Thanksgiving...

 

Jag har ju genom åren besökt min vän Madonna i USA åtskilliga gånger och sonen har tillbringat sina sommarlov hos henne  från  förskolan tills han gick ut gymnasiet.

 En gångs minns jag speciellt. Jag lyckades aldrig pricka in Thanksgiving som ju är en stor högtid over there.

Därför bestämde de sig för att arrangera festligheterna en extra gång och bara för min skull. Man tackar !

Kalkonen var en best… lika stor som min då 7 årige son.

Alla klassiska tillbehör serverades som pumpa, majs, tranbärssås, potatismos på dels vanlig potatis och dels sötpotatis och till efterrätt pumpakaka

 
Hela klanen var bjuden och vi satt vid ett stort långbord… levande ljus och vit duk och vi åt och drack och åt och drack !
Barnen hade ett speciellt barnbord och som barn gör så åt de snabbt och sen försvann de ner till lekrummet i källaren. 
  Det var Madonnas föräldrar som arrangerade festen och så brukade det vara och numera håller de sina  Thanksgivingfester i Alltet.

Vi drack gott vin till maten och alla blev lite  på pickalurven och när vi sedan lekte charader så gick man in för det med liv och lust. Jag minns att jag skulle vara ett sugrör, hur svårt är inte det !!  Det blev väldigt mycket skratt och stoj.

Man började rätt tidigt, mitt på dagen och  klockan 21 avbröts man festen tvärt… nu är det slut… och alla gick hem till sitt. Här är man ju mer van att  festa så länge det finns gäster kvar och inte avsluta på ett givet klockslag.

Jag bär med mig detta underbara Thanksgivingminne   och nästa plan är nu att Madonna ska komma till mig i sommar.  Hon skulle ju redan varit här men är lite rädd för kriget i Ukraina.

 

Kram & kärlek💖

P.s.  Bloggen funkar fortfarande inte... jag lyckades ladda ner EN bild men inte de andra och några kommentarer från er ser jag inte och kan därmed inte svara .  Fortsätt skriv kommentarer.. och så hoppas jag att Blogg.se  fixar bloggen snart !


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: