Balans !!!!

Hur gör man för att må så bra man kan ?

Man gör klart med allt man KAN göra klart med,  så man inte har oklarheter hängande över sig.

Sedan strävar man efter att nå balans i sitt liv.

Balansen är viktigare än man tror.

Ha balans i ditt umgänge med andra…. träffa vänner/gå ut/ ha aktiviteter men också tid för att vara på egen hand och pyssla med ditt eget.

 

Balans i arbete och fritid

Balans när det gäller kost och motion  - att inte överdriva på något håll.

Blir man obsessed - då blir det inte bra.

Balans i att  resa och uppleva nytt och att känna frid och ro  hemma.

Utvärdera dina åtaganden och gör klart vad som ger dig bäst feedback och släpp sådant som inte ger dig mening

Rensa din kalender, se till så du inte är fullbokad… du ska ha balans i planerade åtagandet och i att bara kunna ta dagens om den kommer.


Ha morgon och kvällsrutiner som gör  dig glad och nöjd. Gör saker till rutiner
 som startar och avslutar din dag  och som blir som en belöning istället för ett stressmoment.

Hitta rätt perspektiv.  Man fixar och trixar hela tiden så mycket att man måste fråga sig vad som verkligen är nödvändigt. Somligt kan man välja bort.

 

Blanda inte ihop ”att ha mycket att göra” med att vara produktiv. Börja mäta och väga dina framsteg och se om du verkligen kommer framåt med det du gör eller om du egentligen bara ”släcker bränder” hela tiden.

Sluta fatta alla beslut baserat på känslor. Lär dig att ta några steg tillbaka, så att du kan bättre tänka igenom saker och ting. När du befinner dig i en särskild situation och känslorna tar befälet, är det vanligt att du fattar fel beslut som leder till oundvikliga komplikationer. Låt inte dina känslor övertrumfa din intelligens.

 

 

 

Det gäller att hitta sin egen väg…. sitt eget sätt att skapa balans i livet och det tycker jag nog att vi är skyldiga oss själva

 

Kram & kärlek💖
1 A:

skriven

Detta har jag lyckats bra med, jag är i balans just nu. Men det tog mig 7 år! Men jag har mål jag vill uppnå och det är just nu flytta till ett boende med gräsmatta utanför, börja på mitt nya jobb (förhoppningsvis januari) och sen är målet att bara resa och uppleva, gå på teater och konserter. Ja har redan nu bokat in lite, men hoppas snart kunna boka till våren!

Nu är min hälsa i obalans, men går väl över snart. Och när jag blivit frisk så ska jag börja träna och ta hand om min kropp bättre.

Jag vill återigen börja läsa. Har inte haft ro till det med småbarn men nu börjar min dotter bli så stor så hon läser ju själv, så ska börja jag med nu 🙂

Kram!

Svar: Du har kommit en bra bit på väg... härligt ! Resor och massa upplevelser kommer ! Och läsa kommer du att göra... kram :)
Esmaralda

2 <3:

skriven

Godmorgon
Kommer jag hitta någon annan än Linn som hjälper mig med skadan höft/rygg? Eller läker det ut av sig själv.. Är det slöseri med pengar att gå till Linn :( ?
Försöker hitta en specialist men dom ger en tabletter och små övningar.

3 Ullegull :

skriven

Hej!
Det har kommit ut en chefstjänst hos min förra arbetsgivare som jag är sugen på. Har jag någon rimlig chans att få den eller är det slöseri med tid och energi att söka den? Trivs på mitt nuvarande jobb men skulle gärna testa just en chefstjänst.
Kram!

4 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag har ingen balans alls. Vill gärna reda ut situationen jag är i men det kräver energi. Just nu är jag rätt less. Och trött. Det gör mig tyvärr arg och besviken på hur saker och ting fungerar. Vad ser du?

5 Jennifer:

skriven

Godmorgon finaste Esmaralda. Vilket klokt och fint blogginlägg! Balans tycks ju så självklart, ändå svårt att uppnå! För mig åtminstone.

Fina Esmaralda, kan det tänkas dyka upp någon lämplig och trevlig praktikplats för mig under hösten? Tappar snart hoppet!! Utan praktikplats kanske jag snart står utan arbete eller möjlighet till försörjning. Bör jag vara orolig?
Kram,
Jennifer

6 Browallia:

skriven

För att må bra tvingar man sig iväg till vårdcentralen för att göra en Koloskopi undersökning, ingår tyvärr i utredningen av min blodbrist. Hoppas de hittar vad som är knas så de kan göra så jag blir pigg någon gång…

Kramar

Svar: Ja, det tror jag de gör... koloskopi är inte kul... och en massa krångel före också med kost och lavemang... kram :)
Esmaralda

7 Mia:

skriven

God morgon Es, tack för ditt svar igår. Har han alltså inga känslor alls för mig? Han ger dubbla budskap, det gör så ont i mig att tro att jag är ensam med att känna såhär. Kram

8 Ghostwriter :

skriven

Balans är det du hintat till mig genom alla år av seanser och frågor. Balans i kost, mående, vardag, känslor osv. Bästa tipset någonsin. Knepigt ofta men det är så värt resan. 🙏🏻Kan du se vad för stjärntecken min soulmate kommer ha? Inte för de spelar roll men lite kul.


Kram
Ha en fin torsdag!

9 Kram:

skriven

Tack, det var fina ord. Jag har helt klart obalans i mitt liv. Någonting jag måste jobba med. Ibland har jag lust att ta tjänstledigt och bara kunna vara och kanske börja läsa någon kurs/utbildning bara för att få göra någonting annat.

Att folk på jobbet klagar på varandra tär på mig.

Tänker jag rätt, är jag på rätt spår i mitt liv?


Tack

Svar: Du är rätt om du mer försöker leva dina drömmar och ge dig själv det du behöver, kram :)
Esmaralda

10 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Jag tycker jag börjar få balans i mitt liv. En härlig känsla.
Njuter av min semester och idag står snorkling och bad på tapeten. En fråga...Sitter en man vid frukosten som ser väldigt trevlig ut. Lång ståtlig med kraftig karisma. Tror du det finns chans han tar kontakt? Eller han är ej intresserad?

Kram

11 Linda:

skriven

Detdär med att ta ett steg tillbaka och inte låta känslorna styra allt för mycket är nog något jag borde bli bättre på. Får försöka träna på det.

Under corona tiden har jag jobbat hemifrån, och det har gjort under med mina morgonrutiner och morgonhumör överlag, känner inte att jag jobbar mindre för den sakens skull, utan snarare är mer produktiv från hemmakontoret. Tyvärr har jag en chef som är aningen gammaldags, och tycker nog att folk ska sitta på kontoret, så är illa rädd att det snart är slut med jobbandet hemifrån. Detta har i sin tur fått mig att fundera över om jag är på rätt plats, borde jag söka mig till ett sådant jobb där det är fullt möjligt att jobba mer hemifrån. Jobben växer ju inte på träd, men råkar det dyka upp något bra, då vet man aldrig.

12 Lotta S:

skriven

Ledarna håller möte just nu. Vad tänker egentligen chefen om mig i dessa tider då hans fokus är så mycket på effektivitet och kostander? Eller "räknar" han inte längre med mig ur den synvinkeln?

13 Lilla m:

skriven

Hej Es, är mina kärlekskänslor för A snabbt övergående? Det känns inte så då de funnits där mer eller mindre de senaste 10 åren. Kram

Svar: De kanske inte försvinner men känslorna blir lite lugnare så du lättare kan fatta bra beslut, kram :)
Esmaralda

14 Skorpan:

skriven

Jaa a balans eller inte, det är frågan. Enormt glad över att jag har ett jobb att gå till, det ger mig mycket balans i livet o i börsen ;).

Stressar kanske lite väl mycket ibland gällande saker o ting o där finns det jobb att göra. Ett aktivare liv med olika "happenings" står på min önskelista, mycket är sånt som jag skulle vilja göra tillsammans med nån annan o sen då det inte finns nån annan ja då blir det att jag står över. Resa vill jag o ska jag göra, en utmaning då börsen o tajmningen inte alltid är överens, rätt sällan egentligen ;D.

Men ja, finns det nåt jag kunde göra bättre Es? Haltar lite här o kanske nåt dyker upp på din "radar" ;)?

Idag blir det att sy ihop diverse saker o jag hoppas det går bra så att jag får lite ro i själen...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, fundera över vad mer du kan ge dig själv och bli givande.... kram :)
Esmaralda

15 Dunegull:

skriven

Jag jobbar jättemycket med min balans i livet nu. Jag måste klappa mig på axeln och säga att jag kommit långt, längre än vad jag trodde.
Mitt problem nu är det fysiska. Jag har börjat träna en del men drog baksidan igen för en vecka sedan. Känns som det kommer bakslag hela tiden. Väldigt frustrerande.

Ser du om det går över snart eller behöver jag gå till en sjukgymnast? Har rejält ont nu men har tidigare fått övningar. Dock kan jag inte göra dem än pga smärtan.

Kram

Svar: Ja, visst har du kommit långt !!! Superbra jobbat! Ja håller det i sig så sök hjälp, kram :)
Esmaralda

16 TjejenO :

skriven

Viktigt inlägg! Det är svårt det där med balansen, men oerhört viktigt! Intressant det där med att ”inte låta känslor styra i ett beslut”, men hur blir det då med magkänslan och intuitionen som på ett sätt inte är ”det logiska, rationella, intellektuella tänkandet”?🧐 man kanske får göra någon ”dubbel” utvärdering? Dvs intellektuellt och intuitivt?

Åh, rekryteraren för det där jobbet som du sa att jag hade 75% chans att få; - skrev för en vecka sen att jag gjort ett superbra intryck på de som intervjuade mig och att de skulle intervjua några till, men att hon skulle försöka få tag i dem, men nu har inte hört något mer. 😅Är jag fortfarande ”inne i matchen”? Dvs aktuell för tjänsten?😅

Idag åker vi till Spanien hela familjen, hoppas det blir trevligt! :)

Ha en fin helg sen när det är dags!

Stooor kram!

Svar: Magkänsla är inte samma sak som att hjärtat ska styra.... magkänslan är djupare ... och ja, det är inte helt enkelt att skilja saker och ting åt minsnn. I somligt ska hjärtat bestämma.. i annat hjärnan och magkänslan ska vara med oavsett.. kram :)
Esmaralda

17 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på tisdag så jag kan ju publicera en inlägget om hylla fyra personer efter jag logga ut hela dag från fb då jag titta in efter hag har klart med jobbar. Kvällen är säker inget att jag har gör. Jag tänker ju det är bra ide?

Ha det bra

18 Alie:

skriven

God Morgon,
Balans är viktigt, och jag har tappat bort mig lite i den.. min egna balans som jag så bra byggt upp har nu blivit mkt obalans.
Jag träffade mitt livs kärlek ( vill jag fortf tro och hoppas att det är).
Jag gav så mycket av mig själv nu i början att jag glömt bort mig själv.
Jag är medveten om detta och måste börja hitta tillbaka till mig själv igen.
Känner en oro kring vår kärlek., kommer han att lämna mig? Hur blir vår resa, chans att reparera vår kärlek?
Kram 💞

19 Jennifer:

skriven

Hej igen fina Esmaralda! Jag har återigen fått kontakt med Saharamannen… som säger att han fortfarande har känslor för mig. Kan det stämma? Kan det leda till något om jag återupptar kontakten med honom?
Kram,
Jennifer

20 <3:

skriven

Kommer behandling av dubbelhaka ge effekt ? Eller är det att kasta pengarna i sjön ?
Kram

Svar: Nja, räkna inte med att det blir perfekt, kram :)
Esmaralda

21 A:

skriven

Åh det låter alldeles perfekt...! När jag mediterade en gång såg jag mig själv ligga i en hängmatta och läsa en bok, i bakgrunden en liten stuga. Som jag tror var röd. Min dotter stod bredvid mig och lekte på gräsmattan, cirka 6 år gammal. Den bilden har jag inte kunnat glömma. Hon är ju äldre än 6 år idag, men är ändå en bild jag hoppas ska bli verklighet, även om den blivit fördröjd 🙂

Trevlig torsdag!

Kram!

Svar: Gå in för det... du kommer leva den bilden just med känslan i frid och glädje i nuet, kram :)
Esmaralda

22 Ghostwriter:

skriven

Kan du se vad för stjärntecken min soulmate kommer ha? Inte för de spelar roll men lite kul.


Kram
Ha en fin torsdag!

23 Lotta:

skriven

Jag tycker det varierar om man är i balans eller inte. Vissa perioder i livet är ju i obalans, en yttre sådan. Ett himla letande och sökande. Där har jag varit ganska länge nu, men har så smått insett att jag kan vara i balans i mig själv ändå, även om det stormar med för lite jobb eller vad det nu kan vara, som att leta efter en livskamrat som inte kommer och en massa annat. Samma sak med att känna lycka. Den finns där inom en om man tar fram den oavsett hur jäkligt livet kan vara. Visst längtar jag efter stabilitet som fast jobb med mera, men det kanske inte är för alla. Är det för mig?

Kram L

24 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Balansen är jätteviktig ...när man har ngt att balansera mot...

Nu måste det hända ngt snart . Detta vacum jag lever i är inte försvarbart längre... men vad gör man när ingen ekonomi finns för förändring En kropp som inte vill vara med ,då är det lätt att bara ta den enkla vägen och fortsätta i isoleringscorona mode...

Idag coop hemleverans alltid ngt att se fram emot

Torsdag och sista September vilket är min yngsta sons födelsedag Vi ska skypa ikväll paketet som äldsta sonen postat ska öppnas.

Kram Anki med flock

25 MH:

skriven

Hej!
En stor lärdom i mitt liv är att hitta balans.Har haft svårt med det men är på god väg. Är på väg mot sånt jag vill göra.
Ser jag ut att gå mot ljusare tider?

Kram

26 Helena Ir:

skriven

Jag tror på att göra det man kan. Fullständig balans livet igenom är för mig helt omöjligt. Det händer för mycket,sjukdomar, kriser och vad personer i ens närhet också kan åstadkomma. Så att balansera det efter förmåga, utan att vända ut och in på hela sig själv. Dessutom är jag är en känslomänniska av stora mått, om en människa i min närhet fortsätter med ett beteende som jag inte kan acceptera, då väljer jag bort vederbörande från mitt liv. Livet är en skola livet igenom! Och lyckliga är de som hittat sin fulla balans!

För tillfället är jag lite i obalans i mig själv, tänk om jag kunde trolla så att ena dottern mådde bättre.. tröstar mig med att jag finns till!

Ha en bra torsdag.. här ska ska funderas över en delikatesstallrik jag ska bjuda på i helgen :)

Kram

27 ML:

skriven

Viktigt inlägg och det tar sin tid detta men jag tycker att jag har kommit en bit på vägen. Jag är dock sugen på att jobba inom Polisen igen då jag har mycket av detta i mig men vet inte om jag kommer att lyckas.

Nu ringer ingen väckarklocka förrän nästa år. Gjorde mitt sista pass igår och nu har vi stängt fabriken. Vi kramades och fick höra de fina orden "Du är speciell och kommer inte att glömma dig". Sååå fint :) En ny väg börjar nu .... Operation satt till 1 November! Rädd för narkosen men hoppas att jag vaknar :)

Jag tog mod till mig och pratade med honom igår om kollegan. Han sa att han inte var intresserad utan på kompisnivå. Hur tog han emot att jag kom och pratade? Sen bjöd han även mig på AW ikväll med några andra läkare och blinkade när han sa att det vore kul om jag kom. Why? Jag är ju ovaccinerad så ska inte gå även om det hade varit lite roligt att träffa alla :)

Hoppas att du mår bra Es med betablockeraren. Kram

28 Jojo:

skriven

god morgon. är det någon idé att ta upp min önskan med någon av dem nu?
ska jag avvakta??

🙏🏻

29 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es!

Jag var med om nåt vackert men samtidigt kusligt!
Kl 0707 sov jag o plötsligt lystes hela sovrummet upp med ett vitt skarpt sken! När jag öppnade ögonen tonades det sakta ner, samtidigt som det gör det knackar det försynt tre ggr på sovrumsdörren precis som en liten barnhand❣️

Kan du få till dig vad det var för jag kan inte, hoppas du får till dig nåt!

Kram och Kärlek 🙏♥️🌸🍀🌸

Svar: Någon ville bara titta till dig, i kärlek, kram :)
Esmaralda

30 Mercan :

skriven

Esmaralda jag vann 100 kr från svenska lotto 1,2 med joker, blir det något Esmaralda om jag shöper idag triss lott från 30 kr och en från 60 kr i stället 😭😭😭

31 EPM :

skriven

Balansen är allt!

Es, jag är så trött på mamman till A:s dotter. Hon bråkar om precis allt, manipulerar och skäller. A kan verkligen inte ståbenet hennes ilska och stå upp för dottern och dottern vågar inte ens tycka att det är jobbigt för det är ett svek mot mamma att ens tänka.
Kommer detta bli bättre? Kommer A eller dottern faktiskt välja nåt och sätta gräns nån gång?

Kram

32 Olivia:

skriven

Knackningar, så intressant, har fått uppleva det nu.
Så klart och tydligt.

Vaknade och trodde först nån var i lägenheten.

Lyckades inte uppfatta nåt budskap.

Snälla, kan du känna om det finns något speciellt jag behöver tänka på?

Kram
Olivia

33 Ghostwriter :

skriven

Balans är det du hintat till mig genom alla år av seanser och frågor. Balans i kost, mående, vardag, känslor osv. Bästa tipset någonsin. Knepigt ofta men det är så värt resan. 🙏🏻Kan du se vad för stjärntecken min soulmate kommer ha? Inte för de spelar roll men lite kul.


Kram
Ha en fin torsdag!

34 Alie:

skriven

Hej igen,
Kära Es, om du ser något kring oss., säg att det kommer bli bra 💞?
Kram :)

35 <3:

skriven

Varför låter han oss inte komma hem till honom ?
Det börjar kännas påfrestande att vara ihop med en man som gör så.
Han skämms väl för sitt boende. Sitter detta i från hans barndom.
Känner stress att vi alltid ses hos mig och börjat tröttna.
Mina vänninor undrar ju vad det är för fel och om han döljer ngt hemma. Ena vänninan sa att hon aldrig skulle acceptera att ha det så i en relation. Kommer han släppa in oss i sitt hem ? Jag tror inte det så länge han bor där han bor. Kommer han ta tag i ny lgn, bil och körkort?
Kram

Svar: Du kan inte förvänta dig att han kommer förändras särskilt mycket... paketet är sådant som du ser det.... kram :)
Esmaralda

36 Hedwig:

skriven

Jag har svårt med att hitta balans. Jag har hälsoproblem och är ofta benägen att göra mer än vad jag egentligen orkar med. Nu går jag ett deltidsprogram (socionomprogrammet) och känner på något sätt att det här kunde ge mig nya chanser i livet även om det är jobbigt. En sak som jag inte trivs med är att vi under den här terminen ska skriva flera uppsatser tillsammans med en studiekamrat. Jag känner inte studiekamraten som jag ska samarbeta med och skriver hellre mina uppsatser själv. Igår skickade han till mig vad han hitintills har skrivit och det är inte alls bra tycker jag. Han verkar vara slarvig medan jag vill ha ett bra betyg. Jag skickade mina anmärkningar till honom och han har ännu inte hört av sig. Vad känner du kring det här? Är det jag som är ute och cyklar eller ska jag sätta ner foten och kämpa för ett bra resultat/få honom att anstränga sig lite mer?

Svar: Nej, du är inte fel ute men jag tror han blev lite stött, han kan nog inte bättre än det blev, kram :)
Esmaralda

37 T:

skriven

Så sant es. Det du skriver om balans. Man får träna hela livet på ” lagom”. Har funderingar på att börja springa lite. Sen utmattningen har jag inte vågat mig på pulshöjande aktiviteter. Men tror du det skulle funka nu eller är det fortsatt promenader som gäller??

Svar: Småspring lite och ta det lugnt till en början... gör liksom ingen "grej" av det.. kram :)
Esmaralda

38 Maria:

skriven

Hej!
Jag försöker ha balans i livet, just nu för mycket jobb och dessutom fel.. så jobbar på det. Känner mig lite nedstämd och då kommer negativa tankar och tvivel upp..
det påverkar självförtroendet och så.. Jag har ett förhållande med en fin man och vi har det bra. Kommer vi binda oss och flytta ihop eller hur ser det ut?
Kram 🥰

39 MB:

skriven

Tack så rätt för mig idag att läst just det här.

Har en vän som gjort mig besviken om och om igen. Vi skulle sovit i en övernattningslägenhet vi hyrt hos deras hus i Sthlm som hon blåste av utan att ens ringa eller svara på mina meddelanden tillbaka. Vad är detta för beteende hos ens ”vänner”? Ibland undrar jag om jag rent ut sagt är naiv blåögd och trög.

Kram

Svar: Ja, det var inte okey gjort !! Kram :)
Esmaralda

40 E:

skriven

Balans är superviktigt men inte alltid det lättaste att uppnå. Men skam den som ger sig. Tack för alla bra inlägg här på bloggen. Hoppas att du fortsätter många år till :0)

Hur kände han igår när jag smekte honom lite på ryggen?
Har han tänkt något på mig efter det?

En fortsatt toppen torsdag önskas :0)
Svar: Just då upplevde han det behagligt men känns inte som om det är något han tänker så mycket på... kram :)
Esmaralda

41 Liten C:

skriven

Jag har försökt att få bra balans i mitt liv, började med att lämna min alkoholiserade man för ett år sedan.
Mycket omtumlande år, fantastiskt lycka, avgrunds djup sorg pga att min dotter valde att inte bo med mig.
Valde att vara med sin pappa där hon kunde ” härja” fritt m fester mm.
Träffat en ny man blivit lycklig och känner mig älskad.
Nu har mitt ex träffat en annan och allt annat existerar inte för honom.
Skiter i överenskommelse och har bara ögon för ” henne”.
Då i stundens hetta säger jag saker jag egentligen borde avvakta m tänka efter , men blir så ledsen och sårad då han inte håller vad han lovat + att det är som jag inte finns längre .
Har ändå hela tiden funnits för honom trots att vi separerat.
Kommer han till sans eller ska det fortsätta såhär 😓😣?

Svar: Du bör satsa på val som du själv kan bära... för mannen lär du tyvärr inte kunna lita på, kram :)
Esmaralda

42 Vitlilja :

skriven

Jag tyckte inte det var okej den responsen jag fick idag när jag sa till. Tror du jag gjorde rätt?

43 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Bra tips, jag har en tendens att fatta mina beslut på känslomässiga grunder.

Hur låter min strategi att hantera mitt dilemma: Inte planera så mycket, utan ta det som det kommer, och det som sker, det sker?

Då är det väl meningen att det ska ske? Tänker jag.

Kram

44 Moms:

skriven

Hej

Vad kommer H tycka om mig? Vi kommer spendera någon dag väll i helgen .. Kram :)

45 ML:

skriven

Gaaaaah! Kan inte bestämma mig om jag ska gå ikväll! Vill men rädd för smitta även om jag utsatt mig för betydligt mer nu på jobbet. Känns även som att jag ger efter för ångesten om jag inte går och det vill jag inte heller. Kompisarna vill att jag kommer och kanske även Mr N ...? :)

Kraam

Svar: Tror det kan vara positivt för sig om du går.. kram :)
Esmaralda

46 ML:

skriven

Jäklar vad det är mycket reklam på din sida nu Es! Enkäter som ska fyllas i mm. Kan tänka mig att detta inte är ditt beslut :)

På vilket sätt är det positivt om jag går? Han bryr sig ju ändå inte om jag kommer eller inte och vet inte om jag har någon lust att se honom stöta och dregla över min kompis. Sen vill jag ju inte hamna på IVA heller :) Kramiz


Svar: Nej herregud nej, det är blogg.se som står för all reklam.. som sätter dit den och som tar betalt för den.....jag får inte ett öre!Jag fick bara en känsla av att du kunde ha trevligt, allmänt trevligt, kram :)
Esmaralda

47 Ghostwriter:

skriven

Har kämpat i 3 år+ på vanliga kurser och inser att jag, efter mina nuvarande kuser, ändå bara kommer få kunna söka in till 1 utbildningsort, inte flera pga behörighet. Det känns som jag kämpat i onödan. Ska jag öka mina chanser till fler orter så måste jag plugga troligen 1-3 år till och det känns totalt meningslöst, jag känner ju ingen livsglädje av det här. Vill bara komma in på ordentlig utbildning. Har redan kompromissat rejält för att inte satsa för högt som du nämnt i seans. Jag kanske kommer in på den enda orten jag kan söka till, men om jag inte gör det så får jag återgå till min trötta vardag och blev inte riktigt som jag tänkte mig då.Vill min ängel säga något om det här?
Kram

Svar: Jag får en stark känsla av att det kommer lösa sig.. på något sätt, som jag exakt inte ser. Det är surt att kursa i tre år och sedan inte ha mer behörighet.. man får alltså ha stenkoll. Men som sagt, one way or another så ser det ut att bli rätt och bra till sist, kram :)
Esmaralda

48 ML:

skriven

Jäkla slugna dom är!! Okej förstår. Då skippar jag det. Kram

49 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag får en känsla av C kvinna att hon har den verkligen jobbigt just nu medan hon försöka var positiv redan igår kväll.

Jag tror att hon behöver bli lyssande och får uppmärksamma på hennes mående.

Jag hoppas den tillfället kommer när det är rätt tid då ska jag smsar en träffas eller något...

Jag vill gärna var en bra vän till henne också än tänker på mig själv hela tiden.

Jag har tid för allt att var uppmärksamma på henne...

Ha det bra

Svar: Hör gärna av dig på ett enkelt sätt, var uppmuntrande och ta med i beräkningen att det kan finnas sådant hon inte vill prata om, kram :)
Esmaralda

50 Artisten:

skriven

TILL MISSTJEJEN, väldigt fin video du delade med oss. Tack.

51 Tiss :

skriven

Hej Es!

Jag är lite smått rädd. Mina ben känns så kraftlösa, som att dom inte riktigt vill bära mig. Som att jag bär två klumpar när jag går. När jag sitter ner så känns det som att det pulserar i dom, dock inte av smärta.
Jag som har lite svårt med gången i övrigt, jag känner ju att jag går ännu sämre när det blir så här. Oftast blir det så här om jag har mycket i huvudet och inte mår så bra. I alla fall tror jag att det beror på det, inte säker. Grejen är den att jag måste gå fram och tillbaka till min arbetsträning eftersom att jag inte har råd med busskort och FK hjälper inte till med sånt. Sen är det ju alltid mycket folk på hemvägen (i buss).
Det jag undrar är om du kan se om det blir bättre, finns något jag kan göra?

52 Ceri:

skriven

Nyfiken… hur ser VD’s son S mig?
Han ler så glatt när han ser mig, om det är intresse eller bara personlighet.

53 Boudica:

skriven

Balans är viktigt för mig och söker ständigt balans. Jag som är våg ;)
Men känner mig rejält obalans just nu. Vet inte riktigt vad som hänt mig!

Drömde märkligt inatt,
Det var några som övertagit mitt folk, eller plats där jag levde, tänkte typ som talibanerna, men nu var det inte så, det var något annat här. Det skulle bli nya sätt att leva på.
Jag var kär i en av dem, och var beredd på att göra allt för honom. Jag tror vi var tillsammans innan det här hände. Minns inte speciellt detaljerat, men känslan från denna man är en känsla som påminner om min chef i vaket tillstånd, det finns en speciell känsla som mynnar ur honom när jag är nära. Nej inte kärlek, mer omtanke från båda håll, trygghet. Svårt att beskriva.
Vet att jag haft tidigare liv med honom,
Så min fråga är
Kan jag ha dykt in i ett tidigare liv när jag sovit?
Eller kan det ha annan betydelse?

KRAM!

54 Bjork:

skriven

Hej

Kommer jag få jobba normalare tider tex sluta klockan 4på fredagar?

Kram

55 Mamman som varit med från början :

skriven

Balans är superviktigt 🌸💕 något som jag längtar efter i mitt liv. Faktum är att jag bestämt mig för att gå ner till att jobba 80% efter årskiftet. Det finns inte en chans att jag har någon ork över annars utöver jobb samt att vara ensamstående mamma till barn med neuropsykiatriska funktionshinder.
Jag har tyckt att det varit nödvändigt med heltidslön men hur mycket är det värt när man inte har ork vare sig att träffa vänner eller något annat…? Man bara försöker hålla huvudet ovanför vattenytan hela tiden med ständiga kallsupar i form av sjukskrivningar för utmattning. Det är ingen livskvalitet längre!
Jag hoppas innerligt att det kommer att gå bra och att jag känner att detta blir bättre för mig och barnen och att jag inte får snåla alltför mycket 🙏💕

56 Rädd:

skriven

Kommer jag må bättre imorn? Lite orolig att bli sämre.

Kram och kärlek

57 Contici :

skriven

Hej!

Tufft och viktigt möte om dottern imorgon. Bör jag vara med, eller kan jag avstå, som tidigare bestämts?

Kram

58 Contici :

skriven

Hej!

Tufft och viktigt möte om dottern imorgon. Bör jag vara med, eller kan jag avstå, som tidigare bestämts?

Kram

59 Ullegull :

skriven

Hej!
Det har kommit ut en chefstjänst hos min förra arbetsgivare som jag är sugen på. Har jag någon rimlig chans att få den eller är det slöseri med tid och energi att söka den? Trivs på mitt nuvarande jobb men skulle gärna testa just en chefstjänst.
Kram!

60 Ullegull :

skriven

Hej!
Det har kommit ut en chefstjänst hos min förra arbetsgivare som jag är sugen på. Har jag någon rimlig chans att få den eller är det slöseri med tid och energi att söka den? Trivs på mitt nuvarande jobb men skulle gärna testa just en chefstjänst.
Kram!

61 Ullegull :

skriven

Hej!
Det har kommit ut en chefstjänst hos min förra arbetsgivare som jag är sugen på. Har jag någon rimlig chans att få den eller är det slöseri med tid och energi att söka den? Trivs på mitt nuvarande jobb men skulle gärna testa just en chefstjänst.
Kram!

62 Ullegull :

skriven

Hej!
Det har kommit ut en chefstjänst hos min förra arbetsgivare som jag är sugen på. Har jag någon rimlig chans att få den eller är det slöseri med tid och energi att söka den? Trivs på mitt nuvarande jobb men skulle gärna testa just en chefstjänst.
Kram!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: