Det stora tabberaset !!!

 
I går gick mammas 90 års kalas av stapeln och här gör jag mig redo att fara iväg.
 
Det var kalas bara för vännerna.. fast jag och maken fick delta som lite stöd och mobil support eftersom en del  som är mellan 90-100 hade lite svårt att ta sig fram.
 
Men vi behövdes inte på det sättet... alla grejade  allting galant på egen hand !
 
 
Restaurangen heter Madame Moustach ... i centrala Helsingborg och rekommenderas varmt.
 
 
Mamma förbereder med bordsplaceringar.. tre bord och fem personer vid varje och så ska mamma ambulera runt och sitta en stund vid varje bord.
 
 Gästerna börjar komma och mamma tar emot.
 
 
Alla bjuds på ett glas välkomstbubbel
 
 
Presentbordet fylls snabbt på...
 
 
Mamma hälsar välkomna och vänder sig till var och en och berättar kort om deras vänskap genom åren. Damen här till vänster till exempel och mamma, de cyklade på trehjulingar till varann när de var 4 år och lekte så ofta tillfälle gavs. Och det var alltså 86 år sedan !
 
 Kocken berättar om maten vi ska äta, allt hemgjort och allt som  bör finnas på ett smörgårsbord.
 
Temat som mamma vill ha på buffé var ju att det skulle vara sådant man serverade förr och det blev  flera sorters inlagd sill, gravad o varmrökt lax,  laxröra, potatis, ägghalvor, köttbullar och  fläskstek med potatisgratämg och rödål och mycket mer.... och allt galet gott !
 
Tio points av tio möjiga för både mat och bemötande !
 
 Det snapsades till sillen, det pratades och här vilade minsann inga ledsamheter !
 
 
Och mitt i alltsammans kom ryska syster och överraskade med en fantastisk blombukett... hon ska ju vara med sedan på fest nr 2 för familjen.
 
Och mammas  ryska väninna Lida  från Uralbergen hade skickat en filmsnutt som jag spelade upp och så var jag tvungen att berätta för gästerna om när mamma och Lida träffas... de har ju inget gemensamt språk och ofta har vi fösökt ordna så de har tolk.. och när tolken avslutar sitt arbete så andas väninnorna ut för nu kan de prata ordentligt på egen hand !
 
På något sätt förstår de varann och har rätt avancerade samtal !!
 
 Två hembakade gräddtårtor till kaffet !
Och så klart att vi både sjäng  och hurrade  för jubilaren
 
 
Tur att det inte var 90 ljus att blåsa ut :)
 
 
Sen blev det efterfest hos mamma, vi var fem stycken... paketöppning och precis som hon önskade så fick hon massa upplevelser tillsammans med givaren.. det var luncher och middagar, det var konserter och det var ett kommande kungabesök i Malmö till våren...
 
Vi drack bubbel och det drog ut på tiden till sena kvällen..... så det var många timmars firande av 90 åringen som var sååååå nöjd och belåten med sin dag
 
Hon hälsar också så mycket och tackar från gratulationerna hon fått från er 💖
 
Kram & kärlek
1 Brittis:

skriven

Oj grattis i efterskott mamma. Hoppas du hade en bra dag.

Kommer jag att lyckas med Revyn?
Kram <3

Svar: Tack och ja, det ser ut att lyckas, kram :)
Esmaralda

2 Bjork:

skriven

Hej kommer min mamma bli glad för min skull när jag blir i ett förhållande?

Kram

3 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Åh, vilken underbar och mysig dag hon fick igår. Härlig 90 årsfest med vänner!

Hur stor chans är det att jag kommer upp till mitt mål i juni nästa år?? Kram ❤️

Svar: Tackar :) Finns en god chans, kram :)
Esmaralda

4 Jossan :

skriven

Godmorgon

Vilken härlig födelsedag hon fick 🥰

Asså vad i hela fridens namn! I fredags när hade slutat går jag in på fb och då har jag fått en vänförfrågan från mitt ex J. Vet inte om du minns mina miljoner frågor om honom förr. Tydligen ska han flytta ner hit igen och vill att jag ska komma förbi. Jag svarade att jag är inte samma person som jag var då. Jag var en liten osäker tjej som gjorde allt för honom och idag är jag inte det. Men jag har alltid varit den vackraste han vet och har alltid dragits till mig. Ja vi kanske var ett par i fel tid men det är inte som jag vill bli ett par med honom nu. Tror du vi kommer ses?

Aja, igår blev det en lång runda i fel skor. Skor som jag använt flera hundra gånger men ändå har jag nu två stora skavsår på mina hälar. Hoppas de är över imorgon när jag ska jobba. Ska nog prata med min biträdande imorgon. Litar inte på min chef.


Kram

Svar: Om du vill så kommer ni att ses.. men tänk dig för... du har förändrats men han har inte utvecklats lika mycket, kram :)
Esmaralda

5 Sm:

skriven

Hej!
Vilken mysig fest och va likna ni är. 90år och ännu så pigg🤩

Kommer hon svara på mitt mess?
Kram!

6 Hon:

skriven

Hej,
Varför ska han säga emot och förminska då jag berättar om en negativ upplevelse jag varit med om? Så irriterande då han inte ger sig utan bara måste säga att jag kanske minns fel eller missförstått, då jag var med om en kränkande situation jag skötte dåligt.
Kram

7 Alie:

skriven

Hej,
Så fantastiskt och vilket firande, så roligt. Tänk att ha kvar en vänskap sedan 4 års ålder och fylla 90, wow!! kunde man ju skriva en bok om.. :)
Tack för fina bilder du delar med dig av!

Undrar gällande ett jobb jag fått förfrågan på. Ett äldreboende under vår, sommar och höst, kan detta vara passande för mig? hoppas ändra lite på tiderna i så fall, inte jobba fulltid...
Kram :)

Svar: Tack:)Ja den typen av arbete skulle passa dig, kram :)
Esmaralda

8 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet väl min relation till C kvinna finns båda av kärlek och vänskap. Men ska jag försöka blir mer mjukare och inflytande. Att jag förstår hennes behov och bara hänga på? På hennes villkor som hon önskar stt få från mig?

Ha det bra

9 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Fast det är nog mer förmiddag nu… kära hjärtanes vilket trevligt kalas med så mycket gott! Inte kan man tro att hon fyllde 90 år, underbart ju. Hurra och stort Grattis till jubilaren🥳
Jag pratar mycket med grannen som närmar sej 100, hon är hyfsat pigg och fick hemhjälp i somras som först, hon har så mycket att berätta om sitt liv och det är riktigt härligt att lyssna på henne.
Jaha så blev det söndag…bitande kall natt, idag blir det tvättstugan och en promenad till gymmet för att ladda energidepåerna för kommande vecka som kommer bli väldigt mycket jobb.
Kommer jag få nåt livstecken från L-mannen snart? Vill han ses?
Ha en härlig söndag, kram🥰

Svar: Ja, det är jätteskoj att lyssna till de äldre när de berättar om sina liv !Kallt är det här också, minusgrader !
Just nu får jag en känsla av att mannen tvekar kring att ses, kram :)
Esmaralda

10 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag drömmar om J honom inatt. Jag vet att jag önskar ibland att få pratstunden med honom.

Finns det möjlighet att jag får pratar med honom J så ordentligt?

Ha det bra

11 Skorpan:

skriven

Wow vilken härlig fest din mamma fick! O vad är väl bättre ään att allt klaffar o allt är gott o servicen är bra o alla har trevligt :)! Det får ju en o undra hur fest nr 2 sen kommer att se ut ;).

Här blev det överraskningsbesök av sonen på två nätter. Det blev till att stälka sig o laga mat på fredag kväll, fisk enligt önskemål. Sdn blev det steginsamlande, galen är man ;), o för att få ihop mitt stegantal blir det en sträcka på drygt elva kilometer. Kan lugnt konstaera att jag inte skulle klara av nån pilgrimsvandring för så trött o stel var jsg nog av allt gående :D. Kanske inte meningen att jag ska o vandra heller ;).

En lugn helg med längre sovmorgnar behövdes nog. Nåt längre har jag nog inte kommit i mitt tänk, ännu i alla fall, men det kanske kommer. Blev väldans förvånad över att bli tillönskad gott nytt år av honom som skällde ut mig via Whatsappen. Vad tror du han vill Es? Om något? Eller fick han bara för sig att vara trevlig? Jösses säger jag...

Frukost i lugn o ro o sen planera dagens gående ;D.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jodå, det kommer en dag när du gör din vandring och det kommer bli riktigt bra !Vad roligt att få sonen på besök !
Jag tror han på appen fick lite dåligt samvete, kram :)
Esmaralda

12 AnnaK:

skriven

Vilken dag och vilket himla mysigt ställe! 😀

Ser det ut som att min ekonomi nån gång blir bättre? Vinst eller vad somhelst. Finns det alls nån chans jag klarar mig ensam om jag kommer till det?

Kram 🤗

Svar: Planera din ekonomi/arbete.. och få det att funka och sedan är du mer oberoende, kram :)
Esmaralda

13 Skrållann:

skriven

Hej!
Vilket fint kalas och vilken fin mamma du har😍
Längtar forfarande efter ett blogginlägg från henne🙈
Idag ska vi på kalas för min svärdotter som fyller år, det blir mysigt.
Hade en bra dag med dottern igår tills kvällen kom och hon på ett tokigt sätt insåg att hennes gamla vän och en annan kompis hade varit hos hennes två bästa vänner hela kvällen.
Dubbelsviken känner hon sig nu och jag förstår henne. Så fel av hennes vänner att bjuda in dom när de vet hur hon mår. Jag försöker få henne att gå vidare men det har gått för kort tid tycker hon. Jag tycker så otroligt synd om henne och är så besviken på hennes vänner som hon kommer träffa i skolan imorgon. Hur kan jag stötta henne på bästa sätt?

Kram❤️

Svar: Tack :) Hon har lovat skriva så det kommer säkert :)Härligt att du är på kalas idag !
Försök att inte blås på din dotters känslor utan dra ner det hela en aning.. hon tendera att göra det större än det behöver vara.... och det kommer ordna sig.. kram :)
Esmaralda

14 Ingela:

skriven

Så härligt att din mamma fick en fin dag med sina vänner. Man blir glad när man ser bilderna på dessa damer och inspirerad till att göra vad man kan för att optimera möjligheten till en pigg ålderdom.

Es, har frågat flera ggr och också fått svar gällande sälj/köp av bostad. Det ska komma men du svarade senast frågade att jag nog först kommer att byta jobb.

Kan du se ngt kring detta jobb? Får snart panik, vill byta jobb och flytta men kommer ingenstans...

Kram Ingela

Svar: Försök ha lite is i magen och ta en sak åt gången, det kommer, kram :)
Esmaralda

15 Solen ☀️:

skriven

Stort grattis till din fantastiskt pigga mamma! Och vilken härlig födelsedagsmiddag det verkar ha varit!
Kram Solen ☀️

Svar: Tackar, ja det var en härlig fest och 80 plussare kan verkligen festa :)
Esmaralda

16 Misstjejen:

skriven

Hej

Har C kvinna något speciellt tanke att jag ska gör på den 14 februari för videosamtal. Att jag ska uppskattar henne om allt eller något annat?

Ha det bra

Svar: Jag tror inte hon har specifika förväntningar, och det bör inte heller du ha, ta det bara som det kommer, kram :)
Esmaralda

17 Coolkid27:

skriven

Hejsan!

Hur påverkar jag han? Gillar han mig? Kram :)

Svar: Han gillar dig men ser inte på vilken nivå, kram :)
Esmaralda

18 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag är lite oroligt för jag ska inte att kunde sova från torsdag till fredag inför c kvinnas födelsedag. Som ifjol under den natten vaken jag hela natten.

Det finns en sätta att jag titta på skräckfilmer som jag bruka inte gör men det lugna ner min efterlängtade men hur var min sömnen under den natten?

Ha det bra

19 Mimi hjälp!:

skriven

Hej!

90 år sannerligen en hedervärd ålder. Hälsa grattis till din fantastiska mamma.

Sömnbristen tar kol på mig. Fortfarande har dom ej hittat felet till oljuden. Kan du se om de hittar felet snart? Orkar inte att ha det så här.

Kram

Svar: Jag förstår dig.. så fruktansvärt... felet hittas men kan dröja ännu lite, kram :)
Esmaralda

20 Tjej:

skriven

Tror du vi kommer vara intima igen?

21 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomiddag fina Es!

Åh vilket trevligt kalas o fina presenter härligt minne för din rara mamma Hälsa så gott o Gratta i efterskott 🌹🍾🥂🎁

Fråga

Hoppas du kan hjälpa mig att testa om du får fram nåt nu.
Hoppas från mitt hjärta kära du🌹
Förhandlingar i veckan ser du att nåt av barnen kommer hem eller rentav alla (såklart) ett av barnen saknar mamma speciellt o gråter sig till sömns🥹så ska inte barn ha det de skiljas från en förälder på ett sådant fult sätt! Har inget gott att tillföra denna så hemska myndighet!!!

Kram🫠♥️🥹

Svar: Tusen tack :)Det kommer en förändring kring barnen, men kan dröja ännu en tid, kram :)
Esmaralda

22 LottaS:

skriven

Så härligt att mamma fick så fin fest! Här festades också på restaurang igår då min syster firade jämna år, riktigt lyckat det också.
Nu är Paris bokat över påsk. Orolig för terrorismen i världen, speciellt på ställen som Paris. Eller trafikincidenter. Ser du varningar att tänka på, tidpunkter att hålla sig på hotellet eller annat?

Svar: Vilken roligt kalas du också var på :)Härligt med Paris.. inga varningar kommer till mig, det kommer bli bra, kram :)
Esmaralda

23 Anki :

skriven

God dag Es
Sicken härlig födelsedag .God mat i goa vänners lag Ren lycka.Det var hon värd fina mamma din.

Undrar om jag alls blir så gammal...
Snöigt o lite blåsigt ute och lusten att gå långt försvann som ett brev på posten...
Känns som en viktnedgång inte finns på kartan längre..

Kram Anki med flock

Svar: Ja, det var verkligen en lyckad fest !80 plussare kan minsann fest om !
Gammal kommer du också att bli, kram :)
Esmaralda

24 MalinS :

skriven

Stort stort grattis i efterskott till din mamma, så fin och elegant hon är ❤️

Kram

Svar: Tusen tack :)
Esmaralda

25 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Grattis till din fina mamma och vilket lyckat firande!

Jag har gått och dragit på mig ögoninfektion och hamnar sätta medicinsk salva på ögonen i en vecka.

Ser du om det blir utdraget med ögoninfektionen eller går det snart om?

Kram

Svar: Tack :)Det kommer ganska snabbt att rätta till sig med infektionen, kram :)
Esmaralda

26 Naturvän:

skriven

Hej!

Vilket fint kalas! Tänk att fortfarande ha en kompis kvar sedan 86 år! Kul! Undrar om en annan är med så länge att man firar sin 90 års dag??? Tanken slog mig...

Blev bokat en kortsemester till Lübeck om 2 veckor, reser själv och kommer bli mkt fotograferande, sightseeing, konstmuseum och vad mera vet jag inte. Kändes så viktigt att jag bokade de här dagarna . Varför vet jag inte.

Fullmåne och jag brukar känna mig piggare, eller är det bara inbillning ?

Kram


Svar: Fullmånen ger dig energi och det är inte inbillning... och samma sak kommer Lubeck att göra... kram :)
Esmaralda

27 A:

skriven

Grattis till din mamma! Vilket härligt firande och tänk så pigg hon är alla hennes väninnor! Så roligt. Vad är hemligheten? 😀 hoppas jag får vara lika pigg och snygg vid den åldern som din mamma och hennes vänner!

Skulle min kisse önska en kompis? Eller trivs hon som ensamkatt?

Kram!


Svar: Tack :)Kisse trivs som ensamkatt men skulle inte heller ha något emot en kompis, vilket som blir alltså bra, kram :)
Esmaralda

28 Ghostwriter :

skriven

Förträffligt!! Vad roligt ni haft det🤩🌹


Jag försöker vara aktiv, vara social, träna och sova och äta bra. Men oavsett om jag sovit en natt för än gång skull så vill kroppen sova mer och mer. Igår vaknade jag 04.30 och idag gick jag upp 12.

Är min kropp kollapsad eller är det för att jag stör mig själv med alla 1000 alarm på raken? När jag sover så här länge så drömmer jag negativa drömmar och då blir jag för ledsen och vill inte gå upp



Kram

Svar: Försök att hitta en bra rutin och avvik inte för mycket från den, då skapar det ett bra inre lugn och också hjälper med sömnen... kram :)
Esmaralda

29 Biljetter :

skriven

Någon här som har två biljetter bredvid varandra till Al pitcher i Växjö 12/2?

Maila mig gärna om möjligt
[email protected]




Tack!


30 Eliea:

skriven

Oh så varm och glad man blir, vilket underbart firande din mor fick, så mycket gott och trevligt! <3<3 ..HippHipp Hurra minsann och bamsegrattis till krutgumman! Önskar henne allt det bästa och mer därtill <3<3

..Finns det några varningsflagg eller så med det här juridiska brevet som jag fått och som behöver lösas? Ska försöka prata med någon idag och se om det ger någon klarhet för annars vet jag inte riktigt.. Ogillar sånt här, mer bekymmer/oro än något annat..

Ha en fin avslutningsdag på denna vecka! <3

Svar: Tack ska du ha !Ja, red ut det hela och det kommer ordna sig, kram :)
Esmaralda

31 G.H:

skriven

Stort Grattis till din mamma!!!!! 🥂
Vilket kalas!!! 😁 och tänkbart få ha så många fina vänner när man är 90.

Jättefina är ni ❤️ både du och din mamma.
Kram:)

Svar: Massa tack :)
Esmaralda

32 <3:

skriven

Grattis i efterskott till din fina mamma.
Ligger det någon sanning i det tjejen på festen sa igår att hon nyligen legat med A? Jag var för upprörd igår för att titta när meddelanden var skrivna.
Kram

33 Sessan:

skriven

Stort Grattis till din mamma!
Låter som ett toppenkalas!

Hoppas att sonens fot blir bra snabbt.
Att Nettan repar sig så ni kan fara på resan.

Svar: Tusen tack :)
Esmaralda

34 Anki :

skriven

God dag Es
Sicken härlig födelsedag .God mat i goa vänners lag Ren lycka.Det var hon värd fina mamma din.

Undrar om jag alls blir så gammal...
Snöigt o lite blåsigt ute och lusten att gå långt försvann som ett brev på posten...
Känns som en viktnedgång inte finns på kartan längre..

Kram Anki med flock

35 Jossan :

skriven

Ja jag har kommit så långt och han är kvar på samma ställe.. sjukt hur han fortfarande är den omogna killen som han var förr. Det visade sig rätt snabbt vad han var ute efter men han har mig inte runt lillfingret längre. Det måste kännas. Men visst någon sorts dragning har vi oavsett..
Men det gjorde mig ändå lite ledsen att jag bara är ett objekt… Men vi var bra på vissa plan… Tänk om jag skulle bli kär i honom igen?

Nu ska jag städa en massa.. hjälp..

Kram

36 Coolkid27:

skriven

Hej :)!


Hur påverkar jag han? Kram :)

37 Biljetter :

skriven

Någon här som har två biljetter bredvid varandra till Al pitcher i Växjö 12/2?

Maila mig gärna om möjligt
[email protected]




Tack!


38 Likt en liten fluga på väggen:

skriven

Nästan som om att fått ta del vara med på kalaset lik en liten husfluga på väggen... tackar :)
Ett fint kalas som anstår en 90åring :)
Roligt att allt blev lyckat .
Stort Grattis i efterskott åt jubilaren.

Här vart det tv kväll med uttagningen till melodifestivalen .
Det vart både med sändnigsavbrott och någon blev utföst av vakter ur greenroom.
Nåja men
Rätt låtar vann:)) om man frågar mig
Så Grattis även till Jon Henrik o. Co +
Tone Sekellius

En fråga idag; hon som behandlar min familj som om något slags buffebord där det plockas valda bitar andra ratas kommer hon förstå att lämna oss ifred ?

Kram

Svar: Bara om ni är tillräckligt tydliga, kram :)
Esmaralda

39 Penny:

skriven

Hej Es!
Gratta din mamma från mig! Verkar som hon hade en underbar dag med sina vänner! 😍❤️

Hur stor chans är det att jag möter min soulmate nästa år?? Kram Penny

40 Penny:

skriven

Hej Es!
Gratta din mamma från mig! Verkar som hon hade en underbar dag med sina vänner! 😍❤️

Hur stor chans är det att jag möter min soulmate nästa år?? Kram Penny

41 T:

skriven

Så fantastiskt fint 90 års kalas es! Och att hon vände sig till alla och berättade hur de träffats. Så fint! Och så härligt att få fylla 90 år! Det är stort!

Vad tror du om jobbet i Hjo? Jobbar ju i jkping nu. Lät som ett intressant jobb på intervjun men är tveksam om de är görbart med pendlingen då barnen är ännu relativt små, 6 och 8. Sen är det ju en tjänst som kräver att jag ” styr upp” och även om jag har kunskapen så ska ju orken finnas också. Utifrån att jag varit sjuk förut vill jag ju inte bli sämre igen. Men samtidigt vet jag inte om de går att vara kvar på nuvarande jobb så
Länge till. Ser du något? Vad tror du??

Tack!!

Mvh T

42 CA:

skriven

Hej
Grattis till din mamma.
Så där snygg vill jag också vara på min 90 årsdag :o)
Kram

43 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Jag blir alldeles varm i hjärtat av att få vara med på ett hörn av din mammas 90 års firande. En människas liv delas ju in i olika åldrar och de som är ”äldre äldre” känner jag en stor vördnad för. Att få en pratstund med en 90-100 åring som har ynnesten att vara klar i huvudet slår mycket högre för mig än att få träffa en beundrad kändis. Det är bara sådan jag är.
Jag hade gärna suttit med och bara lyssnat på samtalen runt borden :)

Idag kom sonen och hämtade mig för att bjuda mig på lunch ute på stan och fira min födelsedag i efterskott (fyllde år tidigare i veckan) Sedan sonen blev vuxen och har egen inkomst gör vi som er, bjuder på middag eller någon upplevelse istället för saker i present / julklapp. :)

Hoppas att Nettan har kryat på sig så ni kommer iväg på resan

Kram 🐈‍⬛

Svar: Ja, det var intressanta samtal som flödade vid bordet !Vilken perfekt present du fick av din son !
Kram :)
Esmaralda

44 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Tror att också du kommer att ha en lika härlig 90-års fest. Först 70 o 80 förstås ;).

Men nu skojar du nog, hur i hellsfyr skulle jag komma mig på nån sån vandring :D? Låter väldans galet för att vara jag...

Rekommenderar airfryern till korv. Ja inte så hälsosamt kanske, men gott blev det. Nu experimenterar jag med batathalvor, får se hur det blir.
Kram Skorpan

45 Cecilia:

skriven

Vilket trevligt firande! Stort grattis till din mamma.

Igår fick vi en uppdatering angående flytten och till vår glädje så blir den tidigare än tänkt och redan i slutet av månaden. Så roligt att det blir snart, men nu blev det fart i oss med saker vi skjutit på.

Jag har en ganska ytlig fråga, men tror du att jag kommer att kunna öka lönen med några tusen under nästa lönesamtal? Har ju fått mer ansvar, men den ekonomiska situationen för företaget är inte på topp.. Kramar

46 Mickis:

skriven

Woow vilken fest och det gör mig varm i hjärtat att se mamsen och hennes fina väninnor. Så härligt att hon är nöjd med dagen och ser fram emot fest nr 2 :) Tack för att vi får följa med på firandet! Om jag inte kolar så blir det fest på pizzerian när jag är 90 för pizza är det godaste jag vet :)

Inte min dag idag. Halkat runt i snöstorm och bara fräste när jag kom in och kastade vantar mm åt alla håll. Så satans trött på denna vinter nu och ibland måste man få avreagera sig :)

Träffade en jättesöt liten dam som jag hjälpte ned för några trappor med sin rullator. Blir ju så arg när folk bara går förbi och inte gör något! Hon tackade så mycket och tränade på sin svenska då jag tror att hon var från Ukraina och sa att hon varit ute varje dag i 9 veckor och promenerat och hur viktigt det är för hälsan. Kunde inte annat än hålla med.

Annars så tycker jag att det skulle vara skoj om det bara vips kunde hända något överasskande och positivt som man mår väl av och så får man väl känna ibland :)

Kramiz!


Svar: Vilket hejdundrande 90 års firande på pizzerian det kommer att bli :)En uppmaning till ALLA att stanna upp och hjälpa till när man ser att det behövs ! Finns inga ursäkter att strunta i detta.
Kram :)
Esmaralda

47 Alie:

skriven

Tror du att just denna arbetsplats blir lugn och bra för mig? , är helt nybyggd och nyöppnad för i år. Vill inte ha det stressigt..
Kram :)

48 Louise:

skriven

Till En ängel med stort hjärta
Nu vet jag inte om du är ensamstående eller om du är i ett förhållande. Men du ska veta att jag förstår vad du går igenom och det är för jävligt rakt av att socialtjänsten har för mycket makt.
jag måste ljuga för min man när jag ska ha umgänge med dottern för att han inte ska förstöra. Jag vill att dottern ska komma hem och i veckan som kommer bör vi få domslutet från förvaltningsrätten. Hur gamla är dina barn och var ska du ha förhandlingarna denna gången?
Min dotter är 12 år och hon blev omhändertagen på helt fel grunder och sen har de mage att jämföra Lilla hjärtats familj med vår familj. Vår familj har en stor spricka efter socialtjänstens agerande. Dottern känner knapps sina bröder längre, mannen kan inte knyta någon relation till henne om hon inte är hemma och hur ska jag kunna göra min del om hon inte är hemma liksom.
Jag hoppas att allt ordnar sig för dig och barnen. Bor de långt ifrån dig?
Min dotter bor 45 minuter från oss.
Om du vill så hör av dig Es har förhoppningsvis min emailadress.

2 spännande dygn här. I fredags satte de fyr på en bil varpå en annan blev helt förstörd och en tredje rökskadad. Natten till igår så satte de fyr i ett garage på vår parkering. Förra fredagen satte de fyr på barnens fritidsgård.
Blir så trött.

I veckan kommer beslutet om dottern kommer hem och jag hoppas på bra beslut så idag håller jag på att städa undan här. Och om hon kimmer hem så blir det att snabbåka till IKEA och köpa ny säng till henne eller kolla marketplace. Blir det inte så har jag redan börjat skriva min överklagan. Men jag hoppas att jag slipper skriva den klar. Nu vill jag bara bli fri från mitt äktenskap om drygt 5 månader.

Ser det ljust ut från förvaltningsrätten eller jag måste kämpa ännu längre?

Ha en fortsatt fin söndag. Måste fortsätta städningen här och tacksam för svar.Kramar

49 Alie:

skriven

Tror du att just denna arbetsplats blir lugn och bra för mig? , är helt nybyggd och nyöppnad för i år. Vill inte ha det stressigt..
Kram :)

50 Hönan:

skriven

Hej,

Vad härligt att hon fick ett ordentligt firande med sina vänner :)

Jag funderar på om jag ska berätta lite om att vi lever vidare efter jordelivet, men osäker på om det skulle tas emot bra eller kanske göra det värre. Vill inte att han ska vara rädd och även att han ska veta att han kommer leva vidare med oss, bara i en annan form. Får du till dig något om jag kan ta upp det eller bör avstå?
Kram

Svar: Just nu känns det inte riktigt okey.. men du själv känna in och lita på din intuition i detta, kram :)
Esmaralda

51 Carina ST:

skriven

Åh, stort grattis i efterskott till mamma. Vilket härligt firande! Bästa sortens presenter verkar hon ha fått också.
Kram, Carina ST

Svar: Ja, hon var så nöjd och glad :) Kram :)
Esmaralda

52 Show :

skriven

Nu hörde någon av sig gällande biljetter dock får man dem digitialt och de finns inget annat vis

Kan jag lita på personen?


Kram

53 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg att mannen med gott hjärta är inte helsvensk troligtvis muslim, när jag hade frågat dig, jobbar, bor han i Sverige Esmaralda 😅 kan vi träffas när vi reser till Bulgarien 😊 Esmaralda ser du något om min bror och tjejen som är rätt, kan de träffas i Bulgarien hoppas nästa år eller bor hon i Sverige söta Esmaralda 🤗 Esmaralda en kvinna spådde mig i türkisk tellwe att jag kommer få se i Bulgarien i trädgården alla våra söta katter och söta kattungar 😔 kan det stämma Esmaralda, jag hoppas av all mitt hjärta 😌

54 Jen:

skriven

Vilket underbart firande och vilken kvinna hon verkar vara din mamma!
Stort tack för svar tidigare i veckan. Det uppskattas mycket! Jag valde att göra på ett annat sätt än att öppna brevet. Men fick reda på Innehållet ändå. Och ska landa i vad jag tänker och vill innan jag agerar. Kram!

55 Så trött nu:

skriven

Wow är din mamma 90 år det kan man inte tro,stort grattis till henne.

Här går vi igenom en tuff tid med min mamma. Hur ska detta gå orken är slut nu för min del:((((

56 Show :

skriven

Nu hörde någon av sig gällande biljetter dock får man dem digitialt och de finns inget annat vis

Kan jag lita på personen?


Kram

57 N:

skriven

Hej esmarslda.

Stort grattis till din fina mamma.
Vad fint att ha så mycket roligt att se fram emot..!

Es, har en gammal vän.
Flera gånger har vi bestämt att vi ska ses men när dagen väl är där så blir det inget.
Hon skriver inte direkt så att jag kan tyvärr inte ses idag och bokar en annan dag.
Utan hon skriver på ett slingrigt sätt som att hon berättar massa saker Hon har gjort dagarna innan osv osv.

Jag fattar inte grejer.
Leker hon med mig eller vad är det frågan om?
Kan faktiskt känna mig riktigt sårad utav henne ibland
kram

58 Show !!! :

skriven

Gaaaah hur ska jag veta om någon är seriös av de som hör av sig? Det är svårt när de är digitalt och jag vill verkligen ha biljetterna. Är bara rädd att luras. Båda som hört av sig har sagt högre summa än de kostar, sedan gått med på något mindre

Jag vill absolut inte betala hälften i förväg utan vill få se bild på dem, är de bra?

Kram

59 Dunegull:

skriven

Vad snygg du är, riktigt pingla 💃🥳

Svar: Oj, säger jag och rodnar lite, tack så mycket :) Kram
Esmaralda

60 Show !!! :

skriven

Gaaaah hur ska jag veta om någon är seriös av de som hör av sig? Det är svårt när de är digitalt och jag vill verkligen ha biljetterna. Är bara rädd att luras. Båda som hört av sig har sagt högre summa än de kostar, sedan gått med på något mindre

Jag vill absolut inte betala hälften i förväg utan vill få se bild på dem, är de bra?

Kram

61 Showen :

skriven

Hur ska jag veta om någon är seriös med de som vill sälja biljetter? Är dem som hört av sig seriösa?

Har inte råd att bli lurad
Kram

62 Skrållann:

skriven

Hej!
Vilket fint kalas och vilken fin mamma du har😍
Längtar forfarande efter ett blogginlägg från henne🙈
Idag ska vi på kalas för min svärdotter som fyller år, det blir mysigt.
Hade en bra dag med dottern igår tills kvällen kom och hon på ett tokigt sätt insåg att hennes gamla vän och en annan kompis hade varit hos hennes två bästa vänner hela kvällen.
Dubbelsviken känner hon sig nu och jag förstår henne. Så fel av hennes vänner att bjuda in dom när de vet hur hon mår. Jag försöker få henne att gå vidare men det har gått för kort tid tycker hon. Jag tycker så otroligt synd om henne och är så besviken på hennes vänner som hon kommer träffa i skolan imorgon. Hur kan jag stötta henne på bästa sätt?

Kram❤️


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: