Offroad.....

 
Under 9 timmar igår var vi på jeep safari och det var alldeles underbart.
 
Det var  höga berg och djupa dalar och som sagt, off road... och ryska syster fick ett litet melt down...  men vi stannade och drack raki på det ena stället efter det andra och rätt som det var ändrade hon inställning och tyckte det var jättekul 😂
 
Vi fick besök av  ett gäng rejäla gamar som svävade över oss... men bestämde oss för att  det var inget dåligt omen... utan tvärtom !
 
 
 
Vår chaufför var påläst och kunde allt om allting, dessutom en väldigt bra förare och en kul person.  Det blev mycket skratt i bilen  och mycket grekisk musik på rejäl ljudnivå!
 
 
 
Jag tände ett ljus för mina kära i Alltet... människor & djur.
 
Efter frukost på en liten bar   i en bergsby ( och raki... ingick i priset och serverades per automatik och vi drack  också per automatik 😂 ) så besökte vi en vackar kyrka
Vi åkte igenom flera byar.... besökte Potteryvillage där en man visade hur han tillverkade  en vacker kanna på typ 2 minuter
 
 // potteryvillage//
 
Vi besökte ett vattefall utan vatten och den brist på vatten som råder på ön nu är allvarlig och människor är oroliga.
Vi besökte en liten familjefabrik där man tillverkar  olivolja och de berättade att på grund av torkan  blir det färre oliver och oljan blir dyrare
 
 
Slutligen hamnar vi på södra sidan och har kört  rakt över ön och här blir det middag !
Jag beställde ett glas kallt vitt vin...och in kommer den här vasen  , fylld till brädden och det var lika gott om det såg ut !!
 
 
På hemvägen besökte vi en liten fiskeby och en ful fisk kikade in på oss i bilen
 
 
Vi var fem personer i bilen förutom chauffören... det var ett par från England och en ung tjej från Tyskland... rasande trevligt folk !
På väg hem spelade chauffören gamla godingar och vi skrålade och sjöng med.. det blev rena diskot !
 
Och hemkomna så fick vi besök av Evi,  husvärdinnan,  som är   100% genuin och jättetrevlig
Vi tog oss ett glas vin tillsammans och pratade om ditten och datten.
Hon hade jättegod ostkaka med sig till oss !
 
I dag tar vi det lugnt.... solar och badar.. promenerar lite och slappar !
 
Kram & kärlek 💖
 
 
 
1 Mathilda :

skriven

Kommer situationen på jobbet blir till det bättre efter förändringsprocessen vi är mitt i? Kommer jag må bättre? Kommer de acceptera det nya? Kram Mathilda

Svar: Ja det ser ut att kunna bli bättre, kram :)
Esmaralda

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar hur är min reaktion efter jag har bada med C kvinna i november? Ska du rekommendera att jag ska var ensam hela kvällen utan prata med någon och få mig tillbaka till den vanligt som jag bruka var?

Ha det bra

3 Lotta S:

skriven

Härlig dag ni hade! Men fullt nöjd att få uppleva detta via er, nio timmar off road med hög musik skulle varit för mycket för mitt system. Ser du Es om statinbiverkningarna är övergående?

Svar: Ja, till 80 % är biverkningarna övergående, kram :)
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag prata lite med den kvinna i tisdagskväll om badet den november. Jag ska visar min respektera för C kvinna och inte dela med någon om detaljer utan bara berätta typ yttrande och enkla som bad och pizza men inte mer än så.

Jag ska väl behålla dom för mig själv och visar min respektera?

Ha det bra

5 Smaragd :

skriven

God morgon Es,

Vilken mysig dag ni hade igår.

Om min man hoppar på erbjudandet, kommer det bli ett bra alternativ/gå bra eller bättre vara kvar där han är eller leta efter arbete där vår son är?

Vad ser du? Nu har vi ju möjlighet att röra på oss. Jag vill gärna härifrån men gräset är ju inte alltid grönare på andra sidan.

6 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Ser det ut att bli ett tandläkarbesök för mig eller slipper jag undan denna gång?

Tror du att vi hittar passande och bra skridskor till min flicka? Hon behöver nya, stadigare då de gör ganska avancerade hopp i konstskrinningen. Samtidigt är hon så himla känslig så det brukar vara knepigt att hitta kläder och skor som känns bra.

Lyckas vi med nya skridskorna?

Kram

7 Jossan :

skriven

Godmorgon
En del dagar är jobbigare att vakna än andra. Idag var en av dem.
När ska det lugna ner sig på jobbet? Det har varit en riktigt intensiv månad.. Min kropp är helt slut och det känns som jag börjar bli förkyld också..
Igår var det 18 år sen min mormor dog. Och det slutade med att jag grät mig till sömn.

När kommer jag och min vän ses? Eller höras? Han har inte hört av sig sen han inte hörde av sig sen dagen vi skulle ses..

Torsdag och imorgon är det heelg! Veckorna går så snabbt

Kram

8 Solstrålen Hanna:

skriven

Hej Es,
Det här känns lite löjligt att skriva. Men jag drömde en märklig dröm inatt. Jag drömde att min kille hade träffat en annan tjej. Av någon märklig anledning så tänkte de måla om mitt barndomshems rum till helt svart och de försökte få mig att göra det åt de.

Jag skrattade bort det imorse när jag berättade för min kille. Då berättade han att min pappa hade hört av sig till min kille eftersom han letade efter målare till sitt hus (mitt barndomshem), som är svart.

Sen reagerade min kille konstigt. Och jag skulle normalt inte tänka vidare på det, men jag började undra varför han blev irriterad. Jag kollade på TikTok och såg att han följde ett konto som tydligt var ”sexuellt”, vilket gjorde mig ledsen, men självklart så är det okej. Jag överreagerar nog och allt i drömmar betyder inte verkliga saker. Men jag bara reagerar eftersom han har dragit sig undan från mig mer. Skriver han med någon annan? Eller är det inget?

Jag önskar dig en fin dag! Det ser verkligen ut att ha varit en häftig dag med äventyr igår!
Kram <3 :)

9 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, tog A det med godan ro att jag dejtat J?
Hade han förstått det ?
Kram

10 Mimi:

skriven

Hej!

Får jag flytta snart?? Har knappt sovit inatt. Jävla vindkraftsbullret håller mig vaken. Vill bara flytta.

Kram

11 Bjork:

skriven

Hej kommer min mens framöver?

Kram

12 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda!
Så underbart ni har det, härligt!!

Fina Esmaralda, jag är förkrossad efter att ha förlorat mina pengar. Min kommande resa - som jag köpt flygbiljetter till och skaffat visum till - vad händer med den? Jag kan inte ändra restiden, allt går till spillo. Betyder det att jag inte kommer iväg på min resa?

Banken får jag ingen hjälp ifrån, de anser att jag är den ansvariga för vad som hände. Vad är chansen att jag får pengarna tillbaka från booking.com?

Är verkligen så ledsen, min drömresa verkar vara krossad
Kram,
Jennifer

Svar: Det finns fortfarande en liten chans att det kan reda sig... men för varje dag minskar tyvärr den chansen... kolla med ditt försäkringsbolag också.... kram :)
Esmaralda

13 Pia1 :

skriven

Det ser alldeles underbart ut 🥰

Svar: Ja, det var helt amazing.. kram :)
Esmaralda

14 Mercan:

skriven

Esmaralda jag la tvättad byxan Gant i min brors rum,men ser du Esmaralda om han ens prövar den eller inte ,jag vågar inte fråga🥹han fick veta att jag har köpt begagnade stövlar från andra hand butiken🥹

Svar: Jag ser inte vad han tycker om byxan men tror han kanske tycker att det kan bli för mycket av allt... kram :)
Esmaralda

15 Helena Ir:

skriven

Lång och härlig gårdag för er! Trevligt sällskap och gott att äta och dricka bidrar ju också till skratt! Hoppas ryska syster är ordentligt pigg idag. Skönt med slappar dag!

Det finns en man på gymmet. Något äldre som håller i seniorgrupp träningar. Inget jag deltar i men denna mannen ger mig rysningar. Jag håller mig ofta på avstånd och tror han märker av detta. Jag säger inget utan tränar på mitt håll. Han kan inte låta bli att kommentera något ibland. Och jag kan inte annat än att behärska mig. Orkar inte ens svara längre! Inte alls likt mig!!Tyvärr är jag mest orolig för att explodera. Jag mår nämligen direkt illa av den här mannen. Så jag vet att jag håller mig lugn men min fråga är: jag tror att den här mannen påminner mig om något/någon kanske i ett tidigare liv. Många kvinnor i hans grupp kvittrar kring honom. Medan jag önskar honom försvinna i min närhet. Usch!

Ha en skön dag!

Kram

Svar: Antingen påminner han om någon eller så har ni något verkligen otalt i föregående liv... gör honom inte viktig alls... kram :)
Esmaralda

16 Skorpan:

skriven

Vilken härlig dag ni hade! Offroad låter bra, det vill jag prova på nån dag. Kanhända är ni lite mörbultade idag o behöver vila. Varannan dag program o vila är kanske en bra kombo?

Jag njuter av ensamheten på kontoret då alla andra är borta. Igår blev det kryss dit jag var bjuden som gäst. Några bekanta o till bordet hade jag två herrar ;). Bekanta herrar varav den ena faktiskt kommenterade min nya frisyr :D. Annars inga herrar på mils avstånd, men det kanske berodde på att det inte var fast mark under fötterna ;)? Trevligt var det o bra att kunna köra hem från tågstation då det blev senare än vanligt, igen.

Idag blir det nog att göra nå hemarbete, tror jag. Har gett mig ledigt från diverse uppgifter o nu är krisen nära ;).
Ha en bra dag i böljan den blå!
Kram Skorpan

Svar: Ja idag tar vi det lugnt, ska strax gå till bageriet och handla gott bröd och sen blir det strandhäng ! En härlig tur du hade ! Kram :)
Esmaralda

17 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Verkar som om ni har de jättetrevligt! ❤️

Jag undrar om min blivande M2B gillar skaldjur eller kommer vi ha de gemensamt??? Tänkte om han får äta ensam eller inte?? 😂🙈🙊 Kram Zoey 💕

Svar: Känns so att han gärna äter skaldjur.. då kan han ju äta dina med :) Kram :)
Esmaralda

18 Bjork:

skriven

Hej just nu känner jag mig hel helt tom inuti och lugn i sinnet:)

Kram

19 Lollo :

skriven

Så kul att följa med på dina resor:) fina bilder du tar👍

Ås: får du in något spontant om mig idag?
Kram:)


Svar: Tack :) I dag eller närmaste dagarna bör du säga ja oftare än nej och det kan leda till något bra, kram :)
Esmaralda

20 Carolina:

skriven

Åh så härligt ni har det, här hemma är det totalt kaos då sonen har tydligen bestämt sig för att flyttat hem så soc har varit här varje dag för att trötta ut honom och försöka förstå att det inte går. Men totalt vägrar att flytta till jour hemmet som är bara 1 mil utanför från mig. Kommer detta att lösa sig. Kommer han följa med själv mant till jour hemmet hur långt tid kommer det ta?

21 Mimi:

skriven

Hej!

Känns som om jag aldrig kommer att må bra igen. Sömnbrist, vantrivsel, magkatarr och oro. Blir det någonsin bättre??

Kram

22 Skrållann:

skriven

Hej!
Wow, vilken härlig dag ni verkar haft och vad mycket ni sett.

Sonen kom hem som hastigast igår och verkade lite bekymrad tyckte jag. Han pratade om önskan att skaffa hund men det är ju lite osäkert hur det blir med jobb och så i framtiden för honom och svårt att planera. Känns som flickvännen är här allt mera sällan. Är det bara en fel känsla jag har eller är det något som han grubblar över som inte är riktigt bra?

Kram❤️

23 Snödroppen :

skriven

Godmorgon💞
Vilken härlig dag ni hade o så fint ni fick se. Ni behöver nog verkligen en vilodag efter gårdagen och den där rakin…🤪
Här går vi i dimmor, dimman ligger tjock och vädret är helt mysko, varmt fuktigt och kvavt!
Jag är trött och kroppaset lever sitt eget liv…! Snart helg igen och det ska bli sååå skönt! Tror du det kommer nåt skoj i min väg, nån man från bekantskapskretsen kanske som hör av sej och vill fika eller nåt?
Ha en härlig dag☀️

24 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Rasande trevlig dag verkade ni ha i går, har själv åkt över ön, vandrat i bergen och tycker det är magiskt. Att sedan få njuta av grekiskt mat,vin och lyssna på deras musik är ren glädje.

Själv är jag lite stirr innan allt är packat och jag har gått igenom allt inför resan. Skall åka buss från flygplatsen till hotellet 77 km, men det skall förhoppningsvis gå bra. Varmt kommer det bli, runt 30 grader, och kommer bli mkt bad för min del, och hoppas träffa på ngn som håller ett öga på mina grejor när jag snorklar....

Hoppas själv verkligen komma iväg på utflykter, lägger ner träningskläder och tänker jogga tidigt på morgonen..

Min date verkar har piggnat till rejält efter sin operation och är på benen och jobbar , kanske en knasfråga, men ser du om han kommer flytta till ett större boende? Har ingen känsla av hur länge vårt förhållande kommer hålla i sig och jag vet inte vilka förhoppningar han har inför framtiden...jag tar tillvara på stunderna sedan får det bli som det blir tänker jag....

Var på Thaimassage igår , välbefinnandet sitter i, nu fortsätta med dagen..

Ha en fortsatt härlig dag, skulle gärna sitta på den Altanen med havsutsikt och äta middag på kvällen, ser helt underbart ut!

Kram

Svar: Din resa kommer gå fint... men kanske du ska lämna värdesaker på rummet när du går och badar. Pengar kan du ha i ett rör runt halsen. Jag tror inte din dejt flyttar till större boende närmaste tiden.... kram :)
Esmaralda

25 Ally:

skriven

Godmorgon ☀️
Så spännande och kul safari ni var ute på.. bara njut!
Här njuts också av fina varma höstdagar 🙏

Vad kan jag göra för att fånga hans intresse/tänka annorlunda?
Vill få till någonting..
Kram :) 🦋

Svar: Ögonkontakt och småprat om ditten och datten.. så han SER dig och sen är det upp till honom om han är intresserad... kram :)
Esmaralda

26 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Jösses vilken härlig tripp ! Är ju lite skakigt att åka offroad så jag förstår att raki behövs ;-)
Själv älskar jag anis ;-)Så kul med genuina miljöer och trevligt ressällskap.Jättefn kyrka.
Vart det fisk till middag ?
Förstår att det blir slappardag idag ...Njut !

Vaknade upp till första dödsoffret i en sprängning och skjutning inte allt för lång från mig i Jordbro där jag brukade jobba ..3 döda på ett dygn nu känns ointagbart .detta måste ju få ett slut..
Känns nästan overkligt ,man förstår inte varför polisen inte kan ta dessa kriminwella och framförallt deras vapen .
Ser du någon ljusning i detta skjutmörker ?

Kram Anki med flock

Svar: Middagen var fin sallad med gott bröd, kyckling och nån sags klyftpotatis i väldigt god sky !Herregud, de nyheterna har jag missat.. det är ju rent förskräckligt !
Nu får vi steppa upp och ta tag i det ! Slut på mesandet ! Jag tror det kan bli värre innan vi får grepp om det hela, kram :)
Esmaralda

27 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker ju det är bra att jag ska ändå dit på höstfesten och det ska inte handlar om någon annan utan min egen skull och min fokus på det. Att få min fokus på annat för ha trevligt sen åka hem så inte bryr mig mer om det. Det vore bra om det är före min träff med C kvinna.

Ska det var bra att få fokus på annat? Det är bara för mig själv och titta in. Sen kan jag berätta för C kvinna om hur är det. Ska det fungerar?

Ha det bra

Svar: Bra, du tänker helt rätt så påminn dig själv ibland om detta om du vacklar !! Kram :)
Esmaralda

28 Skorpan:

skriven

Tack!
Ja jag är bmessed på många sätt om inte på alla ;).
Nu är jag cheflös o det är ju en blessing. Bra kvinna reder sig själv ;). Vad behöver jag karlar till, egentligen ;)?
Kram Skorpan

29 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Ser det ut att bli ett tandläkarbesök för mig eller slipper jag undan denna gång?

Tror du att vi hittar passande och bra skridskor till min flicka? Hon behöver nya, stadigare då de gör ganska avancerade hopp i konstskrinningen. Samtidigt är hon så himla känslig så det brukar vara knepigt att hitta kläder och skor som känns bra.

Lyckas vi med nya skridskorna?

Kram

30 GD:

skriven

Vilken händelserik dag och så lite raki på det 😂

Es, i lördags besökte vi mina svärföräldrar tillsammans med vårt barn. I samband med att vi skulle åka hem så fick svärmor hålla vårt barn, de hade gäster och givetvis ville gästerna också hålla vårt barn. Eftersom de pratar ett annat språk så förstådd jag ej det, de frågade min svärmor om de fick hålla vårt barn. Jag sa ifrån att mitt barn inte ska skickas runt och att svärmor måste fråga mig eftersom jag är barnets mamma, samt att det är inte okej. Var jag för hård? Har så dåligt samvete över att jag sa ifrån eftersom det blev så konstig stämning efteråt…

Kram :)

Svar: Nja, lite hårt kan jag tycka att det är.. då de gjorde detta i glädje och välmening... föräldrarna bestämmer ju och vi människor vill ha saker och ting på vårt eget sätt och det finns inga rätt eller fel i detta utan är mer en personlighetsfråga.. själv var jag sådan att jag glatt skickade mi bebisar laget runt... kram :)
Esmaralda

31 Doris:

skriven

Hej!
Härligt ni har det.

Ska på jobb intervju nästa vecka,kommer det gå bra?Och har jag någon chans att få det det?

Kram

Svar: Ja, chansen har du, kram :)
Esmaralda

32 G :

skriven

Löser jag avbetalningen för den sena hyran med dem även om de är lägre summa än de föreslagit? Jag får helt enkelt panik och orkar inte gå igenom det här. Igen.Kram

33 Naturvän:

skriven

Hej! Tack för tips. Skall försöka hitta ett sådant rör... måste de ju sälja på plats

Ha en härlig dag med mkt badande..

Kram

Svar: Det säljs säkert på plats.. brukar finnas överallt på badorter....nyss inkommen från stranden med massa bad... kram :)
Esmaralda

34 G :

skriven

Löser jag avbetalningen för den sena hyran med dem även om de är lägre summa än de föreslagit? Jag får helt enkelt panik och orkar inte gå igenom det här. Igen.Kram

35 Helena Ir:

skriven

Tack! Då förstår jag att det kan ligga något i mina tankar jag själv haft!

Jennifer; må karma träffa rätt! Känner så med dig!
Kram

Allt gott!
Simma lugnt! :)

Kram

36 Mercan :

skriven

Tack söta Esmaralda 🤗 tror du han prövar den 😕för byxan är fin men från andra hand butiken, jag tror han vet om det 🙂 tror du han prövar, han är noga med hygien Esmaralda 😔💖💖💖

37 Naturvän:

skriven

Hej!!

Tusen tack för tipset..att jag inte tänkt på det. Har precis beställt på Amazon och skall komma med posten imorgon,

👍☀️😊kram

38 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Underbara foton! Tittade igenom alla dagar du varit dar. Har inte varit inne pa ett tag.

Detta maste fa ett slut...
Jag kom tillbaks hit fran Sverige aven om svart val.
Jag tror inte han talar sanning nu heller. Hon havdar att de ses och ar tillsammans, Ar detta sant?
Om du kan se att han ljuger eller traffar henne sa vill jag en gang for alla strunta i detta och det en hang for alla. Och nej jag kan inte prata med honom eller han blanekar!

Kram

Maja

Svar: Be henne om bevis, tex ett foto.. och sen kan han ju neka så mycket han vill, kram :)
Esmaralda

39 V<3:

skriven

Hej Ezmaralda <3

jag har försökt och ringa min man A och hans pappa ingen av dem svarar.
som dem tydligen har bytt nummer.

Ser du ezmaralda ,
När kommer min man A höra/Skriva av sig till mig?

Tacksam för svar

Kram på dig <3

40 🌸:

skriven

Hej Es!

Det är meningen att jag ska börja arbetsträna snart. Det är en man som ska höra av sig i nästa vecka. Tror du att det är där jag kommer att hamna, eller finns det ett annat ställe inom kort som kommer att passa mig bättre?
Jag är lite nervös.

41 Sessan:

skriven

Vad kul ni har det :)

Äldsta barnet hade ett litet meltdown på nuvarande jobb. Kommer hen fortsätta där o blir det bra?

Svar: Har möjlighet att bli bättre men ser hen på en annan arbetsplats, kram :)
Esmaralda

42 Maria :

skriven

Hej
Va härligt ni verkar ha det 😊.
Har börjat prata med en man (som jag har pratat med tidigare, men då rann det ut i sanden).
Kommer vi träffas någon gång? Blir det en liten fling av detta? Hade varit så roligt om det blev en liten flirt.
Ha en fortsatt fin semester kram Maria 🤗

Svar: En liten flirt kan det bli men knappast så mycket mer, kram :)
Esmaralda

43 Vattuman:

skriven

Goa' bilder o upplevelser😎💕
E' hen lite pirrigt förälskad?😘🤗

44 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag är helt chockad, fick nyss veta att min dotters pappa har fått en hjärtattack men överlevt.

Vad händer? Meningen är ju att han ska träffa sin dotter ännu?

Jag kan inte heller förlora honom.

Kram

45 Mickis:

skriven

Igår så gick det inte att kommentera och har försökt fram tills nu. Jösses vilken färd ni hade igår! Att man inte guppar ur bilen :)
Vackert vid stranden och livet måste vara på topp just nu :)

Idag är det 4 år sen jag blev misshandlad. Fort har det gått. Tillbaka på ruta noll och vet inte om andra chefen hör av sig. Jobbigt att hoppas och gå på knock hela tiden men vet nu att jag inte enbart ska jobba terapeutiskt. Är liksom inte jag :)

Träffade honom en snabbis och han sa att han vågar messa men var så trött igår. Nåja han som ville ha mitt nr men verkar som att han tänker på mig rätt mycket och är svag för mig :) Kram

Svar: Ja utflykten var sanslöst underbar och mycket berodde det på guiden/chauffören som fick full pott !Bra att du har mer insikt i hur du vill jobba.. då vet du mer vilka tjänster du ska söka.
Jodå, han är helt klart intresserad, kram :)
Esmaralda

46 <3:

skriven

Kommer J och hans fru gå skilda vägar så småningom?
Kram

Svar: Med tiden kan det bli så, kram :)
Esmaralda

47 Misstjejen:

skriven

Hej

Det är aldrig som tidigare. Jag såg en inlägget att C kvinna var med i en annan sida på facebook.

Det tända min efterlängtade ännu mer än det bruka var inför november. Men jag gör ju min bästa för varje dagar som går och ha fokus på annat.

Om jag gör helt bra för varje dagar så kanske jag borde gav en belöning till mig själv efter november. Som en uppskattningen för det.

Jag borde gav belöning mig själv efter jag har ses C kvinna och det vore bra?

Ha det bra

Svar: Ge dig själv sunda och bra belönar när du känner att du vill, det är du alltid värd, kram :)
Esmaralda

48 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag var duktigt på ju roller tidigare men inte just nu. Jag valt ju inte gillar på inlägget i facebook även om inom mig själv vill det. Jag vet ju jag längtar efter november men jag behöver bara gör det rätt för det ska blir bra.

Var den som jag bruka var förut på jobbet men i privat/bekant kan jag gör det samtidigt ju jag är försiktigt.

Det ska jag ihågkomna och hanterar det på rätt sätta.

Jag är ändå duktigt på det? Jag borde gav mig själv belöning efter allt i november😊

Bara om jag lyckas så jag ska gav mig själv belöning... det är en utmaning för mig. Det är bra ide?

Ha det bra

49 AnnaK:

skriven

Blir allt bra? Känner mig så uppgiven..

Kram 🤗

50 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du detta som du såg något större som möjlighet från euro jackpott under nästa månad eller dröjer det till nästa år Esmaralda 😩 ha det så roligt 🙊 söta Esmaralda med söta ryska sister 😊 Esmaralda ser du att min bror prövar Gant byxan 😭 eller finns det shans att jag byter den med annan utan etiketen, datumet för återshöp gick ut åckså 😕

Svar: Jag ser ingen vinstchans av betydelse, tyvärr, kram :)
Esmaralda

51 Mercan :

skriven

Esmaralda jag ska fråga min bror nu om han ska pröva byxan, Esmaralda om han svarar Nej, finns det shans kommer jag byta den med något annat 😕

52 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😔 finns det den möjligheten nästa år Esmaralda 😩 ska jag byta byxan finns det shans Esmaralda eller ska jag behålla den till mina barn 😬

53 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, tog A det med godan ro att jag dejtat J?
Hade han förstått det ?
Kram

54 Ghostwriter:

skriven

Jag bestämde mig nu en gång för alla att säga upp kontakt med förälder. Har insett att jag inte låter föräldern ta min energi men (!) när jag blivit trängd har det gått över styr. Från bådas håll. Något jag inte vill ha i mitt liv.

Jag har också förstått nu att jag kan inte välja bio föräldrar men jag kan omringa mig med jämnlika. Den här människan har behandlat mig fruktansvärt sedan barnsben.

- får ingen respekt som vuxen person
- får ingen respekt som kött och blod
- får höra nedvärderande saker om mig och de jag älskar
- allmänt otacksam, negativ, skit snackare och energi tjuv


Givetvis finns goda sidor, när det är bra så är det väldigt givande till och med. Tralla på tå är inte mitt stuk och jag tycker att man åtminstone ska visa vuxna respekt som den egna individ de är. Har man inte det i sig har jag svårt själv med respekten.

Självklart önskar jag att vi kan dra streck, denna gång också, sätta oss ner och ”lova” varandra god ton. Irl vet jag att chansen redan varit … skulle de blivit förändring hade de så blivit. Det är bara bra på förälderns villkor

detta gör mig så extremt fruktansvärt illa så det känns ju inte som att jag kan bli fullständigt fri i mitt egna liv. Fri att utveckla min person. Min själsliga och jordiska.Frågan är bara. Jag har ett garanterat trauma bound och svårt att känna att detta avslut skulle vara föralltid. Jag slåss mot viljan och modet. Eller ”demonerna”. Om att jag kanske inte är ett skit utan dessa människor. Precis som det varit med elaka män i tidigare relationer.


Är en paus bra eller ska jag satsa på avslut nu. Man vill hellre stå ut än att ta sorgen över att förlora sin förälder två gånger (första när de inte ens var en, andra gången när de fick chans att göra det bättre och inte bryr sig om mitt välmående i dennes närvaro)

Kram

55 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Vilken händelserik dag ni hade, igår klokt med en vilodag idag :)

Tänk att det ska hänga på att man har tur och får träffa rätt person i vården för att det ska hända något. Den unge AT-läkaren jag träffade för tre veckor sen höll sitt löfte om att se till att jag får de insatser jag har rätt till. Idag fick jag en kallelse till en sköterska för ett bedömningssamtal om jag skulle orka med att gå i psykoterapi. I måndags pratade jag ju med en annan sköterska som har börjat hjälpa mig med att se över mina mediciner. Sedan några veckor sedan började jag jobba med en adhd-coach (privat) Så nu borde det bli vind i seglen tycker jag, men det känns nästan för bra för att vara sant efter att har kämpat i motvind i flera år. Vad får du för känsla kring det som sker nu?

Kram 🐈‍⬛

56 Ally:

skriven

Tack för ditt svar men undrar ändå.. känner han nåt för mig? Är det värt en chansning?
Kram och trevlig kväll till er! 🦋

57 Rädd:

skriven

Kommer jag få någon ”skit” för det som kom fram på jobbet idag? Eller kommer folk ha förståelse att jag är ny? Att jag inte fått rätt information? Borde kanske oro mig men någon stans har jag en lättad känsla. Förstår inte riktigt själv var det lugnet kommer ifrån? Kan det här leda till något bra?

Kram och kärlek.

58 Ghostwriter:

skriven

Jag bestämde mig nu en gång för alla att säga upp kontakt med förälder. Har insett att jag inte låter föräldern ta min energi men (!) när jag blivit trängd har det gått över styr. Från bådas håll. Något jag inte vill ha i mitt liv.

Jag har också förstått nu att jag kan inte välja bio föräldrar men jag kan omringa mig med jämnlika. Den här människan har behandlat mig fruktansvärt sedan barnsben.

- får ingen respekt som vuxen person
- får ingen respekt som kött och blod
- får höra nedvärderande saker om mig och de jag älskar
- allmänt otacksam, negativ, skit snackare och energi tjuv


Givetvis finns goda sidor, när det är bra så är det väldigt givande till och med. Tralla på tå är inte mitt stuk och jag tycker att man åtminstone ska visa vuxna respekt som den egna individ de är. Har man inte det i sig har jag svårt själv med respekten.

Självklart önskar jag att vi kan dra streck, denna gång också, sätta oss ner och ”lova” varandra god ton. Irl vet jag att chansen redan varit … skulle de blivit förändring hade de så blivit. Det är bara bra på förälderns villkor

detta gör mig så extremt fruktansvärt illa så det känns ju inte som att jag kan bli fullständigt fri i mitt egna liv. Fri att utveckla min person. Min själsliga och jordiska.Frågan är bara. Jag har ett garanterat trauma bound och svårt att känna att detta avslut skulle vara föralltid. Jag slåss mot viljan och modet. Eller ”demonerna”. Om att jag kanske inte är ett skit utan dessa människor. Precis som det varit med elaka män i tidigare relationer.


Är en paus bra eller ska jag satsa på avslut nu. Man vill hellre stå ut än att ta sorgen över att förlora sin förälder två gånger (första när de inte ens var en, andra gången när de fick chans att göra det bättre och inte bryr sig om mitt välmående i dennes närvaro)

Kram

59 Mimi:

skriven

Hej!

Kommer jag att få tysthet ,lugn och ro och få sova på nätterna igen? Längtar efter att få flytta härifrån.

Kram

60 Mercan :

skriven

Esmeralda jag frågade min bror ,han sa Nej, han har helt rätt min älskade lille bror Esmaralda ,jag ska köpa ny byxa till min bror om jag hittar från mq när jag hjälper i blommsterbutiken,tack Esmaralda du såg där syssla och det är meningsfull verkligen🤭Esmaralda jag har kommit alldeles nyss från andra hand butiken och det gick inte att lemna tillbaka Gant byxan men jag har köpt till mig filipa k blus och new hause blus och dem kostade 150kr men tjejen har dragit bara sa att det kostar allt 100 kr ha ha 🤭ha det så roligt med ryska sister söta Esmaralda 🤭jag får se ska ge bort byxan till min kusins far 🙈jag tror inte att den ska passa min far😁

61 Dani:

skriven

Hej!
Håller på att skriva en individuell rapport. Ser det ut som jag får godkänt på den?

Kram

62 H:

skriven

Hej Esmaralda, ser du något kring vilken riktning jag kommer att ta karriärsmässigt? Har varit på en jäkla identitetsresa de senaste två åren och känner starkt att det är något annat jag vill ägna mitt yrkesliv åt än det jag utbildade mig till innan jag blev sjuk (är frisk idag, du hade rätt! :)). Tankarna och känslan går just nu mellan trädgårdsmästare, snickare eller grafisk designer alt. något annat konstnärligt. Kanske blir det bra oavsett vad jag väljer, men hade varit fint med lite guidning. Kram!

63 Mercan :

skriven

Esmaralda jag vill fråga dig om det finns shans att byta Gant byxan med något om det är positivt, jag ska gå till andra hand butiken idag 😞 finns det shans Esmaralda 🙁 annars behåller jag till mina barn 😬 tack Esmaralda 😔


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: