Besökarna....

Jag satt i min baden-baden och läste.. med en kall skummande öl i glaset bredvid… och så höjde jag blicken. 

Där på grusvägen  utanför staketet stod lite folk… men på ett märkligt sätt. 

De stod blickstilla  som om de var fastfrusna, de stod med jämna mellanrum  och vända mot mig. 

 Det var en gammal man med  rollator…  och en bit bort en liten pojke bara  ett par år gammal som stod bredbent över en röd sparkcykel, en ung man i snickarkläder,   sedan en medelålders kvinna med badväskan över axeln och en tonårskille med en vacker röd setter i koppel. Till och med hunden stod som blickstilla och alla stirrade på mig utan att så mycket som blinka.

 

Jag var omringad och jag  hade allas ögon på mig  - men varför ?

Hade jag ställt till med något tokigt som jag inte hade en aning om ?

Jag uppfattade inte  situationen som direkt hotfull men  för varje minut som gick blev det allt mer obehagligt.

” Sitt inte där och glo tillbaka utan res dig och  gå in och rappa på ” sade min Ängel och det var precis vad jag gjorde.

När jag skulle ta klivet  genom altandörren var det som att  kämpa sig framåt i strömt vatten och jag sögs tillbaka.. och fick ta i rejält . 

 

 

” Ring  Hortensia” instruerade mig ängeln och  plötsligt lät det som en bra ide´ även om det var sju år sedan jag pratade med min nästkusin Hortensia sist. Vi står inte varann särskilt nära.

Jag ringde henne och hon lät glad. Vi pratade om väder och vind men ingenting som berörde folksamlingen utanför. När jag ringde av  efter  20 minuter så kastade jag en blick ut och människorna ( varelserna?)  hade skingrats. Inte en kotte fanns kvar.

 

 

De var inte ”De Grå”.. men  något märkligt var det ju -  fast jag fick aldrig veta vad.

  Då och då händer det konstigheter  och skulle jag gräva ner mig i att söka sanningar i varenda händelse  så hade jag varit fullt sysselsatt för jämnan,  så nej tack.

Det som händer det händer. 

Kram & kärlek💖

 

 

 Nu bygger vi... ett Attefallshus på tomten... och jäklar så stökigt det blir när man håller på....😱

 

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på en sak igår kväll. Jag märks ju att inte enda person som höra av sig till mig när det är ledigheter än arbetstid. Jag undrar varför alla gillar mig mest som arbetar människan än privatperson?

Jag som Privatperson vill väl umgås med alla också. Men jag undrar då varför alla gillar mig mest som arbetar människan?

Ha det bra

Svar: Man uppskattar det du gör och vill påtala detta...och man gillar dig också som person även om inte så många är öppna med detta, kram :)
Esmaralda

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Om jag säger ja till föreläsare just nu och ska komma med E kvinna på tisdag. Så om jag säger ja till det då kommer det pågår en processa för mig? Och kommer jag inne i en världen som föreläsare?

Ha det bra

Svar: OM du känner för det ska du säga ja, och det kommer ge positivt på lite sikt, kram :)
Esmaralda

3 barrqvist:

skriven

Oj vilken udda upplevelse.. Men det hade säkert sin betydelse eftersom din ängel ville att du skulle ringa din kusin.. Somligt ska vi icke veta.. :)

..Hur är det med min kompis D egentligen? Hon verkar så avig och icke pratglad gentemot mig.. Är det min stundande flytt som påverkar?

Ha en fin söndag och skönt avslut på denna vecka ✨

Svar: Ja jag tror flytten påverkar, kram :)
Esmaralda

4 Naturvän:

skriven

Hej!

Måste ändå kännas bra att situationen inte kändes hotfull även om de inte visade vad de ville..

Själv känner jag mig som ett levande frågetecken, är alltid uppe med tuppen och gör mina morgonrutiner och idag kom det starkt till mig Gå bort, vik hädan.

En fråga, ser du ngt om det här? Kan det röra sig om en flytt, resa, utflykt, gå bort fån ngn? Ngt, ngn jag skall se upp för? Kanske svårt få svar på och jag kanske inte skall grunna för mkt??

Idag blir det mkt You tube och info ang mina kommande resor och mkt utevistelser.

Tänk att vi redan är inne i Augusti, men ännu är mkt kvar av sommaren!

Skall verkligen bli spännande följa ert Attefallsbygge, de ser riktigt rymliga och fina ut!

Kram

5 ängel:

skriven

Hej Es

jag kan inte förstå att jag varit med om mycket i livet

jag har drömmar som talar för mig sanning

kan du se om jag är medial ?

kram


Svar: Du har i alla fall en medial ådra och förmåga att utvecklas, kram :)
Esmaralda

6 Skorpan:

skriven

Ja det var kanske såna som hade något otalt med dig från tidigare? Tur att det inte var de Grå i alla fall. Kanske du tids nog får veta vem de var. Attefallshus var ett nytt uttryck för mig då du nämnde det för en tid sen o det är alltså en tilläggsbyggnad som man kan nyttja som kontor eller gästhus? Ska ni bägge husera där eller bara maken? Bökigt kan jag tänka mig att det är...

Avsaknaden av tillräcklig mängd frisk luft o motion inverkar som vanligt på mitt sovande o antagligen också begynnande arbete i morgon . Tur att en är van med mindre sömn utan att bli alltför upp o ner av det ;). Trots det var det nån som lyckades säga nåt åt mig, eller så tror jag iaf, nämligen ett namn på en existerande firma som jag sökte på Google och som finns i Australien :D. Vad var detta o varifrån kom det Es, kan du se nåt? Branschen är inte precis min, i detta liv ;).

Sonen kom hem från det militära till mig igår, visste inte om hans permission, o det var ju tur att jag fick till en rejäl kastrull med en kombo av snål- o fisksoppa som faktiskt blev helt okej. Vem vet kanske det tar sig på matlagningsfronten ;D...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Det är en byggnad på 30 m2 som alla får uppföra och det är inte bygglovspliktigt !Kram :)
Esmaralda

7 Helena Ir:

skriven

Tycker det låter sunt och bra att inte försöka hitta svaret på allt du är med om! Det där var ju lite udda för en annan, som inte sånt ser! Bra med din ängel som löste det hela!

Jag ser inte saker, möjligt att jag skymtar i ögonvrån :) för mig händer det med ord och bilder i huvudet. Kanske jag inte är mogen för att se, eller inte kommer nå så långt. Annars väntar jag lite på att se någon från Alltet.. helst dagtid :)

Tvingar inte mig till så mycket idag heller..
Jag har en längtan i kroppen..

Stort projekt som pågår hos dig.. duktiga är ni!

Kram och var rädd om dig!


Svar: Om du verkligen velat så tror jag att du hade kunnat se mer.. för du har förmågan... men egentligen är det ingenting att stå efter.. det kan vara rätt besvärligt emellanåt... kram :)
Esmaralda

8 Anette :

skriven

Godmorgon ❤
Vilket spännande liv du lever!
Gick healingen bra igår när du skulle hjälpa min dotter?
Jag vågar knappt fråga henne om hon mår bättre idag men så fort går det kanske inte.
Önskar dig en fin dag.
Kram ❤

Svar: Healingen gick bra och precis som jag tänkt och planerat... och det känns som om din dotter kunde ta emot bra... det kan dröja lite innan resultatet kommer... kram :)
Esmaralda

9 Jossan :

skriven

Godmorgon!
Igår var det en riktigt trevlig kväll. Jag var verkligen inte sugen på att åka dit egentligen men jag hade verkligen hur trevligt som helst. Det var min kollegas gamla kollegor och ett par av mina. Men vi hade verkligen så kul.

Jag tänkte på det med kärleken ja nä han kommer ju omöjligt hinna komma innan hösten eftersom det tyvärr snart är höst. Men jag hoppas innan december månad eller kanske innan min födelsedag u oktober 🙈
Hur stor chans är det att det kommer hända?

Idag har jag inga planer utan ska ta det lugnt och förbereda inför veckan. Sjukt att semestern snart är slut…

Kram

Svar: Man får god energi av en trevlig kväll !Tyvärr ser jag inte när nästa kärlek kommer...kram :)
Esmaralda

10 Kristin:

skriven

Fy for en ubehagelig opplevelse, kjære Esmaralda. Så bra at din skyttsengel er med og passer på.

Som du vet, går jeg en del, men ikke så ekstremt som tidligere. Jeg føler at hele kroppen min nå har godt av å begynne på treningsstudio 2 ganger i uka, for å få riktige styrkeøvelser for rygg mm. Føler at det er viktig for hele kroppen min. Det er kun fysioterapeuter som driver det stedet jeg vil begynne på, så jeg skulle være i trygge hender.
Jeg gikk på treningsstudio tidligere, men ble så trøtt på det, men innser viktigheten av det.
Det går an å spise og hvile litt i etterkant, og enten ta fri fra hundeturer i etterkant, eller gå korte turer, om jeg føler for det.
Jeg har noen apparater her hjemme, men det blir ikke trening på rygg og jeg føler at det er viktig å få riktige øvelser der. Kan jo hende at jeg etter hvert kan gjøre en del av disse tingene hjemme.
Høres dette bra ut?

Jeg ønsker deg en fin søndag, og lykke til med byggingen. Det blir fint etter hvert. KRAM!!!

Svar: Ja, jag tror att träningsstudio skulle vara perfekt för dig och mota Olle i grind när det gäller ryggbesvär !Att få rätt träning för ryggen är viktigt- alla har vi vår svaga punkt och din är ju ryggen !
Kram :)
Esmaralda

11 LottaS:

skriven

Jobbresa till Danmark i september, sånt som hände hela tiden känns mer ovanligt nu. Något speciellt att se upp med för den resan?

Svar: Känns som att det blir en bra resa... ha rätt fokus och allt går enligt planerna, kram :)
Esmaralda

12 Mercan :

skriven

Esmaralda tar det många år Esmaralda innan min bror kommer att träffa tjejen med gott hjärta, Esmaralda hur ska jag träffa mannen med gott hjärta kanske under resan till Sverige eller genom sysslan som jag ska börja inom konst 😊 Esmaralda du såg att våra katt bebysar blir stora, ser du att min bror kommer glädjas åt dem när vi reser hit hemma i Bulgarien igen åt våra katter 😊 tror du Sılvia kommer ta hand om våra katter och kattungar, hon sa att hon ger mat till våra söta katter när vi är i Sverige att de går till hennes trädgård 😭

Svar: Din bror kan påverka själv genom att vara mer aktivJag ser inte hur eller när du möter mannen men han finns i din framtid
Kram :)
Esmaralda

13 SarA:

skriven

Spännande upplevelse. Fick en stark magkänsla när jag läste inlägget; kan det ha med din Storhealing du gjorde för ett tag sen?
Lille pojken med röd sparkcykel känns som min son som jag önskade sova bättre på nätterna.
Än har det inte hänt något men det börjar bli bättre och jag hoppas att det snart vänder helt.
Kram

Svar: Ja, det känns som om det ganska snart vänder till det bättre, kram :)
Esmaralda

14 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Vad trevligt med ett Attefallshus! Det är jobbigt med byggen. Jag vet mycket väl, tro mej!
Ni kommer säkert få mycket användning för det!

Jag är redo för förändringens vindar(eller är jag?!?) på mina premisser kanske...

Det är nog en hel del jag vill ha ändring på. Det är allt från kontroll över mitt liv och ekonomi. Men det är inte bara att jobba heltid o slita med en inte alltför hög lön. Jag vill känna framgångarnas vind o jag vill ha mer!

Jag har en revanschlusta som brinner i mig o jag vill visa omgivningen att jag accepterar inget annat än ett bra liv. Det finns de som gillar att fälla kommentarer, inte tro på mina förmågor o se mej falla just för de känt jag haft det bra(tror de) o att det inte är på grund av mig själv o att jag lever i ett hus jag inte äger.

Är detta inom mej annorlunda denna gång eller faller jag in i mitt bekväma jobb, fortsätter i samma spår och roll där jag känner jag inte har kontroll?

Kram Maja

Svar: Du har sannerligen goda förmågor och du kommer leva en hel del av dina drömmar. den saken är klar, ha bara ett bra förhållningssätt, kram :)
Esmaralda

15 Mts:

skriven

Hej!
Måste ändå vara intressant att få besök från andra sidan och häftigt att du kan se dem på riktigt. Jag skulle fan skita på mig om jag såg spöken🤩

Jag är väldigt intresserad av en tjej, har aldrig dragits mig till tjejer förut. Men det är någo speciellt med henne. Jag har väldigt stark dragning till henne.
Jag tror hon känner dsamma. Fast vi aldrig pratat med varann.
Kommer vi få mer kontakt framöver?
Kram!

Svar: Ja jag tror att hon också känner något speciellt även om hon kanske inte utforskat sin känsla... vill du ha kontakt så var aktiv i detta, kram :)
Esmaralda

16 lilla m:

skriven

Hej Es, hur kan han gå från varm 10 årig vänskap till total ignorans? Var allt lögn och fejk?
Kram

Svar: Nej jag tror inte allt var lögn och fejk men just nu tänker han i lite märkliga banor, kram :)
Esmaralda

17 Jossan :

skriven

Av ren nyfikenhet. Hur kommer det sig att man kan se när kärlek eller barn kommer för några men inte för andra?
Det är ju rätt spännande hur det kan bli så. Jag förstår ju inte hur allt detta fungerar så därför blev jag nyfiken.
Hoppas du ser detta som en nyfiken fråga och inget annat :)

Kram

Svar: En del är lättare att läsa av än andra men att se exakt tidsmässigt, är nästan omöjligt oavsett, kram :)
Esmaralda

18 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om du ser vem det är som kommer hjälpa mig att fixa kaninboden, P eller N?? Kram Zoey 💕

Svar: Det ser jag tyvärr inte, kram :)
Esmaralda

19 Doris:

skriven

Hej!
Ditt liv är verkligen inte händelselöst.
Undrar vad besökarna ville,du kanske får reda på det nån dag.

Nått kul o nytt på väg in i livet?Nått budskap från min guide?

Kram

20 ängel:

skriven

hej Es

tack då vet jag att jag har medial ådra och det ät spännande

en sista fråga .. är min man R den rätta för mig.?

ha en fortsatt fin dag

kram

21 Naturvän:

skriven

Hej!

Ursäkta men jag har fått meddelande om att jag fått svar idag men när jag går in på bloggen ser jag inget. Kanske NGT tekniskt fel. Provar en gång

Ordet gå bort. Vik hädan kom till mig starkt. Blir konfunderad. Ser du nfn fara??? Känns lite knepigt

Kram

22 Skorpan:

skriven

Tack för svar!
Ja det är mycket som är olika i våra länder trots att man kanske tycker att vi är så lika, vilket vi ju inte är... Eller hur ;).

Borde kanske börja förbereda mig för jobbet på det mentala planet, huga så fort semesterveckorna gick o nu är det långt till nästa ledighet... Tror jag behöver planera in nåt kul för att ha nåt att se framemot. Kanske blir det nån fler träff med kusin o kanske en resa till den stuga hans mamma äger? Det vore minsann trevligt o nåt nytt... Man kan ju alltid hoppas ;).

Är jag förresten svåravläst Es?
Kram Skorpan

Svar: Ja, fas vi är grannar så finns ju en hel del olikheter !Du är varken lätt eller svår... somligt ser man ganska lätt och annat är svårare.. du är nånstans mittemellan :) Kram :)
Esmaralda

23 Lindis:

skriven

Vad obehagligt och det finns ju så mycket som man aldrig får någon förklaring till. Vissa människor reser sig raggen på när man träffar så något måste jag kunna känna för min intution stämmer alltid. Vi pratade ju om F igår och i natt kom hon på besök och vi var i simhallen och hade kul. Som jag längtar efter min simning!

Bilden från er trädgård påminner om grannhuset men de har dubbelt så stor grävskopa och andra maskiner som spränger berg. Och visst blir det stökigt. Hur länge tar det för er att bygga? Jag undrar om min dröm att bo i hus så småningom med min kärkek är något som kommer bli sann eller förbli en dröm🤔

12 grader har det varit i natt. Ljuvligt :) Ser du ngt om min höst?
Kramisar

Svar: Nu bygger vi ju bra ett 30 m2 hus.. så det krävs ju lite mindre jämfört med en hel villa !Hösten kan bringa något speciellt och bra... får en positiv känsla.. kram :)
Esmaralda

24 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😔 ser du Esmaralda hur många år det tar innan min bror kommer att träffa tjejen henne 🤔tar det två eller fem år 😊 Ser du våra tre söta katter och tre söta kattungar levande tills nästa år Esmaralda 😩 😩 😩

25 Kärleken:

skriven

Hej Es

Ser du om någon är kär i mig?
Kram

26 AnnaK:

skriven

Märklig händelse 🤔

Ett sånt hus hade jag önskat jag hade råd att bygga på mina föräldrars tomt. Jag får om jag vill. Skulle vara skönt att ha något eget krypin där.

Drömde jag bara att någon höll om mig förra natten eller vad var det egentligen?

Kram 🤗

27 Mercan :

skriven

Esmaralda du hade svårt att se, ser du Esmaralda nu våra söta katter och kattungar levande tills nästa år vi kommer hit 🙁 säg någonting Esmaralda 😌

28 Anette :

skriven

Hej igen.
Vill tacka dig för healingen du gav min dotter.
Nu håller vi tummarna att det är många ägg som går att plocka ut på fredag så hon kan börja sin behandling och bli frisk.
Jag försöker hålla uppe humöret men det är svårt.
Så fort jag blir glad över något eller ser fram emot något kommer genast känslan av skam.
Man får lksom inte vara glad när ens dotter går igenom det hon gör.
Tack igen för din hjälp ❤

Svar: Jodå, du får känna glädje för det är så du laddar energi.. och du behöver all energi du kan ladda.... kram :)
Esmaralda

29 Lindis:

skriven

Ja det är sant men oavsett storlek så skall det byggas :)

Vad intressant. Då har vi samma känsla om hösten :) Kan det vara kärleken tro? Folk har pratat om den mycket denna sommar, om att man oftast finner den när man hittat sig själv mm.

Betyder det förresten något när man hittar pengar? Jag hittade en 50 lapp igår. Kram

Svar: Hitta pengar betyder tur men man ska inte använda dem... kram :)
Esmaralda

30 Alie:

skriven

Usch! Vad hade hänt om du inte rest dig.. och varför ringa just hortensia? Du är cool lugn du.. önskar jag hade mer av ”det som händer det händer” och inte tänka så mycket.
Jag har en del kvar att lära här..
( men det blir bra och det tror jag också det blir, det är bara det där med tiden..)
Kram 🌱

Svar: Inom andra områden är jag alls inte lika cool, det kan jag lova :) Kram :)
Esmaralda

31 Anki:

skriven

Hej Es
Du får då vara med om udda upplevelser Tur det inte var de grå...Du gör helt rätt som inte grottar ner dig <3
Så roligt med ett attefall . Lite större för mamma din att bo över i <3 Rörigt i början men det blir fint när det är klart
Bygger maken själv ?

Här sovs det länge ..äldsta sonen for iväg ner till brorsan i Karlskrona och åkte sent o jag kan inte gå o lägga mig innan han var framme 01. 30 ..
Åldsta skall på jobb i Danmark en vecka.

Ha nu en ljuvligt rörig Söndag <3

Kram Anki med flock

Svar: Maken är ju gammal byggare men har fullt upp som kontrollansvarig i sitt företag så vi anlitar yrkesfolk :)Härligt när barnen har sitt och fullt upp !!
Kram på dej och flocken :)
Esmaralda

32 ElIn:

skriven

Hej,

Jag har hållit mig borta från dejting de senaste åren av anledning, men plötsligt så dök han upp. Känns för bra för att vara sant. Är dock rädd och osäker för vad han ska tycka och tänka framöver. Bör jag avsluta detta nu eller kommer han acceptera mig precis som jag är?


Svar: Dra dig inte undan av rädsla, då ångrar du dig... undersök hur det känns och fatta sedan ditt beslut, kram :)
Esmaralda

33 lilla m:

skriven

Hej Es, ja liksom jag fattar ingenting. Blir vi alltså vänner igen? Kram

34 Rebban :

skriven

Du får verkligen vara med om mycket. :)

Idag är sista dagen innan dottern börjar förskolan igen. Vi har haft en galet bra semester och jag känner mig så redo för höstens nya utmaningar och förhoppningsvis nytt jobb.

När jag sover brukar både det ena och andra komma upp och i natt drömde jag om att det åskade och blixtrade runt mig. Förändringens tid är ju inne, det vet jag. Men känns som att det ligger ett djupare budskap i detta. Vet du vad?

Kram och lycka till med bygget!

Svar: Du ska förbereda dig för något speciellt... ser inte vad men verkar vara av det positiva slaget, kram :)
Esmaralda

35 Helena Ir:

skriven

Tack! Jag kan förstå att det är så, visst vill man (jag) kanske inte heller se. Ändå en konstig längtan, för då får jag också svar.. både för min egen skull och för att kanske hjälpa andra :) att se de som finns i Alltet är också en sanning på att den finns. För jag minns ju inte den själv :)

Kram

36 Framtid:

skriven

Ett intressant liv lever du💕
Vill min blivande träffa mej & få leva vårt liv tillsammans?
🤗🤗

37 <3:

skriven

Hej Es, det verkar fortfarande finnas gentlemän. Jag och vännina var ute igår och två trevliga killar i vår ålder kom fram med champagne och bara ville prata med oss.
Blev J intresserad av mig ? Det kändes som vi klickade lite.
Kram

Svar: Ja han tyckte nog också att det klickade lite, kram :)
Esmaralda

38 L:

skriven

Konstigt att de stod stilla. Som ett kort ju 😳.

På tal om besök så ser jag ofta en citronfjäril i min trädgård. Har börjat följa den för jag tänker att det kan vara ett tecken från någon.

Önskar och undrar om M kommer på besök (här på riktigt i jordelivet alltså 😉) Jag tänker på detta jättemycket och vill verkligen ses igen. Ser du ett möte? Kommer han ta kontakt?

Kram

Svar: Nja, det är inte självklart men det finns en chans att han tar kontakt, kram :)
Esmaralda

39 Fagge:

skriven

Det är ett heltidsjobb att vara medial och din make måste vara underhållen han med. Eller du kanske inte berättar om saker som sker. En liten fråga. För några månader sedan så bytte jag nummer och valde att inte ge det nya till A. Kan du se om han hört av sig på det gamla numret? Jag var alltid lite speciell för honom.
En fortsatt behaglig sommar önskas och lycka till med nybygget. Blir bra när det är klart.
Varma kramar

40 Ghostwriter :

skriven

Vad obehagligt fick rys känsla direkt. Det kanske hade med platsen/huset att göra eller att dem såg att du såg dem och försökte ta din energi. Märkligt att de ens exciterar. Kanske med mening men att de är för farliga för oss människor så därför varnade din ängel dig. Ändå konstigt!Jag tycker J ser bra ut och klagar inte på att höras men jag tycker han är skit tråkig i våra konvos de liksom är totalt intressant för mig. Är han någon värd att träffa trots eller kommer jag känna samma sak

Kram

41 Drömmen :

skriven

Vad betydde min dröm inatt? Kram och lycka till med bygget vad spännande

42 Skorpan:

skriven

Precis, en mittemellan människa igen, alltså trist ;). Ser att det finns 32 kommentarer men kan läsa endast 31, nåt tekniskt på gång...
Tack Es!
Kram Skorpan

Svar: Ja herregud, fler har problem och man korsar sig... ska Blogg.se krångla igen ?!!! Kram :)
Esmaralda

43 Mimi:

skriven

Hej!

Ser du mig i arbete nu till hösten/vintern?

Kram

Svar: God chans, kram :)
Esmaralda

44 Mercan :

skriven

Esmaralda min bror och syster tänker ta lån för bostad, ser du Esmaralda om det blir lägenhet eller hus med trädgård 😃 det blir som du såg 😊 Esmaralda säg att du ser våra söta katter och kattungar levande tills nästa år då världen blir mitt av glädje, Sılvia bakom oss sa att hon ger mat till dem när vi är borta att de går till hennes trädgård, jag ska säga till grannen framför oss att ge mat och vatten till katterna till Anshe kvinna åckså Esmaralda, katt mamman gick dit i morse 😟 😭till att söka matt sen kom till mig och jag gav mat till henne till våra söta katter 😆 😊 😅 säg att du ser dem levande Esmaralda 🤗 😘 ❤️

Svar: Jag ser tyvärr inte hur det går med katterna men chansen ökar att de överlever och mår väl om de blir omhändertagna.. kram :)
Esmaralda

45 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda! Tror du mitt
liv kommer att ta steg mot det
sämre i och med skovet? Eller ser du mig igång snart? Är rädd och nervös, kan inte krascha nu.
Kram,
Jennifer

Svar: Det ser ut som om det kommer bli bättre... jobbigt ett tag till men att det senare går in i en lugnare fas... styrkekram
Esmaralda

46 Drömmen! :

skriven

Nu minns jag vad jag drömde också. Vad betyder det?

Att mina grannar jag irl har anmält hoppade ner i min balkong. De snodde med sig mina saker och jag såg det för att dörren var öppen och kläder låg nere i brand-locket. Sen går jag upp och ner i förrådet och träffar massa människor med olika betydelser.

Kram

47 Love 💕 :

skriven

Hej Es

Vem är min nästa kärlek:((((?
Tacksam för svar

48 💕 Zoey 💕:

skriven

Tack för ditt svar tidigare idag! ❤️

En annan sak ja undrar är om E och V tänker något på mig eller kanske pratat om mig? De är nu 5 månader sedan vi hade bråket. Kram Zoey 💕

49 💕 Zoey 💕:

skriven

Tack för ditt svar tidigare idag! ❤️

En annan sak ja undrar är om E och V tänker något på mig eller kanske pratat om mig? De är nu 5 månader sedan vi hade bråket. Kram Zoey 💕

Svar: De har skänkt dig en tanke då och då, kram :)
Esmaralda

50 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för våra söta katter och söta kattungar Esmaralda jag är så tacksam Esmaralda 🤗

51 Jossan :

skriven

Ja jag har ingen ro i kroppen idag samtidigt som jag är sjuk uttråkad men orkar inte göra något. Jag vill inte lyssna på podd och jag vill inte se film eller någon serie. Låter detta ens logiskt?

Jag har såå mycket att gör inför skolan börjar.. hoppas dock jag hinner i veckan.

Ser du något om han mr right? Var ska jag hålla utkik eller finns han u appen? Eftersom vi inte vet nåt han kommer.. Hur blir min höst?

Kram

52 Drömmen! :

skriven

Nu minns jag vad jag drömde också. Vad betyder det?

Att mina grannar jag irl har anmält hoppade ner i min balkong. De snodde med sig mina saker och jag såg det för att dörren var öppen och kläder låg nere i brand-locket. Sen går jag upp och ner i förrådet och träffar massa människor med olika betydelser.

Kram

53 Dröm :

skriven

Drömde så mycket i min dröm inatt. Jag drömde också om spindlar vad kan det betyda?
Nu har jag drömt om djur minst två gånger kram

54 Dröm :

skriven

Drömde så mycket i min dröm inatt. Jag drömde också om spindlar vad kan det betyda?
Nu har jag drömt om djur minst två gånger kram

55 Cecilia:

skriven

Vilken annorlunda upplevelse. Förstår att du som varit med om så mycket har accepterat att du inte behöver ha en förklaring på allt, men man blir förstås nyfiken. Attefallshuset blir nog hur fin som helst när det är klart.

Nu har vi sökt en hel del lägenheter och hoppet om en flytt innan vinter minskar. Vi har en fin lägenhet nu, så vi har ganska höga krav på de vi söker så jag vet att det kan dröja, men jag vill verkligen ha en flytt innan vinter för att ha närmare till jobbet. Hur stor är chansen att vi får napp på någon av de vi har sökt nu? Kramar

56 Lindis:

skriven

Vilken tur att jag såg din kommentar för stod i kassan på Willys och tänkte använda 50 lappen men nu ligger den i plånboken som typ en lyckomanulett eller vad man nu säger :)

Bevittnade get - yoga i skogen idag och trodde först att jag såg i syne men nope där var folk med sina yogamattor mitt i skogen och getterna gick runt dem :) Jag är ju lite avis på din dotter Es som bor i skogen :) Tänk att få mysa framför öppen brasa, kvällspromenader under stjärnhimlen med vovven mm. Oj om jag fick leva så :)

Tror du som jag att jag är redo att ta emot kärlek nu när jag släppt mina spärrar?

Ha en bra kväll. Tvättstuga och sen TV här. Kram

Svar: Ja, det är precis så hittade pengar ska användas. som en lyckoamulett !Ja, dottern i skogen trivs 100 %... själv är jag inte så glad i skogen :)
Jag tror du börjar bli redo för kärleksmötet.. kram :)
Esmaralda

57 Boudica:

skriven

Ja det var märkliga besökare, kanske var det dem som kom med meddelandet om att ringa Hortensia?
Jag är ju nyfiken utav mig, och skulle viljat veta!
Men sen, om det skulle hända ofta för mig, kanske jag inte skulle orka bry mig om det.

Ibland sker det märkliga ting här, ibland kan man ju undra om jag bara hittar på saker, men det gör ju livet mer intressant!

Försöker igen, och förlåt om upprepning, vet inte om du läste igår! ;)

Hade tänkt att under semestern så skulle jag göra en utesittning / vision quest men vädret passade inte in med min övriga tid, så det fick bli en natt på balkongen. Ville inte gå ut i skogen då, för det var risk för åska vid morgonknuten. Och ville inte spendera tid i skogen då! Och den kom strax efter jag gått in igen på morgonen, tur det!

Somnade till lite där tror jag, men i drömmen, om det nu var en dröm,där var jag ju på samma plats, i samma position, men jag hade blivit träffad utav blixten, samma känsla infann sig som de gånger jag råkar hamna i sömnparalys/eller ut-ur-kroppen-upplevelse, kunde inte röra mig, svårt att andas, och nånstans där hann jag ju tänka på att jag dör, att det inte var så här det var menat att dö, jag skulle bli gammal!
Vid senare tilfälla samma natt, så var det något om att jag ska så frön.

Symboliken förstår jag ju, men kan du få till dig något mer specifikt? Någon ledtråd kanske?
Eller vad du nu än får till dig!

Ja nu närmar sig min semester slutet, bara några timmar kvar på dagen innan vakna tidigt till jobbet,
och det är rätt ångestfyllt ja! Suck... Men det löser sig väl!

KRAM!

58 Lilllanilla:

skriven

Spännande o skrämmande tycker jag...
Blir fint med bygget! Roligt när det står klart!
Skulle vilja fråga dig om vår lille kattkille som försvann för ett år sedan precis... Har hela tiden trott att han skulle komma hem igen... kan du se vad som hänt honom..och om han kommer tillbaka till oss igen❤️

Svar: Tveksamt om han kommer tillbaka... han verkar ha hittat ett nytt hem, kram :)
Esmaralda

59 <3:

skriven

Ser det ut som pardejten blir av på fredag ?
💗

60 Annis:

skriven

Hej hej!

Jag har snöat in på tv-program där de letar bevis på att andar finns. Bland annat spelar dom in röster med en inspelningsapparat. Törs man testa något sådant eller kan man öppna upp något? Hoppas du förstår min fråga. Jag skulle vilja testa att höra min farmors röst men vågar inte ifall vi börjar få besök här hemma.
Har hon något meddelande till mig? Vet hon att jag saknar henne fast det gått 20 år sen hon gick över?

Sen har jag en till fråga. Mitt ex har en ny tjej sedan ca 1 år tillbaka och hon håller på att berätta för honom vad han ska tycka och vad han har ”rätt” till.
Kommer det ta slut så småningom så den här idiotin slutar nån gång?

Kram

Svar: Visst vet farmor att du saknar henne och hon kommer ofta och tittar till dig - men hennes röst ser dt inte ut som om du kan locka fram. När det gäller ditt ex.. så kommer det hela att plana ut...kram :)
Esmaralda

61 Jo:

skriven

Kära E.
Träffar en man som det känns bra med men har samtidigt känslor för en kollega (dock gift) och tror han känner samma? Kan du ge mig något råd?

Kram

Svar: När det gäller kollegan ser jag ingen seriös framtid för er tillsammans, kram :)
Esmaralda

62 A:

skriven

Fint det kommer bli med attefallshus! Vad ska ni använda det till, en till gäststuga eller ett ställe man kan sitta och äta typ? 😀

Finns det någon mat/livsmedel som jag bör undvika, du har tidigare sagt socker, gäller det fortfarande eller finns det något mer?

Känner mig så missnöjd med min kropp och den börjar bli trött. Jag SKA börja träna ordentligt. Men mat spelar ju också in.

Ha en fin söndag! Själv sover vi på hotell, men hemma har vi 25 grader och här 15!! Känns som höst och tog inte med tjockare kläder 😬

Kram!

63 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du hur många år det tar innan min bror kommer att träffa tjejen med gott hjärta, tar det två eller fem år söta Esmaralda 🙂

64 Romance:

skriven

Hej Es

Är han jag tänker på kär i mig,eller inte?
Kram

65 Lillanilla:

skriven

Tack Ezmaralda för svaret! Skönt att han lever!😊

66 Mercan :

skriven

Esmaralda 😭 😭 😭 det är akut 😞 vår katt med gröna ögonen finns inte är borta sedan i morse 😟 jag är så rädd 🙁 har det hänt henne något illa Esmaralda 😩😩😩kommer hon hem Esmaralda 😭 😭 😭 ser du henne Esmaralda 😫😫 😫

67 Lindis:

skriven

Jag förstår din dotter! :) Och du trivs väl bäst vid havet där du bor :)
Kram

68 Susanne :

skriven

Kul med attefallshus. De är så fina.
Längtar också efter sommarhus men speciellt en ny bostad. Kommer jag lyckas hitta en ny lägenhet snart?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: