Till sist blev det rätt...

Dagens gästbloggare är: Cissi

Hej, jag är inte så mycket för att skriva men måste i alla fall delge er alla som väntar att ibland väntar man inte förgäves.

  Jag har en talisman och önskade mig två ting.

Ett av dem var en  hund som skulle vara rätt för mig.

Jag letade hund, såväl valp från uppfödare som omplaceringar men det kom hela tiden något i vägen.

 Till sist bestämde jag mig för  en liten blandrasvalp och då gick allt fel. 

 

 Bilen startade inte när jag skulle åka och titta på valpen, mitt swish slutade fungera, jag  körde fast med bilen i lera  när den var fixad och fick helt avbryta försöket  att ta mig de tio milen och titta på valpen.

  Jag frågade surt Ögat varför han såg så belåten ut och det har jag bett honom om ursäkt för.

Två dagar senare hade min granne besök  och dessa besökare hade med sig en mammahund med tre valpar.

En av valparna smet genom häcken till mig och  vi fann varann direkt.

Det var en tax och en glad och pigg liten taxbaby som envisades med att hon skulle upp i mitt knä.  Det stod klart att jag hade hittat min hund, eller rättare sagt så var det ju  Ingela som hunden heter, som hittade mig.

 

 

Jag förstod ju varför Ögat var så envis att jag inte skulle iväg och titta på annan hund och han hade säkert detta på känn som hände.

Ingela är klok och fin och vi trivs jättebra tillsammans.

Livet med hund är så mycket bättre och jag har tackat Ögat många gånger

Kram alla, Cissi

1 Skorpan:

skriven

Cissi, så underbart att Ingela hittade dig :). Förstår att du var sur på Ögat men allt stod ju klart då din valp dök upp. Så många fina stunder ni kommer att få tillsammans, härligt!

Här väntas det fortfarande på att önskningarna ska slå in o måste nog tillstå att tydligen finns det de som är långsammare än jag t om ;D. Hav tilltro, nja den vacklar, måste jag nog säga, tyvärr...

Ny vecka nya möjligheter, ser du nåt kring min vecka Es?

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Säg ja om det blir tillfälle... känns som du annars automatiskt kan säga nej eller välja bort... men säger du ja så finns det något att vinna på detta.... jag ser dock inte i vilket sammanhang, kram :)
Esmaralda

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag såg väl en dokumentär på tv4 och det visar en tralier. Som den program har premiär på torsdag som heter kalla fakta terapeuten. Det handlar om en klient som mår dåligt och klienten blir bemötas på en annan sätta från den partner som klient har samtalet. Det bygga på en sexuella relation. Man bruka ju pratas sina funderar och problem också. Men den uppbyggd på sexuella relation.

Jag är så förvånar över den program och det ska väl visar i tv4play och tv4.

Då börja jag tänker på min egen personer som jag har haft samtal med. En det var jätte bra men en viss är sämre på få mig må bättre.

Då jag undrar och min fråga är att har dom haft andra känslor än bara glad och positiv mot mig?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan du uppfyllas min önskan att gör en inlägget om "kalla fakta terapeuten" och det ska var intressant att få din perspektiv från din yrke som terapeuten? Kan du berätta om det? Jag har aldrig tänker såna tanken. För jag har haft många samtal med några.

Då vill jag bara har din perspektiv om det som jag kan inte fråga dom.

Kan du gör en inlägget om det? På egen perspektiv efter du har sett den dokumentären då skriva en inlägget om det?

Så snälla?☺️

Ha det bra

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker fortfarande på "kalla fakta terapeuten" har premiär på torsdag.

Så jag undrar om personer jag har haft samtal med. Har dom andra känslor exempel avundsjuka, besviken, känna sig orättvis, irriterar och såna mot mig än bara glad och positiv?

Har dom andra känslor än bara glad och positiv mot mig?

Ha det bra

Svar: Nej, jag ser ingen terapeut kring dig som har någon skum agenda.. dina terapeuter har alltid respekterat dig, kram :)
Esmaralda

5 A:

skriven

Åh vilken solskenshistoria, tack för att du berättade. Jag har alltid tänkt att om jag skaffade hund skulle det va en tax 😀

Kram!

6 Helena Ir :

skriven

Vilken fin berättelse från verkliga livet du berättar,Cissi! Det blev rätt hund, vad fint!
Önskar er en härlig tid tillsammans!

Pengar är något som jag har lärt mig att handskas med sen tidig ålder..för att räcka till. Sen en tid är det nog fler en jag som oroar sig för de ökande priserna. Min hälsa har kostat en del hela sommaren. Tagit det som en investering för framtiden. Så igår händer det som gör att jag nu måste bekosta en saftig tandläkarräkning. Bagateller kanske..för hur har inte en del det just nu. Men så ledsen jag blev.. tanden kan lagas eller vad som nu ska göras med den! Ingen tandläkarskräck som tur är.. Men en fattig tid framöver.

Allt gott!

Kram

Svar: Ja, hälsan kostar och för att inte tala om tänderna ! Man får göra sitt bästa för att åtgärda tänderna regelbundet och alla har inte den möjligheten
Det blir en fattig tid för dig men du grejar det och du är fantastisk på överlevnad och att få ihop saker och ting.. kram :)
Esmaralda

7 <3:

skriven

Underbart att hunden blev din 🙏🐶❤
Inte är någon av killarna något för mig som jag träffade i hotellkorridoren ?
Kram

Svar: Känns inte riktigt så, kram :)
Esmaralda

8 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej igen Es!
Kan du se om jag stannar länge på nästa arbetstränings plats innan de blir flytt och vikariatet du såg för mig? Kram Zoey 💕

9 Louise:

skriven

Mår inte alls bra idag men är ändå på väg till Lund. Det är mannen som tycker jag ska åka dit oavsett. De kommer dock skicka hem mig. Om inte vid dörren så efter någon timme. Kände av detta igår när jag vaknade och mannen hemms är genomförkyld. Men om han kan jobba genomförkyld så kan jag också det. Men va...jag jobbar med barn. Jag kör inte budbil som han. Ibland undrar jag hur han tänker.
Innan covid kom kunde man jobba även om man var förkyld men det är ändrat nu. Nu ska man stanna hemma vid minsta symtom. Men jag är rädd att jag blir av med jobbet om jag är sjuk. Var borta förra veckan då jag hade huvudvärk när jag vaknade.
För min man får jag inte vara sjuk.

Nästa måndag ska dottern prata med sociala myndigheterna. Jag hoppas att hon säger att hon vill komma hem. Jag vet att hon vill.
Kommer denna hemtagningsutredningen komma att få hem dottern?
Blir det innan jul?

Ha en fin dag och tacksam för svar. Kram

Svar: Ingen arbetsplats gillar om man är hemma alltför mycket.. men är man sjuk/förkyld då ska man ju stanna hemma med tanke på att man smittar. Kram :)
Esmaralda

10 Jossan :

skriven

Godmorgon
Vilken helg! Det har varit fullt upp! Somnade när jag kom hem från dopet och var svårt att komma till ro efter. Jag klagar inte på att jag har saker att göra men det har varit mycket denna månaden. Och framför allt denna helgen med både 40 års fest och dop.
Dopet var ju trevligt men det är svårt när man inte känner folk och jag kan tycka det är jobbigt att träffa nya människor.. men sen är jag inte en osocial människa men blyg i början.
Festen i lördags var hur rolig som helst men som vanligt är jag ju ensam och singel… Den känslan jag alltid känner.. Så ensam.. alltid känner jag mig ensam.. tänk om jag hade kunnat ha någon som dansa med mig i lördags.. men ja.. jag blir vara så ledsen… känns som ingen vill ha mig: skrev två killar till mig på appen jag är med men sen inget mer…
Snälla kärleksgudar.. kan ni vara skicka mitt livs kärlek till mig?
Finns det ens en chans att han kommer innan sommaren? Fattar inte varför ingen kan se något om kärleken för mig men andra kan de se..

Kram

Svar: Jag ser ju inte när kärleken kommer... bara att det sker... du kommer ha en bra relation, kram :)
Esmaralda

11 Jossan :

skriven

Asså i februari gjorde jag ju den redan bak till mitt tidigare liv. Vilket jag just nu ångrar eftersom jag vill gå på utställningen om förintelsen. Men eftersom hon jag var hos sa nej att jag varken får åka på utställningen eller dit pga att vi kommer behöva göra om hela processen då. 
Jag är inne i ett stadie igen att jag bara vill veta mer. Jag vill veta vad som hände mina föräldrar och sånt. 
Min kollega visa lite från när de arbetade med förintelsen på jobbet. Jag såg en tatuering och jag fick någon sorts Flashback.. 

Kan man stänga av de gamla minnena? Vill veta mer om den jag var. Kunde ju se ett avsnitt av serien förintelsen men inte mer. Jag kunde inte andas… jag måste ju varit med om det… 

Hatar att jag åkte var på utställningen innan.. Har du någon fundering på varför jag inte får? Ja klart att jag kan fråga men hade du uppmanat att man inte gör det efter en sån resa? 

Kram

12 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Så härligt att det blev rätt till slut.
Es,
Min sambo och jag har flyttat till en ny stad. Där jag är bekant.

Han jobbar fortfarande kvar i gamla staden.
Kommer han att söka och få jobb här som vi pratat om?

Kommer han att börja jobba här? Och kommer han att trivas? Kan vi bli kvar här?
Kram

Svar: Ser tveksamt ut, kram :)
Esmaralda

13 Hm:

skriven

Hej.

Märkligt det är ibland. Min talisman är jag säker på att den låg bakom saker för min del. Även om jag nu känner att det blev något form av ”bakslag”? Jag önskade att jag kom in i en annan skola på annan ort. Vi fick boende och allt flöt på.
Sen nu står jag i väntans tider för att skolan behöver se igenom vad jag läst tidigare osv.

Esmaralda, tror du att det här kommer att sluta bra? Kommer det att bli bra? När min studieplan här är klar kommer den att kännas bra?

Det jag behöver veta är om jag ska avsluta mina studier helt på andra orten.
Kram

Svar: Oavsett vad så ser det ut som om det kommer bli bra, kram :)
Esmaralda

14 Hon:

skriven

Hej,
Har mitt öga, ängel eller zanmi alls kraft längre? Har inte gett dem uppmärksamhet på länge utan de ligger tillsammans i en kopp vid sängen och jag är bortrest ett par dagar i veckan..
Kram

Svar: Det ser inte ut som om det finns så mycket kraft kvar, kram :)
Esmaralda

15 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es!


Behöver verkligen din hjälp kan inte se svaret själv!! Det har gått alldeles för lång tid nu inga besked om nåt o alla måste få nåt att se fram. Både jag o dottern känner oss hjälplösa vi kämpar hoppas o längtar efter våra små💔💔♥️♥️♥️🥹🥹😢😢🙏

Fråga
Vad kan vi göra för att det ska gå snabbare? Ska vi kanske be en journalist skriva nåt denna dryga o orättvisa behandling eller kommer det ett positivt besked snart??

Tacksam för ett svar från dig🙏🙏🥹🥹💔💔😢😢
Kram 💜

Svar: Visst kan ni ta hjälp av pressen men jag tror inte det påverkar så att ärendet går snabbare.... det ser ut som om det kommer ha sin gång.. även om det känns trögt och segt och väldigt trist, kram :)
Esmaralda

16 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Grattis till den nyare familjemedlemmen 😃❤️

Snart dags för YB. Ångest de luxe.
Kommer jag klara det?

Kjam

Svar: Det har du goda möjligheter att göra... ha fokus, kram :)
Esmaralda

17 smulan:

skriven

Vad häftigt, tänk ad talis kan påverka.
Väntar fortfarande med spänning på att mina ska ske.

grattis till Ingela.

Svar: Håller tummarna, kram :)
Esmaralda

18 Solstjärnan:

skriven

Tack Cicci för ditt blogginlägg 😊
Så roligt att din önskan gick i uppfyllelse nya öga-talismanen😊
Lycka till med din nya familjemedlem 😊
Livet med hund är givande, instämmer 😊
Mycket kärlek, motion och sällskap är vardagen😊

Hoppas ju ochså att min öga- talisman hjälper mig nå i mål med mina önskningar 😊
Es, ser du om mitt kommande jobb kommer att ha med hälsa att göra eller försäljning eller utbildning eller något annat?

Ha en bra dag 😃
Kram





Svar: Jag ser ju att det kommer nytt jobb och att du trivs med detta men jags ser inte vilken inriktning, kram .)
Esmaralda

19 Mt:

skriven

Hej!
Kommer hon acceptera min vänfrågan?
Kram!

Svar: 75 % chans att hon gör det, kram :)
Esmaralda

20 Lupin:

skriven

Godmorgon,
Vilken härlig läsning denna morgon.. Tack för du delade med dig Cissi!
Kram och härlig vecka till er alla! :)

21 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack för att du delar med dig Cissi, vilken solskenshistoria.

Storstädning garage och fönstermålning skall jag ägna dagen åt. Går omkring med den där känslan att röja väck allt gammalt .

Mår inte så bra med mitt medicinbyte och vill återgå till den jag hade tidigare. Ska lämna blodprov onsdag.
Hoppas bara läkaren lyssnar på mig och förstår.Vill ju för allt i världen kunna genomföra min semester till Italien

Vad tror du Esmaralda?

Blir inte bättre av att man sitter och tycker synd om sig själv, lika bra få dagen att rulla igång

Kram

Svar: Var tydlig gentemot läkaren, det är viktigt.Semestern till Italien ser du ut att kunna genomföra, kram :)
Esmaralda

22 Skrållann:

skriven

Hej!
Så härligt när det blir så rätt och fint med en liten hund. De berikar verkligen livet. Njut av varenda minut.

Vi hade vår fantastiska vovve som vi tyvärr fick ta bort endast 10 månader gammal och vi sörjer honom något otroligt.
Jag har sagt att jag aldrig mera kommer fixa att skaffa hund med tanke på hur det känns när de lämnar. Sonen vill ju gärna ha en eller ett par hundar jaktkompisar och jag tror även mannen vill så småningom. Kommer det bli en jakthund i vårat hus någon gång i framtiden?

Kram❤️

Svar: Ja, det ser ut att bli jakthund och det kommer bli bra, kram :)
Esmaralda

23 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Oooh Grattis Cicci !! <3 Tack för din blogg den gjorde min dag idag . Förstår att du är lycklig älskar taxar och nån gång ska jag oxå ha en tax !

Kram Anki med flock

Svar: Taxar är underbara och jag minns min barndomstax Trix !! Kram :)
Esmaralda

24 New jersey :

skriven

Hej Es

va roligt cissi stort grattis till hunden!



någon varning och hur ser det ut för mig något att se fram i mot?

kram

25 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han att börja jobba här?

Kram

Svar: Det ser inte självklart ut... kan fungera en tid men knappast " för alltid", kram :)
Esmaralda

26 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Hur många jular blir det ännu att fira utan kärleken vid min sida? Om man räknar nu inkommande jul med?

Kram

27 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar vad det är som ser tveksamt ut.

Kommer han att börja jobba här?
Eller kommer han inte att trivas här och vi får flytta igen?

Eller ser det ut som att relationen kommer bli tveksam?
Kram

28 F:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar verkar hans familj hoppas på att det ska ta slut mellan oss?

Verkar det som att de önskar att han hade fortsatt med sitt ex?
Kram

29 N:

skriven

Hej Esmarslda.

Oavsett om han inte vill jobba här ”för alltid” men kommer vår relation att fortsätta att hålla?
Löser vi de problem som uppstår?
Kram

Svar: God chans att ni kan lösa de problem som kommer, kram :)
Esmaralda

30 <3:

skriven

Inte är väl Tinder ngt för mig ? Jag vill hitta en seriös relation inte ligga runt.
Kram

31 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack för svar, jag har en lista som jag fyller på efterhand. Tydlig kommer jag absolut att vara. Idiotiskt av mig att vilja prova annan medicin...ibland gör man bara fel........

kram

32 New jersey :

skriven

hej Es

ser du när en graviditet kommer för mig..?

kramar

33 SusanneAmalia :

skriven

God Morgon☕☕☔🌧️💦

Det regnar i Stockholm i dag...

Milk and the and honny det är bara dricka som går förläpparna är för svulna för att äta. Dricka med sugrör går bra.
Svulnaden har gått ner litegrann.
Esmaralda Flörlåt bilden hängde kvar på min mail men är nu på din.
Jag ska till tandläkare i dag så det kanske blir bättre.
Det var ju bara akut i lördags.

Till Cissi

Grattis❣️

Vad mysigt.

Härligt med en söt liten taxvalp.

Ni får det bäst tillsammans.
Underbart att hon bara kom.
Rakt in i trädgården i ditt hjärta och deölade med sig av hundglädje.
Så kärleksfullt vackert och fint

Önskar er det bästa kul att talismanen hjälpte till. 🐶
Stlr glädjekram till dig

Kärlek och stor kram til alla ❤️






Svar: Ja jistanes, det ser ju ut som om du varit i rejält slagsmål och förlorat !Kram :)
Esmaralda

34 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Tack svar idag kära Es!
Ledsamt hade hoppats på ett litet hopp...
Tidigare har du sagt att de kommer hem men kan ta lite tid.

Fick du till dig att de inte kommer hem alls nu? Du skrev också trist.

Kommer de inte hem igenär jag rädd att jag mister min dotter!

Hon är så duktig o kämpar men till vad om de inte kommer hem igen?

Kram hoppas på svar♥︎

Svar: De kommer hem, det ser jag lika tydligt nu som sist... men som sagt, det kan dröja... kram :)
Esmaralda

35 K:

skriven

Grattis till hunden. Måste fråga. Träffat en man vid två tillfällen. Det är dock ett avstånd på 10 mil oss emellan. Är det honom jag ska satsa på ???

36 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg att det kan dröja ännu en tid 🤔 kan det bli bostad för min bror under året Esmaralda 🙂 blir det hus 🙂Esmaralda ser du om våra katter och kattungar hemma i Bulgarien i trädgården har det bra Esmaralda 🙂

37 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Tror du hans föräldrar ”hoppas” på att vår relation ska ta slut? Eller att de tror på det?

Verkar de ha en önskan att han skulle fortsatt med hans ex?

Framöver hur ser kontakten ut? Kommer den fortsätta kännas lite sisådär mellan oss?
Kram

38 Seanskunden emma :

skriven

Hej!

Ser det ut som graviditeten går bra? Är det tvillingar??

Kram Emma

39 Skorpan:

skriven

Tack för svar!
Absolut att jag ska vara positivt inställd o säga ja :). Spännande...
Kram Skorpan

40 Doris:

skriven

Hej!
Grattis Cissi ,så underbart med en liten tax.
Drömmer också om en liten hund nån dag.

Ny vecka o möjligheter.Något budskap från universum i dag Es?

Kram

41 Mercan :

skriven

Cissi vilken söt berättelse med söta valpen 🤗♥️😊

42 tulpanros:

skriven

Universum satte upp sina hinder för att det skulle bli rätt i slutändan, de är som finurliga där uppe och bra är ju det många gånger! Fint att du fick din efterlängtande hund till sist, taxen Ingela <3

Fråga..
Blir mitt kommande läkarsamtal till psykiatrin bra? Oroar mig för att det som vanligt ska ifrågasättas varför jag är där (tar upp tid och plats som andra kan behöva mer än mig bla)..Önskar mest att få någon som lyssnar och som kanske kan hjälpa eller åtminstone hänvisa en vidare utan att man hamnar i moment 22 konstant..

Tack på förhand :)

Svar: Berätta om din rädsla för moment 22, och jag tror du fångar upp dem lite bättre, kram :)
Esmaralda

43 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es!


Behöver verkligen din hjälp kan inte se svaret själv!! Det har gått alldeles för lång tid nu inga besked om nåt o alla måste få nåt att se fram. Både jag o dottern känner oss hjälplösa vi kämpar hoppas o längtar efter våra små💔💔♥️♥️♥️🥹🥹😢😢🙏

Fråga
Vad kan vi göra för att det ska gå snabbare? Ska vi kanske be en journalist skriva nåt denna dryga o orättvisa behandling eller kommer det ett positivt besked snart??

Tacksam för ett svar från dig🙏🙏🥹🥹💔💔😢😢
Kram 💜

44 f:

skriven

hej esmeralda undrar om du ser mig arbeta med något annat än jag gör nu? kram

Svar: Ja så småningom arbetar du med annat, kram :)
Esmaralda

45 f:

skriven

hur stor är chansen att jag blir gravid igen

46 Ghostwriter :

skriven

Vilket fint ögonblick, grattis till att ni fann varandra!



Du skrev igår att jag ska lägga vikt på de män som ger god energi. Jag försöker släppa dem som ändrar sig negativt rätt fort nu, ibland är de svårt för man är osäker men ska tänka extra mycket på det. Finns det ett speciellt personlighetsdrag utöver snäll och lugn som jag ska tänka extra på?


Kram önskar dig en fin dag

Svar: Glöm de kaxiga och småjobbiga... realisterna är bättre och humor kommer det att finnas... kram :)
Esmaralda

47 Glädje:

skriven

Åhh gud så härligt att Ingela hittade dig! En riktig solskenshistoria och Ingela är ju bara föööör söööt! Njut nu och jag håller helt med, livet är bra mycket bättre med hund. Kram!

Och hund vill jag ju också ha igen. Saknar det varje dag. Tänk om man kunde få vara med om att bra saker kommer till en själv, bara sådär underbart och självklart som man hör att andra är med om. Det önskar jag :) Kanske mitt Öga jobbar för det
....

Ny vecka och hoppas att den blir bättre till skillnad från de senaste :) Regn och rusk och jag hoppas nya jobbet kommer snart för vill inte gå tillbaka till nuvarande då jag känner mig klar med det. Ingen soulmate fastän vi båda är redo så tesen stämmer inte än så länge .... :) Kram

Svar: Hos mig skiner solen och vädret är riktigt fint...... jag hoppas också att ni ska mötas inom det snaraste... han är nog lika trött på väntan som du är... kram :)
Esmaralda

48 Rädd:

skriven

Jag har haft min talisman-ängel länge nu. Jag hopps så att önskningarna snart slår in. Speciellt den att finna ett jobb jag trivs med. Ser du om ängeln kommer hjälpa mig? Och om det är väldigt snart?

Kram och kärlek.

Svar: Ja, din Ängel gör allt hon kan, kram :)
Esmaralda

49 Louise:

skriven

Nej man ska vara hemma vid förkylningar och nu ska jsg vila så jag inte blir helt sjuk. Jag brukar inte bli dålig. Men mannen är som han är. Men 2 dagar med honungste och citron så bör jag vara tillbaka för öppning på torsdag.
Jag var ute med de små så det var bättre så nu är jag på väg hem.

Hoppas nu hemtagningsutredningen går hem och att hon kommer hem i december.

Ha en fin måndag. Kram

Svar: Du får krya på dej :) kram
Esmaralda

50 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Nu har jag fått beslutet men jag kommer att överklaga en del i det.

Kommer jag att få mitt överklagande beviljat?
Kram

51 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Kommer vi att flytta närmare dotterns skola så hon har nära till skola och kompisar?

Kram

52 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Cissi, tack för att du delar med dig av din magiska historia om hur Ingela fann dig! Hon är ju söt så hjärtat smälter. Hoppas att du o Ingela gästbloggar fler ggr. :)

Idag är en historisk dag, Drottning Elisabeths begravning. Det är ju bara 3 mån man firade att hon hade suttit 70 år på tronen, tror du det var bestämt i Altet att hon skulle vänta med att gå över tills efter jubileumet och bytet av minister så att det blir en helt ny era i dubbel bemärkelse om du förstår hur jag menar?

Önskar dig en fortsatt fin måndag. Kram 🐈‍⬛

Svar: Ja, det var ment to be, kram :)
Esmaralda

53 N:

skriven

Hej Esmarslda.

Kommer jag att få mitt överklagande godkänt?
Kram

Svar: God chans, kram :)
Esmaralda

54 Shenzi:

skriven

Kära Es!
Igår fyllde min kusins dotter år å hon å hennes syster brukar alltid lägga ut på insta när deras barn fyller år. Jag tycker det e så konstigt att ingen av dom har lagt ut än, inte för att dom måste ut för att dom alltid gör de. Min syster tänkte hälsa på dom i helgen men då dottern fyllde år sköt dom på de. I förra veckan fick äldsta kusinen en blomma å ett "krya på dig" kort av sin chef å de brukar man direkt inte få pga en vanlig förkylning. De har alltid varit hemligt kring mina kusiner, inte för att man måste berätta allt men man får aldrig veta något om dom. Vet ju att äldsta kusinen ska gå ifrån sin kille å fattar om de e jobbigt, men tänkte om det har hänt ngt annat?? Kan du se om allt är bra med dom? Kram Shenzi 🌹

55 M:

skriven

Hej

Hur blir resten av året?

56 Mimmi K:

skriven

Kära Es!
På tal om tecken, min silverlänk jag fått av honom gick av för ett tag sedan. Och klockan han fick av mig gick sönder i veckan. Vill det säga något?

Han ger mycket kärlek i skrift och i gåvor, är hjälpsam. Men... kommunikationen fungerar inte och känslomässig närhet saknas med allt vad det innebär, och det lider jag av.

Vissa dagar är jag beredd att ta steget. Men igår träffades vi och var ute och åt. Det var mysigt. Men jag vet ju att en vardag inte fungerar mellan oss.
Och du har ju sett en soulmate som jag ska bli lycklig med. Vet inte hur jag ska tänka. Rädd att såra honom med. Kanske kan vi umgås mer vänskapligt så kanske allt löser sig så småningom.

Vad får du in kring detta?

Kram!

57 Frasse:

skriven

Hej igen....
Kommer exet att få något straff angående utredningen?
Vad händer mellan han och den nya när detta uppdagas?

58 Maggis:

skriven

It was meant to be💕
Tack för din fina gästblogg Cissi och mys massor med Ingela😍

Sista ansökningsdag på fredag. Är de intresserade och hör av sig efteråt, eller skall jag släppa och fokusera på annat?
Kram i massor.

59 AnnaK:

skriven

Varför håller kollegan på med sitt kråmande och fjantande inför vaktmästaren? Börjar vara irriterande med hennes sätt.

Kram 🤗

60 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Om jag nu skaffar en kanin åt min flicka, betyder det då att vi inte kommer att flytta utomlands?

Kram

Svar: Jag ser flytt utomlands men jag ser inte när... det KAN kollidera med kaninen men är ingenting som jag bestämt kan säga, kram :)
Esmaralda

61 Jossan :

skriven

Nä jag känner mig bara så ensam och ledsen. ”Ut och lev singellivet och njut av det” ja det är ju så jävla lätt att säga när
Man haft förhållande mer än halva livet. Måste ändå kännas skönt att kunna vara expert på andras liv.
Ska jag vara ärlig så tror jag inte det finns någon för mig. Man ser att det kommer någon men ingen ser när eller var.. jag kan ju inte springa i stan eller röra mig överallt varje dag bara för jag ska synas.. men ja jag ger upp…

62 Helena Ir:

skriven

Tack, du har rätt, överlevnad det har jag sysslat med i många år! Men svettigt blir det, det fick jag veta... bra tänder har jag, men amalgamet en del av oss fick som barn, håller inte för evigt.. det finns värre saker, försöker tänka så! Gillar min tandläkare :) fortsätter där imorgon med förberedelser.. inför det som ska göras!

Idag har jag berättat vidare det jag vet.. kan inte hjälpa någon ensam. Ensam är inte stark, så är det bara! Vi måste gå ihop oss! Hoppas det leder till något..

Allt gott

Kram

63 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej igen Es!
Kan du se om jag stannar länge på nästa arbetstränings plats innan de blir flytt och vikariatet du såg för mig? Kram Zoey 💕

64 ✨:

skriven

Hur går hans tankar nu inför morgondagen, positiv? ✨
Kram :)

65 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du var ska jag träffa mannen med gott hjärta eller ska han skicka vänförfråga till mig, det ser ut helt omöjligt 😂😂😂

66 V :

skriven

Tänker mitt ex V på mig/oss ibland eller har han gått vidare 100%? Det känns som vi hade ett starkt band även fast det inte var en destruktiv relation tillslut.
Jag jämför alltid mina relationer med de jag hade med honom (förutom de dåliga). En gång trodde du att vi var soulmates och kunde hitta tillbaka till varandra, sen sa du att vi inte var det pga för många slitningar mellan oss. Jag tror inte han är min soulmate men jag saknar honom ibland. Fast det gått 4 år.





Kram

67 Hon:

skriven

Hej,
Upplevde häromdagen att en ung tjej filmade mig eller liknande då jag satt på ett café.. kan jag ha rätt i det?
Kram

68 Mercan :

skriven

Esmaralda vad menade du med att det dröjer ännu en tid 🤔 dröjer det flera år för bostad för min bror 😔 Esmaralda ser du om våra katter och kattungar hemma i Bulgarien i trädgården har det bra Esmaralda 😔💖💖💖🙏🙏🙏

69 Mimmi K:

skriven

Kära Es!
På tal om tecken, min silverlänk jag fått av honom gick av för ett tag sedan. Och klockan han fick av mig gick sönder i veckan. Vill det säga något?

Han ger mycket kärlek i skrift och i gåvor, är hjälpsam. Men... kommunikationen fungerar inte och känslomässig närhet saknas med allt vad det innebär, och det lider jag av.

Vissa dagar är jag beredd att ta steget. Men igår träffades vi och var ute och åt. Det var mysigt. Men jag vet ju att en vardag inte fungerar mellan oss.
Och du har ju sett en soulmate som jag ska bli lycklig med. Vet inte hur jag ska tänka. Rädd att såra honom med. Kanske kan vi umgås mer vänskapligt så kanske allt löser sig så småningom.

Vad får du in kring detta?

Svar: Du vet att det inte funkar... och då är det ingen större mening med att hålla liv i relationen.... gå vidare... kram :)
Esmaralda

70 emma:

skriven

hur många barn får jag i framtiden?

71 Shenzi:

skriven

Kära Es!
Igår fyllde min kusins dotter år å hon å hennes syster brukar alltid lägga ut på insta när deras barn fyller år. Jag tycker det e så konstigt att ingen av dom har lagt ut än, inte för att dom måste ut för att dom alltid gör de. Min syster tänkte hälsa på dom i helgen men då dottern fyllde år sköt dom på de. I förra veckan fick äldsta kusinen en blomma å ett "krya på dig" kort av sin chef å de brukar man direkt inte få pga en vanlig förkylning. De har alltid varit hemligt kring mina kusiner, inte för att man måste berätta allt men man får aldrig veta något om dom. Vet ju att äldsta kusinen ska gå ifrån sin kille å fattar om de e jobbigt, men tänkte om det har hänt ngt annat?? Kan du se om allt är bra med dom? Kram Shenzi 🌹

72 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej igen Es!
Kan du se om jag stannar länge på nästa arbetstränings plats innan de blir flytt och vikariatet du såg för mig? Kram Zoey 💕

73 Glädje:

skriven

Ja vi väntar nog båda två på mötet och det är lite konstigt att det inte sker när det är så som det "skall vara" :) Jag har så mycket som jag vill genomföra och planer men det kan bara ske när vi träffas så känns som jag sitter fast i startblocken och inte kan leva så som jag egentligen vill. Jag kommer inte tveka en sekund sen för att göra de förändringar som jag vill men aaahhh , han måste dyka upp :) Btw vill han säga något till mig?

Ha en gosig kväll och vädret här är blåsigt , mulet och kallt :)
Kramis

Svar: Vänta inte passivt för det har motsatt effekt... gör upp egna planer och sitt inte fast...det underlättar att ni ses.. kram :)
Esmaralda

74 Mercan :

skriven

Esmaralda jag ska kämpa på och inte köpa mer sigaretter 😤 😤 😤 Esmaralda idag hade jag tid hos psikologen och sa till henne att jag ska fundera ska inte årka med att gå till sysslan, sa att ska rita teckningar hemma i stället 😊 hon sa jag får göra det jag vill att man kan gå två timmar i veckan att jag ska bestämma mig om jag vill efter två år när jag vill även doktorn sa att jag ska göra som jag vill om jag känner mig trött jag ska inte gå dit, sa doktorn 😊men du såg mig med sysslan Esmaralda 🤗 man vet aldrig 🙂

Svar: Nej man vet aldrig så känn in noga innan du säger nej till något som kan vara positivt för dig, kram :)
Esmaralda

75 AnnaK:

skriven

Är kollegan intresserad av vaktis eller vad pysslar hon med? Bara uppmärksamhet?

Kram 🤗

Svar: Ja, troligen handlar det om uppmärksamhet, kram :)
Esmaralda

76 V :

skriven

Tänker mitt ex V på mig/oss ibland eller har han gått vidare 100%? Det känns som vi hade ett starkt band även fast det inte var en destruktiv relation tillslut.
Jag jämför alltid mina relationer med de jag hade med honom (förutom de dåliga). En gång trodde du att vi var soulmates och kunde hitta tillbaka till varandra, sen sa du att vi inte var det pga för många slitningar mellan oss. Jag tror inte han är min soulmate men jag saknar honom ibland. Fast det gått 4 år.





Kram

Svar: Ja, somliga människor är det svårt att släppa greppet om men nu tror jag det är dags för dig... kram :)
Esmaralda

77 ullie:

skriven

jag kikar runt för att hitta en liten hund En liten som passar min kropp
Önskan om att pengar räcker till en liten med

Es ser du hur detta "låtsas" jobbet kommer gå ? Har ju fruktansvärt ont vill ju inte ens gå när jag har ont

Svar: Är du tillräckligt motiverad så kan det gå bättre än du tror... kram :)
Esmaralda

78 Glädje:

skriven

Nej jag sitter inte fast så men jag kan tex inte köpa hus eller gifta mig med mig själv :) Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: