Förbannelsen över dig......

Förbannelser har människan tampats med i tusentals år.

Man tror på förbannelser och förbannelser läggs, runtom i hela världen och den dag som idag är.

På forntiden trodde man att det bara var häxor och magiker som kunde lägga en förbannelse men på medeltiden ändrades detta och man ansåg att vanligt folk kunde aktivera ondska genom en förbannelse.

 

Man anser också att det inte bara är levande människor som kan ställa till det med en förbannelse utan också de döda, andar, naturväsen och småfolk.

Nu är ju en förbannelse ingen lätt sak att  lägga och det räcker inte med ord.

Man måste gå igenom en ganska avancerad rituell handling och en använda sig av en speciell formel.

Ofta använder man också någonting som tillhör den som ska förbannas.

Förbannelsen handlar om att man vill en person illa, att man vill se sjukdom och ond bråd död, skada och lidande.

Olika typer av förbannelser kräver olika förberedelser.

Jag vill påstå att ytterst få nu levande har tillgång till och kunskap om hur en ordentlig förbannelse ska läggas.

 

Sen har vi onda ögat som räknas som en light variant av förbannelse

Personer kan ha starka tankar och andra förmågor som innebär att det kan skada andra, och ibland omedvetet.

Förbannelser som onda ögat yttrar sig ofta som hastigt påkommen huvudvärk, ont i mage eller rygg, depression, kraftlöshet, allmän otur  och klumpighet.

Man tror att ursprunget till onda ögat kommer från Afrika.

Sen finns det avancerade och långvariga förbannelser som tex Tutankhamuns förbannelse.  Hans grav upptäcktes och öppnades 1922  och folk i expeditionen började dö på löpande band. Man räknar att 12 personer som var med vid gravöppnandet dog närmste året därefter

Det sägs att man kan bli kvitt en förbannelse  på olika sätt.

Ett enkelt sätt är att  lämna en offergåva på den plats där man anser att problemen dök upp och man säger helt enkelt: Ta det här och låt mitt namn vara i fred. 

Eller

–Ta ett bad med tre flaskor mörkt öl och en matsked salt, rör om motsols och bada i minst åtta minuter. Lufttorka och gå in i sovrummet där du uppriktigt ber om befrielse från besvären med egna ord eller med den traditionella psaltarpsalmen nr 23 (“Herren är min Herde, mig skall intet fattas…”).

 Och såklart finns det en uppsjö av andra metoder för att bli kvitt en förbannelse.

 

 

 Många tror sig  ha en förbannelse vilande över sig men då ska man veta att det är ruggigt svårt att ge en ordentlig förbannelse och väldigt få har kunskap om hur man gör. 
 
  Det är ett fåtal som verkligen har en förbannelse.
 
Men ibland kan det räcka att tro, och då blir det liksom ett mindgame.. om man tror på förbannelsen då beter man sig på ett speciellt sätt, man tappar fokus, blir orolig och detta kan ställa till med en hel del problem, som man dock själv  framkallar.

 

 

 Madame i Paris är en fena på att lägga förbannelser och hon vet exakt hur man gör.   Jag har aldrig prövat även om jag har kunskapen.  Ofta kan det slå tillbaka om man missar någon detalj.

Däremot har jag tagit bort förbannelser.. när jag ser att de VERKLIGEN finns..  för som sagt, det är få som har en riktig förbannelse vilande över sig

 

Kram & kärlek💖

P.s. I dag blir det till frissan för klippning och fixning av ögonbryn... sen hämta paket och handla lite mat..... nu närmar det sig med avresan....  snart  lördag !!😛

1 <3:

skriven

Kommer J sova över i stan ? Eller åker han hem senare ikväll.
Kram

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar om min kärlek känslor kommer ifrån mig själv eller från någon annan som jag har känner för. Lite tankar imorse om det.

På något sätta som jag har blir kärlekfulla igen och måste det var att kommer ifrån mig själv?

Ha det bra

Svar: Ja, det kommer från dig själv, kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår prata jag med T kvinna och lite om C kvinna. Att hur var det som jag har med C kvinna i förflutna och just nu är det badet på november. Hon kallas mig för galen.

Jag tänker ju det var inte min ide utan hon som prata om det så sen förslag jag det.

Jag vill inte ju bli kallas för något konstigt ord. Jag förstår hur alla tänker inför den situationen.

Jag önskar ju det finns någon som uppskattar för jag mår bra och ser det som positiv om mig.

Ha det bra

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag märker ju G kvinna är lite avundsjuk på mig om min relationer. Har hon glömma att vilka relation hon har till hennes dotter och dottern som är vän till mig.

Jag som trodde att hon ska uppskattar det.

Ha det bra

5 Maria :

skriven

Hej!
Jag kände av en närvaro inatt.. nån som höll mig runt ryggen. Hade även speciella drömmar. Var det nån som hälsade på mig inatt? Och betyder drömmarna något ?
Kram 🥰

6 Jossan :

skriven

Åh får jag följa med i din resväska?
Det är för mycket nu och jag hade behövt semester…

Ska träffa en av tjejerna på söndag. Tydligen har vi samma yrke vilket som är kul.
Hoppas det kan vara något. I helgen åker jag nog till mina föräldrar. Min systerdotter ska hjälpa mig med en sak tänkte jag…

Några framsteg med kärleken?

Kram

Svar: En härlig söndag kommer du att ha !Kärleken dyker upp men kan inte säga exakt när, kram :)
Esmaralda

7 Agnes:

skriven

En härlig egendag, alltså! Det är du värd!

Förbannelse...orka, typ.

Och vem skulle egentligen vara "värd" all denna uppmärksamhet då, tro?

I min värld...ingen. Bättre att muttra över pisstofsar o mupprumpor.

Dessutom, så är jag lat o överlåter en ev. "förbannelse" åt den "Universella rättvisan"! Folk får det de förtjänar, förr eller senare...oavsett!

En härlig dag, åt eder alla! Stora kramen! ;0}


Svar: Ja så är det.. universum delar ut kängor till höger och vänster och man får vad man förtjänar... fast ibland får man en smäll också föra att lära något... och jag tror att var och en inser skillnaden.... kram :)
Esmaralda

8 L:

skriven

Riktigt otäckt verkligen med förbannelser. Jag har ju haft enorm otur sista tiden och är lite skraj nu helt enkelt. Tror det var talismanerna som ställde till det för mig. Har haft tre. Med den första förlorade jag jobbet. Med den andra skadade jag foten så illa att det tog ett år innan det läkte. Med den senaste har jag skadat huvudet och lär ta lång tid det också. Talismanerna har åkt till tippen med sopgubbarna.
Lite lurigt och kommer jag få tillbaka tur och glädje i mitt liv?

Kram L

Svar: Jag ser lite olika på saken !Utan talismanerna kan det helt enkelt ha blivit värre.. och det var absolut inte de som ställde till med problem för dig.
Glädjen kommer tillbaka och oturen ger med sig, kram :)
Esmaralda

9 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på hur många gånger jag har var i depression. jag kunde reser upp och fortsätter ändå. Jag tror inte ju någon ska förstår hur kunde jag lyckas ändå att fortsätta.

Jag hoppas ju det blir mindre med tid att var depression och i framtiden hoppas jag inte väl jag gav upp en dag utan bara fortsätta. För jag vet vad jag gjorde i tidigare livet. Jag ska bara fortsätta kämpa. Hoppas det kan jag väl.

Ha det bra

Svar: Ja, det ser ut att bli allt stabilare och med ett bra mående, depressionerna minskar helt klart, kram :)
Esmaralda

10 Hulda :

skriven

Godmorgon!
Jag hoppas du kommer att få en trevlig resa. Själv befinner jag mig just nu på resande fot. Det är mycket tack vare dig och din fina spådom jag beställde nyligen. Min man var så försiktig så vi reste inte mycket. Nu mår min son väldigt dåligt och har bett mig att snälla ta honom hemifrån. Sagt och gjort, jag beställde en resa, för enligt din spådom ska det bara gå oss väl. Jag har även planerat för tre utlandsresor nästa år.
Tack, fina du!!♥️♥️🤗

Svar: Härligt !Hjälp din son att lös de problem han har.. man kan inte resa ifrån dem.. de kommer tillbaka när ni är hemma igen så försök ta tag i det som är roten till det hela, kram :)
Esmaralda

11 Bjork:

skriven

Hej idag ska jag äntligen klippa mitt hår.

Har min blivande sambo något djur när vi träffas?

Kram

Svar: Antingen har han ett djur eller har haft, kram :)
Esmaralda

12 Anette:

skriven

God morgon kära Es. Så härligt med resa. Ser du om mitt läkarbesök kommer att gå bra?
Kram ❤️och önskar dig en underbar resa.

Svar: Ja det ser ut som om det kommer gå bra, kram :)
Esmaralda

13 Jen. :

skriven

Jag känner mig osäker på min relation. Med tiden och när livet är mera kaos ökar tvivlen. Är det en relation som verkar rätt? Vet inte om jag ska avvakta eller satsa mera?

Svar: Ta din känsla av osäkerhet på allvar och red ut hur du känner och varför, fatta sedan ditt beslut, kram :)
Esmaralda

14 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Idag ska min flicka ge en liten present som hon köpte under resan i somras till sin klasskompis som hon gillar väldigt mycket. Ganska originell present, väldigt typiskt henne.

Blir han glad tror du? Visst är det han som är lite svag för henne?

Kram

Svar: Ja jag tror att han blir glad och visst är han lite svag för henne, kram :)
Esmaralda

15 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es

Du skriver om nåt idag som jag misstänker starkt just att nån har lagt en förbannelse över mig. Detta upplever jag om o om igen o sen en tid tillbaka från o till, speciellt när man är innerligt glad för något! Igårkväll hände nåt väldigt obehagligt efter att jag fått ett väldigt fult sms!! Så nu väntar jag bara på att den som påstår sig ha skickat smset ska öppna.Själv känns det som ett hot o att det är ett bluffsms har aldrig läst nåt liknande! Jag ringde Polisen o bedrägeriroteln, inte helt lätt att komma fram. 2 timmars väntetid. En natt full av tårar o en rädsla som heter duga!
Får du till dig nåt om att det ligger en förbannelse över mig o om, vem ska jag akta mig för? Mår jättedåligt o det är inte bra för min hälsa !!!
Snälla hoppas du får till dig nåt☆♥︎☆

KRAM:)

Svar: Nej, jag ser ingen aktiv förbannelse över digFörstår att det kan kännas så men nej, ingen förbannelse
Kanske du mer ska försöka att nonchalera det jobbiga som sker inom den mediala avdelningen.. lägg ingen vikt vid det... låt det bara passera och det finns en god chans att dessa händelse minskar. Kram :)
Esmaralda

16 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es

Du skriver om nåt idag som jag misstänker starkt just att nån har lagt en förbannelse över mig. Detta upplever jag om o om igen o sen en tid tillbaka från o till, speciellt när man är innerligt glad för något! Igårkväll hände nåt väldigt obehagligt efter att jag fått ett väldigt fult sms!! Så nu väntar jag bara på att den som påstår sig ha skickat smset ska öppna.Själv känns det som ett hot o att det är ett bluffsms har aldrig läst nåt liknande! Jag ringde Polisen o bedrägeriroteln, inte helt lätt att komma fram. 2 timmars väntetid. En natt full av tårar o en rädsla som heter duga!
Får du till dig nåt om att det ligger en förbannelse över mig o om, vem ska jag akta mig för? Mår jättedåligt o det är inte bra för min hälsa !!!
Snälla hoppas du får till dig nåt☆♥︎☆

KRAM:)

Svar: Nej, jag ser ingen aktiv förbannelse över digFörstår att det kan kännas så men nej, ingen förbannelse
Kanske du mer ska försöka att nonchalera det jobbiga som sker inom den mediala avdelningen.. lägg ingen vikt vid det... låt det bara passera och det finns en god chans att dessa händelse minskar. Kram :)
Esmaralda

17 Bjork:

skriven

Hej kommer mina mormor och morfar ta i mot hjälp nu när dom ska laga hissen där dom bor?


Kram

Svar: Ja, det ser ut som om de kan ta emot hjälp nu, kram :)
Esmaralda

18 Jessica:

skriven

Hej!
Hur reagerade han över meddelandet jag skickade för några dagar sedan där jag berätta om mina känslor?

19 Skorpan:

skriven

Förbannat har en väl gjort nån gång, men inte lagt nån förbannelse över nån ;). Kommer det instruktioner imorgon om hur man gör Es? Eller läste jag helt fel ;D... Madame är nog något utöver det vanliga o det är väl bra det att vi inte alla är stöpta i samma form. Se upp så att ögonbrynen inte blir för korta idag ;)... Den va dålig, det medger jag...

Gosh så skönt att det är torsdag, rejält trött är jag o ser framemot lite vila i helgen. Återstår att se om jag äntligen blir ensam o barnet åker till sin pappa som borde ha varit fallet ett par gånger redan denna månad. Vad tror du Es, blir det återgång till vecka-vecka nu eller vad blir det till? Mina ensamma veckor är ju lite "heliga" för mig så ;)... Tänk vilken tur att jag inte haft en karl nu när systemet inte har fungerat som det ska. Karln kände säkert detta på sig o har hållit sig gömd, attans ;D.

Ha en bra dag o bli fin!
Kram Skorpan

20 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

När min pappa drabbades av obotlig cancer så hävdade min narcissistiska mamma att han hade fått en förbannelse över sig, suck...

Att ha ADD och inte få någon hjälp av vården känns mer som att ha en förbannelse över sig än någon jäkla superkraft, bildligt sett alltså.

Önskar dig lycka till med allt som behöver fixas innan det bär av på lördag.

Kram 🐈‍⬛

Svar: Och så klart hade inte pappa fått någon förbannelse på det sättet !Förstår hur slitigt du måste ha det.. ge dig inte... du kämpar inte förgäves, kram :)
Esmaralda

21 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret idag:).
Ha en fin dag:)

Kram

22 T:

skriven

Önskar er en fantastisk semester☀️. Efter jag hade bestämt mig att sluta jaga kärleken så plötsligt dök han upp. 2 månader av dejtande och nu känner jag att jag vågar släppa ner min gard. Tror du att det är han jag har väntat på och att vi blir seriösa?

Svar: Visst kan det vara han, fortsätt njut och utforska, kram :)
Esmaralda

23 A:

skriven

Kära Es, tror du att utbildningen är rätt, även om den tycks bli både lite längre och kanske lite svårare än vad jag tänkt? Om de ens kommer att ”släppa in” mig… Eller bör jag tänka om? Kram :)

Svar: Finns en chans att du blir antagen och då måste du vara beredd att jobba hårt.. är du det, ja då kan det bli riktigt bra... kram :)
Esmaralda

24 Naturvän:

skriven

Hej!

Tror inte det ligger ngn förbannelse över mig, även om det kan kännas så ibland

Ruggigt att flera personer dog i samband med Tuttan Kamos gravöppning, helt nytt för mig

Ha en bra dag hos Frissan !

Kram

25 Melino:

skriven

Hej Es,

Har tidigare nämnt för dig att min arbetsgivare inte är bra. Jag vantrivs och söker jobb intensivt.. ser du om jag får nytt jobb snart?
Kram!

Svar: Japp, det kommer du att få så fortsätt sök, kram :)
Esmaralda

26 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du mig jobba någon gång i blommsterbutiken eller ser du syssla🤔💕🥹

Svar: Ja, någon form av syssla ser jag. Inget direkt arbete, men en syssla som känns meningsfull för dig, kram :)
Esmaralda

27 Carolina:

skriven

Ibland funderar jag på om jag har förbannelse över mig har alltid haft otur i allt, blivit sjuk i cancer mm otur i kärleken mm. Nu hoppas att det ska gå bra med dejten nästa vecka än så länge så känns det bra.

Svar: Nej, ingen förbannelse finns över dit.. det är bara livet som ställer till det ibland... kram :)
Esmaralda

28 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Det är väl en lycka att det är svårt att lägga en förbannelse . Har inte haft den önskan men onda ögat har man väl kastat då och då ;-) Sen vet jag inte om det gjort varken till eller ifrån men summan av kardemumman så jämnar allt ut sig på ngt sätt ingen kan väl segla omärkt genom livet om de varit egoistiska elaka egenkära personer ?
Men att de döda kan kasta förbannelse hua ..

Sol och sommarvindar härligt septemberväder som gjort för frissa o fix ;-)

På tal om fix...min goa granne letar efter Mr right och jag undrar om du ser ngn för henne ? Hon letar online

Kram Anki med flock

Svar: Nej, så är det, ingen seglar bara vidare med flaggan i topp om de inte är värda detta !Hon ska nog se upp, det finns faktiskt en risk att hon kan bli lite lurad i kärlek....kram :)
Esmaralda

29 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, härligt med lite torsdagspiff hos frissan. Blir lite
piff hör mig med inför date night. Ser det ut att bli en mysig dejt ikväll? Kommer J bli nöjd med den och att träffa mig. Kommer han tycka lite wow med min outfit ikväll och att jag är vacker.
Kram

30 Bella:

skriven

Heej😊 du hade rätt, det blir spelning imorgon! 😁🎶 Blev plötsligt ledig idag så funderar på att åka in till stan för att komma ut lite och spela några låtar på gatan, går det bra isåfall?

Kram

Svar: Japp, det går fit och lycka till i morgon, kram :)
Esmaralda

31 Anki:

skriven

Tack för svar Es
Hon har träff ikväll med en "känd" person ...så jag gissar att det inte leder någonstans och risken ligger längre fram Tack <3
Ha ett Trevligt frissabesök <3
Kram Anki med flock

32 Hedwig:

skriven

Jag tror inte att det finns en riktig förbannelse i mitt liv om det är ytterst få få som har det. Ändå har jag mycket otur, främst de sista 22 åren och efter att även praktiken slutade dåligt i somras har jag börjat undra vad det kan bero på. Å ena sidan tvivlar jag på mig själv, å andra sidan har jag ingen förklaring för allt som sker i mitt liv. Varför har jag inte klarat av att bygga upp en normal karriär även om jag är uthållig och aldrig har gett upp trots mina hälsoproblem? Varför sker det så mycket annat också som knäcker mig som i min släkt och finansiellt? Jag har blivit helt ensam utan stöd av någon släkting. Kanske har du en aning varför så mycket har gått fel? Kanske skulle jag boka en seans för att reda ut det?

Svar: Ja, det är alltför djupt gående för att jag ska kunna se ett snabbt svar här... men någon förbannelse handlar det i alla fall inte om.. kram :)
Esmaralda

33 Sessan:

skriven

Ja ibland känns det ju onekligen så.

Kul att du får lite "spa-tid! :)

Fick tips om en häst som var så otroligt vacker.
Kommer jag orka o ha råd att starta om, eller är hästintresset något jag får lägga på hyllan?

Svar: Känns inte som om det är rätt i tiden just nu, kram :)
Esmaralda

34 V♥️:

skriven

Hej Ezmaralda ❤️

När kommer min man A kontakta/skriva till mig ?


Kram❤️

35 Mercan:

skriven

Tack så hemskt mycket söta Esmaralda🤗Ha det så trevligt🤗💕🤭

36 Ally:

skriven

God förmiddag ☀️
Nej någon förbannelse hoppas jag aldrig få över mig..
Idag blir en härlig dag med sol o värme, så härligt. Synd man inte e ledig… får njuta efter jobb.

Es; skulle så innerligt vilja bjuda in honom till min nya bostad., tror du oddsen kan bli på min sida om att träffas och få till något, hur ser chansen ut, nu eller framöver?💞
Kram :) 🦋

Svar: Chansen är som störst nu och runt 50% och blir det inte nu så kan du nog inte räkna med att det blir längre fram i tiden heller.. kram och lycka till :)
Esmaralda

37 Silvertassen :

skriven

Hej Es!
Glöm inte lägga ut en bild på nya frisyren! 😁

Med tanke på förbannelse så slog de mig, inte för att de är samma sak men ändå, gällande exorcism. Främst i USA sägs de ju att många har blivit eller är besatta av djävulen. Vad tror du om de? Sant eller bara skröna?

Jag undrar om han kommer dumpa henne för att vara med mig eller kommer de bara inte funka mellan dom och han och jag kommer inleda något efteråt?? Kram ❤️

Svar: Ingen ny frissa.. samma som alltid men nu kort igen :)Besatta av djävulen, det tror jag inte man blir, det handlar om något annat, ofta psykisk sjukdom
Jag ser inte anledningen till varför det så småningom tar slut, kram :)
Esmaralda

38 AnnaK:

skriven

Eller så är man sin egen förbannelse och sabbar för sig själv 😄

Födelsedag idag och skippar firandet. Fick en kram på jobbet, det räcker 😊 Köper väl hem fika åt barnen som säkert kommer med en present.

Kram 🤗

Svar: Hurra på din dag :) Trevligt att fira lite med barnen även om det blir stillsamt, kram :)
Esmaralda

39 Mickis:

skriven

Otäckt är det! Och jag har haft min beskärda del av otur tycker jag!

Ja nu är det snart lördag tjohoo.  Är du pirrig? :) Får mysa massor med maken innan avfärd :)

Drömde att jag fick 1 miljon men jag har ju ingen tur med pengar så var bara en dröm :) Fortfarande inget ifrån försäkringsbolaget och känns nästan som att jag inte kommer att få mina pengar.

Brosan fyller år idag men fick påminna honom igår då han glömt :) Inget firande vill han ha.

Snö i norr och sommar här. Värmen ger sig inte!

Hur mår min SM? Kram

Svar: Pengarna kommer men det är olyckligt att det ska dra ut så på tidenHär har vi också sommar.. och på lördag ska det bli 31 grader på Kreta... huva ! Kram :)
Esmaralda

40 Cecilia:

skriven

Vad trevligt med lite fix inför resan. Själv känner jag mig så ofräsch efter att ha varit förkyld, men det har börjat vända så imorgon är jag nog tillbaka till jobbet lagom inför helgen hehe.

I en Facebookgrupp så har det skapats en "Träffa nya vänner" inlägg. Funderar på att höra av mig till en tjej som har skrivit ett inlägg, borde jag göra det? Kan detta leda till någon vänskap? Kramar

Svar: Visst ska du höra av dig.. blir inte hon din vän så kommer någon annan... ta chansen, kram :)
Esmaralda

41 Mickis:

skriven

Ööööhhh vad var det som hände här?!!
Träffade på N som stod och pratade med en kollega om skottlossningen häromdagen. Han tyckte att det var läskigt. Var helt annorlunda mot mig. Små stöddig och betedde sig nästan som att jag inte fanns medan kollegan var hur vettig som helst och ville prata med mig. N gick därifrån och när han kom tillbaka så berättade han att han rökte en cigg innan jobbet och att han börjat röka igen. Stod och flackade med blicken och inte alls ögonkontakt som han brukar.  Och ang "brudarna" så går han igång på det mesta. Gillar typ allt och "man måste testa allt". Då sa jag usch vad äckligt och så gick jag därifrån. Könde mig nästan illa till mods. Fattar ingenting . . . Kram

Svar: Han verkar känna sig i underläge gentemot sin kollega och kan inte riktigt hantera det hela... har med den omognad att göra som jag nog talat om för dig innan att jag kan se hos honom... kram :)
Esmaralda

42 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar nyfiket om min blivande M2B gillar skaldjur eller om vi har de gemensamt? Tänkte ifall han får äta skaldjur ensam? 🤣🙈 Kram Zoey 💕

43 Mimi:

skriven

Hej!

Hittar jag en lägenhet innan jag blir galen?? Ber universum om hjälp.

Kram

44 SOL:

skriven

Hei på deg.
Til jul slutter jeg i fabrikkjobben, fantastisk! 🤸‍♂️🤸‍♀️🤸🎉🤩
Selv om jeg har bidratt hele året sier min nærmeste leder at jeg kanskje ikke får ta del i årsbonusen som de andre, fordi jeg slutter siste desember og ikke i mars når utreningen er klar. Hun skal ta det videre, men hva kjennes det ut som for deg? Jeg er usikker.

Svar: Just nu ser det ut att vara fifty fifty och kan bli vilket som men jag håller tummarna, kram :)
Esmaralda

45 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Ja en får verkligen hoppas att en inte får en förbannelse över sig, det vore ju hemskt.
Vad härligt att din resa nu blir av och fin är du i håret inför resan. Det piggar verkligen upp att gå till frissan!

Vet du, ibland känner jag mig som en lurendrejare då det gäller mitt jobb. Känns som att jag inte kan jobbet trots att jag har haft denna post i flera år. Tror du att dom känner sig lurade vad gäller mitt kunnande på jobbet? Jag är nog inte så bra som jag trodde mig vara.
Tack och kram!

Svar: Japp, lite färg i rufset så blir det bra :)Nej, det här är bara hjärnspöken hos dig... du är bra på ditt jobb och ingen känner sig lurad.. kram :)
Esmaralda

46 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Tack för de tröstande orden, precis vad jag behövde höra för att orka hålla ut lite till. Utan dig som min fyr i mörket hade jag släppt taget för länge sedan. Stor kram 🐈‍⬛

47 Missi:

skriven

Hej! Ser du varför han kollar på mig hela tiden? :)

48 Skorpan:

skriven

Härligt med frissabesök. O läste att det ska vara vsrmt på Kreta... Har faktiskt ett besök inbokat åt mig själv o hoppas på att det blir bra. Slingor o blont för blondin är jag ju ;D.
Kram Skorpan

Svar: Kommer bli fint :) Kram
Esmaralda

49 Misscool:

skriven

Hej es!


Varför fortsätter han o kolla på mig? O varför kollade han så mycket på mig idag. Alla hans kompisar retar han o mig o han blir avundsjuk när jag både pratar o är med andra killar. Ser du vad som händer o vad han känner? Kram :)

50 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Tack för de tröstande orden, precis vad jag behövde höra för att orka hålla ut lite till. Utan dig som min fyr i mörket hade jag släppt taget för länge sedan. Stor kram 🐈‍⬛

Svar: Och stor kram tillbax :)
Esmaralda

51 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar nyfiket om min blivande M2B gillar skaldjur eller om vi har de gemensamt? Tänkte ifall han får äta skaldjur ensam? 🤣🙈 Kram Zoey 💕

52 Mickis:

skriven

Ja huva! Hur ska du orka med den värmen? :)

Hmmm men varför känner han sig underlägsen sin kollega och vad har det med mig att göra????? Jag är ju bara en kund. Det var nästan som att han var arg på mig och ville jävlas och jag förstod inte för vi skiljdes åt med god min senast. Ja jag förstår vad du menar med omognaden. Jag ser den också men han har aldrig betett sig illa mot mig förut utan först nu. Och han behöver inte prata om han inte vill men han får inte bete sig som han gjorde idag!

Svar: Nej det var ett riktigt dåligt beteende men är en del av hur han är.. när han visar sig från den sämsta sidan, kram :)
Esmaralda

53 Mickis:

skriven

Och alla brudar som han går igång på och ska testa :) Kram

54 .:

skriven

Hej Es!

Man måste ju prioritera en del här i livet. Jag har det lite tufft ekonomiskt och måste i princip alltid prioritera. Nu har jag lite sparpengar kvar. Och jag behöver verkligen klippa mitt hår. Det är nästan två år sen sist. Det är väldigt långt och tar minst 30 min att tvätta, vilket ger ångest. Håret i sig ger ångest. Men skuldkänslor. Jag vill inte ha det så här väldigt långt. Jag är rädd att folk kommer att döma mig om jag klipper. Att jag borde spara det pengar jag har. Jag har lite problem med "magiskt tänkande". Att om jag lägger ut pengar på håret så kommer det att komma en krissituation som jag inte kommer att ha råd att lösa. Så min fråga idag är... Om jag går till frisören, ser du då om det kommer att dyka upp något kort därpå då jag behöver mer pengar? Törs jag klippa?

Svar: Man behöver alltid pengar till något " annat" men att klippa dig känns viktigt för ditt välbefinnande så det tycker jag att du ska prioritera. Gå till en frisör som tar rimligt betalt. Kram :)
Esmaralda

55 Dani:

skriven

Hej!
En tjej i mitt grupparbete blev irriterad på mig för att jag skrev på vår grupparbete och la till. Hon tittar inte på mig och pratar inte med mig. En gång när vi möte varandra i gruppen sa hon bra jobbet killar när jag var där.

Tycker hon illa om mig?

Kram

Svar: Hon kanske tycker att du skulle kollat med de anda innan du la till.. men prata med henne och fråga rakt på sak vad som är fel, kram :)
Esmaralda

56 Ally:

skriven

Tack för ditt svar. Dock livrädd för att bli ratad och få ett nej..
Måste så klart ta chansen, vet inte om bästa är när vi möts, ( om jag ens får möjlighet att ställa frågan då) eller via ett mess (om han läser det) vad tror du, vilket ger bäst chans? 💞
Kram :) 🦋

57 Smulan.:

skriven

Vad härligt med din stundande resa.

Länsar nätet på bilannonser då vi inser att vi måste byta ut min älskade pärla som går på diesel mot något med annat bränsle. Hittar vi något snart?

58 Mickis:

skriven

Ja! Men förstår fortfarande inte vad det har med kollegan och mig att göra :) Kram

Svar: Han blev nog stressad av kollegan, kram :)
Esmaralda

59 Love :

skriven

Hej Es

Får du in något speciellt som händer mig😎
Kram 🤗

60 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar nyfiket om min blivande M2B gillar skaldjur eller om vi har de gemensamt? Tänkte ifall han får äta skaldjur ensam? 🤣🙈 Kram Zoey 💕

61 Anette:

skriven

God morgon kära Es. Så härligt med resa. Ser du om mitt läkarbesök kommer att gå bra?
Kram ❤️och önskar dig en underbar resa.

Svar: Ja, det ser ut att gå bra, kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: