SPONTANA SPÅDOMAR

Spontana spådomar

Kvinna som inte fyllt 50, som har halvlångt hår och glasögon och som söker nytt jobb.  Sök också på kringliggande orter och chansen till arbete ökar. Inom 6 månader har du nytt.

 💖

Kvinna med dubbelnamn i 60 års åldern som bor i hus och har flera husdjur och som är singel.  Du hade mörkt hår även om det mest är grått idag och du är kär i en yngre man.  Denna kärlek blir det ingenting av och det är du nog medveten om… istället ska du titta lite extra på de män du kommer möta närmaste tiden när du är ute med hunden

 

Man som närmar sig 70 år och som ganska nyligen skilde sig

Du mår dåligt efter skilsmässan och har svårt att ta tag i saker och ting.

Försök att umgås mer med  vännerna som hela tiden vill ha med dig ut på olika ting.  Sluta säg nej.

På så sätt kommer du i bättre balans och du kommer så småningom att må väl igen.

 💖

Kvinna i 20 års åldern som varit sambo ett kort tag och du har svårt för din sambos humör och att han vill bestämma.   Gör slut snarast och bygg ditt eget liv för detta är inte alls bra för dig. Han kommer inte förändras och du kommer fara illa. Du är värd mer än detta

 

Kvinna i 30 års åldern med prickig handväska och som oftast använder riktigt rött läppstift. Du är färgstark och du märks  och du ska våga sätta ner foten och säga ifrån, särskilt på jobb. Du har en bra känsla för vad som är rätt och fel och om detta ska du inte tveka.

 💖

Linda som är i runt 55 år och som arbetar inom vården.

Du känner att du börjar bli sliten och kroppen säger ifrån.

Det är dags att söka annat jobb nu så se dig omkring. Söker du jobbet i butik som blir ledigt under våren så tror jag att du får det.

Kvinna som är omkring 40 år och som söker kärleken. Du ger dig själv ingen chans att hitta den eftersom du bara är hemma efter arbetet.  Lev lite mer aktivt, ta dig ut och du kommer att irl möta den kärlek du önskar i ditt liv. Särskilt under maj månad är chansen stor.

 💖

Kvinna som fyllt 60 men inte 70, du planerar en resa till våren och allt ser bra ut om du bara undviker att hyra cykel på resmålet. Risken för olycka är stor, att du väljer och slår dig rejält. Detta vill du undvika så cykla alltså inte under semestern

Medelålders kvinna, mellanblond, blå ögon, du har alltid örhängen och du arbetar på skola.   Under juli månad har du stor chans att möta din rätta kärlek via en dejtingsajt. Var själv aktiv och kontakta de män som spontant intresserar dig.

 💖

Kvinna 65 år plus, då funderar på att anmäla dig till TV serien Hotell Kärleken och det tycker jag absolut att du ska göra.  Chansen att du verkligen möter kärleken är stor och definitivt är att du  kommer ha roligt och träffa vänner för livet

Du har ett kort förnamn, du är kvinna i  medelåldern, du bor i bostadsrätt och har fast arbete. Det mesta i livet är välordnat för dig . Kärlek känner du att du är klar med och därmed är du inte redo att möta någon än, men det kommer så småningom.  Du får nya grannar under våren och det klickar väldigt starkt mellan er och den här unga familjen och du, ni liksom adopterar varann och du får två ”barnbarn” som blir till mycket glädje och i en bestående relation.

 💖

Du har bokstäven Y i ditt namn, du är kvinna och mellan 30 och 40 år, du  har två katter och du är sambo sedan länge.  Jag ser en varning för dig. Varningen gäller 19 maj och under den här dagen ska du undvika  att ställa din väska ifrån dig. Risken är mycket stor att du blir bestulen.

 

 

 

 

Ja, detta är vad jag spontant kunnat se kring er denna gång

 

Kram & kärlek💖

 

P.s. Idag kommer ryska syster på besök och det blir jacuzzibad i trädgården , säkert i flera timmar för så brukar det vara.

Finns önskemål om fisksoppa så det tänker jag greja och ostkaka till dessert.

Jag fuskar med ostkakan och köper en färdig men om man vispar lite grädde och finhackar aningen mandel och sedan mosar man samman allting, ostkaka, ett ägg  o grädde o mandel och låt stå i ugnsform ca 20 min i ugnen så blir det precis som hemgjort. Tipsen kommer från Leif Mannerström.

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på en sak som jag funderar ibland. Jag märker när jag prata med en person som jag vill pratar om den ämne men den person vill pratar om en annat ämne. Eller med jag ställa en fråga men fick en annan förklaring och såna.

Jag undrar om det har blir en krocka med kommunicera på sistonr tider. Vad har händer med dom som prata med mig?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag försöka ju har C kvinnas födelsedag i första hand i prioritera men det kommer andra som dyker upp så exempel föreläsning. Kunde andra inte väntar lite för jag vill ju fokusera på en sak i taget.

Varför är det så?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag gillar väl den A kvinna som finns på arbetsplatsen och jag bruka prata med henne om min föreläsningen. Jag tycker positiv om henne men jag undrar om är hon lika positiv om mig? För jag hinner inte få så mycket tid med henne. Så svårt för mig att vet.

Gillar hon mig? Jag hoppas väl vi byggande en fina relation som vi kan pratar om uppdraget som har gör med arbetsuppgifter.

Är hon positiv om mig också?

Ha det bra

4 Misstjejen:

skriven

Hej

C kvinna känns lite bråttom att om bokad skype eller ses i verkligheten. Jag trodde ju hon ska var lugnt och börja med presenter som hon ska få efteråt den kan vi pratar om.

Jag förstår att hon vill så väl... kanske det är för hon längtar lite efter mig eller?

Ha det bra

Svar: Ibland får man ändra sina planer lite och lyssna av motparten.. ta dig en funderare, kram :)
Esmaralda

5 <3:

skriven

Så kul att läsa spontana spådomar.
Tror di inte att det är halsfluss ändå Es ? De tog test i måndags negativt men så svårt att svälja.
Kram

Svar: Fortsätter det så, ja då får du ta nytt test, kram :)
Esmaralda

6 Jossan :

skriven

Godmorgon

Jag är så trött! Somnar när jag kommer hem men sen kan jag inte somna innan 12 ändå. Inte för jag är pigg utan jag har ingen ro i kroppen.

Igår träffa jag chefen innan jag skulle hem. Hon tittade på mig och sa ”du ser trött ut”. Jag svarade henne att allt känns upp över öronen nu.. hon svarade att vi ska boka in möte och ta allt. Hon känns värdigt bra faktiskt. Men jag vaktar min tunga. Jag brukar inte klaga inför chefen men just nu är det för mycket.

Men fredag idag! Idag hoppas jag ha ork att få bort alla julsaker ner i lådan. Ja jag vet helt dåligt men så är det.
Imorgon ska jag till universitetet på lektion i kursen jag ska läsa.

Kram

Svar: Kanske du ska försöka meditera för att få in lugnet i kroppen, hittar du bara det lugnet så kommer det att påverka väldigt mycket positivt, kram :)
Esmaralda

7 Ullegull :

skriven

Älskar dessa spontana spådomar även om ingen var till mig denna gång ❤️
Jag och särbon har lagt enda budet på ett hus som är klart övervärderat. Kommer vi få det?
Planen att flytta ihop -igen- kommer det bli lyckat med tanke på barnen?

Svar: Chansen är runt 65-70 % att ni får huset, och ni får vara beredda att aktivt jobba på er relation, kram :)
Esmaralda

8 Erika:

skriven

Hej! Tror du min barndomsvän C någonsin kommer att komma ur sitt missbruk och må bra igen?

Svar: Ja det tror jag men det kan dröja, kram :)
Esmaralda

9 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Alltid lika spännande med spontana spådomar!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska planera för sommaren gällande min och dotterns resa. Jag vet inte ens om jag får ha semester när jag själv önskar.

Tror du att jag får ha min sommarsemester under en passlig tid? Det betyder juni, juli eller första halvan av augusti.


Kram

Svar: Känns som om du har chans att få din semester under den tid du önskar, kram :)
Esmaralda

10 Naturvän:

skriven

Hej!

Så gott med ostkaka, har lagat en gång och den blev vansinnigt god. Vispad grädde, körsbärssylt, hjortron jordgubbar och vad jag hade i bärväg till. Kom ihåg det var ganska omständigt, då verkar ditt recept som ett bra alternativ.

I dag skall det röjas i garaget, plantera om ngra kryddväxter, jag längtar efter att sätta i gång i trädgården.

En fråga, funderar lite på att prova på skytte. Skulle behöva ngn sport med fokus och koncentration, inte minst för ögonens skull. Ser du om jag fixar det och rent av kan bli bra? Har en bekant som utövar spoten.

Trevlig start på helgen!
Kram

Svar: Ja, jag gillar de enkla lösningarna och recepten :) Klart du ska pröva skytte, kram :)
Esmaralda

11 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Åååh så roligt med dessa spontanisar ! Att du kan se så klart o tydligt kring vissa . Sug åt er som fått spontanisar !
Njut av ryskasysterbesök ,blir väl bokprat kan jag tänka Ser fram emot er bok.
Tack för bra ostkaketips !
Du visst är det roligt när barnen kommer hem även om dom bara sover hemma ;-)

Här blev det inget handlande igår...bilen var "tvärdöd" Får ladda batteriet . Fick erbjudande igår om skjuss idag med en annan granne och jag nappade ;-)

Trevlig Fredag önskas alla

Kram Anki med flock där Moses är frisk och Mira nyser...

Svar: Ja, det är mysigt att få hem barnen... sonen sover fortfarande och sen blir det en lång frukost tillsamman !Skönt att Moses är frisk men stackars Mira.... kram :)
Esmaralda

12 Dunegull:

skriven

Trevligt som vanligt! Märkligt dock att jag aldrig varit mer efter alla dessa år 😇

Ska ha middag idag, blir det lyckat? Känner mig lite stressad för hälften av gästerna är själv kockar och jag vill i allafall leverera något halvbra Hahah!

Kram och trevlig kväll

Svar: Jag hoppas det blir din tur snart ! Middagen kommer bli lyckad och du har inget att oroa dig över, kram :)
Esmaralda

13 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda det där med att jag ta industrivaror till kärleken. Det kommer inte gå det är jag alldeles för blyg för! Så jag kommer nog förbli ensamn. Inget Annat tips du kan ge mig ? 🤩
Kram 🌺✨🔆

Svar: Det viktiga är att du agerar så du får veta... gör på det sätt du känner dig mest bekväm med, kram :)
Esmaralda

14 [email protected]:

skriven

God morgon,

Kommer det flyta på enligt plan nu?

Kram!

Svar: Ja, i alla fall bättre, kram :)
Esmaralda

15 Svante:

skriven

Hej Es. Godmorgon, det är alltid lika roligt och intressant läsa dina spontana spådomar så jag frågar dig om du nu kan få något om hur vi kommer träffas den kvinnan som du spått mig om flera gånger jag kommer möta och hon är inte så lång och lite mullig och söt och vi blir ihop och gifter oss med varandra och flyttar in i en ny gemensam bostad för få en fräsch
start tillsammans och det blir bestående för oss
ihop, vi möts väl IRL i verkliga livet på något sätt (har för mig du skrivit det nån gång till mig).
Tack för du finns du är till stort stöd till mig med dina spådomar och goda råd till mig. Ha en underbar dag! Kram:-)

Svar: Ja, ni kommer mötas men för att attrahera detta möte är det viktigt att du har fokus på dig själv, gör positiva och trevliga ting och har en bra planering.. tar du väl hand om dig själv så brukar man kunna skynda på mötet en aning, kram :)
Esmaralda

16 Mth:

skriven

Hej!
Jag tog modet och skickade mess till henne. Hon svarade tebax men väldigt kort/kallt..
Kommer vi ha fortsatt kontakt? Lr ska jag bara lägga ner henne?
Kram!

Svar: Det kan bli stelt en tid innan det lossnar lite, det är upp till dig om du ska lägga ner eller fortsätta, kram :)
Esmaralda

17 Mimi:

skriven

Hej!

Jag har sån oro i kroppen, rädd att bli sjuk. Tror du att jag kan känna mig lugn? Har visserligen sovit väldigt dåligt på grund av att ventilationen för oväsen. De försöker att hitta felet så jag hoppas att det blir lugnt snart.

Kram

Svar: Jag ser inte att du kommer bli sjuk nu - och ventilationen blir fixad, så irriterande med oväsen, kram :)
Esmaralda

18 Alie:

skriven

God morgon
Härligt med spontana 🔮
Fredag och helgen står för dörren, ska iof jobba inatt men annars ledig.. 🙏

Helgen något spec att komma med? 💫
Kram :)

Svar: Ja något trevligt ser det ut som om du kommer planera in, och det känns viktigt, kram :)
Esmaralda

19 Skorpan:

skriven

Oj, spontanisar, härligt :). Inget åt mig, men Anki ska inte o cykla i Skottland ;). Eller vem det nu sen gäller? Mycket kärlek igen, härligt.

Tack för svar igår o földfrågan lyder, hur ska jag få tag på min kapacitet, väcka den, förhoppningsvis inte sovande björnen ;), o komma framåt i livet, yrkeslivet också? Vad ska jag göra för att nå min kapacitet? Om du har handfasta råd eller tips tar jag gärna emot dom Es :).

Härligt med fredag o kul för dig Es som får syster på besök. Ska ni kanske fila på boken?
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ta en sak åt gången.. bestäm dig för en sak och ro den hela vägen i land...då växer energin.... ibland har du "halvgjorda" ting runt dig och detta slukar energi....... japp, vi ska fila på boken så får vi se vad och om det blir något av det hela, kram :)
Esmaralda

20 AnnaK:

skriven

Verkar det som att dottern har add eller liknande? Får vi ordning på hennes skolgång etc?

Finns det alls nåt positivt att vänta i år?

Kram 🤗

Svar: Samarbeta med skolan och det kommer bli bra, sakta men säkert, kram :)
Esmaralda

21 Nene:

skriven

Äntligen var jag med idag. Kram

22 Doris:

skriven

Hej!
Härligt med spontanisar.
Inget till mej,men undrar över min manick om han ännu jobbar för mina önskningar?

Kram

Svar: Ja, din Manick är fortfarande aktiv och arbetar för dig, kram :)
Esmaralda

23 Linda:

skriven

Tack, ja nu ska jag ta tag det och jag har faktiskt sökt två jobb i butik och väntar på besked. Kramar

Svar: Lycka till, kram :)
Esmaralda

24 CA :

skriven

Hej
Jag har pratat med en kompis som är ny bloggläsare och frågan är om de spontana spådomar innefattar alla som läser bloggen eller endast dom som skriver frågor?
Den berättade jag om mina talismaner och om Madam i Frankrike. Det var länge sedan du skrev något om Madam, hur har hon det?
Trevlig helg
Kram

25 Mimmi K:

skriven

Hej Es!

Spännande med spontana spådomar, men inget till mig än.
Ser du något kring mig när det gäller kärlek?

Trevlig fredag!

Kram :-)

26 <3:

skriven

Min soulmate mannen jag kommer leva med kommer han ha barn ? Eller har jag sån tur att han inte har några ?
Kram

27 Misst57 :

skriven

Hej Esmeralda!

Hoppas att du har en bra dag idag! Undrar om hans ex har något emot mig, varför går hon och ger mig sura blickar hela tiden? Känner hon att dör är något mellan han och mig eller har hon sätt det? Kram :)

28 Mickis:

skriven

Tack för dessa! Jag brukar inte vara med men kanske du ser något spontant om mig? :)

Healingen hjälpte! Tack! :) Det går ju inte att sova med hemsk smärta som jag hade.

Larmet från akutmottagningarna duggar tätt och jag kan ju inte släppa mitt projekt så nu har jag tagit det ännu längre och kontaktat regeringen och dess ansvariga. Måste göra allt jag kan för att försöka få en förändring. Detta är inte klokt!!

Idag är det 42 år sedan min älskade mormor gick till Alltet. 3 dagar innan jag föddes och det har på senare år funnits en sorg över att jag inte fick träffa henne. Men jag vet att hon är med mig och jag pratar med hene dagligen om allt möjligt. Kan du känna av något som hon skulle vilja säga till mig? Älskar dig mommo❤

Ha det så underbart med ryska syster och bada massor. Man måste njuta av livet. Speciellt i dessa tuffa tider. Kram

29 Ghostwriter :

skriven

Fanns de någon speciell orsak till varför jag somnade utan att vara medveten om det, spände mig så det smärtade i händerna och vaknade bara efter tre timmar inpå natten? Gick upp och lagade mat. Har fortfarande smärta, brännande känsla och vart annat i två veckor. Vill inte till läkaren, jag kommer ordna de själv men bara jobbigt att inget hjälper

Ha det så kul med ryska syster! Jag äter alltid köpt ostkaka, aldrig tänkt på att man kan göra egen, så de är inget fusk!

Kram

30 Ghostwriter :

skriven

Fanns de någon speciell orsak till varför jag somnade utan att vara medveten om det, spände mig så det smärtade i händerna och vaknade bara efter tre timmar inpå natten? Gick upp och lagade mat. Har fortfarande smärta, brännande känsla och vart annat i två veckor. Vill inte till läkaren, jag kommer ordna de själv men bara jobbigt att inget hjälper

Ha det så kul med ryska syster! Jag äter alltid köpt ostkaka, aldrig tänkt på att man kan göra egen, så de är inget fusk!

Kram

31 Smöla:

skriven

Ser du nån flytt för mig och barnen det närmaste? Att vi flyttar in till min pojkvän?

32 Helena Ir :

skriven

Äntligen en prins på väg till mig! Nix..skojar! En dag kanske;)

Naturvän, skytte är roligt! Det gjorde jag som ung. Luftgevär! Rätt duktig var jag då. Kul att varit bättre än en del av killarna 😀

Mycket fysisk träning idag..cykel,trappmaskinen och promenad!

Den där ostkakan blev jag sugen på!

Ha en trevlig kväll med Ryska syrran!

Kram

33 Helena :

skriven

Kommer det bli någonting mellan mig och Christian?

34 Ghostwriter :

skriven

Fanns de någon speciell orsak till varför jag somnade utan att vara medveten om det, spände mig så det smärtade i händerna och vaknade bara efter tre timmar inpå natten? Gick upp och lagade mat. Har fortfarande smärta, brännande känsla och vart annat i två veckor. Vill inte till läkaren, jag kommer ordna de själv men bara jobbigt att inget hjälper

Ha det så kul med ryska syster! Jag äter alltid köpt ostkaka, aldrig tänkt på att man kan göra egen, så de är inget fusk!

Kram

35 Ghostwriter :

skriven

Nu kommer jag ihåg varför jag spände händerna så ort att de smärtade rejält när jag vaknade 🙈 Hörde massa ljud i lgh och samma ljud, likt en dragande stol eller knakande stol, började från ett rum och helt plötsligt kom det ljudet in i mitt sovrum. Gammalt hus? En besökare? Jag brukar känns om någon är här men de va lite obehagligt ljud



Kram kram

36 Lydia💕:

skriven

Roligt och läsa om detta idag men det var inte riktat mot mig idag.
Är fortfarande sjuk och det verkar inte släppa hoppas på det snart nu och att mina talismaner är med mig och stöttar mig
Kram
Lydia💕

Svar: Absolut att dina talismaner är med dig, kram :)
Esmaralda

37 MollyD :

skriven

Hej
Tebax från safari och bad. Helt makalöst underbart. En lång längtan gick i uppfyllelse. Idag fyller jag år och det blir firande med barn och sambo.
Giftermål senare i år. Och massa annat spännande, eller?
Kram

Svar: Stort grattis på din dag.... bara njut :) Kram :)
Esmaralda

38 Louise:

skriven

Idag pratade jag med min advokat.
Vi pratade om frågor som kommer att komma upp på förhandlingen. Den är på tisdag kl.13. Jag är jj ledig då.
Är ju orolig över att det igen ska gå åt skogen. Att förvaltningsrätten ska gå på soc väg. Alltså mannen är inte hotfull eller något sådant så jag förstår inte varför de ska skydda henne mot honom. Han har aldrig varit dum mot henne. De träffades ju knappt och när de gjorde så var det drygt 1 timme innan han skulle gå. Att han skrivit som han gjorde var för att han känner sig kränkt och orättvist behandlad.
Vi har blivit helt fel dömda.
Känns som man bara upprepar och upprepar hela tiden.

Kommer vi vinna i förvaltningsrätten eller blir det k kammarrätten? Eller jag måste flytta innan?

Nu radt slut. Ha en trevlig kväll med ryska syster.
Kram och tacksam för svar.

Svar: Jag ser inte hur eller när det slutar, men dottern kommer hem så småningom, kram :)
Esmaralda

39 Cam:

skriven

Man älskar dessa spontanisar.
God mat när syster kommer, speciellt ostkakan som jag normalt inte gillar.
Allt skall vara choklad😋
Nånting drog mej till att söka tjänsten.
Tror du att jag blir kallad till intervjuv?
Den finaste helgen till dej och besökarna önskas🤗💕

40 Dani:

skriven

Kommer jag och C träffas i mars?
Kram

41 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Åh tack för tipset angående ostkakan. Ska sprida det!

Jag vet...men måste āndå fråga!
Min partner/ex sāger han måste åka till foretaget i Sv o hāmta en en speciell dator med program installerat el dyl.

Tānkte inte så mkt på det direkt men ganska snart började tankarna...

Ska han ens till Sv eller trāffa den dār trots allt? El ska han dit o hon foljer med?

Kram
Maja

42 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja det är väl lite sån jag är, tyvärr, har mycket på hälft. Men skam den som ger sig, en dag har jag rott i land ;D. Tror jag ;)...
Kram Skorpan

Svar: Visst har du det, det kommer :) Kram :)
Esmaralda

43 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack, ja det skall bli kul att prova, tror det är ngt för mig med skytte.

Mkt folk som kommit förbi idag och bara pratat lite, så mkt energi, men bara positivt. Liksom allt på en gång....

Snöblandat och lite kyligt hos oss, låter härligt med besök och Jaccuzin!

Blir restaurangbesök på strandpromenaden i efm för min del, nya ägare, ungdomar, och det känns viktigt att jag går dit av ngn anledning. Lika bra följa den känslan.

Kram

44 Ghostwriter :

skriven

Nu kommer jag ihåg varför jag spände händerna så ort att de smärtade rejält när jag vaknade 🙈 Hörde massa ljud i lgh och samma ljud, likt en dragande stol eller knakande stol, började från ett rum och helt plötsligt kom det ljudet in i mitt sovrum. Gammalt hus? En besökare? Jag brukar känns om någon är här men de va lite obehagligt ljud



Kram kram

45 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Hejsan rara Es!

Tack för svar häromdan även om jag inte blev klok på om du menade att det tar år eller månader innan våra små kommer tillbaka 🥹

Fråga jag har försökt reda ut vem som är här, men inte lyckats! Igår på seneftermiddagen då mannen kom hem skyndade sig en liten mörk skuggfigur in bredvid min säng verkade vara ett barn… idag blinkade vårt nya lysrör på toaletten en gång o stannade i ett lite mörkare ljus ett par minuter. Jag har alltid tänt värmeljus idag till frukosten blåstes de ut gång på ingen av de gick att tända och här är inte drag! Där jag sitter är det som att vara i en ”igloo” och det hjälper inte att ta på mer kläder.

Jag hoppas att du får till dig nåt vem som är här o gärna varför.

Jag önskar dig o ryska syster en fin kväll🥂🍾

Kram🤗♥️

Svar: Jag ser inte när de kommer tillbaka, bara att de kommer så småningom !Jag kan känna in en man som var äldre när han gick över och det luktar rök, kanske pipa, kram :)
Esmaralda

46 Mickis:

skriven

Tack för dessa! Jag brukar inte vara med men kanske du ser något spontant om mig? :)

Healingen hjälpte! Tack! :) Det går ju inte att sova med hemsk smärta som jag hade.

Larmet från akutmottagningarna duggar tätt och jag kan ju inte släppa mitt projekt så nu har jag tagit det ännu längre och kontaktat regeringen och dess ansvariga. Måste göra allt jag kan för att försöka få en förändring. Detta är inte klokt!!

Idag är det 42 år sedan min älskade mormor gick till Alltet. 3 dagar innan jag föddes och det har på senare år funnits en sorg över att jag inte fick träffa henne. Men jag vet att hon är med mig och jag pratar med hene dagligen om allt möjligt. Kan du känna av något som hon skulle vilja säga till mig? Älskar dig mommo❤

Ha det så underbart med ryska syster och bada massor. Man måste njuta av livet. Speciellt i dessa tuffa tider. Kram




Svar: Mormor är nära dig och besöker dig väldigt ofta... hon är en av de många som försöker ge dig de bästa energier, kram :)
Esmaralda

47 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har ju svar på C kvinnas önskan att bokad en skype med mig efter hennes födelsedag. Hon har inte ens svar. Jag hoppas ju hon är okej och inte besviken på mig.

Ska hon svar något gång?

Ha det bra

48 T:

skriven

Hej es!

Tack, alltid spännande med spontana spådommar. Funderar på om den första gäller mig? Men jag är ju ” bara” 41 … blir 42 snart och har inte alltid glasögon men ibland. Vad tror du, är den riktad mot mig eller nån annan? Jobb söker jag i alla fall 😊

Önskar dig en trevlig helg!


Svar: Det kan vara riktat till dig, är inte helt säker, kram :)
Esmaralda

49 Misstjejen:

skriven

Hej

C kvinna har inte ens svar på min sms om bokad skype. Men gillar på min inlägget i facebook.

Jag undrar ju att gillar hon bättre person som i facebook än den person i sms just nu av mig?

Jag antar att jag låta henne vara till hon svar på måndag. Det är bättre väl?

Ha det bra

50 Misstjejen:

skriven

Hej

Nu har jag lyssna på och att låta c kvinna vilja bokad skype på februari men hur blir det med presentkort?

Ska jag ändå skickar den presentkort tillsammans med yvkort?

Ha det bra

Svar: Kanske att det räcker med ett kort ? Kram :)
Esmaralda

51 Fråga:

skriven

Kommer F och hans tjej hålla alltid?

52 H:

skriven

Hej esmarslda.

Jag har en situation jag vill fråga om råd i och med din känsla hur jag bäst ska handla i detta.

Jag har ett butiksjobb 10/ h veckan.

En annan butik frågade om jag kunde hoppa in extra under tre dagar och jag tackade ja till det eftersom jag inte var schemalagd på det andra jobbet.

Sen schemalägger chefen mig just de dagarna och när jag frågade om det finns möjlighet att byta pass så
Säger hon nu nej.

Jag behöver ha kvar det här
Jobbet tills jag ska börja plugga för det blir ändå en inkomst.

Hur ska jag handla i detta. Känns det bäst att förklara min anledning och försöka att lösa det? Eller känns chefen trött på mig och det är bättre att säga ifrån det andra jobbet som jag nu lovat att hoppa in extra på?

Kram

Svar: Ja, oavsett vad så blir ju någon lite sur, satsa på det som ger dig mest jobb och bäst inkomst, kram :)
Esmaralda

53 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du möjlighet för min bror i Augusti för bostad för min bror Esmaralda iår 😊

54 Misst57 :

skriven

Godkväll Esmeralda!

Vad kände han idag, är han nervös runt om kring mig för han beter sig lite som det när vi är själva. Kram :)

Svar: Ja lite nerver tror jag han känner av, kram :)
Esmaralda

55 Linda N:

skriven

Hej Es, tror minsann att väskvarningen skulle kunna vara riktad till mig. Jag lägger in en påm i kalendern. Stort tack!🙏 Tjyvar och banditer alltså...!

Kram och trevlig helg!💐 Och hälsa ryska syster så gott. Hon kanske vill gästblogga snart igen?😃

Svar: Ja, ta till dig varningen !! Jag ska fråga om hon har lust att gästblogga :) Kram :)
Esmaralda

56 Mimmi K:

skriven

Kära Es!

Jag har ökat avståndet till P och vi ses bara lite sporadiskt. Jag hoppas detta är rätt beslut från mig...
Jag kan känna ibland nu att det är ganska skönt att rå sig själv. Fast jag har ju min son och vår hund. Men vi har det lugnt och skönt.
Fast såklart hoppas jag ju få möta han som är rätt. Ser du något kring det?

Kram :-)

57 K:

skriven

Nu var det en spådom till mig och tack så mycket för detta, så roligt.

58 Misst57 :

skriven

Hej igen! Tack så mycket för ditt svar ☺️.

Jag måste fråga en fråga som jag haft på hjärtat länge, vad är det han gillar om mig, tänker han på mig? Hur uppfattar andra ens mig? 🤗

59 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😔 jag behöver väl inte fråga om det 🙂 Du såg att det kommer garanti bostad för min bror 😔 Esmaralda vet du och jag blev så förvånad och glad när du såg att det kommer hus åckså 🤗tack Esmaralda för allt som du gör för oss för våra söta katter och söta kattungar för alla djur som lider på gatorna 😔 ♥️ ♥️ ♥️ 🙏 🙏 🙏 Esmaralda kan du sända healing till våra söta katter och söta kattungar för alla djur som lider på gatorna igen, jag är så tacksam till dig Esmaralda 😔♥️🤗🙏

60 Fredagsmys :

skriven

Hej Es

Får du in något spontant om mig kring kärleken?
Kram

61 Mickis:

skriven

Oj! Två inlägg. Ber om ursäkt. Kan sitta med robotrutan i upp till 30 min och ibland vet jag inte vad som kommer som inlägg eller inte.
Bubbla på och njut! :) Kom nyss från rehaben och ska ta kväll.

62 A:

skriven

Hon i 40 års åldern som bara går hem efter jobbet och gör inget mer skulle kunna vara jag! Mitt liv är precis så. Jag är inte hemma förrän 17.00-17.30 och ska då laga mat, diska och och fixa då jag är ensamstående med barn. Skjutsa dottern till aktiviteter. Somnar 21 för att jag är så trött och så upp igen. På helgerna städar och tvättar jag, för hinner inte på vardagar.

Men nu ska jag försöka göra något åt det, har alldeles nyligen bett om att få gå ner i tid. Min tid är mer värt än pengar. Har ingen ro att ens sitta still, stressad hela tiden. Så det är något jag ska börja med, sen simma minst en gång i veckan, och sen kanske till ett fik en gång i veckan. Bara för att komma ut. Eller varför inte frukost på ett fik på helgerna?

Trevligt med spabad och god mat!

Kram!

63 Frasse:

skriven

Hej Esmeralda.
Hur går det med mitt ex och den nya....ljuger han för henne?
Spelar han på nätcasino?
Och varför har jag fått en del symtom...kommer dom att gå över....vad känner du kringmina frågor?
Hoppas du känner nåt
Kram

64 Ullie:

skriven

idag damp det ner ett bra från förvaltningsnämnden blev rädd men det måste gå igenom dem
Åh snälla Ez jag orkar inte detta Tar det aldrig slut ?
Kommer det bli ett positivt beslut? :( känner mej aldrig glad och mår bra . det är så jobbigt dethär


Hoppas ni har en härlig dag kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: