Hemligheten....

Alla har vi hemligheter… men hur är det… ska man berätta om sina hemligheter för någon ?  Och för vem i så fall ?

Håller man på att spricka av längtan att få berätta… då får man tänka ett steg till…och  vara  väl medveten om att det man berättar KAN sippra ut till allmänheten.

Man kan inte lita 100 % på någon.. även om det kanske känns så i stunden.

Otaliga är de skilsmässor och separationer där  paren använder varandras hemligheter för att  kränka varann.

Samma sak med vänner.. när det börjar knaka i  vänskapsbanden så  sitter inte  hemligheterna säkert.

 

Det är nog så att somligt ska man  placera  i sina inre rum och låta det stanna där.  Det finns hemligheter som inte  ska delas !

Känner man att man måste få berätta för någon… då är en terapeut  ett bra val… eller  möjligen en präst.

Sen finns det hemligheter som bör berättas… och särskilt om de berör en annan person som har rätt att veta.

 

 

I min ungdom arbetade jag inom hemtjänsten och bland annat besökte jag en äldre herre då och då.

Han avslöjade sin hemlighet för mig, att hans son var adopterad och ingen visste. Inte sonen, inte någon annan nu levande person.

Vi pratade om saken och jag tyckte att han skulle berätta för sonen… för en sådan sak har man rätt att få veta.

En annan gång handlade det om en  man som gjort sig skyldig till ett "mildare"  sexualbrott och suttit i fängelse.

 Fyrtio år har  passerat och han hade skött sig sedan dess.

 När han frigavs från fängelse  flyttade han utomlands.  Nu har han  fru sedan  15 år och de älskar varann och har det bra.

  Han har inte berättat om sin kriminella hemlighet för henne och frågan är, ska han berätta ?

Vad tycker ni ?

 

Kram & kärlek💖

 

P.s. Damen i vår bloggfamilj "Katten" som vi healade,   kommenterade själv igår... tack o lov att hon är hyfsat okey !! 

1 <3:

skriven

Min erfarenhet är att man inte ska berätta för mycket för någon.
Vågar jag hoppas att det går vägen med försäkrignskassan och de ersätter även mina dagar som jag var inlagd på sjukhus ?
Skulle bli så tacksam om de ersätter detta.
Börjar min tur vända lite ?
Kram

2 Shenzi:

skriven

Hej!
Ser du om killen jag tänker på kommer godkänna min vänförfrågan på Facebook om jag skickar iväg en till honom eller blir han arg???
Kram Shenzi 🌹

Svar: Tveksamt men arg tror jag inte han blir, kram :)
Esmaralda

3 Shenzi:

skriven

Hej!
Ser du om killen jag tänker på kommer godkänna min vänförfrågan på Facebook om jag skickar iväg en till honom eller blir han arg???
Kram Shenzi 🌹

4 Skorpan:

skriven

Absolut att man ska hålla "somt" för sig själv, inte blir världen en bättre plats för det, om alla vet allt om alla, tvärtom. O nej, mannen ska inte berätta om sitt brott mera, det skulle han ha berättat om åratal sen, nu är det "för sent". Kan i värsta fall leda till ett uppbrott som är helt onödigt, lyckliga som de är nu.

Hade tänkt mig en sovmorgon då jag nu råkar ha två dagar vinterledigt o vad händer väl en som inte kan sova, precis, vaknar trött som en iller i vanlig tid o kan inte somna om ;D. Somnar på kvällen gör jag, men sen är det som om sömnen inte räcker till o det är ju väldans konstigt...

Nåja, ska ut med sonen för att se om vi hittar en kostym till överkomligt pris till studentfesten i början av juni. En billig o snygg kostym står det på inköpslistan,men frågan är om dessa adjektiv går ihop ;). Lite rädd för att de inte gör det o kostymnissen är inte den lättaste att ha med sig på shopping ;)...

Ikväll ska det bli planeringsmöte på skolan gällande marknaden i maj. Jag åker dit o lyssnar på va de har för uppgifter åt oss o sen blir det att försöka engagera klassens föräldrar att delta. Vi är som tur två klassmammor som ska hålla i trådarna för detta, för jag har känslan av att jag inte är alls "populär" bland de andra föräldrarna pga ett tidigare uttalande, ser du nåt om detta Es? Dagen då marknaden går av stapeln är jag som tur bortrest o kan inte delta, himmel vilken tur jag hade. O efter detta år kommer jag inte att delta i ett enda event som ordnas på skolan, tack o adjö. Jag har gjort mitt iom två barn som gått där tidigare o jag är så led alla möjliga "måsten" i skolan. Usch, usch, usch, det är inget för mig!

Jag hoppas ju på lite ledigt nu då jag har semester, ska åtminstone delta i Helsinki Coffee Festival på lördag, kanske det var det du såg komma Es? Inga desto mer planer, bara ta det lugnt o sova ;D, vilken utopi. Fast eg vill jag ju att det ska hända en massa o att jag ska vara aktiv...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jag håller med... när man gjort sitt inom skolan känner man sig rätt nöjd och tänker att, aldrig mer. Det är ju alltid nåt som ska fixas och säljas och ordnas.. och man kan inte tillgodose alla smakriktningar ! Jag har också varit klassmamma, så jag vet ! Vad roligt med festivalen ! Kram :)
Esmaralda

5 Cecilia:

skriven

Godmorgon. Oj vilket dilemma. Jag vet helt ärligt talat inte om han borde berätta eller inte..

Vad fick hon för intryck av mig igår? Kommer jag att gå vidare tror du? Kramar

6 Misstjejen:

skriven

Hej

I måndags var det 18 april. För 10 år sedan då min foten blir överkörd av en bilen. Jag trodde ju aldrig att jag gör det själv att övervinna min rädslan i måndags.

Jag trodde hela tiden det var någon annan som hjälpa mig och övervinna såna rädsla.

Jag visste inte väl jag är den framtida person som hjälpa min yngre person.

Det betyder väl jag fixa mest än vad andra borde gör för mig?

Jag kunde inte ser mig själv att jag ska fixa det...

Ha det bra

Svar: Du har blivit bra på att fixa och laga dig själv och det ska du vara stolt över, kram :)
Esmaralda

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Grejen med hemligheter. Beror på vilka man pratas om. Ibland alla behöver inte vet så mycket om en person. Vad händer om någon öppnar så mycket oavsett dessa som ska inte berättas då kan det leda till konsekvenser senare. Om en person har förändras så mycket och har lärdomar från sina förflutna då man ska våga lämnas den dåligt tid.

Jag bruka tänker "allmänhet hemligheter" som jag har blir mobbare från andra elever då det är okej. Exempel hur har jag varit som må dåligt och mycket irriterar och anda saker när jag är barn. Såna tar jag inte upp och pratar. Ingen är värde att pratas om det. För det kommer inte väl gör bättre.

Grund av alla förändras med tid. En del som inte valt att förändras person då det finns en anledning att ska dela med och fortsätter med samma dumheter.

Jag tänker väl hemligheter kommer blir bara en svagare minne då det är mildare och lättare att lämnas.

Nuvarande hemligheter som jag har att behålla mest för mig själv för jag läras mest av misstaget från några år sedan att dela jag med så mycket från min nyligen relationer då det ger bara en del av avundsjuka och besvikelser. Det är dåligt ide att dela med såna.

Jag har blir försiktigt med min hemligheter. På något sätta försöka jag tänker goda sida med hemligheter. Att lämnas dom åt sidan.

Men du fråga om brottslighet är man ska dela med. Beror på vilka man pratas om. Det handlar om personer som har en viljan att förändras som person och sina livet då det är inget ide att tar upp det. Men om person fortsätter med samma dumheter då man ska prata om.

Tänker jag så.

Ha det bra

8 Frasse:

skriven

Nu måste jag få veta.....varför har exmakens nya lagt ut en annons där hon frågar om nån har förråd att ha ut för att magasinera möbler och diverse husgeråd??????

9 a.m:

skriven

Hej! Jobbar med ett projekt tillsammans med en annan person. Behöver ekonomiskt bidrag, så vi kan få projektet igång. Ser du om vi får någon ekonomisk hjälp? Tack för fina tidigare råd...

10 lilla M:

skriven

Hej Es, betyder jag något för honom? Är jag viktig för honom? Kram

11 N:

skriven

Hej esmaralda.

Det gäller att tänka sig för. Man kan känna sig nära någon i ena stunden och sen när det börjar knaka verkar det som att det kan vända emot en.

Skönt att kvinnan vi helade emot är okej. Jag kände ändå så när jag satt med healing att det här kommer gå bra. Min spontana känsla var så. Skönt att det gick bra för henne.

Es, ibland när min pojkväns föräldrar är på besök och jag får springa efter barnen hela tiden. Jag blir liksom lite spänd och ingenting blir helt naturligt. Tillexempel kanske jag inte säger till barnen på samma sätt som när jag är själv med barnen. Ibland får jag känslan att de tycker att jag är löstsläpp med barnen eller att jag skulle vara slarvig. Min sambo låter mest mig springa efter barnen när vi ses alla.
Verkar dem tycka att jag är vård lös eller lös släppt med barnen?

Kram

Svar: Nej, jag tror inte de tänker negativt om dig... men försök att var dig själv rakt av, då blir det som bäst, kram :)
Esmaralda

12 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

9 år

Ja.. NIO år.. Så längesedan är det Milton ❤️ knatade över regnbågbron.
Går fortfarande inte en dag utan att jag tänker på honom minst en ggn under dagen 😊
Forfarande saknad och älskad men sorgens fåglar bygger inte längre bo i mitt hår. Och om de gör det finns boet inte kvar särskilt länge 😃

Älskade Milton ❤️


Kjam

Svar: Nu är Milton glad för du kan tänka på honom utan djup sorg.... kram :)
Esmaralda

13 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag få barn i senare åldern och hur kommer jag ta hand om dom?

Ha det bra

Svar: Du kommer själv fatta beslutet, barn eller inte barnBestämmer du dig för barn så tror jag du får barn
Kram :)
Esmaralda

14 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du hur många år det tar innan vi får första våningen hemma i Bulgarien 😔 det behövs stor renovering, Esmaralda ser du om det dröjer lång tid innan min bror kommer att träffa nogån med gott hjärta eller inte så många år Esmaralda 🙂

Svar: Det kommer inte ske närmaste tiden utan kan ta flera år.. svårt att säga exakt när, kram :)
Esmaralda

15 Naturvän:

skriven

Hej!

Vad roligt att damen "Katten" mår bättre.

Man brukar ju säga, tala är silver tiga är guld, men i fallet mannen och lindrigt sexualbrott tycker jag nog han skall berätta för sin hustru. Hon har rätt att veta.

Hur gick det men sonen som var adopterad, talade pappan om sanningen för honom? Hoppas så.

En fråga, fick besök av min vän igår, ser du om han också kände sig lika glad efter besöket? Det lyfte upp rejält. Undrar om han har healingkrafter i sig? vad tror du?

Kram


Svar: Jag vet faktiskt inte om mannen berättade för sin son, men hoppas han gjorde det !Han kände sig glad och lite healingkrafter finns, kram :)
Esmaralda

16 Fanny2:

skriven

Oj, jag hade nog valt att inte berätta efter 15 år tillsammans. Antar att det beror på hur partnern är, vad båda har för värderingar och hur öppna man kan vara med varandra. Jag tror ändå att sexualbrott är en stor dealbreaker för många och att vissa kan se mellan fingrarna efter flera år medan det är känsligare för andra. Man kan bara hoppas att någon har förändrats och ångrat sig efter så många år.

Tack för svar! 💜 Jag har svårt att se någon romantik alls efter flera år av torka. Jag skulle vid det här laget inte ha något emot att aldrig få känslor för någon igen. :)


Kram 💜

Svar: Men det ser ut som om du får känslor... som är helt besvarade, kram :)
Esmaralda

17 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda min dotter ska göra en bröstoperation på en klinik i bröstförminskning i Stockholm jag är jätte orolig tänkte åka dit och vara hos henne någon vecka el 2. Tror du det går bra ?
Kram 🌸🌷

Svar: Jadå, det känns som om det kommer gå fint, kram :)
Esmaralda

18 lilla m:

skriven

Hej Es, kommer han att kontakta mig igen? Kram

Svar: Ja, så småningom, kram :)
Esmaralda

19 Misstjejen:

skriven

Hej

Vill bara fråga om Johnny Depp. Vad är det som sanningen om det. För det pratas så mycket just nu om det.

Är Johnny depp skyldigt eller oskyldigt? Vad som finns sanning i det.

Ha det bra

Svar: I en giftig relation mellan två personer med humör, eskalerar det snabbt och ingen är riktigt oskyldig, kram :)
Esmaralda

20 Cissilisko:

skriven

Godmorgon,

Idag kommer svärföräldrarna hem efter en tid på kortvården. Vi bor i princip tillsammans och har de senaste åren tagit hand om dem tillsammans med hemtjänsten. Jag känner mig nu tveksam inför detta, är fruktansvärt trött och urlakad känslomässigt, efter bla en lång tid av utredningar av sjukersättning, vilken nu är beviljad. Tror du att deras tid hemma igen kommer att bli mycket långvarig? Tycker om dem, men orken är minimal...

Kram
Cissilisko

Svar: Det börjar bli dags att vården ordnas på annat sätt.. det är dags för dig att sätta ner foten... du har ställt upp väldigt mycket och nu har du nått din gräns, kram :)
Esmaralda

21 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Nej Jag tycker inte han ska berätta !

Katten skönt att du är rätt ok <3

Grannen som jag åkt o handlat med börjar visa sidor jag inte gillar ...kanske jag är fel ute.längtar efter oberoende
Ser du ngn bil i sikte för mig ?

Kram Anki med flock

Svar: Bilen kommer och du får det oberoende som du behöver... kommer bli härligt... kram :)
Esmaralda

22 Ivy:

skriven

Kära es,
Ser du om jag och killen kommer att bibehålla kontakten och ses i andra sammanhang?
Kunde inte sluta tänka på honom igår..
Kram

23 Alie:

skriven

God morgon ☀️
Jag håller med om att precis allt, ska man inte dela. Det djupaste hemligheterna får man behålla själv OM det inte är så att man mår dåligt av dem själv, och då kanske välja någon som har tystnadsplikt och kan ge en rekommendation vad som kan göras. Mannen du nämnde sist är i det läget. Jag tror det skulle göra värre skada än att lätta hjärtat för sin fru, fast det är inte helt enkelt det där med hemligheter och samvete..

Es; månaderna går, kommer han besluta sig för att träffa mig eller är loppet kört? Vilka känslor har han?
Kram och fin dag! 🌷☀️

24 Mirre :

skriven

Godmorgon Es,

Skönt att höra att hon är okey!🙏🏼


Inatt drömde jag om att jag hade ett barn, nyfött, väldigt söt och liten i drömmen och liknade mig lite som liten men inte lika mörk i hårfärg.. min mamma var där för att hjälpa mig ta hand om barnet och pappan visste jag inte vem det var.. verkade va ett one night stand som inte var med i bilden.
Ser du vad drömmen betydde Es?
Kram🥰

Svar: Drömmer påminner dig om att du ska vårda dig själv och ta hand om dig..... kram :)
Esmaralda

25 Frasse:

skriven

Hej!
Ska min exman flytta ihop med sin nya?
Är hon gravid?

Svar: Jag ser inga tecken på graviditet, kram :)
Esmaralda

26 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag har några hemligheter som jag inte berättat. Inte för att det skulle göra något illa mot någon men jag tycker det är härligt att det bara är jag som känner till det.
Nu har jag en hemligheten och det är att jag sökt in till ett par utbildningar. Jag har sökt dessa tidigare men inte kommit med. Det är till apotekstekniker. Tänker att det vore perfekt med min vårdbakgrund och min angelägenheten för service och handel. Skulle det vara något för mig och hur stor är sannolikheten att jag blir antagen?

Kram❤️

Svar: Ja, det skulle nog passa dig bra... chansen är runt 75 % att du blir antagen, kram :)
Esmaralda

27 Mth:

skriven

Hej!
Kommer jag få fast jobb före sommaren?
Kram!

Svar: Möjligheten finns, kram :)
Esmaralda

28 Helena Ir:

skriven

Jag tycker att denna man ska ta sin hemlighet med sig in i döden. Han har avtjänat sitt straff och lever ett bra liv idag. Varför ska hans fru behöva belastas med detta i sitt huvud? Hennes bild av den man hon älskar kan få sig en törn.. håller kärleken för det? Nej, låt henne ha den bild av honom som den ser ut idag!

Vissa hemligheter som delas kan få motparten att se en i ett annat ljus. Och detta har jag själv upplevt!

Idag blir det en lugn dag för att jag ska iväg ikväll.. Bryan Adams! Att jag blivit så kvällstrött på äldre dagar.. :)

Ha det så bra!

Kram








Svar: Bryan Adams, inte illa !!Kram :)
Esmaralda

29 Snödroppen :

skriven

Godmorgon💞
Nej hemligheter ska man vara försiktig med att dela med sig om. Jag har berättat i förtroende till en som jag trodde var min vän men tyvärr stannade det inte där, vi är vänner idag men jag delar inget med henne längre… kommer nån till mej så vet jag att de litar på mej och det stannar hos mej!
Till Katten: varma kryakramar till dej, tänker på dej🥰

Sovmorgon idag, frukostkaffet väntar, lite möten inbokade idag och solen strålar men det är kallt!
Ser det ut att bli en fika med Han snart? Hur känns han i sina energier?
Kram💞

Svar: Känns som att fikan kan komma ganska snart, kram :)
Esmaralda

30 Hemlig:

skriven

Hej Es!
Vad göra då det finns plikter som borde skötas och motivation och dåligt mående ställer till det, det ska väl ändå gå att ställa krav på personen? Ser ingen ljusning i det hela annat än jag meddelar den berörda instansen hur det ligger till, rätt eller fel, kan du råda mig i denna kniviga situation?
Tack och kram!

31 Lilla m:

skriven

Hej Es, betyder jag något för honom? Är jag viktig för honom? Kram

Svar: Jag ser inte hur viktig du är men han tänker på dig, kram :)
Esmaralda

32 Skorpan:

skriven

Drömde faktiskt, måste alltså ha sovit, att jag blev fotograferad o på dom fotona synts det minsann hur fet jag hade blivit. O detta är ju en sanndröm, så gräsligt :(...
Kram Skorpan

Svar: Drömmen handlar ju om din egen rädsla.... men nu har våren kommit och det är dags att äta bra och träna bra... och det kommer ge resultat snabbt för din del, kram :)
Esmaralda

33 lilla m:

skriven

Hej Es, han har sagt att jag betyder mycket för honom och att jag är en av de finaste människorna som han mött, stämmer det? Menar han det? Kram

Svar: Ja, han menade precis vad han sade, kram :)
Esmaralda

34 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Önskar att jag hade mera ork, för allt... Men det är lite dåligt med den saken just nu... Tyvärr.
Kram Skorpan

35 Anonym:

skriven

Har jag/vi tur i tävlingen med drinkarna som avgörs på lördag ?

36 Frasse:

skriven

Ska dom flytta ihop någonstans då...eftersom hon lagt ut en fråga på facebook om att hyra ett uppvärmt förråd för att magasinera möbler och diverse husgeråd???
Hoppas verkligen du kan se å kanna nåt

Kram

Svar: De har med all säkerhet pratat om att flytta samman men jag ser inte exakt hur planerna är, kram :)
Esmaralda

37 Na:

skriven

Hej esmaralda.

Ligger flytten nära? Eller dröjer den?
Kram

Svar: Ser ut att dröja ännu en tid, kram :)
Esmaralda

38 AnnaK:

skriven

Har alldeles för många hemligheter tyvärr! Vill ibland bara lägga alla kort på bordet....så himla befriande.

Blir det mc-åk för mig i sommar?

Kram 🤗

Svar: Ja den chansen finns, kram :)
Esmaralda

39 Linda:

skriven

Tror att han kanske det gör mer skada än nytta om han berättar. Ibland är det nog bäst att låta en hemlighet vara just en hemlighet.

Ha en fin dag!

40 Skorpan:

skriven

Ja festivalen tror jag blir bra, tre år sen senast. Måste skippa kaffedrickandet hemma den morgonen ;).
Bra om bra kost o motion kommer att fort ge resultat, då jag väl börjar, om jag börjar ;).
Kram Skorpan

41 Frasse:

skriven

hej esmeralda
Vad är tanken med att hon ska magasinera möbler och husgeråd? det måste vara en tanke med det?
Men...hinner dom flytta ihop innan det tar slut mellan dom?
Kram

42 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 🤗 ♥️ 🙂

43 <3:

skriven

Hej kära Es, ser det ut att bli en fin weekend i Stockholm och han blir överraskad och glad ?
Han kanske anar showen vi ska på men inte överraskningen med de vi ska träffa på lördag. Känner mig förväntansfull och glad.
Kram

44 Sheri:

skriven

Hej Ez!

Får du till dig något särskilt om mitt kärleksliv under närmaste tiden? Finns det något jag kan hålla utkik för eller tänk på?

Soliga kramar ❤️

45 Ny väg:

skriven

Har inga hemligheter av detta slag utan knappt några alls faktiskt :)

Tack för svar igår Es. Jag har bestämt mig för att inte gå förbi och säga hej. Han må vara det finaste jag har sett men han är även en person som inte gör någonting för att träffa mig och för mig så gäller "kommer han inte efter dig så vill han inte ha dig". Jag sa dessutom sist att han får höra av sig om han saknar mig och det har han inte gjort och då vet han att jag finns ca 20 meter bort. Det säger mycket och jag kommer aldrig att ge till en man igen som inte ger tillbaka. Den läxan har jag lärt mig. Så nu låter jag detta vara, igen , och går vidare till den man som vill gifta sig med mig. Om det nu inte har förändrats :)

En jobbig vecka har det varit hittills men jag hoppas att det vänder till det bättre nu :)

Och ha det underbart med ryska syster! Kram

Svar: Bra, du fattar tydliga och rediga beslut !! I like :)Och dessutom tänker du helt rätt, kram :)
Esmaralda

46 Alir:

skriven

Hur går hans tankar Es?
Kram :)

47 Till Skorpan:

skriven

Svarade dig i tisdags :) Kram

48 Sheri:

skriven

Hej Ez!

Får du till dig något särskilt om mitt kärleksliv under närmaste tiden? Finns det något jag kan hålla utkik för eller tänk på?

Soliga kramar ❤️

49 Sheri:

skriven

Hej Ez!

Får du till dig något särskilt om mitt kärleksliv under närmaste tiden? Finns det något jag kan hålla utkik för eller tänk på?

Soliga kramar ❤️

50 Ghostwriter :

skriven

Jag hade världens längsta dröm som kändes så äkta. Bara dröm denna gång?
Var på fest och killen jag tänker på kom fram direkt och sa att han vill träffa mig även fast han inte svarat. Hans pappa gör mig illa på festen. Dagen efter kommer det tre personer som mördar familjen förutom killen jag gillar och kanske hans små syskon, jag försöker varna honom att inte gå dit. Jag lyckas fly med syskonen. En dag knackar det på dörren och en man står utanför för att locka ut oss men jag märker att något är skumt och räddar oss igen. Tillslut lyckas vi hitta ett hus för att börja om på.
Då knackar det på dörren en dag igen, och det står minst tre personer utanför som återigen vill hämnas för de sökte efter oss. Jag går inte på det men minns inte om vi lyckades fly eller om drömmen slutade.



Kanske bara massa sekvenser av mina känslor som utspelar sig?



Kram

Svar: Ja det är mycket känslor som tvinnas samman här och någon riktig reda i det får jag inte... kram :)
Esmaralda

51 LiLLy :

skriven

Killen jag skrev till som valde att inte svara. Svarade han inte pga att han valde den andra tjejen eller inte kände som mig när vi sågs?
Jag drömde att vi sågs igen och han sa att han ville skriva innerst inne och ville ha en ny chans. Bara önsketänkande va?




Krwm

52 Lilla jag :

skriven

Hej Es,

Vad ser du, kommer min son få universitetsbytet godkänt? Börjar han på ky ort till hösten?

Svar: God chans att det blir som han vill... runt 70 % att det blir så, kram :)
Esmaralda

53 Agnes:

skriven

Frasse! Sluta att stalka ditt ex o hans nya...helt uppenbart mår du ju skit av att engagera dig i deras liv.
Har du tid med ditt eget liv under tiden du lever ditt ex:s och hans nya:s liv?

Fattar inte denna frenesi...

Ha det gott, everyhopa! ;0}

54 Anki:

skriven

Tack för svar Es <3

Nu har jag fått hem planteringsjord och Dahlierna åker ner i kruka Har aldrig hållt på med Dahlier förut hoppas det funkar Krukväxterna inne har jag ju bara ihjäl :-)

Kram Anki med flock

Svar: Härligt...och av nån anledning funkar det bäst med uteblommor.. samma sak för mig... kram :)
Esmaralda

55 Tiss :

skriven

Var hon verkligen beredd på att lämna/ge upp mig mig (vilket troligen skulle göra mig ännu sjukare). Eller är det någon slags taktik? Ledsen blev jag i alla fall.

Svar: Jag tror inte hon ger upp om dig, men lite frustrerad blev hon nog, kram :)
Esmaralda

56 Hanna:

skriven

Hej Ez!

Nej, han ska inte berätta. Det skulle bara ställa till det i onödan.

I dag frågade jag mina tarotkort en rak fråga och fick ett tydligt svar som var positivt och till min fördel. Tappade nästan hakan. Jag vet inte om det går att lita på till hundra procent direkt men jag önskar av hela mitt hjärta att det är ett budskap om lycka,kärlek och framgång. Får du någon känsla kring det?

Soliga kramar

Svar: Kan mycket väl vara en korrekt information du fick, kram :)
Esmaralda

57 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Hej kära Es!

Provade skriva imorgon men gick inte att skicka...igen.

Fråga

Det har bankat i sovrummet utanför sovrummet o något har varit på ovanvåningen
O rotat o gått.Tidigt 07.07 Jag sa högt nu får ni vara tysta för jag vill sova en stund till. Och då kom nån o bankade bredvid sängen, likadant nu när jag skriver till dig.

Vem o varför?? Kan du snälla se nåt vad vill dessa känns som två stycken. Hoppas!
Kram o kärlek i solen♡♡♡

Svar: Det är trist när Blogg.se krånglar !!Eftersom du kan höra och ta emot dem så vill de nog bara göra sig hörda... jag ser ingenting av vikt som de vill förmedla... de är unga och du får se det som ett pojkstreck... kram :)
Esmaralda

58 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Imorgon ska det stå o inte imorgon !

59 En Ängel med stort hjärta:

skriven

imorse inte imorgon
Ska det stå

60 Igges matte:

skriven

Jag är så less på att kämpa i ständig motvind, trots att jag alltid gjort mitt bästa för att få rätsida på mitt liv så råkar jag ständigt ut för problem som jag själv inte har orsakat och inte kan rå över. Denna gången är det psykiatrin som har ställt till det, jag skulle ha haft ett besök hos läkaren för uppföljning och nytt intyg till Försäkringskassan i mitten av mars men de ligger efter med besöken så jag fick tid först 5/5. Det innebär att jag inte får någon utbetalning av sjukpenning från F-kassan denna månad så jag kommer inte att kunna betala min hyra och räkningar i tid. Både min son och väninna har sen tidigare erbjudit att jag får låna pengar av dem om det kör ihop sig någon månad vilket jag uppskattar mycket men samtidigt drar jag mig för att låna pengar av dem för jag har dåliga erfarenheter av att blanda in släkt och vänner med ekonomin. Ser du någon varning för att det skulle leda till någon osämja om jag ber någon av dem om ett lån bara för några dagar, eller är det bättre att söka en annan lösning? Kram Igges matte


Svar: Ett kortare lån som du snabbt betalar tillbaka kommer inte att skapa osämja, kram :)
Esmaralda

61 Solstrålen:

skriven

Jag tycker han skall berätta allt för henne. De har ju vart tillsamman såpas länge att hon kommer nog att se det som det förflutna.

Es Ser du något spontant om mig,vadsomhelst helst:)?
Kram

62 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda
Hemligheter brukar jag sällan dela med någon annan, håller mycket för mig själv. Kanske det är en vana då jag bott själv så länge.

Kommer jag att träffa en flirt/ romans fast jag inte går på fester och sociala evenemang? Jag är visserligen bjuden på flera tillställningar nu i april och maj, men känner absolut ingen lust att gå. Tvärtom känns det som att jag inte mera kommer att gå på fester, är så innerligt trött och less på att göra det.

Kommer jag ändå att kunna träffa en romans eller minskar mina chanser att träffa någon då avsevärt?

Kram

63 Camilla:

skriven

Vissa saker är det bäst att hålla för sig själv.

Känner mig nervös och tyngd inför sonens rättegång i morgon gällande dottern. Två år har han och hans advokat förberett för detta. Får du till dig något om hur det går? Jobbigt för hela familjen och ibland brukar du skicka lite healing och jag och barnen tar tacksamt emot detta ifall du skulle vilja sända lite🙏 Jag önskar bara att det blir bättre för oss snart.

Må så gott💕
Kram från en orolig mamma

64 Jeanette:

skriven

Har pratat med en kvinna som ska hyra ut sin nyrenoverade lägenhet vid vattnet. Hon hade fått flera svar men fastnade för mig. Nu måste hon kontrollera om hon får hyra ut den i 2a hand. Jag undrar hur det kommer att gå?

Kram

65 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer flytten bli av så som vi planerat?
Kommer han flytta med?

Kommer jag att få flytta med barnen?
Kram



66 anonym :

skriven

Väljer att vara anonym denna gång.

För 4 år sedan grundade jag en rasklubb för kaniner. Jag gör ALLT arbete. Får väldigt lite tillbaka. Stöttar och är mentor och jadijadi. Några år senare öppnar ett par andra personer en rasklubb. Varav en är en narsicisst som har ett gäng flying monkeys.
De tar efter ALLT jag gör och kommer undan med det. De är elaka och mobbare, anmäler folk och.. Ja. De är hemska. Jag har en annan filosofi. De fabricerar bettfel och sprider lögner. Särskilt om mig och min vän.

Avskyr verkligen vad de håller på med. Tyvärr verkar deras rasklubb gå bättre då fler är engagerade. Jag drar ett TUNGT lass. Varför går det bra för dem, varför kommer de undan medan jag kämpar röven av mig 😭 varför lyckas de få folk att engagera sig och inte jag. VÄGRAR ge upp.
De kopierar allt av mig 😭

Behöver lite pushning. Vi väljer att hjälpa folk istället för att stjälpa medan de trakasserar, mobbar, falsk anmäler, etc etc

Kram ❤️

Svar: Det kommer ge sig med tiden... den som gör rätt får rätt.. men det kan vara en tuff väg dit... kram :)
Esmaralda

67 Misstjejen:

skriven

Hej

Det känns inte så roligt med en kille som avslöjar att han vet om en nya handledare som ska börja hos oss.

Jag fick inte vet vem kan det vara. Det känns så orättvisa... jag försöka ju ställa frågor.

Men hoppas du kan berätta något om det för mig? Vet jag vem person är? Hur är våra relation?

Ha det bra

68 Marabou :

skriven

Jag har nog inga stora hemligheter. Jag tror nog de flesta som känner mig vet allting om mig. Men jag får reda på andras hemligheter genom andra, som bara öppet berättar om den ena och andra utan att jag frågat om det. Det kan vara grannen en vän,en ny person jag möter som vet det ena och andra om någon i närheten.

Ps: Ser du om jag bor kvar här länge till Es?
Kram

69 lilla m:

skriven

Hej Es, varför säger han att han älskar mig om han inte menar det? Kram

Svar: Man kan älska och älska... känslan kan vara starkare eller svagare... jag tror inte han ljuger... kram :)
Esmaralda

70 Mercan :

skriven

Esmaralda jag drömde en klok kvinna som jag inte känner till, Esmaralda betyder det tur i spel 😥, jag tittade på vad betyder i internet 😞ska jag shöpa triss Esmaralda idag från hemshöp eller presbyrån 😣 eller blir det något på euro jackpott på fredag eller svenska lotto 1,2 med joker på lördag 😣

71 Frasse:

skriven

Hej Esmeralda!
Jag undrar en sak som ger mig huvudbry. Exmakens nya, har lagt ut en fråga på fb om nån har ett uppvärmt förråd där man kan förvara möbler och diverse husgeråd.
Vad ska hon förvara detta för??? min exmake säger att hon inte ska flytta hem till honom, och att han inte ljuger om det.
Jag undrar ändå varför man ska magasinera husgeråd och möbler? Ljuger han ändå...ska hon flytta till han?
Vad känner du kring detta Esmeralda??

72 Lucyfere:

skriven

Det är det jag tycker är så bra med mig själv. Berättar någon en hemlighet för mig så har jag glömt det innan dagen är slut, haha!
Men ja, vissa hemligheter tycker jag man bör berätta för vissa. T.ex. det där med sexualbrottet. Om han är dömd så finns det ju dokumenterat, och vem som helst kan få reda på det. Så då kanske hans fru får reda på det från annat håll. Well, tänk dig.
Och det om adoptionen? Självklart bör sonen få veta! Det är hans rättighet att veta vart han kommer ifrån.
Jag tycker givetvis att har man en hemlighet som verkligen inte får komma ut, ja då håller man helt enkelt tyst om det. Alternativt skriver ner det någonstans så efterlevande kan läsa det när man har dött. Fast det är ju vad jag tycker :D

73 Dunegull:

skriven

Blir det fotboll för mig innan eller efter sommaren?
Kram

74 Mind:

skriven

Jag skulle nog säga så att om ingen blir skadad av att det fortsätter vara en hemlighet så får vi gott lov att ha några hemligheter. Man måste inte lämna ut precis allt.

75 H:

skriven

Hej Es

Kommer jag hitta rätt väg med mitt liv?
Kram

76 A:

skriven

Jag berättade aldrig för mitt ex en grej. Tänkte några gånger. Men såhär i efterhand är jag glad att jag inte gjorde det, då vi inte är ihop längre.

Hans brott du pratar om kan ju komma upp till ytan någon gång. Väldigt svår fråga du ställde idag! Vill säga både ja och nej till att berätta.

Vad tycker han om mig?

Snart helg, jag och dottern ska träna mycket hela helgen, det blir sushi och annat gott som räkor.

Kram!

77 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du att flytten till dit jag kommer ifrån och har alla mina vänner och familj att det blir en flytt dit?

Kommer jag att få flytta med barnen med mig?
Kram

78 Maa:

skriven

Hej esmaralda.

Ser det ut som att barnen växer upp i min hemstad? Att vi flyttar tillbaka dit?
Kommer jag att få flytta med barnen? Och blir det bra?
Kram

79 Ny väg:

skriven

Tack Es! Jobbat hårt med mig själv för att komma hit :) Kram

80 Sheri:

skriven

Hej bästa Ez!

Får du till dig något särskilt om mitt kärleksliv under närmaste tiden? Finns det något jag kan hålla utkik för eller tänk på? ❤️❤️

81 Igges matte:

skriven

Tusen tack för svaret, nu är det bara att hålla tummarna för att F-kassan inte kommer sätta sig på tvären och att jag får en utbetalning direkt när de har fått in intyget från läkaren och kan betala tillbaka lånet till min älskade son. :) Kram

82 Igges matte:

skriven

Tusen tack för svaret, nu är det bara att hålla tummarna för att F-kassan inte kommer sätta sig på tvären och att jag får en utbetalning direkt när de har fått in intyget från läkaren och kan betala tillbaka lånet till min älskade son. :) Kram

83 Igges matte:

skriven

Vet inte hur det är nu men men kan berätta att när jag var i liknande situation fick jag rådet från vårdcentralen att kontakta fk och berätta som saken var..att jag var fortfarande sjuk men måste vänta på läkartid då det var lång väntetid. Hade iof. återkommande läkarbesök med jämna intervall som dr bestämde altså inte på mig uteblivna läkarintyget berodde på. Då löste det sig o jag fick pengar ändå. Kanske du redan hade denna info.annars hoppas jag det kan vara till någon hjälp.

''anonym''

84 Frasse:

skriven

Hej esmeralda....
Känner du nåt angående någon flytt för exmakens nya?
Kan du känna varför hon söker ett förråd att magasinera möbler och diverse husgeråd?? Kommer jag att få uppleva nåt trevligt framöver?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: