Spådomar......

Varningar:

 

 

Den 2 februari  finns en varning för kvinnan med liten balkong i en mindre stad, som har hund  och som planerar en resa inom kort.  Kan du undvika att resa till Frankrike under tidig vår,  är det bra… finns risk för tråkigheter om du reser hit. Du kan däremot resa var som helst i övrigt och få en jättefin resa.

 💖

Den 12 februari gäller dig kvinna som fyller år just i februari och du är över 60 år.  Du  har planer på att umgås med väninna denna kväll men du bör inte gå ensam sedan det blivit mörkt. Du kan bli antastad på ett mycket obehagligt sätt. Ingenting sker om du går i sällskap eller i dagsljus och varningen gäller endast denna dag.

 💖

Mannen som spelar på hästar och  bor i norra Sverige.  Du har ett utomhusarbete. Du har ett efternamn som slutar på Stråhle.  Den 22 februari finns risk för stöld i ditt uthus och det kan vara ett motorfordon som blir stulet.  Ha extra koll just denna dag/kväll/natt och faran tonar bort.

 

Spel:

 

 

 Linn eller Lina ( eller liknande) som är mellan 30-40 och som normalt aldrig spelar. Första veckan i mars ska du passa på för då är dina chanser till vinst på topp… runt 80 % att du kammar hem en rejäl vinst.  Spela bara för småpengar.

 💖

Charlie runt 50 år, du går under namnet Kalle eller Challe och du spelar på tipset varje vecka. Sista helgen i mars ska du spela på Lotto istället. En rejäl vinstchans finns där.

 

Hälsa:

 

Anna-Karin eller Ann-Kristin, du är över 50 men under 70 år, du bor ensam och är singel och du har en del problem med kroppen, mest i form av värk. Under våren ska du noga ha koll på nya preparat för det ser ut som om det kommer något nytt på marknaden som funkar 100% i din kropp och du kommer må väldigt mycket bättre

 💖

Pia, Siv eller Liv eller annat namn på tre bokstäver. Du bor i Mellansverige, du är sambo, du har katt och du arbetar som kontorist av något slag.  Undersök dina bröst regelbundet och gå på mammografi när du blir kallad. OM du märker någon förändring ska du boka läkartid direkt.

 

Kärlek:

 

 

 Tjej runt de 30 som väntat länge på rätt kärlek, du  kommer i mål under 2024. Du satsar på en ny hobby som innebär att du möter nya människor och bland dem kommer han att finnas !

 💖

Man i 60-70 års åldern. Du vill gärna ha kärlek men herregud, du måste anstränga dig lite. Prata med de trevliga damer du möter irl, ta initiativ och  plocka fram ditt bästa jag när du dejtar. Du tenderar att ge ett alltför passivt intryck

💖

Kvinna 40-50 år, halvlångt hår som du brukar sätta upp, glasögon ibland. Du tränar regelbundet och du tar hand om dig.  På  midsommarafton ska du röra dig bland nya människor på en utomhusfest och chansen är 80 % att du möter din själsfrände här

 💖

Kvinna 60-75 år som varit singel i många år. Du bor i en bostadsrätt  centralt, du har barn som bor utomlands och du har en liten röd bil.  Du är säker på att du aldrig kommer bli kär igen… men innan nästa jul kommer  så har du blivit tokkär och på allra bästa sätt. Han är skådespelare och han är roligt och kreativ och kärlek kommer blomstra

 

Nu vill jag önska er alla ett riktigt gott nytt år och allt det bästa inför nya året

 

 

 Kram & kärlek💖 
 
P.s. Idag besvarar jag inga frågor...
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har prova skicka idag sms till C kvinna för det går inte då jag för prova fram under vecka. När hon är online så köra jag på det och jag hoppas ju hon säger JAAAAA till att firar med mig när jag blir 30 år den 2025 år.

Jag vill hon gör det så hon kan kolla upp och såna...

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Vem kan var den kvinna som hångla med mig i framtiden? Är det någon som jag känner som finns just nu eller någon som kommer från framtiden?

Ha det bra

3 Anette:

skriven

Gott nytt år kära Esmeralda! Kram

4 <3:

skriven

Godmorgon Es, tack för dina spontana spådomar. Kommer J ringa idag fast jag skrev att han inte behövde. Gav honom en super diss igår. Min förståelse börjar ta slut. Vad tänker och känner han för mig ? Han sa igår att han hade velat fira nyårsafton med mig att han hade haft så kul då.
Kram

5 Ally:

skriven

Tackar dig Esmaralda för detta året och din fantastiska Blogg och allt du gör för oss ✨🫶
Önskar dig med familj och alla ni i bloggfamiljen Gott nytt år! 🎉🥳 Nu bjuder vi in ett glädjens år 2024 i det vi kan! 🥂
Kram :)

6 Skorpan:

skriven

Tack för det härliga avslutet på året, spådomar! Mycket bra som komma skall, o något mindre bra också. Hoppas alla som det berör läser bloggen...

Då dagens ämne nu är spådomar så undrar jag om det finns nåt speciellt jag borde fästa vikt vid, ja annat än min vikt ;), när det gäller det nya året Es? Jobb, hälsa, kärlek, ekonomi, relationer? Ska bli spännande att om ett år se vad som har hänt...

Från -2 igår till -16 nu på morgonen, ett rejält fall. Tur att bilen inte behövs speciellt som jag inte vet vart min stolpnyckel försvann igår? Kan inte förstå var den hamnat, plötsligt var den bara borta, märkligt.

Satte in ugnsformen med ris o mjölk i o inom ett par timmar torde jag ha ugnsgröt att äta :). Brukar alltid stå o röra i grötkastrullen men nu testar jag detta sätt. Åratal sen jag har gjort det sist.

Nyår o inbjuden till kompisarna, ja det blir väl till att gå dit då...

Ha en bra nyårsafton!
Kram Skorpan

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Vet du väl den 2025 år var 100 år sedan då lever jag i en annan livet och exakt den året 1925 var jag dog grund av dåligt tanke jag har haft... jag har förstår varför det händer så... grund av allt som jag förlora och min hälsan varit sämre... jag vill inte väl det händer mig för jag behöver fyllas med positiv upplevelsen även C kvinna är en del som viktigt för mig att finns den 2025 år och hon firar mig också. Så får min själen fridfullt på något sätta som det kan går vidare.

Jag vet inte om hon förstår men jag behöver bara förklarar för henne en sätta som har gör med just nu.

Jag ska försöka ta bort den upprepa historia som jag vill inte har i den 2025 året som händer 100 år sedan i annan livet.

Det kan kanske påverkar min känslan av rädslan och allt såna men jag vet ju alla inte kommer förstår för jag är medvetenhet om det.

Jag behöver typ fixar det så det blir bra 2025 året... C kvinna behöver jag väl som ska finns där året..

Ha det bra

8 Hulda:

skriven

Godmorgon!

Varmt tack för seans och svar på bloggen under detta år. Du vet inte alls vem jag är och ger ändå så frikostigt. Tack och stor kram.

Gott nytt år!

9 Liljan:

skriven

Godmorgon till er denna Nyårsaftonsmorgon ❤️
Sitter i fåtöljen i vardagsrum/arbetsrum/julrum och tänker att detta är nog första gången på länge som julen kommer plockas bort undan för undan med start ikväll efter jobbet. Vissa ljuskällor kommer att få vara kvar. Granen exempelvis, någon enstaka ljusstake etc.
Just nu är jag så himlans trött, inte riktigt mig själv. Men doften av nypressat kaffebrukar göra gott för en stund. ❤️☕
Gott Nytt År till er alla så ser vi fram emot Stockholmsresan som Ezmaralda och Nettan ska göra. Jag har ansökt om ledighet för att kunna åka ner. Sitta "bänkad" vid bloggen är vad jag kommer ägna mig åt 😆❤️
Varma hälsningar till er ❤️☕☕❤️

10 Yvonne gammal kund :

skriven

Gott Nytt År!

Tack för detta året!

Till Es och alla!

Kram

Yvonne.

11 Yvonne gammal kund :

skriven

Gott Nytt År!

Tack för detta året!

Till Es och alla!

Kram

Yvonne.

12 Dunegull :

skriven

Vågar jag hoppas att kärleken kommer till mig detta år?
Jag har gett upp för länge sedan…. Fyller 38 i år.
Kan det vara jag?

Önskar er alla ett Gott Nytt År!

Kram

13 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Gott och lyckosamt nytt år! Allt det bästa inför nya året!

Ser det ut att ske något extra trevligt under nya året för mig?

Kram

14 T.h:

skriven

Önskar dig och alla i bloggfamiljen ett riktigt gott nytt år 🤗🎉. Det känns som att han kommit ur sitt off mode och att kvällen för kommer bli bra. Vad tror du Es är det nu som vi tar ett litet steg framåt?

15 Mimi:

skriven

GOTT NYTT ÅR!

Hej!

Hur blir 2024 för mig blir det ett bra år eller fortsätter det i samma spår? Hoppas att jag hittar tystnaden någonstans. Har aldrig längtat efer tystnad så mycket som nu.

Kram








16 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Så lustigt både mitt namn och födelsedag finns med i dagens blogg men ingen av spådomarna var till mig, jag hoppas att budskapen når fram till de som det är menade för.

Tusen tack för att du har stöttat mig under ännu ett tufft och tungt år, du är min trygga fyr som kastar ljus på min livsstig och visar vägen ut ur mörkret.

Önskar dig och de dina ett gott slut på 2023

En stor varm kram
Iggea matte

17 Helena Ir:

skriven

Roligt med spådomar! Trevligt att du delat upp dessa i olika kategori. Hoppas verkligen att de når fram. Varningarna behöver speciellt nå fram. Det är klart att jag tittar och hoppas hitta mig själv där i spådomar..precis som säkert många fler gör.. 😀

Så är det sista dagen för 2023.. en hel del har hänt. Som ung på 70 talet kunde jag känna en viss sorg över att vända blad . Konstig känsla så ung! Men nu hoppas jag på mer positivt att se framemot. Vågskålen visar 2024!

Gott slut! Gott Nytt År. Och några speciella som jag har haft en speciell känsla för önskar jag ett Jädrans Gott Nytt År!

Kram

18 .:

skriven

Hej Es!

Katten min verkar må jättebra. Kräks lite ibland, men ja verkar ändå må bra och är sig själv. Ringt rådgivning som säger att jag kan slappna av. Ser kräkningarna ut att vara tillfälligt? Jag är medveten om att jag kan skapa symptom i min hjärna som egentligen inte finns. Att det just nu kan vara slumpen eller att det inte ens existerar. Men att jag jämt är på helspänn. Kan jag vara lugn?

19 .:

skriven

Es, jag var lite snabb med att sända iväg min kommentar. Men jag önskar dig så klart ett Gott Nytt År!!

20 e.a:

skriven

Hej!
Har haft sömnproblem länge och kan endast sova några timmar varje natt.
Det är jobbigt att man är trött och inte utvilad på dagarna.

Tror du att det är ett övergående problem?
Eller behöver jag söka hjälp för detta?

/Kram & Gott nytt år

21 Bjork:

skriven

Hej i dag blir det en lugn nyår för mig:)

Kommer jag börja med någon form av träning nästa år?

Kram

22 SarA:

skriven

Gott nytt år kära Esmarlada. Tack för allt du gör för oss ❤️
Jag hoppas på nytt jobb, bättre hälsa och mående samt få rutin på träning och motion under 2024. Behöver bli en bättre version av mig själv på alla sätt.
Kram 🫶🏻🎇🥂

23 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Sista dagen på detta året. Lite skrämmande. Egentligen är jag inte så peppad på att fira nyår. Det är jag, en singel och resten är par.. alla utom 1 par har barn.. men det blir nog bra tror jag ändå..
2024, jag tänker fortsätta som jag gör nu. Sätta mig själv i första rummet och fokusera på vad jag tycker är kul och vad jag vill göra. Under 2024 hoppas jag Han dyker upp. Det hade varit det bästa med de äter. Men jag tror 2024 kan bli ett bra år. Jag och kompisen har pratat om att åka till Spanien. Hon är så det bästa med 2024, att hitta någon som förstår mig.

Ska plocka undan det sista, gå en runda med min kompis och sen rena hela lägenheten med salvia.

Gott nytt år alla!

Kram

24 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar om jag kan vara den tjej runt 30 som kommer i mål med kärleken 2024?
Jag har väntat, det vore fantastiskt

Kram

25 K::

skriven

Hej Esmaralda,

Ser du några tecken på att han och jag kommer att göra ett försök med varandra?

Kram

26 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.

Ett otroligt gott nytt år till alla här på blogg-familjen. Många gånger så mycket stöd och tack till dig Es.

Önskar mig ändå så mycket att vara i en familj, med en partner. Mina barn och kanske ett gemensamt barn med en tillkommande partner

Ser du om det blir så för mig?

Kram

27 Carolina:

skriven

Hur kommer 2024 ser ut för mig, kommer jag nå mitt mål med vikten och kommer jag träffa kärleken?

28 Solstjärnan :

skriven

Tack för spådomarna!!
Hoppas verkligen att de som det berör läser och tar till sig 😊
2023 årets sista dag.Tackar 2023 som snabbt tänk för min del inte varit något "hurra" år..
Så nu läggs alla förhoppningar på 2024.
Året börjar dock inte så bra med höjda elpriser och direkt el uppvärmning i hela hemmet med golvvärme Nu vore det ha varit så välkommet att kommande SM och jag bott någon annanstans.Redan att få dela el kostnaderna med någon annan hade minsann varit välkommet.
En mycket stor del av lönen går till elbolaget nu i jan- mars då det är som kallast.Får hoppas på att det inte bara är jättekallt hela tiden ..Måste hela vintern halvåret spara in på att skippa HELT allt som tar mer el..allt från ugn,torktumlare,bastu ,långa varma duschar..så ja, ser verkligheten framemot att 2024 blir ett mycket bra år med möte av SM ,nytt jobb,flytta osv 😊😊😊.Får nu hoppas att det sker 2024.
Es,ser du något speciellt på intåg nu för mig?

Tack Es,för vägledningen jag fått från dig 2023 ( och innan det)!
Du är guld värd!!

Gott Nytt År till dig Es!!😊
Kram Solstjärnan ☀️

29 Mercan:

skriven

Tack söta Esmaralda för svar igår🙂Jag önskar dig och bloggfamljen en riktigt Gott Nytt År 🤭💕🤗Önskar hälsa och lycka till med allt i livet🤗💕🙏

30 Mercan:

skriven

Tack Esmaralda för all hjälp som jag fick av dig under åren som gick😌🤗💕🙂

31 Misstjejen:

skriven

Hej

Blir C kvinna avundsjuka på mig för den resa? Den 2025 år för jag tror att hon ska gillar min inlägget om nyår 2024 och 2025 år.

Så hoppas hon blir glad när jag fråga henne om firar med mig då blir jag 30 år?

Ha det bra

32 Jeanette:

skriven

Jag önskar dig ett gott slut och ett GOTT NYTT ÅR! 🍾🥂
Kram

33 Emiza:

skriven

ska jag åka till Gotland under sommaren?

34 A:

skriven

Gott nytt år!! 🎆🎇✨️🎉

35 Lotta S:

skriven

Ännu ett år har gott och återigen stort varmt tack för det du gör för oss, Es! Livet är så märkligt, jag hoppas bli ännu bättre på att hantera det, men en sak är säker: utan din vägledning hade det varit så mycket svårare.
Råkar du se någpt speciellt för min del 2024?

36 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tack för dessa spådommar <3 Oavsett vem det gällde ..här är en som kommer hålla korppluggarna vidöppna ;-) och ha stenkoll på nya preparat mot värk !
Tänk om de hjälper...hallelulja .!

Ha nu ett fantastiskt nyår med de dina Es <3
Här kommer det ätas entrecote och drickas bubbel ensam med Mira och en bingolott...inte mig emot !

GOTT NYTT ÅR alla i bloggen

Kram Anki med flock

37 Cara:

skriven

Gott nytt år till alla i bloggfamiljen!

Det där nya preparatet som Anna-Karin skulle få låter spännande! Hoppas få veta vad det är för något.

Kram!

38 E:

skriven

Så spännande med spådomarna.

Kommer jag träffa kärleken nästa år? Har varit singel alldeles för länge, tycker jag.

Kram och gott nytt år

39 Mimj:

skriven

Hej

Händer det någonting bra, glädjande i mitt liv nästa år. Vänder det till det bättre??

Kram

40 J:

skriven

Hej!
Känner att det aldrig tar slut. Idag kom det tårar igen. Kommer det verkligen vända till det bättre för pojken min?
Gott nytt år!
Kram

41 Nenna:

skriven

Hej Es,
Kul med spontana spådomar.

Kan du se något som väntar mig under 2024?

Gott slut och Gott Nytt År till dig och alla i bloggfamiljen 🥂
Kram 🤗

42 Skytten:

skriven

Gott Nytt År!

Undrar hur mitt 2024 kommer bli? Tycker att det känns tungt när det gäller jobbet och relationen med min ena syster.

43 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Tack för spådomarna, så snällt av dig att titta in i nästa år.
Kan du se något om mitt 2024?
Jag är bortbjuden ikväll men känner mig lite off vad gäller att umgås med andra just nu, förstår inte varför. Blir man sur på mig om jag inte kommer ikväll? Eller borde jag gå?
Tack och kram!
Gott Nytt År 2024!

44 Anna:

skriven

Tack för den spådom som är till mig, gott nytt år och kram

45 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du om den som är större som möjlighet från euro jackpot under2024 gäller Oktober🤭💕🤗

46 Lillan:

skriven

Äntligen en spådom riktad till mig, så spännande. Gott nytt år.

47 L:

skriven

Kanske är det jag som har tur i spel i mars? ;) Oavsett har jag på känn att 2024 kommer att bli ett ljust och fint år med en hel del medgång med sig :)

Önskar dig Esmaralda ett riktigt gott nytt år med all tänkbar lycka för dig! Tack för att du finns och för allt du gör! Kram

48 <3:

skriven

Såg nu att du inte besvarar frågor idag.
Gott Nytt År Es ✨️🌟✨️

49 Louise:

skriven

Gott slut 2023 och Gott nytt år 2024. Vi får hoppas att det blir ett bra år för oss alla här.
Att krig och lidande försvinner(i en perfekt värld) att vi inte får några hemska terrordåd.
Nästa år ska jag försöka ta hand om mig själv för jag har under alla år bara tänkt på andra och tagit hand om dem och glömt mig själv. Mannen säger att jag är självisk då.
Nästa år ska jag få hem dottern till mig.
Men sen vet vi inte heller vad nästa år har att bjuda på.
Vi får se.

Ta det lugnt och var rädda om er.
Nytt blankt år startar imorgon gör det bästa av det nya året.

Kram på er alla och tack Ez för all vägledning detta året.

50 Solstjärnan:

skriven

Förlåt.Missade liksom att du ej besvarar frågor idag.Helt förståeligt😊

Gott nytt År!!
Kram Solstjärnan ☀️

51 Jen (2):

skriven

Tack för detta år och ett gott 2024 önskar jag er alla som läser detta! ❤️

52 Augusti:

skriven

GOTT NYTT ÅR!

Tack för allt du gör för oss,för din omtanke
ock att du alltid kommer med intressanta inlägg.

Att du generöst låter oss följa med på dina resor och fester.
Det är också trevligt att få följa din familj på era äventyr.

Tack för att du finns!

53 Agnes:

skriven

Som vanligt...inget som gäller mig.
Och egentligen har jag gett upp med att tro...

Gott slut, och en god början, önskas er alla!

Stora kramen, Everybody! ;0}

54 Fjärilen :

skriven

Gott Nytt År 🌟🙏

55 Mickis:

skriven

Gott Nytt År Helena Ir :) Kram

56 Sessan:

skriven

Gott Nytt År!

57 Carina ST:

skriven

Alltid så spännande med spontana spådomar. Och extra spännande att läsa om de som känner igen sig, eller som berättar att de slog in.

Hade varit kul om spådomen om midsommar var till mig, men troligen inte. Jag är 50 plus och använder glasögon alltid :) Hoppas få läsa om när den slår in här i bloggen.

Önskar er alla ett riktigt gott nytt år 2024.

Kram,
Carina ST

58 En Ängel med stort hjärta :

skriven

G O T T N Y T T Å R

KÄRA ES O DIN SNÄLLE MAKE☆☆

Jag vill tacka så mkt för all din varma Healing vid behov o för svar på sådant jag inte själv lyckats få till mig♥︎

EXTRA TACK FÖR BOSSE BI EN ÖNSKNING HAR INFRIATS O JAG HOPPAS FORTFARANDE PÅ ATT DE ANDRA SNART OCKSÅ SLÅR IN☆☆☆

NYÅRSKRAMAR TILL ER BÅDA Take Care☆♥︎♥︎☆

59 En Ängel med stort hjärta :

skriven

G O T T N Y T T Å R

KÄRA ES O DIN SNÄLLE MAKE☆☆

Jag vill tacka så mkt för all din varma Healing vid behov o för svar på sådant jag inte själv lyckats få till mig♥︎

EXTRA TACK FÖR BOSSE BI EN ÖNSKNING HAR INFRIATS O JAG HOPPAS FORTFARANDE PÅ ATT DE ANDRA SNART OCKSÅ SLÅR IN☆☆☆

NYÅRSKRAMAR TILL ER BÅDA Take Care☆♥︎♥︎☆

60 Helena Ir.:

skriven

Tack Mickis ❤
Kram

61 Zita :

skriven

Hej Esmaralda tror du mitt 2024 blir ett bra år för mig och min familj ⭐️🎉⭐️
Gott nytt år till dig 🎉⭐️

62 W:

skriven

Ett sjuhelvetes gott nytt år tillönskas samtliga!

Kram

63 AnnaK:

skriven

Gott Nytt År 🎆🥂🎇


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: