Talismaner på gång....

Jag har beställt talismaner och den här gången var det svårt att hitta rätt.

Jag har sökt länge.

Det går ju i och för sig bra att använda precis vad som helst, en sten eller  ett bokmärke  eller  vad som… men jag vill ändå att en speciell känsla ska infinna sig när jag hittar kärlet för talismanens önskningar.

Jag letade & letade & letade och till sist kom det till mig att det ska vara olika… alla ska inte ha samma… och därmed blev det enklare.

Nu har jag beställt en laddning olika figurer och sedan får de själva  välja ägare när det blir så dags !!

 

 

Alla  som vill kan som vanligt inte räkna med att få talisman… det händer ju att ingen talisman ger sig tillkänna och att tvångsmatcha talisman med ägare… det blir aldrig bra.

Och som alltid så måste antalet vara begränsat… jag orkar inte ta mig an hur många som helst.. även om jag önskar att jag gjorde och att alla som vill kunde få !

Talismanerna bör komma i nästa vecka….och då startar uppfödningen, vilket ju tar sin tid och också en hel del energi.

Som alltid så förbereder jag dem tillsamman och var för sig… och så småningom kommer de vara redo för sista ceremonin  - när jag präglar dem på  ägaren och hens önskemål !!

 

Jag tycker alltid det är lika spännande !!

 

Kram & kärlek💖

1 Liljan:

skriven

❤️

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vill inte ju gör en misstag att skicka sms i en fel tillfälle til C kvinna. Jag vill vänta tills typ hon smsar eller något. Jag skriva ju upp alla i min mobil av vad jag vill säger.

Jag tänker ju det är bättre att vänta än gör en misstaget.

Det är räcka med en gång att jag har gjorde misstag med en annan kvinna.

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har får en siffran är 33 och i min huvud har fasta vid den 33 år. När jag fråga dig om min åldern efter 30 år. Jag fick en siffran är 33 men vad menas med det? Den åldern 33 och vad händer där?

Ha det bra

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har märks att jag är den favoriten hos flera. Jag undrar bara varför en vissa kan inte släppa mig och låta mig gå min egen vägen.

Men det är inte lika min facebookvänner som inte favoriserar mig utan mest i verkligheten som där jag bor.

Varför så? Dom favoriserar mig mest än andra... jag försöka få dom släppa mig... men hur?

Ha det bra

Svar: Gå din egen väg och gör det du ska och vill... kram :)
Esmaralda

5 Alie:

skriven

Godmorgon,
Underbart! Då får vi se om en av dem kan tänkas vilja komma till mig..
Men undrar om min kära Ängel forts är aktiv? Känns ändå så.. har strött salt mellanåt på henne.
Kram

Svar: Ängel är trött men lite liv finns det kvar, kram :)
Esmaralda

6 Ester :

skriven

Vad spännande med nya talismaner!
Sedan länge känns det som livet gått i stå på alla plan. Kan det vända snart så det känns bättre och meningsfullt igen?
Kram

Svar: Det kommer vända, kram :)
Esmaralda

7 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, vad spännande och kul med nya talismaner 🦋
Kan du hålla tummarna att min rygg nacke blir bättre. Panik ont i två dygn. Healing lite på den.
Hur stor är chansen att vi går ut imorrn på spelningen ?
Vad är den egentliga anledningen att A inte är så sugen. Han har ju festat konstant i 6 veckor när jag varit utomlands och även när jag varit hemma.
Är det P han inte vill att jag ska umgås med...
Kram

8 Willa:

skriven

God morgon! Jag har tänkt på talisamner och det har krånglat när försökt skickat en fråga fom det är på gång. Tankens kraft :) jag hoppas jag hinner beställa när dom är redo. Jag har för mig att jag läst om några stenar också?

9 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Men åh va roligt att det är talismaner på gång, spännande! Lite betänketid fram till dess så får man se om man blir utvald…
Idag vaknade jag t om innan alarmet drog igång, fåglarna sjöng i kör och solen strålade in i sovrummet så jag tror dej blir en bra dag idag, nästan lite helgkänsla😊 fint väder ska det bli i alla fall och bara det ger massa härlig energi☀️
Är chansen god att det kan bli en promenad och fika i solskenet med hjärtevännen? Är han med på den?
Ha en skön dag, kram💞

Svar: Jadå, visst finns chansen, kram :)
Esmaralda

10 GP:

skriven

Så fina talismaner och vad spännande med en ny kull.. jag har tidigare haft en King men denna försvann.. annars har jag min fjäril kvar, men den har fått vila länge.

Es, imorgon ska jag på en anställningsintervju för den tjänst som har har sökt på lin nuvarande arbetsplats. Ser du hur det kommer att gå?


Kram :)

11 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag drömde en sådan ljuvlig dröm om mitt ex. Drömmen fick mig att påminnas om den fysiska relation vi hade då vi var tillsammans, hur den delen alltid fungerade perfekt mellan oss. Stark kemi. Händer det att han tänker på det ibland? Hurdan bra intim relation vi hade?

Kram

Svar: Ja, ibland tänker han på precis detta, kram :)
Esmaralda

12 CA :

skriven

Hej
Det tycker jag med, att det är spännande med talismaner. Min ängel är nog lite trött men tycker fortfarande om att vara nära mig. Ska bli tryggt att ängel är med mig till Portugal. Kanske ängel ska gå i pension i Portugal?
Kram

Svar: Din Ängel fungerar fortfarande men ÄR lite tröttare... kram :)
Esmaralda

13 Kärlek:

skriven

Godmorgon
Älskar Martin mig, kommer det bli vi? Mvh

Svar: Det finns en chans även om den inte är jättestor, kram :)
Esmaralda

14 Naturvän:

skriven

Hej!

Alltid spännande med Talismanerna, har full förståelse att det kostar kraft och tid att förbereda , får se om ngn väljer mig.

Måste nu sanktionerna bita på Putin, ser du ngt om det här Esmaralda? Tänker mkt på hur stökigt det blir i Sverige i samband med Natoansökan, detta fruktansvärda krig, när skall det ta slut?

Ger mig ut på flera mils cykeltur idag , det är i alla fall underbart att kunna njuta av våren och grönskan. Slår mig ner på en bänk i hamnen och njuter av kaffe och mackor. Hoppas få sällskap, affirmera och drömma kan man ju!!!

Kram


Svar: Ja, det kan dröja innan kriget är över... och det är hemskt alltsammans !Härligt med din cykeltur... bara njut, kram :)
Esmaralda

15 Helena Ir:

skriven

Spännande :) och där ser jag också en som liknar en talisman som jag redan har i min ägo, sen tidigare präglade talismaner av dig.

Annars så tror jag att min Ängel har en liten kraft kvar.. åtminstone så fick jag nog som jag ville igår, och hon hängde runt halsen på mig. Och som jag pratade för mig..Det ställe jag besökte tog kraften av mig så fort jag klev in, men jag visste ju att det i och med detta besök fanns andra möjligheter som förhoppningsvis kan vara till godo! Men allt är ju hur det blir i slutändan!

Idag blir det vila, det mesta av mina krafter gick åt igår! Jag blev manglad i närmare 3,5 timmar, men små korta pauser däremellan..


Ha en skön dag!

Kram

16 Hej:

skriven

Hade möte med min chef i tisdags men vet inte om hon tog till sig något. Önskar jag kunde vara bra vän med kollegan men hennes attityd får mig att känna mig nervärderad. Kommer vi kunna bli vänner när vi jobbar nära i höst?

Svar: Kanske inte vänner... men ömsesidig respekt kan det bli, kram :)
Esmaralda

17 lilla m:

skriven

Hej Es, blir han glad för sin födelsedagspresent (Zippotändare)? Kram

Svar: Ja, det tror jag, kram :)
Esmaralda

18 Skorpan:

skriven

Aa, talismandags... Fina är dom o allra finast är nog dom silverfärgade :). Får väl se hur hårt det tävlas om talismanerna denna gång ;). Nåt min talisman vill säga mig?

Blev o ta en omväg idag då min vabliga väg hade stängts av, som tur var jag för en gångs skull ute i tid ;).

Drömde om bilar som körde i djup snö, mitt hem som jag kom hem till efter en lång tids frånvaro o det var ännu julpyntat o sen hade jag gått vilse i närskogen barfota o allt o hem skulle jag ta mig på cykel längs snöbeklädda vägar. Det var minsann en rådigogga av allt möjligt. Tydligen är jag lost o harvar på djupt i nåt jag inte vet vad det är ;)?

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

19 Me:

skriven

Hej!
Jag har stött salt på min ängel ett par gånger men vet inte om hon är trött kanske?Jag hade tre önskningar men inget har hänt. Kanske bara inte fungerar på några av oss.
Eller väntar hon in nått särskilt?

Kram



Svar: Dröjer det så fokuserar hon nog på en av önskningarna och ibland kan det ta lite tid... kram :)
Esmaralda

20 Catarina :

skriven

Wow, så spännande!

21 Dunegull:

skriven

Skoj! Ska fundera om det passar mig med en till. Har ju mina önskningar fortfarande som ängel tyvärr inte hjälpt mig med. Vet inte om den är aktiv fortfarande?

På lördag ska jag titta lite av matchen på det laget jag vill börja i. Kommer det bli en lucka att springa på någon att ta kontakt med? Alltid svårt när det är match men ges det möjlighet?

Kram

22 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Åh vad kul! Äntligen kommer det inlägget man har längtat efter! 😁 Heter dessa talismanerna något eller är de stört omöjligt kanske med tanke på att det är olika?? 🤔 Kommer du göra som du brukar att vänta till löning så alla har lika stor chans? Kram Zoey 💕

Svar: Än har de inget namn... och ja, jag kommer vänta till löning... kram :)
Esmaralda

23 Vitlilja :

skriven

Kan det bli tidigare inflytt för mig eller ska jag satsa på att hitta något annat tills jag kan flytta in?

24 Shenzi :

skriven

Hej Es!
Å vad kul! Får se om jag har råd till att köpa en, hoppas det!

Ett tips, vet inte om du har varit inne på den sidan men du skrev att du hade svårt att hitta talismaner. På sidan/appen Wish kanske de finns något som passar för talismaner. De brukar inte vara så dyra, inte ens frakten å de säljs både 10 å 20-pack. Tänkte om de kunde vara något?
Ha en bra dag! Kram Shenzi 🌹

Svar: Problemet är mest att det ska vara någonting som är lätt att plantera i.. lätt att forma... och det kan vara lite olika... kram :)
Esmaralda

25 Shenzi :

skriven

Hej igen Es!
Glömde skriva att om du ska söka talismaner på Wish så skriv "Berlocker" så får du fram hur mycket som helst. Kram igen Shenzi 🌹

26 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så spännande ! Unik talisman till var och en ,bara du orkar Es <3

Här sovs det länge ...handikappade Maja ville ha mat kl 04 i morse :-)På Volymen på jamandet kunde man tro att hon nästan svalt ihjäl ... Härligt när man kan lägga sig och somna om och drömma Verkar som att jag drömmer mer om jag sover länge..Naturligtvis drömde jag om katter :-) Min gamla röda katt Vincent var med i drömmen <3

Ha nu en härlig Torsdag alla !

Kram Anki med flock

Svar: Samtidigt som talismanerna tar energi så är det ju väldigt roligt också att se var och en födas :)Vincent tittade in och hälsa på en stund i drömmen, underbart ! Kram :)
Esmaralda

27 Jossan:

skriven

Godmorgon

Så konstiga drömmar jag drömt den senaste tiden.. igårnatt drömde jag att jag var hos dig. Och inatt drömde jag om att chefens son sa till mig att det var bäst för mig att börja visa framfötterna och sluta visa film varje dag annars kommer jag få sparken. Asså så konstiga drömmar!

Jag kommer inte köpa en talisman i år iallafall… den ängeln kommer inte slå in och det men kärleken blev aldrig… :/

Kan du se när det blir flytt för mig?

Kram

28 Fina:

skriven

Hej Es!
Längtar efter närhet och mys, blir det något sex för mig inom närmaste tiden?
Kramar

29 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om våra katter har det bra hemma i Bulgarien 😭😭😭min farmor hamnade i sjukhuset, hon brukade ge mat till våra söta katter Esmaralda 😕 ♥️ ♥️ ♥️

Svar: Ja, de ser ut att ha det bra, kram :)
Esmaralda

30 Anna:

skriven

Kära Ez,

Mannen jag är ihop med är väldigt fysisk och fin på alla sätt. Men jag saknar bekräftelse i ord/skrift, nästan obefintligt idag. Jag behöver det för att känna mig älskad, är rädd att gå till botten och ta upp det, då jag är rädd att förlora relationen.
Vill inte att det skall ta slut, men behöver mer bekräftelse i form av ord/skrift. Har du något råd?

Kram!

31 Molly:

skriven

Åh så fina. Jag kommer vara beredd, kram :)

32 Mamman:

skriven

Kommer göra allt för att knipa en, kramar och tack för gratulationer till vinsten igår.

33 Krystyna:

skriven

Jag har fått alla mina önskningar uppfyllda men kan jag lyckas med ännu en talisman och får fler önskningar ? Kram

Svar: Jadå, en ny talisman och chans att få nya önskningar uppfyllda, kram :)
Esmaralda

34 Sol:

skriven

En sådan ska jag knipa. Underbart. Kram

35 L:

skriven

Ja, kanske beställer jag en talisman denna gång. De ser fina ut. Oavsett om önskningarna blir verklighet eller inte så blir det iaf lite ny energi. Det är så jag upplevt det tidigare. Det som händer händer när tiden är inne, tror jag.

Undrar om jag kommer hitta kärleken på det nya jobbet som kanske kommer snart?

Kram

Svar: Möjligheten finns, kram :)
Esmaralda

36 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag har tydligen blivit avundsjuk på äldre dagar och undrar vad det är med kollegan i rummet bredvid som höjer en annan kollega till skyarna hur hen är så social och kan vara med folk osv. Hur få bukt med detta? Anser mig ändå inte vara den avundsjuka typen, men det kanske inte stämmer?
Tack och kram!

Svar: Låt det bara rinna av dig, kram :)
Esmaralda

37 .:

skriven

Hej Es!

Tror du att hon kommer att bli glad för det hon får (mycket eget fix) eller ser hon det som krafs? Jag önskar att jag hade haft råd att ge henne något helt annat, något mer värdefullt! men det har jag inte.. Jag är ledsen.

38 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du när min bror kommer att träffas med tjejen som han har kontakt med henne genom mobilen 😊 och hur många år det tar innan han kommer att träffa nogån med gott hjärta Esmaralda 🙂♥️♥️♥️

Svar: Nej tyvärr ser jag inte när detta kommer att ska, det kan dröja men det kan också gå ganska snabbt.. men inte inom närmaste framtiden dock, kram :)
Esmaralda

39 Anna:

skriven

Äntligen, som jag väntat ! Kram.

40 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 🤗 ♥️ 🙂

41 Talisman:

skriven

Vilken rolig ide' att de själva får bestämma ägare. Jag är ju ingen "guldperson" utan silver så blir spännande .. om nu någon vill till mig :) Jag vet inte riktigt om Zanmi och Ängel vill gå i pension och ligga i skålen med de andra eller om de fortfarande vill följa med mig? De fick salt i söndags.

Våren skulle komma med en hel del positivt men nu är vi inne i Maj och inget har hänt så undrar vart det tog vägen🤔

Vad tycker KM om mig?

Torsdag och 16 grader. Skönt. Kramiz

42 Belinda:

skriven

Jaaaaaa !!

43 <3:

skriven

Har E visat ngt kort på mig i smyg till systern för att försöka få lite info om killen B jag vill dejta ?
Kram

44 Solstrålen:

skriven

Åh vad fina olika sorter att välja på,hoppas du känner av ifall en vill komma till mig.

Undrar om du ser något spontant om mig,vadsomhelst som kommer till dig?
Kram

45 Shenzi :

skriven

Okej, då förstår jag. 😊 Tyckte bara att dom flesta påminde om dom talismaner du har haft tidigare så därför tänkte jag på dig. 😁 Kram Shenzi 🌹

46 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Gomorron fina Es!

Kära du... Kan du se om vårt Liv blir bättre än så här så mkt sorg o sjukdom jag ser ingen ljusning fast det ibland verkar så dras man ner igen?!

Jag har 2 frågor är det trevligare på morgondagens anställningsintervju för min dotter?

Jag fyller 70 år i maj o jag har en önskan som betyder mkt för mig att våra små kommer hem o förgyller min dag♡♡♡!

Jag vet som Medial att man inte får fråga om sin hälsa! Som den är just nu är det väldigt tufft jag mår sämre o sämre...
Så jag har faktiskt gett upp!

Stor varm Kram hoppas på ett svar ♡

Svar: Jag ser ju att det kommer en dag när du mår bättre och känner dig starkare.. försök ge dig själv så mycket glädje du förmår och hämta glädjen inom dig och gör dig inte så beroende av att andra ska ge dig den ! Ge inte upp !!! Kram :)
Esmaralda

47 Shenzi:

skriven

Es, jag undrar om killen jag tänker på tänker på mig? Kram Shenzi 🌹

Svar: Till och från men jag tror du tänker mer... kram :)
Esmaralda

48 Milla:

skriven

Å jag vill gärna ha en talisman om nu någon väljer mig!

Har inte mått så bra på sistone och tror jag behöver detta.

Ser just nu inte fram emot så mkt i livet tyvärr.

Ser du Esmeralda någon ljusning för mig framöver?

Kram

Svar: Japp, visst kommer en ljusning och jag ser ju att du kommer må så mycket bättre, kram :)
Esmaralda

49 Maria:

skriven

Hej, så märkligt för jag skulle just gå in på din blogg för att skriva hur stark min lilla talisman som även madame hjälpte till att stärka ännu är. Då jag har en extra tuff dag tar jag på den på morgonen (i hänge) och den hjälper verkligen kan jag säga. Kram!!

Svar: Ja, din talisman jobbar verkligen hår för dig.. och du kan lita på den... kram :)
Esmaralda

50 Flytta nu:

skriven

Hej Ez

När kommer nästa flytt,orkar inte bo kvar här längre:(?
Kram

Svar: Bör komma hyfsat snart, kram :)
Esmaralda

51 M:

skriven

Det ser ut som att man kan ha dem i halsband såsom jag har Z o Ä. Fastnade för den silvriga tassen :) Kollade med Z o Ä och de vill vara med tills den nya ( hoppas ) kommer. Lite som att de lämnar över mig till någon annan så hoppas att jag tolkat rätt :)

Kan gå igen tack vare kompisen igår. Yay :)

Gick förbi på långt avstånd och undra hur han har det nuförtiden. Verkade ju inte så lycklig. Han tror/hoppas väl inte att jag skall dyka upp och säga hej? Hoppas att det i alla fall retar något att jag lyser med min frånvaro :) Kraam

52 Skorpan:

skriven

Blev bjuden till nöjesparken å jobbets vägnar, fårbse vad de har att bjuda på ;). Inte hemskt många karlar iaf :D. Så synd.. Men jag håller ögonen uppe ifall utav att...
Kram Skorpan

Svar: Nöjespark är ju aldrig fel :) Kram :)
Esmaralda

53 Susanne :

skriven

Vilka fina. Jag har beställt två ggr förut. En fjäril och ett kinesiskt mynt.
Kommer klassrummet för min son och hans kompis få igenom? De vill gå i samma klass. Hur får vi skolans personal att lyssna? Min son mår just nu dåligt, hans kompis med.

Svar: Det kan ta lite tid men ger ni er inte så kommer ert önskemål att gå igenom, kram :)
Esmaralda

54 Naturvän:

skriven

Hej!
Tack. En alldeles underbar dag . Som en försommardag . Fulla restauranger och glass caféer. Fikat smakade så gott i hamnen.Energierna känns så bra här. Bara han med stort H som saknas..... Svårt tänka sig vi har krig i Europa....skickar healing till folket där.....

Svar: Ja, jag skickar också kontinuerlig healing till folket där.. kram :)
Esmaralda

55 Fina:

skriven

Hola Es!
Dröjer det tills jag får någon snygging i säng?
Kram :)

Svar: Går du in för det så ska det nog inte dröja så länge,kram :)
Esmaralda

56 Alie:

skriven

Jag förstår att min Ängel är trött.. hon har uppfyllt envar mina två önskningar 🙏 ser det ut som även den andra önskningen kan falla in?
Kram :)

Svar: Hon kan vara lite för trött för att klara sista önskningen, kram :)
Esmaralda

57 Drömtydning:

skriven

Drömde inatt att hela kardashian familjen var hemma hos mig och satt på min stora soffa. De skulle till Las Vegas och hade bara två biljetter. Jag ville följa med men sa att jag kunde avstå. Jag gick till mitt stora fönster i vardagsrummets och öppnade de lite,och såg en fin vit vacker strand utanför. Sedan drömde jag om en barndomsvän som jag brukade umgås med när jag var liten. Jag drömde att hon var död. Hela min familj sa att hon var död med. Men sedan besökte jag henne och hon levde,och jag berättade för alla att hon inte var död.
Så konstiga drömmar.
Fanns det något budskap här Es?
Kram

Svar: Det kanske låter märkligt men drömmen verkar vara en " go for it" dröm.... när du får ett val ska du inte tveka utan du ska ta för sig... då går det din väg, kram :)
Esmaralda

58 SarA:

skriven

Min sambo fick idag information om att hans tjänst kommer att försvinna i en omorganisering. Han kan få vara kvar i en annan tjänst men det innebär Lägre lön, ingen tjänstebil men heller inget personalansvar.
Jag tycker han ska söka sig om efter ett annat ”roligare” jobb som han kan trivas bättre på. Vad ser du, blir han kvar på samma ställe eller blir det något nytt?
Kram

Svar: Han kan nog bli kvar en tid - men kommer söka sig vidare när rätt tillfälle uppenbarar sig.. och det kommer det att göra... kram :)
Esmaralda

59 Camilla:

skriven

Ja, det måste vara spännande även om det tar mycket energi ifrån dig. Vi tackar för att du ger oss denna möjlighet. Det brukar väl ta några veckor innan de går att beställa, så någon gång i Juni då?

Hör man av sig så småningom?
Må så gott.
Kram

Svar: Ja, nån gång kring månadsskiftet bör de vara klara.. om allt går som det ska !Kanske du själv får höra av dig, kram :)
Esmaralda

60 lilla m:

skriven

Hej Es, känner han sig nöjd med vår relation, hur den är nu? Kram

61 Skorpan:

skriven

8mg jag gick i en attiralj som jag aldrig mer komer att gå i. Hängde med huvudet neråt ett tag o den krängde o for upp o ner o åt sidorna. Fy blev riktigt illamående men kan väl säga att jag överträffat mig själv ;). Himla trevligt folk va där o vårt lag funla bra ihop. Synd att min blick inte mötte nåns blick ;). Dåligt med manliga deltagare i dylika evenemang. En trevlig eftermiddag var det ju...
Kram Skorpan

62 Jossan:

skriven

Så konstiga drömmar jag drömt den senaste tiden.. igårnatt drömde jag att jag var hos dig. Och inatt drömde jag om att chefens son sa till mig att det var bäst för mig att börja visa framfötterna och sluta visa film varje dag annars kommer jag få sparken. Asså så konstiga drömmar!

Jag kommer inte köpa en talisman i år iallafall… den ängeln kommer inte slå in och det men kärleken blev aldrig… :/

Förresten.. varför blir sorgen bara större och större när det kommer till T?

Kan du se när det blir flytt för mig?

Kram

Svar: Du är fortfarande i en bearbetningsfas... känn in och lev dig igenom de känslor som kommer... och det kommer lägga sig och du kommer må allt bättre... kram :)
Esmaralda

63 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Låter kul med talismaner, de ser fina ut!

Fina Esmaralda, livet blev inte så som jag tänkte mig. Det är mycket svårt att acceptera. Jag har dagligen så ont, smärtan strömmar inifrån utåt. Tror du att jag någonsin får leva en period då jag inte har ont? Hur ska jag ta mig framåt och vidare då jag har så ont? Kommer jag att få någon hjälp från någon, eller står jag helt ensam? Är det jag själv som måste lösa hela min problematiska situation? Många sömnlösa och oroliga nätter.
Kram,
Jennifer

Svar: Jag förstår att det är tungt med smärtan... känns som om något nytt ska komma som hjälper.. men det kan dröja ännu en tid... kram :)
Esmaralda

64 Helle68:

skriven

Hej, Spännande med en ny omgång talismaner..Fjäril har jag begravt i trädgården då hon gick mitt itu.. har ängel kvar och undrar om det är något liv i henne? Kram

Svar: Lite liv finns det i henne men hon är trött... strö några korn salt över henne och låt ligga en stund, ibland hjälper detta.. kram :)
Esmaralda

65 AnnaK:

skriven

En sån kanske skulle kunna ge en en spark i arslet!

Drömde en frustrerande dröm i natt. Minns inga detaljer. Men skulle göra nåt viktigt i mobilen och det gick inte. Försökte och försökte. Vaknade och var så lättad bara för att somna in i samma dröm igen 🙄 Vad kan det betyda?

Kram 🤗

66 Mercan :

skriven

Esmaralda min mor syster jag har extremt håravfall 😕ser du någon sjukdom Esmaralda 😞för länge sedan jag hade tagit sigarett av mannen från psyckiatrin nära oss, är det därifrån någon sjukdom Esmaralda 😭 på grund av mıg 😭 håravfallet började sedan dess i första dagarna var det obehagligt huvudvärk 😕

67 Boudica:

skriven

Så roligt med nya talismaner!
men skippar möjligen denna gång, försöker spara lite pengar, och föredrar en seans, som jag fortfarande författar!

Wow, återigen har jag vaknat efter en stark dröm, nu var det inte så stark i händelse, utan i känslor.
Min närmste chef (som jag har ett reinkarnationsband med, och hyser sån omtänksamhet och uppskattning till)
var väldans nere i drömmen, jag höll om honom som man gör när man tröstar, jag var så sorgsen, han mådde inte bra, han var suicid. Flertal gånger försökte jag säga att jag älskar honom, men fick aldrig riktigt igenom orden. Och så var det någonting om att han var svårt sjuk i cancer.
i vakna livet tycker jag om honom starkt men är inte kär i honom. Men, gud va starkt detta kändes i drömmen, och blev lite påverkad utav dessa känslor under dagen. Även han kändes lite märklig på morgonen, kanske han med drömde? Och åter igen kändes det som han ville säga något, men fick aldrig ut det.
Kära Es, vad kan det menas med denna dröm?
Det känns ju faktiskt lite fortfarande!

KRAM!

68 <3:

skriven

Vad spännande och kul med nya talismaner 🦋
Kan du hålla tummarna att min rygg nacke blir bättre. Panik ont i två dygn. Healing lite på den.
Hur stor är chansen att vi går ut imorrn på spelningen ? Vad är den egentliga anledningen att A inte är så sugen. Han har festat konstant i 6 veckor när jag varit utomlands och även när jag varit hemma.
Är det P han inte vill att jag ska umgås med...
Kram

Svar: En dust healing kommer nu direkt, kram :)
Esmaralda

69 Johanna :

skriven

Kära E!

Ser du när jag kommer träffa den stora kärleken och i vilket sammanhang? Ser du någonting om vem?

Kram

Svar: Kan dröja ännu en tid... men den rätta kärleken kommer och med mycket glädje, kram :)
Esmaralda

70 A:

skriven

Av någon anledning drogs jag till hunden av alla talismaner. Jag är ju kattmänniska och tittade bland dem andra, men nej, just hunden. Kanske min talisman. Får se!

Kände han likadant spm mig när vi stod och gick förbi varandra idag?

Kram!

Svar: Ja, liknande känslor tror jag infann sig, kram :)
Esmaralda

71 Ljuset i tunneln:

skriven

Hej Es

När vänder det och blir ljusare tider för mig?
Kram

72 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om jag kommer att börja sysslan inom konst 😣 vilken månad 😊 kommer någon att hjälpa mig där att bli framgångsrik och känt konstner 😞 kommer jag träffa där någon som ska hjälpa mig att att öppna utställning 😟kommer det avbrytas min sjuk ersättning 😞

Svar: Nej, jag tror du behåller din ersättning.... frisk är du ju inte... och konsten är ju mer som en hobby... kram :)
Esmaralda

73 Kakariki:

skriven

Hej. Jag står just nu i en korsvägen när det gäller kärlek och undra om du kan ge en vink åt vilket håll lyckan står?
Mvh

74 M:

skriven

Ngt glädjande på g?
Är jag glömd? Kram

75 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 🤗 ♥️ 🙂

76 Hoppet:

skriven

Hej Es

När kommer något bra hända mig:(?kram

77 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Svar 46

Tack kära Es för svar. Men jag förstår inte vad du menar med att jag inte vad du menar att jag inte ska förvänta att andra ska ge mig glädjen??🥹 Sådan är inte jag verkligen inte !
Kan du snälla förklara det lite bättre? Hoppas
Kram 🤗

78 Depp:

skriven

Jag drogs snabbt till den stora fjärilen längs ner.får se om hon vill komma till mig när det blir dags. Jag skulle behöva alla talismerna i mitt jobbiga liv.

Es jag känner mig så trött på mitt liv, när kommer de bra tingen hända mig?Jag vill inte ha det så här:(
Kram

79 Jeanette:

skriven

Behöver köpa en ny bil och jag har en blå bil på gång och jag undrar om det är en bil som kommer att hålla i många år.

Kram

80 Frasse:

skriven

Hej Esmeralda...
Dyker upp frågor då och då...
Jag känner att jag skulle behöva vara social och hitta på nåt trevligt.
Känner du om det händer nåt för mig...t ex nu i helgen?
Sen undrar jag om Frasse verkligen bor kvar i mitt ex hem?

81 Klockan är 21.12?:

skriven

Hej Es

Detta klockslag (12.21)ser jag mycket på min dator när ag skall kola på vad klockan är?ibland tvärtom (12.21)

Jag googlade på på det nu,för numret kommun igen och jag blev nyfiken på vad det betyder? Fick fram detta på goggle-


. Ängelnummer 1221 Betydelse och betydelse. Om du ser nummer 1221 överallt är det ett tecken på att du har vuxit i din relation med änglarna och universum. Ängelnummer 1221 är ett kraftfullt och mycket andligt nummer. Det är ett tecken på att du bör behålla en positiv attityd och sluta uppleva dåliga situationer.

Stämmer detta?

Va ser du att det betyder Es? Kram

82 Lydia💕:

skriven

Jag skulle gärna vilja ha en ny talisman har en ängel men hon är med mig hela dagarna även på jobbet så hon kanske har gjort sitt för mig ? Du är fantastisk som fixar och donar för oss alla här ❤️
Kram
Lydia💕

83 Tingeling :

skriven

Hej
Jag står i ett vägskäl vad gäller jobb. Kan du se vad jag skall göra för val för att det ska bli bäst för mig? Har några jobb som jag sökt och är något av dessa bäst vilket i sådana fall?
Samt vad gäller bostad om det dyker upp något annat hus eller lägenhet eller om det blir till att bo kvar i nuvarande bostad?
Tack på förhand 🦋


Svar: Vänta in tillfället när det helt och hållet känns rätt... kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: