Styr dina drömmar....

Det sägs att livliga drömmar  kan kopplas till lågt blodsocker vid sänggåendet. Personer som svettas eller fryser under natten drömmer mer. Av samma anledning kan hormonsvängningar leda till fler drömmar, vilket tros vara förklaringen till att kvinnor drömmer mer när de har mens.
 
 

Det finns något vi kallar klardrömmar eller lucida drömmar. Det handlar om att man i vissa fall kan kontrollera sina drömmar och det beror på att hjärnan är halvvaken samtidigt som REM sömn pågår.

Jag drömde tex en gång att jag blev jagad av en galen mördare. Han jagade mig med en stor förskärare och kom allt närmare.

Jag sprang och sprang för livet  men upplevde att jag rörde mig allt långsammare.

På min hägra sidan hade jag ett stort stup, flera hundra meter djupt och plötsligt kom insikten att jag ska såklart kasta mig nerför stupet, för då vaknar jag.

Jag kastade mig utför och vaknade !

Där var jag alltså medveten om att jag drömde och så kan det bli ibland.

Vad man drömmer styrs av många ting. Det kan vara en mix av vad man upplevt eller tänkt, sådant man är rädd för eller längtar efter. Det kan vara känslor, som oro eller glädje och när man i drömmen mixar allt så kan det blir helt underbart men också väldigt skrämmande drömmar.

 

Ibland kan man drömmar seriedrömmar, dvs att samma dröm återkommer och då ska man vara lite extra vaksam. Seriedrömmande betyder att  man inom sig har ett budskap som vill komma fram och man får ta sig en funderare och försöka tolka sin dröm.

Och ibland händer det att man i drömmarnas värld får kontakt med sina kära i Alltet och det behöver inte handla enbart om drömmar utan det kan vara besök på riktigt... för  de når oss lättare när vi sover och är avslappnade.

Hur har ni det med era drömmar ?

Kram & kärlek💖

P.s. Fredag IGEN...herregud....blir en lugn fredag för mig, till gymmet , handla lite mat, fixa chili con carne och bara mysa härhemma !!

1 SarA:

skriven

Äntligen kanske min dröm om att byta jobb nu blir sann.
Var på fysisk intervju igår och innan haft två intervjuer via telefon och teams. Hade absolut inga förväntningar på jobbet från början men det har växt längst med vägen vilket känns bra. Igår fick jag positivt besked från rekryteraren och nu skall referenser samlas in.
På ett sätt känner jag mig cool lugn och på ett annat livrädd. Ska jag lämna en fast tjänst efter 11 år för en konsulttjänst?
Tror det kan bli bra ändå! Eller…?

Härligt med fredag igen ändå nedräkning till semestern. Kram och trevlig helg!

Svar: Du har behov av att göra någonting nytt så följ din egen känsla, kram :)
Esmaralda

2 A:

skriven

Intressant! Jag drömmer inte så mycket längre, eller jag kommer i alla fall inte alltid ihåg dem när jag vaknar. Men tidigare, flera år bakåt, och till nu så har jag ett återkommande tema och det är att jag har en tid att passa men jag kommer aldrig fram. Flera hinder på vägen. Frustrerande dröm! Eftersom jag är sån som alltid är minst 15 minuter före utsatt tid.

Något år efter min mamma dött så drömde jag en sanndröm. Jag mötte henne och det var så verkligt. Kramen var verklig. Jag grät i drömmen och när jag vaknade så grät jag. Jag frågade om hon hade det bra och hon svarade ja, men är tråkigt att så många bara vill sitta och spela schack 😆 det var ett kort möte men ändå långt på nåt sätt. Detta är flera år sen, 20 år kanske? Och har inte drömt om henne igen efter det.

Skolavslutning och student idag, kul! Snaaart semester!

Trevlig fredag!
Kram!

Svar: Du fick en underbar hälsning från din mamma och därmed vet du att hon fortfarande finns även om det är i en annan dimension ! Underbart! Kram :)
Esmaralda

3 <3:

skriven

Godmorgon kära Es,förstår mig inte på A. Varför tog han inte chansen att umgås den här veckan med mig och 🐶som han tycker om. Men midsommar vill han fira ihop. Hur tänker han kring mig?
Kram

Svar: Hans tankar och känslor pendlar en hel del, kram :)
Esmaralda

4 Mimi:

skriven

Hej!
Till den ort som jag tänker flytta till finns ett Cafe som jag skulle vilja jobba på. Kommer jag att få jobb där?? Finns även lägenheter i samma hus. Skulle vara perfekt att få lägenhet där. Hoppas att flytten blir av.

KramSvar: Ibland slår det ultimata inte in men det finns andra alternativ som är minst lika bra, kram :)
Esmaralda

5 Lupin:

skriven

Godmorgon,
Drömmar är så intressant, har faktiskt gått en drömkurs en gång i tiden..
Jag drömmer själv väldigt mycket, och kommer ihåg. Drömmer oftast i färg och individerna i drömmen har ofta ett ansikte, har en gång drömt en dröm där doft fanns med, intressant.
Vi matas ju med information via media o dyl varje dag som poppar upp i våra drömmar i kombination med möte med andra människor, filmer vi sett och funderingar vi har i största allmänhet, allt spelar roll tror jag och finns med som en blandning, dagen vi haft skall bearbetas under natten och nya beslut skall tas som vår hjärna skall processa.
(Kan ju verkligen rekommendera Anders Hansens program om Vår Hjärna på Svt Play)

En fråga idag: Gällande mannen jag önskar fira midsommar med, kommer det något tillfälle jag kommer kunna ställa frågan eller hur kommer det bli? vi stöter ju inte på varandra så ofta eller har någon annan typ av kontakt...
Ser det ut att bli ett intimt firande?
Kram :)

Svar: Jag tycker du ska ta initiativ och sedan känna av, då vet du snabbt hur det blir ! Kram :)
Esmaralda

6 Solen ☀️:

skriven

Ja jösses, jag skulle kunna skriva en hel roman om mina drömmar. Jag kan ha så verkliga och intensiva drömmar så jag är helt slut när jag vaknar, det känns som jag har jobbat hela natten.
Det mest tröttsamma är när jag drömmer om mitt ex…varför måste jag drömma om honom fortfarande så många år senare? Jag vill inte ägna mer energi åt honom.

Ja du kanske har rätt att jag borde kanske titta efter jobb lite längre bort…men drömmen vore att ha ett jobb här i närheten. Idag har jag ju redan ett distansarbete så något som ligger nära så man får arbetskamrater hade varit trevligt. Men jag vill ju inte sänka min lön heller för mycket…jag vill ju helst behålla mina förmåner…men det lär väl bli svårt.

Ha en trevlig helg! Kram Solen ☀️

Svar: Du har fortfarande bearbetningsdrömmar kring ditt ex och det är helt inom det normala.Sök de jobb du känner att du vill ha och blir det inte perfekt... då kan du sedan därifrån fortsätta söka det mes ultimata, kram :)
Esmaralda

7 Skorpan:

skriven

Varierande, ibland mycket o ibland inget på långa rider. Intensiva drömmar som får mig att tro att andra inblandade har tänkt på mig, är det möjligt?

Nu mera dagdrömmeri o det är ju inte svårt att gissa vad det handlar om ;). När slår min dröm in Es o hur stor procents chans är det att det sker i år?

Anmälde mig till kursen o idag är det första lektionen, på distans. Får se om nåt går in i mitt arma huvud? Känner mig mycket korkad nämligen ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Du drömmer helt normalt och ibland tror jag att du kan ta emot hälsningar från Alltet i dina drömmar.Chansen finns att att din dröm slår in i år... fortsätt sök aktivt !
Korkat är du absolut inte, den saken är klar ! Kram :)
Esmaralda

8 Jennifer:

skriven

Godmorgon finaste Esmaralda! Idag ska jag till läkaren och jag är såååå rädd och nervös, ser du fina Esmaralda om det kommer att gå bra?

Blir det vidare undersökningar?
Kram,
Jennifer

Svar: Ja, det ser ut att gå fint så oroa dig inte, kram :)
Esmaralda

9 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om jag kommer lyckas shöpa till min bror short en pelle p från stadium tills mina pengar kommer på kontot 😂 😂 😂 😎 😎 😎 men den är S storlek som finns i butiken, och min bror brukar ha på sig M eller L storlek, jag vet inte om den kommer passa om det är värd och det kostar 699 kr fast den är på rea 😂 😂 😂 😎 😎 😎 Esmaralda jag ska till kappahl idag, vi shöpte två olika storlekar byxa till min mor och hon behåller byxan som passar den är perfect 👌 😁😂😎 andra byxan ska tillbaka Esmaralda men på vägen dit jag ska röka min sista sigarett 😤😂😂😂finns det fara för böte Esmaralda 🤔

Svar: Storlek S till din bror känns inte rätt så avstå hellre från köp, kram :)
Esmaralda

10 Jeanette :

skriven

I natt drömde jag om att jag sälja hus/lägenheter. Inte mina för jag hyr utan ja jag vet inte.

Ha det fint ❤️

Svar: En dröm om att få mer makt och inflytande, en bra dröm, kram :)
Esmaralda

11 Dani:

skriven

Hej!
Skrev precis till min pappa att jag åker iväg på söndag. Hoppas han tar det bra. Är ju ändå vuxen så borde få bestämma själv.
Kommer han ta det bra?

Kram

Svar: Du är vuxen och du bestämmer över dig själv så låt inte pappas reaktioner styra dig, kram :)
Esmaralda

12 Eliea:

skriven

Friyay och glad helg alla❣️✨

Drömmar.. Önskar jag kunde komma ihåg mer av sånt men det är rätt tomt på det kontot.. Sover jag dåligt eller vad handlar det om riktigt? För jag har min sovrutin som fungerar bra och tycker mig sova gott/vaknar utvilad allmänt.. 🤔

Ha en skön dag 🌼

Svar: Din sömn ser bra ut och ofta minns man helt enkelt inte sina drömmar och det är het naturligt, kram :)
Esmaralda

13 <3:

skriven

Jag drömde mardrömmar när jag var yngre att min mamma jagade mig och jag precis lyckades undkomma henne genom att kunna flyga.
Vi har haft och har fortfarande en inte alltför bra relation.
Hon föredrar min syster även om hon nog inte inser det själv och det har påverkat min självkänsla och naturligtvis min relation till min syster.
Min syster och jag försöker att hitta varandra men det är svårt.
Blir inte så naturligt.
Tyvärr ser jag hur min syster och hennes man har börjat använda alkohol i stort sett dagligen.
Känns som om detta kommer att sluta i katastrof då min svåger har flera sjukdomar så som diabetes och högt blodtryck.
Hade vi haft en bra relation hade jag kunnat prata med min syster om detta men så är det ju tyvärr inte.
Ha en fin dag <3

Svar: Ja, ibland kan man ingenting göra och så småningom tror jag att din syster själv inser och agerar men det kan dröja, kram :)
Esmaralda

14 Jossan :

skriven

Godmorgon
Tittar in lite snabbt för jag har en fråga.. Kollegan som jag har svårt för var oerhörd trevlig igår och ville typ ut och ta en fika nästa vecka. Vet inte om det var vi två bara eller om det var fler. Hur ser vår relation ut nästa läsår?
Förresten är första terminen klar av utbildningen och allt är godkänt!

Kram

Svar: Du får en liten vänskapstrevare av kollegan och den bör du nog ta emot och relationen blir lite enklare framöver, kram :)
Esmaralda

15 Jen. :

skriven

Jag som trodde jag kunde manipulera mina drömmar 🤣, men då fick jag en förklaring till det.

Ser det ut som jag får blter om jag följer min oro?

16 Lo:

skriven

Under en period när jag var liten var jag också medveten ibland att jag drömde. Det var alltid under obehagliga drömmar och jag lärde mig likt det du skriver att kontrollera vissa saker, som att blunda hårt för att vakna.

I förrgår trodde jag att jag tappat mitt kära lilla bi. Letade som en galning där jag var säker på att han åkt ut från skjortfickan, men senare dök han plötsligt upp på ett helt annat ställe och jag blev väldigt glad!

Jobbet som jag sökt, kan du se något vad som händer där?

Kram och trevlig helg :)

Svar: Bosse Bi var minst lika glad som du när han blev hittad.Han jobbar intensivt för dig
Kanske inte så stor chans att du får jobbet du sökt men det kommer nya jobb och det kommer lösa sig bra, kram :)
Esmaralda

17 Mercan :

skriven

Esmaralda 😊Ser du Esmaralda ny bil för min bror under året 🙂 tack Esmaralda 🙂

18 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda 🤗 nu vet jag 🙂 ♥️ 🤗 😘 ❤️

19 Skorpan:

skriven

Tack Es!

Lite intressant bemötande på kursen idag tyckte jag, kanske bara inbillning? Mest energisk tyckte jag mig åtminstone vara ;D. Kanske...
Kram Skorpan

20 K :

skriven

Jag tog upp kontot på lättklädda personen och han blev upprörd. Fast jag pratade lugnt och tror iaf jag inte visade att jag var arg.
Han följde väl visst det kontot pga det sexuella, eller vad kan du se var anledningen ärligt?
Och varför blev han på riktigt arg istället för att lyssna klart?


Mår riktigt dåligt nu.
Kram.

Svar: Han känner sig en aning stalkad av dig och tycker du lägger dig i... medan du mår dåligt av situationen... ni behöver ett ordentligt samtal och sedan får ni ta er steget vidare och inte älta detta som hänt mer, kram :)
Esmaralda

21 K :

skriven

Men varför säger han att han inte har behov av snuskiga konton för att sen följa dem ändå? Fast han tagit bort så mycket? Det är det jag måste förstå inann jag slutar älta…

Tackkram

Svar: IBland får man finna frid i att inte förstå allt, kram:)
Esmaralda

22 K :

skriven

Ursäkta skriver igen. Jag vill ju att han ska respektera att inte följa sexuella konton för det är ju en grundvärdering jag har …. Han kan ju inte säga en sak och göra annat? VILL han följa dem?

Kram och tack för allt

23 Lina:

skriven

Hej, jag vill berätta att nu är min önskan uppfylld av Bosse Bi. Kärleken är här och den är underbar. Bosse har varit så levande hela tiden och det var han som insisterade på att jag skulle prata med mannen i taxin, något som jag normalt inte skulle göra men som är det bästa jag gjort. Kram

Svar: Stort grattis :) kram
Esmaralda

24 Ally:

skriven

Hej
Alltså förlåt men jag är såååå velig inför lägenhetsköpet…
Tänkt att vi ska skriva papper idag i em, har bett att få titta en gång till, då främst gäller förvaringsutrymme…
Blir det här bra, jag kommer väl inte ångra mig?
Kram :)

25 Skrållann :

skriven

Hej!
Mitt drömmande går i perioder.
Blev så glad nyss när jag såg att det är fixat så jag får semester natten nästa vecka. Det är skolavslutning men jag fick även en tid på hematologmottagningen för genomgång av biopsi och prover som tagits. Det är både skrämmande men även en lättnad och det är endast 30 min planerat. Då kan de ju inte meddela något jättehemskt?! Tänker att jag hinner dit och åker direkt till dotterns skolavslutning…det borde funka?!
Nu ska jag vila lite till så jag orkar med tre jobbnätter.

Kram❤️

26 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg att det kommer bil för min bror Esmaralda och det har förverkigats 🙂Esmaralda ser du om det finns möjlighet att han förnyar bilen under året 🙂 kanske när vi har återvänt från resan till Bulgarien hemma hos våra söta katter och söta kattungar 😔 söta Esmaralda ser du vad gör dem om allt är bra med dem 😑 🙏 🙏 🙏 min mor sa att dem har sprungit bort till grannarna kanshe alla 🙂 för det finns ingen hemma 😔ser du Esmaralda om Hörü kommer kanske då och då, jag såg henne en gång att hon har givit vatten till katterna 🙂 det är väl bra, jag såg det när jag var i Bulgarien 😔

27 <3:

skriven

Varför måste jag påminna mamma att swisha avgiften till mig ? Ibland känns det som att hon vill vara lite småddum mot mig. Tae mig för given hela tiden.

Svar: Jag tror inte mamma tänker att hon vill vara dum.. det bir bara fel ibland för henne, kram :)
Esmaralda

28 Anonym idag :

skriven

Tack Es, för ditt svar igår. Det lugnade mig. Han är noga med att sköta medicineringen.
Det vi upplever går nästan inte att förklara. Ingen av oss har känt så djupt och starkt för någon och det var nästan som en kärleksblixt slog ner i oss båda. Vi är helt avskalade för varandra och känner en djup samhörighet och allt kommer så naturligt. Han kan väl inte vara annat än min soulmate?

Kram :-)

Svar: Du får själv känna in om han är din soulmate, det är liksom inte min sak att sägaFölj din känslor och din intuition, kram :)
Esmaralda

29 M:

skriven

Jag har livliga drömmar och det kan vara om allt möjligt. Kommer ihåg dem gör jag också men inte i natt för sov som en klubbad :)

Går det fortsatt bra på gymmet och händer nått skoj i helgen? Ja jösses fredag igen! Sommaren kommer gå i ett nafs för det gör tiden.

Mammas födelsedagspresent blir till "Myrorna" så vi skall iväg om en stund :) Hon älskar loppisar och sånt och inte jag men nu är det hennes önskan sä då får jag snällt ställa upp :) Värmeböjan kommer nu med 30 grader nästa vecka så kanske jag hittar några nya shorts. Var är regnet som behövs?!

Apropå drömmar. Vad drömmer tuppen om med mig? :) Jag har aldrig varit med om att kunna titta in i någons ögon så länge. I vanliga fall vill man ju bryta efter en stund men inte här. Kanske det pirrar hos honom också :) Kram

Svar: I helgen ska en ny vattencistern in i stugan.. den andra pajade igår... vi är bjudna på fest... så det blir lite varvat, trevligheter med måsten ! Vilken bra present till din mamma ! Jag har ju haft antikvitetsbutik en gång och tål inte gamla grejor idag. fFck nog den gången :) Han tänker att det kanske finns en mening att era vägar korsats, kram :)
Esmaralda

30 Helena:

skriven

Hej igen!Det känns som sambon är lite nere!Tror du att det är på grund av mig?Är det att han varit dum mot mig? Ha en härlig helg Kram Helena

31 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Du är duktig du som tar dig till gymmet !
Drömma är ju härligt ,det finns liksom inga gränser.
När jag var barn drömde jag ofta att jag kunde flyga .speciellt om jag vart jagad i drömmen då tog jag bara sats och flög ifrån dom ;-). Hälsning från alltet fick jag när en nära vän gick bort hastigt och oväntat . Jag var otröstlig och hon kom tydligt i en dröm och visade på sitt speciella vis att hon hade det bra .
I morse drömde jag om mina fina häst och att den var hos en gammal väninna på Gotland ( Vilket inte vore möjligt).Jag ska nog höra av mig till henne ;-)

Spisen kom och jag fick in den på tomten ! Leveransen skulle ske mellan 11-15 Den kom naturligtvis 14.40 haha ;-)
Nu jagar jag installatör

Mys på och trevlig Fredag !
Kram Anki med liten flock

Svar: Ja har också haft drömmar om min häst.. som jag hade för 50 år sedan.. och jag drömde inte om honom förrän många år efteråt. Härligt att spisen kommit... kram :)
Esmaralda

32 Helena Ir:

skriven

Här blev det också gymmet och promenerat hem sedan.

Drömmer mer i perioder. Visst har jag tidigare haft återkommande drömmar och så här efteråt förstår jag också anledningen.

Trist med blogg.se förstår inte varför det är svårt att läsa från mobilen, Texten är så liten vissa dagar. Händer aldrig på andra bloggsajter. Orkar faktiskt knappt läsa längre..trist!

Önskar dig en fin fredag!

Kram

33 Mimi:

skriven

Hej!

Sökt bostad på annan ort. Kommer jag att få vänta länge innan jag får napp?? Vill flytta så fort som möjligt.

34 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Tack för ditt svar igår. :)
Det förvånar mig inte det minsta att det ser ut som att jag skulle behöva flytta till ett annat Landsting eller söka privat. Det finns en privat psykiatrimottagning i Uppsala som är specialister på flickor och kvinnor med NPF som inte har alltför hutlösa priser men min tunna plånbok finns ingen marginal till att ta mig råd med det. Den enda möjligheten skulle vara att ta ett lån och se det som en investering i mig själv. Vad får du för känsla kring det?

Kram 🐈‍⬛

35 J:

skriven

Hej
Kommer de ringa upp från öppenvården idag och vi får hjälp?
Kram

36 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.

Intressant det med drömmar. Det har faktiskt hänt att jag drömt om framtiden.

Es, En bekant från skoltiden har sin son på samma skola som min. Upplevde inte att hon hälsade på mig idag i ett sammanhang där man kan hälsa.

Finns det något hon tycker illa om mig? Tror du att hon skulle prata skit om mig? Eller något annat tråkigt?
Kram

Svar: Hon håller sig på sin kant för det är sådan hon är men jag ser inte att hon pratar skit, kram :)
Esmaralda

37 Jana:

skriven

Hej Esmaralda.

Vet inte riktigt hur jag vill göra.

Vad tror du kommer ske?
Skulle det bli bra om jag satsade/ valde DET?
Kram

38 Naturvän:

skriven

Hej!

Kommer inte ihag när jag drömde sist, men visst händer det att jag kommer ihåg mina drömmar. Ngn gång har det varslat om ngt som hända skall, bla när min dotter blev allvarligt sjuk och jag drömde om att hennes bror som då bodde när måste hålla sig hemma....hon blev allvarligt sjuk och hade inte han funnits där vet jag inte hur det utvecklats sig......men svårt skilja på sanndrömmar och symboldrömmar.

Jobbat mina timmar idag och nu en lång cykeltur med dopp på vägen och sedan till parfymeritet och färga mina ögonfransar, brukar bli bra och ser helt naturligt ut,

Bara jobba 4 timmar imorgon, sedan ledig.......skall bli härligt!

En fråga, ser du om mannen som kommer besöka mig imorgon tycker jag är fin som jag är och gilla min outfit? Hoppas det blir lika bra som jag föreställt mig, äntligen en man i mina armar, wow säger jag bara....inte en dag för sent

Ha en underbar sommardag. Pu!!! 27 grader hos mig, men synd och klaga. Vattnet har blivit rejält uppvärmt!

Kram

Svar: Det kan vara farligt att ha för stora förhoppningar, finns en risk att det då faller platt... ha ett öppet sinne och ta det som det kommer i morgon. Han kommer tycka du är jättefin ! Kram :)
Esmaralda

39 Bjork:

skriven

Hej får jag besök av min mamma och hennes kompis nästa vecka?

Kram

40 Galenpannan:

skriven

Halloj fredagsfirar-Es!
Om erbjudan om tjänst,
ser det ut att bli en bra roll för mig?
Känns spännande,
om än lite kittlig utmanande :)

Kram ❤️

Svar: Kan bli hur bra som helst, kram :)
Esmaralda

41 Louise:

skriven

Tror inte jag kommer få fortsätta på mitt jobb.😢 En mamma undrade om jag skulle vara kvar. Allt jag kan göra är att söka jobb för fullt eftersom min tid här är oviss. Föräldrarna vill ha mig kvar tydligen. Men uppdnbsrligen så är det de 25 % av 100 att jag inte får vara kvar. Det var ju 75% chans att jag får vara kvar men icke.
Det är ju inte heller rätt mot barnen att de ska få nya pedagoger varje år.
Har ju sökt massor av jobb och ska på en intervju på onsdag.
Jag kanske har gnällt en del på tåg och dånt men jag vill faktiskt vara kvar.
Jag tycker om barnen här och personalen.
Men jag vet inget än. Kanske får jag reda på det på fredag.

Mannen gnäller fortfarande att jag ska fixa 5 minuter med dottern. Jag vill inte det men han insisterar.

Just nu är min framtid oviss. Vet inte om jobbet..om de ny tycker om mig så bör de låta mig fortsätta.

Snart dags för sommaravslutning.

Ha en fin fredag. Kram

Svar: Man får vara försiktig med att yttra sig alltför negativt för det kan göra avtryckDet är osäkert runt dig men det kommer klarna, kram :)
Esmaralda

42 Monica:

skriven

Mellan vakenhet och dröm hamnar man i ett konstigt gränsland där ologiska tankeresonemang är vanligt förekommande men det är ett härligt tillstånd. Men en hel del uppfinnare tycks ha fått inspiration och uppslag till sina uppfinningar i detta tillstånd. Jag har haft underbara drömmar dessutom bl annat att jag promenarade vid ett vattendrag med underbar natur som jag tror att jag aldrig har upplevd i denna värld. En annan gång svävade jag högt uppe. Det var mörkt och natt och såg alla tända ljus på jorden och jag bara svävade nedåt nedåt. Min fråga är: Hade jag lämnat kroppen och befann mig utanför vid dessa två sistnämnda drömmar? Dessutom det är en underbar befrielse och gå till sängs och somna in. Det är skönare än någon drog som existerar.

Svar: Ja i alla fall vid ett av tillfällena tror jag du kan ha haft en utomkroppslig upplevelse, kram :)
Esmaralda

43 Rebban:

skriven

Jag älskar att drömma och har några gånger haft möten med anhöriga men även änglar och ofta är det just i drömmar jag kan ta till mig budskap från andra sidan. Till exempel fick jag budskap om det jobb jag har idag. Det var ett tydligt budskap om att jag kommer trivas med kollegor och med uppgifterna och så har det också varit för mig. Jag brukar faktiskt säga till mina vägledare att ge budskap i drömmarna men också väcka mig i samband med ett budkskap så att jag verkligen tar åt mig och kan lägga det på minnet och jag brukar faktiskt ofta bli ordentligt väckt i samband med att de vägledande drömmarna avslutas.

En fråga - ser det ut som att min käre sambo kan få sig en ok löneökning inom det närmaste?

Kram och hoppas ni alla får en härlig helg!


Svar: Lönehöjning blir det nog men kanske inte så mycket, kram :)
Esmaralda

44 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något smått från euro jackpott i dag 😫 😫 😫

45 G :

skriven

Kommer han höra av sig ikväll eller dissa mig hela helgen igen? Tror han att bara han får göra som han vill för att han är arg? Jag blir så besviken. Kram

46 Helena:

skriven

Hej igen!Förstår att du har fullt upp!Men jag frågar ändå.Hinner du med 2 privata frågor idag,kväll?Kan swicha direkt isåfall? Kram Helena

Svar: Hemskt ledsen men det hann jag inte med... har varit upptagen ... kram :)
Esmaralda

47 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😔 jag har inga flera viktiga frågor kvar 😎 😎 🙂det är så svort bara för mig att sluta röka, man blir beroende 😤 😤 😤 😡 😡 😡 får se om jag slutar inte åtminstone ska inte röka för mycket, på balkongen det är förbjudet och vi tittade nyheterna, det är eldförbjud för det finns risk för skogsbrand, Esmaralda ser du om jag får böte någon gång 😞 för jag röker sigg😑😑😑

48 ☀️:

skriven

Avslutning idag ☀️

Ser du något spontant om mig?
Kram

49 Hjälp:

skriven

Hej Esmaralda.

Vet inte riktigt hur jag vill göra.

Vad tror du kommer ske? Kommer det lösa sig bra?
Skulle det bli bra om jag satsade/ valde DET?
Kram

50 Jennifer:

skriven

Tack finaste Esmaralda för svar, du hade rätt! Läkarbesöket gick bra! Fina Esmaralda, ser det ut som att medicinen snart kickar in och börjar hjälpa?
Kram,
Jennifer

Svar: Ja, det känns som om medicinen kommer hjälpa, kram :)
Esmaralda

51 <3:

skriven

Kommer Zalando äntligen ta tag i paketet som kommit bort med posten. Vi har hållit på med detta i flera månader. Postnord har skrivit tre gånger att de tappat bort paketet de kan se på spårning att det inte kommut fram som det ska. Låtsas Z kundservice att inte förstå vad man skriver ?
Kram

Svar: Det här är segt och det kan ta ytterligare tid innan du får rätsida på det hela, ge dig inte, kram :)
Esmaralda

52 Hönan:

skriven

Lucid dreaming är verkligen något jag skulle vilja bemästra. Handlar nog mycket om träning för att lyckas.

Jag undrar om du kan se varför hon försöker prata skit om mig? Jag trodde vi var vänner, även om jag känt att hon inte riktigt är att lita på.

Kram

Svar: Hon försöker nog göra sig själv lite intressant och gör helt enkelt fel, kram :)
Esmaralda

53 L:

skriven

Jag drömmer jättemycket och kommer ofta ihåg dom. Inatt drömde jag om min vän som i drömmen inte alls var intresserad men jag var lite på avstånd och kikade in. En riktigt patetisk dröm och lätt förnedrande tyvärr. Är den sann?
Vad för känslor har han för mig?

Kram L

54 M:

skriven

Hoppas att det går bra i morgon! Och har du haft en sådan butik :) Jag förstår dig med gamla grejjer. Klarar inte heller sånt och mår dåligt av lukten och energierna från dem. Mamma tom nog och vi gick efter 30 min och sa aldrig mer :) Vi avskyr båda stan och trivs bäst i naturen. Hon vid havet och jag i skogen. Men jag vill ju jobba och många gånger när kompisar åkte in till stan så for jag och jobbade istället. Kanske är ngt fel på mig :) Men nu är livet annorlunda med armen tills jag hittar en lösning. Och försäkringsbolaget håller på och räknar på hur stor min invaliditet är i procent och sen får jag pengar. Senast till hösten. Rättvisa tack önskar jag!

Där ser man. Han går på djupet med sina tankar och kanske han är en djup person som jag. Ja det kanske finns en mening med att vi träffats? Det måste ju vara lite knivigt att ha flickvän när han reagerar på mig. Kanske han tycker att det skall bli att gå på semester och inte träffa mig på några veckor eller så tycker han att det känns trist. Kanske vill vara nära igen och lite "oskyldig" beröring :) Kram


Svar: Japp jag bodde på landet och hade butiken i en stor gammal lada på min tomt :)Ja jag hoppas verkligen att rättvisa ska skipas nu för din del, det är hög tid minsann.
Han hoppas nog att det hela ska "lägga sig" under semestern, kram :)
Esmaralda

55 K :

skriven

Varför tycker han att han ska få göra som han känner (följa sex konton osv) när han vet att det är jobbigt för mig? Jag sa detta redan innan vi blev ett seriöst par. Jag vet att han älskar mig men det betyder inte att man ska köra över någons gräns för att man själv tycker det vore ok att jag gjorde samma sak. Har även varit extra öppen för att lyssna på "hans behov" men han ljuger ju då isåfall och säger att han inte har behov av andra kvinnor. Uppenbarligen är dem viktigare än hans flickväns känslor. Du skrev att jag får acceptera att jag inte förstår precis allt men jag måste ju få veta hur hans tankar går om det ens är någon ide att prata ut som vuxna. Därför skriver jag igen ....


Kram tacksam.

56 Bjork:

skriven

Hej kommer jag kunna va ledig vid jul om jag inte har några semester veckor kvar?

Kram

57 JT:

skriven

Har personen försökt hitta mig på sociala medier, tex FB?

58 Månskenet:

skriven

Sällan som jag numera har samma dröm fler gånger efter varann. Som ung såg jag ofta ett svartvitt rutigt golv i mågot sammanhag jag inte längre kommer ihåg. Röster eller "budskap" har hänt att jag fått, och det tror jag är verkligt, från Alltet. Det känns som om jag sällan drömmer, eller jag minns det bara inte.
Ha en fortsatt fin kväll!

59 Bjork:

skriven

Hej blir det kul nästa helg när min mamma och hennes kompis kanse kommer?

Kram

60 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack för svar,
Nej, det är viktigt att hålla sig på jorden, det är väl bara det att man är så förbaskat trött på ensamheten, ja det finns ju bara ett sätt, att ta det som det kommer, nu blir jag ju ändå lite orolig att det faller platt...men då får det väl bli så,och då får jag må dåligt en period...inte mer att göra

Kram

61 Solstrålen Hanna:

skriven

Hej Es!

Jag har kanske en lite märklig fråga egentligen. Jag är på semester och har varit på ett fint hotell. En av personalen blev väldigt förtjust i mig och var väldigt trevlig och underbar mot mig. Han öste med komplimanger, gjorde alltid sitt yttersta och bästa för att se till mig och min mor, och var så trevlig.

Men när han sen lämnade ett hjärta i min servett och hade frågat om jag vill gå en promenad med honom så behövde jag säga till att jag inte var intresserad och hade pojkvän. Det blev lite konstigt stämning efter det, och jag har ganska mycket skuldkänslor för jag var för kall och tuff mot honom. Jag är jättetacksam för hur han hade tagit hand om oss, men det kändes inte som att jag fick ur mig att jag var tacksam och inte hade något emot honom. Jag hoppas jag inte sårade honom eller att han är sur på mig. Jag försöker, som den fån man är, söka upp hans sociala medier, för att kanske ge ett sista finare avslut.

Har du något råd? Tror du jag hittar något sätt att nå honom, eller känner han att allt är okej och att han inte vill höra något mer från mig? Och ska jag bara försöka lämna det bakom mig?
Kram!

Svar: Jag tror han tog en chans... det handlade inte om djupare känslor från hans sida... så du kan lugnt släppa det hela, kram :)
Esmaralda

62 Dani:

skriven

Hittat bra lägenhet i Linköping. Har sökt det i höst. Frågan är bara om jag kommer komma in.
Borde jag signera avtalet eller bör jag tacka nej?
Om du känner något om det?

Kram

63 Cecilia:

skriven

Nu är tentan skriven och jag har en känsla av att det faktiskt gick hem den här gången. Kan knappt tro det och vågar inte hoppas alltför mycket, men vad tror du, stämmer min känsla? Kramar

64 Boudica:

skriven

Här har jag blivit jagad utav att möjligt i drömmarna, allt från ninjor till Ryssland, och det var faktiskt innan kriget. Dessa drömmar tolkar jag som att jag måste sluta fly något och facea det, för det är ju bara jag som flyr i drömmarna.

En annan återkommande som jag inte riktigt lyckats tolka, är att mamma som varit i alltet nu över 10 år kommer tillbaka, som att hon inte var död, bara varit borta ett tag, en gång återuppstod hon även på bårhuset. Men man kan tro att det är trevliga drömmar, men dessa skakar om mig rejält då de händer, oftare den första tiden men det händer fortfarande nångon gång ibland att jag drömmer dessa.
När hon återkommer så är hon fortfarande svårt sjuk, och jag som bott själv under denna tid är så mån om min frihet, och att behöva bo med någon blir bara ett stort nej. Jag vill klara mig själv.

Ibland drömmer jag starkt, och det går i perioder för mig, baserat på vad vet jag inte. Jag har haft drömmar där jag pratar med någon, och jag vet inte om det var dröm eller vakenhet, för det känns så verkligt. Drömde även mycket flodvågor som dränker platser innan tsunamin hände. Det var inget jag tänkte på fören efteråt.

Men det märkligaste är nog de drömmar som blandats med sömnparalys för mig, där ramlar jag in och ut ur sömn och vet knappt vad som är vad till slut.

Inatt drömde jag faktiskt något, så kanske testar med att fråga vad den kan betyda.
Drömde om att jag höll på att utbilda mig till polis. det är inget som jag gör i vakna livet, inte haft tankar på det heller. Så vad kan detta betyda?

KRAM

Svar: Drömmen verkar handla om din känsla för rätt och fel och något har stört dig i detta, kram :)
Esmaralda

65 Mercan :

skriven

Esmaralda 😎😎😎😂😂😂min mor har inte lyckats shöpa fin bekväm byxa till sig, vi ska i morgon till butikerna men jag tror inte vi ska shöpa något, vi ska lemna båda storlekarna byxorna tillbacka 😂😂😂min mor sa att hon kommer shöpa åt sig byxa när vi reser till Bulgarien där från en speciell butik där gamla egaren kvinnan har avlidit 😥😥😥min mor brukar shöpa därifrån fina kläder av kvalite söta Esmaralda 🤗 😘 ❤️

Svar: Bra att din mor vet vad hon vill och där kan hon hitta byxor som hon trivs i, kram :)
Esmaralda

66 emma:

skriven

Jag har drömt att jag är med barn, vad betyder det??

en annan fråga jag har vetat att ha barn med P, hur många får vi barn?

67 Ullie:

skriven

jo men ja märker jag drömmer otäcka saker ofta men tror det kan va mediciners skull

tyckte ju ett tag att jag hade någon som "passade" mej i sovrummet o särskilt när jag hade ont men nu vet jag inte vad felet är då ja inte märkt eller känt någgot Har jag gjort nåt fel ?

Svar: Ja, mediciner kan ställa till en hel del i drömmarnas värld.Du har de dina i Alltet med dig och du har din skyddsängel och de kommer alltid vaka över dig även om du inte alltid känner deras närvaro, kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: