Kärleken är hittad.....

Dagens gästbloggare är: Ulrica

Hej, jag  tänker att jag gärna vill gästblogga och dela med mig av kärleken som snabbt och lite överraskande kommit in i mitt liv.

Är man över 70 år är ju sådant inte givet.

Jag har fått ett antal seanser av Esmaralda genom åren och varje seans  har betytt mycket för mig.

Kärlek har hon sett men den har legat långt fram i tiden, tills för ett halvårsedan, då skrev hon i seansen att om jag blir bjuden på stor fest med klädkod och bordsplacering, då ska jag tacka ja eftersom det finns en stor chans att jag möter kärleken på festen.

 

Jag var bjuden på bröllop, det var klädkod och bordsplacering

Jag jag hamnade bredvid en äldre man som var supertråkig. Han pratade om sina aktier under hela middagen och jag tänkte lite förskräckt att det kan väl ändå inte vara den gubben som Esmaralda menade.

Så jag ser mig omkring och möter  en glad blick längre bort på andra sidan bordet. Han höjer sitt glas och skålar och nu blev jag intresserad.

 

Det var ett underbart bröllop och senare under dansen kom mannen som skålat med mig och bjöd upp och det visade sig att vi båda tyckte om att dansa. Efter många danser  slog  vi oss ner med varsin drink och samtalet flöt så  bra.

Det var så det började, så spådomen stämde fullt ut.

Nu har vi känt varann ett halvår och vi har väldigt trevligt samman. 

  Han är ursprungligen från Indien och dit  planerar vi att åka  efter sommaren för att hälsa på hans släkt och för att han vill visa lite av sitt hemland. 

 

 

Precis som jag så är han pensionär och har arbetat som läkare och läkare utan gränser och själv var jag sjuksköterska under mina yrkesverksamma år så lite gemensamt där har vi också.

  Vi planerar inte att bli sambo utan är överens om att i vår ålder har vi våra vanor så det blir bäst om vi ses utan samboskap och har roligt tillsammans.

Nu känns mitt liv komplett och det var roligt att få dela detta med er i bloggfamiljen

Kram, Ulrica

1 A:

skriven

Vad roligt, ett inlägg man blev glad av! Tack för att du berättade och hoppas ni får en fin resa! Återkom gärna i ett bloggämne när du varit i Indien. Intressant land!

Kram!

2 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Men vad roligt Ulrika att du har fått träffa kärleken, stort Grattis till dej! Det är så härligt när folk träffas på äldre dar för det är aldrig försent för kärlek. Lycka Till!
Då blev det måndag igen, hade en ganska tråkig med dock vilsam helg, nu är det en del planerat framöver, roligt men lite jobbigt när man inte mår så bra. Det blir en kort vecka, bara 3 dagar med arbete sen ledig en vecka! Kommer min hjärtevän att vilja träffas snart igen? Hoppas!
Önskar dej en härlig måndag, kram💞

3 Carina ST:

skriven

Vilken glädjefull och hoppfull läsning! Varmt lycka till med er kärlek Ulrica. Tack för att du delar med dig. Så spännande att få ta del av hur ert möte gick till.

Jag har varit på egen hand i 13 år nu. Och sista barnet flyttade ut förra hösten. Trivs med det mesta i mitt liv. Har numera ett jobb som jag både mår bra i och trivs i. Ekonomin är äntligen stabil med utrymme till guldkant.

Det som fattas är kärleken. Så jag passar på att ställa en fråga när nu ämnet är uppe :)

Ez ser du något kring denne soulmate? Något mer om vem han är eller vårt möte?

Kram, Carina ST

Svar: Han verkar ha haft en längre period som handlat om att ta sig vidare efter en lång relation... jag ser inte när han blir klar med detta men när ni möts så är han redo och har bearbetat klart, kram :)
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet inte vilka är bättre att jag skicka till C kvinna för den 17 juni av jubileum. Att jag uppskattar henne. Jag bryr mig inte om andra än henne.

Borde jag fråga henne om det? Jag tänker inte väl var må dåligt. Jag vet att jag mår bättre av får uppskattar C kvinna

Jag vill fråga nu eller ska jag vänta?

Ha det bra

5 <3:

skriven

Grattis till kärleken.

Var det någon speciell anledning till att A ville vara och umgås med oss 🐶hela helgen? Var det genuint eller ngt utstuderat...
Kram

Svar: Det var nog genuint, kram :)
Esmaralda

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Så konstigt att jag mår bättre nu än förra vecka. Efter jag tar kontakta med C kvinna så jag mår bättre.

Varför mår jag bättre nu för jag behöver henne?

Men jag är lite oroligt om att andra tjatar om jubileum till mig

Ha det bra

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan jag smsar C kvinna och fråga om får jag gör en uppskattar texter till henne på den 17 juni av jubileum?

Det är svårt att få var avslappna och mycket längtar. Jag ska hem till mamma då vill jag var stilla och ta det lugnt.

Bättre om jag smsar nu och fråga?

Ha det bra

8 Lotta S:

skriven

Grattis Ulrica! Hoppas ni får en fin resa, perfekt upplägg med någon som ger ingångar i landet och kulturen på ett helt annat sätt än att resa som vanlig turist.
Es, ser du mig besöka något specifikt land längre bort eller är det slut på långresandet?

Svar: Inte är långresandet slut, snar planerar du en spännande och bra resa, kram :)
Esmaralda

9 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag ska också åka hem till mamma på onsdag-söndag. Jag hoppas bara min humöret hålla upp för dessa dagar. Inte låta andra tankar påverkar mig.

Hoppas bara det blir bra. Jag vet inte vad jag behöver gör för sista gång? Sen är det örebro framöver...

Kommer jag träffa min bröder och pappa i framtiden eller inte? Jag har haft en känslan av det kommer inte mer.

Stämmer det? Och min humöret hålla upp?

Ha det bra

Svar: Ha fokus på att du och mamma ska ha det trevligt tillsammansDet ser ut som om du träffar pappa och dina bröder så småningom
Kram :)
Esmaralda

10 Anna E:

skriven

Lycka till, kram

11 Alie:

skriven

Godmorgon
Underbar läsning Ulrica och stort grattis till kärleken 💞

Es, vad kände han när vi sågs?
Kram :) 🌱

Svar: En positiv känsla, kram :)
Esmaralda

12 L:

skriven

Vad roligt och stort lycka till med kärleken!!!

För egen del har jag väntat flera decennier på kärleken. I alla dessa upplyftande och positiva seanser jag fått ska den komma. Det står att tiden beror på vilka val jag gör, men jag är en person som ofta väljer fel väg och gör fel val. Då tror man ju att man missar allt för livet är ju inte för alltid. Hinner jag. Kommer det in en man i mitt liv?

Kram

Svar: Ja, jag ser ju att kärleken kommer.. önskar bara att jag kunde säga när det ska ske, kram :)
Esmaralda

13 55:

skriven

Heeej har också blivit spådd att jag ska möta kärleken. Men det syns inte till alls. Känner du in någe framöver?

Svar: Kärleken kommer, kram :)
Esmaralda

14 PiaS:

skriven

God morgon,

Så underbar läsning måndagmorgon! Grattis till kärleken! ❤️🌸

Kram PiaS

15 Nornan:

skriven

Så härligt träffa kärleken på äldre dar. Grattis till er!

Es jag är så ledsen över ett bråk med mitt ena fullvuxna barn. Känns som jag slår knut på mig själv för att hjälpa på alla sätt med både pengar och praktiskt men jag är inte mer än människa med egna bekymmer och svårigheter så igår rann glaset över och jag brusade upp. Det var onödigt gjort av mig då hon är i en känslig situation men inga hårda eller onödiga ord blev sagda.

Senare fick jag veta att hon kraftigt överdrivit hela situationen för en familjemedlem och ska nu bryta kontakten med mig...

Kommer det bli bra mellan oss? Vad kan jag göra?

Svar: Du reagerade normalt och mänskligt och kan tänkas att det är så att du under en längre tid slagit knut på dig själv och hjälp för mycket och att det som sker nu också är en lärdom för dig.... det kommer att lösa sig.... be om ursäkt att du brusade upp och utan att du går i försvar och när allt lugnat ner sig kan ni prata igenom det hela... kram :)
Esmaralda

16 Cecilia:

skriven

Vad glad jag blir Ulrica. Så roligt att du hittat kärleken och tack för dagens blogginlägg som satte ett stort leende på mina läppar.

Idag har jag en liten avslutning med min klass. Efter 3 år på högskola så är slutet snart här. Har två presentationer kvar, varav den ena är på onsdag på företaget. Ska sätta igång med förberedelserna idag. Tror du det går bra på onsdag? Är lite rädd för svåra frågor som dyker upp.. men känner ändå att jag har rätt bra koll på arbetet. Kramar

Svar: Jadå, det ser ut att gå fint på onsdag....glöm inte att andas, kram :)
Esmaralda

17 Naturvän:

skriven

Hej!

Lycka till i framtiden Ulrika och hopppas kärleken håller i sig!

Funderar på en sak, hur kan det vara att man inte känner ngn som helst samhörighet, även med delar av sin närmaste släkt. För mig växer den känslan starkare för varje gång vi ses, besöken blir mer och mer formella. Det sägs ju att man väljer sina inkarnationer själv för att få erfarenheter

Har jag fått de erfarenheter jag behöver med släkten? Det känns så färdigt på ngt sätt, låter kanske lite konstigt men så känns det..

Strålande väder hos oss, bara fortsätta måla förråd , fint blir det när det är färdigt och man känner sig så där härligt nöjd!

Kram

Svar: Det kanske är så att det du går igenom nu har en lärdom i sig !Ja det är tacksamt att måla.. det blir ju sån skillnad direkt, kram :)
Esmaralda

18 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Ooh så roligt Ulrica !!! Tänk vad Esmaralda kan sia ändå ! Perfekt med en partner att ha roligt med Jag gläds å dina vägar .
Tack för att du delade med dig <3
Njut nu Ulrica .

Tack till allas varma deltagande .Fiskaren AnnaK Carina Igges matte och Mercan . Era ord värmer <3

Måndag och ny vecka Nya möjligheter ?

Kram Anki med flock

Svar: Japp, ny vecka och nya möjligheter så planera lite positivt... kram :)
Esmaralda

19 Mercan :

skriven

Esmaralda jag skrappade 60 kr igen när jag gick till hemshöp i går, pressbyrån var stängt, du såg att det finns shans till mindre vinst igen blir det någonting om jag tar i stället triss igen från presbyrån Esmaralda 😌😌😌😄😄😄det var det i går kanske 😅😅😅

Svar: Känns som samma sak idag, du har helt enkelt inte chans till någon större vinst närmaste tiden... kram:)
Esmaralda

20 Mth:

skriven

Hej!
Kommer jag få jobba med min gamla tjänst framöver? Vill chefen ha mig på den tjänsten?
Kram!

Svar: Chansen finns, kram :)
Esmaralda

21 lilla m:

skriven

Hej Es, så vi kommer aldrig någonsin att bli vänner igen, han och jag? Kram

Svar: Jo det tror jag att ni blir men det kan ta lite tid, kram :)
Esmaralda

22 Skorpan:

skriven

Åh Ulrica så härligt arr läsa om att du mött din kärlek! Så glad jag blir. Önskar er många fina år framöver :)!!!

Nu kom det Es det som vi efterlyste "hur gick det sedan" ;). Visserligen en spådom o inte en spontanis, men ändå, kul att få ta del av.

Nästan så jag blir avis här, var håller min soulmate hus o var ska vi träffas Es, ser du nåt närmare om den saken. Månne han är redo för mig nu?

En forna kollega satt på samma tåg idag o det tog minsann tid att komma på vem han var. Det kopplar himla långsamt här ;). Men sen så...

Fick nåt glädjefnatt, varifrån kom det, min ängel på gång månne? Tack...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Inga detaljer kommer ju till mig men jag önskar att det varit så !Din kärlek kommer.. det står klart för mig.. men inga detaljer i övrigt tyvärr
Din ängel däremot gör allt han kan, kram :)
Esmaralda

23 Solen ☀️:

skriven

Vad härligt att läsa Ulrica! Lycka till! 💕

Esmaralda spådde mig också att jag skulle träffa min kärlek och att det skulle klicka för oss både och det snabbt och ordentligt. Hon beskrev också hur han var som person och hur han hade det i sitt liv runt omkring och allt visade sig stämma!

Hälsningar Solen ☀️

Svar: Härligt :) Kram :)
Esmaralda

24 Anna:

skriven

God morgon Ez,

En liten fråga:-)
Jag har bara kontrakt till sista december i år på mitt nuvarande jobb. Ser du om det blir någon förlängning? Känns lite oroligt on man måste börja söka nytt jobb redan i höst/vinter:-(

Kram!

Svar: God chans att det kan bli förlängning.. ta tag i det i tid.. kram :)
Esmaralda

25 Mamman:

skriven

Jag blev också spådd om hur jag skulle möta kärleken och det stämde till punkt och pricka. Kramar alla

Svar: Vad roligt :) kram :)
Esmaralda

26 Skrållann:

skriven

Hej!
Grattis till Ulrika och den nyfunna kärleken💗

Vaknade tidigt idag efter att ha haft en mardröm om det blev krig här. Hemskt!
Ska på utbildning på jobbet i eftermiddag innan min natt börjar men tänkte hinna skriva jobbansökan först. Hur stor chans har jag på att få jobbet jag tänkt söka inom en stor välgörenhetsorganisation?

Kram❤️

27 N:

skriven

Hej esmaralda.
Så roligt! Grattis

Es, ser du om min sambo börjar tröttna på mig? Känns så ibland.
Är han tveksam
Kram

28 N:

skriven

Hej Esmarslda.

Ser du om min sambo börjar tröttna på mig?…
Kram

Svar: Ni behöver prata ordentligt och du ska berätta hur du känner... jag tror inte han tröttnat, kram :)
Esmaralda

29 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Han kanske är lite hemlighetsfull då, mannen ;).
Vänta o längtar, vänrar o längtar...
Kram Skorpan

30 Me:

skriven

Hej esmarslda.

Verkar det som att han fortfarande skulle vara intresserad om jag hörde utav mig?
Ser du om det verkar komma någon chans för oss två att vi umgås mer intensivt?
Kram

31 Svante:

skriven

Hej Es. tack för dagens blogginlägg och så roligt Ulrica du hittat kärleken till sist! Es. kan du
nu få någon detalj om hur jag kommer hitta den rätta kvinnan och gifta mig med som du spått mig tre gånger om och när vi känt varandra ett tag så gifter vi oss och flyttar ihop i en ny gemensam bostad för oss båda då vi vill få en ny fräsch start tillsammans, vore önskvärt om du kan få någon detalj om hur vi kommer träffas, kanske är det inte så långt bort i tiden
det kommer hända. Ha en bra dag Es. Kram:)

Svar: Hon finns fortfarande i din framtid men detaljer kan jag tyvärr inte se... tveka aldrig att ta initiativ, kram :)
Esmaralda

32 Anonym idag:

skriven

Godmorgon Es,

Jag både gruvar mig och ser fram emot morgondagen. En stor omvälvande händelse kommer att ske och jag har en känsla av att det kommer att bli jobbigt.

Kan du se något kring det hela? Kommer det trots allt att bli bra? Kommer det att pågå mer än en dag? Man har nämnt att man kan behöva ytterligare en dag, men det hoppas jag inte.

Kram

Svar: Ja lite jobbigt kan det bli men landar ändå väl till sist.. jag sänder goda energier och styrka.. kram :)
Esmaralda

33 Makaon:

skriven

Grattis Ulrica, så roligt att få läsa om att du hittat kärleken.
På mitt jobb är det rörigt, folk slutar på grund av chefen som absolut inte lyssnar på oss. Du såg att hon byter jobb men finns det någon möjlighet att du ser hur långt fram det blir?
Önskar er alla en fin dag. ☀️

34 Maria:

skriven

Hej!
Fått ett tips om ett jobb att söka.. min väninna jobbar där. Har inte jobbat med just dem uppgifterna innan men ser du om jag har nån chans på det jobbet? Behöver byta jobb annars blir jag sjuk tror jag..
Kram 🥰

Svar: Ja, du har chans, kram :)
Esmaralda

35 ThereseC :

skriven

Åh 😍. Sånt här älskar jag att läsa på morgonkvisten. Tack för att du delar med dig ❤

36 Me:

skriven

Hej!
Grattis till kärleken Ulrika ,vad roligt.

Jag väntar också på att han ska dyka upp,soulmaten, men vad har hänt?Var är han?Vill han också träffa nån o längtar?


Kram

Svar: Ja, precis som du så väntar han också, kram :)
Esmaralda

37 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😔 💖 💝 💟

38 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, kan du hålla tummarna att det går bra hos specialist läkare.
Nervös inför besöket och rädd att nacken till sist kommer göra mig väldigt handikappad.
Kram

39 Yvonne gammal kund.:

skriven

Grattis till kärleken Ulrica!

Önskar dig allt gott!


Kram

Yvonne

40 Frasse:

skriven

Hej igen...
Jag har faktiskt funderat under dom åren jag levde med mitt ex....han var så empatilös, visade inga känslor....sa han nåt som sårade mig och jag började gråta så frågade han vad jag tänkte på eftersom jag blev ledsen....jag är säker på att det finns diagnoser hos han som ligger till grund för hans beteende....eftersom han verkade sakna samvete också. Vad känner du kring detta?
Kram

Svar: Jag känner mest att ni aldrig var rätt för varann... kram :)
Esmaralda

41 Helena Ir :

skriven

Vad trevligt Ulrica! All lycka till Er båda!

Ska få träffa läkare idag, hänt sånt som jag inte väntat mig..

Annars är det varmt..

KRAM

42 Kärlek:

skriven

Wow! Vilken saga! Stort grattis till kärleken och önskar er ett underbart liv tillsammans. Kram

Ja, kärleken och giftemålet lyser med sin frånvaro för mig och jag kommer inte bli någon gammal brud så skall det ske så får det börja hända något så småningom :)

Blir en cykeltur i det vackra vädret och röntga foten.

Nu undrar jag Es varför den mörkhåriga med de underbara ögonen tänker på mig? :)

Ha en bra start på veckan och kanske talismanerna släpps ...Kram

43 EE:

skriven

Härligt att hitta kärlek i mogen ålder. Fantastiskt.

Försöker prata med min äldsta son om hans relation och att de kanske är lite för styrande. Att han måste lägga fokus lite på sig själv med. Kommer relationen mellan honom och hans partner sedan 2 år att hålla? Hans partner styr hela hans liv känns det som. Försöker prata med min son om detta. De har ändå ganska lång distans mellan varandra.

Och kommer partnern in på skolan i vår stad vill hen vi hos oss men jag är lite skeptiskt. Bättre att det löser sig på annat sätt tror jag.

Hoppas alla får en härlig dag.

Svar: Jag tror inte det kommer hålla mellan dem men försök lägg dig i så lite som möjligt, kram :)
Esmaralda

44 Sheri:

skriven

Så härligt att läsa! Grattis Ulrica❤️

På tal om kärlek, Es får du till dig något om mitt möte med kärleken? Vad kan/ska jag hålla utkik för? ❤️

Kramar

45 J:

skriven

Hej !

Blev så glad att läsa ditt inlägg här Ulrica. Jag önskar er all lycka och kärlek.

Esmeralda ser du något
glädjande de närmaste dagarna för mig ? l så fall vad ?

Kram ❤

46 Ghostwriter:

skriven

Blir det negativa konsekvenser om jag avslutar jobbet idag? Vet att det är rätt att avsluta men tänkte om jag ska göra klart timmarna eller bara gå vidare.


Kram

Svar: Något negativt kan ske, det får du nog vara beredd på, kram :)
Esmaralda

47 Lina:

skriven

Vilken härlig läsning det blev idag. Stort grattis Ulrica❤️ Så roligt 👏🏼😊

Esmaralda, ser du om jag kommer klara kurserna som slutar den här veckan?

Kram ❤️

Svar: Det har du god chans att göra, kram :)
Esmaralda

48 AnnaK:

skriven

Blir det bra? Och Blir det mc och kvällsbad i sommar? Ska sluta tjata om samma sak 🙈

Kram 🤗

Svar: Jag ser inte riktigt svaret på din fråga tyvärr, kram :)
Esmaralda

49 lilla m:

skriven

Hej Es,kommer han i något skede att få dåligt samvete för sitt rent ut sagt skitiga beteende mot mig? Kram

50 Skorpan:

skriven

Ja det måste jag ännu tillägga till detta kärleksinlägg gällande en känsla igår då jag gick ut på promenad. Då sköljde verkligen ensamheten över mig o fick mig att undra hur himla länge jag ännu måste fortsätta mina ensamma promenader? Länge, som det nu verkar, suck.
Kram Skorpan

51 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Så härligt, grattis till kärleken!

Jag har också bestämt mig för att alltid leva själv, oavsett om jag nu råkar ramla på kärleken eller inte. Själv börjar jag ge upp. Men att gifta mig eller flytta samman med någon kommer jag aldrig att göra. Jag är för van och bekväm att bo ensam, och vill dessutom kunna bestämma över mitt liv själv. Frihet. OM jag nu ens möter honom.

Kan du se NÅGOT nytt om honom? Han verkar ha försvunnit ut i universum, kanske dött i en olycka eller nåt.

Kram

Svar: Han lever och ert möte kommer ske... men förstår att det är så himla segt... kram :)
Esmaralda

52 Carina ST:

skriven

Tack för svar kära Ez. Bra att han är klar och redo när vi möts :)

Kram, Carina ST

53 💕 Zoey 💕:

skriven

Ulrika, vad kul! Grattis till kärleken! ❤️

Es, ser du om de blir en tävling på söndag efter allt strul eller blir det inställt? Kram Zoey 💕

Svar: God chans att det blir av, kram :)
Esmaralda

54 Shirine:

skriven

Hej Es
Jag är sugen på en ny seans och har varit ett tag. Undrar om du spontant nu får till dig någon känsla om du hade fått till dig/om det finns något angående mig och kärleken? Jag skulle isåfall vilja ha en min seans ”riktad” mer åt kärlekshållet men tänker att det kanske inte finns mycket att skriva om det..

55 Mumintrollet:

skriven

Man får gratulera så mycket till kärleken Ulrika.
Sonen är så olycklig då hans tjej beter sig fortsatt illa. Hon gör allt annat än träffa honom. Resor, cykelläger mm. Hon har ingen förmåga att se hur hennes handlingar påverkar andra utan är felfri. Har aldrig gillat henne och önskar bara att det kunde ta slut mellan dem och att sonen kunde träffa någon bra tjej. Han klarar inte av att göra slut så vet inte hur länge detta kommer pågå. Man vill se sina barn vara lyckliga. Inte olyckliga. Är det kämpigt även hos det andra paret som håller ihop pga barnen?
Allt gott.
Kram

Svar: Relationer är svåra.. försök att håll dig utanför.... det ser ut som om det blir en brytning mellan dem så småningom.. kram :)
Esmaralda

56 B:

skriven

Heej 😊😊😊 har skrivit om den där gästen förut och kemin eller vad det nu är de känns som vi har, idag kändes det typ extra mycket.. Känner han också av det? Känns som vi är typ en riktigt bra match på något vis

Kram

Svar: Ja, jag tror han kan känna av, en aning i alla fall, kram :)
Esmaralda

57 Maja:

skriven

Hej!

Men vad underbart Det låter Ulrica. Blir så glad att lāsa sånt!
Och āven kul att du Esmaralda spådde precis detta!


På tal om kārlek sa sattt precis o fundera de på framtiden o fundera de hur det skulle kānnas. Tittade på paret intill.

I går kvāll så Fitch jag reda på precis det jag anat/vetat lānge. Och jag visste vad han ville prata om nār slog oss ner i vardagsrummet i går sen kvāll. Vi har ju pratat om att separera Och ār ju på vāg...
Rātt som det ār sāger han att han vill trāffa andra...
Du har redan trāffat någon sāger jag. Och japp han kānner någon...

Ok jag får kanske skylla mig lite sjalv men āndå inte.

Jag tror vi ār lite i samma situation. Vi har anda trivs Med var lilla familj men finns inget oss som han sa. Och vi borjar bli upp i åren så som han sa; Vad hānder nār sonen blir āldre om vi stannar?

Han har liksom jag lite panik för att bli singel vid 60 och mer ān så för honom. Santidigt pratar han om att flytta med till Sv. Men vi ār osakra runt det med. Vi vill nog båda vara familj men ha kārlek. Mer han ān jag ...kan inte se mej bli kār igen!

Ser du om vi definitivt separerar nu Och om vi ār redo för det? Ska jag ocksa börja leta lite Och få lite kul?
Eller kanske jag hittar något som klickar snabbt o på riktigt?

Maja

58 Louise:

skriven

Två intervjuer denna veckan.
Det är ju helt galet. Vet inte vad som hände där. Om det var på grund av mitt personliga brev eller nåt.
Nåja kommer bli intressant i alla fall.

Andra veckan av väntan på domslutet. Jag tror knappast att det kommer idag och heller inte denna veckan då det bara är tre dagar denna veckan ja och så på fredag och då är dottern ledig. Hade varit perfekt för henne att komma hem.
Jag hoppas verkligen att hon kommer hem nästa vecka i alla fall.

Känner du någon förnimmelse av om jag kommer få något av jobben? Och nu när det är närmre domslutet känner du om dottern faktiskt kommer hem nästa eller veckan där på?

Nu får jag bege mig ner till Lidl och köpa pommes.
Ha en fortsatt fin dag och tacksam för svar.
Kram

59 F.B:

skriven

Vad roligt Ulrica grattis:)

Vilken jobbig morgon jag hade idag.
Jag kunde inte sova för att de renoverar ovanför mig med en borrmaskin som går i ett varje morgon. Jag gick upp,duschade,tvättade håret och kände sedan att nu svimmar jag. Jag hade ingen kraft kroppen. Jag satte mig ner och kände mig helt svag,och svimfärdig. Tänkte jag måste ut nu och äta något annars blir jag kvar härinne. Men kroppen hängde inte med:( tills slut kom jag ut och åt något,sitter nu i sängen och återhämtar mig. Jag kände mig såhär för något år sedan med. Kanske för att mensen är på väg med,längtar tills jag slipper den helt en dag. Jag älskar ju att duscha i varmt vatten,gör det varje morgon,men det var nog inte så bra när jag var hungrig med, och var inne allt för länge.

Es ser du någon varning eller annat som kommer till dig om mig?
Kram

60 Lenafena:

skriven

Så fint! Och Indien!!!!!! Lylo, inte of ta jag blir lite avundsjuk men nu blev jag det lite…. Ez jag skall göra en magnetröntgen på hela ryggen o h lider av klaustrofobi… kommer jag klara det den 30! Orolig….. kan du se nånting om träffen med karln du såg? Någonting hoppas jag förstås…. Kan knappt gå längre mina ben domnar. Skulle behöva lite lycka i mitt liv , väntat i 20 år!!!!!!

Svar: Jadå, du klarar din röntgen... och jag ser att någon kommer in i ditt liv... någon som ger en hel del glädje.. kram :)
Esmaralda

61 Snödroppen:

skriven

Hejsan💞

Vilken dag, stress och jäkt och ännu mer stress nu ikväll…suck!! Hur länge orkar man egentligen, behöver nåt uppiggande i tillvaron. Hur länge ska man vänta på kärleken egentligen? Innan den rätta dyker upp blir det nån romans igen med min hjärtevän? Vill han ses snart igen?
Ha en go kväll, kram💞

62 Hanna:

skriven

Hej!

Vad härligt Ulrica, jag blev alldeles varm av att läsa om mötet med din kärlek.

Ez, jag jobbar med en gullig kille som har visat lite intresse, och jag är lite nyfiken på honom med. I en seans har du beskrivit min stora kärlek och det finns många likheter med den här killen som jag nu jobbar med. Men det är något som fattas hos mig. Det är inte den där himlastormande kärleken som jag har föreställt mig. Är jag dum som tvekar? Målar jag upp för stora visioner om hur sann kärlek känns? Eller finns det rent av någon annan för mig där ute i vida världen som knockar mig totalt? Jag kan inte sluta grubbla på det här.

Kram

Svar: Jag får inte riktigt till mig att detta är din stora kärlek... kram :)
Esmaralda

63 Jossan :

skriven

Jag valde att strunta i att prata med chefen om böckerna jag vill ha. Tycker hon är så otrevlig mot mig så tänker inte göra något åt det. Vill hon inte att barnen ska tycka det är viktigt med bra utbildning.. känns som hon inte tycker om mig alls.

Kan jag lita på henne?

Kram

Svar: På det stora hela kan du nog lita på henne... försök ta ett samtal kring böckerna... att bara vika ner sig är inte heller bra.. kram :)
Esmaralda

64 I :

skriven

Om jag väljer att stanna på jobbet, känns det också okej beslut? Även fast jag velat.Kram

65 Ghostwriter:

skriven

Grejen är att det varit mycket på jobbet och du skrev att jag inte känner för att stanna och då är det rätt beslut. men om det påverkar mig negativt som att jag inte får hjälp med ekonomin så är det ju inte värt det...

Får jag annars ett annat jobb strax? Kram

66 Ljuvligt:

skriven

Röntgen visade ingen stressfraktur. Blev en cykeltur på närmare 3 mil. Var längre än jag trodde. Krockade med Peter Jidhe i en korsning. Chefen på Beroende hörde av sig och undrade vart mitt CV mm tagit vägen och det visade sig att hon raderat det av misstag. Njutit av vädret och försökt få lite färg på denna vita kropp. Brunt fläsk är snyggare än vitt, men har som tur är inte så mycket av den varan :) Hoppas att jag får en bra sommar!

Är intresset/känslorna ömsesidiga då det tänks på mig?

Kram

Svar: Ja, det ser ut som att du får en bra sommar... planera in lite skojigheter och var öppen för spontaniteter också.. kram :)
Esmaralda

67 Mumintrollet:

skriven

Tack för svar. Brytning för sonen eller för det andra paret? Stor kram

Svar: Framförallt för sonen, jag ser ingenting konkret kring andra paret, kram :)
Esmaralda

68 M:

skriven

Hej Es

Ser du något spontant om mig idag?
Kram

69 Ghostwriter:

skriven

Om jag inte stannar kvar blir det något negativt som jag kommer ångra då? Kommer något anant jobb kram

70 lilla m:

skriven

Hej Es, kommer han en dag att inse vad han hade och vad han förlorat? Kram

71 Ljuvligt:

skriven

Absolut! Det skall jag göra :) Dock förstår jag inte varför det funderas på mig som du sa att det gör?

Ha en gosig afton. Finalvecka i Robinson. Spännande!
Kram & pussar till MG.

72 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan jag säger till C kvinna att försöka inte fråga om vad jag gjorde eller fråga om andra personer. Utan fokusera på mig och var en vän åt mig också?

Ha det bra

Svar: Tror det blir bättre om du inte ger direktiv utan istället försöker föra in samtalet på sådant som du tycker om att prata om... kram :)
Esmaralda

73 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda om jag ska träffa mannen med gott hjärta i Bularien Esmaralda nu när vi reser dit 😉 eller dröjer det och blir i Sverige 🤔 Esmaralda jag pratade med min far i dag och frågade hur mår våra söta katter och kattungar 😔 och min far sa att de mår bra och växer upp Esmaralda 😍😍😍

74 AnnaK:

skriven

Lite nyfiken när du skrev att du inte kan se ett tydligt svar på min fråga...såklart 😊 Beror det på att det inte finns något svar än, eller ser du det otydligt, eller är det så deprimerande att du inte vill säga etc?

Så sjukt stressad över min situation nu. Är rädd jag kommer göra som jag alltid gör och låta det rinna ut i sanden och fortsätta vara bitter och olycklig. Men nojar mig för hur livat det lär bli och hur andra kommer påverkas negativt över mina val. Fast samtidigt är det ju mitt liv också. Ja, du fattar..

Kram igen och tack för alla svar jag fått 🤗

Svar: Nejdå, det betyder ingenting alls mer än att vid en snabb titt inte kände in något.. så det är varken positivt eller negativt :)Ta kontroll över ditt liv och lev det...det är du skyldig dig själv, kram :)
Esmaralda

75 Jossan:

skriven

Jag har börjat skriva ett Mail om böckerna. Känns ju dock helt lönlöst för hon kommer inte ändå. Kanske ska komma med förslaget om stiftelsen kanske skulle kunna sponsra kanske?

Kommer det bli nyas böcker eller inte?

Kram

Svar: Sponsring känns som en bra ide att pröva, kram :)
Esmaralda

76 Shenzi:

skriven

Go kväll Es!
Jag undrar om du ser när på året ja gifter mig i framtiden?? Kram Shenzi 🌹

77 Shenzi :

skriven

Go kväll Es!
Jag undrar om du ser när på året ja gifter mig i framtiden?? Kram Shenzi 🌹

78 Shenzi :

skriven

Go kväll Es!
Jag undrar om du ser när på året ja gifter mig i framtiden?? Kram Shenzi 🌹

79 Jossan:

skriven

Ja stiftelse är de ju men kanske ska prata med föräldraföreningen. Kanske är de samma kanske.. Kan de bli böcker?

Kram

80 Frasse:

skriven

Så tror jag också att det var. men...är han och den nya helt rätt för varann?
Som du skrev tidigare kommer det att ta slut mellan dom och det tror jag också. Jag tror att han är en person som ska leva ensam.
Kram

81 Heidi:

skriven

Hej!

Härligt att du fann kärleken, Ulrica.

Här tidigare i min privata seans skrev du att en man som jag möter ganska tidigt inte är den rätta. Är det han jag har en relation med nu?
Jag vill inte bli sambo med honom ej heller nån bonusmamma till hans barn. Men är denna "nivå" okej som jag tänker mig att inleda med honom, när tiden känns rätt?

H. Heidi

82 Anna:

skriven

Hej
Får min mamma tillbaka sin geist/livsgnista?
Hon är deprimerad just nu.

83 Anna:

skriven

God morgon Ez,

En liten fråga:-)
Jag har bara kontrakt till sista december i år på mitt nuvarande jobb. Ser du om det blir någon förlängning? Känns lite oroligt on man måste börja söka nytt jobb redan i höst/vinter:-(

Kram!

84 Frasse:

skriven

Hej igen...
Har en fundering angående mig själv.
Jag har pension och ingen bra ekonomi. Men...kommer jag att klara mig framöver, även om jag får snåla lite så vill jag alltid kunna betala mina skulder varje månad. Vill bara veta att det ska gå bra för mig.
Sen om exets nya....bor hennes katt hos hennes föräldrar? på ett kort på fb så ser man en trapp till en övervåning.
Hoppas du kan känna in nåt.
Kram

Svar: Du kommer klara dig ekonomiskt... det kanske inte blir så fett men klarar dig ser du absolut ut att göra, kram :)
Esmaralda

85 Frasse:

skriven

Hej
En annan fundering, jag kan ha fel. men det känns liksom att mitt ex inte riktigt vill flytta ihop med den nya. Nåt jag bara känner så där.
Vad känner du?
Kram

86 Vitlilja :

skriven

Finns det något du kan säga om min soulmate? Yrke eller personlighet :)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: