Bullshit.....

Småsinta människor, det har jag lite svårt för.

Människor som inte unnar andra att lyckas.. som är småsnåla och negativa och som inte kan glädjas åt andras glädje och framgång.

Somliga letar fel och då hittar man ju vad man söker för ingenting och  inte någon, är ju felfri.

De dumma, inskränkta och  intoleranta  reder jag inte riktigt ut.

 

En gång hade jag en frisörska som visste allt om alla… och hon gottade sig åt människors olycka.. drog de märkligaste slutsatser och förde vandringssägner vidare som sanningar. 

Människan pratade non stop och ibland blev hon så uppe i sina egna teorier att hon slutade fixa med håret och käften bara glappade.

Till sist fick jag byta frisör för det finns en gräns hur mycket bullshit man orkar med.

 

 

 En gång på fest hamnade jag bredvid en sådan dam som under en hel trerättersmiddag ältade om allt negativt med invandrare och all skit de hittade på.  Suck.

” Fan vad du snackar skit”, önskar jag att man hade sagt men det sa man ju aldrig.  En vill ju inte förstöra feststämningen.

Ju äldre jag blir desto mindre tålamod har jag med den här sortens människor. Man upptäcker dem snabbt.. och sen brukar min strategi vara att hålla mig så långt ifrån dem som jag bara kan.

 Kram & kärlek💖

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan du gav en exempelvis på vad är en speciell person på en positiv sätta som C kvinna ser mig som är.

Är det något som jag har sagt eller gjorde något... eller något annat. Hur hon uppfattande mig på den sätta. Vill du beskriva på en exempelvis?

Ha det bra

Svar: Hon gillar din personlighet, kram :)
Esmaralda

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår kolla jag på skype så Janne är ut från min skype lista. Så är han gav upp till sista och klarar inte av hanterar det? Det sägs ju jag har haft rätt hela tiden?

Stämmer det... är det bättre än så?

Ha det bra

3 Skorpan:

skriven

Visst finns dom, men som tur har jag lyckats undvika såna typer vilket antingen beror på att jag har så litet umgänge eller så är jag den som själv pratar skit om andra... O det får vi hoppas att jag inte gör. I större städer undgår man kanske de värsta skvallertackorna o småsinta då alla inte känner alla, tur det ;).

Undra Es om citronfjärilarna som jag såg på vägen hem igår, fem stycken, innebar något budskap eller nån symbol för något? Det var många fjärilar för de har ju minskat rejält i antal precis som andra flygkryp o det får ju en att undra om en katastrof är på väg...

Natten kom med regnet, behövligt, men som tur borde det ha dragit bort till kvällen så att vi kan gå på det planerade kvällsprogrammet :). Nånting utöver min gamla tv-fåtölj där jag tillbringar alltför mycket tid ;)... Mannen är kanske mera aktiv ;).

Ser framemot bilder på nya inredningen Es o undrar när det månne blir nåt nytt för mig?

Ha en bra sista augusti!
Kram Skorpan

Svar: Nej, någon skitpratare är du inte !Fjärilarna menar att du ska öppna upp och se dig omkring lite mer... ett positivt tecken.
Bilder på nya inredningen kommer så småningom.. just nu tampas vi med en pendellampa som vi ska försöka få på plats... kram :)
Esmaralda

4 a88:

skriven

Hej!
Frågade för ett tag sen om min livspartner och du skrev att min livspartner inte är lika redo som jag - för att träffa någon ny, men börjar att bli mer redo för det.
Är det fortfarande så tror du?

Kram och tacksam för tidigare råd

Svar: Ja, det ser ut att gälla fortfarande, kram :)
Esmaralda

5 En trevlig prick:

skriven

GodMorgon,
Verkligen energitjuvar dessa glädjedödare personer som vänder allt till det negativa.., nej dom klarar jag inte heller av. Vi har en på jobbet som är så, försöker få med sig andra i sitt negativa tänkt,sprider missnöje,usch!

Personen jag tänker på fyller år nästa vecka och jag tänkte lägga något litet i brevlådan som suprise, kommer det uppskattas?
Jag hoppas även få bjuda in till en middag längre fram, ser det ut att bli?
Kram och skön Lördag! :)

Svar: Det gäller att inte låta sig dras in i den negativa kretsen !En överraskning kommer bli uppskattad, kram :)
Esmaralda

6 J:

skriven

Gomorgon,
Jag undrar om min framtida kärlek vilken hårfärg han har?
Kram

7 Bjork:

skriven

Hej jag drömde imorse att någon sa att jag hade en fin tröja påmig:)

Kommer jag få åka på husbil semester med min egna familj framöver?

Kram

8 She:

skriven

Vill han att jag ska komma ikväll?
Kram

9 Korpen:

skriven

Ibland finns det vänner som finns där med stöd och kramar när livet är jobbigt, men när du hittat dig själv, utvecklas och mår bra, så är du inte intressant längre och dina framgångar vänder denne ryggen åt och vill inte se, glädjas åt eller vara nyfiken på. Det svider. Men ur ett större perspektiv kan man se det som att man möter de människor man behöver just där och då och man lär sig av både framgångar och besvikelser.

10 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Samma här och skönt är det Jag försöker hålla mig långt ifrån skitsnackarna nuförtiden ..

Appropå frisör jag har ju inte varit hos frisör sedan pandemin ! Blir det bra om jag tar mig till en tro ?
är ju väldigt bekväm med min nuvarande frisyr ( halvlång) och klipper mig själv ...men luggen skulle jag vilja få till bättre ...:-)

Ha nu en ljuvlig Lördag Här står städning på agendan både ute och inne

Kram Anki med flock

Svar: En frisör hade fixat till luggen så du blir nöjd.. ibland kan det behövas frisör även om man dessemellan själv sköter om det...Lycka till med städningen, kram :)
Esmaralda

11 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Ja alla har vi våra gissel skulle jag kalla det. Om du är framgångsrik betyder det väl inte att jag inte kunde vara det också? För tillfället är jag dock inte det och kanske aldrig bkir det.

Det jag undrar över gäller två nära familjemedlemmar. Den ena börjar om från scratch inom samma bransch, kommer det att lyckas bättre denna gång? Den andra är aningen negativt inställd till sitt val, borde hen sadla om? Eller fortsätter hen inom samma bransch o lyckas inom den? Jag kan inte påverka dessa val och ska väl inte heller göra det.
Tack och kram!

12 Solstjärnan :

skriven

Dethär att inte unna andra att lyckas och glädjas över andras glädje eller framgång är personer som man inte håller i vänskaps kretsen.Att man inte reagerar,ser och hör glädjen den andra har och att man inte kan glädjas över det alls det är ju bara sorgligt.
Vissa "andas och lever" på skvaller,negativ sådan och de har verkligen svårt eller omöjligt att se något positivt i någon.
Tror vi alla har svårt för dessa personer,alla som inte själv är likadana.
Måtta med allt.
Vi hoppar strax in i september och hösten närmar sig,vilket jag inte gillar så mycket för älskar ju sommaren o våren😊
Har märkt motorcyklar på sista tiden,kör min SM månne motorcykel?
Eller kör han bara personbil?
Eller har han kanske och så en paketbil eller något annat fordon?
Kanske han cyklar mycket?
Ha en bra lördag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Han har bil... men något annat fordon kommer inte till mig.. kram :)
Esmaralda

13 Berg :

skriven

Samma strategi här, säga till vederbörande går bort. Det skulle inte tjäna något till, bättre att försöka gå vidare till andra att hänga med.

Tjoho, nu har jag bokar möte med banken. Ett avgörande steg mot ett köp av semesterlägenhet. Undrar om de kommer ställa knepiga krav? Tror du köper kan bli på denna sidan året?

Ha en fin dag!

Svar: Köpet kommer men kan dra ut lite på tiden, kram :)
Esmaralda

14 Alex :

skriven

Hej!

Kommer dottern och hennes sambo klara ekonomin bra i framtiden?

Svar: Det kan svaja rejält men kommer så småningom bli mer stabilt, kram :)
Esmaralda

15 Evelina :

skriven

Hej, Hur kände han när han såg mig igår? Vad känner han för mig nu?

16 Lotta S:

skriven

Haha, jag går ofta till en frissa som talar så mycket emellanåt att hon slutar klippa, men tack och lov är snacket inte av det småsinta slaget. Det gäller bara att inte ha för bråttom själv, och jag brukar tänka hon får mindre timpeng.
Får du till dig något om vår nästa vecka?

Svar: Något positivt kommer ske nästa vecka... det ser bra ut, kram :)
Esmaralda

17 Dunegull :

skriven

Blir oxå helt tokig på negativa människor. Tycker faktiskt det är väldigt många som är avundsjuka och egocentriska nu förtiden. Att det blir lite värre…kanske är så det blivit oxå av alla sociala medier där man ska jämföra sig med varandra hela tiden.

Var på aw i torsdags med jobbet. Väldigt lyckat men som vanligt blev det kemi igen mellan mig och kollegan. Upplever det som om att hade jag velat träffas så hade han nog oxå velat det. Jag försöker verkligen bita mig i läppen varje gång och stå upp för att det inte ska bli något annat än att man känner av det i hela magnetfält.
Kommer han försöka ta intiativ till att vi ska ses mer nu?

Letar ju annat jobb för fullt men antar att det inte ligger i närmaste tiden tyvärr.

Kram

Svar: Han är helt klart intresserad och chansen att han tar initiativ är runt 70 %, kram :)
Esmaralda

18 orolig:

skriven

Förlåt om tjat kring mina föräldrar. Det gick inte så som vi hade hoppats på. Banken tillät oss inte. Polisen jobbar med detta ärendet intensivt. Hur ska detta gå? Kommer de få några pengar tillbaka? Vi alla mår så dåligt

Svar: Det kan ta tid innan detta landar och kanske det inte blir fullt ut som ni hoppas, kram :)
Esmaralda

19 Jossan :

skriven

Godmorgon

Jag har alltid varit glad för andras skull men nu har jag så svårt för det. Det är inte för jag är en elak person utan mer att alla andra lyckas och har så perfekta liv. De har sina sambos, sina hus och sina barn.. Jag har inget av det.
Ingen av mina vänner visar något intresse av mitt liv så att de skulle vara glada åt mig är så minimal. Starta ny Instagram i veckan. En av mina vänner böka följa mig..

Ja min fredag blev inte som tänkt. Skulle fixa bilen och sen hem till mamma och pappa. Men min kompis blev blockad överallt av sin sambo och jag följde med henne hem till lägenheten där han tagit sina saker och dragit. Lämnat en lapp om att hon varit otrogen vilken hon inte varit…
Sen åkte vi till hennes farmor.

Idag och imorgon blir det kalas för mina vänners barn.. inte så peppad.. hade behövt mina helger till återhämtning..

Hur går det för kärleken? Är han på snart här?

Kram

Svar: Alla är inte så lyckliga och glada som man kan tro...även om det verkar så på ytan.Din kärlek kommer, kram :)
Esmaralda

20 Jag :

skriven

Blir han ledsen sen när jag slutar på jobbet?

21 Linda N:

skriven

Det är så lätt att dras med. Har många gånger velat säga ifrån, men inte riktigt hittat den gyllene medelvägen att be folk hålla truten på ett snyggt vis. Må vara att skitsnackarens objekt retar mig också - t ex dennes brist på arbetsmoral, men jag vill verkligen inte bli den som håller med om att "..hen är ful också." Det är fullkomligt irrelevant och onödigt i sammanhanget.

Svar: Ja, det är svårt att veta HUR man ska sätta ner foten... kram :)
Esmaralda

22 Silvertassen :

skriven

Kära Es!
Jag undrade ju om du såg något som händer under hösten för mig och du svarade att någon frågar mig om något speciellt som jag borde säga ja till. Ser du inom vilket område - kärleken, jobb? Ser du något? Kram ❤️

23 Evelina:

skriven

Hej, hur känner han sig när han är vid mig nu?

24 Majken:

skriven

Hej!

Vilken effekt eller effekter har jag på han? Reagerar hans kropp på grund av mig.. 😊

25 Evelina:

skriven

Hej, hur känner han sig när han är vid mig nu?

26 Smöla:

skriven

Hur blir det med jobbet jag har sökt? Det känns som antingen ska jag byta jobb eller bli sjukskriven.. Hjälp!!

27 Majken:

skriven

Hej!

Vilken effekt eller effekter har jag på han? Reagerar hans kropp på grund av mig.. 😊

28 Smöla:

skriven

Finns det något positivt under hösten?

Svar: Ja, det kommer positivt och bör inte dröja så länge innan det första positiva kommer, kram :)
Esmaralda

29 Silvertassen :

skriven

Kära Es!
Jag undrade ju om du såg något som händer under hösten för mig och du svarade att någon frågar mig om något speciellt som jag borde säga ja till. Ser du inom vilket område - kärleken, jobb? Ser du något? Kram ❤️

30 Silvertassen :

skriven

Kära Es!
Jag undrade ju om du såg något som händer under hösten för mig och du svarade att någon frågar mig om något speciellt som jag borde säga ja till. Ser du inom vilket område - kärleken, jobb? Ser du något? Kram ❤️

31 Majken:

skriven

Hej!

Vilken effekt eller effekter har jag på han? Reagerar hans kropp på grund av mig.. 😊

32 Majken:

skriven

Hej!

Vilken effekt eller effekter har jag på han? Reagerar hans kropp på grund av mig.. 😊 tacksam för svar..

33 Yvonne:

skriven

Håller med dig.
Vad jag också kan hänga upp mig på är att en del aldrig någonsin kan berömma någon annan människa. Tex säga men åh så fint du har det (när de verkligen har fint) eller vilken god mat mm.
Jag undrar vad du tror om min mellanson, han har två tonårspojkar och han har en ganska bra relation med barnens mamma numera.
Han har haft någon relation efter skilsmässan men kommer han att träffa någon ny? han saknar ett vanligt familjeliv, kommer han att få uppleva det igen? Han hade gärna velat ha fler barn också. .

Svar: Han kommer uppleva kärlek och ny familjebildning, kram :)
Esmaralda

34 Fjärilen :

skriven

Godmorgon/ fm🌞
Var på dejt i går 3 träffen.
Lättpratat, trevligt.
Ändå backar jag .
Är det rädsla, är han för gammal ??
🙃🙃🙃

Svar: Ta din känsla på allvar, eftersom du backar har du en känsla och den bör du följa, kram :)
Esmaralda

35 En trevlig prick:

skriven

Förlåt nu övertolkar jag nog.. men du skrev EN överraskning kommer uppskattas .., jag hoppas du syftar på MIN överraskning i hans brevlåda och inte den överraskningsfesten någon annan står för.. (hans ex :(
Kram

Svar: Jag syftar på din gåva, kram :)
Esmaralda

36 Hon:

skriven

Hej,
Blev min ena kollega besviken eller lite sur över att jag inte hälsade senast jag var på jobbet?
Kram

Svar: Lite besviken, kram :)
Esmaralda

37 <3:

skriven

Vi har exakt en sådan på resan/ anläggning. Hon hittar på saker och sprider ut rykten. Är hon avundsjuk på mig att jag ser ung ut och får komplimange ? B är ingen fin människa. En riktig rugg uggla🦉🙈.
Kram

38 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Jag undrar om jag och min M2B kommer åka till Finland till Santa Village själva eller först med våra barn? Kram Zoey 💕

39 Silvertassen :

skriven

Kära Es!
Jag undrade ju om du såg något som händer under hösten för mig och du svarade att någon frågar mig om något speciellt som jag borde säga ja till. Ser du inom vilket område - kärleken, jobb? Ser du något? Kram ❤️

Svar: Nej tyvärr, jag ser inte inom vilket område, kram :)
Esmaralda

40 Bjork:

skriven

Hej idag blir det en promenad i det fina vädret sen blir det nog soffläge för mig:)

Kanske går en svängi klädaffärerna:)

Kram

41 .:

skriven

Hej Es!
Jag bara undrar om jag kommer iväg till min vän upp i norr, hon glömmer väl inte bort mig?

42 Smaragd :

skriven


Kan du se om jag kommer byta arbete innan sommaren som kommer?

Ser du om jag kommer arbeta med och bedriva min mans kommande egna företag eller kommer jag arbeta med annat?

Jag känner mig så vilsen i vad jag ska satsa på. Men sköts företagets papper och ekonomi är något som intresserar mig

Kram!

Svar: Nytt arbete kommer, ser dock inte exakt när, kram :)
Esmaralda

43 She:

skriven

Vill han träffas ikväll eller känner han sig lkte osäker?
Kram

44 Bjork:

skriven

Hej kommer jag få flytta till östrabergsgatan framöver?

Kram

45 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar om det är många som tycker att jag är speciell person men jag har höra om det från fåtal förut. Ser dom helt något annat än jag är den som jag är. Så är jag typ en gåva till jorden för dom behöver min erfarenhet för kunde dela med. Såklart grund av jag är "föreläsare"

Det borde finns en logiskt i den... för jag är speciell person?

Eller kan det var något annat...? jag tycker det är kul att få vet

Ha det bra

Svar: Du är speciell och det finns ett lyster runt dig.. man lägger märke till dig, kram :)
Esmaralda

46 Hönan:

skriven

Nä fy sånna människor slipper man gärna!

Sitter med två funderingar idag. S som jag träffade igår, kan hon vara den nya kompisen jag kunde träffa innan sommaren var slut? Känns som vi klickade bra. Sen undrar jag om mitt meddelande hade en påverkan i att han kom igår?

Kram

47 L:

skriven

Helt rätt att hålla dig undan trångsinta och småsnåla människor. Jag känner numera hur viktigt det är att försöka omge mig med snälla och bra människor. De andra kan liksom hålla på med sitt långt bort från mig.

Undrar om jag kommer bli bra från mina hudproblem och bli som vanligt igen. Dermatologen visste inte. Kan det vara allergi av något slag? Är så jobbigt med dessa utslag och bölder.

Kram

Svar: Jag vet inte vad det är.. men allt pekar på att du kommer bli ok igen, kram :)
Esmaralda

48 Bullfia :

skriven

”Bullens shit” som ett barn sa :-)

Och visst blir man mer allergisk mot det för varje år som går..

Es! Något som kommer till dig kring min höst?

Stora lördagskramen

Svar: En inbjudan av något slag lär komma... kram :)
Esmaralda

49 En trevlig prick:

skriven

Du skrev ju tidigare att jag ska avvakta/ge tid och jobba på min tillit... (och det behöver jag verkligen göra) tycker det såå jobbigt när man är intresserad av någon men den andra är inte riiiiktigt på samma plan..
Det var ju han som tog kontakt med mig och ville träffas, hur känner han för mig egentligen, finns intresse?
Kram och skön kväll! :)

Svar: Jag ser inte hurpass starkt eller seriöst intresset är, men något finns det, kram :)
Esmaralda

50 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ska jag öppna upp för mannen ;)?
Kram Skorpan

51 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Jag undrar om jag och min M2B kommer åka till Finland till Santa Village själva eller först med våra barn? Kram Zoey 💕

52 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Jag undrar om jag och min M2B kommer åka till Finland till Santa Village själva eller först med våra barn? Kram Zoey 💕

53 Sara:

skriven

Hej! 💕
Varför gillar Sebastian är mig??

54 <3:

skriven

Vi har exakt en sådan på resan/ anläggning. Hon hittar på saker och sprider ut rykten. Är hon avundsjuk på mig att jag ser ung ut och får komplimange ? B är ingen fin människa. En riktig rugg uggla🦉🙈.
Kram

55 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Bästa Es

Har fått tre sms från astrolog jag vet inte vem hon är ens!! Hon vill berätta vem som älskar mig i hemlighet o gjort länge!?
Hon säger också att jag har svårt att ta beslut o att jag måste akta mig för en person att prata med namnet får jag veta om jag klickar på tfen längst ner o varnar mig från det kommer att hända nåt hemskt som kommer att förändra mitt liv drastiskt men för att få reda på detta så måste jag klicka på länken Ring!!
Jag mår dåligt snälla kan du se om hon är en skojare?
Hon kallar sig Elsa Svensson såååå ledsen
Tacksam för svar ifrån dig kram ☆♥︎☆

56 Ann:

skriven

Hej!

Många trassliga relationer bakom mig, jobbar och jobbat på det återkommande i hela mitt vuxna liv, både själv och i terapi. Kommer det komma in någon ny hälsosam relation inom det närmaste i mitt liv? Ser du någon varning gällande relationer och personer som är eller kommer komma in i mitt liv?

Ann


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: