Surskånkarna....

Sura och  misstänksamma människor, finns det nåt värre ?

Somliga ger sig själva tolkningsföreträde och tolkar alltid & allting negativt.. och själva är de som regel offer i det hela.

OM någon tjänar mycket pengar, ja då blir de misstänksamt förtrödna och snackar skit.

Eller om någon är pigg och glad på jobbet, då är det alltid någon som baktalar den personen för ingen får lov att lysa.

 

Om någon vinner en stor summa pengar, då är det ALLTID fel person som vann, tycker gnällisarna.

Om någon annan fick den tjänst man själv ville ha, ja då är  den personen korkad, smörig och falsk.

Är någon vacker och sticker ut, då ser den sura till att starta illasinnade rykten om personen.

Om grannens häck är 10 cm in på egna tomten, då startar man nästintill en vendetta… medan andra fullständigt skiter i den saken

 

Eller om någon ger sitt barn en häst i julklapp.. då går surfolket igång  eftersom det är FÖR MYCKET och aldrig kommer sluta väl och så bortskämd ungen är ….

De flesta av oss har nog råkat ut för den här sortens folk !

Förut, innan jag satte ner foten, var det de som talade om för mig att man SKA spå folk GRATIS och att ta betalt för en spådom är samma sak som att vara en fejk. Jajamän !

Sånt visste surisarna allt om.

 

 

 De säger inte samma sak till tandläkaren, kuratorn eller konstnären så man undrar varför vi som spår skulle göra det ideellt ? På detta fick jag aldrig något svar.

Nej mina vänner, ha fokus på de människor runt er som ger god energi och positivitet och ge fasen i gnällrövarna !  Som regel är de inte särskilt lyckliga.

Sen är det klart att vi alla blir lite smått avis ibland.. det är normalt och ingenting konstigt men att LEVA ut känslan  genom att försöka sänka den person vi är avundsjuka på...då går man äver gränsen och det är inte det minsta klädsamt.

 

Kram & kärlek💖

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför känns det som om jag har lite annorlunda på C kvinna efter den badet. Jag måste hålla dom i positiv hållet. Ska det hjälpa om jag har fokusera på annat istället då det lugnar ner sig och blir som vanligt igen med positiv tankar?

Igår kväll fick jag annat reaktion men jag tänker ju det är bättre att släppa dom i perioden och har fokusera på annat tills det är lugna ner sig och som vanligt igen?

Ha det bra

2 Tintin:

skriven

God morgon Ez!

Gjorde jag rätt val, då jag erbjöd mig att lära mig andra arbetsuppgifter?

Tack och kram! Ha en skön vecka!

3 Lisas :

skriven

Hej Es! 🤗
Ja surpuppor är jobbiga och ibland riktiga energitjuvar. Allt struntprat de kommer med borde man strunta i vilket inte alltid är så lätt …
En kort fråga har jag ☺️:
Ska jag satsa på att lära känna B bättre? Kan det eventuellt växa och bli något nu inom närmaste tiden? Känns ju bra 👍
Kram och tack från Lisas ❤️

Svar: Gör gärna ett försök, kram :)
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Har haft lite tankar imorse att skrämmer jag flera genom säger jag vill blir 50 år för det 22 år kvar men 21 år kvar då det är nästa år. Jag längtar efter det så kanske jag borde behålla det för mig själv? Jag vet ju jag fick den reaktion är "varför vill du blir 50 år" av flera. Så jag tänker lite om att jag skrämmer ganska många än vad jag trodde.

Så kanske jag borde behålla för mig själv att jag vill blir 50 år? Jag har också en till åldern som jag ser emot fram är 30 år.

För jag har alltid haft den känslan från 30 till 50 år är en fina och bättre år för mig. Något positiv finns i dessa året. Men det vore bättre om jag behålla allt som jag önskar mig att blir i dessa åldern?

Ha det bra

Svar: Visst kan du prata om det, men lagom mycket och inte med vem som helst, kram :)
Esmaralda

5 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Japp, precis så är det o det var det vi satt och snackade om igår, jag och en kompis. Vi är så glada att vi har varann för vi kan prata om allt o skoja o gnälla o älta o spy galla men positiva är vi i alla fall och vi garvar så magrutorna spricker😂😂 vi har våra ups and downs men då hittar vi på nåt så känns det bättre sen!
Vart tog helgen vägen?? Ja har man roligt så springer tiden iväg, får se om det blir ännu roligare snart, jag är nära nu att fråga mannen med stort A om en fika… finns det intresse o chans till ett ja?
Ha en fin dag, kram🥰

Svar: Sådana kompisar är guld värda !Fråga du honom, det kan inte bli värre än att han artigt tackar nej och skyller på annat men en god chans att han säger ja, kram :)
Esmaralda

6 H:

skriven

Godmorgon Ez. Igenkänning. Sånna här människor är energitjuvar, man måste verkligen jobba på sig själv för att stärka sin egna sköld för att inte bli dränerad! (Lärt mig den hårda vägen).

Vad ser du mig någonstans efter årsskiftet? Fortsatt inom djursjukvård eller nytt jobb inom humanvården?

Kram, önskar dig en trevlig dag i kylan

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer F kvinna svar på min mejla om föreläsningar inför 2024 år. Kommer hon var positiv om det och det finns något nytt med uppdraget?

Ha det bra

8 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Skattar mig själv lycklig som kan glädjas åt andras framgång och lycka trots att jag själv har kämpat i motvind hela livet och drabbats av ständiga motgångar och misslyckanden. Jag säger det även till dem och det fungerar faktiskt som ett slags motgift till att bli avundsjuk och bitter. Ibland kan jag känna mig som ett barn som ser på när andra barn får godis men som själv inte får något. Jag kan inte sätta ord på den känslan, vad skulle du kalla det för?

Tack för svaret igår, de magiska jularna jag har framför mig ser jag fram mot redan nu :)

Önskar dig en bra start på nya veckan :) Kramar 🐈‍⬛

9 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Hahahaha ja en sak kan jag känna igen mig i är jag rädd. 😂😜🙈 Minns när jag var liten och en i min klass fin en stor tv i julklapp att ha på sitt rum. Pappan tjänade bra så både hon och hennes lillebror fick de. Samma sak med mina kusiner som oxå alltid har fått bra med julklappar eller födelsedagspresenter. Alltid märkeskläder för flera tusen, pengar, stora cd anläggningar m.m. och nu när kusinerna är stora och har barn köper dom lika dyra julklappar och presenter till sina barn vare sig de är dyra legon för 2000kr summan eller en ångmaskin. Avundsjuk är jag inte men tänker väl desto mer att jag är glad över att inte ha fått så dyra julklappar eller presenter för jag fick de bästa av allt - kärlek! Tvivlar inte på att föräldrarna inte älskar sina barn vare de sig var klasskamrat eller kusiner men oavsett vad man köper så är ändå kärlek de bästa att ge sitt barn och jag är glad över att jag aldrig fick så dyra grejer. Inte positivt med bortskämda barn heller. Kusinerna i dagsläget SKA bara ha julklappar för 2000kr vardera.

Jag har tänkt på en sak, för några veckor sedan va de en marknad i min stad och då såg jag V och E som var på marknaden tillsammans. Jag förstod att dom umgås och de kändes som att E var nöjd över att ha fått mig ur bilden. Hon har muckade bråk med mig från början. Onödigt bråk som hon startade. Du nämnde att jag skulle ha kontakt med en av dom längre fram. Så nu undrar jag tre saker: hur funkar de att ha kontakt med en av dom när dom umgås? Såg dom mig på marknaden? Har dom pratat skit om mig bakom min rygg? Kram Zoey 💕

10 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag skrattar åt mig själv hur är 6-4 år sedan när jag skriva till C kvinna i mejla som jag borde aldrig gör så och si med C kvinna. Jag är mest för "ramarna". Man kan aldrig säger så mycket än några år senare gör jag något med C kvinna.

Jag har börja tänker på att jag ska inte noga prata så mycket. Det är bättre att var tysta och ser vad händer om några år senare. Man kan inte väntar sig som jag gör aldrig så men jag gör ändå en viss som ska jag gör mig själv förvånar för 10 år sedan och varför hon gör så i framtiden.

Förflutna, nuförtiden och framtiden är helt olika och alla människor förändras även med relation också att alla kommer inte var densamma för alltid...

Jag ska kanske ta det lugnt med vad jag säger och snackar på är inget bra ide... något gång man kommer gör något utanför ramarna

Det lära jag mig nu

Ha det bra

11 MB:

skriven

Jag kan bara hålla med. Det finns alltid något att klaga på från surisarnas håll.

Är ledsen eller vet liksom inte längre var jag ska. Startade företag har kört på det, det går ok. Träffade en spännande man där vi skulle starta skola, skriva bok och nu gör han det själv efter att jag inte tagit ansvar för min barndom och inte kommer vidare i min personliga utveckling. Har tilldelats många fina situationer att hantera. Jag vill bara ha lite framtidshopp. Kommer det lösa sig oss emellan, kommer jag vidare med mig själv? Företaget är det dags att bryta sig loss eller ska jag vara underkonsult ett tag till? Kände mig på så rätt väg men är nu lost.

12 <3:

skriven

Godmorgon kära Es.
Hur ska jag hantera situationen med J. Kommer han släppa muren och köra all in med mig / oss. Han sa bara jag bestämmer mig gör jag allt för att det ska bli vi.
Jag skojade med honom får väl vänta tio år på dig 😅 Hur ska jag få honom att våga bli kär i mig ? Tro3 hqns känslor är starkare nu efter vår mysiga dejt.Kram

13 Morsan:

skriven

Hej Esmaralda. Det är Inge kul alls, det finns mycket elända i världen så dessa kanske behöver ett större perspektiv än att hänga upp sig och få ner andra.
Förändringar pågång… lite oro finns… hur ser du att det här kommer att gå och bli? Kram

14 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Försökte skicka mitt paket till amazon igår. Det gick inte för de har inte skrivit någon adress. Det som stod på var ingen adress. Varför ska det bli så svårt… sen kan man inte ha kontakt med en människa utan en chatt. Totalt meningslöst…

Blackweek.. hoppas det är en rabatt på det jag ska köpa till mina systerdöttrar i julklapp. Än så länge finns det ingen rabatt.

Kompisen J verkar vara sur på mig men jag skiter i vilket. Han är så trög (ursäkta uttrycket) ibland. Lite narcissistisk är han allt. Varför lyckas jag dra mig till sånna killar?

Ser fram emot den som behandlar mig så som jag behandlar dem..

Det var skönt att ligga i sängen men får väl ta mig upp och åka till jobbet. Vi har studiedag

Kram

Svar: Ja ofta blir returneringar svårt och det är så irriterande !Ha en bra studiedag, kram :)
Esmaralda

15 ann-marie:

skriven

Hej!
Gick till ett medium där jag bor. Och hon sa att min dotter skulle träffa en man, som sticker ut lite grann och som tänker utanför ramarna.
Är det en lite skum typ tror du? Eller är det en person som sticker ut på ett positivt sätt?
/Kram och önskar dig en fin dag

Svar: Det känns som att din dotter möter en bra man, kram :)
Esmaralda

16 She:

skriven

Hej,
Är han inte alls attraherad av mej längre?
Kram

17 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har en del ekonomisk oro, hur ser det ut framöver? Kommer jag att klara mig och få det att gå ihop? Kram

Svar: Du gör upp lite nya planer och ekonomin blir stabilare, kram :)
Esmaralda

18 Eliea:

skriven

Näe, fy.. Jag tappade energi och blev nästan på dåligt humör bara av att läsa vad du skrivit 🙊 inte skrämmas sådär med oss :D
Såna gnällisar och suräpplen kan man gott lämna hemma i skunkgarderoben där de hör hemma :P

..Finns det något extra roligt eller så för mig att se fram emot här närmsta tiden/innan jul? :D

Ha en fin dag <3

Svar: Exakt, de ska inte få ta någon energi från oss !!Lite extra kul kommer, känns som att du snart ska få ett förslag, kram :)
Esmaralda

19 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Negativa gnällisar finns tyvärr överallt ,med åren har man förstått att lägga deras gnäll åt sidan.
Björn sa alltid delad glädje är dubbel glädje ! Den devisen fungerar även när man gläds åt ngns lycka med livet/kärleken/tur i spel <3

Ryggen ngt bättre efter sonens drag i rygg...
Snö på marken och jag får som en lyckoklump i magen
älskar när det blir ljusare och när det är minusgrader .Inga smutsiga tassar att torka passar bra när man har ont i ryggen :-)
Ny vecka nya möjligheter ?

Kram Anki med flock

Svar: Javisst är det så att delad glädje är dubbel glädje, och det är lite av en konst att glädjas med någon annanSkönt att ryggen är bättre nu !
Härligt med snö, här är det plusgrader..... ja, ny vecka och nya möjligheter, se dem och förvalta dem väl, kram :)
Esmaralda

20 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Vad är chansen att jag möter kärleken i vardagen? Använder inte mera dejtingappar som Tinder och går inte heller ut på fester eller krogen, är så över sådant. Har absolut noll lust och motivation till sådant.

Om han inte dyker upp i vardagen så ser jag inte hur vi överhuvudtaget kommer att mötas.

Kram

Svar: Visst kan han dyka upp i vardagen , håll ögonen öppna i vardagssituationer, kram :)
Esmaralda

21 Skrållann :

skriven

Hej!
Fy tusan för sura och missunnsamma personer.

Försöker ju intyga dottern om att hon endast ska umgås med de personer som ger energi i stället för de som tar. Hoppas att hon börjar förstå det och hon har faktiskt tagit bort en del från sociala medier så lite fråmåt går det allt. Dessutom har hon lärt känna nya människor på sistone som verkar vara bra dom verkar vara bra för henne. En av vännerna kom hem till oss i fredags och i lördags var hon hemma hos honom. Vet inte hur den vänskapen utvecklar sig men de verkar ha skoj ihop och det är det viktigaste nu. Han verkar vara en bra kille och jag hoppas han har goda intentioner. Ser du om deras vänskap fördjupas något?

Kram❤️

22 Bjork:

skriven

Hej känner man av när man återförenas för gått med sin tvillingsjäl?

Har börjat fantisera hur jag och min blivande ska ha det i vår gemensamma lägenhet:)

Kram

23 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om mannen med gott hjärta som du såg via nättet om han kommer att skicka vänförfråga via Facebook 😍 blir det det den närmaste tiden söta Esmaralda 🤗 😘 ❤️

Svar: Jag tror inte det är en främling som kontaktar dig via FB.. kontakten sker på annat sätt, kram :)
Esmaralda

24 Skorpan:

skriven

Antar att jag hör till skaran surskånk när det gäller de senadte dagarnas händelser... Om det upplevs så så må det vara så... Finns inga gratis luncher så varför skulle nåt som nån jobbar med vara gratis? Sånt finns inte...

Måndag o humör enligt det. Ser humöret ut att bli bättre vartefter veckan går mot veckoslutet eller är det en pissvecka att vänta Es? Känns så...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jadå, du kommer bli lite gladare... och något lite extra kan också ske som påverkar humöret positivt, kram :)
Esmaralda

25 .:

skriven

Hej Es!

Det går inte så bra med maten nu.
Jag borde klara men just nu går det fel. Det är mycket i mitt liv som ger så mycket känslor. Men det känns pinsamt att höra av mig. Jag borde klara allt nu. Skulle hen bli arg (Just nu vill jag sopa under mattan) Eller skulle hen tycka att det är bra att jag hör av mig?

Svar: Du bör absolut höra av sig, kram :)
Esmaralda

26 Helena Ir:

skriven

Surskånkar, avundsjuka säkert ett vanligt beteende hos mänskligheten! Men så många son vi definitivt har det bättre som och inte behöver vara avundsjuka på. Läs och titta på vad som händer i den skrämmande världen vi lever i. Många av människor skulle byta liv med mig om tillfälle gavs!

Så kallt i lägenheten hela helgen 15-16 grader. Låg kvar under täcket och skippade gymmet. Får träna hemma om lusten kommer. Halkan och en trötthet som infann sig trots att jag kunde slappna av gjorde mig lat och trött..imorgon är en ny dag!

Jag fortsätter istället med att plocka fram mina julprylar.

Lite orolig eftersom min sonhustru som höll på att försvinna från jordelivet under covids första del nu blivit väldigt sjuk igen av vaccinet med att svimma och kraftiga covidsymtom.
Som tur är så tar vården det på allvar.

Så lite lathet och trötthet är bara en lien fjärt i livet ..inget alls med andra ord!

Ha det bäst!

Kram

Svar: Fy tusan för att frysa inomhus !Sonhustrun har en speciell känslighet.. inte kul alls men hon kommer bli bra igen.... kram :)
Esmaralda

27 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.
Har ett ärr som ömmar och är inte det bästa till utseendet. Tror du det här kommer att bli bättre och lösa sig? Kram

28 Mor:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer genomgå förändringar den närmaste tiden… hur kommer det att bli? Ser det bra ut? Kram

Svar: Ja, på lite sikt blir det bra, kram :)
Esmaralda

29 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag har tänkt på en sak, för några veckor sedan va de en marknad i min stad och då såg jag V och E som var på marknaden tillsammans. Jag förstod att dom umgås och de kändes som att E var nöjd över att ha fått mig ur bilden. Hon har muckade bråk med mig från början. Onödigt bråk som hon startade. Du nämnde att jag skulle ha kontakt med en av dom längre fram. Så nu undrar jag tre saker: hur funkar de att ha kontakt med en av dom när dom umgås? Såg dom mig på marknaden? Har dom pratat skit om mig bakom min rygg? Kram Zoey 💕

30 Ma:

skriven

Hej Esmaralda. Kommer förändringen att innebära en förbättring i livet? Eller blir det inte så? Kram

31 <3:

skriven

Vad är det J vill planera om ? Gillade att han skrev vi.
Kram

32 Jossan :

skriven

Nu fick jag att jag skulle få tillbaka pengarna men inget om någon adress så jag kan skicka tillbaka dem… kommer det bli problem för mig nu?

Kram

33 Mercan:

skriven

Ah så spännande med mannen söta Esmaralda,tack så hemskt mycket🤭Esmaralda jag tänker gå till andra hand butiken idag ,hittar jag fina byxan idag Esmaralda åt mig🤭jag behåller boomerang klänningen den är så fin och har beställt åt mig beige läder boots i deichmann 70% 200kr🤭

34 AnnaK:

skriven

Blir det ordning på dotterns mående då? Har ordnat hjälp åt henne.

Är så motigt på alla områden i livet nu. Inget flyter på. Börjar ta slut känner jag..

Kram 🤗

Svar: Bra att dottern får hjälp och sakta men säkert blir det stabilt och bra, kram :)
Esmaralda

35 Ghostwriter:

skriven

Jag vet vad jag behöver göra och tänker aldrig dejta en man igen som jag får en känsla till (intention) för det slutar bara snabbt. Men känns det som att någon bra dyker upp innan året är slut?


Kram

36 KN :

skriven

Har fått veta att ett av mina syskon fått cancer och dör inom viss tid. Vi har har inte träffats på ca 20 år. Jag har försökt ta kontakt men inte fått samma tillbaka. Personen har barn jag verkligen velat lära känna men det känns inte som familjen tyckt det varit viktigt.

Hur gör man i en sån här situation? Jag har alltid velat ha kontakt men det är trist att det bara blir av för att en dör. Jag vet inte ens om personen ser mig som ett syskon längre.

Kan säga att brist på försök till kontakt från dens sida har stört mig i alla dessa år. Det tar dock inte bort det faktum att detta är en stor sorg och jag vet inte hur jag ska hantera den. Om jag ska acceptera att personen dör utan att jag ens får säga något om det är dens önskan?


Kram

Svar: Du kan inte mer kontakta familjen... skriv gärna ett öppet brev till familjen och var sann med dina känslor, sedan är det upp till dem om de vill ha kontakt eller inte. Jag tror det blir kontakt men det kan dröja och det ser inte ut att bli med samtliga, kram :)
Esmaralda

37 Helena Ir:

skriven

Tack, nu så åker hon in till sjukhuset och blir troligtvis inlagd. Hon är som mitt fjärde barn den tjejen..Så har vi troligtvis också haft med varandra att göra i många liv. Det blir bra att hon får komma dit nu!

Kram

Svar: Ja, det blir bra och visst är det så att ni hör samman, kram :)
Esmaralda

38 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tror att jag fick en bättre tanke om föreläsning. Jag försöka koncentration på kommunikation ämne. Jag hoppas det blir verklighet som jag kan gör med digital zoom eller annat typ av videosamtal

Jag försöka sätta mig i den djupa situationen. Jag hoppas det kan blir verklighet som behövs.

Jag hoppas att det blir igång med min tankesätta.

Ha det bra

Svar: Känns som om du är helt på rätt spår, kram :)
Esmaralda

39 Ghostwriter 2 :

skriven

Nu har jag fått medicin från kry som jag inte fick från akuten! Den är väldigt stark så visst känns det som jag kan resa hem nu? Är inte perfekt men om jag trillar får väl någon medmänniska ta action :) min ängel är alltid med mig iallafall!


Kram och TACK för healing alltså det är ett verkligen ett mirakel


Kram

Svar: Det känns bra och nu ser det ut som om du kan ta dig hem... ha en bra planering kring hemfärden... stort lycka till healing kommer längs vägen.. kram :)
Esmaralda

40 Hoppfull:

skriven

Hej fina Esmaralda!
Får jag tjänsten på den senaste intervjun?
Massa kramar
Hoppfull

41 smulan:

skriven

God förmiddag
Har ställt sonen i kö till en resursskola, det är många sökande och få platser. har han någon chans att komma in till hösten 2024

42 SarA:

skriven

Känner mig nedstämd då mitt nya jobb inte är som jag tänkt mig. Jag tycker inte att det är ett roligt jobb. Arbetsplatsen, kollegor och chef är toppen men arbetsuppgifterna är så tråkiga.
Du har sett att det är en bra plats för mig och det vill jag tro att den är bra för min utveckling. Men jag ser mig redan om efter annat samtidigt som jag får dåligt samvete. Min tjänst är idag en konsulttjänst som går över till en fast anställning i maj. Jag ska ta över efter en kollega som troligtvis snart går i pension. Det är sårbart då dom lägger en del pengar på mig och satsar. Men jag känner att jag inte vill fortsätta…. Vad säger framtiden?
Kram

Svar: Framtiden säger att du fortsätter söka och du kommer börja på någonting nytt.. och det är helt rätt... du ska söka dig fram tills det känns rätt och bra, kram :)
Esmaralda

43 E:

skriven

Fin illustration på tanten med påsen. Precis så idag kan jag känna 😅

Kommer det gå bra för min son på skidresan i år?

Kram

Svar: Jadå, det ser ut att gå fint, kram :)
Esmaralda

44 GI:

skriven

Jobbiga typer.
Tar så mycket energi.
Bäst att hålla sig på avstånd. Hur tas tystnaden & frånvaron emot?

Ha en bra måndag🤗

45 Evelina:

skriven

Hej, blev han berörd när han såg mig? Hur blir han berörd av mig? Kram

Svar: Han blir berörd så att han gillar det han ser när han tittar på dig, kram :)
Esmaralda

46 Bjork:

skriven

Hej har bestämt mig för att jobba på mig själv och bli bättre på vissa saker som jag är dålig på nu.
Under tiden jag väntar på den sanna kärleken:)

Kram

47 Skorpan:

skriven

Tack Es!

Nåt glädjande emottages med tacksamhet :)! Fortfarande sur som en ättiksgurka...

Nu ser det ut som att vi tar till det tunga artilleriet, men frågan är om de som har högsta makten bestämmer till vår fördel? Ser du månne nåt kring detta Es? Det är definitivt en stor grej...
Kram Skorpan

48 Bjork:

skriven

Hej vad är det som mysiga inbjudan jag får vid jul?

Är det från min nya vän kanse?
Kram

49 LottaS :

skriven

Mycket förändringar på gång nu inom mitt jobbområde efter regeringsbytet. Ser du vad det innebär på nuvarande arbetsplats, är vi riktigt illa ute snart? Hinner jag hitta min nya nisch, mitt bra ställe, innan det blir riktigt illa med för lite pengar och för mycket stress?

50 Support :

skriven

Lyckas jag få Chilli internet istället? Och om du ser att det kommer fungera bra mitt ute i ingenstans där jag bor?


Tacksam för hjälp då jag inte får ta vilket abonnemang som helst … kram!

51 KN :

skriven

Tack för ditt svar på min fråga gällande kontakt med familjen. Jag tror jag förstår ditt svar och jag ska inte lägga detta så stort på mina axlar… det blir inte alltid som man önskar och alla kan inte känna så djupt som man själv.


Tack önskar dig en bra dag nu

52 Vitlilja:

skriven

Jag hittar inte mitt busskort. Det är ett mysterium. Kan du se Es om jag tappat det eller om det finns hemma?

53 Mimi:

skriven

Hej!

Jag vaknade inatt och hörde en kvinnoröst som sa hej. Håller jag på att bli tokig eller var det någon från alltet??

Kram

Svar: Jag tror du var kvar en aning i en dröm, kram :)
Esmaralda

54 Milla:

skriven

Vet du att precis det här satt jag och tänkte på idag.
Hur vissa bara kan se det negativa i allt.
Har svårt att glädjas åt andra och snackar skit om det går bra för någon annan.

Ja det tar energi!
Visst kan man få känna avundsjuka men vad fasen. Man kan ju gräva ner sig djupt med de egna tankarna.
Kan vi inte bara lyfta varandra istället....

Kram

55 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

När jag läste rubriken tänkte jag "Japp det är jag" men när jag fortsatte läsa så var det inte riktigt jag.
Bitterfi**a och surkärring då och då men inte så pass.
Men anmäler någon mig så kan jag tänka mig att jag ska hitta skit och anmäla tillbaka etc.

Saker som man varit med om har påverkat så det är inte konstigt att man är som man är. Flertalet anmälningar som ändå inte lett någonstans. En granne anmälde mig för x antal år sedan att när hon hade sina barnbarn där var min son hungrig och ville äta där.. Och när hennes barnbarn var hos mig så sa de att jag inte hade mattor hemma vilket även stod i soc anmälan. Och det var en hel del mer..soc sopade över det " men hon bryr sig ju".. Nej en lerso hej som bryr sig sträcker ut handen och frågar hur man man och om man behöver hjälp. Man gör inte en anonym anmälan till soc bakom ryggen och sedan låtsas som ingenting.

Så... Även fast jag inte vill vara bitter och grinig så har jag NOLL förtroende för människor. Det ska anmälas så fort det är något (kolla i grupper på FB)
Pga detta har jag väldigt svårt för myndigheter. Och människor.

Är inne i en fet dipp igen

Exet håller på igen..
Press press press.

Pallar inte snart..
Psykisk ohälsa är verkligen hemskt.
Åh har så mkt mer att skriva men förpestar bloggen med min dåliga energi ❤️

Kjam ❤️


Svar: Du är i en downperiod men det kommer vända, jag lovar !Och det där med att inte ha mattor... herregud... och vad det gäller barn som vill äta borta så gick min dotter och knackade på hos en granne och sa " Jag får ingen mat hemma, får jag äta här ?" Vilket ju var en sanning med modifikation... jag tillät henne inte att ta en macka eftersom jag var igång att laga middag ! Nu hade jag rätt granne som bara skrattade och sen skrattade vi åt det tillsammans... men saker och ting KAN blåsas upp till enorma proportioner.... kram :)
Esmaralda

56 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag har tänkt på en sak, för några veckor sedan va de en marknad i min stad och då såg jag V och E som var på marknaden tillsammans. Jag förstod att dom umgås och de kändes som att E var nöjd över att ha fått mig ur bilden. Hon har muckade bråk med mig från början. Onödigt bråk som hon startade. Du nämnde att jag skulle ha kontakt med en av dom längre fram. Så nu undrar jag tre saker: hur funkar de att ha kontakt med en av dom när dom umgås? Såg dom mig på marknaden? Har dom pratat skit om mig bakom min rygg? Kram Zoey 💕

57 🌸:

skriven

Hej Es!

Jag vet inte var det var. Jag hoppas att det inte var något andligt. Men jag hade bara sovit i ca en timme härom natten, vaknade till och såg att det var något som rörde på sig. Det gav mig en puff (svårt att förklara vad en puff är). Jag blev i alla fall skiträdd! Var det något andligt eller var det hjärnan som spelade mig ett spratt?

Svar: Du spelade dig själv ett spratt.. finns inga spår av något andligt, kram :)
Esmaralda

58 KN :

skriven

Tack för ditt svar på min fråga gällande kontakt med familjen. Jag tror jag förstår ditt svar och jag ska inte lägga detta så stort på mina axlar… det blir inte alltid som man önskar och alla kan inte känna så djupt som man själv.


Tack önskar dig en bra dag nu

59 Evelina :

skriven

Hej, känner andra på sig att det är något mellan han och mig? Vissa har sagt att man kan känna en typ av tension mellan oss två. Vad ser du? Kram

60 Mirre:

skriven

Äh fy för gnällkärringar eller sura människor som ska avundas andra. Det har jag aldrig riktigt förstått mig på.. de är ingen som hindrar dom att uppnå vad dom än vill i sitt liv, gör någonting åt den egna situationen istället för att gnälla över hur bra alla andra har det.


Es, är mer💰 påväg in till mig framöver?

Kramar🎃🧡

61 Tintin:

skriven

Hej Ez!
Gjorde jag rätt, som erbjöd mig att göra andra arbetsuppgifter?

Tack och kram!

62 <3:

skriven

Hur ska jag hantera situationen med J. Kommer han släppa muren och köra all in med mig / oss. Han sa bara jag bestämmer mig gör jag allt för att det ska bli vi.Jag skojade med honom får väl vänta tio år på dig 😅 Hur ska jag få honom att våga bli kär i mig ? Tror hans känslor är starkare nu efter vår mysiga dejt. Vad känner du in Es ?Kram

Svar: Han har känslor men han funderar och grubblar en hel del över hur han ska göra, kram :)
Esmaralda

63 Dani:

skriven

Hej!
Är C från Holland med någon annan tjej i Lima eller bara själv med sina kompisar?

Kram

64 Cam:

skriven

Kan du se nått om vem det är som tittar extra på dottern?
Anses hon vara söt, vacker, snygg , sexig? Ja typ nått sånt😀

65 Hoppfull:

skriven

Hej fina Esmaralda!
Nu har jag varit på andra intervjun till ett jobb som jag känner att det passar mig bra. Chefen sa att de kommer med svar under den här veckan. Jag tyckte att chefen var mycket nöjd och snäll. Hon visade mig runt och presenterade mig till kollegor.
Ser du någon ljusning för att få positiv svar?
Varma kramar🙏🥰
Hoppfull

66 Bella:

skriven

Heej😊
Fick sjunga igår på puben igen några låtar med en trubadur som är sjukt grym, så jag är glad!! 😁👍🤠
Har dock i drinkarnas värld skrivit till den där killen jag pratat om, känner mig lite dum mot mig själv faktiskt med tanke på hur respektlöst han betedde sig sista gången vi sågs. Usch.
Kommer jag möta honom igen, eller borde jag göra det, så att jag kan se han och se han i "dagsljus" liksom?

Kram

Svar: Du bör nog stryka ett streck över den killen.. han är ganska ofta respektlös och det passar inte dig, kram :)
Esmaralda

67 Emiza:

skriven

Hej

Kommer jag P träffa innan julen? Kommer vi att byta julklappar?

68 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Godkväll bästaste Es!

Tack för svar igår du hade så rätt det var precis som du skrev Stort tack ❤️

Fråga
Jag undrar om min larmade granne har funderat på att flytta till sin nye kille snart! Trots att jag bett henne sluta spela musik med högsta bas vid tider då andra sover o att hon säger åt sin stora schäferhund att sluta skälla o yla i tid o otid!!! Det är ju faktiskt inte hundens fel det är ju hon som ska visa att det inte är ok! Detta o lite till är fruktansvärt min huvudvärk blir värre o värre pga henne!

Snälla kan du se nåt om flytt snart?

Kram☆♡☆

Svar: Den här grannen kommer att flytta men det kan dröja ännu en tid, kram :)
Esmaralda

69 Mercan :

skriven

Esmaralda jag bestämde mig att inte röka längre 😔 💖 💝 💟

70 Mercan :

skriven

Esmaralda 😭 tycker du att det är OK att inte duscha efter att ha prövat boomerang klänningen från andra hand butiken 😬

Svar: Jag kan inte se att du skulle smittas av något om du inte duschar.. men för att du själv ska känna dig väl till mods kanske du ska ta en dusch, kram :)
Esmaralda

71 Fina:

skriven

Jag trodde på riktigt att jag skulle dö idag, hemsk upplevelse. Är min talisman ännu med mig eller dog den då den räddade mig?

Svar: Din talisman tog ut sig rejält men det finns liv i den fortfarande.... det var en hemsk upplevelse... tack och lov att det gick bra.. kram
Esmaralda

72 Regnbågen :

skriven

Hej Es

Ser du något spontant om mig?
Kram

73 CA:

skriven

Hej
Tack för kloka ord. Precis så kände jag mig i fredags.
Någon som andra vill hacka på bara för att jag har energi, inte ofta är stressad samt nynnar och är glad av mig :)
Kram

74 42 :

skriven

Är den 15 åriga mannen nyfiken på mig och förstår att jag är det och inte bara skriver för att jag har tråkigt?Kram

75 42 :

skriven

Men gud skrev fel!!!

Är den 15 åriga ÄLDRE mannen nyfiken på mig och förstår att jag har ett ärligt intresse att lära känna eller får han bli en liten fantasi bara :)Kram 🤗

Svar: Ha ha ha, ja det blev ju lite skillnad :) Han är nyfiken på dig, men ser inte hur mycket eller på vilket sätt, kram :)
Esmaralda

76 Monica:

skriven

Surskånkarna. Vilket dråplig ord!!!

Svar: Jajamän, skånskan är lite kul :) Kram :)
Esmaralda

77 Kattiz:

skriven

Hej fina du!
Jag känner mej lite orolig inför framtiden. Ibland känns det som att jag är på rätt väg. Jag och min särbo gör mycket roliga saker tillsammans. Men ibland känns allt så fel. Han har nästan ingen empati. Och det börjar bli riktigt jobbigt för mej. Kommer vi att hitta en balans mellan varandra?

78 Hoppfull:

skriven

Hej fina Esmaralda!
Undrar om kommer igen talisman som man kan bestälka. Tänkte jag behöver bättre positiva energier då känns allt är låst för mig speciell när det gäller att hitta jobb. Ser du en ljusning efter min senaste intervju?

Svar: Ja hälften av talismanerna komma att bjudas ut här på bloggen den 28/11, kram :)
Esmaralda

79 Hoppfull:

skriven

Hej fina Esmaralda!
Tack jag ska bevaka den 28e november och hoppas jag kan få en Talisman denna dag.
Jag tänkte om jag kan boka en tid hos dig.
Annan fråga är om det går fortfarande att ringa Nettan för spå?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: