Dimensionerna.....

 Ibland händer det  mig att  världen blir suddig… som stekhet asfalt i ökenlandskap.. när man riktigt kan se hur luften dallrar.  Du har säkert sett det på film nån gång.

Vad som sker är att jag är nära gränsen till en annan dimension…  och under en liten stund går liksom dimensionerna in i varann.

Det är inte en och samma dimension som jag upplever   utan olika men hur många dimensioner som finns har jag ingen aning om. Har dock på känn att det är en hel del.

När det suddiga kommer och luften dallrar  & går i vågor ….så brukar det vara några sekunder bara och sedan blir allt normalt igen.. men  under dessa sekunder kan jag ibland få se de märkligaste ting.

 

 

Som häromdagen när  luften började dallra och allting fick suddiga konturer så såg jag något i ögonvrån till vänster  som liknade en liten robot och som utförde en lustig dans… han var förfinad och med mänskliga drag men helt klart en robot.

En annan gång fick jag se ett dukat bord på en vacker blomstrande äng. Bordet var dukat med vita tallrikar och vita glas och vita vackra blommor i vita vaser. Allt var väldigt vitt. En hop människor närmar sig, också de vitklädda och de skrattar och stimmar och jag kan ju ana att det är fest på gång.. i  en annan dimension.

 

 

Som barn såg jag  ett tonårsrum med en laptop på skrivbordet och jag trodde det var nån slags radio men så var det inte. Förklaringen kom ju massa år senare när vi i vår dimension fick datorer.

Utvecklingen är olika i dimensionerna

Jag har sett enkla byar.. som på medeltiden… jag har  sett frukter och grönsaker som vi inte känner till… märkligt byggda hus… varelser med väldigt många fingrar….intelligenser utan fysiska kroppar och mycket mer.

Jag vet inte vad som döljer sig i dimensionerna och jag kan inte stanna kvar.. efter ett par sekunder är jag alltid tillbaka i mitt vanliga liv.

 

  

Somliga av världarna är så märkliga att man ingenting alls begriper.

Jag såg en gång en flicka sitta högt uppe i ett träd men det var intuitionen som sade mig att det var en flicka.. det kunde lika gärna ha varit något helt annat.  Hon gapade stort mot himlen och gjorde tecken med märkliga händer och en stor fågel kommer svävande och landar bredvid henne.

En gång såg jag faktiskt mig själv… det var jag men ändå inte… som en annorlunda kopia av mig själv.. och vi bara stirrade på varann de sekunder det tog innan världen blev vanlig igen.

Någon annan som upplevt nåt liknande ?

Kram & kärlek💖

1 Maria:

skriven

Godmorgon bästa Es!

Vad spännande att få se vad som händer i olika dimensioner!
Jag ville bara berätta att du hade såklart rätt, jag kom in på min utbildning! 🤩 Jag trodde inte det skulle gå då jag var reserv men så ringer dom och erbjuder mig en plats! Gissa om jag blev glad!

Nu undrar jag såklart om jag kommer att klara utbildningen? Kommer jag att kunna jobba samtidigt? Jag blir så fruktansvärt nervös när det är dags för tentor så om jag vet att det kommer att gå bra så skulle det lugna lite ☺️

Ha nu en riktigt skön helg! 🤗

Kram ❤️

Svar: Lycka till med utbildningen nu ! Visst klarar du den.. bara du har fokus och en bra planering.. kram :)
Esmaralda

2 Agnes:

skriven

Har sett mig själv bakifrån på T-centralen i slutet av 70-talet. Troligtvis en tidsloop som skedde, då "jag" kom från andra hållet o passerar mig när jag väntade på tunnelbanan.

Hade lite udda upplevelser som yngre, o nu verkar allt sådant tagit slut. Är nog för att jag blivit "för gammal" o mer cynisk o helt enkelt gett upp med att inbilla mig saker.
Levde som ung mer i det blå o med stigande ålder så kommer klokheten o då dör det där sprudlande o magiska tänket.
Saknar jag det? På sätt o vis inte alls, då flum inte längre är en del av livet för mig.

Fast...får säga som så...med en viss irritation så märker jag ju att ngt pockar på där bakom den nedhalade ridån...väljer att ignorera då jag anser att det är bättre att vara som jag är nu.

Och enhörningarna suckar bland glittermossan o undrar...när ska hon bli den hon är? ;0}

Tackar hjärtligt för Agnes-grattiset i går!

Sänder i retur stora kramen åt er alla! ;0}Svar: Och du blir den du är.. så småningom... det finns något extra inom dig som du ibland kunnat känna av och det försvinner inte... kram :)
Esmaralda

3 Skorpan:

skriven

Vilka upplevelser Es! Rätt få förunnade, kanske? Intressant...

Åh nej, hur skulle nu en kontrollfreak kunna se nåt, som inte känner av healing, regression o sina talismaner ;D. Inte ens människor kan jag läsa av längre o vet om de talar sanning eller ej, bedrövligt...

O ändå ser jag ett stort rosa moln utanför mitt fönster, problemet är väl det att jag inte svävar på det utan bara ser det ;). Finns inget som får mig att sväva just nu, speciellt inte de extra kilona jag dragit på mig på sistone, de håller mig stadigt förankrade på jorden ;D.Jvla dysterkvist, jag i ett nötskal. Nåt allvarligare fel på mig Es, eller bara en djupare svacka?

Det är väl en helt vanlig lördag igen, inget speciellt på gång.
Kom ihåg att dricka mycket vatten Es ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Japp, vatten dricks det :) Du är i en svacka och det kommer bli bättre... gör lite mer av sådant som får dig att ladda med positiv energi, kram :)
Esmaralda

4 <3:

skriven

Nej aldrig upplevt det så men ibland drömmer man saker som kan vara lite liknande. Testar och frågar igen.
Vad är det med E just nu ? Hon verkar sur och off ? Ingen like på fb ens 😅😅
Kände mig lite nere sist vi sågs för behandling. Kändes inte så bra som det brukar. Förstår inte hur hon fick för sig att jag skulle vara kattvakt åt hennes katter. Hon har massa andra vänninor att fråga. Tycker inte alls om katter och tycker de är lite oberäkneliga och läskiga 🙈 och jag har fullt sjå med min hund och klara vardagen och alla besök på sjukhuset. Hundmänniska är jag till 💯🐶♥️
Kram

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Det är samma med mig. Som jag sågs jag mig själv och hennes första kärlek. Dom var tillsammans. Bara enda gång försöka jag nå dom men jag lyckas väl. Jag prata med dom lite. Dom var lyckligt tillsammans. Jag har var deras lägenhet och snokar allt där.

Förut mest men inte just nu. Men senast nyhet var dom gift.

Ha det bra

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Men bara enda märkligt är det sällan jag ska lägga mig och sova i sovrummet. Då det händer kommer en ljuset från hallen och i tv och köket rummet. Enda gång försöka jag springa och ser dom. Jag blir blinda en tag för jag kunde inte ser. Jag försöka få mig ser igen. Tills dom är typ försvinna då kunde jag ser igen.

Efteråt jag förstår så det ska var mitt framtida person som kommer dit till min lägenhet från en annan världen. Då efter den så låta jag dom vara då ser jag och var jag medvetenhet. Att inte störa dom.

Jag undrar bara varför hon kommer till min lägenhet. Om hon saknar något eller leta efter något.

Efteråt bry jag inte mer om även jag förstår det är mitt framtida person som hit då jag vet inte vad hon tänker om det.

Ha det bra

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Det var nyss som jag märks i en annan världen som min relation till B kvinna har en fortfarande relation. Men inte jag. I en annan världen var dom tillsammans fortfarande och har roligt. Som jag fick upplevelse i tisdags på kvällen.

Deras positiv energi. Men hon har tydligt förlora C kvinna då försöka jag ställa den fråga.

Bara två personer som har förlora C kvinna i två st världar som jag känner till. Vet inte varför för den skapa en konflikt mellan dom grund av E kvinnas relation så jag menar mig själv i annan världar.

Ha det bra

8 P L:

skriven

Alltså så häftigt, jag önskar jag hade den förmågan, helst resa mellan dimensioner.
En fråga, behöver jag oroa mig för min son?
Mvh P L

Svar: Ta din oro på allvar och agera på det sätt du kan... det kommer bli bra... kram :)
Esmaralda

9 Hanna:

skriven

Hej!

Inte varit med om något av det du beskriver men jag tror också på parallella världar. Vi kanske själva lever flera liv samtidigt i de här världarna.

Däremot kan jag ibland få en annorlunda känsla i någon kroppsdel, som att den tar en annan form eller storlek. Speciellt mina armar och händer. De kan kännas väldigt stora. Ibland kan jag lägga mig till med en annan gånstil plötsligt. Då tänker jag att det var så det kändes när jag var i ett annat liv någon annan stans i en annan kropp.

Ha en fin helg!

Kram

Svar: Ja jag tror du tänker helt rätt, kram :)
Esmaralda

10 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar om det finns en världen som E kvinnas relation till C kvinna var första kärlek? Om det är tvärtom. Då deras relation är inte som min just nu?


Finns den? Kan du ser hur går det med dom just nu?

Ha det bra

Svar: Det kan jag inte se tyvärr, kram :)
Esmaralda

11 Fitnesskillen:

skriven

Godmorgon ez

Bör du svarade mig så skrev att jag skulle räkna med att jag inte lär bo så länge med min tjejkompis, hur menar du då där?
Blev riktigt nyfiken och undrar vad är det som inte lär göra så att jag inte lär bo så länge med min tjejkompis?

Dimensioner tror jag starkt på , eftersom man vet att det finns jag i andra dimensioner fast i olika fas/yrken/livet osv, dimensioner låter så häftigt men samtidigt kan det komma lite komplicerat eftersom man vet inte riktigt hur man kan göra för att se hur man själv är i dimensioner, men sen tror jag också lite att det kan speglas något eller vad man ska säga 🧐

Ha en fantastisk fin lördag ez 🤗 stor kram

Svar: Jag vet inte vad det beror på att ni inte bor så länge tillsammans.... ta det som det kommer... kram :)
Esmaralda

12 Silvertassen :

skriven

God förmiddag Es!
Efter en rejäl förkylning fick ja blåsor på tungan och var vit, läkaren ja träffade tittade lite lätt bara men jag fick utskrivet något att skölja munnen med. Ser du om det går över med de medlet jag fick eller får jag fortsätta med något annat medel? Kram ❤️

Svar: Känns som att det kommer gå över man kan ta lite tid, kram :)
Esmaralda

13 Alie:

skriven

God Morgon,
Det här har jag funderat på och visst finns det flera dimensioner i vårt universum, tror jag
Jag kan inte dra mig till minne att jag varit med om något specifik händelse, mer än att jag har hamnat i tillfällen som känns som jag varit eller gjort förut, eller platser jag besöker för första gången, men känns som jag varit där tidigare ( fast det handlar inte om olika dimensioner utan om tidigare liv kanske)

Es: har nu fått ett nytt jobbuppdrag inom något jag aldrig arbetat med tidigare ( inom psykiatrin) blir det bra?
Kram och fin Lördag! 💫

Svar: Ja, det känns som om detta kan bli bra.. kram :)
Esmaralda

14 Naturvän:

skriven

Hej!

Vilka upplevelser ! Kan de komma närsomhelst eller är det oftast när du är för dig själv? Ser personerna ut som vi i ngn dimension? Det här är hur spännande och fantastiskt som helst. Är det krafter som bara känns positiva, inte som de grå?

Nej, har inte sett ngt från annan dimension, men känt av , precis som en kraft, ngt som fyllde mig med energi . Låter lite luddigt, men här tvekar jag inte, har hänt ngra gånger. På senare tid har jag känt stunder av total lycka och sinnesro, men det kanske inte har att göra med andra dimensioner. Alltid när jag är själv och ute i naturen.

Eventuellt en träff med min vän i helgen och det lyfter humöret rejält, behövs!

Annars, börja söka extraknäck och förbereda resa hemåt i slutet av februari.

Kram


Svar: Det kan ske precis när som helst men händer inte ofta. En del ser ut som vi.Du får god påfyllning emellanåt och det tror jag beror på din ängel... och även på dig själv när du gör sådant som får dig att må bra.
Kram :)
Esmaralda

15 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Nope inga dimensioner här inte ..inte i "nyktert" tillstånd ijallafall ;-)

Har lyckats halvera elförbrukningen ! Tänk vad släckta lampor och rejäl temperatursänkning kan göra...men hur länge jag kan treva i mörker invirad i filtar får den som lever se..hoppas jag rider ut denna elstorm..

Ha nu en strålande Lördag !

Kram Anki med flock

Svar: Ja det är ett elände med elen... jag har också dragit ner på det mesta !! Kram :)
Esmaralda

16 Lotta S:

skriven

Es, ni blev det tokigt. Hade läst instruktionerna för ängeln tusen ggr, men ändå lyckats missa att strö salt efter två veckor. Såg det igår då jag skulle ge efter en månad! Hade haft en känsla att hon var lite trött eftersom saker lite går fel håll med mina önskningar, jag borde ge tidigare men gjorde tyvärr inte.

Svar: Men nu har du gett henne och snart har hon repat sig igen, kram :)
Esmaralda

17 Misscool:

skriven

Hej Esmeralda!

Kan du se vem det är jag kommer vara i ett förhållande med, är det han jag gillar? Ha det bra 😊.

Svar: Jag ser någon annan en bit fram i tiden.. kram :)
Esmaralda

18 Ville:

skriven

Svettas och fascineras på en och samma gång!

Tanken på att kanske existera i flera dimensioner samtidigt...

Det blir lite för mycket för ett kontrollfreak :-)

Apropå denna dimension: bjöd in en ny kul kontakt till lite häng vilket hon ville. Några dagar senare frågar hon om vi ska bjuda in övriga i vår grupp, vilken vi vanligen ses i. Får du till dig något om varför hon inte vill ses själv, påverkar en annan gruppmedlems avundsjuka? Får lite den känslan, att hon hämmas i den...

Trevlig helg från långkoks- och vinsmuttnings köket!

Svar: Hon har nog en bild av många och glada människor som umgås.... fast verkligheten blir ju sällan så.. kram :)
Esmaralda

19 <3:

skriven

Men ooj! Så mycket du har fått uppleva!
Nej inte så mycket bara ibland när jag blundar, massa vitt ljus som är extremt starkt!

Jag har en fråga, det är svårt att få en läkare att titta på min höft! Är det någon inflammation, sjukgymnasten tycker inte det är så stort bekymmer men säger till henne att jag får super ont ibland.

Läkaren skickar mig till sjukgymnasten bara, kommer jag få leva med detta skitet? Eller går det över snart!

Svar: Känns som om det kommer gå över.... och händer ingenting ska du gå till specialist för en second opinion, kram :)
Esmaralda

20 Bolla:

skriven

Hei!

Kjæresten min er en som fokuserer mye på ting som ikke er bra og jeg savner litt mer fokus på det positive. Han har rett i at det er mye som er negativt i livet sitt, men det blir jo ikke bedre av å snakke om det hele tiden. Kommer det til å bli bedre eller ender vi med å gå hver vår vei? Vi har det jo veldig morsomt og bra når han ikke fokuserer på alt som irriterer.

Ha en fin lørdag!

Klem Bolla 😊

Svar: Känns som om det här kommer ställas på sin spets när du helt enkelt inte orkar med det negativa längre... känns dock som om han kommer ha svårt att ändra fokus och bli mer positiv och du ska tänka på ditt eget mående, det är viktigt, kram :)
Esmaralda

21 Solstjärnan:

skriven

Nej har inte upplevt något liknande.
Men så intressant att du får ta del av dessa olika dimensioner,du får ju en glimt av vad som kommer och vad som varit.
Härligt med lördag och ledigt😊.Så skönt att få ta dagen som den kommer,utan desto mera fastspikat program 😊

Nu vore det ju mer än härligt att få dela en dag som denna med mannen i mitt liv(SM)😊
Förstår inte varför det dröjer,innan vi möts..

Kan det tänkas att vi möts i en butik..?

Ha en bra lördag!😊
Kram Solstjärnan ☀️Svar: Nej jag vet inte heller varför det dröjer... kan vara så att han inte är lika redo som du är.. kram :)
Esmaralda

22 M:

skriven

Nej har aldrig upplevt något sådant men man kanske måste vara medial för dessa upplevelser? Hoppas att gårdagen var lyckad och kanske en Treo idag :)

Fick igår mail från HR tjejen på Polisen att urvalet pågår för fullt och att de hör av sig mer när de har ett beslut. Bad mig även att ha tålamod och skickade en glad emoji. Vet inte hur jag ska tolka det ...?

Lördag och veckorna rusar förbi. Längtar till vår o sommaren när man kan hitta på lite roliga saker igen för man är ju svältfödd på det efter 2 års pandemi. Hoppas att jag får en bra vår/sommar Es :)

Undra vad min kärlek hittar på nuförtiden🤔

Ha en bra dag! Kram

Svar: Chansen på jobbet har duKänns som att din vår och sommar kommer bli bra, kram :)
Esmaralda

23 Khaleesi :

skriven

Kära Ez, kommer det gå bra för mig? Känner mig orolig och tyvärr stressar jag kroppen och kan snart inte skilja på symtom eller stress. :( Försöker ta det lugnt men är bra på att se dom värsta scenarion framför mig.

Svar: Andas lugnt och meditera gärna...då blir det mycket lättare.. kram :)
Esmaralda

24 Khaleesi :

skriven

Tack snälla för svar.🌸 Nu har febern börjar komma och andra symtom så jag vet ju att jag är sjuk. Kommet bra för mig? Jag ska försöka meditera och andas lugnt. Kram

25 <3:

skriven

Blev de glada för middagen på min favvo restaurang. Så mysigt att ses. Inte kunnat träffats sen i sommar på grund av pandemin.
De betyder mycket för mig. Lite som extra familj 🥰
Kram

Svar: De blev jätteglada för middagen, kram :)
Esmaralda

26 Blåstjärna:

skriven

Dessa dimensioner ❤️
Jag är på fullt allvar övertygad sedan någon månad sedsn att mina dimensionbesök sker under sömn, när de är för nära varandra är när den andra dimensionen "ser" mig.

Det är alldeles för många tillfälligheter där jag drömmer om massa människor jag varken har sett eller träffat i denna dimension och jag vet precis vilka de är när jag är i den dimensionen.

Kram och trevlig helg ❤️

27 Silvertassen:

skriven

Tack för ditt svar! Åh jösses! 😱 Kommer ta tid!?! 😱🙊 Och jag som hoppades att detta verkligen skulle försvinna fort. 🙏 Då får man se om jag får mer medicin eller om det försvinner när de har gått 2 veckor då jag tar medicinen för sista gången. Hoppas jag inte behöver ta mer. 🙏 Tack återigen! Ha en härlig lördag och hälsa ryska syster om hon är kvar! Kram ❤️

28 Vitlilja :

skriven

Kan min tanke om att slutföra utbildningen nu vara en bra plan?

29 Misscool:

skriven

Hej igen Esmeralda

Kan du se hur den personen kommer vara eller hur jag kommer träffa han? 😊

30 Smultron:

skriven

Jo, jag har hört att för varje tanke vi tänker skapas en verklighet för det vi tänker på. Jag tycker det är lite läskigt och nog ingenting vi kan förstå då vi är här... Kram

Svar: Det sker mycket som vi inte alls förstår.. och det är bara att acceptera.... kram :)
Esmaralda

31 Ån:

skriven

Hej esmaralda.

Känns som att min partner och jag har kommit helt i obalans.

Undrar om du kan se om han verkligen älskar mig?
Vill han det här? Eller börjar han bli tveksam?
Kram

32 SusanneAmalia :

skriven

God lunch.

Världen mellan världarna har jag alltid kallat den platsen.
Jodå jag vet vad du menar.
Dallret i luften. Hettan i luften. Förväntan diset vid havet. Den stillastående dallrande luften.
Hade en garderob där allt hände. Spindelnätens vibrationer.
Bodde i ett hus med många garderober som man kunde gå in i. Men alla djuren skulle in i just den med vibrationer i.

Vi har en liten sjö där jag bor och vid ett träd och en brygga vibrerar luften. Det som händer vid den delen av sjön är inte bra. Folk får stroke hjärtinfarkt ramlar i vattnet och drunknar bryter benet avlider under en båt. Ett barn drunknade. Härregud vilka händelser. Både barn och vuxna blir drabbade.

Vi vet vi hittar sa de när jag larmade 122.

Det är inte flum utan dokumenterade händelser knutna till en viss plats.

Finns flera sådana platser i Bergslagen där jag bodde förut.

Blixten klöv ett träd flera gånger på min tomt. Kastade en studsmatta över ett staket så den hamnade på förskolans mark. Mörka krafter härjade i skog och mark. Kraften var påtaglig och synlig. Låsta döra öppnades och Terry Ewens var där och redde ut vad som hände. Han sa att någon hade blivit bränd på bål på marken där det hände och att de från galjbacken var begravda på tomten. Han sa även att något hade hänt i huset. Hunden jag hade då grävde upp ett höftben en av en människa.
Ja det hände mycket där. Jag vill aldrig mer komma dit. Huwa.
Jag fick stroke bröt armen och det hände galna saker.

En hund dog i ett språng på gräsmattan. En man blev omkullslängd. Det var hysteriskt.

Men nu är huset sålt och jag är trygg.

Kärlek till livet.
Vänlighet och glädje.

Studierna går frammåt.
Snart är jag på jobb med att utbilda assistanshundar så att behövande kan få glädje i livet. Ska bli helt magiskt.

Kul att sprida kärlek och glädje. En förbättring av vardagssituationer och levnadsstandarden.

Stor helgkram till alla🤗🐕🐱🙏❣️

Svar: Ja, det finns sannerligen platser som man ska undvika !Skönt att huset är sålt och du är trygg !
Härlig med assistenthundar... de är sannerligen väl behövda, kram :)
Esmaralda

33 Naturvän:

skriven

Godmiddag!

Ja fantastiskt med Ängeln, hur länge är det egentligen kraft i Talismanerna, jag har samtliga kvar och strör salt på dem emellanåt. Vill gärna ha de nära mig.

Trevlig Lördag kväll

Svar: Och de vill vara nära dig ! Kram :)
Esmaralda

34 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Det var ju det som skulle behövas, positiv energi ;).

På min andra tur ut med skräpet kom en grannes jaktkompis o hämtade grannen, som stod där ute med sitt gevär o väntade på honom. En total främling för mig, men jag kände att vi mätte varandra med ögonen där vi möttes. Inbillning bara eller sågs jag som nåt positivt i den mannens ögon Es? Han såg ju inte dum ut ;).
Kram Skorpan

35 A:

skriven

På en storhealing du hade så träffade jag dig. Jag såg som en "drömbubbla" och i den såg jag vacker natur och längre bort ett gigantiskt ljusblått glittrande slott med höga torn. Jag frågade vad det var, men du svarade bara "gå inte längre in". För det var just det jag ville, det var så inbjudande. Kanske annan dimension.

Efter lång tids trötthet har jag åter fått min energi tillbaka. Har ju varit hemma en hel vecka och bara typ sovit och tittat på film. Verkar som jag behövde det. Idag hade både jag och dottern energi till att träna, styrka, yoga och dansa. SÅ skönt. Nu ska jag bara hitta "energin" till att meditera igen. Har inte riktigt ro till det ännu. Har i alla fall börjat ligga på spikmatta igen, och det är bra övning på att bara ligga stilla och varva ner... !

Ha en fin lördag!

Kram!

Svar: Ja, ibland är det lätt att lura sig själv och ta steg längre in än man bör... och det brukar inte bli bra.Skönt att din energi är tillbaka !
Kram :)
Esmaralda

36 Lillanmillan :

skriven

Åkte till killen igår. Vi har inte setts sen innan jul. Allt var bra och mysigt och sånt. Han ville till lager 157 och vi åkte dit och kolla lite andra affärer. Jag sa att vi behöver åka hem för jag ska träffa mamma vilket han visste. Jag bad honom hämta min väska som jag dumt nog glömde hos honom. Och då blir han helt sur och typ inte vill pussa mig hejdå ”du har ju så bråttom”. Han visste redan igår att jag egentligen inte kunde ses igårkväll utan det skulle vara bättre idag. Men ja så blev han sur. Hur kan allt kännas sånna när man är tillsammans och kramas och sånt för att sen dagen efter bli så kall? Hur kan man älska någon som vänder så i humöret för man ber honom hämta min väska? Just nu är jag ledsen för han blev sur men han säger att han inte blev det. Varför kan aldrig kärlek vara lätt för mig? Vet inte ens om han ska flytta eller inte..

37 Bella:

skriven

Godmorgon😊 imorgon smygstartar jobbet lite och på måndag börjar vi på riktigt efter en månads ledighet, kommer veckan gå bra och kommer jag känna mig pigg och klara av det..? Har så många stunder jag kommer sakna av ledigheten haha!! Kram ❤️

38 M:

skriven

Skulle bli glad om jag fick chansen :) Och tänk vilket ögongodis till kollegor ... polisuniform ojoj :) Jobbet har skickat nytt avtal till mig men jag har inte skrivit under då jag inte vet hur det blir med vaccinbussarna. De har noterat när min sjukskrivning går ut i alla fall så får se om de hör av sig. När jag träffade min skotske kirurg igår så hade han gråa raggsockor över jobbbyxorna upp till knäna. Jag har jobbat med många läkare genom åren men aldrig har någon haft raggisar. Amazing! :) Ca 1 års läkning kvar och som han sa "You just have to bare with it" så måste stå ut ett bra tag till.

Ingen TV och igår kväll satt jag i tele ang bredbandet i 1 tim och 37 min!! Fan vad jag hatar tekniskt snack för förstår inte mycket med ip adresser mm hit och dit och det är i sådana stunder jag blir arg över att jag inte hittar min kärlek så att man kan få lite hjälp nån gång. Pust! Och i morse fanns det inget kallvatten så dags att kontakta rörjouren som pajjat något efter deras arbete i torsdags. På trettondagen så drog dom hem utan att sätta på vattnet så då fick vi också ringa. Det är inte mycket som går rätt och undrar om det är stress eller att folk bara är slarviga eftersom det blir så mycket fel hela tiden.

Sa till en killkompis igår att jag inte tror att det kommer att hålla med tjejen så hoppas att jag inte sköt mig själv i foten :)

Kram

Svar: Raggsockor på jobbet.. genast tänker man att det är en bra personlighet :)Jag är precis som du när det gäller tekniskt snack... blir superstressad när jag tvingas in i sådana situationer.
Kram :)
Esmaralda

39 Millan:

skriven

Jag har inte heller upplevt något sånt men det kanske beror på att jag är ateist🙂 Vart kommer din medialitet ifrån? Har du någon i din släkt som också är medial? Lyfter lite tankar idag om det kommer att bli ekonomiskt bättre för dotra snart? Någon gång måste oturen vända tycker man ju. Och jag önskar få uppleva både när jag och hon träffar våra stora kärlekar💕 Någon fundering om varför jag sa upp kontakten? Önskar en fortsatt trevlig helg. Kram kram

Svar: Ja min mormor var medial och mamma har också en hel del i sig men hon har valt bort mycket och inte velat utveckla.Dottern kommer in i ett bra flöde så småningom och träffar någon speciell, kram :)
Esmaralda

40 Ghostwriter:

skriven

Så sjuk upplevelser du fått vara med om. Jag tror inte jag sett just på det viset, bara i drömmar i så fall. Jag vet att jag ser en annan dimension eller något som inte andra ser (utan förmågan).

Kommer mitt jobb kunna hjälpa mig med förtidslön? även om jag inte vill fråga egentligen. Känner bara att om jag fick börja som dom faktiskt sa från början så hade jag kunnat få full lön i februari, vilket blir uppskjutet då de strulade lite.

Kram

Svar: Känns inte som om möjligheten till förtidslön är så stor, kram :)
Esmaralda

41 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Ser du om jag och min vän A kommer vara vänner hela livet eller är de bara för ett tag??? Kram Zoey 💕

Svar: Kan bli ett uppbrott under en period men det känns som om vänskapen kommer tillbaka, kram :)
Esmaralda

42 Lotta S:

skriven

Tyvärr kritiskt med ekonomiska satsningarna igen. Ser kurvan ut att vara ännu mer på väg ner med mina miljöfonder som jag tror så hårt på, i så fall kunde jag sälja nu och köpa nytt senare? Eller ska de upp lite snart igen så det är lika bra hålla kvar dem (ett tag eller långsiktigt)?

43 Penny:

skriven

Kära Es!
Jag undrar två saker:
1. Kommer släkten komma när jag fyller jämt nästa gång eller bara är det bara dom närmaste?
2. Kommer jag någonsin ha en maskerad?? Kram Penny

44 Igges matte:

skriven

Alltid lika intressant att läsa om dina upplevelser av andra dimensioner. :)

Jag har halkat ner i en ny svacka, prokrastinerar och sitter mest och bara glor ut i tomma luften och kommer mig inte för med någonting. Jag har stått i kö till psykoterapi i Regionens regi under flera år utan att det händer nåt (det är ingen lögn). Mitt tålamod med att bara sitta och vänta på en kallelse till en psykolog är slut. Jag överväger att vända mig till Mind och få psykoterapi via nätet istället, ser du om det skulle kunna fungera för mig? Kramar

45 Na:

skriven

Hej esmarslda
Kommer det att hålla mellan oss?
Kram

46 C:

skriven

Till Igges Matte. Nej man står inte i kö i flera år till en psykolog om man är en kandidat för psykoterapi så det stämmer inte alls det du säger. En bekant var häromdagen hos läkare och fick remiss till psykolog vilket tog endast två veckor. Mycket kan man beskylla vården för men inte detta utan man får hjälp inom rimligt tid om det är aktuellt.

/ Ssk

47 Bjork:

skriven

Hej hur träffas Jerry och jag?

Längtar till vi ses

Kram

48 Smiley:):

skriven

Hej Es

Ser du något skoj jag kommer få uppleva snart?
Kram

49 Mimmie:

skriven

Dagens blogginlägg är så intressant älskar att läsa om olika dimensioner.

Jag kommer ihåg en dröm för ett tag sedan,när jag stod i köket och sa till mig själv titta på mig? Då var det plötsligt två av mig själv som tittade på varandra och jag blev livrädd och tänkte att det var ett spöke.
Inatt drömde jag om en gul snigel stor som en dinosaurie som kröp fram i gräset,och jag blev livrädd.Fort satte jag mig på ett bord bredvid mig,med en annan tjej och vi åkte framåt och landade längst bort på gräsmattan ,och där fick jag två biljetter av någon kille? Mina drömmar är så konstiga nuförtiden:)

Men En sak jag alltid undrar över är vad finns det allra längst upp i universum? Fortsätter det bara uppåt...och tar aldrig slut..?

Jag kommer ihåg när du skrev att du reste i universrum med din pappa och han visade dig runt,hoppas du vill skriva mer om detta, det var så spännande att läsa om:)
Kram

Svar: Allting tar slut och då kommer något nytt....... kram :)
Esmaralda

50 Ängel:

skriven

Kopplar "Naturväns" tråd om Änglarna. Är det försent om man inte fått önskning/arna uppfyllda vid detta laget eller kan det fortfarande ske? Önskar att jag kunde känna min Ängel. Har henne i halsbandet med Zanmi och de hänger med vad jag än gör (ej dusch) och på nätterna sover de bredvid mig. Säger godnatt och godmorgon och anförtror mig till henne med tankar och känslor för jag hoppas ändå att hon hör mig😊 Och kanske hon har något att säga mig? Ha en jättemysig kväll. Stor kram

Svar: Visst kan det fortfarande ske.. ibland tar det tid.Ängel hör dig och hon är aktiv... hon kämpar verkligen för dig, kram :)
Esmaralda

51 Hönan:

skriven

Så spännande att få läsa om vad du upplevt. Svårt att ta in att det finns fler dimensioner och förmodligen flera versioner av oss själva, men coolt är det!

Vill tacka också för dina senaste svar, de hjälper mig framåt :)

Kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

52 Misstjejen:

skriven

Hej

Måste fråga... att i torsdag så snacka jag med C kvinna på videosamtal. Jag bruka ju höras att "klok som en uggla" men det är nytt för mig med "klok som en bok"... så tycker ju hon visste ju något om mig utan säger något...

Jag försöka förstår den ordspråk. Så tänker jag att hon visste något om mig så redan. Från tidigare livet. Såklart... jag googla på den ord.

Hon visste något om mig grund av "klok som en bok" och det har jag aldrig hörs av någon annan...

Hon visste redan något om mig för längesen till och med i en annan livet.

Jag vill bara förstå så hur vet hon om något som är större för mig.

Även om jag har höras från en del. Som säger är du psykologi, är du kurator, professor och en massa. När jag snackar som om smartaste personen och har fullt ut av en fantastisk kommunikationen med förmågan och förståelsen. Och en starkare erfarenheter.

Det har jag förstår fullt ut grund av tidigare livet.

Så har jag något tyngre erfarenheter från min olika livet?

Då märks jag något annat om mig själv. C kvinna har tydligt visste något om mig utan berättar för mig...

Vet du något om runt min tyngre erfarenheter. Grund av fantastisk kommunikationen har jag ibland?

Ha det bra

53 Tiss :

skriven

Hej Es!

Jag vet inte om jag minns rätt. Men att du skrev någonting om att "allt som händer har en mening" inte alltid stämmer. Att mycket även är av slumpen eller redan förutbestämt. Minns jag rätt då? I alla fall... Hur är det då med vändpunkten. Är dom förutbestämda eller "bestämmer" man själv? Fast det kan väl vara svårt att bestämma själv att ja precis idag eller precis imorgon kommer en vändpunkt. Oftast händer ju saker som skapar vändpunkten?
Äsch, en liten kvällsfundering bara.

Svar: Jag tror att det kan variera... vändpunkten kommer ofta som en reaktion på annan händelse.... kram :)
Esmaralda

54 N:

skriven

Hej esmaralda.

Känns som att min partner och jag har kommit helt i obalans.

Undrar om du kan se om han verkligen älskar mig?
Vill han det här? Eller börjar han bli tveksam?
Kram

55 Vega:

skriven

Hej! Såg idag en jobbannons som kvalitetsutveckare inom samma koncern som jag jobbar idag men på annan avdelning/ plats . Är detta rätt jobb för mig o ska jag söka eller vara nöjd med det jobb jag har idag?

Svar: Visst ska du söka om det lockar.. du har en chans.. inte så stor men dock, kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: