Hon vägrar.....

Nu hade jag ju hoppats kunna komma med ett glädjebesked till en av er

…. men saken är att Zanmi sätter sig på tvären rejält.

Hon vägrar välja någon.

Inte heller vill hon vara min talisman, det är hon mycket tydlig med.

Jag får helt enkelt låta henne ligga i sin ask… och vänta in rätt tillfälle.

Talismanerna tillhör alltid någon… och denna envisa och viljestarka Zanmi kommer att  hitta sin ägare så småningom.

Både hon och jag måste helt enkelt ha tålamod.

Så jag är hemskt ledsen, det blev ett snöpligt besked  som jag var tvungen att ge er idag

 

Några av er trodde nog mer att det var en tävling som man kunde vinna.. men så var det ju inte.

Det var helt och hållet Zanmi själv som skulle få välja.

Skickar jag iväg Zanmi till någon som hon inte valt – då kommer hon inte att fungera alls och det känns ju helt meningslöst

 

Jag hoppas ni har en bra helg ?

I går storstädade jag  mina garderober .. jag har inte så gott om utrymme och varje vår packar jag undan de flesta av mina långärmade tröjor och långa leggings och ersätter med kortärmat och capri.

Det brukar bli ett smärre trauma för maken eftersom jag öser ut ALLT  på säng och golv så det liknar en loppmarknad i Marrakesh .. och av nån anledning tittar han alltid  in när  kaoset är som störst 😅

Nu är det äntligen gjort !!

 

 

 

 

Vi grillade i tvåsamhet igår.. eller som en triss om man räknar med MG och grillar man så är ju han att räkna med.. och tjoar och skriker och står i, så han inte ska glömmas bort.  Det blev en lammkotlett åt honom också 😊

I dag ska jag ta det lugnt – gå en powerwalk med stavar, baka lite mer kakor till den kommande studentfesten, titta lite på serier och slappa !

Och så ser jag såklart fram emot healingen ikväll !

Ska bli underbart !!

Tack Kristin och alla ni andra som deltar.

Det är sannerligen hjärtevärmande att så många av er vill vara med🙏

Kram & kärlek💖

1 Lilla m:

skriven

Hej Es, vad är chansen att jag får träffa min norrman T i juni? För att åka dit krävs 10 dagars karantän fram till 1 juli. Vad är chansen att han kan komma hit?

Svar: Oavsett vem som åker så är chansen att det ska bli av snart runt 75 %, kram :)
Esmaralda

2 Silvertassen :

skriven

God morgon Es!
Åh vad synd! Hoppas hon hittar en ägare som hon vill komma till snart!

En undran, ser du om jag kommer ha husvagn med min egen lilla familj i framtiden och om vi kommer åka runt utomlands, i Sverige eller både och? Kram ❤️

Svar: Husvagn eller husbil ser det faktiskt ut att kunna bli, kram :)
Esmaralda

3 Läroliv:

skriven

Men tänk som det kan bli och vara, men också spännande. Någon alldeles speciell som väntas på.

Här rensas det också ut. Går igenom lådor och dy. efter sånt som inte ska vara kvar. En del säljs på Tradera och en del ska skänkas bort. Garderoberna har jag inte börjat med än, men ska bli framöver. Gissar det blir rätt tomt där också och därmed ny plats för nya kläder och det ser jag fram emot.

Jag ser också verkligen fram emot healingen i kväll.

Ha en fin söndag alla.

Kram

Svar: Ja, ibland får man röja ordentligt.. och efteråt infinner sig en bra känsla.... jag ser fram emot healingen... kram :)
Esmaralda

4 Susan:

skriven

Det var en envis rackare, den där Zanmi. Får gärna bo hos mig o hjälpa mig me mitt liv… men ser tror jag inte den vill, den har nog ngn speciell som behöver den ❤️

Kram på oss denna härliga söndag som äntligen bjuder på lite värme🌞

Svar: Ja, hon väntar tills det blir rätt.. och det kan bli en lång väntan, kram :)
Esmaralda

5 Marie:

skriven

Hej,
Hoppas hon vill välja mig. Jag hade tänkt svara igår men det föll helt ur glömska under dagen. Få se...
Marie

Svar: Nej, tyvärr, det är till någon annan hon vill ! Kram :)
Esmaralda

6 Skorpan:

skriven

Nämen oj, det var en envis liten Zanmi ;). Gissar att det är bäst att respektera Zanmis beslut o kommer tid så kommer råd gällande henne.

Flitig du är Es, med att ordna o fixa, du är som min kompis, hon håller på i ett så en annan blir alldeles utmattad av rena tanken ;). Heja er båda två!

Grille för tre en lördag är väl trevligt, alla ska få vara med ;). Det lät väldigt mumsigt det ni hade på menyn o grille är def ett mysigt sätt att njuta av god mat.

Här inledde jag morgonen igår med att stå o prata med karln i telefon ute på trappan, att han ringde upp mig är verkligen ett stort plus i kanten för honom ;). Efter det har han fått vara ifred för mig o jag undrar om detta väcker några som helst tankar hos honom Es, positiva eller negativa?

Så glad att jag fick hjälp av äldsta o yngsta med min trädgård, storlek a' la frimärke ;), som nu har fått sig ett rejält lyft. Själv skrubbade jag grillen, mums minsann efter att den stått flera mån oanvänd o inte alls var putsad som jag trodde ;D. Nå det fixade sig, jag shittig här o där, o säsongens första hamburgerbiffar är nu grillade. De blev hyfsat bra med tanke på att det var "jungfrugrillningen" ;). Behöver faktiskt skaffa en ny grill, undrar bara när den anländer till oss?

Tack en mormor :) igår för att du vill skicka John Blund dust till mig ikväll :) o tack Anki för det där du sa om starka månenergier. Vem vet har jag tagit åt mig av det också, svårt att veta vad som gjort detta "osovande". Kan dock berätta att föregående natt varit mycket bättre o om det sen berodde på mycket aktiviteter igår, frisk luft, uppmärksamhet från den andra eller avslappningsinspelningarna jag lyssnade på, i oljudet från barnen som tycktes ha väldigt trevligt på våningen under ;), tack Es o nu känner jag mig så mycket piggare o det är minsann skönt. Säckarna under mina ögon lär jag dock inte bli av med i första taget ;D...

Idag hoppas jag på en aktiv dag till, finns ännu att göra o det är väl bara att se dagen an om hur det blir med den saken. Karln ska jag försöka lämna ifred o inte höras av mig åt honom, se om det har nån betydelse för honom, ta honom på pulsen s a s, igen. Svårt för mig att inte hålla kontakt, men jag hoppas o tror att jag klarar av det ;).

Vi ses i healingen ikväll då! O grattis alla mammor, det är väl Mors dag idag i Sverige!
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, med sommaren i antågande finns det en hel del att fixa med ! Tack för mors dags hälsningen.... MG firade mig med en stock snus så där tänkte han verkligen till :) Kram :)
Esmaralda

7 Anne:

skriven

Vilken envis tjej. 🙂

Svar: Eller hur !!!!
Esmaralda

8 Alie:

skriven

God morgon ☀️
Härligt med grillning och njuta av dem fina kvällarna.
Funderade på Zanmi som ej funnit sin ägare. Jag hade tänk beställa en till mig själv men valde att ge bort en som nu också blev menad för just personen i fråga.
Nu efteråt när jag läser om denna Zanmi var hon kanske menad för mig? Jag betalar gärna för henne om hon är ”menad” att komma hem till mig. Kanske är hon sammanknuten med den Zanmi jag gav som gåva till en nära behövande person..

Idag är det en speciell dag för alla våra mammor 🙏 så det ska firas ☀️ Önskar alla en fin dag❣️
Kram :)

Svar: Nej, hon var tyvärr inte för dig, det säger hon tydligt,,, kram :)
Esmaralda

9 A:

skriven

Det kanske är någon i din närmaste familj eller vänkrets som ska ha zamni? 🙂

Jag ska städa balkongen och sen sola lite på balkongen. Med rabarbersaft i näven 🙂

Känner mig lite hjärntrött. Tror mycket beror på jobbet och negativiteten där. Försöker hålla mig undan. När jag skulle borsta tänderna tog jag min dotters tandborste och upptäckte det inte förrän jag borstat ett tag. Jag glömmer saker. Har försökt vila denna helg men samtidigt måste jag göra saker, är ju ensamstående mamma, jag måste göra allt själv, kan inte bara strunta i saker. Sover dåligt gör jag också, med uppvaknanden.

Även med den nya tjänsten jag fått, kommer jag leta nya jobb.

Men just i dag blir det som sagt balkonghäng i solen.

Syns i healingen i kväll!

Kram!

Svar: Ja, det kan vara någon närstående och jag kommer undersöka saken med Zanmi. Vi ses ikväll under healingen , kram :)
Esmaralda

10 Smulan:

skriven

Det kanske är så att zanmi ska till Madonna?
Ha en fin dag

Svar: Ja, det har jag faktiskt inte tänkt på.. det ska jag undersöka genast... kram :)
Esmaralda

11 Jeanette:

skriven

Hoppas hon hittar den hon vill flytta till!

Önskar dig en fin fin dag 🌻

Svar: Ja, verkligen, men jag inser att det kan dröja, kram :)
Esmaralda

12 Makaon:

skriven

Fast lite lustigt och vettigt att talismanen väntar in rätt tillfälle för att hitta sin ägare. Försöker att vara med ikväll. Skönt att höra att MG fortfarande verkar pigg. Ha en bra söndag.

Svar: Kram :)
Esmaralda

13 naturvän:

skriven

Hej!

Hoppas Zanmi kommer till sin rätta ägare så småningom.

Har packat cykelväskan med matsäck och kaffetermos, blir en riktig långtur idag, med ngra pauser på vägen och hoppas träffa på lite folk.

Tänker så bra när man rör på sig och min affärsdröm gör sig ånyo påmind, ursäkta tjatet o velandet. Lutar ändå åt att jag vill genomföra , men när är rätta tiden?

Skorpan, hoppas du sovit gott i natt, antar du är förälskad och det är ju underbart i och för sig, men klart sömnen behöver man. Har du provat men en sen kvällspromenad? Det har funkat för mig.

KL 21 ikväll äar jag fokuserad på healing till Esmaralda, väl mött alla!

Kram o ha en underbar Söndag!

Svar: Viket härligt väder för cykeltur ! Kram :)
Esmaralda

14 Lina:

skriven

Tråkigt att det inte fanns rätt hem bland oss som skrev, men huvudsaken att Zanmi kommer rätt❤ Kanske någon bland dina nära och kära?

Ha en riktigt underbar och mysig dag ❤🌞

Kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

15 Anki:

skriven

Godmorgon Es
En riktigt härlig morsdag önskar jag dig <3
Självklart ska du bara ta det lugnt idag och
ikväll ses vi !

Fick finaste blommorna av sönerna redan i fredags då äldsta sonen inte visste hur han skulle jobba i helgen. Fick min önske blomma Dahlia och 8 pelargoner ! 3 tomatplantor och en gurkplanta .
Så här är det en nöjd mor !

Kram Anki med flock

Svar: Tackar.. ja jag har nyss blivit grattad av MG - med en stock snus minsann :) Jag gav mamma sin morsdagspresent redan igår.. en stor påse frysta räkor med tillbehör som hon mumsade på igår kväll :) Döttrarna kommer säkert att gratta under dagen... kram :)
Esmaralda

16 Ghostwriter :

skriven

Vad märkligt med Zanmi. Kan det vara någon som inte läser bloggen utan som du kanske haft kontakt/möte med på andra sätt? Kanske Madonna?

Skönt med utrensning, du ger alltid så roliga kommentarer! Jag är en sån som gillar att gå i tjockare tröjor på sommaren, så min garderob är alltid smockad.



Är det stor chans att jag möter min soulmate idag? De känns som möjligheten finns. Om jag åker som tänkt.



Självklart förtjänar du denna healingskväll!



Kram och hoppas du mår bra annars

Svar: Ja, det kan vara så att han är dedikerad åt någon helt annan.. jag vet faktiskt inte. Du har hela tiden chansen att stöta på din soulmate ! Kram :)
Esmaralda

17 Jossan :

skriven

Ja det var en märklig att sen inte ville hitta hem!

Jag blev förkyld igår! Jag mår riktigt bra jag låter ändå täppt. Får väl typ stanna hemma imorgon... Normalt sätt hade jag jobbat med min lilla nästäppa:.... men bättre att inte riskera något.. men bättre att det är denna veckan än sista veckan.. Jag som hade planer idag :(

Kram

Svar: Hon vill verkligen hitta hem.. men vill komma till rätt hem och det har ännu inte dykt upp ! Ja, har du förkylningssymptom är det bättre du stannar hemma... kram :)
Esmaralda

18 Mikael:

skriven

Haha, det var spännande i alla fall, det kan ta ett år innan någon dyker upp, själv vet jag inte om jag behövde någon, som så mycket annat, men kanske är min ring de gjort ett avsnitt om :)


https://youtu.be/P9-HryRbK9s

Är inte omöjligt du blev smittad av Covid ändå och fått något diffust symtom, ifall de inte kommer på något, många märker aldrig av att de haft Covid och verkar vara bra smittsamt.


Kram
Mikael

Svar: Ja man ska aldrig säga aldrig... blev ju testad negativt för några veckor sedan... men man vet aldrig... kram :)
Esmaralda

19 Sheri:

skriven

Hej!

Jag missade gårdagens inlägg. Hon vill inte till mig kanske? :)

Hoppas du haft en bra helg hittills

Svar: Nej tyvärr, hon reagerar inte alls på dig, kram :)
Esmaralda

20 Cara:

skriven

Jag är med ikväll såklart!

Kram till alla i bloggfamiljen! Ses ikväll:)

Svar: Kram, så ses vi ikväll :)
Esmaralda

21 Kristin:

skriven


Kanskje Zanmi, som ikke vil til noen, skal festes i halsbåndet til MG? Det er tillatt å prøve seg :)

Høres deilig ut å ha ryddet i garderoben. Det burde faktisk jeg også gjøre, men nå har vi så fint og varmt vær, så vi får nyte været mens det er så godt.

Under en av mine skogsturer i går, gikk jeg og tenkte på all hjelp jeg har fått av deg, kjære Esmaralda. Det er veldig mye. Livet mitt har blitt så mye bedre, og jeg er så takknemlig.
Nå ser jeg fram til kveldens healing sammen med Bloggfamilien. Det blir veldig spennende. Ønsker en god dag. KRAM!!!

Svar: Jag ska pröva och se om det är vad Zanmi vill ! Jag är så glad att jag kunnat vara dig till hjälp... och healingen ikväll ser jag verkligen fram emot.. stor kram :)
Esmaralda

22 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda. Jag hoppas du mår bättre nu och jag är med och sänder ikväll så gott jag kan. Jag kan inte ta emot healing men kanske jag kan sända.

Fina Esmaralda, finns det verkligen ett eget hem till mig i min framtid? Finns det verkligen en arbetspraktikplats som är till mig? Finns det verkligen ett arbete till mig, som jag kan leva på och få lön för?

Det känns som att min tid aldrig kommer. Istället ser jag hur alla runtom mig lever sina liv och uppnår det ena efter det andra, nya spännande jobb, barn, kärlek och hem. Idag berättade min vän att hon ska flytta till ett fint hus och trots att jag gläds med henne så gör det samtidigt ont. Inte för att jag inte vill unna henne det, utan för att jag undrar varför jag inte kan få uppleva det. Jag har inget eget hem för tillfället, kanske det därför känns extra smärtsamt. Lite glädje och framgång, ens något lite behöver jag nu för att orka vidare. Är så fem före att tappa all tro.
Kram,
Jennifer

Svar: Ja jag ser dig i eget hem... och jag ser dig i arbete också.. kan inte se om det är praktik eller ordinärt arbete dock. Kram :)
Esmaralda

23 Solstjärnan:

skriven

Känner igen din klädbytar procedur inför årstidsbytet😊
Kaos men sen blir det bra.
Naturligtvis dyker din man upp vid värsta oredan och tar det sådär...😊men tur är ju att han klarat av dessa trauman😊
Tur det ,kanske för att han har en terapeut nära till hands😊👍Men..hur tar MG det hela.. flippar han ur eller är han lugn som en filbunke😊

Grilla på tumanhand är väl trevligt 😊
Stämningen är väl lugnaste när alla fått sin mat för som du nämner låter MG sig höras under biff tillredning en.Det gäller att ge råd på vägen så biffen blir perfekt,det vet MG och påsåvis får man med säkerhet veta att man får sin andel😊

Jag har en liten elgrill.Sen då min kommande kärlek kommer i bild får vi inhandla en ordentlig grill och då ska den vara i flitigt bruk.Ser så fram emot det😊
Es,ser du något kring en man/ kärlek för mig, min SM eller en fling?

Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Ja, ur kaos kommer ordning och reda :) MG blir hysterisk när inte var sak ligger på sin plats och man blir öm i öronen av hans skrikande ! Han lugnade sig inte förrän sista klädesplagget var undanplockat ! Troligtvis kommer en fling först - innan du möter den som är rätt, kram :)
Esmaralda

24 Adam:

skriven

Hej, kanske är den till mig. Varit med om mkt i livet redan och har önskningar om att bli arkitekt. Jag har tänkt åka till Spanien i sommar och spela padel. Kommer det bli en bra resa? Jag tar studenten på fredag. Kommer det bli en fin dag och en fin fest som jag ska få ha hos min moster då mina föräldrar är skilda.

Svar: Nej, säger Zanmi, det är inte till dig hon vill, tyvärr. Det blir en härlig Spanienresa med mycket kul.... och stort grattis i förväg till studenten... kram :)
Esmaralda

25 Therese:

skriven

Gomorgoon. Vilket härligt väder idag🤩. Jag hoppas att Zanmi kommer hitta hem till rätt person Det tror jag att hon snart gör. När jag läser inlägget om henne så får jag en sån värm känsla kärleksfull känsla för både henne och den som hon kommer att finna. . Kram

Svar: Ja, det kommer bli speciellt när hon hittar rätt, kram :)
Esmaralda

26 IaElisa:

skriven

Hej hå! Jag vaknar litet på efterkälken här! Vill Zanmi komma hem till mig? Jag har tusen och ett projekt på gångs just nu, så här får hon inte tråkigt iallafall! Och litet stöd med skolan, det nya jobbet, alla mina byggprojekt och alla djuren tar jag gärna emot! Så om hon vill komma hit till mig är hon hjärtligt välkommen att hänga runt min hals, och kanske styra upp det hela litet och få mig att sakta ner på farten! 😊

Svar: Zanmi säger nej, hon vill inte till dig... så jag får avvakta och se.... kram :)
Esmaralda

27 AnnaK:

skriven

Den talismaneb kanske bara vill ha lugn och ro helt enkelt 😊

Kommer jag uppleva hur det är att vara i ett normalt förhållande med kanske lite kärlek också?

Kram 🤗

Svar: Hon söker sin ägare, det är hon tydligt med... så vi får se vad som sker framöver. Visst kommer du att uppleva detta, kram :)
Esmaralda

28 K:

skriven

Pratade R också illa om mig eller kvarstår hennes omdöme om mig? Som faktiskt stämmer. Känner mig oerhört besviken över osannerliga fördomar och att man valt att ljuga för mig och istället väljer bort, men och andra sidan är jag inte ledsen för jag hade andra planer och känner att jag förtjänar så mycket bättre. Sanningen kommer ju alltid fram. Jag hade bara nöjt mig om jag stannade kvar och nöja mig är dumt.



....Kram

Svar: Du förtjänar bättre och det ska du ha fokus på, kram :)
Esmaralda

29 Ia:

skriven

Hej
Har inte varit ut på bloggen på ett par dagar 🙈 Men har nu läst ikapp 😃
Hoppas zanmi hittar sin ägare, kanske jag 😂
Ska göra vad jag kan i kväll.

Nu ser det ut som värmen kommer, hoppas, och att det blir en varm sommar. Hur ser sommaren ut, kanske kan han komma in i mitt liv nu? Vad ser du för spontant?

Grattis på morsdag 💐

Kram


Svar: Nej, säger Zanmi, inte heller du är hennes rätta ägare, tyvärr. Värmen kommer, så härligt och gör du bra sommarplaner så sker en hel del skoj, kram :)
Esmaralda

30 Solen ☀️:

skriven

Vilket väder! ☀️☀️☀️☀️
Kan det ha varit jag som behövde den? Jag tänkte beställa en men gjorde det inte i alla fall…jag tänkte att det kanske inte finns något mer att göra än att stå ut och vänta tills det jag vill ska hända händer….även om tålamodet snart tar slut. Man får försöka att göra det bästa av situationen så länge.

Tråkigt med dina besvär Esmeralda! Kan det bero på vaccinationen? Hoppas att du blir hjälpt av healingen!
Kram Solen ☀️

Svar: Nej, äger Zanmi ! Tyvärr. Kram :)
Esmaralda

31 Browallia:

skriven

Verkligen snopet att Zanmi inte ville till någon av oss i bloggfamiljen, spännande att få följa detta och hur det kommer sluta.

Morsdag idag, jag har alltid haft svårt för mors och farsdag, detta komersiella jippo. Därför är mina tankar hos ”Lilla hjärtat” och alla andra barn som har föräldrar som inte förtjänar att bli hyllade en sådan här dag. Visa sin förälder uppskattning kan man göra vilken dag som helst på året. Kram Browallia

Svar: Javisst var det snopet !! Och det är oerhört sorgligt med föräldrar som aldrig borde blivit föräldrar.... men de flesta föräldrar är dock normala med förmåga att ge sina barn gott, tack och lov ! Kram
Esmaralda

32 Jossan :

skriven

Ja.. då var coronatest klart.. nu ska jag bara vänta på svar. Gud så tråkigt... men är 100 på att jag är coronafri.. hoppas på jobb på tisdag!

Vill bli sambo med t snart.. närmar det sig?

Kram

Svar: Kan vara lite hinder som ni har att ta er över först, kram :)
Esmaralda

33 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Verkar sexet vara på väg snart, vad ser du Es? Oj då vilken fråga, en söndag o allt ;).
Kram Skorpan

34 Lydia💕:

skriven

Lite kul att den är envis med vart den ska hamna kanske vill den vara kvar hos dig ❤️
Skönt med värmen nu och ha en skön Mors dag alla och jag är med ikväll
Kan det lossna lite med kärlek måntro?
Kram
Lydia💕

Svar: Nej, hos mig vill hon inte vara.. hon tar bara en paus här. Kram :)
Esmaralda

35 Jossan :

skriven

Hinder? Klart det ska vara hinder.. Inger kan bara gå på räls... hoppas inte det är något allvarligt.. hoppas sambos efter sommaren dock 🙈

Kram

36 Helena :

skriven

Hej Es! Jag önskar dig en fin morsdag och ser fram emot healingen ikväll ❤️Jag undrar om Zamni vill komma till någon i min familj? Kram

Svar: Nej, säger Zanmi, hon väntar på någon helt annat och jag önskar jag vist evem. Healingen ser jag fram emot väldigt mycket. Kram :)
Esmaralda

37 TILL KRISTIN FRÅN ARTISTEN:

skriven

Ett underbart initiativ från din sida med healing för vår Esmaralda. Hon ger så mycket dagligen och det är dags att hon får lite tillbaka. Jag tycker om din norska och har arbetat lite i Norge under åren och under 70 talet var jag samman med en norsk pike. Så att läsa din norska text väcker minnen. Kram.

38 ML:

skriven

Nämen se där! En bestämd tjej och bra att hon väntar tills hon hittar rätt. Hon får hänga hos dig så länge.

Duktig du är som städar och kan se makens min framför mig :) Gott med grille och ni har det så mysigt tillsammans där tillsammans. MGs snålvatten måste rinna rejält :) Puss på nosen!

Mors Dag och ska hinna till mamma med en blomma. Sol och över 20 grader.

Tänkte lite på vad min kärlek kommer att tycka om mitt yttre?

Ha en go dag så ses vi i healingen ikväll! Kram

Svar: Ja, hon måste ju själv få bestämma och det kan dröja ! Kram :)
Esmaralda

39 Jennifer:

skriven

Tack fina Esmaralda! Ser du mig i framtiden i ordinärt arbete? Eller ser det ut som att jag efter praktiken blir helt arbetsoförmögen? Känner mig så
orolig!!!!! Är det slutarbetat för mig? Är min karriär över?
Kram,
Jennifer

40 Skorpan:

skriven

Naturvän, tack för din omtanke också :). Jag försöker gå på promenad varjebkväll, inte så sent kanske o det inverkar nog positivt på sovandet, i normala fall, men nu anser väl kroppen att jag är i lite "onormalt läge" iom denna för mig nya, förälske ;). Sov bättre i natt o hoppas på att jag gör det nästa natt o nätterna framöver.
Låter härligt med din cykeltur :)!
Kram Skorpan

41 Sh:

skriven

Ez, ser du om dejting app kan vara något för mig? För att träffa honom, kärleken? Eller möts vi på annat sätt?

Kramar

42 F:

skriven

Hej esmeralda vilket underbart väder vi har äntligen ☀️☀️☀️ Men oroar mig en del ändå , vi har det jobbigt på jobbet då vi har några dom jävlas med oss och anmäler oss till kommunen , då vi inte har gjort något fel alls. Ser du hur det kommer att gå ?

43 ängeln:

skriven

Är självklart med i healingen ikväll. Kram

44 helle68:

skriven

Ja men det är klart Zanmi behöver få vila ut lite nu efter sin omtumlande resa.. Hoppas hon snart finner sitt rätta hem 😊 Grattis till alla mammor här.. Kram

45 Susanne :

skriven

Hej, oj, vill hon inte till ngn.
Hade de kul på festen i fredags? Jag känner mig utanför. Snackade de skit om mig, tror du?

46 Jossan :

skriven

Hinder? Klart det ska vara hinder.. Inger kan bara gå på räls... hoppas inte det är något allvarligt.. hoppas sambos efter sommaren dock 🙈

Kram

47 Mikael:

skriven

Jag skulle definitivt hålla koll på symtom som skrivs om, bland postcovid med.

Alltså varför visste jag att folk skulle göra såhär, och inte bara en person, människor gör som de gör, de kanske är grannar till er :)

Kanske blir färdigvaccinerat 2030 men innan har väl viruset tagit andra vägar, för det hade inte tid ha semester.


De tre vårdcentralerna i Vetlanda får dagligen in samtal av människor som vill omboka tider för andra vaccinationstillfället. Människor riskerar att få längre intervaller än vad som är tänkt i vaccinationsprogrammet och doser riskeras att slängas.

Vårdcentralen Bra Liv i Vetlanda är en av flera vårdcentraler i Sverige som dagligen får in flertal samtal från de som vill boka om andra vaccinationstillfället mot covid-19, tills efter semestern.

– De säger att vi vill åka till sommarhuset och så vidare. Men när man får sin första spruta så får man ju tiden för sin andra dos, det här är något de vetat i antal veckor, säger Jane Broling Danielsson, verksamhetschef Bra Liv Vetlanda.

De senaste två veckor har allt fler samtal från semestersugna människor strömmat in till vårdcentralerna Unicare, Aroma och Bra Liv  i Vetlanda. Om människor väljer att inte ta den andra dosen av vaccinet på grund av semestertider, riskerar vaccin att slängas.

Kram
Mikael

48 Anna E:

skriven

Kan du se om zanmi vill till min mamma? Hon skulle behöva lite hjälp på vägen nu efter allt jobbigt...

Svar: Nej, hon reagerar inte alls och vill till någon annan.. hon är envis men tydlig.. kram :)
Esmaralda

49 Lotta S:

skriven

Kommer också att vara med i kväll och tänka helande tankar till Es. Håller med om att ha fått så stor hjälp under 10 års tid, inte minst hopp som jag annars inte kunnat frammana i mig själv. Det blir så mycket fokus på alla andras hjälpbehov här på bloggen.

Svar: Tack :) kram
Esmaralda

50 SusanneAmalia :

skriven

God morgon..
Skål lite i efterskott..
Tänkte att kanske vill Zanmi jobba tillsammans med en man..
Bara en fundering.

Den Zanmi som jobbar tillsammans med mig gillar min son.. Hon blir väldigt aktiv i närheten av honom.

Nu ska jag röja lite.. Önskar dig och alla på bloggen en fin mors dag.. Kram ❤️


Svar: Skål igen och tack :) Ja, det är osäkert om Zanmi vill till en man eller kvinna.. jag har koll på henne och kommer märka när det sker.. när rät person kommer hennes väg.. kram :)
Esmaralda

51 Kram:

skriven

Tråkigt att hon inte hittar sin ägare. Har inte skrivit här då jag tror att det finns någon annan som behöver henne bättre än jag. Men vi gör ett försök.


Svar: Ja, det finns någon annan som hon vill till - och när rätt person kommer så kommer hon reagera.. kram :)
Esmaralda

52 EE:

skriven

Blev s irriterad i stallet idag. Hästen jag köpt skulle få vara mer ledig från ridskola och vara med ”häst” men jag anser att av olika omständigheter så jobbar han mest av alla.

Ena veckan så får jag höra att han behöver vila en dag/vecka och ja det anser jag han verkligen borde. Nu idag kom att han behöver röra sig för han är tjock. Men ärligt han går varje dag utan vila hur länge som helst. Blir irriterad. Men tyvärr orkade jag inte ta det i stunden.

Hur som, han trivs där han bor och det är bra för min del att han kan röras ett par dagar/vecka när jag inte kan röra på honom. Men det känns som stallägaren inte tänker en sekund på att dom faktiskt har honom fler dagar i verksamheten ä. Jag rider själv för jag lånar ut honom då det är bekymmer med andra hästar. Och inte en sekund tänker dom på att jag har en familj med som gärna vill se mig.

Behövde nog egentligen skriva av mig. Men är så irriterande att ena veckan höra att han behöver vila och andra att han måste röra sig för han är tjock.

Suck... ska försöka njuta av min söndag trots detta.

53 Catte:

skriven

Zanmi har väl bestämt sig och än har inte rätt person gett sig tillkänna. <3

Jag välkomnar Zanmi om jag skulle vara rätt.

Önskar en fortsatt bra helg!
Kram Catte

54 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Hej käraste Es!
Jag önskar dig en fin Mors dag o alla andra med. Nån har glöm mig men inte jag....finns alltid där i alla lägen!

Mitt barn har haft det väldigt tufft länge nu o gått igenom ett rent ursäkta ”helvete” ! Som mamma gör jag så gott jag kan trots Cancern o lite till...

Fråga
Tror du mitt barn o jag hittar tillbaka till varandra igen? Får hjälpa till när det behövs men aldrig ett samtal på tfn, men vet att hen har det jättekämpigt o kämpar på så gott det går! Får en stark känsla att Zanmi vill komma till hen o hjälpa hen en bit på vägen!! Är min magkänsla rätt jag griper efter varje halmstrå för att få Livet att fungera någorlunda🥺🙏🌷🦋🌷❤️❤️🙏🤗

Är med på Healingen ikväll vi får krya på oss både du o jag kära Es🍀🍀❤️❤️

Kram o Kärlek

Svar: Ja, det känns absolut som att ni hittar varann igen... kanske lite avvaktande till en början men ni lär er båda att hantera relationen på att bra sätt som innebär att den växer.. kram :)
Esmaralda

55 Kej:

skriven

Jag gjorde det rätta som medmänniska och de prioriterade dessvärre inte fallet, därefter bemöttes man som idiot för att man ens ringt.


Det viktiga nu är inte det utan att personen får hjälp, känns det så? och att tillhörigheterna hamnar i rätt händer.




Kram

Svar: Ja du gjorde rätt och det känns som om personen får hjälp, kram :)
Esmaralda

56 Helena Ir:

skriven

En sådan lurig talisman, men visst känns det bra att hon bestämmer själv, lite som mig faktiskt :).. nu har jag redan en Zanmi, så jag var inte spekulant på den som du har kvar. Och känner jag rätt så är det inte heller till min dotter E..

Vilken fin och trevlig dag jag hade igår med min relativt nya manliga vän. Fina samtal har vi. Men som stannar på vänskaplig nivå, förhoppningsvis, skulle kännas konstigt annars. Känns bra att han börjat ta för sig av livet igen, sorg har sin tid!

Och jag sänder healing, på det viset jag kan :)

Kram

57 Mirre:

skriven

Hej Es,

Glömde skriva igår men Zanmi får gärna komma till mig om du känner av att hon skulle vilja det!🥰
Ska försöka komma ihåg att vara med på healingen idag, tack för allt du gör för oss kära Es.. självklart ska vi ge tillbaka🌞

Ser du något spännande eller roligt för mig framöver? Något som dyker upp spontant för dig? Kramar🥰☀️

Svar: Nej, säger Zanmi, den envisa rackaren, kram :)
Esmaralda

58 Bbv:

skriven

Hej :)
Är O svartsjuk eller varför släpper han små komentarer om mig ? :) kram

59 <3:

skriven

Bra tips ska försöka få bort vinterkläder till vinden så det blir lite mera plats i garderoben. Verkar vara ett projekt för mig som aldrig tar slut ;) att få ordning på kläderna.
Har sömmerska förstått att hon var riktigt otrevlig sist och gnällig ?
Fick liksom nog. Hon tar liksom ner mig. Så arg på mig själv att hon lyckas med det. Hon ser sig själv som att hon hjälper alla men själv ingen hjälp får.
Klagar på allt och tycker så synd om sig själv när hon har det så bra.

60 Vitlilja :

skriven

Tror du att umgås med honom och bli introducerad till nytt folk kan vara bra för mig? Kan det leda till nya vänner?

61 Anna ingelsson :

skriven

Hej!
Hoppas att zanmi vill komma hem till mig, alla är alltid välkommen hem till mig! ❤️

Svar: Nej, tyvärr, hon säger nej, kram :)
Esmaralda

62 Jane:

skriven

Jag brukar ju kunna känna av vissa saker men just nu vet jag inte... känner en lite kärlekskänsla dock när jag tänker på talismanen. Vad jag försöker nu är att lita till mig själv i möjligaste mån och vad som kunde hjälpa mig nu är enbart ett mirakel <3

63 Jas:

skriven

Ja inte lär hon ska till mig, jag är en av dem som inte verkar särskilt mottaglig för vare sig talismaner eller healing! Kommer ändå försöka vara med ikväll så klart, jag gör så gott jag kan! 😅

Kram❤

64 Brittis:

skriven

Hej! Intressant med talismanen, men den hittar nog en ägare såsmåningom.
Kommer jag få någon kärlek i sommar?
Kram

65 J:

skriven

Hej, skrev aldrig igår. Men vill zanmi komma till mig?
Sköt om dig, vi ses ikväll på healingen 🤗 kram!

Svar: Nej, tyvärr.. ingen reaktion från Zamni, vi ses ikväll :) kram
Esmaralda

66 Tjejgumman:

skriven

Nu har jag lagt en lapp mitt på köksbordet med uppmaning att komma ihåg deltagandet i healingen i kväll! Hoppas min "sändare" fungerar bra. Det var ett väldigt bra initiativ av Kristin!

Undrar om den vilsna Zanmi kan ha siktet inställt på mig? Den som kom till mig har hängt i mitt öra sedan dess. Jag har inte känt eller märkt det allra minsta av henne. Det behövs kanske en i vart öra för att något ska hända... 🤨

Kram 💖

Svar: Zanmi reagerar inte det minsta, så tyvärr, kram :)
Esmaralda

67 Skorpan:

skriven

Funderar karln nåt nu då jag ghostat honom lite eller är det whatever från hans sida Es?
Kram Skorpan

68 Jossan :

skriven

Att bara vara förkyld är ju så tråkigt! Var ute u solen en stund innan och fick lite färg. Min täppa näsa blir värre. Kanske skulle sova en stund innan det är dags att fixa mat.

Vad är det för typ av hinder jag och T kommer ha?

Kram

69 Anna E:

skriven

Attans då, undra vem hon vill till zanmi 🤔

Hoppas hon hamnar rätt...:)

Svar: Ja, jag hoppas också det, kram :)
Esmaralda

70 Nornan:

skriven

Tvekade lite och känner mig nästan dum och framfusig som frågar, men är det mig Zamni söker?

Jag är redo att delta i healingen ikväll. Har samlat goda energier hela dagen tillsammans med mitt underbara lilla barnbarn och nu i den stilla men mäktiga naturen i min stuga mitt i den norrländska vildmarken. Jag tror vi alla kommer göra skillnad för dig.

Kramar!

Svar: Tyvärr, nej, hon är envis.. och än har inte rätt ägare visat sig... kram :)
Esmaralda

71 Jossan :

skriven

Att bara vara förkyld är ju så tråkigt! Var ute u solen en stund innan och fick lite färg. Min täppa näsa blir värre. Kanske skulle sova en stund innan det är dags att fixa mat.

Vad är det för typ av hinder jag och T kommer ha?

Kram

72 Jossan :

skriven

Att bara vara förkyld är ju så tråkigt! Var ute u solen en stund innan och fick lite färg. Min täppa näsa blir värre. Kanske skulle sova en stund innan det är dags att fixa mat.

Vad är det för typ av hinder jag och T kommer ha?

Kram

73 Sheri:

skriven

Ez, ser du om dejting app kan vara något för mig? För att träffa honom, kärleken? Eller möts vi på annat sätt?

Kramar

74 G.H :

skriven

Hej Esmaralda,

Vad sjutton hände i morse?
Hörde en speldosa spela av sig självt i några sekunder.
… sen visade det sig att speldosan låg undangömd på en helt annan våning… så vad sjutton hörde jag?

Kram:)

75 Camilla:

skriven

Stackars liten. Jag har ju aldrig haft en talisman så kan inte tänka mig att hon skulle vilja till mig😃 Glad Mors Dag till dig Es som också är mamma. Är med i healingen ikväll under Robinson finalen😃 Hoppas att sömnsvackan släpper snart🙏 Stor kram

76 ML:

skriven

Självklart ska hon få välja själv! Får du till dig något om min Zanmi? Vad pysslar hon med? :)

Ikväll MÅSTE Dennis vinna!! Drömde tom om honom härom natten :) Kram

77 AnnaK:

skriven

Alltså...håller det på att slå slint i huvet på mig? Åkte bil idag och under en kort stund fick jag för mig att träden stod och tittade och tänkte även något konstigt om några mötande bilar. Sen var det som att jag "vaknade" till. Lite oroväckande tycker jag. Eller?

Kram 🤗

78 Alicia :

skriven

Börjat sommarjobba. Kan min kille få jobb där med tror du? Söker den mig, Zanmi?

79 J :

skriven

Säger som föregående, känns nästan framfusigt att fråga men är det möjligtvis mig hon vill till?

80 Snödroppen:

skriven

Hejsan❣️
Det var envis liten Zanmi, hoppas hon hittar till rätt ägare så småningom. Jag bär min runt halsen och har henne även nära mitt hjärta. I tre veckor har hon varit hos mej nu och jag hoppas hon trivs.
Jag har haft en underbar helg, solen har strålat, härligt umgänge och jag är helt varm i hjärtat💞
Har haft fina och djupa samtal om livet och framtidsplaner, länge sen jag hade sådana samtal med en man. Känner han sej lika nöjd och tillfreds som jag gör?
Kram💞

81 Silvertassen :

skriven

Tusen tack för ditt svar, Es!

Ser du möjligtvis om vi bara åker inom Sverige eller om vi även åker utomlands med husvagnen/husbilen? Kram ❤️

82 Silvertassen :

skriven

Tusen tack för ditt svar, Es!

Ser du möjligtvis om vi bara åker inom Sverige eller om vi även åker utomlands med husvagnen/husbilen? Kram ❤️

83 Silvertassen :

skriven

Tusen tack för ditt svar, Es!

Ser du möjligtvis om vi bara åker inom Sverige eller om vi även åker utomlands med husvagnen/husbilen? Kram ❤️

84 Emlilie :

skriven

Det var mig en bestämd Zanmi. Hoppas hon hittar rätt snart. Hon är varmt välkommen hit, men är tveksam att det är mig hon vill till.

Kram

85 Tiss:

skriven

Jag vill så gärna att mitt liv ska bli bra (helst igår), att jag kan känna att det finns ett hopp. Jag försöker, men spelar det ens någon roll... Och han, kärleken, vart är han. Jag vet att du skrivit att det kommer att bli mycket bättre. Men vart är vändpunkten...

Annars hoppas jag att min mamma har det bra där hon nu befinner sig, mors dag gör lite ont. Jag saknar henne (och pappa så klart, men det är ju mammas dag).

Jag vet inte, men jag känner mig så känslofylld och tom på samma gång. Som att jag inte tillhör någonstans. Ingen har frågat hur det känns idag. Jag vet inte varför, men jag önskar att någon gjorde. Men jag förstår ju så klart att det inte är det första någon tänker på. Tur att ni i bloggfamiljen finns! För ibland känner jag mig så väldigt ensam. Och förlåt för att jag är noll positiv just nu. Jag menar inte att människor ska tycka synd om mig. Men jag känner mig lite dyster idag.

86 Browallia:

skriven

Ja, tack o lov för att de flesta barn har helt fantastiska föräldrar. :) Jag tänker speciellt på de utsatta barnen idag eftersom jag själv vet hur ont gör att som barn ha en mamma som inte är sådär fantastisk och kärleksfull. Som den gången när jag var 8-9 år och plockade vitsippor för att överaska min narcissistiska mamma och göra henne glad på morsdag. När jag kom in och gav henne buketten slog blixten istället ner och jag fick en rejäl utskällning för att jag lortat ner byxorna och skickades in på mitt rum med hot om att bli utan kvällsmat. Lägg ner jippot säger jag, mamma och pappa kan man fira vilken dag som helst på året utan att det behöver vara en speciell dag i almanackan.

87 💕 Zoey 💕:

skriven

Go kväll Es!
Men då! En liten Zanmi som inte hittat sin ägare än. De hoppas jag hon gör snart!

En undran, kan du se om N har varit inne på min Facebook konto efter han skaffade sin nya tjej? Tänker han något på mig? Kram Zoey 💕

88 Månskenet:

skriven

Hej!
Ja så kan det gå med talismanerna men snart hittar hon rätt, hoppas vi.
Veckoslutet är snart över, igår på begravning och sen allmänt slö, frusen och huvudvärk. Det var en äldre nära släkting som gått vidare, som fick en ljus och fin begravning.
Idag försöker jag få liv i ett bilbatteri som inte vill bli laddat, bilen ska in på verkstad i morgon bitti 🙈 så det skiter sej rejält både för mej och verkstadskillen 😱
Ha det gott! Kram!

89 Bellagio:

skriven

Det kan inte vara, Madonna som är hennes ägare?

Svar: Nej, jag har försökt men svaret blev nej, kram :)
Esmaralda

90 Bjork:

skriven

Hej spännande o se vart hon hamnar.

Blir de jobba normala tider för mig i höst?

Kram

91 W:

skriven

En sådan viljestark talisman.

Kan det vara så att det är något / någon som kommer längre fram som hon är ämnad för?

Eller till någon anhörig som inte läser bloggen?

Kram

92 Fanny2:

skriven

Jag är alltid sent ute med att svara men ville säga tack för svar sist. :)

Det blir alltså en rejäl överraskning för den som blir vald av Zanmi. Jag var faktiskt orolig för att min Zanmi skulle fara iväg till någon granne med Postnord. Kunde pusta ut när den kom fram och jag kände det kvällen innan.

Hoppas du får en rejäl dos med healing nu, Es! 💜

Kram 💜

93 Milla:

skriven

Ska göra mitt bästa för att ge healing ikväll. Känner mig stark just idag :)
Du har gjort så mycket för så många så nu är det din tur att ta emot.
Å hoppas zanmi hittar sin människa.
Kram :)

94 ML:

skriven

Har insett två saker idag :)

1. Jag har efter flera år börjat möta och hålla kvar blicken med det manliga könet.

2. Jag gillar inte att göra saker där det är fullt med folk. Var med familjen och åt glass och det var hur mycket folk som helst och både jag och brosan ville bara därifrån. Jag gillar när det är lugnare och med färre personer. Men i mitt jobb kan det vara full rulle och jag störs inte. Konstigt :)

Lite utveckling hos mig kanske :) Kramar!

95 Boudica:

skriven

Tvivlar att det är till mig Zanmi vill, men kanske är det det? ;)
Själv fick jag känslan direkt att det är till Madonna hon vill, och den känslan håller i sig. Men du har väl redan testat?

Är gärna med och hjälper till på healing om jag hinner, alltid bra tillfälle att öva!
Men har släktingar på besök så måste vinka av dem innan de beger sig hemåt.

När jag lärde mig lite healing på kurs så fick jag en syn där jag hade en guld-orm krälande runt armen, som den där symbolen, vad den nu heter, osäker om det var smycke eller levande, och får den synen fortsatt ibland när det gäller healing.
Får du till dig något om det ES?

96 Naturvän:

skriven

Hej!
Avverkade 55 km och det var en härlig tur bland rapsfält och grönska. Nya byar besöktes i hittade nya utflyktsmål. Tyvärr ingen fling att möta på vägen.

Till dig Skorpan. Men visst får vi önska sex oavsett veckodag ; men jag känner igen mig på en söndag....ja hur länge dröjer det undrar jag med?

Trevligt läsa om morsdags hälsningar. Vi firar när jag åter kan möta familjen i sommar.
Kram

Väl mött 21!

97 Rika:

skriven

Jag och min Zamni kommer vara med och bidra med healing till dig i kväll, visste först inte vad det skulle vara för healing men läste i bloggen och där finner man svar :) Mvh Rika

98 F:

skriven

Hej esmeralda vilket underbart väder vi har äntligen ☀️☀️☀️ Men oroar mig en del ändå , vi har det jobbigt på jobbet då vi har några dom jävlas med oss och anmäler oss till kommunen , då vi inte har gjort något fel alls. Ser du hur det kommer att gå ?

99 Citronfjäril:

skriven

Hann först kolla in här kl.20:30, har haft fullt upp idag. Men vilken tur så jag hinner delta i din healing❤️ Ska försöka mitt allra bästa.

Stackars Zanmi behöver nog vila upp sig efter postmords behandling. Vem som helst skulle vara helt slut av att fara fram och tillbaka 😅

Kanske saknar Zanmi budkillen som leverarede efter turen hos Madame. Killen som hade fått flera positiva besked den dagen.

Kram:)

100 Naturvän:

skriven

Hej!

Hoppas jag lyckades skicka healing och att du kunde ta emot kära Esmaralda!

Samlade ihop mina attiraljer och hade fullt fokus somm vanligt. En oerhörd värmekänsla i händerna, nästan som om de "kokade", skickade extra till din längdrygg eftersom du önskat det ganska nyligen.

God kväll och kram

101 Chatrine:

skriven

Jag hoppas du kände av healingen. Lite lugnande och rofylld =)
Men så synd att Zanmi inte vill flytta ännu. Hon vill inte komma och tillhöra min talismanfamilj då?

Kram Chatrine

102 Frasse:

skriven

Hej Ezmeralda!
Hoppas du kan hjälpa mig med detta. Min dotters minsta flicka har slarvat bort sin mobiltelefon nånstans inomhus. Batteriet är slut så dom kan inte ringa till den för att kunna höra signal. Var ska dom leta?

103 Maria :

skriven

Nu vill jag inte verkar framfusig eller så... Men det kan vara mig talismanen vill till....Jag kan dock inte skriva varför.


Svar: Hemskt ledsen , men nej säger Zanmi, bestämt, kram :)
Esmaralda

104 Veronika:

skriven

Kommer min dotter att äntligen träffa den "Rätte" mannen i sitt liv?
Kram

Svar: Ja det kommer hon att göra, men det kan dröja och det kan bli en annan först... kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: