Gångtunneln.....

En grådisig och ruggig november kväll i Connecticut, för 15 år sedan.

Jag står utanför en gångtunnel och tvekar. Man ser inte slutet på tunneln.. den är dåligt upplyst och en trasig lampa blinkar lågt därinne.

Nej, bestämmer jag, nu vänder jag och går tillbaka.

Jag vänder och tar två steg och inser snart att det är omöjligt.

För varje steg jag tar bort från tunneln så tjuter det i öronen… högre och högre.  För varje steg närmare tunneln dräemot  så avtar oljudet.

 

Alltså, av någon anledning måste jag ta mig igenom tunneln men jag gillar det inte.

Vem som helst ( eller vad som helst) skulle kunna vänta på mig därinne.

Jag tar ett djupt andetag och tänker att om  jag rappar på och går i rask takt… så är det snabbt avklarat. 

Jag kom till halva tunneln och då hör jag ett ynkligt pipande.

Ljudet tar mig till en brun  blöt pappkartong som står intill väggen.

Jag viker tillbaka flikarna och där i ena hörnet ligger en pytteliten hundvalp som är vettskrämd, kall och säkert både hungrig och törstig.

 

 

Jag sveper in den lille i min jacka och ringer väninnan som i sin tur ringer  polisen – och så får jag uppleva djurpolisen in action också !

De anländer snabbt och meddelar att om den lille är tillräckligt frisk så kommer han med all säkerhet att få ett hem.. valpar är lätta att adoptera bort och så tackar de mig för min insats! 

Man ska alltid lyssna till sin inre röst… eller tjuten i öronen….

Kram & kärlek💖

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag sova dåligt inatt. Jag undrar om det är något positiv nyhet ska kommer. Det bruka var så. Något i sociala media som jag kan inte förväntar mig för?

Ha det bra

2 Skorpan:

skriven

Väntade mig något mycket värre, tur det var en hundvalp som du kunde rädda Es. Men varför var du tvungen att gå igenom en sån tunnel undear jag...

Idag ska vi o beskåda pojkarna i de gråa kläderna, faneden svärs idag. Blev ingen sovmorgon o stressigt känns det också. Förra gången jag var på faned så mötte jag nån som jag hade känt i ett tidigare liv, händer det nåt annat intressant idag Es?

Dags o knyta ihop säcken o komma iväg så småningom...
Hoppas du kommer ur sängen Es ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jag var inte tvungen att gå genom tunneln men den fanns i min väg för att jag skulle kunna gå typ i en cirkel från väninnans hem och slippa vända om och ta samma väg tillbaka. Spännande dag idag ! Ha det riktigt bra, kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag blir bara förvånar mer och mer över G kvinna. Hon var inte såna mot mig tidigare. Jag undrar vad är hennes nästa steget om mig?

Jag tycker det är lite märkligt men har jag gjorde något bra?

Jag vet inte hur ska jag hanterar det? Har jag gjorde något bra?

Ha det bra

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet att det händer ofta att när jag kommer inne i en fika, affärer, restaurang, arbetsplatser och såna. Det finns såna tillfälle att allas ögon är på mig. Även ibland på facebook då jag har skriva en kommentar på någons inlägget. Då kommer någon som gillar på mig och uppskattar.

Ibland har jag en känslan att jag vill var osynligt och springa från även gömma mig från alla. Jag vet att jag ska väl tar emot och var tacksam.

Men varför är det så ibland med flera mot mig? Är jag något som gjorde få alla uppskattar mig eller allas ögon på mig.

Vet du vad är orsaken?

Ha det bra

5 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Tror du min flicka kommer att komma ikapp med skrinningen? Hon behöver ibland tid på sig innan allt faller på plats, och då brukar det gå jättebra. Blir det så nu också?

Kram

Svar: Ja så länge hon tycker det är roligt så länge gör hon också framsteg, kram :)
Esmaralda

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Det var 11 år sedan före alla dessa tider var jag helt annan person och jag har en vissa personer som G kvinna och C kvinna. Känns som om en del har tillbaka efter dom 10 år som jag har leva så gott med olika äventyr och olika situationerna.

På något sätta som något har händer. Har jag gjorde något? Jag har väl gå vidare från flera... men hur? Några kommer tillbaka men hur kan det blir så?

Ha det bra


Svar: Du har utvecklats och dessutom på ett bra sätt, kram :)
Esmaralda

7 Helena Ir:

skriven

Hmm, jag greppar inte riktigt din berättelse. Ur verkliga livet eller en dröm? Spelar egentligen ingen roll, för den inre rösten kan vara väldigt stark!
Jag börjar mer och mer lita på den där rösten dessutom.. min intuition!

På ett sätt har denna sommar varit händelserik i det lilla.. ställer därför en fråga om det kan komma något mer under sena sommardagarna eller nu under hösten?


Ha en skön lördag.. det är varmt!

Kram


Svar: Detta var helt ur verkliga livet.Bra att du litar till din intuition, det gör du så rätt i, kram :)
Esmaralda

8 ängel:

skriven

Godmorgon Es

har jag någon budskap i från universum. ?

kram

9 M. M. :

skriven

Åh, vilket tydligt tecken på att valpen skulle bli hittad av dig 💕 hoppas hunden fick ett fint liv.

Kommer allt gå bra på Liseberg idag? Är lite uppskrämd över alla karusellolyckor på sistone.

Kram

Svar: Jadå, allt pekar på att det kommer gå bra utan olyckor, kram :)
Esmaralda

10 Mercan :

skriven

Esmaralda vår katt med gröna ögonen är i trädgården, jag blev så glad 🙃 Esmaralda ser du att någon gång min farmor kommer hem och tar hand om våra katter och kattungar 😔 vi vet inte var hon är, hon har en idiot dotter

11 Naturvän:

skriven

Hej!

Vilken rörande historia , hoppas hundvalpen fick ett varmt omhändertagande och nytt hem. Hur tänker man när man överger en valp i en kartong? Bara så hemskt och hjärtlöst.

Att följa sin inre röst försöker jag göra, tar alltid det säkra för det osäkra, känns tryggast så.

Ngra nya pocketböcker och stranden får det bli idag samt hoppas min leverans av pastellkritor kommer så jag kan prova ngt nytt.

En fråga, min vän i byn har väldig ryggvärk, ser du om det blir bättre så vi kan träffas, jag bryr mig trots allt om honom,...

Kram och trevlig Lördag!

Svar: Ja idag blir det galet varmt och stranden känns rätt !Vännens ryggsmärtor kommer bli bättre men kan ta sin tid, kram :)
Esmaralda

12 Mercan :

skriven

Esmaralda va underbart att du forttsätte till tunelen och har tagit söta valpen i jackan du har ett stort hjärta Esmaralda 😔 💖 💝 💟

13 Smultronstället:

skriven

Godmorgon 🌄☕
När djur kommer till ett bättre hem, pga att människor innan har behandlat dem innan, det gör att jag ibland känner att vi inte är förtjänta djuren som ofta blint litar på att vi är goda.
Så glad att denna hundvalp fick förhoppningsvis en omvårdnad och ett hem ❤️
Börjat kolla på en serie på Netflix, the Sandman. Första ca fyra avsnitten var spännande, sedan har de senare avsnitten nr 5 och 6 (tror jag) "ballat ur" enligt min karl. ÄNNU BÄTTRE enligt mig 😍❤️
Allt från hur människor tolkar 'Ärlighet', Döden som är oundviklig, oavsett ålder och status, till en man som säger sig aldrig dö och reflekterar vart 100de år om han vill dö.
❤️
Tankar har satts i perspektiv efter svaret igår och det är då jag kom till sans att ja, jag är nog kvar på jobbet ett tag till, om jag inte gör en förändring... För hur kan jag förlåta mig själv att vara kvar när jag mår dåligt och inte är uppskattad eller får en befordran? Jag är nog kvar ett tag till men känslan är via en långtidssjukskrivnin eller barn ❤️

Svar: Serier/filmer där man får ett speciellt perspektiv och börjar tänka efter , är bra !Du tänker så rätt kring ditt arbete, kram :)
Esmaralda

14 Jen. :

skriven

Jag studerar till socionom och har avklarat ett år. Jag har flera erfarenheter av att avbryta studier från förut och vill ju helst inte göra det igen. Det är däremot väldigt tufft att studera speciellt då jag har barn studerar på distans och studerar hemifrån och får bristfällig återkoppling från lärare. Motivationen är därmed inte så hög. Känns det ändå som jag ska fortsätta med dessa studier och att de kommer att gynna mig i framtiden?

Svar: Ja, kan du fortsätta så tror jag det blir bra på sikt, men du hade behövt studera på plats och inte hemifrån, det hade underlättat, kram :)
Esmaralda

15 Stm:

skriven

Hej!
Kommer bli uppsägningar på min arbetsplats.
Hur ser mina chanser ut.
Få stanna kvar? Bli uppsagd?
Tänkte ifall det är någon liten chans att jag får stanna.
Kram!

Svar: Finns en chans att du får stanna men det är inte självklart, kram :)
Esmaralda

16 Solstjärnan:

skriven

Vilken tur att du lyssnade på din inre röst😊
Hundvalpen blev inte bara räddad utan fick leva vidare😊
Hemskt att djur lämnas så...men bättre att lämnas så de hittas än att de släpps fria och lider och i värsta fall dör.
Att det var en hundvalp du skrev om idag berör extra mycket eftersom jag själv är hund ägare.

Ha en bra dag😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Ja, det är sorgligt när djur far illa och det beror mig ända in i hjärterötterna, kram :)
Esmaralda

17 Cecilia:

skriven

Vilken tur att du hittade valpen! Där fick du tydliga tecken på vart du skulle gå.

Igår bestämde vi oss spontant att gå på festival idag. Biljetterna var slutsålda men sedan släpptes fler, kanske var det ett tecken att jag skulle gå haha. Jag har en vecka ledigt från jobbet nu och tänkte plugga till tentan, men de planerna blir ju inte riktigt som tänk idag och imorgon.. Vill ju njuta det sista av sommaren. Har jag chans att klara tentan på torsdag? Kramar

Svar: Härligt med festival, ha riktigt roligt ! God chans att du kan klara tentan, kram :)
Esmaralda

18 Mercan :

skriven

Esmaralda tar det många år Esmaralda innan min bror kommer att träffa tjejen med gott hjärta, tar det två eller fem år 😊

Svar: Det beror på hur aktiv han själv är, kram :)
Esmaralda

19 Jossan :

skriven

Godmorgon
Jag förstår inte varför T hörde av sig till mig i torsdags. Han kunde lika bra vänta 2 veckor på att höra av sig om han ändå ignorerar det i över 1 månad.. Började han sakna mig?

Hur kommer det bli med min kollega? Jag har jobbat fyra dagar och jag är redan uppe över gränsen att jag kommer smälla av. Hon har äcklig attityd och försöker framstå som hon är bättre än alla andra. Hon är sån översittare och jag blir osäker på min kompetens pga henne… Ser min chef igenom henne?
Känner mig inte sedd av min chef för jag inte skryter om mitt arbete så som denna gör.. hon skulle snacka skit om mig till min närmsta kollega idag. Men eftersom jag var i närheten kunde hon ju inte säga något.. försöker inte bry mig men asså behöver inte sånna personer i min närhet..

Åkte till mamma o pappa efter jobbet. Blir sola och bada innan det bär av på roligheter med kollegor.
Kram

Svar: Nej, sådana personer behöver man inte men tyvärr finns de på de flesta jobbSätt dig över och försök att inte bry dig, annars tar det energi från dig och helt i onödan, kram :)
Esmaralda

20 Lilla:

skriven

Hej Esmarslda.

Bra insats. Hoppas allt gick väl för den lilla valpen.

Es, om jag lämnar mitt nuvarande förhållande. Ser du mig som själv då framöver? Eller i en relation ?
Kram

Svar: Först på egen hand och så småningom kommer en ny kärlek, kram :)
Esmaralda

21 Jossan :

skriven

Jag har problem med min sömn. Jag vaknar alltid trött. Det finns aldrig en morgon som jag vaknar och är pigg. Det kvittar hur många timmar jag sover. Jag har varit hos läkaren och tagit tester flera gånger men det visar Inger fel.
Sen jag flytta in i min lägenhet för 5 år sen blev det värre.
Jag vet om att det finns en stor ångest i den lägenheten efter ett barn dött. Det var en tjej som kände av sån ångest u mitt sovrum. Sen fick jag veta att min mosters svägerska som bott i lägenheten förlorade ett barn när barnet var 3 månader.
Tror du det hjälper att rena med salvia? Kan man rena sig själv också?

Kram

22 .:

skriven

Hej Es!

Alltså, jag är fortfarande sjuk. Jag kan inte fortsätta vara sjuk 😭. Jag har ett viktigt möte, samtal och resa till Stockholm inplanerat nästa vecka. Kan du se om detta blir av? Åtminstone resan till Stockholm.
Kan jag göra något för att bli frisk snabbare...

23 Ma:

skriven

Hej Esmarslda.

Ser relationen ut att fortsätta vara och hålla även efter flytten?
Kram

24 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Vad är chansen att det blir en flytt för mig nästa år?

Kram

Svar: Strax över 50 %, kram :)
Esmaralda

25 Tröttmössa:

skriven

Gudars vilken tur att du var där och att valpen kunde hittas!

Värmebölja, fullmåne och kvinnotjall ledde till en skitnatt och skall iväg och jobba på endast två tim sömn. Tuff dag framför mig och hoppas att jag sover ikapp i natt och att nästa vecka blir bättre för denna har varit allt annat än rolig :/

Ha en bra lördag i värmen. Kram

Svar: Ja, i natt blir nog sömnen bättre !En gräslig värmebölja är det.. man nästan smälter bort... kram :)
Esmaralda

26 LottaS:

skriven

Hoppas pappa blev nöjd över hur vi ordnade med hans hund! Ser du om hon orkar och klarar jakten ännu denna höst?

Svar: Jadå, pappa blev riktigt nöjd över hur ni ordnat det. Hon tycker om jakten och kan därför vara med men samtidigt är inte hennes ork vad den varit så du får bedöma när det är dags... kram :)
Esmaralda

27 Tröttmössa:

skriven

Ja visst är det gräsligt med denna värme! Hur hanterar du den? Jag cyklar bara halva vägen idag och tar svala tunnelbanan sista biten. Som tur är jobbar vi bara fyra timmar idag och det är min sista lördag. Sen vet jag inte riktigt vad det blir för jobb i höst. Vaccination eller något annat.

Jag gav Ögat lite salt igår och hoppas att han piggade på sig :) Någon hälsning från andra sidan?
Kram

Svar: Jag hanterar inte värmen alls... på mitt kontorsrum är det svalt så där sitter jag och trycker när det är som varmast mitt på dagen ! Ögat uppskattade saltet. De dina i Alltet finns så ofta med dig och gör allt de kan och förmår för dig, kram :)
Esmaralda

28 Rebban :

skriven

Hej,
Vaknade upp med ett ryck i natt. Hörde steg och trodde dottern var på väg upp till mig. Men hon kom inte och när jag kollade till henne låg hon och sov tungt i sin säng. Sedan kom fler steg/ duns. Trodde ett tag att det var det en inbrottstjuv och jag kollade därför igenom hela huset förutom källaren. Sambon låg bredvid mig och sov så honom fick jag ingen hjälp av.😬På det drömde jag så verkligt…

Hade vi besök? Jag antar att det inte var en inbrottstjuv men någon från andra sidan? Hade en mycket fin kollega som gick bort i veckan, det var väl ändå inte kollegan som var på besök?

Kram och hoppas du får en ljuvlig dag i solen!

Svar: Jag tror faktiskt att ni kan ha haft andligt besök.... jag ser inte vem men det känns som en man... och hans avsikter är de allra bästa.. kram :)
Esmaralda

29 Blomman:

skriven

Hej esmarslda.

Verkar det dröja för mig innan en ny relation finns i mitt liv?
Är det inom 1 år?
Kram

30 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Spänmande är det o spec för pojken klädd i full mundering o står o marscherar i solen, pust så svettig jag blir av bara tanken ;). Ärtsoppa på menyn idag då...
Kram Skorpan

31 Jossan :

skriven

Jag har problem med min sömn. Jag vaknar alltid trött. Det finns aldrig en morgon som jag vaknar och är pigg. Det kvittar hur många timmar jag sover. Jag har varit hos läkaren och tagit tester flera gånger men det visar Inger fel.
Sen jag flytta in i min lägenhet för 5 år sen blev det värre.
Jag vet om att det finns en stor ångest i den lägenheten efter ett barn dött. Det var en tjej som kände av sån ångest u mitt sovrum. Sen fick jag veta att min mosters svägerska som bott i lägenheten förlorade ett barn när barnet var 3 månader.
Tror du det hjälper att rena med salvia? Kan man rena sig själv också?

Kram

Svar: Jag tror faktiskt inte att barnets död har någon negativ påverkan för dig .. men att rena med salvia emellanåt är alltid bra, kram :)
Esmaralda

32 Naturvän:

skriven

Godmiddag!

Tack snälla för lugnande svar, behöver fortfarande kontakten med min vän, den känns djup....

Blev ett besök på klostermarknaden i grannbyn, en underbar morgon och jag hittade både det ena och det andra. Bl a ett vackert halsband och nya stenar.
Stenarna köpte jag på ren intuion, råsten, och nu ligger de i vatten i solen på altanen för rening.

Nu bad!

Kram

Svar: Känns starkt positivt kring stenarna och det känner du nog själv också.. kram :)
Esmaralda

33 Carro:

skriven

Djur är det som påverkar hjärterötterna mest💕
Är jag i fas snart igen? Varma kramar🔥🔥🔥

Svar: Jadå, snart är du tillbaka i fas, kram :)
Esmaralda

34 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Vilken tur att du hittade den lilla valpen och räddade den! :) Då jag bodde i Centralasien räddade jag också en liten övergiven minivalp, den var kanske 3 veckor gammal, satt i en lerpöl och ingen ville ha den. Jag tog hand om den, tvättade och matade den och såg till att den fick ett nytt bra hem. Jag kunde omöjligt ta hand om den en längre tid på grund av jobbet som jag hade. Minns hur jag grät floder då jag måste skiljas från den. Tänker ibland på hunden och hoppas att den fick ett bra liv.

Fina Esmaralda, är så orolig för min framtid, i synnerhet närmaste månaderna. Kan du se något om det? Blir det lång sjukskrivning? Hur kommer min ekonomi att påverkas?
Kram,
Jennifer

Svar: Det ar så himla bra gjort av dig !Jag ser en tids sjukskrivning och ekonomin påverkas men inte tokmycket, kram :)
Esmaralda

35 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg något större som möjlighet från euro jackpott efter tre år 😌 innan dess såg du smått mer en än gång, ser du Esmaralda någonting i slutet av året 🙂

36 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du att jag ska träffa mannen med gott hjärta efter att ha börjat sysslan genom den omgivningen eller innan dess på något annat sätt 🤔 😂😂😂

37 Kärleken💕:

skriven

Hej Es

Kan du se om någon är kär i mig?
Kram

38 Ghostwriter :

skriven

Inatt hamnade jag på ett dårhus ute i ingenstans, i min dröm. Vi är massa barn och vuxna som blivit fångatagna och tvingas göra uppgifter som kan döda oss, klarar vi oss så lever vi tills nästa gång men uppgifterna vi får stå ut är konstant utan vila. Vi pressades bakom galler gjort på träd liknande, så att vi pressades mellan det och vägg. Kunde känna hur jag kämpande för att andas, det var verkligt. Efter ”timmar” i drömmen vaknar jag upp i en annan dröm

Där jag befann mig på ett vattenland och åkte dit ensam. Försökte gå upp från en rutschkana som ledde till omklädningsrum. Hittade en stor docka som kom till liv.

Har drömt dem båda förr men länge länge sen. Får du in någon känsla?Vilken tur att du gick in till tunneln och det var för att hjälpa lillen. Modigt kram

Svar: Drömmen handlar om att kämpa och inte ge upp, det känns som budskapsdröm, kram :)
Esmaralda

39 Jeanette:

skriven

Vilken tur!

Vad tråkigt om passen måste avslutas, inge roligt alls. Dessutom blir lönen betydligt mindre.

Ha det fint!

40 Nat:

skriven

Är chansen god att vi får barn ihop? 😍😍😍

41 Skorpan:

skriven

Tror inte jag skulle palla att gå arme'n inte alls min plats ;D. Hett är det, ojoj.
Kram Skorpan

42 Fanny2:

skriven

Stackars liten! Han är nog evigt tacksam över att livet blev bättre. Det där med att lyssna på sin inre röst är inte alltid lätt.

Ser du något om hur nästa vecka blir? Har lite ångest över att jag alltid saboterar för mig själv. Jag pratar med en terapeut och vet inte var jag ska börja.


Kram 💜

43 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg snart, ser du Esmaralda vilken månad ska jag börja sysslan inom konst och ska jag träffa mannen med gott hjärta där 😌

44 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du hur många år det tar innan min bror kommer att träffa tjejen med gott hjärta 😔😌🤔

Svar: Nej, som sagt, det beror på hur aktiv han själv är, han har egen påverkan i detta, kram :)
Esmaralda

45 Doris:

skriven

Hej!
Vilken tur att du hittade valpen.Så hjärtlös att bara lämna en valp.

Har jag nån från alltet hos mej?
Brukar bli väckt ibland på nätterna.

Kram

Svar: Du får besök från Alltet då och då och det är mycket kärlek och omtanke, kram :)
Esmaralda

46 Tänker J på mig:

skriven

Tänker han på mig eller har han gått vidare?
Tacksam för svar

47 AAD:

skriven

För 8 år sedan skrev du i en seans att om jag inte kan sluta dricka på egen hand ska jag absolut ta hjälp. Jag vet ju att jag kommit långt och jag kan för att jag vill, men jag kan inte hålla mig borta från alkoholen om det gått för lång tid.. det vill säga en eller två månaders mellanrum. 8 år senare och dricker ännu, är ju hemskt att tänka på.Förut kunde jag hålla mig till var fjärde månad. Jag vet att jag behöver något som får livsglädjen igång och bättre umgänge och våga träffa killar på andra sätt än genom ett glas. Framförallt viljan att sluta för mig och inte för framtida andra, även om det är anledningen till varför jag inser att jag inte kan leva nyktert liv själv. Jag KAN hålla mig till ett glas och smutta lugnt, men jag vill ju inte. Ska man dricka så ska man dricka.

Är det ens meningen att jag ska leva ett nyktert liv? Utan en enda droppe tills jag dör? Ibland känns det inte meningen... eller möjligt. Med allt firanden, fester, träffar och diverse.Kan AA möte vara för mig? Att få prata och lyssna. Inte självaste programmet. Jag har ju redan verktygen inom mig. Men det kanske är bra för mig ändå programmet. Jag vet inte.


Sedan gjorde jag ett test online om autism. Jag fick 19 poäng och de som Har autism får över 30p. De flesta som gjorde testet får mellan 15-17. Känns det som jag har autism eller påminner min personlighet bara om det? alla personligheter påminner ju om någon diagnos.


Kramar

Svar: Absolut att AA kan vara något för dig... ta kontakt !Bestäm inte i förväg hur du där ska förhålla dig där utan ta det som det kommer.
Jag kan inte känna in autism runt dig, kram :)
Esmaralda

48 Naturvän:

skriven

Hej!

Ännu en gång tack, stenen Labradorit är ny i min samling efter dagens inköp och den känns "klockren".

Kram

Svar: Den ÄR klockren ! Kram :)
Esmaralda

49 Tröttmössa:

skriven

Haha så det är på kontoret du sitter och trycker :) Vad bra att det finns någonstans som det är svalt! Vad gör maken? Jag bodde framför AC:n på jobbet. Höll på att smälta bort på cykeln på vägen hem och nu framför fläkten hemma. Orkar inte med någon mer träning idag utan skall kolla på Sim EM. Tänk, en gång i tiden var jag själv elitsimmerska. Snygg, vältränad och killarna stod på rad. Det var tider det :)

Dom är så fina de som finns i Alltet❤ och du sa nån gång att jag behöver aldrig oroa mig när jag har dem så antar att det stämmer :)

Blev så glad när du sa att min SM tittar efter mig titt som tätt för då vet jag att han finns och vill träffa mig :) När han ser mig så kanske han tänker "Nämen där är ju den rugguggla som jag letat efter" :) Jag känner mig lite som Askungen som väntar på att glasskon skall passa :)
KramisSvar: Maken älskar värmen :)De dina på andra sidan skapar en stor trygghet för dig.. du har väldigt gott beskydd !
Kram :)
Esmaralda

50 Nn:

skriven

Hej Esmarslda.

Ser jag ut att vara själv en längre tid innan rätt relation dyker upp?
Kram

51 Är det han i Seansen?:

skriven

Hej Es

Har jag mött min soulmate nu? Är det han jag har kontakt med nu...? Det är så mycket som stämmer in på honom från din seans men vad ser du? Är det HAN eller har jag en annan som kommer efter honom som är den rätta? Jag vill bara vara med den rätta!
Kram

Svar: Jag ser inte om det är han... du måste själv känna in... kram :)
Esmaralda

52 Mimmi:

skriven

Kära Es!
Allt tyder på att min partner har autism, liksom hans söner. Det fungerar inte enkelt mellan oss, och vi kan inte prata på ett djupare plan. Jag funderar mycket över denna relation. Jag vet att jag måste fatta egna beslut, men vad känner du kring detta? Kram!

Svar: Känns som tungt, tveksamt om du klarar det i längden, kram :)
Esmaralda

53 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför jag har lätta att glömma bort ibland för jag har den bättre livet med flera människor runt mig och jag trivas bra med dom. När något är orättvisa för mig

Men det är väl sant att jag har många bra människor runt mig och min livet är fina att jag kunde leva. Alla trivas bra med mig. Ibland vill jag har mer men man ska var nöjda med vad jag har just nu

Jag borde inte titta på fel sidor i facebook eller höra av andra utan fokus på goda sidor och positiv.

Det är ju sant att jag borde var nöjda med vad jag fick mest av flest?

Ha det bra

54 ullie:

skriven

ja dt är ju så att allt har en mening bara att man inte alltid förstår just den meningen

vilken tur du hittade han åhh,,,

Svar: Ja, så är det... kram :)
Esmaralda

55 Mina:

skriven

Hej esmaralda.

Kommer relationen att hålla även efter flytten? Även om jag flyttar själv först?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: