Inställt för alltid.....

Nu har besked kommit… Ozzy Osbourne blåser av sin Europatour och meddelar att han slutat turnera för gott.

Han har gjort sitt. 

Och det har farbror Ozzy rätt till men lite extra trist eftersom svärsonen fick biljett till Ozzy i Berlin  i 50 års present. 

Så blev det avblåst pga covid… och sen uppskjutet igen och igen  och nu till våren skulle det äntligen bli.  Svärsonen och brandmanssonen skulle åka tillsammans.  Svärsonen hade dessutom ett backstage pass.

Lite nyttiga kontakter har jag ju fått med åren 😁

En gång när det var inställt åkte de ju till Berlin i alla fall och gjorde stan. 

Nu har jag fått besked att man måste skicka iväg sina biljetter och idag postas dom.

Detta betyder att svärsonen får se sig om efter en annan konsert !

Så här skriver Ozzy på sin blogg...

"This is probably one of the hardest things I’ve ever had to share with my loyal fans. As you may all know, four years ago, this month, I had a major accident, where I damaged my spine.
My one and only purpose during this time has been to get back on stage. My singing voice is fine. However, after three operations, stem cell treatments, endless physical therapy sessions, and most recently groundbreaking Cybernics (HAL) Treatment, my body is still physically weak."
 
Kram & kärlek  💖
 
P.s. I dag blir det spabad som alltid, en virre  i näven och sen Talang och lite märklig fredagsmat. Hade en stor burk ansjovis kvar i kylen sedan i julas.. så ikväll blir det Janssons frestelse !
Därtill kokt ägg, mörkt bröd och tomatsallad !!
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag är lite förvånar över B kvinnas nya lägenhet är 2 rum. Hon har en man och två barn även en hund.

Jag undrar vad har händer i hennes livet? Om det är kris med ekonomin.

Har hon tänker om att hon borde behålla mig?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Det känns bättre nu men kommer jag kunde accapterar C kvinnas sätta att kommunicerar med mig?

Ha det bra

Svar: Försök acceptera sådant hon är och förhåll dig till det, gör det inte viktigare än det är, kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Om B kvinna valt att behålla mig i fortsättningen till och med våra kärlek relation. Så ska B kvinna har en bättre liv idag. Utan problem med ekonomin och kanske något mer också.

Då ska B kvinna har klarar sig bra med mig i här nuförtiden också?

Ha det bra

4 Mimi:

skriven

Hej!

Jag kan inte sova för detta jävla oljud. Det surrar och dånar, tjuter. Har klagat och skickat felanmälningar varje dag. Tror du att felet hittas snart?? Skicka lite sömnhealing i kväll om det nu finns sömnhealing. Behöver sova annars blir jag tokig snart.

Kram

5 Misstjejen:

skriven

Hej

B kvinna kunde har haft en bättre livet med mig om hon behålla mig så länge med nu är alla priser höga. Jag vet inte vad kunde kommer nästa.

Men jag tänker på coronatider så det är jag som hålla henne få en bra livet utan problem med ekonomin. För hon kunde resa till sina hemlandet och allt som hon kunde få.

Jag tror väl det är allt som tack vare mig som hon får en bättre livet med ekonomin i coronatider.

Jag hoppas hon får tänker om... kommer hon gör det?

Ha det bra

6 Jossan :

skriven

Godmorgon
Även igår hade jag svårt att somna.. låg och tänkte på det chefen sagt och jag är en person som har svårt att ta kritik. På henne lät det som att det sker hela tiden vilket kan ha hänt ett par gånger och de kommer jag inte ljuga om. Men kändes som ett påhopp om hur oprofessionell var och jada jada.. jag har ju sagt att jag ska ge det två år till men är så osäker.. Dock är det en osäker tid och man kanske behöver varsla folk och då är det sist in först ut..
förstår min chef att jag inte mår bra på jobbet. För jag sa till henne att om saker inte bli bättre så är jag inte säker att jag är kvar i höst. Vet inte ens hur hon reagerade..

Hur tyckte hon mötet gick? Tycker hon ens om mig? För det känns inte så..

Vill inte jobba… vill bara vara hemma..

Något positivt är att jag fick tillbaka min tenta godkänd med texten ”mycket välskriven och att hon ser fram emot mina framtida inlämningar”

Kram

Svar: Grattis till tentan, jättebra gjortFörsök nu att släpp det negativa och fokusera positivt, gör bra val och hitta mer glädje i vardagen.. kram :)
Esmaralda

7 MalinS :

skriven

Min kompis sambo har sett ozzy ett antal gånger men senaste gångerna har ozzy glömt bort texterna och behövt pauser mitt under sångerna.
Men hoppas sonen och svärsonen hittar något annat kul att göra. Bruce springsteen ska ju ut på turné, han är ju riktigt bra live.

Ezmaralda jag ska föda tidigare än beräknat och ska sättas igång närmaste dagarna. Ser du om det blir en långdragen förlossning och om barnet är friskt?

Kram

Svar: Allt ser ut att gå bra, stort lycka till nu... kram :)
Esmaralda

8 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Hoppas din svärson hittar en annan koncert, tråkigt när det blir inställt.

Utflyktsdag hos mig, blir att kombinera nytta med nöje,. Ska försöka utnyttja tiden på tåget med wordl och lyssna på Ella Fritzgerald.

Kram

9 <3:

skriven

Lite vicning mat med Jansson frestelse så gott. Snackades det om mig igår när E var ute med A och S. Skvallerbytorna i stan 😅. E är ju inte den som håller sekretessen alltid 🥲. Jag har varit off. Borde väl säga att jag blivit sårad och att hon bör ju se att jag skrivit innan och svara på det. Som att hon inte ser det 😔. Hon frågade iallafall hur det var med mig.
Kram

10 Shenzi :

skriven

Kära Es!
Ja, Ozzy hade iaf en anledning. De var inte som när vi var på Öland å Thomas DiLeva var tvungen att ställa in sin konsert pga att för få biljetter hade bli sålda. Snacka om pinsamt! 🙈

Gud vilken dröm jag hade innan jag vaknade. Drömde att jag var med å tävla i Hell Kitchen med Gordon Ramsay å av någon anledning skulle ja ha chokladsås till kokt potatis å pannbiff men chokladen var slut så jag var den som åkte ut. 😱🤣😂🙈 Tur de var bara en dröm, skulle aldrig ställa upp å tävla så. 😅

Jag vet att allt kommer lösa sig å att min M2B oxå har något att säga till om, men ja kan ändå inte låta bli att tänka på mitt framtida bröllop. Pendlar mellan vinterbröllop å gifta mig utomlands. De som ligger varmast om hjärtat just nu e vinterbröllop. Du har sagt att du såg vår lr sommarbröllop för mig.
Kan de bero på att det blir utomlands bröllop då?? Kram Shenzi 🌹

Svar: Ha ha ha, vilken smaksensation... kanske tur att chokladen var slut :)Detaljer kring bröllopet ser jag inte tyvärr, kram :)
Esmaralda

11 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej fina Es!
Igår hittade jag en gammal sparad spådom av dig där du hade svarat att förälskelse, barn och bröllop skulle komma i näsan ett slag. Ser du de fortfarande för mig? Kram Zoey 💕

Svar: Ja, så kan det fortfarande bli, kram :)
Esmaralda

12 Eliea:

skriven

Trist men förståeligt, hälsa går först och låter klokt att Ozzy tänker på sin men han måste verkligen vara som en katt med sju liv med tanke på det liv han levt och de olyckor han haft.. Helt otroligt ändå..

Och låter som du kommer ha en festlig fredagskväll, spabad och janssons, inte dumt det! ;D

..Undrar som en flundra sen.. Varför är R så dålig på att höra av sig? Förstår att hon har sitt och mycket med det mesta men hon är ju som ett spöke mest.. Vill hon egentligen inte ha någon kontakt med mig men är för rädd för att säga det? Eller ska jag bara fortsätta vara tålmodig som få och vara glad åt det lilla?

Allt gott och ha en fin dag <3

Svar: Ja, ett mirakel att Ozzy blivit 74 år - han har ju inte levt på hälsokost precis :)Äg hur du känner och satsa på umgänge också med andra och låt R komma tillbaka när hon kan.... jag tror hon vill ha kontakt med dig, kram :)
Esmaralda

13 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Min dotter hade sin kompis Anton på besök igår. De har känt varandra sedan de var små och verkar ha en speciell relation med varandra, lite kindred spirits över det hela. Ytligt sett varandras motsatser, hon mörk och han ljus.

Kanske de har känt varann i tidigare liv? Något speciellt verkar de ha, kan du känna in något?

Kram

Svar: Ja, det kan mycket väl vara en gammal connection mellan dem, kram :)
Esmaralda

14 Khaleesi:

skriven

Vågar jag ta steget mot separation? Är så rädd att jag inte ska klara det, varken ekonomiskt eller på andra plan. Kommer jag få förlängt på mitt jobb eller kommer det lösa sig med jobb då det oroar mig mest.

Svar: Ja, det ser ut som om det kommer lösa sig, kram :)
Esmaralda

15 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Så trist för din svärson, hoppas det löser sig med någon annan konsert. Ozzy är ju 74 år och med tanke på hur hårt han har levt så är det ett under i sig att han fortfarande lever :)

Är du säker på att det är Idol du ska se ikväll och inte Talang?
Skönt att det finns fler virrpannor än mig ;D

Jag fyllde ju år igår och har en lite märklig känsla som jag inte förstår mig på, att vara 50-51 år har känts som att jag hade en obekväm stickig ulltröja på mig. I och med att jag blev 52 så känns det som att över en natt så har jag fått en ny tröja på mig i mjuk och skön chenille som jag känner mig bekväm och trivs i. Förstår du nåt av detta?

Kram 🐈‍⬛

Svar: Ja, och mest förvånad över att vara 74 och vid liv är nog ikonen själv :)Jösses, här måste jag in och ändra... såklart är det Talang jag ska se !
52 år en rätt och bra ålder för dig så mys i mjuka tröjan, kram :)
Esmaralda

16 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du någonting, vad som helst, om tjejen som är rätt och min bror 😊🤗🤔

Svar: Nej, ingenting detaljerat men allt pekar på att hon kommer, kram :)
Esmaralda

17 AnnaK:

skriven

Uppmuntrar han henne och hennes beteende när hon liksom aldrig ger upp. Så fort jag inte är där ska hon fåna sig och visa upp sig. Vet att jag inte ska lägga energi på det...

Kram 🤗

Svar: Exakt, lägg ingen energi på detta utan engagera dig i sådant som får dig att må bra, kram :)
Esmaralda

18 Lupin:

skriven

Godmorgon,
Vaknade till vitt.. ❄️ men det går väl över till regn tyvärr.
Ja, Ozzy har gjort sitt och mer där till..

Es; kvällen blev inte bra. Känner mig ignorerad och osynlig, medvetet eller omedvetet från hans sida vet jag inte.. Antingen övertänker jag och skapar negativt i mina tankar eftersom jag har känslor eller så har jag rätt, varför så avig?
Är det så här vi kommer möta varandra framöver, med ignorans?
Nu tar jag ett steg tillbaka och ser om det finns någon vinning på det.
Kram o fin Fredag! 🌱

Svar: Ja här var det också vitt men smälter bort !Du gör rätt i att ta ett steg tillbaka, du ska inte utsätta dig, kram :)
Esmaralda

19 Susanne :

skriven

Tråkiga besked. Ozzy verkar inte må bra efter olyckan heller.

Jag har börjat en kurs på högskolan. Kommer det gå bra? Ser du ngt? Kvartsfart, men jag jobbar med.

Har nu haft ngt som inte gått över. Vet ej om det är influensa eller något. Har börjat med en speciell kost. Har problem med sköldkörteln. Kommer jag bli piggare och bättre?

Svar: Kursen ser ut att gå fint.Du kommer bli piggare och må väl, kram :)
Esmaralda

20 M:

skriven

Så mysigt med spa bad👍

Undrar om du får in något spontant om mig kanske?
Kram

Svar: Kan bli ett trevligt möte med någon som ger god energi, kram :)
Esmaralda

21 Skrållann:

skriven

Hej!
Nej så trist att konserten blir inställd. Förstår dock inte att han lyckats hålla på så länge som han gjort🙈
Låter som ni får en toppeninledningen på helgen och Janssons frestelse i februari går alldeles utmärkt;)

Själv tänker jag unna mig en pluggar dag tror jag. Inlämningsuppgifter lämnade in i går och på måndag ska det redovisas. En svår kurs men jag hoppas innerligt att jag klarar tentan om en vecka?!
Blev ett litet bakslag i dotterns mående igår men efter lite skrivkontakt med gamla vännen senare på kvällen så blev ett missförstånd utrett och det tror jag var bra och jag tror hon kan lita på det han förmedlar. Dock föredrar han att de ska skriva i stället för att prata med varandra. Lite dumt kan jag tycka men han kanske inte klarar av att prata med henne?🙄

Kram❤️

Svar: God chans att du klarar tentan, plugga klokt och var förbereddDotterns vän är mest bekväm i att skriva, inte så mycket att göra åt, kram :)
Esmaralda

22 Misstjejen:

skriven

Hej

Är du snälla? Hjälpa mig att blir lugn. Det känns som min känslan ökar igen för längtar efter C kvinna. Uppladdningen tills jag är nere igen vill jag inte ens.

Några tipsar? Att få mig lugna så länge som det behövs. Kan du tipsar mig?

Ha det bra

23 Skorpan:

skriven

Ja det här var lite lustigt att du skriver om Ozzy idag då jag igår skickade en länk åt sonen gällande Ozzy igår, som konstaterade att vi nog aldrig får se honom då. O det hade han ju rätt i. Synd, mycket synd, men finns nog inget man kan åt den saken. O synd för sonen o svärsonen.

Fredag o tillsvidare lugnt. Inga planer för helgen, lugn o ro kanske ;).

Finns det nåt som någon vill säga mig just nu Es eller ska jag fortsätta i samma spår som hittills? Styra nån annanstans?

Härligt med spa o virre :)!
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ibland är det skönt med en helg utan planer ! Bara ta dagarna som de kommer.Just nu är det nog meningen att det ska vara så för dig.. att du ska varva ner lite... och då kommer nya tankar kring vilk val du ska göra framöver, kram :)
Esmaralda

24 Jeanette :

skriven

Jag har inte sett Biggest, brukar se men inte börjat se än.

Idag 10.30 ska jag utvecklings/lönesamtal. Det är lika nervöst varje år.

Ha det fint 🥰

25 Mig:

skriven

Hej esmaralda.

Låter som en trevlig fredag.

Känns som att chefen och en kollega har fått något lite emot mig. Jag vet inte vad jag har gjort? Jag försöker bara göra bra ifrån mig.

Tror du jag inbilla mig? Eller ser det ut att vara något?
Har jag något att oroa mig över?
Kram

26 Mam:

skriven

Hej esmarslda.

Vad tråkigt såklart att de inte kommer iväg.

Es, har en son jag oroar mig lite över att han är lite nedstämd.
Han är 7 år. Tror du det kan vara så? Ser du honom hamna rätt? Ha kompisar och trivas i skolan?

Kommer sonen att börja på någon sport eller fritidsaktivitet?
I nuläget så vill han inte.
Kram

Svar: Han skulle må bra av en fritidsaktivitet så detta bör du jobba lite extra på, kram :)
Esmaralda

27 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda 🤗 😘 ❤️

28 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Hoppas de hittar nån annan konsert, så trist! Är inte Ozzy väldigt gammal också? Hänger inte med o vem är inte gammal😅
Är du lite vimsig? Idol slutade ju innan jul eller har jag missat nåt?? Haha jag känner mej helt vimsig för jag är helt nyvaken, Ojoj va jag har sovit!!
Trött som en klubbad säl men nu suger det i kaffetarmen!
Vet inte vad som händer här ikväll eller helgen, vet du? Kommer nåt skoj min väg? Väntar ju på nån dejt…?
Kram🥰

Svar: Ozzy är 74.. så inge ungdom precis :)Och ja, där vimsade jag till det.. menade ju Talang och inte Idol och har varit inne o ändrat nu :)
Tack för att ni håller reda på mig :)
Kram :)
Esmaralda

29 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Undrar över sambon som flyttat hit från sin stad. Och börjat nytt jobba

Kommer han att trivas här?
Blir han kvar här
Och ser du oss fortsätta tillsammans?
Kram

30 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Han har nog gjort sitt den gode Ozzy .Med dom operationerna osv är det inte konstigt att han lägger rockscenen på hyllan.

Vaknade tidigt och det var drygt -11 ute och 14 grader inne Höjde värmen på luftvärmepumpen och kröp ner i sängvärmen igen och somna om .
Igår svängde sonen förbi med ett knippe tulpaner Såå glad jag blev ! Älskar tulpaner .Så fick jag hjälp att skura ur dragskåpet på botten oxå ,har ju svårt att ta mig ner på knä .Så jag känner mig väldigt nöjd så här på Fredagen med veckans värv.

Mys på i spabadet och Janson är gott !

Kram Anki med flock

Svar: Ja, du har ju redan fått uträttad en hel del !Minns när jag hade en slags antikvitetsaffär i en lada på landet och det var så populärt med drängaskåp och
avlutat skulle det vara... hade beställning på mycket mer än jag kunde leverera :) Kram :)
Esmaralda

31 Lupin:

skriven

Sant, jag ska inte utsätta mig.. tyvärr är jag en person som oftast vill ha svar för att förstå...
Vill han inte ha mig där, är det därför? vänder vinden?
Kram

32 <3:

skriven

Lite vicning mat med Jansson frestelse så gott. Snackades det om mig igår när E var ute med A och S. Skvallerbytorna i stan 😅. E är ju inte den som håller sekretessen alltid 🥲. Jag har varit off. Borde väl säga att jag blivit sårad på resan till henne. Honn bör ju se att jag skrivit innan och svara på det. Som att hon inte ser det 😔. Hon frågade iallafall hur det var med mig.
Kram

33 Mickis:

skriven

Vad tråkigt för dem men hoppas att de hittar någon annan konsert istället. Jag vet inte mycket om Ozzy förutom hans realityshow.

Vart tar veckorna vägen?! Det var ju nyss helg! Fullmåne helg denna och vet man varför vissa påverkas och inte andra? Jag är sådan som påverkas. Gav Manicken lite salt för några dagar sedan och hoppas att han mår väl och fortfarande är med mig :)

Frisk morgon med 10 minus och fåglarna kvittrar. Har ni några vårtecken i Skåne? Ni ligger ju före :)

Något spontant om mig annars?

Njut av varmt bad och godsaker. Blir C. Bergfelt för mig. Tycker Talang var kul de första åren :) Kram

Svar: Manicken trivs och jobbar hårt för dig, ingen tvekan om den sakenI morse var det vitt här omkring... men nu är det mest slabb och plusgrader...några riktiga vårtecken har jag inte sett men så är jag också rätt dålig på att lägga märke till sånt :)
Kram :)
Esmaralda

34 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Fy vad tråkigt för sonen. Kan tänka mig att han verkligen hade sett fram emot det.
Tråkigt för Ozzy också att inte få må bra.
Något annat som är inställt idag är busstrafiken. Jag skulle åkt till en kompis för skrivträff men det snöar.
I söndags fick jag inte heller åka buss.
Jag skulle till tandläkaren (ja på en söndag). Men när bussen kom stod det "fullsatt" och den åkte förbi. Nästa skulle komma om en timme. Jag ringde värsttrafik som sa att jag skulle ta en taxi och få ersättning i efterhand. Det gjorde jag.
Sen skrev jag i deras ersättningsformulär och tejpade fast kvittot enligt instruktioner. Dom skulle ha orginalkvittot skrev dom så jag fotade hur jag hade satt fast det för jag tänkte att om det kommer bort blir det svårt att skicka in orginalkvittot en gång till. För säkerhets skull filmade jag när jag la brevet på lådan. Man vet aldrig i dessa dagar, brev kommer bort i parti och minut.
Igår fick jag svar av västtrafik att jag inte skulle få någon ersättning eftrrsom jag inte hade skickat in något taxameterkvitto och jag fick 30 dagar på mig att skicka in taxameterkvittot i orginal. Ja orginalkvittot finns ju inte kvar hemma hos mig längre för det har ju jag skickat till dom. För säkerhets skull kontaktade jag taxibolaget och frågade om kvittot jag hade fått var ett taxameterkvitto och jodå, taxameterkvittot är alltid det kvittot som lämnas ut till kunden. Jag kunde få en kopia på det om jag gick in på deras sida och gjorde en beställning.
Jag skickade också svar till västtrafik om att kvittot jag skickade var ett taxameterkvitto och bifogade fotot med hur det var fasttejpat när jag skickade det.
Mitt problem med sånt här extra pyssel är att jag får så ont i magen av det. Stressen i maggropen vill inte släppa och jag spydde imorse. Jag önskar att jag slapp bli så fysiskt påverkad av sånt här krångel. Såna här saker brukar ju lösa sig tillslut efter lite brevväxling. Trots det reagerar min kropp med ångest som om någon hotade mig till livet. Jag vet inte hur jag ska få kroppen att förstå att allt är lugnt och att det inte hjälper att den går in i katastrofläge.
Kram ThereseC

Svar: Det är precis sånt här krångel som jag skyr som pesten... och sista veckan har det varit mycket av det slaget för mig men peppar peppar så har det för en gångs skull bara flutit på hur bra som helst!Du får jobba på hur du ska visa din kropp att faran inte är särskilt stor....ta till de metoder som du vet att du bäst svarar på och ge dig inte... krävs en del träning, kram :)
Esmaralda

35 Dunegull:

skriven

Hej E,
Va precis och träffa min nya vd. Han verkar på allvar supertrevlig. Han vill försöka få mig att börja till deras kick off. De ska iväg en weekend till Oslo. Tror du det löser sig så jag kan få följa med? Hade varit superskoj!
Blir det en bra start då?

Kram och trevlig helg

36 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Vilken besvikelse med Ozzy! Kan bara tanka mig...

Vad ar godare n Janssons; inte mycket! Oj vad sugen jag blev. Vill ha nuuu!

Nu ska vi pa intervju pa en skola i Sverige dar normalt ko men lite kontakter. Ett valdigt fint boende med perfekt lage kom upp och stod mellan mej och annan igar. Nu tror jag att han som var och tittade igar fick den. Men om han inte gjorde det ville agaren ha ett smabbt beslut..ja idag typ!

Ser du nagra varningar pa detta? Ar han som hyr ut arlig? Kan mitt ex betala detta? Ocksa ar det en av absolut dyraste gatorna och dar bor bl a en kand fotbollspelare och sen blir det mycket direktorer etc...
Jag orkar inte bo nagonstans dar vi sticker ut.
Vi kommer ju inte kopa just dar sen men hoppas att kunna kopa ett litet radhus i narheten men dar inte heller billigt sa hanger pa lite tur med far jag nog erkanna.

Ser du om hon ar i narheten? I samma stad just nu? I mitt omrade?

Kram
Maja

Svar: Jag kan inte känna in henne... och vd det gäller boende kommer det lösa sig, tillfälligt först, kram :)
Esmaralda

37 Mimi:

skriven

Hej!

Hur blir det med det jävla oljudet? Kommer jag att bli tokig? Orkar inte länge till går ju inte att sova.

Kram

38 Tjejen:

skriven

Trevlig fredag & helg. Vill han verkligen att jag ska flytta, eller visste han inte hur han skulle reagera?
Konstigt om han nu har ett intresse för mej. 💕🤗

39 Lotta S:

skriven

Blev verkligen sugen på janssons nu, hann ej med lunch innan jag klev på bussen hemåt.
De tre som ska intervjuas för tjänsten, är de alla bra kandidater eller ser du varning på någon?

Svar: Två passar nog bättre men de verkar vara ok alla tre, kram :)
Esmaralda

40 JG:

skriven

Hej!

Hur ser första halvan av 2023 ut att bli för mig? Någon kärlek? Något spännande på jobbet? Något annat du får till dig?

Kram! 💕

Svar: I alla fall en flirt, kanske mer, kram :)
Esmaralda

41 Mickis:

skriven

Så bra att Manicken trivs. Han hänger med mig överallt och det känns som att han vill ha det så.

Tänk att ni åker till Färöarna nästa vecka! Ska bli jättekul att följa med er och det brukar ju oftast hända andliga saker. Hur lång är flygresan? Jag vill till Irland men kanske får simma dit pga flygrädslan :)

Oopps vilken blick jag fick från en man i kassan på Willys. Jag vill ju inte träffa någon dock. Men vad är det för mystankar som finingen hade om oss? :) Kram

Svar: Ett par timmars flygresa från Köpenhamn så det går ju kvickt.. ska bli roligt med ett lite annorlunda resmål.Mystankarna hos honom handlade om "avklätt" :) Kram :)
Esmaralda

42 Misst57 :

skriven

Hej!

Varför verkar han orolig för mig ibland, det är precis som om han är skyddande. När jag blev utanför så tittade han otroligt på mig. Är det något? Är det för han gillar mig? Kram :)

43 kata:

skriven

Hej Esmaralda

Jag vill bara tacka att N kommit in i mitt liv. Både du och Nettan har sett att han skulle komma och att det direkt skulle kännas så självklart att vi hör ihop. Vi njuter av livet och av varandra.

Tack från djupet av mitt hjärta

Svar: Oh så roligt, så glad jag blir :) Kram :)
Esmaralda

44 AnnaK:

skriven

Har jag nån chans att vinna pengar på nåt vis? Onödigt slösa på spel. Är en evig kamp varje månad att få det att gå runt och grejer att sälja kommer jag inte ha för evigt. Vill inte sälja bilen! Men den kostar en del varje månad med lån, försäkring och bensin. Även om jag kör lite.

Kram 🤗

45 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja så kan det väl vara, att jag behöver fundera över mitt nästa drag.

En fråga, är det möjligt att bli förtjust i nån över telefon? Får på nåt sätt den känslan gällande en person, men kanske inbillar mig ;).
Kram Skorpan

46 Camilla:

skriven

Gode tid Ez så dålig min cancersjuka vännina är nu.
Hon bad mig att möta henne vid vårdcentalen efter strålningen, haft ont i ena öra, för att hon knappt kan gå för egen maskin längre.
50 meter hem, och hon fick stanna flera gånger, och jag bar henne nästan innanföe dörren. Hon sover nästan dygnet runt. Äter inget, men dricker alkohol. Väger snart under 40 kg. Strålningen slut på onsdag nästa vecka, men hon ska röntga bröstkorg o buk den 14 Februari.
Fortsättning med cellgifter mm om det hittills inte gett effekt. Är i chock, och hur skall det gå för henne tänker jag. Känns mörkt. Mä så gott. // C 🤗

Svar: Ja, det ser inte bra ut och jag får ingen positiv känsla, dock viktigt att han får den vård och tillsyn hon behöver....finns dock en liten chans att hon ska kunna svara på cellgifterna men ju mer tid som går utan respons, desto mindre är ju chansen. Det är så hemskt när sådant händer, man känner sig maktlös som vän, kram :)
Esmaralda

47 <3:

skriven

Är det dags nu för mig att köpa ny lgm /boende ?
Är lgn med marketrassen trygg och bra energier för mig att bo i ? Hade kanske velat haft litye större och en kalekugn men den tiden kanske kommer med.
Kram

48 Mercan :

skriven

Esmaralda jag har gillar en kavaj till min syster i MQ Andiata från 5000kr sänkt till 1600 kr, hennes storlek finns på MQ Fältöversten, där hon ska jobba i morgon hos sin man i blommsterbutiken hon hjälper där, hon är på sitt jobb idag i Farsta, men kavajen där i butiken är slut, jag har skickat bilder på messenger till henne, men hon shöper sällan kläder om det är värd bara 😎😎😎😂😂😂söta Esmaralda ser du om hon i morgon går och shöper kavajen till sig själv 😎😎😎😂😂😂

Svar: Chansen är inte stor att hon gör det, runt 30 %, kram :)
Esmaralda

49 M:

skriven

Hej esmaralda.

Känns som att chefen och en kollega har fått något lite emot mig. Jag vet inte vad jag har gjort? Jag försöker bara göra bra ifrån mig.

Tror du jag inbilla mig? Eller ser det ut att vara något?
Har jag något att oroa mig över?
Kram

Svar: Nej jag tror inte du behöver oroa dig men kanske du ska ta dig ett samtal med chefen, kram :)
Esmaralda

50 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Undrar över sambon som flyttat hit från sin stad. Och börjat nytt jobba

Kommer han att trivas här?
Blir han kvar här
Och ser du oss fortsätta tillsammans?
Kram

51 Naturvän :

skriven

Hej!

Blev en bra dag för mig i Lübeck. Jazzcafét kändes sådär. De har inte livemusik och så här vid middagstid var där folktomt. Kanske värt ett besök på kvällen men ej ensam. Tog en kaffe och det ser helt ok ut.

Lite shopping på rean och slank inom Marco Polo och bara tittade... mkt snyggt

Ska boka hotell och åka tillbaka om ngn vecka. Blir lillsenester innan jobbet börjar. Hoppas kunna hitta ngn konsert.

Ha en helmysig kväll med Curre och vad

Kram

52 Naturvän :

skriven

Hej!!!!

Med virre och bad,,,,🖐️🙂

Svar: :)
Esmaralda

53 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Det låter toppen att 52 en bra ålder för mig, kan det vara ett tecken på att jag har hittat mig själv? Det känns som det har hänt mycket inom mig efter alla insikter jag har fått av att läsa på om vad som händer med ett barn till en narcissistisk förälder, det var som att texten handlade om mig.

Önskar dig en mysig fredagkväll :) Kram 🐈‍⬛

54 Yvonne:

skriven

Hej.
Jag är väldigt orolig för min yngste son och därmed hans tre barn som är 10, 12 och 14 år. Han är sambo med en kvinna och de har två små barn ihop. Hans sambo så gott som hatar hans äldsta dotter och det blir alltid konflikter de veckor de stora barnen bor hos dem. Min son försöker verkligen att det ska fungera men det är nästan som om sambon ser dottern som är 14 år som någon sorts rival. Jag är väldigt orolig för både barnen och barnens pappa.

Svar: Bästa chansen att reda ut detta är om din son och hans sambo gå en period i familjeterapi.... att försöka greja det på egen hand blir inte lätt, kram :)
Esmaralda

55 Jossan :

skriven

Vad i h*lvete! Gick in på fb när jag slutat jobba och då har mitt ex J lagt till mig på fb. Jag tänker aja jag accepterar jag har inget för honom längre. Tog 30 min så skrev han. Jag har dock inte svarat. Fattar inte vad han vill. Det är 13 år sen vi gjorde slut och 5 år sen jag bad honom dra åt ja.. Men han har varit efter mig ändå. Jag har ingen framtid med honom och det vill jag inte. Men förstår inte vad det är han vill!

Kram

56 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du någonting Esmaralda 😌 Jag ska shöpa triss tre stycken från presbyrån 🤔

57 Hon:

skriven

Hej,
Ser du om det finns nåt särskilt jag kunde göra eller undvika att göra för att maximera mina chanser att bli gravid?
Kram

58 Mercan :

skriven

Tack Tack Esmaralda 🙂 är shansen stor om jag shöper idag triss lott från 30 kr tre stycken 😟

59 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😔 jag ska inte fråga dig igen om spel, du såg inga större vinst tills 2024 😎😎😎😂😂😂

60 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag fick vet att jag ska gör föreläsare för en högskola i datorn på tisdag.

Jag undrar om jag kan berätta för min mamma och kommer hon var positiv inför det?

Ha det bra

61 Mickis:

skriven

WHAT!!!?? Vill han ligga med mig??? HELL NO haha! Jag trodde att det handlade om typ kramar. Nu får jag verkligen hålla mig borta :)

Nära till Köpenhamn har ni ju och sen fullt blås till Färöarna :) Kram

62 A:

skriven

Tråkigt med konserten, hoppas dem hittar något annat. Har själv bokat Miss Li med dottern, hon vill gärna se henne. Jag vill gärna gå på Coldplay men hittar ingen som vill gå med mig. Den jag lyssnar på mest just nu är Fix you. Sjunger högt och dansar. Åhh vad jag vill höra den live.

Ha det så skönt i spabadet! Här blir det som traditionen sig bör sushi, och talang. I morgon mello ju! Har bokat biljetter till mig och dottern till finalen, det ska bli roligt 😀

Kram!

63 Silvertassen :

skriven

Kära Es!
Hur stor chans är det att jag kommer upp till mitt mål i juni nästa år?? Kram ❤️

64 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Undrar över sambon som flyttat hit från sin stad. Och börjat nytt jobba

Kommer han att trivas här?
Blir han kvar här
Och ser du oss fortsätta tillsammans?
Kram

65 Lolli:

skriven

Hej Es

Kommer jag flytta snart ? Och ser du vart någonstans.

Kram

66 Jossan :

skriven

Vad i h*lvete! Gick in på fb när jag slutat jobba och då har mitt ex J lagt till mig på fb. Jag tänker aja jag accepterar jag har inget för honom längre. Tog 30 min så skrev han. Jag har dock inte svarat. Fattar inte vad han vill. Det är 13 år sen vi gjorde slut och 5 år sen jag bad honom dra åt ja.. Men han har varit efter mig ändå. Jag har ingen framtid med honom och det vill jag inte. Men förstår inte vad det är han vill!

Kram

67 Lolli:

skriven

Hej Es

Kommer jag flytta snart ? Och ser du vart någonstans.

Kram

68 Yvonne:

skriven

Hej.
Jag är väldigt orolig för min yngste son och därmed hans tre barn som är 10, 12 och 14 år. Han är sambo med en kvinna och de har två små barn ihop. Hans sambo så gott som hatar hans äldsta dotter och det blir alltid konflikter de veckor de stora barnen bor hos dem. Min son försöker verkligen att det ska fungera men det är nästan som om sambon ser dottern som är 14 år som någon sorts rival. Jag är väldigt orolig för både barnen och barnens pappa.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: