Allt du önskar ska du få......

 
Allt du önskar kan du få.... och man kan ta hjälp  av talismaner, av  attraktionslagen , av sina kära i Alltet och av sin skyddsängel.
 
Men räcker det ?
Mitt svar är nej.
Det räcker sällan.
 
Nyckelordet är SAMARBETE
 
Det räcker inte att mentalt förbereda för att våra önskningar ska slå  in utan vi måste också rent praktiskt bana väg för önskningarna
Vi kan inte sitta passivt och önska det ena efter det andra, så funkar det inte.
 
Önskar jag till exempel att  få vara frisk, då  krävs det  att jag  börjar leva sunt och alltså själv tar ett steg på den rätta vägen. Talismaner och attraktionslag kommer dig till hjälp men du måste SAMARBETA !
 
 
 
Önskar du tex att få bättre ekonomi, då behöver du planera den ekonomi du har, fatta konkreta nya beslut, göra upp en budget och  samarbetar du på detta sätt så blir det lättare för dina hjälpare att nå det mål du har.
 
Önskar du att kärleken ska komma in i ditt liv, då samarbetar du genom att öppna upp, göra dig dateable,  le lite oftare, ta ögonkontakt och "se" de människor som passerar dig i livet.
 
Ösnkar du nya vänner, då samarbetar du genom att själv ta initiativ när du möter nya personer som du spontant gillar.
 
Detta samarbete kan man applicera på precis allting  och det ökar ALLTID våra chanser att nå våra mål och få det vi vill ha.
 
Kram & Kärlek 💖
 
 
Här kommer en hälsning från mamma.... en riktigt pigg och glad 90 åring !
Just nu är hon hos mig och tanken är att vi ska iväg  på lunch till grannbyn där det idag serveras dansk fläskstek med rödkål och alla tillbehör !
 
 
 
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag är så ledsen över igår kväll på slutet som blir helt fel för jag sågs C kvinna i den person som är inte C kvinna men hon påminnas om. Då blir jag ledsen att den tjej fråga mig om får hon tar en till bar choklad så den T kvinna sagt nej till mig att jag borde inte säger så.

Jag blir riktigt sårar av det som jag vill bara var snälla...

Kan du svar på min fråga på här som du såg att jag skriva i mejla.

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet att jag kommer träffa C kvinna men jag vet inte varför jag sågs C kvinna i en annan kvinna och jag blir sårar i den situationen så tar jag fram en felet känslor.

Jag blir ledsen bara för fick inte den tydligt förklaring av T kvinna.

Ha det bra

3 Dani:

skriven

Hej!
Igår frågade dom om jag skulle med på kaffekursen. Men dom la aldrig in mig i schemat. Behöver jag gå på kaffekursen eller inte?

Kram☀️

4 Naturvän :

skriven

Hej!

Tack för intressant inlägg. Tycker själv jag kommit en bit på väg... lyssnar mkt på min intuition och den blir tack och lov starkare och starkare.

Din mamma ser så fin ut med en fantastisk utstrålning. Önskar jag är lika pigg som henne vid 90 års ålder. Hälsa henne

Idag sista dagen innan hemresa.

En fråga. Ser du om bussresan kommer gå bra? Åker tidigt imorgon bitti

Dansk fläskstek! Supergott med alla tillbehör

Kram

Svar: Jadå, allt pekar på att bussresan kommer gå fint, kram :)
Esmaralda

5 Skorpan:

skriven

Klart att vi alla ska få det vi önskar, men räcker resurserna då till ;)? Är nog inte meningen att vi ska få allt i detta livet det ska säkert finnas nåt att få i nästa liv ocksåf, om man tänker på det hela ur ett vidare perspektiv, kanske. Eller ja, vad vet jag, inget ;).

Trodde att din mamma hade färgat sitt hår mörkt innan jag såg att hon hade en hatt på huvudet ;D. Fräsch är hon, din mamma, Es. Du räknar väl med att vara lika fräsch själv i den åldern?

Här börjades det på med bakning igår o mamma som anlänt till festen stod med elvispen i högsta hugg :D. Det blev ju några tårtbottnar o kokosbollar efter ett besök till butiken för huvudingrediensen till dom va ju slut :D. Fortsättning följer idag, tur att jag har ledigt...

Drömmer om att nån gång kunna gå på en egen fest, min, o då bara få gå till ett färdigt bord, ser du det för mig Es? Vad är det för fest i så fall? Ända sen jag gifte mig, o skilde mig ;), har jag alltid donat allt själv, med hjälp jo, men inte kunnat gå till färdigt bord. I-landsproblem, absolut.

Ny dag, gamla utmaningar, festtillställande ;D.

Ha en bra dag!
Kram Skorpan


Svar: Nej, om jag till äventyrs skulle bli 90 år så lär det inte bli så som mamma... hon är fortfarande nyfiken på livet och det är nog hemligheten bakom hennes vitalitetDu kommer få gå på olika fester.. även sådan som du verkligen skulle vilja, kram :)
Esmaralda

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet väl jag har en stort längtan att få ser C kvinna och prata med henne. Men jag sågs C kvinna i den kvinna igår. Det är ju svårt. Jag försöka ju tänker att C kvinna har inte sagt något utan den kvinna som jag såg i.

Jag är bara ledsen över det. Dra min gamla känslor över det som jag var sårar en gång i tid.

Ha det bra

Svar: Försök att sätt dig över denna känsla.. och ta saker och ting mer som de kommer... grubbla inte, kram :)
Esmaralda

7 <3:

skriven

Godmorgon Es.
Har E berättat för någon att vi är typ " ovänner " ? Hon har väl förmodligen inte erkänt sagt att hon behandlat mig illa och fel på salongen.
Kram

8 Smaragd :

skriven

Godmorgon Es,

Vilken hurtig härlig mamma<3.

Jag tänker positivt och ska nå vårt mål och pratar med dem där uppe. Nu ska allt vända. Basta!

Jag vill investera i en 1a att hyra ut i landet vi vill flytta till. Men sedan rädd det försvårar för oss att köpa en större bostad där om några år. Men bara sälja den lilla isåfall.
Vad ser du?
Ser du om vi kommer köpa ett renoveringsprojekt till hus längre fram eller ett finare direkt?

Kram och trevlig helg!

Svar: Renoveringsobjekt känns inte riktigt bra... satsa hellre på ett hus som är mer klart, kram :)
Esmaralda

9 .:

skriven

Hej Es!
Mitt flow jag hade den senaste dagen/timmarna försvann. På min telefon dog skärmen på för nån vecka sen. Jag har då fått låna en gammal telefon av en vän. Igår fick jag min nya och när min vän (som hjälpt mig) skulle ta av skalet på min andra väns telefon så dog den. Vad är oddsen?!?! Jag har sån jävla ångest. Varför... Nu är ju den där telefonen som sagt gammal. Men ändå. Vad har jag gjort för fel. Är min ångest onödig? Känner mig som världens sämsta människa! Till råga på det gick mina glasögon sönder igen. Jag känner mig som en olyckskorp!

Svar: Nej jag tror inte du gjort fel, somligt bara händer.Känn ingen ångest, kram :)
Esmaralda

10 Fanny2:

skriven

Attraktionslagen har nästan alltid verkat för mig på en ganska omedveten nivå när jag inte fastnar i att "önska" för ofta utan lever vidare. Jag ser att andra gör affirmationer och små ritualer. För mig har det aldrig funkat. Jag kan känna att mina guider vill att jag gör aktiva val genom att ändra mindset och jobba på ängsligheten. Då kommer överraskningarna som på posten. 🤔 Sist fick jag biljetter till en konsert där jag bara hade konstaterat och accepterat att jag inte hade råd just nu för mitt eget bästa. 🥰

Söta mamma! Hon kanske kan dela med sig hur hon har hållit sig pigg under åren?


Ser du något om hur min sommar blir och kanske någon varning i år? Jag kommer att behöva stå i mycket om jag vill fullfölja mina studier och hoppas att tröttheten försvinner nu till sommaren. 🌞

Kram

Svar: Ja, du har förstått hur det funkar och att man behöver ha ett eget ansvar !Du har kapacitet att fullfölja studierna men du behöver ladda energi där du kan, kram :)
Esmaralda

11 Carolin:

skriven

Kommer jag träffa kärleken genom min bästa väns andra vänner eller hur kommer jag att träffa han?

Svar: Kan bli på vilket sätt som helst, kram :)
Esmaralda

12 Silvertassen:

skriven

Hej Es!
Din goa mamma får du hälsa till! Hoppas allt är bra med henne?

Ser du om jag kommer möta flirten eller romansen i år?? Kram ❤️

Svar: Jadå tack, nu mår mamma bra :)Chansen finns absolut att mötet sker i år, kram :)
Esmaralda

13 Mercan :

skriven

Ha det så trevligt med din mamma Esmaralda 😊 Esmaralda jag undrar var någonstans kommer jag träffa mannen med gott hjärta, Ser du Esmaralda någonting eller vad som helst 😊 😅 😅 😅 tack så mycket söta Esmaralda för allt 🙂

Svar: Mötet kan ske var som helst, så ha ögonen med dig, kram :)
Esmaralda

14 K:

skriven

Jobbade han över igår så där sent som han sa? Varför hörde han inte av sig? Kram

15 Ali:

skriven

Godmorgon ☀️
Ja du, hur många gånger har man inte sagt o önskat detta… 😌😉
Men jag tror på både attraktionens kraft, önskningar, talismanernas kraft och sist men inte minst, sitt egna agerande för att nå sina mål, oavsett vilka dom är.. att inte ge upp utan tro på sig själv att uppnå dem 🌱

Tack för svar, hur menar du att hans tankar går fram och tillbaka, på vilket sätt.. finns det någon chans i positiv riktning att det kan leda till något?
Hoppas Bosse-bi kan bistå här kanske..
Kram o fin dag! 🌷

Svar: Det kan vara en kombo av flera ting... för visst kan drömmar bli uppfyllda ! Kram :)
Esmaralda

16 Ali:

skriven

Godmorgon ☀️
Ja du, hur många gånger har man inte sagt o önskat detta… 😌😉
Men jag tror på både attraktionens kraft, önskningar, talismanernas kraft och sist men inte minst, sitt egna agerande för att nå sina mål, oavsett vilka dom är.. att inte ge upp utan tro på sig själv att uppnå dem 🌱

Tack för svar, hur menar du att hans tankar går fram och tillbaka, på vilket sätt.. finns det någon chans i positiv riktning att det kan leda till något?
Hoppas Bosse-bi kan bistå här kanske..
Kram o fin dag! 🌷

17 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Jäklar i min låda vilken ärtig mamma du har, Wao!! Vilken nice dag ni kommer få☀️
Tänk att det äntligen blev fredag, min praktik är över och jag är åter på plats där jag känner att jag hör hemma.
Jag önskar mej mycket i livet och försöker affirmera in vad jag vill o önskar. Visst känns det hopplöst ibland men man får öppna upp sidor hos sej själv och då går det faktiskt riktigt bra! Ser fram emot helgen nu med lite pirr o spänning. Min fling vill ses igen o det vill ju jag med. Känns det som vi kommer fortsätta o ses lite över sommaren? Känner även han lite pirr tro?🙈
Ha en underbar dag o helg🥰

18 J:

skriven

Gomorgon☀️
Kommer sonen hitta ett trivsamt jobb? Han vill uppta läringsjobbet igen. Kan du se om det är närmaste framtiden detta kommer ske?
Kram

19 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 🙂💖🤗❤️

20 Ghostwriter :

skriven

Kan jag lita på hans svar nyss? Kram

21 LottaS:

skriven

Tack för svar igår om skogsskiftet! Betyder is i magen att vi lade ett onödigt högt bud mot vad det är värt?

22 Jeanette :

skriven

Tack och trevlig helg 🥰

23 AnnaK:

skriven

Tror nog det mesta ligger på oss själva faktiskt 😊 Önskar jag förmådde ta tag i allt bara. Orkar inte må så här. Verkar inte vara något fysiskt fel på mig. Nu kollade dom inte specifikt järn utan kollade bara hb så jag kan mycket väl ha järnbristanemi igen. Tror jag har blivit deprimerad av allt helt enkelt. Är nog i min botten.

Ha en bra dag med din fina mamma 😊

Kram 🤗

Svar: Nu är det dags för nya och bra val, kram :)
Esmaralda

24 Smöla:

skriven

Vill han att vi ska flytta till honom? Kommer han ta upp det samtalet? Ser du när det blir nån flytt för mig?

25 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Ser du mig bo utomlands med kärleken och min dotter?

Kram

Svar: Jag ser inga detaljer runt men jag ser boende utomlands, kram :)
Esmaralda

26 Ghostwriter :

skriven

Känns det som att han var ärlig med det han skrev som svar om igår? Kram

Svar: Känns ärligt, kram :)
Esmaralda

27 Skrållann :

skriven

Hej!
Klokt skrivet som alltid;)
Och återigen bär vi själva ansvaret för hur vi vill vårat liv ska se ut.
Dock känns det lite nu som mitt framtida liv hänger på hur kommande provresultat ser ut. Gjorde en benmärgsbiopsi igår men läkaren övervägde om det egentligen hade räckt med blodprov då andra värden är så pass bra som de är. Det känns ju hoppfullt. Kan dock tycka det var skönt att det blev gjort då det är det säkraste sättet att utesluta något systemiskt engagemang.
Jag kan bara vänta och fokusera på allt annat gott som händer just nu och be till högre makter att det inte ska vara något elakt i min kropp.
Nu ska jag ge mig upp ur sängen och städa och sedan åka köpa lite blommor…sånt piggar alltid upp🌸

Kram❤️

28 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tänk om det vore så lätt att bara önska sig haha...nä då skulle livet vara allt bra tråkigt . Att skapa och försöka förändra och framförallt drömma om nya mål ger för mig innehåll i mitt liv ,visst önskar jag oxå .Nu ber jag till "gudarna" att det ska vara ngt enkelt fix som en slang eller ngt sånt med bilen ;-)

Men hjälp på traven önskar man ju ofta ;-)

Låter som en delikat lunch med fina bästa mamma din <3
Smaklig spis ! Ge mamma din en kram från flocken .

Kram Anki med liten flock

Svar: Och oft får man ju också den där lilla extra hjälpenMamma kramar hela flocken tillbaka, jag med :)
Esmaralda

29 <3:

skriven

J en killkompis kompis hör av sig mycket till mig.
Speciell man som jag tror burit på mycket mörker. Han gav mig healing igår på natten på distans. Kände en rund värme om mig. Tror du healing var bra för mig och vill han mig väl ?

Svar: Ja, det känns positivt med healingen, kram :)
Esmaralda

30 Ior:

skriven

Vilka kloka ord!
Att bara sitta och vänta på sin lycka är nog ganska meningslöst.
Jag undrar om min yngsta dotter kommer att kunna arbetsträna i höst?
Kram <3

Svar: God chans, kram :)
Esmaralda

31 Lunora:

skriven

Hej!
Jag har ägnat mycket tid åt att reflektera kring livet och också mitt eget ansvar. Jag har ett ansvar att skapa djupare samtal och att mötas på olika plan. Det är så lätt att skylla på andra och inte se din egen del.
Jag har funderat mycket på varför jag har så svårt att hitta kärlek, upplever att jag har svårt att mötas på ett emotionellt plan och att jag hittar en massa fel och flyr när någon kommer för nära. Jag jobbar med detta och tror att detta arbete kan leda mig närmare kärleken.
Dejtar nu en man som har så många fina sidor, attraktion finns, han har ett djup men ändå är det något som gnager i mig. Han är lite omständig med mat, dryck och hälsa, vilket jag har hakat upp mig på. Han är också väldigt på, vilket blir lite mycket för mig.
Jag är rädd att jag stöter bort män pga mina egna ”rädslor”, att jag missar mannen som jag så innerligt längtar efter.

Kram💕

Svar: Låt det få gro och lägga sig tillrätta och skynda inte på... du kommer definitivt att veta om detta är en relation för dig eller inte.. kram :)
Esmaralda

32 Jen. :

skriven

Hej,
Nu vägrar pappan betala underhåll. Han har pengar och jag ska studera men han vill hålla sina pengar föe sig själv. Är det dags att ta det via rätten nu?

Svar: Ja, vägrar han så ta det via rätten, kram :)
Esmaralda

33 Helena Ir:

skriven

Inget kommer av sig själv, eller så gör det ändå för en del människor. De får ihop livspusslet mycket lättare. Födda under en lycklig stjärna kanske!? Alla har vi vårt eget öde, som ju verkar bestämmas långt innan vi påbörjar det här livet. Man gör det man kan, en del blir hjälpta av talismaner, sin tro, universum, eller vad det nu må vara. Så alla får inte det som de önskar. För jag anser att livet ser ut så!
Men det gäller väl att inte tappa tron :)
Själv, jag kunde säkert göra mer :) eller så har jag förstått att det här livet skulle se ut så här..
Men inga stekta sparvar kommer flygande heller av sig själv.. eller vad det nu heter :)
Inte så farligt ändå, jag har absolut inte gett upp :) helt plötsligt händer det..

Bra träning idag, glad för energin!

Fin mamma har du, nyfikenheten i livet är en gåva!
Själv blir jag nog aldrig riktigt "vuxen" :)

Kram

34 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack. Känns lugnande. Sitter i trädgården och är så fylld av kraft och glädje. Känns som om jag har en kvinna hos mig. Hon har finskt påbrå och tror hon gått över till andra sidan. Hon har bott i dina krokar och vi hade en underbar kontakt.

Ser du om hon vill ngt särskilt? Kram

35 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack. Känns lugnande. Sitter i trädgården och är så fylld av kraft och glädje. Känns som om jag har en kvinna hos mig. Hon har finskt påbrå och tror hon gått över till andra sidan. Hon har bott i dina krokar och vi hade en underbar kontakt.

Ser du om hon vill ngt särskilt? Kram

36 Tjejen345 :

skriven

Hej! Kände min killkompis något för mig förr? Ha det fint! :)

37 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vill bara berätta så det känns okej nu men jag tänker inte väl prata med dom i helgen. Utan fokus på mig själv och jag åker hem på tisdag. Så det ska blir en bra vecka iallafall.

Ha det bra

38 G.H:

skriven

Så sant!

Coolt kort 😎 på din härliga mamma 😃

Vi har precis börjat prata med några grannar som sagt att vi måste komma över på en vinkväll! Finns det någon chans att vi blir vänner med dem?:)

Kram:)

Svar: Ja, den chansen finns, kram :)
Esmaralda

39 🐸:

skriven

Coola mamsen😊
Vad väntar mig i Juni?
Kramen

40 Rädd:

skriven

Borde jag gå på jobbfesten ikväll? Kan det bli kul? Eller kan jag lika gärna vara hemma? Har verkligen ingen lust.

Kram och kårlek.

41 Cami:

skriven

Pissdag är de idag😨
Vi är så in i bomben trötta på allt byggarbete runt oss!!!!!! Nya huset bredvid är inne på ett år nu o de låter från 07.00 till ibland ca 20 -22 tiden alla dagar i veckan. Och i onsdags så började Ellevio mee sitt projekt och gräver upp halva vägen utanför så vi har varit vakna sedan ca 6.30. Ska dwt aldrig ta slut och bli tyst!!!!! Det räcker nu!!!

Vet inte riktigt om jag tror på väninnan som sa att läkarbesöket gick så himla bra. Hon brukar nämligen försköna saker och ting.

Nåm dag sen vi sågs.
Cirkulerar det tankar hos honom?

Trevlig helg💚

42 AnnaK:

skriven

Ja det är dags för nya och bra val! För längesen.

Förstår ju att något är galet med mig när det är så svårt. Har väl lite drag av add jag med. Läkaren tror min äldsta har det och min yngsta tror själv att hon har det. Tidigare idag kände jag mig så trött och uppgiven att jag tänkte att det nog vore enklast ta livet av mig bara. Skulle aldrig göra det men snuddar ibland vid tanken att det skulle vara skönt att försvinna. Men som sagt kommer aldrig göra det! Men har insett jag står helt själv i allt. Någon knuff eller lite mod kommer jag inte få från högre makter....har tjatat 😂

Har jag ens någon där? Ängel eller liknande. Eller hör jag till dom som står utan?

Kram 🤗

Svar: Du har en skyddsängel så sök kontakt och ta emot god energi, kram :)
Esmaralda

43 Matte:

skriven

Hej!
Vår ena hund Midas har varit dålig i magen ett tag.
Jag misstänker biverkning av hans nyinsatta medicin.
Min man är orolig att det är något allvarligt.
Vi ska kontakta veterinären på måndag för rådfrågning.
Han är ju ingen ungdom längre (hunden och inte maken 😉 ) men pigg och glad fortfarande.
Jag ber dig inte sia om sjukdomar men ser du om han får en tid till med oss?
Kram ❤

Svar: Ja, det är troligt att hans tid inte är ute ännu, men ni gör rätt i att ta honom till veterinär, kram :)
Esmaralda

44 Nicke nyfiken:

skriven

Varför är attraktionen så stark för honom/oss?

Ha en bra kväll.
Kram

45 Ghostwriter:

skriven

Tack snälla för svaret. Menade du att man helst skulle skriva Max 2 frågor per dag eller kommentarer? (Som fråga) kram ha en fin helg

Svar: Max två frågor om dagen känns ok... men vill man sedan kommentera mig eller någon annan så är det ju inga frågor och det får man göra precis så ofta man vill :) kram :)
Esmaralda

46 BaraJag :

skriven

Hej Ez!

Nu har jag gjort testerna som ingick i rekryteringen, haft en intervju och fått återkoppling på testerna. Jag får en bra magkänsla, men sånt här är ju väldigt svårt eftersom det är så många olika man träffar. Du såg att chansen var fifty/fifty i söndags när jag frågade, då var det endast intervju bokad. Har chansen ökat eller minskat eller ligger den på samma?

Kram!

Svar: Chansen ser ut att ha ökat.. ser dock inte hur mycket och håller alla tummar, kram :)
Esmaralda

47 Hönan:

skriven

Vad trevligt med en mammadag :) hoppas lunchen var till belåtenhet.

Det jag precis fått berättat för mig, stämmer det att hon vill mig "illa"? Eller i alla fall att hon snackar skit om mig? Ser du varför hon försökt prata om mig på det sättet med honom flertalet gånger?

Vet inte om det är någon jag vill ha kvar i min närhet. Men vill samtidigt inte klippa bandet om det inte är så illa.

Kram

48 Tintin:

skriven

Hej Ez!

Bra tankar du delade.

Jag väntar och väntar på att få svar på mina arbetsansökningar. De lovade höra av sig denna vecka, men icke. Försöker ändå tänka positivt och dra till mig positivitet. Man blir ju bara så frusterad... Svarar de mig nästa vecka? Jag vill så gärna ha ett av jobben <3

Tack och kram!

49 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om jag kommer jobba inom handeln i framtiden?? Kram Zoey 💕


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: