ELÄNDES ELÄNDE.....

JAG HAR INTE LYCKATS KOMMA IN PÅ MIN BLOGG FÖR ATT SKRIVA ELLER OKEYA KOMMENTARER.... VARKEN  IGÅRKVÄLL ELLER IDAG !
 
Jag vill att ni ska veta att klockan 19 ikväll  sker storhealingen - även om jag ingenting mer  har lyckats att skriva !!
Håll tummarna att Blogg.se snart ska funka igen.... det är så förbannat frustrerande !
 
Kram & kärlek
 
 
 
1 Skott:

skriven

En ung kille har blivit skjuten och jag vaknar upp till massa poliser och avspärrning. Detta är minst tredje gången det sker något precis utanför mig. Det sjuka är att jag var vaken strax innan det skedde och hörde inte något alls? (jag hann sova alltså)Precis som de andra gångerna. Är det meningen att jag inte ska vakna?
Jag vill ju kunna hjälpa till och blir besviken.

Kram

2 Skorpan:

skriven

Ingenting nytt under vår himmel ;)...
O här går jsg vilse fastän jsg har karta i mobilen :D. Nä tacka vet jag papperskarta. O nu ska jag ner o fråga var min beställda badrock finns o det efter att jag fick betala alldeles för mycket för den o sen blev det återbetalning. Får väl se vad allt som ännu kommer att hända, gäller att vara på alerten ;).
Kram Skorpan

3 Ghostwriter:

skriven

Så himla jobbigt Blogg.se är! Förstår inte varför de ska krångla så mycket. Det går iallafall att kommentera, men de såg du kanske då.Hade en dröm där jag besökte en som står mig nära, sambon var hemma bara. Vi la oss ner på golvet o pratar medans han tog mina händer o det kändes så verkligt hur händerna kramade mina. Jag har inget för denna man irl självklart inte men satt o skrev om paret igår. Sen förvandlas mannen till en annan man som lurade mig i flera veckor att han var intresserad på seriöst vis. Generellt kände jag kärlek i drömmen.
Vad betydde detta mån tro?
KRAM och ha det så himla härligt och vi ses på healingen!! Ser så mycket framemot det.

4 <3:

skriven

Hoppas att det löser sig med bloggen 😀
Vad har J för personlighet ?
Vill han inte hitta en seriös relation ?
Kram

5 Mercan :

skriven

Esmaralda i går kom vår granne som bor bakom oss när jag gav mat till våra söta katter 😆 hon ville plocka frukt från vårat träd 😆hon heter Sılvia 😆 jag frågade henne om de har katter i deras trädgård, vad ska göra våra söta katter när vi är inte hemma hon svarade ja att hon har många katter att hon ger till alla mat till våra söta katter åckså att de våra söta katter går till deras gård åckså att hon svarade att våra söta tre katter har funnits i hennes trädgård innan vi har kommit från Sverige 😆😆😆Esmaralda jag blev så glad 🙃 hon kommer att ta hand om våra katter tror jag när vi är borta, Esmaralda ser du att de överlever i så fal 🤗🙏😍♥️🙏

6 Vittnet :

skriven

Jag skrev innan idag, om det kom fram, om att jag var besviken över att inte kunnat vara till hjälp för mordet som skedde på min gata. Några timmar senare får jag tillbaka minnet över vad jag hört och insåg att jag var vittne så jag fick ha ett polisförhör för jag ringde dem. Jag är ledsen att jag dock inte kunde ge mer. Och pojken avled.
Trädde pojken fram för mig?
Var det meningen att jag skulle vara vaken just då?Kram …

7 Skorpan:

skriven

Ja en kan ju undra vad dom gör där på blogg.se då inget händer på en hel dag, märkligt...
Kram Skorpan

8 ullie:

skriven

usch så trött på denna portal har skrivit massvis med mail och inte kommit in på över en vecka o de undrar vad jag har för problem suck

9 C.A.T:

skriven

En liten fråga… en häst jag ridit rätt mycket ska säljas. Jag är sugen på att köpa honom men är så osäker nu för tiden. Jag har man, 2 barn och gård. Möjlighet att rusta upp ladugården men kan även ha kvar honom på samma plats. Jag drömmer om hästen nästan varje natt och har gjort det länge nu.. jobbigt läge…
Varför ska man bli en sån här velpelle när man blir äldre?
Jag borde vara stark nog att ta beslut själv, jag är väl rädd att jag inte ska ha tid till honom riktigt. Att det ska bli ytterligare ett stresspåslag. Men tänk om han är min räddande länk att få min egna tid och må bättre.
Gaaaaah!

10 Frasse:

skriven

Hej Esmeralda, har ett par frågor...
* Varför flyttar inte mitt ex...han har bara ett par dar på sig innan han ska vara ur lägenheten?
* Är han inte bekväm med flytten?
* Är dom oense över nåt?
* Kommer han att bo där länge innan han tröttnar på att hon bestämmer allt, och är mycket krävande?
* Så hur känner han kring detta med flytten och det runtom?

11 Skorpan:

skriven

Blogg.se tyckte att de behövde semester o du med Es ;D.
Kram Skorpan

12 Tjejgumman:

skriven

Det verkar vara struligt. Mitt Kaspersky Internet Security har larmat för din sida i ett par månader. Häromdagen så tvärlåste sig hela datorn.... Omstart, och passat mig för att låta din sida ladda mer än någon minut.
Hoppas det löser sig!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: