Spontana spådomar !!

Spontana spådomar:

 

Tjej i 25 års åldern som bor i utkanten av en stor stad…. som arbetar på apotek… och som  nyss köpt ny bostad. Du  ska inte oroa dig för att du blir psykiskt sjuk. Släpp oron. Det kommer inte att hända. Du är och förb lir frisk.

💖 

Kvinna runt de 50 som drömmer om äventyr. Du har klättrat en hel del och offroadcyklat och du är fysiskt och mentalt stark och kapabel. Du funderar att söka till ett TV program… och klart att du ska söka. Du blir antagen och det blir en positiv upplevelse.

 💖

Kvinna över de 60 som inte mått så bra mentalt sista tiden. Du oroar dig för sin son..som är en ganska bortskämd och lat ung man. Han är van att mamma fixar allt. Nu ska du sätta ner foten väldigt bestämt och vägra vara hans fixare. Överlåt hans liv  åt honom själv, då blir det som bäst.

 

Kvinna i 40 års åldern som väntar på kärleken och som är trött på denna väntan.  Du gillar inte nätdejting men nu är det dags att du gör ett försök i alla fall. Nätdejta smart och klokt och det finns en god chans att den rätte komma att dyka upp redan i sommar

 💖

Bodil heter du och är i 60 års åldern, du har bott utomlands och du har nyss skaffat katt. Du dricker för mycket och det vet du om. Jag tror att länkarna skulle passa dig riktigt bra. Gör ett försök  för nu är det dags att du agerar !

Man i 25-30 års åldern. Du har nytt jobb och ny bostad och du har lite ångest över allting och svårt att ta initiativ när det gäller motsatta könet.  Det finns en kvinna på din arbetsplats, mörkt långt hår, glasögon och du tycker hon är väldigt söt. Hon gillar dig också så bjud ut henne.. hon kommer säga ja med glädje.

 💖

Jag ser en grårandig liten kattfröken som är väldigt bestämt av sig. Hon  är omplaceringskatt och har farit ganska illa tidigare och hon älskar dig och sitt nya hem.  Jag får dock en stark känsla av att hon har ont i kroppen.. och detta kan åtgärdas. Ta henne till veterinär när du märker att något inte är riktigt som det ska

 💖

Kvinna i 30 års åldern som fått en diagnos som skapar oro.

Du  vet att din sjukdom kan gå i skov och att det kan bli sämre. Detta ska du dock inte oroa dig för. Skoven kommer men det kommer också ny medicin som du svarar jättebra på och du kommer kunna leva  ditt liv på ett riktigt bra sätt

Anna eller Ann, du är runt de 50 och du funderar på att skilja dig och jag vill bara säga, go for it !  Du klarar dig utmärkt på egen hand och dina rädslor är blott och bart rädslor.. som inte kommer ett levas.   En dag finns en ny kärlek för dig.

 💖

Sedan har vi kvinnan  av utländskt ursprung som bott länge i Sverige, som är skild, som är i 30 års åldern och som pluggar. Genom att plugga lever du en dröm. Det är motigt ibland men det är okey… ge inte upp studierna för gör du det, då kommer du bittert att ångra dig.  Du är på rätt väg och det kommer bli riktigt bra

 💖

Kvinna  runt de 60 som bor i hus på landet… du har hund och katt och du tycker livet är trist och enahanda.  Den 17 juni ska du söka dig ut till en plats med mycket människor och ha ögonen med dig… det finns en god chans att du möter någon av motsatt kön som ger djupt intryck och det här kan leda till en väldigt fin relation

Kvinna i 20 års åldern som känner sig lite rädd.. du har tagit studenten och du har arbete.. du bor hemma fortfarande och en del av dig vill ut i värden, arbeta och se dig omkring.  Denna dröm ska du leva och så snart som möjligt.  Det kommer bli alldeles perfekt och det ger dig en god utveckling och mycket glädje.

 💖

Slutligen har vi den äldre kvinnan som bor i ett grannland, i eget hus och på landsbygden. Den 12 juni ska du vara extra försiktig när du kör bil eftersom ett djur kan springa ut på vägen. Du kan själv påverka händelsen och är du vaksam sker ingenting.

 

 

 

Ja, detta är vad jag kunnat se spontant den här gången

 .............................

Nu vill jag meddela att idag far jag till Lubeck i Tyskland… jag och maken ! 

  Det blir en liten minisemester.. vi bor på mysigt hotell i natt… shoppar lite.. äter gott.. promenerar på stan.. och i morgon far vi hem igen

 

I dag besvarar jag inga frågor

I morgon kommer inget nytt blogginlägg

 

Men på söndag funkar allt som vanligt igen

 

Kram & kärlek💖

1 Alie:

skriven

God morgon
Tack för fantastisk läsning, älskar dina spontana spådomar även om jag inte själv varit en av de nämnda 💫
Önskar dig och din make underbart dygn i Lübeck, njut av allt 🌷, härligt resväder ni fick ☀️ Kram och glad Fredag :)

2 Ghostwriter:

skriven

Tack för spåntanisarna-inlägg! Älskar dom även fast jag varit med någon enstaka gång (inte idag).



Ser framemot att höra om eran Tyskland resa och njut av helgen fina Esmeralda.






Kram till den som behöver det

3 Skorpan:

skriven

Äh aldrig är jag med ;). O inte har jag besökt Lubeck heller, så bedrövligt mitt liv är ;D...

Ha en underbar minisemester!
Kram Skorpan

4 Mercan :

skriven

Trevlig resa Esmaralda 🤗♥️😊

5 Hedwig:

skriven

Trevlig resa!

6 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Återigen Tack för dessa spontanisar <3

Ha nu en fantastisk resa <3

Kram Anki med flock

7 Agnes:

skriven

Trevlig resa o ha det så härligt!

Stora kramen, everyhopa! ;0}

8 Kristin:

skriven

Ønsker dere en god reise og et herlig opphold. Kram!!!

9 Jeanette:

skriven

Trevlig helg!

Kram

10 Solstrålen:

skriven

Önskar dig en trevlig resa och ha det så gött kram:)

11 Milla:

skriven

Hoppas du får en trevlig resa!

Kram

12 Oscar:

skriven

Hej,

Jag undrar över min relation:
Jag upplever att jag ofta är självisk och för kritisk/hård och jag är förmodligen väldigt (?) osmidig och krävande att leva med stundtals. Stämmer?

Varför har jag så svårt att anpassa mig och vårda relationen? Är jag ens bra för henne? Det sista jag vill göra är att såra henne. Hon är den finaste jag vet.

Tack på förhand!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: