En ny kvinna...

Någon som  sett  serien "Carmen Curlers" på SVT ?
Om inte , så rekommenderar jag att du ser den på play... i alla fall
du som är i min ålder och minns dessa Curlers  när de hade sin storhetstid.
Serien är en liten tripp tillbaka i tiden.
 
Mamma fick en ask i julklapp av pappa, efter tips från mig och sedan var det slut med eländet att sova på pailjotter. Lockarna framträdde efter tio minuter. Mamma var mycket nöjd.
Och nu snackar vi 60-tal !
 
 
Vid ett tillfälle kände jag och Benny oss lite uttråkade.
Benny var killkompisen med riktigt långt hår.
 
Så vi fick för oss att prova mammas Curlers.
Först på mig och sedan på honom.
 
Han rullade mitt hår och det blev riktigt bra om man nu ville ha lockar.
Visserligen värmde det rejält från spolarna men inte värre än man kunde stå ut.
 
Så var det min tur att sätta spolar  håret på Benny
 
 
 
Allt gick som det skulle fram till en av de sista spolarna, då börjar han skrika och riva sig i huvudet och uppenbarligen brände det illa mot hans öra.
 
Jag försökte få bort hårspolen men det gick inte... den hade snott in sig i håret på ett märkligt sätt.  Så jag fick ta till saxen och klippte loss en rejäl bit av hans hår, tillsammans med spolen och det dröjde innan Benny förlät mig.
 
 
Detta var min egen personliga erfarenhet av Carmen curlers ! 
 
 
Kram & Kärlek💖
 
 
 
 
 
 
1 Skrållann :

skriven

Hej!
Haha, det har gått många trender i att få lockigt hår och den senaste är väl att sno in håret i ett ”morgonrocksskärp” och sova med det över natten. Så gör min dotter och det blir superfina och hållbara lockar.
Fredag igen och idag ska ljusstakar och stjärnor ner från fönstren och det ska bli så skönt att det sista av julen åker ut.
Jag har tenta kl.12 idag först och det känns sådär och jag vet verkligen hur det kommer gå. Har varit dåligt ofokuserad dessa veckor pga massa saker och jag hoppas bara bli godkänd?!
Dottern vill på fest i morgon och jag har sagt att det är ok och jag kommer lämna och hämta. Vet inte om hennes gamla vän ska dit men finns det risk för att det kan bli drama då jag ska försöka avstyra det hela eller kommer hon få en trevlig kväll utan större dramatik?

Kram❤️


Svar: Min jul är också borta... lite tomt men en fräsch känsla !Lite drama kanske det blir för dottern men jag tror inte det blir något stort, kram :)
Esmaralda

2 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Hahaha stackars Benny😂😂 tur det funkade fint på dej! Har aldrig testat hur gärna jag ändå ville ha lockar i håret men det har alltid varit spikrakt, inte ens när jag testade permanent så blev det inga lockar!!
Här blir det mysfrukost snart efter en skön sovmorgon, leeedig hela dan o helgen! Ute är det grått och trist så jag gosar ner mej i soffan. Hur länge får jag vänta på nån som kommer o gör mej sällskap så vi får mysa tillsammans? Är det nån i min närhet som ens lägger märke till mej o är lite nyfiken??
Ha en go dag, kram🥰

Svar: Mysfrukost och sovmorgon , så härlig start på helgen !Visst finns det de som lägger märke till dig... men den specielle dröjer nog lite till, kram :)
Esmaralda

3 Rebban :

skriven

Gomorron,
Jag brukar kolla din blogg direkt när jag vaknar och då vid 7 låg dagens inlägg inte ute än. Men nu så!

Vilka drömmar jag haft i veckan! Älskar när jag får budskap på det sättet. Dock inte alltid lätt att sortera och verkligen få fram vad man vill säga mig. Hoppas dock jag än så länge tolkar allt någorlunda rätt och om jag gör det är jag nu redo att släppa gammalt från förra arbetsplatsen och också redo för något nytt och det nya är på väg in.

Trevlig fredag till er alla!

Kram

Svar: Jag la ut kl 6... men tydligen hände ingenting förrän kl 9 !Du är bra på att tolka dina drömmar så lita på den känslan, kram :)
Esmaralda

4 Dunegull:

skriven

Hej,
Hur kommer det gå för det företaget som jag lämnar? Kommer det märkas att jag lämnar? Känner ibland att de inte sett vilket galet stort jobb jag gjort under dessa år.

Kram

Svar: Du och ditt arbete kommer bli saknat på jobb och man inser fullt ut hur mycket du gjort, kram :)
Esmaralda

5 Birgitta:

skriven

Hej Es,

Äntligen kommer jag in på bloggen 😊. Det händer mycket i mitt yrkesliv ser du nytt jobb och då inom vad?

Kram Birgitta

Svar: Du kommer söka och få nytt jobb... kan dröja lite... så var på hugget... kram :)
Esmaralda

6 AnnaK:

skriven

Provar med en fråga då.. Är sambon kvar bara av ekonomiska själ?

Kram 🤗

Svar: Nej inte enbart, kram :)
Esmaralda

7 Jossan :

skriven

Godmorgon
Äntligen fredag! Onsdag var det rätt så kaos på jobbet och man var helt slut när man kom hem. Har haft små pratstunder med chefen under veckan och hon är en glad människa. Jag hoppas hon tycker om mig. Jag har varit oerhört tydlig att jag inte kommer orka ställa upp alltid för jag vill inte hamna i en depression igen. Och hon sa att det förstår hon. Jag är en av de få som verkligen ställer upp på jobbet.

Jag pratade med min gamla biträdande chef och hon kommer tillbaka i höst om de kan ge henne något bra. Jag sa att vi hade kunnat ha en 1-2a tillsammans och det tyckte hon lät bra. Får ju se om de slår ihop klasser och att den otrevliga personalen får gå.. Men det var skönt att prata med henne vi hade ett så bra samarbete tillsammans. Hon är lika gammal som min äldsta syster.

Idag ska jag iallafall ringa facket och prata med dem kring lönen. Jag har skrivit till vår lönemänniska om var jag ska lägga mig. Sen ska jag boka in möte med chefen och ta henne med lite utan förvarning. Om jag inte går höjning så ska jag ha ett ombud från facket.

Idag fyller min mamma år så jag ska fira henne ikväll!

Kram

Svar: Visst gillar din chef dig !Försök ha fokus på de bra kollegorna och låt inte de negativa ta av din energi, du är värdefull !
Grattis till din mamma !!! Kram :)
Esmaralda

8 Skorpan:

skriven

Vill man vara fin ;). Nej inte kul o bränna sig o bli av med sitt hår, huga. Janske Benny har förlåtit dig vid det här laget? Har sett nån reklam om detta program men vet nog inte var det går att se, annat än på Play. Jasså bloggen strular, det var väl konstigt ;).

Tappade nerverna med chefen idag, verkligen dags för nåt nytt. Kan väl inte säga upp mig förrän jag har nåt nytt på gång, eller hur Es? Ser det ut att ta länge innan det nya jobbet dyker upp?

Ha en bra dag!
Fredag...
Kram Skorpan

Svar: Nej, ha nytt först innan du säger upp dig även om jag förstår att du är trött på detta !Kan dröja ännu en tid men nytt kommer, kram :)
Esmaralda

9 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Haha Carmen Curles har jag ingen erfarenhet av. Mamma använde vanliga papiljotter när hon ville bli fin. Men en nostalgis tripp säger jag inte nej till .Ska kika på serien tack för tipset ! Sen älskar jag ju Danska serier/filmer och dagens regn gör ju valet lätt ;-)

Bilen gick igenom ! Såå skönt . Fick beröm för hur bra hon såg ut under trots sin ålder. Fick bakläxa på dåliga regskyltar så nya är beställda.
Fredag den 13 och det första jag gjorde i morse var att halka på trallen utanför bakdörren ...slog i knä och handflata så julgardinerna får hänga kvar Inget mer klättrande för mig idag inte.

Trevlig tjugonda knut önskas !

Kram Anki med flock

Svar: Grattis till bilen, alltid en lättnad när de går igenom !Fy vilken otur för dig men tur att du inte slog dig värre... kram :)
Esmaralda

10 Mercan :

skriven

Esmaralda det är sprycket mellan fingrarna på händerna till min mor, det är brist på något kanske sa min mor ska till läkare efter helgen ☹️

Svar: Hon ska pröva en fet salva, kram :)
Esmaralda

11 Lupin:

skriven

Godmorgon
Tack för tips på Serien, den ska ses .

Hur ser hen ut att ställa sig till healing och den hjälp jag vill ge, är hen öppen för det?
Kommer jag klara hela rundan i morgon ?
Kram och fin dag? 💫🌱

Svar: Kanske inte helt öppen men kan bliTror du klarar hela rundan, du är envis :) Kram :)
Esmaralda

12 Solen ☀️:

skriven

Hej! Inlägget publicerades först nu så det är nog därför du inte har fått några svar.

Här är det deppigt! Mannen har råkat ut för bedragare och har blivit så lurad och har blivit av med alla sin besparingar 😱
Finns det någon chans att han får tillbaka något på något sätt eller är det helt kört?
Ett rent helvete men vi ska klara oss, men viktigast är ändå att han inte bryter ihop helt och blir deprimerad eller bitter. Hoppas han klarar av detta?🙏🏻
Kom ihåg alla att om något verkar för bra för att vara sant, sa då är det så.

Ha en mysig fredag!
Kram Solen ☀️

Svar: Japp, så är det !Så tråkigt för mannen och tyvärr verkar det inte som om pengarna kommer tillbaka
Det är som du säger att verkar det för bra för att vara sant så är det precis så, inte sant ! Kram :)
Esmaralda

13 Laila:

skriven

Halloj.
Jag kommer väl ihåg Carmen Curlers. Mamma hade det och de blev flitigt använda av mig, mina systrar och kompisar. Kommer ihåg att de kunde bränna rejält just mot öronen. Har precis börjat titta på serien och den verkar underbar, precis som de flesta danska serierna.
Undrar hur det ser ut med boende för mig? Kommer jag att hitta huset jag vill bo i och flytta dit snart?
Stor Kram ❤️

Svar: Danska serier är underbara !!Du kommer hitta huset, men det ka dröja ännu en tid, kram :)
Esmaralda

14 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda 🤗 min syster har Salva, vi ska pröva den 🤗

15 Klara:

skriven

Hej, ser du något om min soulmate, när kommer vi träffas?
Mvh Klara

16 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Näe det vore väl idioti för mig att säga upp mig utan att ha ett nytt jobb, sant. Får bita ihop då bara.. O det äär ju nu o då det ;).
Kram Skorpan

17 Bjork:

skriven

Hej kommer min mamma bli glad för min skull när jag träffar mitt livskärlek?

Kram

18 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Dottern ska tävla i en stor tävling imorgon, ser allt ljust och bra ut? Tror du det går bra?

Kram

19 Daniela:

skriven

Hej!
Kommer jag få ett jobb snart?
Kram🤗

20 Bleona:

skriven

Hej Es

Jag träffade en man i november och han var väldigt fin tyckte jag och vi ville träffas mer båda då. Men det har inte blivit det.. kan du känna vad j känner om mig eller att han inte var intresserad mer . Eller det inte var menat

Kram 🫂

21 AnnaK:

skriven

Vad kan det mer finnas för själ? Praktiska?

Kram 🤗

22 <3:

skriven

Blev A K lite intresserad av mig förra helgen ? Jag var inte så trevlig.
Fick en vänförfrågan från honom. Är det en hra kille ? Han var väldigt poppis när han var ung.
Kram

23 Mickis:

skriven

Nej har inte sett denna och vet inte vad dessa är :) Men minns när man var yngre och vofflade håret och hur det brände. Tur att man har håret kvar :)

Jahopp fredag igen och fredag den 13e. Hoppas ingen fara lurar runt hörnet. Drömde igen om spindlar och nu var det hemma hos mig med ex sambon och han som fick försöka få bort dem. Min egen tolkning är att detta står för någon form av förändring i mitt liv. Men jag är ju inget medium :)

Är min Manick aktiv?

Kanske du skall bada och kolla på Talang ikväll Es :) Jag tittar på Carina Bergfelt istället för älskar att lyssna på folk berättelser.

Annars hoppas jag att min vår och sommar blir bättre än hösten och vintern!

Kram

Svar: Ja, förändringar kommer och är på väg för din delManicken jobbar på
Har nu både badat och tittat på Talang... varvat med Carina :) Kram )
Esmaralda

24 Lydia💕:

skriven

Den ska jag börja titta på har ingen erfarenhet av dessa papiljotter jag körde med locktång så det rykte om det.
Nu ligger man sjuk och har varit det en vecka och hoppas det vänder snart blir tokig och att gå hemma.
Ser du om det lossnar för mig snart och det blir lite romantik i luften ?
Kram o trevlig helg
Lydia💕

25 Misstjejen:

skriven

Hej

Så svårt! Att jag vill fokusera på födelsedag sen föreläsning sen släpps boken. Varför helt plötsligt idag med N kvinna har skicka mejla till en annan stad för jag ska föreläsa dom.

Det är lite stressar. Hur ska jag hitta en plan att jag kunde har en processen i balans och lugnt?

Att jag försöka väl gör allt i lugnt och ro även en sak i taget.

Kommer jag klarar mig bra?

Ha det bra

26 Naturvän :

skriven

Hej!

Tusen tack för tv tipset. Skall ses. Har totalt glömt DR play. Älskar höra Danska.

Om allt går väl skall jag få Netflix idag. Ser jag framemot.

Bra början på helgen för mig med tidig löptur . Tsh värde ok och jag känner mig mkt gladare.

Hundpassning hela dagen och får se om det händer ngt mer positivt idag.

Kram

27 Helena Ir :

skriven

Nej något sådant fanns inte i mitt hem. Däremot en lustig rund sak däri fanns en slang som satt fast i som en plasthätta, den satte man på huvudet som en sorts hårtork. För genom slangen blåste det varm luft. Den fick ju kopplas till en kontakt. Rätt rolig sak. Papiljotterna hade man ju på sig därunder.

Underbar träning idag. Konditionen är helt okej. Och träningen gick bra även med de små musklerna kring munnen 😀

Mitt barnbarn som är 13 har opererats för för knäproblem. Handbollstjej är hon!
Eventuellt blir det även det andra knäet. Trist vid så unga år. Tycker så om henne, av mina 4 barnbarn är hon den enda tjejen.

Jag har flera manliga vänner men något mer än så blir det inte. Vad är det hos mig som gör att det stannar där tror du?
Jag är "bara" en i gänget 😀

Trevlig fredag !

Kram


Svar: En sån där grej till håret har jag nog sett, har ett lite diffust minne !Härligt med träningen !
Det kommer bli bra för barnbarnet, en himla go tjej dessutom !
Du hamnar lätt i kompisfacket...osäker på varför... kram :)
Esmaralda

28 Seanskunden Emma :

skriven

Hej e!

Livet fyllt med vab, jobb, skola, graviditet, elräkningar och höga räntor… på toppen av det hade jag världens mastigaste hemtenta igår….


Ser jag ut att klara den? Behöver något ljus just nu.

Stor kram
Emma

29 Silvertassen :

skriven

Hej Es!
Jag undrar om jag kommer ha kyrkobröllop den dagen jag väl gifter mig?? Kram ❤️

30 Silvertassen :

skriven

Hej Es!
Jag undrar om jag kommer ha kyrkobröllop den dagen jag väl gifter mig?? Kram ❤️

31 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om jag kommer åka inom eller utanför Europa när jag väl beger mig iväg på bröllopsresa? Kommer mina framtida barn följa med eller kommer vi åka utan dom?? Kram Zoey 💕

32 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om jag kommer åka inom eller utanför Europa när jag väl beger mig iväg på bröllopsresa? Kommer mina framtida barn följa med eller kommer vi åka utan dom?? Kram Zoey 💕

33 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på att jag boka min samtal med samtalskontakt på 10 februari. Förut jag fråga dig om du ser något av det. Du svar väl inte ser något det.

Jag undrar om det är svårt att drunknar i detaljer för att tolka situationen om vad jag ska gör och såna. Det är lätta att ser bara en fågelperspektiv och förstår vad det handlar om?

Jag tänker väl det är samma sak med mig att när jag fick en tecken av vad kommer händer i framöver med mig. När det är densamma dag som ska händer men lite annorlunda än vad jag tolkar tidigare.

Ibland är det lätta att ser bara en fågelperspektiv och berätta hur ska det blir av. Detaljer är svårt ofta för mig också.

Det får bara upplevelsen på den dag.

Förlåt för jag förklarar men jag försöka bara förstår för såna som hur man tolkar en situationen.

Kanske detaljer är vi alla som gjorde en besluta att hur ska det ser ut som vi välja på hur vill vi ska leva och formen en dag men hela situationen är bara en undermedvetna som ska blir av.

Det kan var så?

Ha det bra

34 Camilla:

skriven

Har inte använt, men jag har använt locktång till mitt spikraka korta hår i många år. I morse vaknade jag med lite panikångest och yrsel, haft det i ca 30 år men mår väl på medicin och känner sällan av det, men nu kom det på besök. Är stressigt att vara ensam försörjande och tvingas ta av sparkonto för att vi ska klara oss. Under ett år så har du kära Ez siat om att det skall ordna upp sig, men det har fortfarande ej skett, så undrar lite hur det kunde gå så fel? Är inte en person som brukar känna hopplöshet, men nu gör jag det, och det är tungt. Trevlig helg. Kram kram🤗

Svar: Gör upp nya planer... det känns som om det kan lösa sig på ett bra sätt, kram :)
Esmaralda

35 Louise:

skriven

Asså jag sliter snart av mitt hår så jäkla trött på mannen. Det känns som jag stångar mig blodig i väggen för han verkar inte förstå. Jag tycker han bör vänta på att träffa dottern efter vi har haft förhandlingen hos förvaltningsrätten om drygt en vecka.
Men han i princip tvingar mig att antingen avslöja hennes adress eller att jag bokar umgänge mrd henne. Jag blir bara så ledsen och frustrerad.
Och jag kan inte än lämna honom fysiskt än. Är ju mycket som ska spela in.

Jag hoppas verkligen att förvaltningsrätten står på vår sida denna gången så dottern kommer hem och kag kan ta tag i saker. Men förmodligen blir det inte så för de står alltid på soc sida.

Blir det dömt till vår fördel? Tycker soc har gjort en hel del fel här. Vilket jag berättat för dem.
De vill ju åsså att hon ska komma hem men det är han slm är problemet.

Ha en fin fredag och tacksam för svar. Kram.

Svar: Låt honom inte få dig att göra något som äventyrar umgänget med dottern.Kan bli lite mer bekymmer innan det rättar till sig, kram :)
Esmaralda

36 Jeanette:

skriven

Jag har alltid haft små lockar arv efter pappa. Natten innan jag skulle konfirmera mig rullade jag upp håret för jag ville ha stora lockar. Jag gjorde en tabbe, somnade med tuggummi och vaknade på morgonen med tuggummi över hela håret. Det blev kortklippt i stället för stora lockar i mitt långa hår. Jag grät och skämdes!

En chef kontaktade mig angående om ett jobb o jag är intresserad. Det skulle vara en intervju torsdag eftermiddag men jag kunde inte delta på grund av jobb. Jo men det skulle bara bli ungefär 15 min och mötet gick inte att ändra dag eftersom det var flera inblandade.
Hon ringde dagen före och berättade att jag behöver inte komma men du är inte garanterad ett jobb, jag återkommer sa hon.

Jag hoppas och undrar om jag får jobbet.

Kram

Svar: Hua vilken osis och precis till konfirmationen också !Kring jobbet har du strax över 50 % att få det, kram :)
Esmaralda

37 Helena Ir :

skriven

Moa, barnbarnet har så ont att de har fått åka tillbaka till sjukhuset. Om du orkar Esmaralda skickar du lite healing. Försöker lite själv också.

Kram

Svar: Absolut, sänder healing omgående, kram :)
Esmaralda

38 Miss57:

skriven

Hej, ser du varför de tjejerna beter sig som de gör mot mig? Vad hände bakom min rygg. Ha det bra :)

39 AF:

skriven

Är det för att han tycker illa om mig som han ignorerar eller vad fan är problemet??? Sa igår att jag tycker han är otrevlig och han är känslig för kritik så bör ha tagit lite i alla fall.

Och akta håret så att ni inte står med kal hjässa😂 En gång började det brinna hos frisören när en tjej satt under värmegrej.

40 Skorpan:

skriven

Ja kanske man borde gå o bli en ny kvinna ;) o gå till frissan? Vem vet vad det kan föra med sig..
Kram Skorpan

41 Ghostwriter :

skriven

Knasigt, och det finns ju kvar fast mer moderna!

Känns de som jag hittar inneboende snart eller kan de dröja? Inte många som söker bostad och de fåtal jag hittar söker inte här/svarar inte… vill helst inte ha inneboende men ekonomiskt vore de skönt ett tag.

Kan jag lägga ut annons på blocket?



Kram

42 Sofie:

skriven

Hej!
Jag har under ett års tid mått mycket dåligt av stress och en stor orsak har varit jobbet. Nu har jag funderingar på om detta jobb är rätt för mig. Skulle vara tacksam om du kan se nåt om min framtid och nytt jobb, kanske i annan bransch?

Kram Sofie

43 Misstjejen:

skriven

Hej

Känner mig lite stressar för jag fick vet att M han vill prata med mig nästa vecka om min (hörapparat) som jag bruka rengöra varje kvällarna. Jag hoppa över bara dom män. Men vad vill han kommer med det? Att tvingas mig för jag ska har män som rengöra också?

Det gör mig stressar. Det gör mig obekvämt men hur ska jag får honom att respektera mig?

Ha det bra

44 Huset:

skriven

Hej E!

Tycker våra äldre granna om oss eller tycker dom vi är konstiga? Ibland undrar när dom ställer frågor att dom har konstiga föreställningar om oss ? Vad kommer dom tycka att vi ska få ett barn till ? Kram

45 Tiss :

skriven

Hej Es!
Ser du om det blir bättre med kaoset jag har I min hjärna nu?

Svar: Ja, det kommer bli bättre... red ut sådant du behöver reda ut, kram :)
Esmaralda

46 Kvinnan :

skriven

Personen jag tänker på har väl inget intresse/känslor av hen? Det är väl inte dom som dejtar?
Kram :)

47 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför kan jag inte få fokusera på en sak efter födelsedag så kommer jag har en beredda möjligheter med alla. Varför händer det på en gång att en viss som vill årata med mig om föreläsning och en annan om möte.😫

Jag önskar att jag får fokusera på födelsedag till februari sen kan jag tänker på andra också. Jag vill väl ta en sak i taget som jag har bestämt för min egen bästa

Det skapa stress för mig och tappar förståelse även ofokuserad.

Har du några tipsar på hur ska jag hålla mig för balansen och känna trygga i mig själv att jag jag ska medvetenhet och litar på mig själv?

Ha det bra😔

48 Huset:

skriven

Hej E!

Tycker våra äldre granna om oss eller tycker dom vi är konstiga? Ibland undrar när dom ställer frågor att dom har konstiga föreställningar om oss ? Vad kommer dom tycka att vi ska få ett barn till ? Kram

49 Jossan :

skriven

Ja jag vet inte om jag ställt till det för jobbet nu efter samtalet med facket 🙈
De var inte så glada när jag berättade hur det var och att det finns obehöriga som kommer in på högre lön än vad jag har.. De ska iallafall ringa mig i nästa vecka så ska vi prata och sen får vi se vart vi landar tillsammans. Jag hoppas på att få hjälp så jag kan höja lönen ordentligt!


Tänkte på kommentaren i förrgår om att man tyckte synd om mig. Det gör jag med.. tycker det är oerhört tråkigt att man inte kan få in mer än att kärleken kommer.. jag känner just nu att jag snart inte orkar bry mig längre.. kanske är menat att jag ska leva ensam 🤷🏼‍♀️

Kram

50 Bjork:

skriven

Hej kommer min mamma bli glad för min skull när jag träffar mitt livskärlek?

Kram

51 Misstjejen:

skriven

Hej

Tänker på lisa maria presley har dog igår kvällen. Jag fick vet imorse av instagram. Jag tänker på att jag fick ryser av den. Och jag var lite ledsen från ingenting.

Jag kan förstår att hon är glad att få ser sina pappa igen och jag tror att jag känna av det.

Kommer det var såna i en taget?

Ha det bra

Svar: Ja, det var sorgligt men som du säger, nu är hon med sin pappa, kram :)
Esmaralda

52 Linda N:

skriven

Min mamma hade dessa när jag var liten, saker man glömt att man kom ihåg:)
Tack för serietips, älskar danska serier.

Har just läst ut årets första bok; En dag i december av Josie Silver. Tyckte väldigt mycket om den.🌟

Kram och trevlig helg allesammans!

Svar: Tack för lästips, kram :)
Esmaralda

53 Kvinnan :

skriven

Personen jag tänker på har väl inget intresse/känslor av hen? Det är väl inte dom som dejtar?
Kram :)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: