Att söka kickar.....

 
Naked and afraid är min " trashwatching" !
 
När man har en stund över och inte gitter leta efter något ordentligt att titta på.. då blir det Naked and afraid.
 
Det går ut på att människor släpps nakna på  väldigt ogästvänliga platser och där ska de överleva på vad naturen har att ge.. och det blir rejält tufft emellanåt.
Långt ifrån alla klarar sina 21 eller 60 dagar och får lämna programmet i förväg.
 
Man hittar serien på Discovery plus.... men kanske den visas på någon  vanlig TV kanal också.
 
Det gäller att ha kunskap i hur man bygger vindksydd och kojor, hur man gör upp eld och att man är villig att äta precis vad som helst.
Varenda gång jag tittar så är jag tacksam att det inte är jag som deltar.
 
Jag kan tänka mig att  en hel del av oss människor behöver den här extra kicken.. och behöver utsätta sig, för att känna sig riktigt levande.
 
Man kallar dessa människor för  spänningssökare eller sensationssökare.
Man anser att fenomenet beror på gener och miljö.
 
Somliga människor kräver helt enkelt mer spänning för att få samma kickar som andra människor får betydligt enklare.
 
För en annan tex så  räcker det att  åka till Ullared😂
 
Det är nog också så att  det kan förklaras med moderniseringen och serkulariseringen av samgället där förnuft och rationalism tagit över och där individer söker lyckorus genom extrema upplevelser.
 
Somliga gör det helt enkelt... sådant som vi andra aldrig skulle drömma om att göra.
 
Kram & kärlek💖
 
 
 
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Har dom inte förstår av den A kvinna och den man som jag fick vet igår av kvinna E. Att jag trodde ju dom har respektera för min sorgperocessen för B kvinna.

Jag trodde ju dom har empati och varför dom är rent provocera mot mig? Inget förlåt då?

Säger inte väl dom är omedvetenhet eller något. Har dom med känsla om det är så då borde dom inser sina misstaget. Kommer dom väl gör det?

Tacksam för svar. Kan du bara svaret på det för jag mår dåligt av det

Ha det bra

2 Ghostwriter:

skriven

saknar han mig? eller var jag bara en kort varsel. Tänker allt han sagt och gjort.. de måste ju betytt något. Många tankar som snurrar.


Kram
Hoppas du mår bra

3 Ingela:

skriven

Godmorgon!

Ja herregud vad vissa människor utsätter sig för, på din beskrivning av programmet låter det ju rätt sjukt...
Här söks inga kickar, långt ifrån, skulle säkert behövas några för att skaka liv i mitt rätt enformiga liv🙈

Fick igår en ny kollega, jättegullig och erfaren, frågan är ändå, kommer det att bli någon struktur att tala om. Min arbetsplats är som ingen annan och jag pendlar hela tiden mellan att vilja vara kvar och att lämna helt, vad kan du se Es?

Kram Ingela

4 <3:

skriven

Inget program jag skulle vilja delta i.
Räcker för mig att få en kick med en ny outfit. Hur stor är chansen att E kommer styra upp dejt med J åt mig? Hon ska ev träffa honom i slutet av denna månad. Hon har ett litet trumfkort på honom.
Kram

5 Jas:

skriven

Hej!
Nån annan kommenterade en dag att när du lägger ut youtube-klipp så kan man inte läsa hela textraderna.. 🤔så blir det för mig med! Inte ens om jag vänder på mobilen..

Kram

Svar: Jag vet faktiskt inte varför det blir så... själv använder jag bara datorn... kram
Esmaralda

6 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Två sista frågor bara innan jag lägger allt på hyllan och går vidare,
1. Kommer killens ex sluta vara sur på mig med tiden eller kommer hon alltid vara sur på mig?
2. Är hon svartsjuk på mig?
Hoppas på svar! 🙏🙏🙏
Kram ❤️

Svar: Hon kommer lugna ner sig. Kan ta lite tid men snart bryr hon sig inte längre, kram :)
Esmaralda

7 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Jag håller med dig, min kick räcker att åka till Sundsvall och gå på Ikea en dag.

Känner mig så ensam! Så undrar kommer jag träffa min stora kärlek snart? om jag gör det är det någon jag vet vem det är? Kram

8 MalinS :

skriven

Ojojoj nej det där är inte riktigt min grej. Jag har inte den typen av behovet, det räcker med att åka iväg med vännerna någon dag och bara chilla.

Ezmaralda ser du om jag klarar nästa rekryteringst?

Avskyr dessa prov men vill verkligen ha jobbet.

Kram

Svar: Du har god chans att klara det, kram :)
Esmaralda

9 GP:

skriven

Intressant hur vissa människor söker detta kickar…


Es, ser du om jag kommer att få tillsvidareanställning eller om mitt nuvarande vikariat kommer att förlängas?


Kram :)

10 T:

skriven

Hej es! Spännande med människor som vill utmana sig själva. Vad tror du om min hälsa es? Stabiliseras jag upp? Det kan väl inte bara vara utmattningen som kommit åter?

Svar: Ja det känns som om det blir mer stabilt, kram :)
Esmaralda

11 Naturvän:

skriven

Hej!

Nej definitivt inget för mig, är ingen spänningsökare.

Räcker med sport och att vara aktiv o lära sig nya ting, det räcker för mig och ger mig kickar.

Hade en underbar dröm i natt, en sådan som bara önskar vore en sanndröm....men är väl bara den oerhörda längtan efter att träffa ngn som hela tiden gör sig påmind????

Lite oväder hos oss idag, men joggingturen skall genomföras o bastu på det. Springer lite fortare än innan och det är jag glad över, nästa år blir det millopp och hoppas kunna genomföra under timmen. Tävlar bara mot mig själv och ingen annan.


I kväll Musical Night and Day i Lübeck, härligt kunna besöka evenemang igen!

kram


Svar: En mil under timmen... låter hur bra som helst och fortsätter du gå in för träningen så grejar du det, heja dej, kram :)
Esmaralda

12 Smöla:

skriven

Nu har jag sovit hos honom hela helgen, vi kosar och myser och gillar varann. Det känns som vi båda kan inleda något seriöst.. Ser du några framtidsplaner för oss? Är han mannen jag ska leva med?

Svar: För tidigt att säga men han trivs verkligen i ditt sällskap, kram :)
Esmaralda

13 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda. Jag tillhör nog den skaran som behöver mina kickar för att må bra, utan dem känns livet rätt trist och enformigt. Har märkt att kraven stiger med åldern, det som gjorde mig nöjd räcker inte nödvändigtvis att göra mig nöjd nu. Ribban och utmaningarna höjs. Och kicken man får då man klarat en rejäl utmaning är så bäst. Man blir nästan beroende.

Fina Esmaralda, blir de nöjda med insamlingen? Hjälper den dem?
Kram,
Jennifer


Svar: Ja insamlingen hjälper verkligen och visst blir de nöjda, kram :)
Esmaralda

14 Lina:

skriven

Plötsligt hör exet av sig igen, finns det någon tanke bakom? Han hörde av sig och det blev tyst igen.. 🤔

Kram❤

Svar: Han ville nog mest känna av situationen.. kram :)
Esmaralda

15 EPM :

skriven

Godmorgon

Hoppas er tripp till Ullared var mysig och fylld av kickar 😂
Jag vet att du inte letar efter försvunna saker men du kanske kan hjälpa mig vidare? En del av mina enkäter är borta… vart är de??

Igår åkte min mormor in till akuten. Högt övertryck och kände sig konstig, exmaken som kollade trycket så jag är lugn. Mina föräldrar däremot stannade inte ens med henne på akuten trots att en av de kunde. Min mor är verkligen totalt oförmögen att se någon annans mående än sitt egna! Sen är min syster kanon att komma med pekpinnar i alla situationer där hon inte är och sen är grälet igång och mamma intar en martyrig offerroll. Trött på dem!

Vet inte orsaken än till tryckökningen. Ska kolla med exmaken nu. Hon är 88 år, man blir ju orolig för henne ❤️

Kram

Svar: Hoppas någon annan här kan hjälpa dig hitta enkäten. IBland suger familjen, det är det bara, men man kommer över det.... kram :)
Esmaralda

16 Lotta:

skriven

Det verkar alldeles förskräckligt att utsätta sig för nakenhet på ett ställe mitt ute i ingenstans. Galenskap, men säkert en bra programide 😳.

En fråga….jag undrar om jag kommer få vara kvar länge på mitt nya deltidsjobb. Svårt att sova för detta och oron över att hamna utanför igen i arbetslöshetsträsket. Landar liksom inte får jag en känsla av. Vill kunna pusta ut nu.
Hur ser det ut?

Kram Lotta

Svar: Ja jag tror nog du stannar här ett bra tag, kram :)
Esmaralda

17 Lotta S:

skriven

Hur mår min Zanmi? Jag strödde några saltkorn på henne söndag kväll och tänkte jag inte får glömma henne, men det gjorde jag förstås ända till måndag morgon...

Svar: Hon verkar må fint, kram :)
Esmaralda

18 Skorpan:

skriven

Tack, jag står över, såna kicks behöver jag inte. Det räcker med helt vanliga, som shopping o att göra fina fynd ;). Fyndade du något igår Es? Föredrar också ordentlig mat, inte nån mask eller dylikt... Men visst, alla får göra vad de vill o utsätta sig för fara, om de vill ;).

Sov som en stock i natt o lyckades förspva mig, stämgde av klockan o skulle bara blunda en stund ;), o det blev till att ha lite fart i allt görande, frukosten med till jobbet o sen svinga sig upp på cykeln o iväg till tåget. Som tur är det mycket nedförsbacke ditåt o jag hann med ;).

Hade ju allt planerat på förhand, vad jag skulle klä på mig o så för idag tänkte jag se om jag ryms in på restaurangen som har en ostronkampanj. Inte ätit ostron på år o dag o hoppas på en ny upplevelse ;). Champagne lär ska passa som dryck till dem... Ja ser min plan ut att lyckas Es, har ju inte beställt bor för en person, tror ju att dom alltid kan klämma in en nånstans? Behöver mina små kicksar o det här är ju def en sån. Vem vet vem som kommer emot ;), eller gör det Es?

Katten är borta, skönt...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jotack, hittade en Pernilla Wahlgren vinterjacka i mjukaste dun som inte väger någonting alls !! Ostron o champagne är mums minsann !! Du bör kunna få din plats... kram :)
Esmaralda

19 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Häromnatten vaknade jag men kunde inte öppna ögonen eller röra mig. Jag kände ett starkt tryck mot bröstet. Väldigt obehagligt. Till slut lyckades jag vakna ordentligt och gå upp. Har varit med om det här förut. Vad var det för konstigt? Har läst om typ sömnparalys. Antar att det var något sådant. Är lite orolig varje kväll att det ska hända igen.

Svar: Ja, det var sömnparalys och ingenting farligt, men obehagligt, kram :)
Esmaralda

20 Anki :

skriven

Godmorgon Es
Sådana äventyr längtas det inte efter här inte !

Datorhaveri och fingrar som klubbor gör skrivandet svårt på mobilen som stavar och skriver som den har lust till 😊

Kram Anki med flock

Svar: Dataorhaveri, fy för sören så räligt !!! Kram på dej och flocken :)
Esmaralda

21 Hedwig:

skriven

Jag tycker att vardagslivet redan är mycket utmanande i sig..
I Nederländerna har man infört Covidpass nu. Snart får man inte ens köpa ett kaffe på en utekiosk längre utan att visa att man är vaccinerad eller visa ett negativt Covidtest. Även om minst 50% av holländarna verkar tycka att det här går alltför långt och tycker att det här snarare skulle passa i en polisstat så fortsätter regeringen, som i många andra Europeiska länder, med sin destruktiva Covidpolitik. Frågan är var det här slutar. Blir det ännu värre och blir passet som ju egentligen innebär indirekt obligatorisk vaccinering obligatoriskt på alltfler ställen som i kollektivtrafiken och på arbetsplatser eller blir det en vändning snart? Det här ger mig mycket extra stress och jag fruktar för min framtid här. Jag skulle vilja flytta till Sverige men ser ingen möjlighet, främst inte finansiellt...

Svar: Det kan bli värre.. men så småningom normaliseras det hela fast jag ser inte riktigt på vilket sätt, kram :)
Esmaralda

22 Lilla m:

skriven

Hej Es, kan det bli en fling med A? Kram

23 Lilla jag :

skriven

God morgon Es,

Allt står still. Väntar på besked på alla håll och kanter. Så frustrerande. Kommer allt lösa sig? Kommer vi kunna investera och att det blir den utdelning vi hör om? Eller kommer ngt inte gå vägen? Hur blir det med jobbet, blir det lite arbete på distans framöver eller 100% på kontoret. Vad ser du?

24 Mikael:

skriven

Folk håller på med en massa för att få kickar, 2 plan med fallskärmshoppare har väl kraschat nyligen.

Johan Steene, 44, kan titulera sig världsrekord-innehavare efter en otrolig bedrift.

I tävlingen Big Dog's Backyard Ultra, en form av ultramarathon, sprang svensken 455,9 km på 68 timmar.

https://www.svt.se/sport/artikel/svensk-slog-makalost-varldsrekord-sprang-45-mil-pa-68-timmar


Kanske Es när hon är 70 :)

Jeannie Rice visade under Chicago Marathon att hennes ålder inte stoppar henne från att springa fort. 70-åringen sprang loppet på 3.27,50–nytt världsrekord för kvinnor över 70.

Jag känner mig inte alls som 70. Synd att siffran är där. Jag skulle hellre vara 50, säger hon till Runners World.

Betablockerare? Har du börjat spela i symfoniorkester? Tror en del som spelar brukar ta det men jag kan ha fel

En del använder det för att lindra scenskräck

Illamående är en annan effekt som du kan få av alkohol. Illamående är också en biverkning som du kan få av din betablockerare. Därför kan du lättare känna dig illamående ifall du dricker alkohol när du använder betablockerare.

https://www.betablockerare.se/alkohol/

Vad som gäller vid träning. Din fysiska prestationsförmåga påverkas negativt. Du orkar mindre än du brukar.

Jaja blodtryck hit och dit här en populär träning som alla kan göra hemma och kicka :), bara musiken gör att en tränar pulsen, jag tror hon skulle gilla mig :)

Hon säger att en är inte på topp varje dag så ge inte upp första gången, först värmer hon upp sen 123 123 hopp kick hopp kick :)

https://youtu.be/w8ZaOs94_fg


Kram
Mikael

Svar: Ja, doktorn jag gick till, kardiologen berättade att han tar en betablockerare innan han håller föredrag ! Då blir han lugn & fin....:) Kram :)
Esmaralda

25 Dunegull:

skriven

Mitt liv känns så stiltje och har gjort i flera år. Mest tråkigheter händer. Ser du när det vänder? Kan 2022 bli mitt år eller det dröjer fortfarande? Tiden bara rusar och jag blir bara äldre. Är bekymrad över att jg inte träffar den rätta och bildar familj. Det blir en sorg hos mig. Ser du en ljus framtid för mig E?

Kram

Svar: Ja ser en riktigt bra framtid....kram :)
Esmaralda

26 A:

skriven

Mina kickar är också Ullared, eller resa eller annat så man inte behöver vara rädd 😁

Min trashwatching, som man inte behöver följa eller koncentrera sig nämnvärt är typ bachelor, love island och gift vid första ögonkastet. Den där reality där man dejtar någon i fängelse har jag också sett. Går i perioder också.

Jag har allt nu. Nytt jobb snart, bra lön, en bil (den är sååå fin!), frisk, frisk och underbar dotter, bra boende, kan unna mig. Har bokat in två weekend till detta år. Letar fortfarande till nyår dock... livet rullar på och allt går min väg. Alla önskningar jag hade vid madame i Paris healingen har nu slagit in. Kan knappt tro det, när jag tänker på några år sedan när jag levde på existensminimum.

Men ser du mig bo i ett radhus? Eller nåt slags boende där man kan gå ut på en gård med gräsmatta? Om det sker inom ett år? Det är mitt nästa mål.

Ha en fin onsdag!

Kram!

Svar: Ja sådana serier brukar man kolla i perioder... och till mitt försvar måste jag säga att jag ser massa dokumentärer också :) Härligt att dina önskningar slagit in !! Du kommer bo med gräsmatta.. kanske nästa år.. jag ser att det kommer men osäker på när.. kram :)
Esmaralda

27 Dunegull:

skriven

Mitt liv känns så stiltje och har gjort i flera år. Mest tråkigheter händer. Ser du när det vänder? Kan 2022 bli mitt år eller det dröjer fortfarande? Tiden bara rusar och jag blir bara äldre. Är bekymrad över att jg inte träffar den rätta och bildar familj. Det blir en sorg hos mig. Ser du en ljus framtid för mig E?

Kram

28 Barbro :

skriven

Hej Esmaralda!

Finns en kille som jag har känt nu i mer än 10 år. Vi har flirtat med varandra osv. Men det har aldrig blivit nåt av det mer än lite kramar osv. Vi har varit kompisar via nätet o skrivit och flirtat lite då o då. Träffats ibland genom hans yrke.

Men han har ändrat lite stil senaste året och visat en liten annan sida. Som att han bryr sig mer.
Nu vill han att jag ska komma på en fika och jag känner mig osäker.

Jag har ju alltid haft så svårt för att ta saker bara för det dom är. Att inte hoppas på någonting mer än det är. Och jag erkänner att jag är feg. Sen vill jag inte få vår vänskap förstörd då han är en som gör mig glad.

Ska jag hälsa på honom?

Kram
Barbro

29 Dalkulla:

skriven

Såg något om Pernilla Wahlgren vinterjacka i mjukaste dun. Jag skulle aldrig köpa en jacka med dun i. Har sett ett program där de plockade från levande fåglar. Deras skrik gick genom märg och ben. Så fasansfullt vidrigt. Men människan i sig är ett vidrigt kapitel, också för sig. Här under kan vem som läsa om sådant lidande.



Dun och fjädrar som används i textil produktion kommer vanligen från andfåglar och kan antingen plockas från fåglar efter slakt eller under tiden fågeln lever. Om dunet plockas från en levande fågel växer det ut på nytt varpå det kan plockas igen. Ekonomiskt rationellt men fullständigt förkastligt ur ett etiskt perspektiv då s.k ”live-plucking” medför betydande stress och stort lidande för fågeln som utsätts. Mer på länken att läsa om det här.


https://vindpinad.se/blogs/materialskolan/dun




Svar: Rent förskräckligt !
Esmaralda

30 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Men vad ska Pernilla klä på sig då ;D?
Ja får se hur det går med ostronen, en singelkvinna borde kanske inte äta såna ;)... Eller?
Kram Skorpan

Svar: "skratt"... Pernilla kan få min gamla jacka :) Och ostron kan du njuta av... och vem vet... någon lämplig kanske dyker upp.. kram :)
Esmaralda

31 Mikael:

skriven

Haha lugn och fin, kanske skulle bli en mer rivig presentation utan när han håller föredrag :)

Skrattade när katten hoppade upp i sängen i morse, det känns inte alls fastän den lägger sig mot en, när hunden vänder på sig i sängen är det som en jordbävning i sängen haha, ni lyckostar som får välja hur länge ni vill vara tillsammans med någon och ifall ni kan sova ensam eller inte :)


Kram
Mikael

32 Lotta S:

skriven

Vilken lättnad, tack! Vi är ju fortfarande inte helt i mål med hennes stora uppgift som hon gjort så bra med hittills.
Vad är detta som plötsligt blev så komplicerat med mina tänder, kommer det lösa sig så jag får bra hjälp och blir nöjd?

33 21:

skriven

Hej

Vet dem vad dem gjort för fel och varför jag tagit avstånd från dem?

34 Linda:

skriven

Ja huvva, tacksam för mitt soffhörn och varma filt, med vettig mat i kylen :) Tvivlar på att jag skulle klara mig särskilt länge under sådana omständigheter, eller ja, man får inse att jag nog inte skulle klara mig alls.

Ställde till det riktigt ordentligt i helgen, å jag har sån ångest över vad som hände så jag har inte ens kunnat gå ut... Varför lär jag mig aldrig, blir så besviken på mig själv. Blev ordentligt osams med en person jag gillar, sa saker som verkligen inte var bra. Hade druckit lite vin, eller det hade vi båda två, och så blev det bara en katastrof av det hela. Nä fy fan, känns som om att gå i ide ett år eller så skulle vara en bra ide just nu.

Kommer personen att kunna förlåta mig? Vi sa båda saker som inte var bra, men jag var nog värst. Jag bad om usäkt senare, och det gjorde han också, men det lämnade en väldigt dålig känsla av det hela. Värst är ju att jag gillar personen. Varför lär man sig aldrig....




Svar: Känns som om ni behöver en paus från varann och smälta det som hände, kram :)
Esmaralda

35 helle68:

skriven

Nej här behövs inga sådana kickar, föredrar lugn och ro jag.. Härligt att höra att hjärtat ditt är starkt och friskt. ❤
Jag undrar lite om min lilla fjäril.. Hur vet jag ifall hon har kraft ännu? Jag önskade mig 3 egenskaper jag ville ha mer av i mitt liv.. och 1 egenskap har faktiskt nu i dagarna gått i uppfyllelse för mig. En händelse har gett mig en magisk trygghet här i livet som jag kämpat länge för och är oerhört tacksam för..
Är min fjäril ännu aktiv eller vill hon komma till ro nu? Kram

Svar: Vad roligt att en önskan gått i uppfyllelse... Fjäril är vid liv men börjar bli trött... kram :)
Esmaralda

36 Carro:

skriven

Men alltså, kickar eller ej men det finns en gräns! En annan är vild n crazy när man väljer en ny glassort! Haha

Jag undrar om S är lojal och om det blir vi eller inte?

Ha det bäst

Svar: Ja, eller om jag väljer en ny pizzasort.. det väcker minsann uppmärksamhet ! :) S känns som en lojal person, kram :)
Esmaralda

37 Hon:

skriven

Hej,
Ser det ut att vara mer positivt än negativt att ansöka om detdär?
Kram

38 ML:

skriven

Ingen kicksökare här men har hög puls nu efter att återigen ha bråkat med TV bolaget. Har ju inte haft TV sen slutet på Juni och det skulle vara åtgärdat 31/8 men nix. Fortfarande finns inget datum när de ska åtgärda det så jag sa att jurist kommer att kontaktas och snart är de i media kommer att kontaktas för detta är OACCEPTABELT!!!!!! Fullt pris betalar vi dessutom!!! Tänk Es om det var typ din dator för jag vet ju hur även du hatar tekniska strul.

Hemsk mardröm i natt! Drömde att jag fick livmodercancer och hade 1 månad kvar att leva så tog farväl av alla. Är det någon fara runt mig?? Skulle ju bli gammal gumma :)

Jag och en kollega satt i flera timmar igår och försökte komma på vad som är bra med män och vi hittade INGEN :) Vi har båda gett upp helt. Men varför stirrade läkaren när jag bytt om till träningskläder? Han tycker ju inte att jag är attraktiv :)

Kram och välkommen hem!

Svar: Ja, det hela från TV bolagets sida är oacceptabelt. Det är ju dessutom kutym att man drar av rejält på kostnaden om man pga dem inte kan använda sin TV ! Drömmen var otäck men absolut inte sanndröm så andas ut !! Kram :)
Esmaralda

39 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomiddag kära Es!
Intressant men inget för mig…

Tack snälla för ditt svar häromdagen då hoppas vi på det ✊🍀✊🙏💜

Fråga
Nu har de försynta knackningarna 2 st åt gången börjat komma igen, även snabba tunga steg obehagligt ibland! Är det nån som försöker säga mig nåt? Har frågat men får jag inget svar!
Jag undrar om det har nåt att göra med morgondagens tuffa och undersökning att göra? Är jätterädd!!

Har du lust att skicka healing till mig gärna både idag o imorgon fm då undersökningen är på Ängelholms Sjukhus den brukar göra så gott o lugna mig🙏💜✊🍀✊🌸💖🌸

Hoppas på hjälp🙏🙏
Kram o kärlek o trevlig Onsdag 🙏♥️🍀🤗🌹

Svar: Javisst skickar jag healing, kram :)
Esmaralda

40 AnnaK :

skriven

Kommer jag nån gång känna att jag är där jag vill vara i livet? Inte att det är perfekt men ändå att jag känner att jag är lite på rätt plats.

Kram 🤗

41 Browallia:

skriven

Dagens blogg har gjort så att jag har fått en låt ”på hjärnan” med Imperiet som heter
”kickar” och sångtexten består mest av ordet kickar ;D
Jag såg reklamen inför att programmet skulle sändas första gången, alldeles för absurt för min smak av tv-program. Jag har noll behov av kickar, jag är ju som tjuren Ferdinand och är nöjd om jag får sitta under en korkek och lukta på blommorna. Jag har full förståelse för att folk tycker att jag är en urtråkig person när det inte är någon fart på mig.
Tack ännu en gång för rådet att släppa sonens trista attityd och ligga lågt. Ett par dar senare ringde han igen och var som vanligt ”go och glad” så nu är mamman också glad igen :D

Tacksamhet och glädje

Kramar

Svar: Ja, ibland tenderar man som förälder att uppförstora och gör en grej av saker och ting....:) Skönt att det är som vanligt igen, kram :)
Esmaralda

42 Lilla M:

skriven

Hej Es, känner A attraktion till mig? Kram

Svar: Ja, det tror jag, kram :)
Esmaralda

43 Yvonne:

skriven

Hos mig kan det också räcka med lite ofarligare kickar som Ullared tex.
Mina nu vuxna barn har tidigare ibland gillar rent ut sagt livsfarliga kickar. Jobbigt att vara förälder då.
Jag har ett jätteproblem. Min yngste son med sambo ska ha dop om några veckor. Sambon dvs min svärdotter sa att hon bjuder sin släkt och sina vänner men att hon inte bjuder min sons syskon med familjer utan det får min son i så fall själv göra eftersom de båda tyckt att syskonen varit nonchalanta vid något tillfälle. Jag kan hålla med till en viss del och jag tog upp det med mina andra barn. Men de har ju ändå umgåtts efter det.
Nu skrev min yngste son i vår gemensamma sms konversation ett väldigt konstigt sms att han inbjuder dem till kyrkan men efteråt är bara de andra välkomna. Det innebär ju också att mina andra söners fruar och barn inte får komma alltså kusinerna.
Jag sa då till min son att jag inte tyckte att sms et var ok och att det endast i så fall blir jag från hans sida som får komma.
Han blev jättearg och sa att inte jag heller behöver komma.
Detta hände i helgen. Jag sa att jag hade blivit jätteledsen om jag fått en sådan inbjudan av min bror. Min son tycker att jag inte förstår hans känslor vilket jag gör men jag ser ju även sidorna från allas håll.
Kan du se hur det kommer att bli. Har försökt ringa min son men han svarar inte. Är förmodligen väldigt arg för att jag jag sa att jag inte tyckte sms et var ok.

Svar: Suck, man blir lite trött på alla dessa släktfejder och att exkludera någon kan man göra och det har man rätt till men man måste vara tydlig i varför man gör det. Lite märkligt att bjuda till kyrkan och inte efteråt... jag tycker du ska låta syskonen reda ut detta på egen hand... försöker man som mamma hjälpa till eller har för starka åsikter och tar parti.. då dras man in i något som man inte vill dras in i... kram :)
Esmaralda

44 sus:

skriven

Esmaralda!

undrar kommer jag träffa min stora kärlek snart? om jag gör det är det någon jag vet vem det är? Kram

45 Louise:

skriven

I två dagar hade jag två kidz hemma idag har jag bara ett hemma. Hon blev jätteförkyld och ja det är bara en förkylning för hon är redan på bättringsvägen.
Jag fick ont i halsen så jag fick väl en mild variant av förkylningen. Hon ska i alla fall vara hemma resten av veckan. Kan ju inte direkt skicka iväg henne till skolan. På fredag ska jag ha möte med rektor(tror jag) och lärare angående hennes skolgång. Hon tycker hon inte lär sig något och så ska det inte vara. Vi ska se om vi kan få anpassad skolgång och om de kan sätt in en elevassistent till henne. Hon ska ju utredas för ADD men jag tycker det är sjukt att hon inte kan få den hjälp innan hon får en eventuell diagnos. Så vi får se vad vi kommer fram till. Viktigaste är ju ändå att de fokuserar på kärnämnena matte,svenska och engelska. Men jag får se vad jag får igenom ska i alla fall skriva upp dem. Hon måste gå i skolan och vi behöver inte mer inblandning av soc.

Mannen kör bara 2 dagar till sen hade han tänkt ta 3 veckors betald semester. Jag förstår honom men samtidigt så informerade jag honom att om han kommer vara hemma i flera veckor så ser han inte röken av mig. Då sa han att jag kunde flytta så det gör jag kanske. tar barnen och allt som jag äger i denna lägenheten vilket är det mesta så får han stå här i en tom lägenhet med en söndrig soffa sin dator ett glasbord och lite annat och fundera på vad som egentligen hände.
Inte ens internetuppkopplingen står på honom så...Tur att man eventuellt jobbar tre dagar nästa vecka. De två andra dagarna får jag väl sitta på universitetet eller något.

På tal om jobb så var jag ju på en intervju förra onsdagen och de verkligen grillade mig men de tyckte om mig som kandidat eftersom jag har en hel del färdigheter. De tyckte det var intressant att jag är mycket för språkutveckling och att jag är nästan utbildad montessoripedagog för det var på en av montessoriavdelningarna som det var en ledig tjänst. Och sen tänkte jag att kommer jag kunna vara den ledaren som en förskollärare ska vara idag?
Kommer jag kunna leda en personalgrupp med allt som det innebär innan jag gjort klart mina VFUer?
Jag behöver ju ett jobb för att kunna komma bort från honom och kunna starta ett nytt liv själv med barnen.
Jag får besked på fredag om de vill ha mig eller inte.Jag har i alla fall varit i kontakt med VFUorganisationen och vilken dag som helst så bör jag få en ny VFUplats.
Jag har även sökt till vikariebanken förskola här i Malmö men med tanke på hur de diskriminerar folk så lär jag inte få det. Men man kan ju hoppas.

Kommer jag få jobbet på den förskolan eller blir det vikariebanken? Och kommer dottern få den hjälp hon behöver?

Ha nu en fin dag och tacksam för svar.
Kramar

Svar: Att leda en personalgrupp kommer du klara fint en dag... men just nu känns det för tidigt och i yrket är du alltför osäker på dig själv. Din dotter kommer få extra stöd, men hon måste kämpa själv också och hålla sig till de beslut som fattas, kram :)
Esmaralda

46 Anna E:

skriven

Han tjatar om att han vill träffas den där killen, vågar jag? Bör jag eller ej?

Svar: Klart du vågar, känn in ordentligt och var sann mot dig själv, kram :)
Esmaralda

47 <3:

skriven

Hej esmeralda, kommer hon att tycka om krämen? Känns som var intresserad.Vill hon samarbeta eller vad är hennes tanke?

48 Tiss :

skriven

Hänger min känsla av kraftlöshet i benen ihop med mitt nuvarande psykiska tillstånd eller är det något annat tillfälligt? (Som jag ju hoppas att det är, tillfälligt alltså)

49 Shenzi :

skriven

Kära Es!
Jag undrar om du kan se om jag kommer få ett jobb inom 2 år eller kommer det dröja ännu längre? Jag menar e jobb väldigt långt bort?
Kram Shenzi 🌹

50 Hon:

skriven

Hej,
Ser du något spontant kring mej nu eller under hösten?
Kram

51 Soffan:

skriven

Hade det inte varit än mer spännande koncept, att släppa ut ett gäng av oss icke-kicksökare i samma miljö! 😂

Visst hade vi teamat, Es?

En riktig sötis på bokstaven j finns i min nya kursgrupp. Vad tror du han tyckte om mig, kan något uppstå tro?

Kram, kram och extra på er som också älskar realityshows 💕

Svar: Ha ha ha, folk hade nog tröttnat på att se oss soffhänga och dricka vin.. :) Japp, något kan mycket väl uppstå, jag ser att attraktionen är ömsesidig .. chansen finns.. kram :)
Esmaralda

52 <3:

skriven

Inget program jag skulle vilja delta i.
Räcker för mig att få en kick med en ny outfit. Hur stor är chansen att E kommer styra upp dejt med J åt mig? Hon ska ev träffa honom i slutet av denna månad. Hon har ett litet trumfkort på honom.
Kram

53 Hanna:

skriven

Hej!

Jag skulle vilja prova på det där vildmarkslivet, för att se om jag är så tuff som jag tror. I det här fallet skulle tv-kamerorna vara det stora problemet, inte krokodilerna, ha ha ha...
Jag har inget som helst intresse av att synas i tv.

Det händer mycket i mitt liv just nu. Det är som om bollen är i rullning. Jag har önskat, hoppats och bett till högre makter om förändring i flera år. Men vad jag inte kan begripa är varför det skulle ta så lång tid? Antar att det finns en mening med det som jag inte sett än. Det här är väl en del av min livsplan. Kan du se något kring det?

Kram

Svar: Ja, det händer en hel del och det finns en mening med det mesta.. följ med i svängarna... gör de val du VILL göra och rätt som det är så händer det ! Kram :)
Esmaralda

54 <3:

skriven

Hej esmeralda, kommer hon att tycka om krämen? Känns som var intresserad.Vill hon samarbeta eller vad är hennes tanke?

55 Liten kicksökare:

skriven

Tjolahopp!

Inga äventyrsprogram för mig men att gå utanför vad som är bekvämt då och då gillas!

Och på tal om gillande. Något sådant i sikte för mig snart? Torrt som attan på dejtingfronten.

✨Onsdagsenergi✨ skickar jag :)

56 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför är jag förvirrar hela tiden och tveksam från två båda hållet. Så nu har C kvinna men inte den utan denna kvinna. Iallafall kan var hennes uppfattande var stämmer bra?

Jag vet inte vad är sant. Har svårt att gå vidare. Jag kan förstår om vad jag har var med...

Jag vet inte hur ska jag känner mig att jag är säker på vad är det och blunda för även att gläds åt min egen livet




Ha det bra

57 Ghostwriter :

skriven

Tänker han på mig och på om att prata med mig igen?




Kram

58 Helena Ir:

skriven

Jag har nog inte tänkt så mycket på det tidigare, vad det gäller kickar.. mer våghalsig var jag som yngre, på mina resor t ex. Men numera får jag automatiskt en kick, utan att tänka på vad det är just när jag gör det.. Jag mår bra av, en euforisk känsla av att kunna hjälpa en medmänniska, ex den blinda kvinnan med hennes ledhund, som skulle gå förbi en orm jag sett på vägen, jag gick med en bit. Eller den unga mannen, som såg ut att bära all världens sorger i sin kropp, jag talade om att jag såg honom och att han var viktig! En varm känsla kommer för mig efteråt, inget jag planerar, jag är ju även impulsiv..

Jag har frågar det förut, och gör det igen: tror du Esmaralda att du i en seans skulle kunna se vad det är för, för mig okända människor, jag ser när jag ibland blundar? Det händer så ofta!

Trevlig kväll.. :)

Kram

Svar: Finns en god chans att jag kan se detta, men jag kan inte garantera något i förväg...kram :)
Esmaralda

59 Misstjejen:

skriven

Hej

Varflr känns det som om jag skriker inom mig själv och den C kvinna som om försöka säger till mig om allt för kan få förstöra min hela livet.

Känns som om det försöka få mig dåligt samvete. Jag tror ju jag lyssna bättre på C kvinna att det prata med mig i min hjärna.

Men jag behöver prata med henne på riktigt. Så vänta länge ska jag väntar.

Helt känslor inom mig själv med ledsamt och osäker och glad. Allt såna. Att jag lyssna bara på C kvinnas reagera allt och såna inom mig själv.

Vad betyder det... varför är jag uppmärksamhet för henne just nu.

Hon talar till mig men är det väl hon har skicka tankar till mig eller något?

Ha det bra

Svar: Känns som om du lägger för stor vikt vid andra... ha mer fokus på dig själv och tillåt dig att väx och låt ingen stoppa dig..... kram :)
Esmaralda

60 Misstjejen:

skriven

Hej

Borde jag meditation senare till C kvinna för få hennes ordet att kommunicera genom tankar. För jag fick helt annat reaktion än tidigare som det är mellan B och C. Men något hänt just nu med min känslor och såna. Som om är ledsamt och något mer. Så du kan känna efter mig just nu...

Ha det bra

61 Shenzi :

skriven

Kära Es!
Jag undrar om du kan se om jag kommer få ett jobb inom 2 år eller kommer det dröja ännu längre? Jag menar e jobb väldigt långt bort?
Kram Shenzi 🌹

Svar: Inom två år bör du få jobb, kram :)
Esmaralda

62 Anna E:

skriven

Tack för ditt svar:)

Ska fundera...

63 Lilla m:

skriven

Tack Es😊 Vad är chansen att jag får kyssa honom? Kram

64 Pot Pat:

skriven

För mig är det ensamma livet på öde ö lika med lugn och ro, inte kickar. Jag avskyr kickar och är allergisk mot adrenalin. Jag hade vunnit en sådan där utmaning utan att ens se lidande ut. Jag kan till och med fasta nära på jättelänge utan att det påverkar mig alls och jag behöver minimalt med vätska och jag har redan sedan åratal läst på om hur man kan samla vatten i nödsituationer eller väva kläder av simpla material så som bananskal eller gammal fisknät som man ofta hittar uppspolat på stränder i hela världen (det finns inga skräpförskopnade öar om någon trodde det). Jag vet också att man tänder brasor med antingen tankens kraft eller så använder man en bit glas som också finns bland normala strandfynd, eller så får man använda pinnar om man ens vill ha eld där. Vissa kanske nöjer sig med vatten och solljus. Det är olika med olika personer i sådana situationer, vad de väljer att göra med livet.

Jag hade förmodligen gått i en form av ide efter att ha spunnit ett skyddsnät mot insekter av någon passande blast, och sedan hade jag sovit större delen av tävlingen och vunnit och varit mer pigg och utvilad än någonsin förut. 21 dagar hade gått på en dag ungefär. 60 hade varit jobbigt för då hade jag kanske behövt gå ur ide ett par gånger under tiden, men det är inte någon egentligen lång tidsperiod för mig det heller. Sannolikt hade jag övat mig innan också och tränat kroppen på ideliggande. Jag har en viss vana sedan tidigare då jag är kroniskt trött.

Oavsett så drömde jag om dig inatt och jag mötte dig utanför en stor port och jag frågade dig om du kunde hjälpa mig med att spå mig och se om mitt helvete till liv och de övergrepp som sjukvården utsätter mig för någonsin kommer upphöra, och om jag kommer överleva tills dess. Då svarade du att du skulle se om du kunde svara på det, men när du försökte fick du till svar av någon slags portvakt att du inte fick lov att öppna den dörren.
Varför händer sådant?
Sedan skiljdes vi åt och jag fick besök av en jättestor gullig hund som slickade mig i ansiktet.


Svar: Herregud, du borde ju absolut anmäla dig till ett överlevnadsprogram... och alla vi på bloggen hade hejat på dig !!Drömmar är märkliga ibland.. och din dröm handlade om dig själv...den du drömde somvar jag, det var du. Du hade båda rollerna. Och det handlade om att du var rädd för att öppna dörren till ditt svar... rädd för ett negativt svar och därför var det bättre att låta den vara stängt.. men jag vet att du kommer ur situationen med övergrepp och du växer sig stark, kram :)
Esmaralda

65 K. :

skriven

Vad tänker min soulmate om mig nu

Kram

66 kattflickan:

skriven

Hej E!

Tack för tipset om serien - den ska jag absolut kolla in. Behöver lite omväxling mot alla deckare haha..!

Till min fråga - jag väntar och jag väntar och försöker verkligen hålla ögonen öppna. Men jag känner verkligen att han den där som jag tydligen ska träffa, borde komma snart. När barnen har flyttat och huset är tomt förutom katten, så känns det att det vore trevligt och mysigt att ha någon i sitt liv. Inte för att jag inte har saker att göra, men att äntligen få träffa sin soulmate vore fantastiskt. Och gärna medan man har några år kvar innan man inte orkar göra saker längre. Please - ge mig lite hopp. 🙏😘

Svar: Ja jag tycker också att han borde komma i rappet.. och det hoppas jag att han gör... kram :)
Esmaralda

67 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda från euro jackpott eller triss den närmaste tiden för oss 😊

68 Alie:

skriven

Njae den typen av kickar avstår jag från..

Älskar han mig på riktigt? Jag vet att han har svårt att uttrycka det å kanske är han osäker på mig..
Kram 🥰

69 Mirre:

skriven

Är jag på rätt väg nu i livet? Det känns som det, saker och ting flyter mer liksom, kämpar ej i motvind..och jag har ändrat mitt sätt att se på relationer och förhållanden. Känns väldigt bra faktiskt.. kan stor förändring komma att se om jag fortsätter såhär? Och är mina zanmnis vid liv tro? Har råkat glömma bort dom.. :(

Kram✨

70 ML:

skriven

Ja det är hemskt Es! Ordförande i vår BRF har ringt idag och de sa att det kan lösa sig först nästa år och då sa hon att vi får blanda in advokater. Vi betalar fullt pris för något som inte fungerar och jag ser ingen lösning på situationen. Får flytta därifrån för att få TV. Skakar så arg jag är😡😡😡

Tack för lugnande beskedet med min dröm :) Jobbat med en underbar kollega idag från Sandviken. Jag trivs bäst med de från norra Swe. Vill bo där med min brasa :)

Det blir alltid lite spänt när vi pratar. Hur kommer det sig?

Nya lokalen på jobbet klar. 30 min resväg istället för ca 1 tim o 10 min. YAY :)

KRAM

Svar: Ja jag hade varit bindgalen efter ett sådant besked ! Så skönt med mer rimlig resväg.. kram :)
Esmaralda

71 Skorpan:

skriven

Ostronen o champagnen avklarade, mums :). Ingen man dock,märkligt ;).
Kram Skorpan

72 Ghostwriter :

skriven

Tänker han på mig och på om att prata med mig igen?
eller är man bortglömd



Kram

73 ML:

skriven

I know Es. Du hade gått upp i atomer. Jag kommer att gå ut i media snart! Har inte kunnat se på TV sedan slutet på Maj skulle det vara. Så upprörd att jag inte kan skriva!

Jätteskönt med rimlig resväg. Så less på detta nu. Och det strular varje dag med förseningar, inställda tåg mm.

Vad är det nya som skulle komma in i mitt liv snart? Händer nada.

PS: Jag bor nära Pernilla Wahlgren så kan fråga om jacka. HAHA!

Svar: Ja, du får höra med henne .. vill ju inte att stackarn ska gå runt o frysa i vinter... :) Kram :)
Esmaralda

74 Framtidstro:

skriven

Skulle inte du kunna göra ett inlägg om drömmar och vad drömmarna kan betyda. "Någon" satt I min säng i natt och höll för min näsa och mun för att jag skulle vakna. Jag kände inte att personen försökte ha ihjäl mig utan den ville jag skulle vakna. Personen var helt svart. Såg ingenting. Den ville att jag skulle följt efter det kändes så men det vågade jag så klart inte. Nästa gång jag somnade drömde jag om massa gamla rynkiga gråhåriga tanter med resväskor som gick förbi mig på en perrong utan tåg. Jag har googlat fram att blå kläder betyder lycka och att mina drömmar ska besannas men allt kändes snarare hotfullt än lyckligt.

Kram

75 Helena Ir:

skriven

Tack för svar :)

76 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Stort Tack kära Es för healing idag o imorgon fm underbara du🌹

Ser du om jag fixar det också kanske?

Kram och Kärlek 🥰

77 Mercan :

skriven

Esmaralda finns det möjlighet Esmaralda att jag träffar någon i December eller blir det nästa år när vi reser till Bulgarien 😊 du sa att det blir nog inte i år 😄😄😄♥️♥️♥️😄😄😄

78 Mercan :

skriven

Esmaralda ursäkta mig att jag frågade igen om mannen med gott hjärta 😄😄😄♥️♥️♥️du såg att det kommer 🙂 att jag ska ha ögonen öppna hemma i Bulgarien och i Sverige 😄😄😄😅😅😅♥️♥️♥️

79 Mercan :

skriven

Esmaralda ursäkta mig att jag frågade igen om mannen med gott hjärta 😄😄😄♥️♥️♥️du såg att det kommer 🙂 att jag ska ha ögonen öppna hemma i Bulgarien och i Sverige 😄😄😄😅😅😅♥️♥️♥️

80 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Stort Tack kära Es för healing idag o imorgon fm underbara du🌹

Ser du om jag fixar det också kanske?

Kram och Kärlek 🥰

81 Dunegull:

skriven

Mitt liv känns så stiltje och har gjort i flera år. Mest tråkigheter händer. Ser du när det vänder? Kan 2022 bli mitt år eller det dröjer fortfarande? Tiden bara rusar och jag blir bara äldre. Är bekymrad över att jg inte träffar den rätta och bildar familj. Det blir en sorg hos mig. Ser du en ljus framtid för mig E?

Kram

82 Dunegull:

skriven

Mitt liv känns så stiltje och har gjort i flera år. Mest tråkigheter händer. Ser du när det vänder? Kan 2022 bli mitt år eller det dröjer fortfarande? Tiden bara rusar och jag blir bara äldre. Är bekymrad över att jg inte träffar den rätta och bildar familj. Det blir en sorg hos mig. Ser du en ljus framtid för mig E?

Kram

83 Dunegull:

skriven

Mitt liv känns så stiltje och har gjort i flera år. Mest tråkigheter händer. Ser du när det vänder? Kan 2022 bli mitt år eller det dröjer fortfarande? Tiden bara rusar och jag blir bara äldre. Är bekymrad över att jg inte träffar den rätta och bildar familj. Det blir en sorg hos mig. Ser du en ljus framtid för mig E?

Kram

84 Dunegull:

skriven

Mitt liv känns så stiltje och har gjort i flera år. Mest tråkigheter händer. Ser du när det vänder? Kan 2022 bli mitt år eller det dröjer fortfarande? Tiden bara rusar och jag blir bara äldre. Är bekymrad över att jg inte träffar den rätta och bildar familj. Det blir en sorg hos mig. Ser du en ljus framtid för mig E?

Kram

Svar: Ja, jag ser helt klart en ljus framtid för dig... kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: