Astralresor......

Astralresor, dvs ut-ur-koppen resor är ett tillstånd då man väljer att låta sitt medvetande tillfälligt lämna den fysiska kroppen

Det bygger på tanken att människan består av flera  olika kroppar i olika dimensioner och under en astralprojektion lämnar vi vår fysiska kropp med vår astrala kropp.

Den magiska stunden är precis mellan vakenhet och sömn.

 

Det är då du kan separera  den astrala kroppen från den fysiska kroppen.

Men eftersom man oftast förlorar medvetandet i detta stadium, minns man ingenting av detta. Men om man har en tillräckligt bra koncentrationsförmåga och kan hålla sig koncentrerad i detta kritiska moment upplever man medvetet  den astrala separationen.

Man kan höra ett surrande ljud. Kroppen kan kännas svävande och den kan kännas elektriskt laddad och vibrera.

 

 

 

 

Vad som sedan händer kan alltså vara astralupplevelser och inte en vanlig dröm.

Under en astralresor kan man åka till de mest varierade platser

Man kan åka till andra länder och man kan uppleva väldigt speciella och coola händelser.

Är du nyfiken så läs gärna lite böcker i ämnet och få vägledning

För somliga kommer astralresorna naturligt  medan andra får jobba lite extra på det.

Kram & kärlek💖

 

P.s. Idag ska jag till gymmet för första gången & träffa min PT...

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Snälla, säga till mig om B kvinna märks inte något för jag var inne på snapchat och såg att hon finns där. Min pekfingret var "råkar att klicka på" att bli vän men jag var snabbt att blockera senare avblockera. Märks hon något eller är det lugnt?

Ha det bra

2 Ghostwriter :

skriven

Lycka till hos PT:n! Berätta hur det gick om du vill


Vad känner D för mig hittills?
Hade S från mitt förflutna velat lära känna mig på nytt eller ska jag tänka enbart bekantskap?





Kram och tack för gårdagens svar, ha en fin dag!

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag inser att hur orkar jag med A tjej igår under många timmar. Jag insåg att jag passar bra som föreläsare. Hur mycket jag använda min energi till det. Det visar att jag är någon annan som jag trodde inte väl jag var det.

Jag har bra tålmodigt, det finns undermedvetna som sägs så mycket vem jag är som person...

Jag är någon annan som jag är inte väl att jag borde var? Det finns anledningen? Och varför jag är passar så bra som föreläsare...

Jag har förstår att jag är någon annan som jag är inte väl att jag borde var? Kan du ser det? Vad finns där?

Ha det bra

Svar: Du är väl sammansatt och har kapacitet för mycket, däribland att föreläsa, kram :)
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har inte får en ensamtid eller egentid med mig själv på en ordentlig sätta. Att jag vill var ifred med min andliga. Låta mig lyssna in min själen som jag gjorde förra helgen men jag behöver mer att tänker. Var i sinnesro och inget annat.

"Bara vara" som jag vill att lyssna på min själen och tänker tankar som i en universum på något sätta.

Att få kommunicera på en annat sätta om du förstår vad jag menar. Jag behöver få försvinna från allt och till filosofi typ.

Förstår du? Hur ska jag får den tid? Att ha ensamtid... för att få återhämta mig förbättras

Ha det bra

Svar: Planera in din egentid, kram :)
Esmaralda

5 Naturvän:

skriven

Hej!

Har aldrig provat men låter spännande. Undrar om det kan lyckas hos mig? I så fall får jag nog träna mkt.

Snart iväg till ögonläkaren. Har fortfarande besvär efter gift Storuman.

Blir en cykeltur dit på 3 mil och skall bli härligt.

Lycka till hos åt!🙂☀️

Kram

Svar: Jag tror att du har förmågan men som du säger så behöver du träna en hel del.... lycka till hos ögonläkaren.. och jistanes vilken cykeltur du ska ut på :) Kram :)
Esmaralda

6 Smulan :

skriven

Hej ES!

Får du känslan av att en bebis växer inom mig?

Har symptom men varit skengravid så många gånger förut..

Kram!

7 Jennifer:

skriven

Godmorgon finaste Esmaralda! Lycka till på gymmet!

Fina Esmaralda, så småningom närmar sig min resa sitt slut och jag undrar om du kan se hur resten av sommaren blir för mig? Kram,
Jennifer

Svar: Gör aktiva val, och du kan själv påverka så det blir en bra sommar, kram :)
Esmaralda

8 Helena Ir:

skriven

Osäker på om det är astralresor jag varit med om, men en tid kunde jag i "drömmen" komma till en underbar plats, över Atlanten tog jag mig dit.. ett flertal gånger.. och besvikelsen var stor när jag inte förmådde ta mig dit igen!Sen hade jag även mina med min egen kropp flygresor över hus, träd, berg och en hel del ställen. Något av det underbaraste att kunna göra, flyga högt När min yngsta dotter var liten kunde jag ha henne i ena handen under flygturen. Varje nytt försök med en annorlunda flygtur krävde träning. Det här är sånt som kunde få mig att må så bra..det går inte att förklara, för under den så kallade drömmen, så visste jag att det var en sorts "dröm"..

Lycka till på gymmet.. hoppas att du ska få mersmak, det brukar ju sägas att det krävs ett antal gånger för att det ska bli ett beroende :) Mitt beroende har snart varat i ca 10 år på det gym jag går på.

Tar mig dit själv idag..

Kram

Svar: Absolut att detta kan vara astralresor dom du varit på !! Vilken dröm om jag hade kunnat känna för gymmet på samma sätt som du gör, kram :)
Esmaralda

9 <3:

skriven

Bra jobbat att ta steget och träffa PT💪ska själv försöka komma iväg på lite lunch träning.
Skrev det jag kände till A igår att vi lär ta ett beslut. Känns som jag är singel och att han inte kan se oss på ngt annat sätt efter sista veckorna. Och att jag tycker det är märkligt det där med hans hem att ingen får komma in dit. Han slog ifrån sig med att då kommer jag aldrig hem till dig igen så var det löst.
Och att han blev irriterad. Finns det ngn förhoppning att han får lite insikt på lördag på bröllopet och inser att man bör ha med sig sin andra etablerade halva. Hans ego är väl för stort och tänker endast på att det är synd om honom att jag och R strulade när jag var ung och vi var inte ens ihop då. Tror faktiskt att jag igår bara gjorde det värre när han hade börjat närma sig. Skrev även att vi får ses och prata om allt IRL att älta och bråka vidare på chatt är inte så bra. Blir lätt missförstånd. Innan han blev sur antydde han att vi inte skulle ses förrän efter bröllopet. Kommer vi fortfarande få chansen att ses och prata ut nästa vecka eller små småningom. Vill inte att hela sommaren ska gå. Det är hans call. Kan inte tvinga honom. Nu blev det mycket 😥😅
Kram

Svar: Den insikt du hoppa på från honom tror jag inte du kan få.. han har helt enkelt inte den förmågan, kram :)
Esmaralda

10 Alie:

skriven

Mycket intressant läsning och ämne.
Lycka till med träningen och din pt 💪 heja dig! 👊🙌 du kommer känna dig så nöjd efteråt 🧡
Kram :) 🌱

Svar: Tack... ja, det ska bli spännande :) Kram :)
Esmaralda

11 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har en känslan inom mig själv av tidigare livet person som tjatar på mig om C kvinna att jag ska gör en bekräftelse i inlägget på facebook? Jag lovar det men ska jag gör det för få det blir lugnt. Ska jag gör det som sägs. Att få den som önskas?

Ha det bra

12 Mercan :

skriven

Esmaralda min far hittade alldeles nyss vår katt mamman inlåst i min farmors rum i första våningen 😂😂😂vi bor i andra våningen 😂😂😂ha ha jag blev så glad 🙃 men Esmaralda innan jag har hunnit hämta mat till henne hon gick försvann någonstans, gick hon till sina söta kattungar som är i utan liv Esmaralda, 😟ser du Esmaralda om fyra söta kattungarna är i Alltet och leker glada 😞 😞 😞

13 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om jag kommer att träffa mannen med gott hjärta snart i Sverige eller dröjer det till nästa år, Esmaralda ser du hur många år det tar innan min bror kommer att träffa tjejen med gott hjärta som du såg för honom 😊

Svar: Jag ser inte tidsmässigt när detta ska ske... möjligheten finns att det blir i år men det kan också dröja, kram :)
Esmaralda

14 Ghostwriter:

skriven

Vad känner D för mig hittills?
Hade S från mitt förflutna velat lära känna mig på nytt eller ska jag tänka enbart bekantskap?Kram

15 Lilla jag :

skriven

God morgon,

Kan du se om vi får det vi blivit lovade nu innan 1 juli? Väldigt nära.
Kommer vi bli nöjda över det andra beskedet som kommer i mitten av juli? Ser du om det blir minsta möjliga eller lite mer?

16 Carina ST:

skriven

Intressant det där med Astralresor och spännande att läsa om Helena Ir:s resor.

Jag läste böcker om detta för många år sedan men har aldrig lyckats. Gick nog inte helhjärtat in för det heller, och somnade alltid :)

Minns att man kunde besöka nära och kära på det viset också.

Spännande med gymmet och egen PT. Lycka till, hoppas att du ska tycka att det är kul.
Jag får liksom inte tummen ur trots att gymmet ligger granne i princip. Promenerar mycket, minst 60 minuter per dag, men skulle behöva bli starkare i musklerna överlag egentligen.

Kram, Carina ST

Svar: Promenera 60 min om dagen är minsann bra så var stolt över det !Kram :)
Esmaralda

17 Smulan:

skriven

Hej ES!

Får du känslan av att en bebis växer inom mig?

Har symptom men varit skengravid så många gånger förut..

Kram!

18 Fjärilen :

skriven

Godmorgon 🌞
Kan det bli någon fortsättning på han jag dejtar ?

19 Trötter:

skriven

Vad kul med PT Es! Får vi se läckra gymbilder snart då? :) Kan du sova bra i värmen förresten? Min sömn sabbas men blir det bättre nu när det skall bli svalare?

Mot jobbet strax ... undra om dagen bjuder på något skoj ... Kram

Svar: Läckra gymbilder.... nej det vete tusan... tänk dig en svettig och pustande valross... och där har du bilden :)Jag sover rätt ok... men det går i perioder... just nu en god-sömn period och det är tacksamt, kram :)
Esmaralda

20 Khaleesi :

skriven

Jag ville bara tacka dig för alla svar, seanser och annat du delat med dig genom åren. Jag har blivit mer hjälpt av det än du kanske tror. 😊Tack för allt du gör!! 💕 Kram!

21 Jossan:

skriven

Godmorgon!
Vilken mysig dag jag hade igår! Det blev bebismys x2 och lite mys med 3 åringen. Och den fina vänner på det. Vi käka lunch och sen bara snackade skit hela dagen. Vi bestämde att vi ska försöka ses varje vecka nu i sommar eller ja så ofta vi kan.
Sen blev det gymmet fast jag inte alls var pepp på det.
Idag står ser gymmet, storhandla och städa på mitt schema.. måste verkligen då bort allt…

Tror du att sorgen efter J inte är genombearbetad ordentligt? Jag har ju kommit över honom men kan alla mina sorger med kärleken vara anledningen till allt skit med kärleken?

Var så trött vid halv 11 men sluta med att jag låg och grät hur mycket som helst istället.. i typ 1,5h jag vill inte gråta mer….

Kram

22 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Gomorron fina Es!

Tack för svar igår fast jag blev väldigt ledsen för det! Hur ska min dotter få det lugnt runtomkring sig från dessa grannar som är riktigt hemska kan du ge oss ett tips? Hon har inte gjort de nåt men de har !!!

Kram o kärlek

Svar: Hon får helt enkelt ignorera dem och inte ge igen när de beter sig illa.... då verkar det som om de tappar intresset.. kram :)
Esmaralda

23 <3:

skriven

Tack 🙏för svar.
Det tror inte jag heller att han kommer få. Kommer han lugna ner sig nästa vecka?
Börjar bli lite tröttsamt. Får vi till en träff snart ?
Eller gav han upp igår ?
Kram

24 <3:

skriven

Har jag sån tur att L blir hemma på lördag?
Kram

25 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Spännande intressant ämne .
Egen PT wow va duktig du är . Håller tummarna att du blir hooked . Yngsta sonen gymmar och är som beroende av det och det är nog inte fel ;-)

Själv har jag ju ett hemmagym som sönerna satt upp ...men får såå ont i lederna att jag inte visstas där tyvärr.. Jag håller mig till långsamma prommenader än så länge.

Ser du mig i höst som röstmottagare ?
Har inte hört ngt från kommunen och det var tydligen fler sökande än platser..

Har fått en låt i huvudet : Stockholmsvy av Hannes..lyssna inte du får den på hjärnan ;-)

Kram Anki med flock

Svar: Nu ska lyssna på låten.... få se om den fastnar :) Kram :)
Esmaralda

26 Maria:

skriven

Hej!
Det har jag upplevt, känner igen surrandet och fick känsla av att jag inte kunde röra mig.. fascinerande att uppleva. Blev dock lite rädd först.. detta hände i mina tjugoår..
Blir det nån resa eller så i sommar för oss?
Kram 🤗

Svar: Ja, planera in någonting.. och det blir bra.. kram :)
Esmaralda

27 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss för våra söta katter och söta kattungar 😔 ♥️ ♥️ ♥️ 🙏 🙏 🙏

28 barrqvist:

skriven

Intressant ämne, har aldrig provat ge mig ut på dylika äventyr och tror inte jag är alltför manad heller.. Trivs bra som det är fast visst.. Lite spännande skulle det nog vara men njäe.. Inte riktigt min k(r)opp av te ;P

Och nu har jag gjort en intresseanmälan så får se om jag är tillräckligt intressant för att få köpa en omplaceringskatt, har ju svårt med såna där presentationer/försöka sälja in sig själv till varför och så.. Men ett försök är gjort och lämnar det upp till universum eller vem som än har hand om det, är det meningen så kanske.. :)

Ha en fin dag <3

Svar: Ja, det ser faktiskt ut som om det så småningom kommer en katt som är menad för dig, kram :)
Esmaralda

29 MH :

skriven

Hej!
Astralresor låter spännande. Kanske man har varit iväg på nån,svårt att veta.

Nått budskap från universum i dag Es?

Lycka till med träningen.

Kram

Svar: Tack, och ja, jag tror faktiskt att du gjort ett par astralresor, kram :)
Esmaralda

30 Skorpan:

skriven

Det här låter, också, som något som jag skulle behöva jobba häcken av mig för att kunna göra, som det mesta vad det verkar ;), o då får det vara. Jag kan läsa om andra duktiga människors resor :). Är för otålig för dylikt "görande"...

Spännande med PT idag, hoppas att det är en person som psssar ihop med dig och som lyckas få dig intresserad av gymmande. Hur kommer det sig Es att du "tog till" en PT? Mammas rekommendation/inspiration?

Här är en till som skulle behöva engagera sig i nåt slag av motion, annat än cykling för tillfället, men vet inte vad. Kanske det kommer, nån dag Es? Skulle definitivt behöva vara fysiskt aktiv året om, inte bara under årets ljusa månader :D. Kanske soulmaten o jag är aktiva tillsammans?

Min kollega håller på o röjer i sitt arbetsrum för att bli på semester o sen gå i pension. Det blir tyst i den här ändan av korridoren o det är ju trist. Har gillat att ha nån att diskutera med o nu kommer jag inte att ha nån här för ingen anställs i hennes ställe. Förändringarnas tid är här, åtminstone på jobbet...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Anledningen till PT var när jag tittade in på ett gym och såg alla maskiner och människor som ställde in dem.. och jag tänkte att herregud, måste man vara ingenjör för att gymma ? Och tanken fortsatte, att skulle jag någonsin försöka så måste jag ha en PT som kan lära mig ALLT. PLus att jag behöver träning som jag kan utföra med tanke på medicin/biverkningarJättebra att du cyklar !! Det räknas !!
Kram :)
Esmaralda

31 Lotta S:

skriven

Vi tog mitt-i-natten-flyget i onödan för följande flyg hade tekniskt fel och blev inställt. Så nu sitter vi fast några timmar och förlorar tyvärr halva första dagen av den korta resan. Men hoppas ändå det blir bra!

Svar: Jadå, det blir bra i alla fall, kram :)
Esmaralda

32 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Blir det en bra sommar denna sommar för mig, maken och barnen? Som familj liksom
Kram ❤️

Svar: Ja, ha positivt fokus och bra planer och du påverkar så det blir en bra sommar, kram :)
Esmaralda

33 B:

skriven

Godmorgon, och lycka till på gymmet idag😊🙌

Har tre pass kvar på jobbet, sen går jag på 3 veckors semester!! Hållt på att snubbla på mållinjen flera veckor nu, och känns fortfarande som att chefen inte ser det jobb man gör utan bara det som inte hinns med osv. Inte att man sliter själen av sig för att han inte tar in mer folk .. Finns det en annan plats för mig som snart dyker upp?

Kram

Svar: Tack :) Det kommer dyka upp en annan plats.... och jag tror att din chef ser mer än du kanske tror... kram :)
Esmaralda

34 Sessan:

skriven

Jag vet inte hur din tröskel vad gäller gym ser ut men jag tycker iaf att du är modig :) Hoppas att det går bra och att du tycker att det är kul!
Min dator kom igång igen - den var kanske överhettad i värmen.


Svar: Ja både datorer o människor blir ju lite knäppa av tropisk värme ! Kram :)
Esmaralda

35 Anki:

skriven

Ps lilla mamman mår bättre Lite stel bara
Ger henne healing och idag får hon följa med vi hoppar hundbadet 👍🥰
Kram Anki med flock

Svar: Så skönt att hon mår bättre ! Kram :)
Esmaralda

36 Sofia D:

skriven

Hej!

Det närmaste jag kommit astralresor är sömnparalys, en otäck historia...😝 känns som en vaken mardröm, så inte kan väl astralresor och sömnparalys vara besläktade?

I säkert mer än 5 år har jag och denne man tränat på samma gym, och som jag upplever finns det ömsesidig attraktion. Ingen av oss har ens hälsat på varandra dock 😄 men det finns nyfikenhet från bägge sidor. Jag är 29 och jag gissar att han är några år äldre. Har för mig att någon kalllat honom Kim. Han är stammis på gymmet, hyfsat lång och såklart vältränad. Ser bra ut helt enkelt. Han förefaller vara singel.

Hur ser chanserna ut kring detta? 😊

Kram

Svar: Nej, sömnparalys är något helt annat... och väldigt otrevligtKillen är intresserad... du får helt enkelt ta initiativ till att prata och se hur han svarar upp. Finns en chans
Kram :)
Esmaralda

37 Jossan:

skriven

Tror du att sorgen efter J inte är genombearbetad ordentligt? Jag har ju kommit över honom men kan alla mina sorger med kärleken vara anledningen till allt skit med kärleken?

Var så trött vid halv 11 men sluta med att jag låg och grät hur mycket som helst istället.. i typ 1,5h jag vill inte gråta mer….
Kram

38 Jossan :

skriven

Tror du Putins hot är tomma hot? Börjar nästan bli mer orolig nu igen.. vill inte ha ett 3e världskrig…

39 Smöla:

skriven

Hur ser framtiden ut för mig och Patrik? Är vi ”ment to be” ?

40 Zita :

skriven

Hej! Esmaralda när tror du det börjar närma sig för mig med kärleken?
Var Kommer jag att träffa honom ?
Kram 🤩☀️🌸

41 Zita :

skriven

Hej! Esmaralda när tror du det börjar närma sig för mig med kärleken?
Var Kommer jag att träffa honom ?
Kram 🤩☀️🌸

42 Zita :

skriven

Hej! Esmaralda när tror du det börjar närma sig för mig med kärleken?
Var Kommer jag att träffa honom ?
Kram 🤩☀️🌸

43 Zita :

skriven

Hej! Esmaralda när tror du det börjar närma sig för mig med kärleken?
Var Kommer jag att träffa honom ?
Kram 🤩☀️🌸

44 Solen ☀️:

skriven

Lycka till på gymmet!
Så bra att ta hjälp av en pt så att du vet hur du ska göra rörelserna på rätt sätt!
Du kommer känna dig så glad och stolt efteråt! Träning är så härligt!

Jag har precis hade mötet angående jobbet…
Min magkänsla är att chefen jag hade mötet med kommer sluta inom kort…och de verkar ha det ganska struligt redan nu så frågan är hur det blir då? Kaos?

Och för min egen del skulle det bli väldigt myyyycket jobb i början med att starta upp och få igång allt - och det med betydligt sämre villkor mot vad jag har idag. Är det värt det bara för att få en arbetsplats här i trakten?
Känns tveksamt och jag som hade hoppats att detta var det rätta. Tusan att det ska vara så svårt att få till något nytt bra.

Ha det gott på gymmet och i solen!
Kram ☀️

45 ThereseC :

skriven

Hej Es!
Lycka till med träningen idag 😀.
Jag anlitade också en PT när jag körde gymträning och det blev så otroligt lyckat. Jag har aldrig sett mig själv som någon som skulle kunna trivas på ett gym men jag gick dit med ett öppet sinne och det blev riktigt bra.
Med rätt inställning kommer du också att gilla det. Det är jag säker på.
Ett hett tips är att inte ha något viktfokus i träningen för det tror jag är det vanligaste misstaget folk gör. Skit i om det händer något med vikten. Fokusera på känslan i kroppen, gädjen i att bli starkare och mer uthållig och lägg märke till att det kan leda även till att du känner dig mer stark och balanserad rent mentalt. Om man fokuserar på vikten så får man nåt slags tunnelfokus som gör att man missar själva essensen i träningen. Det viktiga går förlorat och upplevelsen av träningen blir kringskuren och innehållslös. Så var närvarande och fokusera på hur varje muskel och varje cell i kroppen jublar över att äntligen få en uppgift och en utmaning. Njut av träningsvärken för det är ditt kvitto på att dina muskler utfört något meningsfullt. Förundras över vad din kropp kan utföra. Känn tacksamheten över att din kropp har möjlighet att utföra övningarna. Ta vara på den möjligheten och kom ihåg hur storslaget det är vad kroppen är kapabel till. Njut!

Kram Therese C

46 Jo:

skriven

Kommer Sh höra av sig under/efter sommaren och ungefär när?

47 Smulan :

skriven

Hej igen,

Har nu skrivit samma fråga två gånger idag - betyder det att du inte känner och ser något gällande min fråga..?

Kram

48 Skorpan:

skriven

Aa så det är på den resan du är Es :). Bra med kunnig PT, haft en själv o jösses så kul vi hade tillsammans då jag tränade. Saknar nog det...O vet att hon kommer ihåg mig, vem skulle inte det som jag beter mig ;D. Cykling i all ära, bara överkroppen som blir på minussidan i den grenen... Nån dag ska det väl skona här gällande min träning ;).
Kram Skorpan

49 Blueberry :

skriven

Hej Es

Ser du något spännande skoj som händer mig?
Kram

50 Igges matte:

skriven

Jag håller tummarna för att din PT kan hjälpa dig att hitta motivationen att träna på gym. Jag hoppade på ett prova på erbjudande att träna med PT som ett av gymmen här i stan hade för flera år sen, tror det var 3 ggr. man fick till ett bra pris. Jag konstaterade bara det jag redan visste att det inte var min grej men jag ser det inte som bortkastat, skönt att slippa tjatet från folk om att jag inte kan veta när jag inte ens har testat. ;D

Tack för rådet om att prata mer med Rolf, det fick fart på magin så igår slog en av önskningarna in ;D

Kram


51 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack för svar. Slipper antibiotika för ögonen och nu bara ögondroppar.

Blev en rejäl tur 46 km. Nu smakar det gott med sill och potatis samt en iskall öl.

Ska ta itu med astralresor. Tror du man kan besöka tidigare inkarnationer också?





52 Helena Ir :

skriven

Tack Esmaralda.

Idag hände två saker som bara sådär dök upp i huvudet på mig. Genom skogen ser jag en en stor brunbjörn, i mitt huvud. Det får några minuter och jag ser framför mig en kvinna med 2 stora bruna hundar. De var nog lite björnlikna.

Nerför trappan till perrongen känner jag starka energier från en kvinna. Det lyser om hela henne. Kunde inte låta bli,jag var ju tvungen att berätta att hon har så starka energier, att det hon skulle göra idag det kommer hon klara så bra. Och hon blev glad och tackade så mycket
Det kändes riktigt och bra!

Hoppas du också tyckte att dagen var givande för din del.

Kram

53 EE:

skriven

Grabbens partner har sökt skola här i vår del av Sverige. Kommer hen behöva flytta in till oss?

Förstå mig rätt. Har inget emot att hen bor hos oss men vet inte om det är den bästa lösningen.

Det lämpligaste hade kanske varit elevhem på skolan. Men den ena skolan har inget elevhem.

Öppnar såklart mitt hem om det behövs.

Kramar

54 Frasse:

skriven

Hej igen Esmeralda...
Kan du känna vad mannen jag har haft kontakt med håller på med, träffar han en annan kvinna?
varför har han blockerat mig på messenger och fb?
Vad känner du kring detta?

Kommer mitt ex att ångra flytten?
hur kan han få hyra ett garage av hyresvärden han flyttar ifrån? detta verkar ju vara omöjligt annars vad jag och fler säger.
Hoppas du kan känna nåt?

55 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om V och E tänker på mig eller pratar om mig? Har dom två fortfarande kontakt med varandra? Kram Zoey 💕

Svar: Känns inte som om de har så mycket kontakt, kram :)
Esmaralda

56 Trötter:

skriven

Haha du ser inte alls ut som en valross. Tycker du är snärtig :) Hoppas att det gått bra! Skönt att sova gott och hoppas det sker för mig också snart. Jobbet ligger vägg i vägg med Claes Olhson o jag for in o köpte en kylfläkt så hoppas det blir bättre! Lovat åska idag men inget än. 29 grader igen och folk går runt med fläckar på kläderna av svett. Snygg kille med en lika snygg tjej som flickvän. Men han pratade mer med mig haha. Vad är min SM för typ av man? Kram

57 Shenzi:

skriven

Hej!
Ser du om de dröjer länge till innan jag kommer prata med L lr sker de snart?? Kram Shenzi 🌹

58 Jossan :

skriven

Ja det blev inte som jag planerat! Jag tog mig till gymmet fast det var segt. Sen bestämde jag mig att handla senare istället. Jag smörjde in i mig och valde att åka till stranden istället. Blev typ 2h här sen ska jag handla så jag kan gå ner alla mina kilon som jag ska. Måste planera maten framöver nu. Och få in mig mat 5 gånger om dagen.. hjälp.. det är rätt jobbigt!

När man gråter? Är det själens sätt till att rensa?

Kram

Svar: Ja med gråt rensar man jättebra, kram :)
Esmaralda

59 Tiss:

skriven

Hej Es!

Det blev jättetrevligt i nöjesparken!! Det var jättelängesen jag var där så det kändes lite nostalgiskt. Blev dock yr i slutet. Men det har väl ingenting med ätstörningen att göra? då jag skött mig idag (min behandlare skulle säkert säga att det var det). Det skulle vara skönt att få veta om det inte berodde på det. Jag menar, det kan finnas andra faktorer också.

Svar: Ätstörningen påverkar och det vet du nog innerst inne, kram :)
Esmaralda

60 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om mannen med gott hjärta som du såg för mig bor i Sverige 🤔 du såg att han är inte helsvensk, Esmaralda ser du hur var jag ska träffa honom 🙂 Esmaralda ser du något om tjejen som min bror kommer att träffa 😔 som du såg för honom 😊 tar det fem år eller inte så lång tid Esmaralda 🤗 😘 ❤️

61 Jen. :

skriven

Hoppas det går/gått bra på gymmet.

Ser du någon oro över min dotters utveckling. Jag är så orolig att hon nu som 1 åring ska komma in i puberteten och vad de kommer att medföra för konsekvenser för hennes liv. Kan jag avvakta eller borde det undersökas mera. Vill bara hennes bästa.

Svar: Känner du oro så konsultera specialist, kram :)
Esmaralda

62 Mind:

skriven

Detta tränade jag ofta på i min ungdom. Lyckades någorlunda någon enstaka gång. Väldigt speciell upplevelse måste jag säga, att sväva ut ur rummet jag låg i, genom dörren och se vad som hände utanför.

Men så fort man blev för rädd eller ivrig, pang, tillbaka i kroppen med ett snäpp.

Kram

Svar: Ja, det är precis som du skriver....kram :)
Esmaralda

63 Fia-Lotta:

skriven

Jisses, här stärktes hoppet för andra "gym fegisar" :)

Berätta gärna om upplevelsen i ett inlägg!

Passar på med fråga idag. Funderar på om några särskilda detaljer dyker upp kring kommande kalla månader för mig?

Kram på dig

64 Hanna:

skriven

Hej Ez!

Åh, det är så roligt att träna. Lyckos dig som har en PT.


Jag har träffat världens gulligaste och finaste man och vi är så kära. Först var jag lite tveksam men det var bara mina hjärnspöken som väsnades och nu har jag kickat dessa åt fanders.
Både han och jag sitter i samma sits. Vi behöver bägge nya jobb i höst. Hur kommer det att gå för oss? Det bästa är att vi bägge får riktiga anställningar så att vi kan gå vidare och bygga upp vårat gemensamma liv.

Kram

Svar: Var envisa och ni kommer lyckas med arbete och bygga ert liv, kram :)
Esmaralda

65 Esset:

skriven

Hejsan svejsan, min syster har mest troligt anlag för det här med astralresande. Skall visa henne inlägget!

Något som kommer till dig kring närmaste månaderna Ez?

Go sommar önskar jag er

💛 /Esset

66 Anonym:

skriven

Vill butiken Plain Vanilla skapa problem med returen med flit ? Märkligt att budbee bokat av upphämtning två gånger....🤔

67 Boudica:

skriven

Lycka till på gymmet!

Astralresor är intressanta!
Har hänt mig några gånger av sig självt,
då har det varit så att jag först "vaknar" i att jag inte kan röra mig, och sen hör jag typ ett "tjuuup"-ljud som på sätt påminner mig om badkars virveln.
då är jag ute. Men har aldrig varit riktigt redo och återvänt rätt snabbt.
Sen har vi alla de gånger som det har hänt och jag har ingen aning om det varit dröm eller inte.
Har försökt själv, och har första boken av de som du har bild på. Men det har inte fungerat så bra, för lite fokus och tålamod. men då jag försökt, brukar det ske någon natt senare lite spontant.
Då jag inte försökt.

Hände oftare en gång i tiden, men händer ibland fortfarande.

Bara en lite nyfiken fråga idag,
denna unga grabb, vad tycker han om mig egentligen? Finns det intresse?

Kram

68 Alie:

skriven

Hoppas det gick bra med din pt och att ni ”klickade” 💪

Jag undrar om han tänker på mig ibland och funderar på att höra av sig?
Kram :) 🌱

69 Brud:

skriven

Kollega 37 år. Gift sedan 1 år. Kollega 27 år gifter sig i Augusti. Jag 41 år och singel. De undrade varför då jag är sådan fin person. Ja vad skulle jag säga Es. Jag har otur :) Kram

70 Massösen?:

skriven

Hej! 👋 hade healingmassage kunnat vara något för mig, utbildad inom reiki så känns som intressant komplement. Eller kommer annan utbildning?

Kramis :)

71 M:

skriven

Hej Es,

De senaste dagarna har jag börjat tänka mer på mitt komplex. Är lite orolig för hur eventuell framtida pojkvän/kille jag träffar ska reagera.. förstår ju att det inte är allas kopp te. Jag tycker inte om komplexet själv även om jag jobbar med att älska hela mig. Men jag kan ju inte göra något åt det.. om jag inte ska genomföra operation och det vågar jag inte med alla risker för komplikationer som finns. Jag är ju ändå frisk liksom.

Det är väldigt jobbigt detta. Kan du se hur framtida kille reagerar och har du tips på vad jag kan göra eller tänka för att acceptera denna del av mig själv. Känner mig så annorlunda och ensam i detta.

Kramar💜

72 A:

skriven

Berätta hur det gick med PT! Och hur han var. Måste man pressa sig till max? Jag har tänkt tanken själv men inte tagit mig i kragen. Inte för att gå ner i vikt utan bli starkare.

Finns det nåt som kännetecknar min framtida man? Vad gör han nu?

Kram!

73 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Tack kära Esmaralda för svar!

Sådär sa jag åt dottern med, det har hon gjort men de ger sig inte så obehagliga de är trodde inte det fanns mobbare i den höga åldern. Så man får väl hoppas på karma snarast åt dem:(

Kram kära du☆♡♡♡♡☆

74 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du någonting Esmaralda kring hennes ursprung 🤔, tjejen som min bror kommer att träffa 😔 tar det tre år söta Esmaralda innan min bror kommer att träffa henne eller längre tid 🤔 Esmaralda jag älskar våra söta tre katter Esmaralda 😕 kommer de överleva tills nästa gång vi reser hit hemma i Bulgarien 😔 💖 💝 💟

75 Slöfock:

skriven

Hejsan Es. Hoppas du kickade ass på gymmet!

Ser du ngt om var min tilltänkte befinner sig i livet just nu? Får en känsla att det varit lite skakigt. Kan han känna min väntande kärlek ibland? Låter kanske knäppt när vi inte mötts..

Nu ska här börjas packa inför - Island !! 🇮🇸🎈 Tjoho.

Kram!

76 Frasse:

skriven

Hej Esmeralda!
Jag är så orolig över lånet som min exmake betalar varje månad. Vi bestämde att han betalar det lånet som han alltid gjort, och jag betalar ett annat. Lånen står i mitt namn och han ska försöka att få ett lån så han kan lösa bort mig och stå för detta i sitt namn. Kommer han att kunna ta ett lån snart? i så fall hur? Sen tog han ett mindre lån i sitt namn och med mig som medsökande utan min vetskap. Det känns så hemskt och jag är så nervös över detta hela tiden. Det bästa skulle vara om han kunde ta ett lån och lösa bort mig så det inte står på mig mer...då behöver vi inte ha med varann att göra mer och det skulle vara skönt och lugnt för mig. Vad ser och känner du kring det?

77 AnnaK:

skriven

Kommer han göra slag i saken och ställa till det för mig så det blir livat i helgen?

Kram 🤗

78 Kärlek:

skriven

Tycker C som bor lite utanför Amsterdam om mig?

Tack på förhand!

79 Kärlek:

skriven

Tycker C som bor lite utanför Amsterdam om mig?

Tack på förhand!

80 Anja:

skriven

Kommer jag läka och bli återställd ?

81 Anja:

skriven

Kommer jag läka och bli återställd ?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: