det vara en släng av healingen tro ? Tagit bort gammalt nät över hönsgården och dragit upp en pressening som det växt över. Mira älskar sådana jobb och hjälper mig så bra att gräva fram den:-)
Nu sitter jag helt slut men så nöjd och det blir Lchf-pizza till middan och en öl för det är jag värd !

Kram Anki med flock

Svar: Jodå, visst var vi inom hos dig :) Nog kan healingen ha påverkat dig idag, härligt i så fall :) Klart du är värd pizza och en öl !! Kram :)
Esmaralda

100 Fjäril:

skriven

Hej,
Ser du om hans kreditkort kommer att hittas?
Kram

101 Mandarin:

skriven

Tack för svar och för healingen <3 kram

102 M:

skriven

Vete sjutton om jag inte fick en släng av healingen trots att jag inget kände för har varit pigg och glad idag utan anledning :)

Varför inget svar Es? 🤔 Kram

103 Ghostwriter:

skriven


Är min soulmate nära mig?
Kram

104 Monica:

skriven

Fick en känsla jag inte kunde sätta fingret på. Lite, lite av något euforiskt. Kände mig också avslappnad. Jag som har känt mig nervös och grubblat på vissa grejer som kanske får sin upplösning om ett par veckor upp till ett tiotal månader. Men det får bli som det blir. Jag överlåter detta till en högre makt.

Svar: Bra tänk.. släpp det du ändå inte kan påverka nu och bejaka ett inre lugn, kram :)
Esmaralda

105 Xam:

skriven

Hej!
Fick jag en liten släng av healingen ?

Kram

Svar: Ja, visst fick du det.. kram :)
Esmaralda

106 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gokväll kära Es!

Hoppas du ser detta ikväll✊🍀✊

Skatorna o duvorna flyger som galningar utanför fönsterna här något känns konstigt!!!

För 5 min sen kom det plötsligt en mkt sur o hemsk doft där jag o sambon satt i vardagsrummet. Jag frågade om han släppt dig men han hade inte det! Jag gick in i sovrummet o vilar på sängen o drog med mig doften in hit jag kräks av den... snälla kan du se vem o varför fåglarna utanför är helt vilda!!! Jag känner obehag. Imorgon ska jag få zoledronsyrabehandling mot min cancer o de har upptäckt nåt mer på min hud o ska träffa läkaren där på fredag. Håller jag på att lämna Jordelivet eller vad är detta Snälla hjälp mig ja får inte till mig nåt själv.
Stor kram o kärlek o ett hopp om hjälp ikväll vågar inte somna🥺🥺🥺🥲🥲🥲🙏💞💜❤️🧡

Svar: Du ska se att det går bra... du har bästa hjälpen... dels duktiga läkare och dels har du stark andlig hjälp.. stor styrkekram
Esmaralda

107 Maria 321:

skriven

Vet inte om ni hann förbi mig... Hade bett om lite ro vid 20.00 - tiden, men strax därpå var det medicinering, tandborstning, helkroppstvätt inför natten (Iva-personalen är änglar som respektfullt utför intima saker man inte själv kan) och extra syrgasandning med nån vätska i.... Hann inte känna efter. MEN idag fick jag besked om att det börjat vända! Jag kommer att vara kvar på sjukhuset tills jag kan andas själv (kan ta veckor) men nu är jag flyttad från IVA till en annan, lika bevakad sal, men inte lika nära döden. Jag känner sådan lättnad och kärlek till livet. TACK Esmaralda för healing och hopp, och Tack för stöd från bloggfamiljen! 💖💖💖💖

Svar: Visst besökte vi dig ! Jag är så glad att det vänder mot det bättre nu ! Stor styrkekram
Esmaralda

108 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Tack kära Es🙏❤️❤️❤️❤️❤️🙏

Men vem var/är på besök så otäck doft har jag aldrig känt...
Tack käraste Es för Styrkekramar

Kram o Kärlek 🥰

109 Mirre:

skriven

Hej Es,

Vi hälsade på varandra idag igen. Ville han prata med mig men våga ej? Eller ser du tankarna hos honom? Planerade att säga något till honom men det kom liksom aldrig ett naturligt tillfälle för det så strunta i det😅

Kram

110 Mikaela :

skriven

Rättstavade 😅
Hej E!

Jag undrar om du ser något kring detta? Min pappa ser aldrig när han gör fel och han ber aldrig om ursäkt! Han säger kränkande eller elaka saker sen minns han typ inte det och ber ej om ursäkt. Förra sommaren så hörde han av sig ( vi bor i damm stad ) att jag/ vi inte tar hand om mammas grav..: jag hade precis varit där för sniglarna hade ätit upp blommorna och rensat för att åka till affären köpa nya. Då ringer han och skriker och kläcker ur sig detta och sen dess ringer jag han aldrig. Jag som alltid varit där och gjort iordning planterat lagt ut pengar och mina bröder har alltid skickat en slant! Blev så ledsen. Nu gör jag alltid själv hela tiden och ingen hör av sig. Pappa tycker aldrig att han gör fel. Och sen dess hörs vi aldrig. Dock skickar han sin tjej hit vilket jag tycker är skamligt när han har barnbarn han själv kan lämna present till för henne känner dom ju inte ( samtidigt är jag inte förvånad att han utnyttjar henne till det för han har aldrig varit en bra pappafigur verken för oss barn eller nu hans barnbarn) jag har ändå försökt med så saker som skickat inbjudan på bröllopet som han inte ens ringt och tackat för eller varit glad för oss eller hört av sig... han hörde ej av sig när vi ställde in bröllopet pga Corona ( vi tänkte gifta oss i aug i år och pga alla restriktioner så tänkte vi gifta oss bara själva.) Nepp inte hört av sig att han tycker det är synd eller ledsen för våran skull! Tycker aldrig att han varit en bra pappa sen barndomen m n man är ju ändå sån som ger chanser speciellt efter mamma gick bort... nu får det stå för honom. Ser du något kring det för känner jag han rätt så tycker inte han att han gör något fel utan vänder det som om allt är mitt fel! Han hade till och med sagt till sin bror att han inte ha kontakt med mig och att han äntligen inte har ont i huvudet pga mig. Hans flickvän hade sak ja Han är så mycket lugnare nu...: precis som att jag är den som skapar problem . Helt sjuk,,, vilken värld lever jag i ? Min farbror sa att hur kan man säga så om sin dotter men han sa att han ej är förvånad för han har alltid varit en negativ och elek person. Herregud så nej jag hör ej av mig mer till dom utan väntar in hans ursäkt!

Sen har jag mina bröder den ena har jag alltid haft bra kontakt med och där ha det alltid varit jag som är den som hör av mig frågar hur han mår och gör osv . Till sist skrev jag till han när jag frågade han varför han aldrig hör av sig till mig och frågar så svarade han att han inte har tid.. så där bestämde jag mig för att inte vara den som alltid ska vara den som hör av sig... vad händer jo han hör aldrig av sig och nu har det gått 6 månade om inte mer.

Jag är så ledsen och sårad ... är väl mig det är fel på som alltid! Är väl mitt fel både att jag inte har en pappa som vill ha kontakt eller mina bröder.

Vad gör jag för fel det ända jag inte vill är vara den som alltid.

Ser du något Esmeraldra ? Kram
Mikaela

111 mamma:

skriven

Har nu gråtit nästan konstant sedan jag fick healing. Den lättade på något som behövde komma ut. Det känns inte som någon jobbigt bara en lättnad. Jag känner att allt känns lite tydligare nu.

Svar: Underbart och bara låt det komma... den här utrensningen behöver du.. sedan vänder det,,, kram :)
Esmaralda

112 Lenafena:

skriven

Haft skitont i kroppen länge... längtade efter healingen av dig! Tog jag emot eller är jag helt blockerad? NÄR kommer ljusning???? Har svår artros också- ena knäet och låret varit så länge. Kan inte gå alls. Känns som att min tid på jorden går mot sitt slut.... det du såg skulle hända är det i mitt nästa liv? För det här går inte längre. Vilket j-a skitliv rent ut sagt! Får du en känsla?

Svar: Du tog emot men inte fullt ut men till en del. Kanske du ska sikta in dig på operation... kram o lycka till
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: