Kameliadamen hälsar.....

Idag gästbloggar: Kameliadamen
 
Hej alla på bloggen
 
Jag vill berätta för er alla att jag spådde mig först hos en spådam i  Thailand där jag bodde en period och hon sade att  jag skulle få cancer och dö.
 
Att detta skulle ske inom 5 år.
 
Det var ingen  rolig spådom att få och till slut kunde jag inte tänka på annat.
 
Meningen med livet försvann och jag fann ingen glädje i någonting alls.
 
 
Sedan upptäckte jag Esmaralda  och fick en spådom  i brev från henne och detta var innan mailen och det var snigelpost.
 
Jag  frågade om cancern och fick veta att det fanns en stor risk att jag skulle drabbas men jag skulle INTE dö utan bli helt frisk.
 
Detta är  över 30 år sedan.
 
Jag fick bröstcancer och som stämde med  spådomen i Thailand och  den var spridd och mina möjligheter var inte sjävklara till överlevnad.
 
Jag greppade dock tag i halmstrået som jag fått av Esmaralda och la mig inte ner för att dö.
 
Det var en tuff tid som jag aldrig vill ha tillbaka med både strålning och cellgifter.
 
 
 
Nu är det 30 år sedan och cancern ett minne blott.
Den har inte kommit tillbaka.
 
Jag vill varna alla för att spå sig hos någon som siar om död, för ingenting gott kommer ur detta.
 
I dag är jag pensionär sedan länge, bor i Grekland och njuter till full o av livet.
 
Kram alla och varma hälsningar
Kameliadamen
 
1 Silvertassen :

skriven

Kära Es!
Jag skulle gärna vilja ha en sån där gender reveal party när jag får barn, ser du om de blir så? Ser du om de blir en enkel liten fest hemma isf lr en liten större fest där vi bjuder på lite gott käk oxå å gör d3 till en kul tillställning? Kram ❤️

Svar: Den detaljen ser jag ingenting om men allmänt så har du god kapacitet att fixa det du vill ha fixat, kram :)
Esmaralda

2 💕 Zoey 💕:

skriven

Kameliadamen, de var tråkigt att höra, men ja är glad att du är frisk nu. Min mamma har cancer och de är tyvärr kroniskt och hon får cellgifter. De tar på en annan då man bara kan stå och titta på och inte göra något. Önskar dig all lycka i livet!

Es, har fått ont i ischias...tar smärtstillande, rör på mig och masserar. Kommer de gå över snart?? Kram Zoey 💕

Svar: Jadå, det kommer gå över man kan ta lite tid... ischias kan vara envist, kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår var jag på pride så jag såg F kvinna då försöka jag dra min uppmärksamhet till henne tills sista hon såg mig så jag fick något tanke. "Hon vet" för då förstår jag att det är hon som har något nyheter till mig men hon döljer inför mig för hon svar inte på min mejla och jag såg hennes uttrycka mot mig. Så tänker jag på hur mycket hon uppskattar mig och hon har något nyhet till mig.

Om det stämmer?

Ha det bra

4 Bjork:

skriven

Hej håller mamma det hon lovar att inte ta med vin på väldigt länge?

Får jag något kärleksbrev?

Kram

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag fick en känslan igår också att C kvinna har något god nyhet till mig så om det stämmer? För jag tänker på hur var hon inför mig då förstår jag på något sätta. Jag har bara en känslan. Något bra nyhet från henne också?

Stämmer det?

Ha det bra

Svar: Kanske någon nyhet men av det mindre slaget, inget omvälvande, kram :)
Esmaralda

6 Berg :

skriven

Grekland, härligt!
Ja, det finns en hel del minor där ute vad gäller spådom tyvärr. Vi alla här tackar väl för att vi funnit Esmeralda 🙂

En fråga.. i okt/nov öppnas möjligheter för mig att börja åka och kolla lite efter vad som kan tänkas vara bra ställen för semesterboende. Då kommer jag loss 3-4 dagar varje månad, så det kommer bli snabba visiter. Får du en bra känsla av att jag gör på detta sätt, eller ska jag ligga lågt fram till våren och planera in en längre visit och då ta mig runt till ett par ställen?

Ha det bra!

Svar: Just nu känner det rätt i tiden för dig med fler och kortare vistelser... men snart nog kommer också en längre vistelse.. kram :)
Esmaralda

7 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Sån härlig solskenshistoria Kameliadamen !Tack för att du delar med dig av de viktiga vetskaperna Stort Lycka till med pensionärlivet <3

Es Mannen som jag stötte på i livsmedelsaffären som önskade mig trevlig kväll...ska jag försöka handla samma tid igen haha

Trevlig söndag önskas alla

Kram Anki med flock

Svar: Mannen fattade snabbt intresse.. och jag tror att du stöter på honom igen så småningom, kram :)
Esmaralda

8 Skorpan:

skriven

Men fy vilken spådom, men tur att du hittade allas vår spådam som siade lite annorlunda. Skönt att du har fått vara frisk efter den behandling du gick igenom. En fråga till dig Kameliadamen, hur kommer det sig att du flyttade till Grekland?

Årets kantarellskörd är väl hittad för min del då jag fick ihop en handfull under min morgonpromenad ;). Skulle vara kul att plocka svamp, men så dåligt som jag känner olika sorter o skogar att åka till ja då blir det inte så mycket av den varan. Kan ju hoppas att mannen känner till många svampställen o svampar ;). Vem vet kanske han är ute som bäst o plockar...

Ska bli varmt idag o det är ju inte riktigt min grej som har varmt från förut. Blir att lägra sig på svala ställen, typ butikernas mjölkhyllor o liknande ;D. Önskar att jag slapp denna inre hetta fort som attan...

O så är det söndag igen o en ny vecka hägrar, sista i augusti o sen har två tredjedels år gått, snart jul ju ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jag plockar aldrig svamp... känner på mig att jag skulle förgifta mig själv och mina besökare ! Så det får vara.Veckorna rinner snabbt iväg.. och rätt som det är står julen för dörren......och för att lägga lite extra vikt på bördan.. så blir man äldre hela tiden.... hua ! Kram :)
Esmaralda

9 Alex:

skriven

Hej!

Ang dottern och hennes utbildning. Du skrev igår att det är en liten risk att hon kroknar. Beror det på att studierna är svåra eller blir det för mycket med både studier och att jobba samtidigt?

Svar: En kombo verkar det vara... men tänk på att möjligheten att hon slutför, den är stor, kram :)
Esmaralda

10 Bjork:

skriven

Hej dröjer det länge tills jag får leva familjeliv?

Ses min kusin och jag i höst?

Kram

Svar: Det kan dröja med familjelivEn god chans att och din kusin ses i höst eller vinter, kram :)
Esmaralda

11 Carolina:

skriven

Kära Es! Ska träffa en kille nästa vecka han är 55 och jag e 39 och är min mammas jobbarkompis men sedan vi träffades utanför ica i våras så kände jag att det fanns nåt och nu har han kontaktat mig och vill träffas är det han som är den rätta.

Svar: Ta tid på dig och känn noga in.. alla känslor ska sitta där om det ska kunna utvecklas till något bra, kram :)
Esmaralda

12 Mysträffar:

skriven

Godmorgon,
Tack för att du delar med dig Kameliadamen men så fruktansvärt att bli spådd på det sättet.. Oseriöst i hög grad. Så bra du sedan fick kontakt med Esmaralda och en fingervisning att livet inte skulle ta slut på grund av cancern du fick till dig.
Bästa avslutet på din läsning att du besegrat cancern sedan länge, lever utomlands och njuter av livet, grattis till det och fortsätt njut av livet! :-)

Hur går hans tankar efter vår lyckade träff? Kommer vi fortsätta mysträffas?
Kram och skön Söndag! :)

Svar: God chans att ni kommer fortsätta träffas, strax över 50 %, kram :)
Esmaralda

13 Jossan :

skriven

Godmorgon
Söndag.. blev en helt okej dag igår. Solen kom inte förens vid 18. Vi satt på kompisens balkong och drack vin. Det var mysigt! Vi pratade om ett beslut hon måste ta inom de närmaste mysa veckorna. Hon har vänner som tycker hon inte borde men man kan inte vara i ett förhållande där det fattas en viktig del av det man vill ha i en relation.

Jag har svårt att förstå varför kärleken inte kommer till mig. Känner mig så ensam. Gör ett par veckor sedan ringde jag min syster och storgrät och hade ångestattacker för jag kände mig ensam och kände att livet var så fruktansvärt orättvist. Hon tyckte det var så hemskt så hon fråga om jag ville komma dit och jag tror hon själv blev ledsen av det hela..
ja man undrar verkligen när blir det min tur.
Har ju en farbror min gamla elev och hennes mamma vill få ihop mig med och sen gick jag bild på killarnas kompis. Vi träffa inte dem igår. Får hoppas det blir snart!

Aja idag ska jag städa! Får besök på tisdag och imorgon ska jag till mina föräldrar så måste få det gjort idag..

Kram

Svar: Det ät tung och jobbigt att vänta.. men försök fyll din tid med så mycket positivt som du bara kanDet blir din tur rätt som det är !
Kram :)
Esmaralda

14 Solstjärnan:

skriven

Tack för din gästblogg Kameliadamen😊
Så tur att du blev spädde av Es och fick höra att det hela med cancern skulle sluta väl.Precis som du säger slutar många att leva om de får ett budskap om att de ska dö och livet bromsas upp eller stannar när det skulle närma sig.
Så bra att du fick veta av Es att du skulle kämpa dig genom cancern o sen leva vidare.Tack för att du delade med dig😊.Ha det fortsatt bra!😊

Es,du nämnde att min SM inte är lika redo att träffas som jag. Betyder det att mötet inte kan ske nu när som helst utan att det skjuts upp tills "senare"?
Ha en bra söndag!😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Chansen att ni ska mötas allra närmaste tiden är inte så stor men samtidigt känns det inte som det ska dröja väldigt länge, kram :)
Esmaralda

15 Hemlig:

skriven

Hej Kameliadamen!
Vilken pärs du har gått igenom. Tur att Esmaraldas spådom gav dig styrka och du nu är frisk och får njuta av pensionärslivet i Grekland.

Hej Esmaralda!
Med mitt viktproblem och som en person som tröttnar fort på enahanda kost undrar jag om du kan se hurudan kost som kunde tänkas passa mig? Är det keto, medelhavskost, mycket fett och lite kolhydrater? Känns svårt med maten just nu. Men kanske har jag gått ner lite i vikt, inte så att det syns någonstans förstås.
Tack och kram!

Svar: Känns som om medelhavskost passar dig bäst, kram :)
Esmaralda

16 Lotta S:

skriven

Ser försäljarna min försenade förfrågan och har kvar vasen?

Svar: Chansen är inte stor, runt 15-20 % att vasen finns kvar, kram :)
Esmaralda

17 Mercan:

skriven

Esmaralda det som du såg från euro jackpot fler gånger vinst på 2 000 , gäller det bara Oktober det kan väl inte bli 20 000🥹kan det bli någonting nästa år Esmaralda🥹

Svar: Det är liten chans att vinna 2000 och det ser inte ut att bli i år, kram :
Esmaralda

18 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Till Kameliadamen, så hemskt att du råkade ut för en sådan oseriös spådam, tycker att de som spår om död är oseriösa. Vilken tur att du fick kontakt med Esmaralda!

Utredning om inlärningssvårigheter gällande
matematik ska startas och jag känner mig helt stressad och nervös. Hur blir resultatet?

Är så ledsen då hela tillvaron är fylld med oro, stress och dåligt mående. Orkar inte mera snart.

Kram


Svar: Känns som om man bekräftar dessa inlärningsproblem och förhoppningsvis blir det rätt stöd och hjälp därefter.Det ÄR mycket runt dig nu och du ska försöka att ta hand om dig så väl du kan... du är en viktig person, kram :)
Esmaralda

19 Evelina:

skriven

Hej, kommer jag att klara mitt teoriprov för körkortet nu i början av veckan. Är extremt nervös. Kram

20 Mercan:

skriven

Esmaralda tänker gå till andra hand butiken Onsdag även Tistag ,hittar jag min byxa of🥹eller senare under nästa vecka🥹eller kavaj🥹

Svar: Kan inte säga när du hittar just den byxa du söker, det kan dröja, kram :)
Esmaralda

21 Blåklockan:

skriven

Godmorgon! Nu har jag läst Ryska Posten. Vilken underbar berättelse om ert första möte. Hälsa Svetlana så gott. Kram

Svar: Tack, så roligt att du tycker om boken, jag ska hälsa Svetlana, kram :)
Esmaralda

22 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag saknar vänner särskilt vänner med barn så att man kan umgås många och göra aktiviteter tillsammans.
Ser du om det finns möjlighet att få det?

Svar: Ja, den möjligheten kommer, kram :)
Esmaralda

23 Mercan:

skriven

Esmaralda hittar jag min byxa idag eller imorgon ska jag gå idag vilken dag 😁🤣😎

24 Dunegull :

skriven

Har jag något budskap från andra sidan?

Kram

25 L:

skriven

Vad bra att du hittade E och blev frisk 😊

En fråga. Undrar om jag kommer hitta kärleken på mitt jobb eller är det mannen i det andra landet som blir min kärlek?

Kram

26 Mercan:

skriven

Menade du 20 000 i dit svar Esmaralda🫣

27 Lydia💕:

skriven

Ska åka till Spanien 🇪🇸 snart och bli kvar i 10 dagar ska bli så skönt hoppas allt går bra med flygresa och allt bara .
Ser du om någon dyker upp snart i mitt liv vill ha lite mys i höst
Kram
Lydia 💕

Svar: Det ser positivt ut med din resa och inga varningar kommer till mig, kram :)
Esmaralda

28 Mercan:

skriven

Tack söta Esmaralda🤗💕🙂‍↔️🤭

29 Doris:

skriven

Hej!
Underbart att höra att du har det bra Kameliadamen.Stor kram till dej.

Något budskap från universum i dag Es?

Kram

30 Tjej:

skriven

Hej Esmaralda.
Usch vad tråkigt att få sådant besked och gå och må dåligt. Glad att du blev frisk.

Es. Har han intresse för mig?
Kram

31 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)
Får jag se mannen som tyckte jag hade finklännibg?

Kram

32 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Tror inte du åldras så mycket ändå Es ;). O jag känner mig inte gammal heller ;D. Fast det kanske andra tycker...
Mumsigt god svamp var det...
Kram Skorpan

Svar: Svamp är så himla gott !! Kram :)
Esmaralda

33 Mamman🩷:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han kontakta mig igen? Och komma tillbaka till mig?
Kram

34 Mysträffar:

skriven

Tack för svar, men räknas 50% som god chans att fortsätta träffas? Kanske i detta fallet räknas den som god... ;-)
Kram :)

Svar: Halvtomt eller halvfullt :) Men jag ser det som halvfullt och god chans :) kram
Esmaralda

35 Evelina:

skriven

Hej, kommer jag att klara mitt teoriprov för körkortet nu i början av veckan. Är extremt nervös. Kram

Svar: 70 % att du klarar det och om inte, så gör du om det, andas lugnt, kram :)
Esmaralda

36 .:

skriven

Hej Es!

Nu är man halvt död efter en utekväll, haha.
Jag ska på viktigt möte imorgon, går det bra?

Svar: Utekvällar tar på krafterna :) :)Mötet ser ut att gå bra, kram :)
Esmaralda

37 Fia:

skriven

Usch, en tung helg av vaka för min farmor som ligger för döden..

Undrar om hon hör oss trots inte kontaktbar? Kommer detta gå snabbt?

Kram från ledset barnbarn 🥀💔

Svar: Jag tror hon hör er till och från.. sänder healing till dig för energi, kram :)
Esmaralda

38 Smaragd :

skriven

Hej Es,

Kom hem från semestern idag.

Kommer min man kunna flytta tillbaka snart för att bedriva verksamheter så jag kan flytta efter när det flyter på?

Blir vår bostad såld snart?

Kram!!

Svar: Känns som att bostaden snart ska kunna bli såld, kram :)
Esmaralda

39 Cecilia:

skriven

Fy vilken ångestladdad spådom. Skönt att det slutade bra. Tacksam för att Esmaralda levererar pålitliga spådomar.

Tror du att vi kommer att få igenom förslaget om höjd friskvårdsbidrag och att fler ska få möjlighet att jobba hemifrån? Det är viktigt för oss att få igenom någonting, annars känns jobbet vi gör meningslös. Kramar

40 Ghostwriter :

skriven

Ser du vad mina värden beror på? (Förhöjda vita blodkroppar)? För jag har nu haft detta över 1 år. Tecken på cancer eller långvarig infektion. Är inte sjuk konstant men är helt utslagen i kroppen. Vet inte vad för infektion det skulle kunna vara som håller i sig 1,3 år? Hade det varit covid hade jag legat inne.

Japp, har försökt få vård men tänker inte gå dit mer just nu.



Kram

Svar: Kanske du ska söka privat vård där man tar alla prover och går igenom noga, kram :)
Esmaralda

41 Mercan:

skriven

Esmaralda jag hade prövat en tiger vita jeans förut,ser du om dem är snygga på mig ,i så fall ska jag gå och köpa dem är kvar🥹annars min önska är svarta men är det värt med dem vita🥹

42 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad skönt att det inte blev värre med cancern.

Undrar om det kan sluta med en seriös relation mellan honom och mig?
Kram

43 T:

skriven

Hej es!

Intressant det där med spådomar. Hur man ser och vad de kan få för konsekvenser för den enskilde beroende på hur det tolkas och vad personen tror.

Var på fotbollsträning med min son idag. Han tycker mycket om fotboll men finns en pojke för, g, som min son tidigare haft en del konflikter med. Jag vill helst inte att de umgås för det blir bara väsen. Känns nu som att han ser min son som ” hot” i fotbollen även om de är små ännu. Min magkänsla säger att detta inte är bra. Tidigare har jag trott att vi kommer flytta från området. Är det enda sättet att komma från detta och få distans??

Tack.

44 Bjork:

skriven

Hej kommer min blivande få träffa min mormor?

Hoppas det
Kram

45 Dunegull :

skriven

Kommer mannen jag ska träffa ha en bra ekonomi?

Svar: Inte rik, men en normal inkomst och stabil ekonomi, kram :)
Esmaralda

46 Mercan:

skriven

Esmaralda jag köpte nu från hm en hacki beige byxa till min bror,kommer han att gilla den,🥹💕🙏

47 Mysträffar:

skriven

Nu när min hjärna satt igång och sprida oro (tyyyypiskt mig) men jag bara undrar, OM vi nu fortsätter inleda någonting, då träffar han väl ingen annan, hans gamla ex eller så?
Kram :)

Svar: Blir ni seriösa i er relation, då tror jag inte han har för avsikt att träffa någon annan, kram :)
Esmaralda

48 Smaragd :

skriven

Hej,

Ser du om min man kan flytta utomlands innan november?

Kram

49 Mercan:

skriven

Esmaralda kommer byxan bli omtyckt av min bror från hm 😊 vågar inte visa till min mor of duma jag 🙄


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: