Karmamöten...

Man pratar ibland om karmamöten – och sådana möten är något man inte kan undvika.

Det sker då och då i våra liv att vi möter en person eller ställs inför en situation som vi ska lära oss att hantera

Det kan tyckas tufft och svårt och kosta blod, svett och tårar men det är något vi ska ta oss igen,  på ett så bra sätt som möjligt.

 

Vi ska förstå situationen, vi ska analysera den och vi ska inte låta oss triggas av vår första känsla som kan vara flykt eller lögner… utan vi ska rida ut stormen på ett sätt som gör oss stolta över oss själva.

På så sätt mognar vi och lär det vi ska lära – och automatiskt brukar det bli bättre flyt i livet därefter.

Karmamöten kan också vara starkt  positiva – att vi möter en person som vi känner ett band med på djupare plan,  även om vi nyss träffats och nu pratar jag inte om förälskelse eller passion.

De goda karmamötena ger väldigt fin energi, glädje  och man får en insikt  som är speciell.. man känner att man har ett band och ett smmanhang.

 

 

Karmamöten kan alltså vara både positiva och negativa men oavsett viket så  sker dessa möten ibland under våra liv och ingen slipper undan. Och det finns alltid en mening med dem.

Antingen ska vi lära oss någonting den hårda vägen eller så ska vi få positiv feedback .

Kram & kärlek💖

1 <3:

skriven

Godmorgon Es, blir det positivt med återbetalning från P ? Kommer de lösa detta snart.
Kram

2 Frida:

skriven

Intressant det du skrev igår om att skapa förändring i sitt liv. Så har jag tänkt ett tag. Inte att jag inte trivs på mitt jobb men att jag är lite färdig och kanske ska vidare. Jag har tänkt mig hur dörrar öppnats tom och skrivit in det i en bok som en livsbeställning. Det har lett till att jag tagit steget och gått kortare kurs. Jag har även sökt ett jobb som är ett steg på vägen dit tror jag. Vi får se om det är meningen helt enkelt. Jag fick iaf bekräftelse på mina tankar i din senaste spådom jag beställde. Å nu är jag dessutom kallad på intervju. Vågar knappt tro det men tycker allt är så spännande 😁.
Ha det fint
Kramar 💜💛💜

3 Lenafena:

skriven

Är vissa lärdomar helt förutbestämda. Att man skall skiljas? Tidpunkten när man skall dö? Är vissa möten är helt oundvikliga? Sjukdomar? Dagens inlägg har jag funderat mycket på kan jag säga....finns alltid ett fritt val eller inte.

Svar: Vissa händelser är förutbestämda och andra inte.. det mesta kan man dock själv påverka genom sina val, kram :)
Esmaralda

4 A:

skriven

Nog har jag fått sådana möten och "upplevelser", som jag hoppat på och ridit ut stormen på. Både positivt och negativt. Men oavsett faller det alltid ut positiva saker ur det.... även om det ibland tar ett år eller två.

Nu är jag är jag helt förvirrad och lost. Så tänker ta en time out från allt och bara "vara" under denna sommar. Jag orkar inte med mig själv för jag har ingen aning om vad jag vill. Så fegar ur nu och fortsätter på samma vanliga spår med inget nytt. Jag vill ingenting och allting på samma gång. Är trött på att det inte går min väg som jag vill just nu. Och jag vet då inte vad jag ska göra. Jag ville inte tillbaka till mitt jobb och är så fruktansvärt frustrerad.

Snart har jag "försemester" innan semester i 1 vecka 🙂 det ska bli skönt i alla fall. Jag och dottern ska åka till olika fik som finns lite ute på landet, så hoppas på bra väder. Har i alla fall något att se fram emot denna coronasommar återigen.

Kram!

Svar: Vilken mysig plan tillsammans med dottern !!! Kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Det kan var att jag kommer turné i europa för jag är föreläsare och ska gör föreläsningar? Även i sverige?

Ha det bra

6 Misstjejen:

skriven

Hej

C kvinna har inte smsar mig än om vi ska ses i juni. Jag känner inte för smsar till henne grund av min känslor var negativ för henne

Jag vet inte så hur ska det går?

Ha det bra

7 Läroliv:

skriven

Karmamöten känns bra och det har jag säkert också varit med om. Det måste då även betyda att såna som Hitler och andra onda människor får gå igenom samma sak, men kanske i större sammanhang med tanke på hur många människor som skadades och ännu värre på hans - och andra ondas tid, och kommande med tanke på allt hemskt som pågår i nutid.

Kram

8 Lilian:

skriven

Hej E,
Gillar M.N mig på ett romantiskt plan? Kommer han fråga ut mig?

Varma hälsningar

Lilian

9 Pia1:

skriven

Kanske var det ett sådant positivt karma jag hade möte med i vintras.
Såg inte ens personen mer än ögonen pga munskydd men känslan av hemma och totalt samförstånd var total från första sekunden och det var så starkt, aldrig fått uppleva något sådant tidigare.
Meningen var ju att vi skulle jobba på detta tillsammans och det hade säkerligen kunnat bli succé med det samförståndet, den känslan... Men, något ska ju alltid rycka in och avbryta.
Så jag tänker mycket på det, var det bara en glimt jag skulle få se av hur det kunde ha varit.
Eller kommer han tillbaka för att fullfölja, vad hade han för mening?
❤️

10 Mikael:

skriven

Arma karma att förbarma :)

Romabrevet 7:24

Jag arma människa! Vem skall frälsa mig från denna dödens kropp?

Tänk om 200 000 st dök upp i kyrkan bara sådär :)

https://youtu.be/r_Sla9wgGsg


Förr var det frågan om man hejade på Djurgården eller AIK nu kan man fråga hejar ni på Palestina eller Israel

https://youtu.be/jRXYEPD3wYE

Kram
Mikael

Svar: Ja, lite åt det hållet är det :) kram :)
Esmaralda

11 Lotta:

skriven

Karmamöten har jag varit med om flera gånger. Både positiva och negativa. Magiskt en del gånger. Tänker speciellt på en person som jag ibland möter av en händelse och pratar några ord med. Har han samma känsla som jag?

Kram L

(Jag har mejlat för seans. Hoppas du fått frågorna)

12 Huldamaräng:

skriven

Godmorgon!
Om man då haft en karmarelation med en man, som jag misstänker att jag haft, och mannen fortfarande håller fast i sitt hat.. Blir jag inte fri då? Måste jag möta honom i nästa liv bara för att han inte går vidare??
Kram

Svar: Blir du fri och går vidare så äger du detta och blir mannen inte fri, då är det hans karma det handlar om, kram :)
Esmaralda

13 Pot pat:

skriven

Jag tänker så ibland men att det ändå är svårt att förklara karma när tex små barn som knappt hunnit födas, eller goda människor mördas, torteras och våldtas. Det är svårt att förlika sig med att karmalagen skulle vara fullt fungerande. Karmalagen behöver åtminstone justeras och förfinas.

Svar: Allt är inte karma, det finns fria val också och jag håller med dig, somligt är möjligt att begripa, kram :)
Esmaralda

14 Naturvän:

skriven

Hej!

Ja det här tål att fundera på, har lite svårt att greppa ämnet, har kanske inte haft så många karmamöten, eller så har jag inte känt av dem. Dåliga vibbar från folk känner man ju av titt som tätt, men det handlar väl mer om energier

En fråga, vännen jag träffat i byn, kan det vara karmamöte? Positivt i så fall.

Grått mulet och kallt hos oss, man bara längtar efter sol och värme!

Kram






Svar: Något särskilt är det med vännen du träffat i byn, kram :)
Esmaralda

15 Alie:

skriven

God morgon,
Jag nog har man undrar genom åren varför man mött vissa personer genom livet, framför allt dom negativa. Personer som gör livet surt för en och får en att må dåligt. Men precis som du skriver så ska vi väl lära oss någonting av det, även om man inte förstår det där och då.
Händelser rent allmänt i livet kan få en att fundera. Varför vissa saker inträffar och man går igenom, trots man kämpar på så åker man på bakslag.

Jag hoppas detta året fortsätter leverera positiva bra saker. Att kunna komma iväg på vår resa under hösten hade varit välbehövligt. Vad ser du kring den närmsta tiden?
Kram :)

Svar: En resa kan det mycket väl bli.... gör de bra valen... kram :)
Esmaralda

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Ingår jobbiga grannar i karma I min karma verkar det så . Stod och prata vid vägen med en annan granne då Moses skäller på grannen och han skäller tillbaka ...jag visslar och Moses kommer och grannen tittar på mig och vi bägge skakar på huvet.
Skälla mot hunden är han fjortis eller sa den andra grannen...

Det känns som jag ska lära mig förlåta och inte känna så stark ovilja mot grannen men det går bara inte ! Är jag elak som tycker så illa om dom och ser rött . Att bli arg är ju inte attraktivt direkt och väldigt "osvenskt" eller Är det karma att jag ska lära mig tygla mina arga känslor när det gäller grannarna ?
Frustrerande är det ..

Kram Anki med flock

Svar: Folk måste ju göra sig förtjänta av att bli omtyckta och det har inte din granne gjort.... kram :)
Esmaralda

17 Lotta S:

skriven

Intressant, men så svårt att veta när dte är en situation vi behöver ta oss ifrån och när det är något vi behöver genomleva. Ser du något exempel på karmamöte för min del?

18 Kristin:

skriven

Tusen takk for dine ord i dag, kjære Esmaralda.
Det er så interessant, og man lærer noe nytt hele tiden gjennom det du skriver.
ønsker en fin dag. KRAM!!!

Svar: Tack & kram :)
Esmaralda

19 <3:

skriven

Hejhej, tack för inlägget.
Hade A med chefen något att göra, om vilka man ska jobba med.
önskade A att fö jobba med K?!

Svar: Jag tror inte A hade så mycket med det att göra, kram :)
Esmaralda

20 Nenna:

skriven

Hej Es,
Ser du något kring husköp för mig? Är intresserad av ett hus jag varit på visning för. Ser du någon varning. Det känns läskigt att ta ett sånt stort beslut på egen hand 😬

Kram 🤗

Svar: Jag ser dig bo i hus och du bör välja ett mindre och välskött hus utan renoveringsbehov, då blir det som bäst. kram :)
Esmaralda

21 Duvan:

skriven

Hej Esmaralda

Jag känner mig väldigt trött och utmattad... har du något tips som jag kan göra för att må bättre? Kommer jag få tillbaka min energi snart?

Kramar

Svar: Ja energin kommer tillbaka och det ser ut att ske hyfsat snart, kram :)
Esmaralda

22 Anna:

skriven

God morgon ES!
Har en liten fråga.
Mannen har hört börjat höra av sig så smått igen. Jag har varit väldigt arg/ledsen för att han bara gick under jorden och klippte all kommunikation. Tror du vår kontakt kan komma på rätt köl igen? Jag är ju rädd att han skall göra så här en gång till. Vet han har tuffa problem, men önskar ju att han vågar kommunicera nästa ggn, istället för att bara gå under jorden.
Finns det något bra råd du kan ge om det hela?

Kram!

23 Skorpan:

skriven

O alla möten är väl knappast karmamöten heller? Vissa mäniskor är väl ämnade att komma in i våra liv utan att det handlar om ett karmamöte? Undrar hur många karmamöten som ägt rum i mitt liv...

Undrar om detta som nu pågår i mitt liv är ett karmamöte, känns som att det kunde vara det. Om det är det ja då kanske det är jag som ska få den andra att växa upp,kan det vara så Es? Får se om det utvecklas till nåt iaf, efter att jag har sagt mitt ;). Vill ju så få in kärlek, om så bara för en tid, i mitt liv...

Akillessenan tyckte inte om gårdagens löpskola o det är just typiskt då man fått lite "flyt" att det blir paus i det hela? Nåja, kan ju ersätta löpandet med cykling o det är ju bra...

Ny dag nya, nya möjligheter, antar jag ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: De flesta möten är inte karmamöten. Kram :)
Esmaralda

24 EPM :

skriven

Godmorgon!

Kan j jag varit någon jag var tvungen att hantera...?

Jag vet inte varför jag blir så påverkad men senaste tiden har jag känt att jag far riktigt illa av min tidigare ätstörning. Jag tror att majoriteten av alla kvinnor har haft stört ätande någon gång i livet. Nu har jag gått upp i vikt, pga sambo, ändrade arbetsuppgifter pga pandemi, fotoperationen mm. Problemet är att A har en vän som i stort sett endast träffar kvinnor med uppenbar ätstörning- aktiv sådan. Även A:s mamma och syster har fortfarande skriva ätstörningar. Problemet är att jag känner mig triggad och börjar fyllas av samma äckel inför mig själv som när jag var 16.
Jag har pratat med A om detta och han stöttar, förstår och överöser mig med kärlek. Men det är ändå svårt när jag ser dem hela tiden.

Kram

Svar: Du ska hitta dig själv i detta och pixla andras problem, ta det inte till dig, kram :)
Esmaralda

25 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Ser du om min vän J inte vill umgås och inte vet hur hon ska säga det? Vet inte hur jag ska tolka tystnaden.

26 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Intressant.

Undrar om du ser något boende som vi kommer att få tag på? Blir det ett bra boende till en början som passar oss? Eller kommer det till en början bli något som inte känns så bra?
Kram

27 Soffan med talismanfråga:

skriven

Morning, morning.

Enda sedan min goe Zanmi anlände hem (behöver ju inte bero på henne) så har det kommit perioder av stark ångest och triggande händelser, känns som det finns insikter i detta kopplat till min önskan men det är också otroligt jobbigt och påfrestande just nu.. Ser du något kring detta Es, får du till dig något positivt som hägrar runt detta och som kan skördas snart?

Stor kram :)

Svar: Ja nog finns det en insikt i detta och den insikten får du och det kommer vända, kram :)
Esmaralda

28 Anna:

skriven

God morgon ES!
Har en liten fråga.
Mannen har hört börjat höra av sig så smått igen. Jag har varit väldigt arg/ledsen för att han bara gick under jorden och klippte all kommunikation. Tror du vår kontakt kan komma på rätt köl igen? Jag är ju rädd att han skall göra så här en gång till. Vet han har tuffa problem, men önskar ju att han vågar kommunicera nästa ggn, istället för att bara gå under jorden.
Finns det något bra råd du kan ge om det hela?

Kram!

29 Dunegull:

skriven

Detta har jag upplevt både positivt och negativt.

Min nästa utomlandsresa. Åker jag själv eller med någon?

Ska till Ullared på fredag. Ska bli kul.

Kram

Svar: Till 70 % åker du med någon och 30% på egen hand och oavsett så blir det bra :) Vad kul med Ullared.. du får berätta om det var köer utanför och hur det funkade... jag och Nettan ska dit i slutet av juni... kram :)
Esmaralda

30 Skofpan:

skriven

Tänkte väl det, kanske jag inte är så dum iaf ;D.
Tack Es!
Kram Skorpan

31 Bellagio:

skriven

Tror min ex-man var ett karmamöte, tror vi båda skulle "göra upp" med varandra. Det är fortfarande slitigt nu fem år efter separationen, men jag försöker att inte triggas. Även om det är svårt.

Svar: Ja jag tror också ni hade ett karmamöte och det slitsamma kommer ebba ut nu... kram :)
Esmaralda

32 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer pappa svaret om min farfars sida att vi kommer ifrån andra länder än bara damnark som flyttar till sverige?

Eller är vi bara damnark eller har andra iblandad länder?

Ha det bra

33 SusanneAmalia :

skriven

God morgon..

Karma
Den goda är magisk.

Sedan träffar man på hinhåle själv.
Jag fattar inte..

Bjöd ut min moster på middag. Hon fyllde 100år. Nu ringer hennes barnbarn min mamma får jag elaka sms från.
Jag ska inte umgås med henne eller min släkt för det är inte min släkt.. För jag är adopterad.
Då vill jag säkert åt hennes pengar.???!!
Men det är ju jag som har betalat middagen.

Gett henne presenter av hennes barn och barnbarn får hon inget.

Hon får betala allt.
Nu har de hicka.

Min mamma har iscensatt detta.
Hon har för lite att göra, vill kontrollera allt.
Ingen enligt henne gör något för den goda sakens skull. Hon vänder alla mot alla.
Nu kan hon inte längre vända mina barn mot mig men hon försöker.

Så vist har vissa människor dålig karma.

Kärlek mår jag så oförskämt bra av när jag lever i den goda karman. Men jag har lärt mig att kärlek triggar människor som vill leva i det onda.
Därför är jag numera betydligt mer sparsam med mina ord och handlingar.

Men att leva med de goda och älska livet får mig att må så mycket bättre.

God karma.

Önskar alla på bloggen fantastisk underbar dag..

Stor kram
❣️❤️





Svar: Ja, somliga människor bara dräller av dåligt karma och trista personligheter och det gäller att förhålla sig och inte deras med i sådana tokerier... kram :)
Esmaralda

34 Smöla:

skriven

Finns det något spontant till mig idag?

35 Bbv:

skriven

Hej e

Hur kommer jag träffa min nästa kärlek? Kram! :)

36 ML:

skriven

Intressant! Minns dock inte om jag varit med om det. Tycker att folk är med om så roliga grejjer som plötsligt inträffar och önskar att det kunde hända mig också men nope :) Tänk att bara träffa på någon fining som det klickar med och vips så har man bytt nr och fortsättning följer. Men jag får drömma i alla fall :)

Undrar om det finns någon ljusning för min ekonomi?

Ha en go tisdag!
Pussa MG & kram till dig Es!

37 Vitlilja :

skriven

Hur stor är chansen att jag träffar någon ny i juni?

38 Khaleesi:

skriven

Jag tror mycket på karma. Har själv upplevt det på olika sätt, både negativt och positivt. Måste fråga. Kommer jag klara körkortet? Är så nervös över det att jag inte kan slappna av fast det är flera veckor till innan jag ska köra upp!

39 Therese:

skriven

Gomiddag Ez.
Skrev en fråga till dig förra veckan om boende själv eller bli sambo som inte blev besvarad nu vet jag att det var en mening med det☺️. Bara ett par dagar efter lyfte vi frågan med varandra så nu väntar en spännande framtid. Önskar dig och alla i bloggfamiljen en fin dag. Kram

Svar: Härligt, så roligt :) kram :)
Esmaralda

40 Ghostwriter:

skriven

Jag är högst rädd om mina känslor nu efter många karma möten och liknande.
Jag undrar om jag och P skulle klicka irl och isåfall på ett seriöst sätt?




Kram
Ta hand om dig

Svar: Känns lite tveksamt så gå inte fram för fort, kram :)
Esmaralda

41 Bbv:

skriven

Hej e

Hur kommer jag träffa min nästa kärlek? Kram! :)

42 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan det var att jag har andra länder i min blodet i här livet än bara damnark? Så säker att farfar har flyttas och om det finns släkten i en långt historia i andra länder?

Ha det bra

Svar: Ja, det finns andra länder i dig, men ser inte vilka, kram :)
Esmaralda

43 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda, jag har haft några extra tuffa dagar, vet inte om det kanske är utrensning av gammalt... Ser det fortfarande positivt ut för mig fram över? Kanske det vänder nu efter denna pärs? Jag hoppas det för jag har inte så mycket kraft kvar. Kram och tack ❤️

Svar: Du går inte igenom en svår tid i onödan... några bra kommer... kram :)
Esmaralda

44 JustMe :

skriven

Läste inte bloggen igår så läste ikapp idag, väldigt bra skrivet i gårdagens inlägg. Jag är i just det läget, där jag insett att jag måste byta jobb, annars kommer jag bli sjuk.
Jag pluggar upp ämnen nu och söker nya jobb. Jag har sökt ett jobb hos ett företag där min bästa vän jobbar som tekniker. Jag har ännu inte hört något men hoppas verkligen jag får någon respons. Detta jobb skulle passa mig så bra, ny bana och ny roll i en helt annan verksamhet.
Kan du se något kring detta jobb?

Kram! (Beklagar sorgen, så tragiskt slut för Tom, men nu har han funnit ro) ❤

Svar: Jag ser inget specifikt kring just det jobbet men jag ser dig på en arbetsplats där du kommer att trivas, kram :)
Esmaralda

45 Skrållann:

skriven

Hej!
Spännande och intressant läsning och just nu är det mycket karma i mitt liv. Jag prövas och tar mig igenom.
Funderar mycket på att söka en nattjänst. Har jobbat en del natt tidigare och trivdes bra med det. Skulle det kunna bli bra och passa mig?

Kram❤️

Svar: Ja, det hade passat dig, i alla fall under en period, kram :)
Esmaralda

46 Browallia :

skriven

Karmamöten får mig att tänka på min väninna som försvann sommaren 2018 och två månader senare hittades död i en skog. Hon var medial och pratade ofta om olika karmamöten. Vi lärde känna varandra i en grupp på Facebook och började prata i telefon. Under flera år hade vi långa telefonsamtal om livet, vi var mycket olika som personer men båda hade förmågan att se fördelen med det och hur mycket vi hade att lära av varandra. Vi hade planer på att ses IRL men det kom alltid nåt i mellan och blev tyvärr aldrig av. För mig är hon en av dessa människor som man möter och som gör ett så stort avtryck att man bär med sig dem i hjärtat resten av livet. Kram Browallia

Svar: Ni gjorde stor intryck på varann och hade ni träffats irl så hade den relationen förstärkts, hon har inte glömt dig, kram :)
Esmaralda

47 Smöla:

skriven

Är Henrik en person jag ska satsa på, eller ser du någon annan för mig?
Kommer jag ha en sommarflirt i år också?

Svar: Tveksamt kring Henrik men du kommer snart ill insikt om det är av eller på, kram :)
Esmaralda

48 Anna:

skriven

Kära ES! Jag och mannen är nog en karma relation. Han har så smått börjat höra av sig igen, efter 6 veckors radio tystnad. Jag skulle vilja hitta tillbaka till den där goa känslan mellan oss. Tror du vår kontakt kan komma på rätt köl igen? Det är ibland svårt att hantera, att han har svårt att kommunicera när han mår dåligt. Att han hellre drar sig undan helt.
Har du några bra råd att ge?

Stor kram

49 Sus:

skriven

Hej
Fick inte ens komma på intervju....
Varför?
Love sus

50 GP:

skriven

Tack för det väldigt intressanta inlägget!

Es, ser du när jag kommer få ett nytt jobb? Jag har sökt två kuratorsjobb samt ett jobb på familjerätten, jag hoppas det blir något av dessa...


Kram :)

Svar: Jag ser dig snart på nytt jobb även om jag inte ser detaljer... kram :)
Esmaralda

51 Kicki:

skriven

Nu gav turhealingen utslag så det knallar om det, kram och tack

Svar: Härligt :) kram
Esmaralda

52 AnnaK:

skriven

En slump att namnet Anastasia dyker upp för mig hela tiden på sistone i olika sammanhang?

Kram 🤗

53 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Intressant.

Undrar om du ser något boende som vi kommer att få tag på? Blir det ett bra boende redan till en början?
Kram

54 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda och tack för svar men jag förstod inte vad du menade med ”några bra kommer”?
Du skrev att jag inte går igenom en svår tid i onödan och att några bra kommer. Är det bra tider du menar? Hoppas det kommer fler än några i så fall 😊 Kram och tack igen

Svar: Förlåt, det var tryckfelsnisse som var framme.. det ska ska att NÅGOT bra kommer :) kram
Esmaralda

55 Ghostwriter:

skriven

Hur ser det ut omkring mig och min soulmate när vi träffas? Känns det fortfarande som liten chans att träffas online



Kram och tack.

56 Hej:

skriven

Vill var anonym idag oavsett om ni kan läsa av vem jag är.

Fick idag veta att min kollega ska ta tjänstledigt 1år. Jag blev faktiskt ledsen för jag tycker om henne jättemycket och särskilt nu när jag tycker vi har fått en bra trio och att jag trivs så bra på jobbet.
Kommer hon komma tillbaka om 1år?

Kram

57 Millan:

skriven

Det här visste jag inget om så tack för att du berättade. Du sa att personen tycker om mig men fortfarande inte ett ljud och det har nu gått 3 veckor. Så konstigt beteende. Mina känslor är i alla fall borta och det känns väldigt skönt.
Kram

58 ML:

skriven

Fy satan vad kallt det är! Höll på att frysa ihjäl på vägen hem. Fortsatt ingen man på jobbet Es och har idag funderat över varför män inte finner mig attraktiv? Jag är trevlig glad o öppen med humor som brukar uppskattas. Ingen modell men inte ful heller. Men ändå fastnar ingen för mig. Kan du hjälpa mig att förstå detta Es för jag gör det inte?🤔

Chefen från en annan vaccinationsmottagning hörde av sig och vi ska prata mer i morgon på videolänk vilket jag aldrig gjort förut😬 Hoppas att det går bra! Så konstigt när det inte är IRL men nya corona tider nu.

Spänningen i Robinson fortsätter ikväll även om jag vet vem som åker ut. Håller ju på underbara Dennis :) Sen blir det Hockey VM. Sverige ligger pyrt till och din man förstår nog vad jag menar med det Es :)

Ha en fin afton!
Kramiz

Svar: Ja, Dennis är hur mysig som helst :) Just nu verkar det som om Sverige leder stort... det låter så på tjoandet från TV rummet:) kram :)
Esmaralda

59 Susanne :

skriven

Karmamöten verkar ju spännande. Har inte varit med om det. Tror jag har god karma men man vet ju aldrig.
På fredag ska tydligen jobbet ha fest sa de till mig i dag, lite sent påtänkt eller var jag inte påtänkt kanske....jag bet inte, tycker några av tjejerna inte varit så schyssta o ganska falska, speciellt de två yngre o ger mig skulden för grejer de också gjort själva. Tänker att jag får nog avstå för det är väl ingen som vill att jag kommer ändå....

60 Fjäril:

skriven

Hej,
Känner oro och sociala ångesten som kröp fram idag ut på stan.. Undrar om jag kommer att klara av detdär sen till hösten, om jag kommer att vara redo, eller om jag kommer hitta min plats och känna mig tillräckligt bekväm?
Kram

Svar: Ja, du får medvetet jobba på det och du kommer känna dig bekväm, kram :)
Esmaralda

61 <3:

skriven

Godmorgon Es, blir det positivt med återbetalning från P ? Kommer de lösa detta snart.
Kram

62 Vitlilja :

skriven

Ser du om min trötthet lättar lite snart?

63 Suzie Q :

skriven

Jobbet är slitsamt nu, ser du ngt nytt jobb snart? Vore kul, ska jag ta ett sommarjobb kanske o jobba på min semester för att få in en fot i en annan bransch eller vad tror du....

64 Sus:

skriven

Hej
Försöker igen....
Varför valdes jag bort till att komma på intervju?
Love sus

65 A:

skriven

Ja det finns många fik runt omkring här och närliggande län. Och många har också då loppisar och/eller djur. Jättemysigt! Får se om jag hittar en favorit så får jag tipsa här på bloggen, om någon vill ta en trip och hemestra 🙂

Det finns jobb att söka utom lands. Det hade varit drömmen att bo med min dotter i exempel Spanien. Efter skolan går man och badar.... istället för att gå hem och stänga in sig för det är 10 grader och regn trots slutet på maj 🙄

OMG det slog mig precis! Jag kanske kan göra klart skolan utomlands! 3 månader. Krävs mycket planering inför det. Ska kolla upp.

Kram!

66 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Just nu så bor han en bit bort.

Bara undrar... om vi flyttar ihop kommer han att finnas där för mig på ett annat sätt? Kommer han att vara engagerad på ett mer önskat sätt? Finns det i honom?
Blir det bra?
Kram

Svar: Det kommer inte enkelt och naturligt för honom.. han har den personlighet han har, kram :)
Esmaralda

67 She:

skriven

Kan det vara så att min soulmate är i ett förhållande då vi träffas eller kommer han att vara fri?
Kram

Svar: Det ser ut som om han är lös o ledig :) kram
Esmaralda

68 bella:

skriven

godkvälll! :-) blir min resa av till nashville o memphis/ louisiana av till hösten? har ju väskorna redoooo o känns dags att flyga hem! kram

Svar: Du kommer definitivt dit och att det blir i höst ser ut att vara runt 75 %.. kram :)
Esmaralda

69 Hej :

skriven

Vill var anonym idag oavsett om ni kan läsa av vem jag är.

Fick idag veta att min kollega ska ta tjänstledigt 1år. Jag blev faktiskt ledsen för jag tycker om henne jättemycket och särskilt nu när jag tycker vi har fått en bra trio och att jag trivs så bra på jobbet.
Kommer hon komma tillbaka om 1år?

Kram

70 Ghostwriter :

skriven

Hur ser det ut omkring mig och min soulmate när vi träffas? Känns det fortfarande som liten chans att träffas online



Kram och tack.

71 ML:

skriven

7-0 till Sverige. Det kallar jag att ta sig i kragen :) Dennis är bäst! Kram

72 Vattukvinna:

skriven

Varför har den vältränade, yngre och kärleksfulla killen jag träffat 2 gånger nu helt plötsligt slutat att svara på mina meddelanden - till och med när jag öppnar mig och skriver att han sårar mig genom att inte svara? Har ingen aning om varför. Vad ser du?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: